Winamp Logo
SEENcer Cover
SEENcer Profile

SEENcer

Romanian, Education, 1 season, 5 episodes, 8 hours, 36 minutes
About
Conversatii oneste, reale si deschise cu oameni care ne inspira.
Episode Artwork

SEENcer #5 | Teodora Burz: "Nu cred intr-o egalitate intre barbati si femei. Suntem diferiti."

Astazi o cunoastem pe Teodora Burz, o femeie de succes care ne-a vorbit despre ambitie, curaj, dorinta, risc si efort.  O femeie impunatoare intr-o industrie dominata de barbati. A inceput cu o linie de costume pentru femei, a cucerit lumea si nu s-a oprit inca. Enjoy!
1/18/20211 hour, 45 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

SEENcer #4 | Connect-R: "Mie mi-a fost foame foarte mult timp, literalmente." 2,120 views•Jan 6, 2021

SHOW MOREIn clipul de astazi am avut o discutie sincera alaturi de Stefan Relu Mihalache aka Connect-R. Am discutat despre credinta, inceputuri, indrustria muzicala atunci si acum, importanta cuvintelor si visuri. Sper ca v-a placut sa ne vedeti/ auziti. Enjoy!   Connect-R on socials:  https://www.instagram.com/connectr/ https://www.youtube.com/channel/UCHzH... https://www.facebook.com/connectroffi... Laura on socials:  https://www.instagram.com/lauragiurcanu/ https://www.facebook.com/lauramihaela... OUR TEAM productie: Florin Ghiorghiu imagine: Aurelian Mocanu sunet: Costin Danaila produced by Global Records   #Seencer #LauraGiurcanu #ConnectR All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this content on your channel.
1/6/20211 hour, 40 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

SEENcer #3 | Sanziana Negru: "Oamenii se feresc de conflicte interioare. Eu mi-am acceptat tot."

Azi am stat de vorba cu Sanziana Negru, o femeie care m-a inspirat intotdeauna prin personalitatea ei puternica si impunatoare. Am fost placut impresionata sa vad o Sanziana sensibila si vulnerabila, am povestit despre terapie, deceptii, indepententa si vindecare. Ascultare/vizionare placuta!
12/16/20201 hour, 12 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

SEENcer #2 | BRomania: "Nu as da ce am obtinut in 5 ani aici, pe ce ar fi putut sa fie in America."

Invitatul de azi este Matei Dima aka BRomania, am povestit despre filme, studentie, familie, creatie, faima, relatii, planuri de viitor si ne-am amintit momente amuzante din turneul de stand up & a looot more. Enjoy!
12/9/20202 hours, 12 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

SEENcer #1 | Maria Vigheciu: "Daca nu-ti asumi ca esti mama, o sa fii nefericita toata viata"

In clipul de azi o descoperim pe Maria Vigheciu, intr-o discutie reala, onesta si deschisa. Mama, content creator, femeie, fiica, prietena si nu numai. Am discutat pe larg despre relatii, social media, prietenie, traume, bullying, vise si viitor. Fiind primul episod, nu ezitati sa-mi scrieti sugestii de invitati si subiecte pe care v-ar placea sa le abordam. Multumesc pentru suport si enjoy! :)
11/24/20201 hour, 45 minutes, 25 seconds