Winamp Logo
SEENcer Cover
SEENcer Profile

SEENcer

Romanian, Education, 1 seasons, 5 episodes, 8 hours 36 minutes
About
Conversatii oneste, reale si deschise cu oameni care ne inspira.
Episode Artwork

SEENcer #5 | Teodora Burz: "Nu cred intr-o egalitate intre barbati si femei. Suntem diferiti."

Astazi o cunoastem pe Teodora Burz, o femeie de succes care ne-a vorbit despre ambitie, curaj, dorinta, risc si efort.  O femeie impunatoare intr-o industrie dominata de barbati. A inceput cu o linie de costume pentru femei, a cucerit lumea si nu s-a oprit inca. Enjoy!
18/01/20211 hour 45 minutes 49 seconds
Episode Artwork

SEENcer #4 | Connect-R: "Mie mi-a fost foame foarte mult timp, literalmente." 2,120 views•Jan 6, 2021

SHOW MOREIn clipul de astazi am avut o discutie sincera alaturi de Stefan Relu Mihalache aka Connect-R. Am discutat despre credinta, inceputuri, indrustria muzicala atunci si acum, importanta cuvintelor si visuri. Sper ca v-a placut sa ne vedeti/ auziti. Enjoy! &nbsp;&nbsp;Connect-R on socials: &nbsp;https://www.instagram.com/connectr/ https://www.youtube.com/channel/UCHzH... <a href="https://www.youtube.com/redirect?redir_token=QUFFLUhqa0Y5ckQwdmVFaHZBR3ZuWVdjUWxLbVZhWFdIZ3xBQ3Jtc0tsNGVs
06/01/20211 hour 40 minutes 2 seconds
Episode Artwork

SEENcer #3 | Sanziana Negru: "Oamenii se feresc de conflicte interioare. Eu mi-am acceptat tot."

Azi am stat de vorba cu Sanziana Negru, o femeie care m-a inspirat intotdeauna prin personalitatea ei puternica si impunatoare. Am fost placut impresionata sa vad o Sanziana sensibila si vulnerabila, am povestit despre terapie, deceptii, indepententa si vindecare. Ascultare/vizionare placuta!
16/12/20201 hour 12 minutes 57 seconds
Episode Artwork

SEENcer #2 | BRomania: "Nu as da ce am obtinut in 5 ani aici, pe ce ar fi putut sa fie in America."

Invitatul de azi este Matei Dima aka BRomania, am povestit despre filme, studentie, familie, creatie, faima, relatii, planuri de viitor si ne-am amintit momente amuzante din turneul de stand up &amp; a looot more. Enjoy!
09/12/20202 hours 12 minutes 14 seconds
Episode Artwork

SEENcer #1 | Maria Vigheciu: "Daca nu-ti asumi ca esti mama, o sa fii nefericita toata viata"

In clipul de azi o descoperim pe Maria Vigheciu, intr-o discutie reala, onesta si deschisa. Mama, content creator, femeie, fiica, prietena si nu numai. Am discutat pe larg despre relatii, social media, prietenie, traume, bullying, vise si viitor. Fiind primul episod, nu ezitati sa-mi scrieti sugestii de invitati si subiecte pe care v-ar placea sa le abordam. Multumesc pentru suport si enjoy! :)
24/11/20201 hour 45 minutes 25 seconds