Winamp Logo
Sektpodden Cover
Sektpodden Profile

Sektpodden

Norwegian, Investigative journalism, 1 season, 5 episodes, 2 hours, 9 minutes
About
En truecrime-podkast som gir deg innblikk i alle de grusomme, morsomme og bisarre sektene som finnes der ute, og historiene som satte de på kartet. Med Caroline Glomnes og Andreas Preus Efskin.
Episode Artwork

Sektpodden - trailer sesong 9

Sektpodden er en truecrime-podkast som gir deg innblikk i alle de grusomme, morsomme og bisarre sektene som finnes der ute, og historiene som satte de på kartet. Med Caroline Glomnes og Andreas Preus Efskin.
2/19/20241 minute, 34 seconds
Episode Artwork

#81 Wicca og hekser - del 1

Den grusomme hekseforfølgelsen i Europa og Norge er bakteppet når vi tar for oss Wicca-religionen, en sterkt voksende heksebevegelse med krystaller, energier og mørke krefter i sving. Du kan høre alle sesongene av Sektpodden hos Podme!
3/10/202354 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

#78 Quiverfull

De ønsker å skape sin egne kristne hær på jorden og går inn i krigen med livmoren som sitt fremste våpen. Dagens episode tar for seg Quiverfull-bevegelsen, en lege, to realitystjerner og deres utrettelig kamp mot prevensjonsmidler. Du kan høre alle sesongene av Sektpodden hos Podme! 
3/10/202337 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

#74 The Fundamentalist Church of Jesus Christ of Latter-Day Saints

Vi skal se nærmere på en sekt med flerkoneri og kvinner i pastellfargede præriekjoler når vi tar for oss The Fundamentalist Church of Jesus Christ of Latter-Day Saints og én av de verste sektlederne som er der ute - Warren Jeffs! Du kan høre alle sesongene av Sektpodden hos Podme!
3/10/202334 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Ny sesong hos Podme!

2. mars er vi tilbake med en ny sesong av Sektpodden hos Podme! 
2/24/20231 minute, 12 seconds