Winamp Logo
Seb & Nikki Cover
Seb & Nikki Profile

Seb & Nikki

Norwegian, Parenting, 2 seasons, 19 episodes, 13 hours, 53 minutes
About
Podcasten Seb & Nikki ledes av kjæresteparet Nikoline Anundsen og Sebastian Solberg. De tar oss med på den siste delen av graviditeten til deres tredje barn, og forteller om sitt utradisjonelle syn på foreldeldrerollen, hvor de mener det er viktig å ikke miste seg selv bare fordi man får barn. Seb & Nikki er som mange andre par ofte uenige seg imellom om barneoppdragelse og har hatt ganske forskjellig syn på det å skulle bli trebarnsforeldre. Dette byr på morsomme og fine samtaler fulle av latter og tårer. I denne podcasten deler de sine erfaringer fra sexlivet, utfordringer i parforholdet, barneoppdragelse og håper at denne podden kan funke som terapi for dem og hjelpe foreldre med å senke kravene til seg sjæl og hverandre. 
Episode Artwork

Dårlig dag, Feit & Gravid og Rik og Gammel svigersønn.

Parret har en dårlig dag, men holder koken gående med prat om blant annet alder på potensielle dates for barna, og frekk dame i butikk. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/21/202339 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Barnehageforeldre, butplug og snart FIREbarnsforeldre.

I denne episoden snakker parret om foreldre som irriterer dem, om reisegaven Seb kjøpte til Nikki etter en fuktig gutte tur og tanker rundt å snart skulle få sitt 4 barn Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/14/202338 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Ødelagt hus og mus

Seb og Nikki har vært fra hverandre en uke, men får Nikki like mye cred for å være alene som Seb får? Nikki ser ikke lenger seg selv nedentil, og måtte be om en hjelpende hånd. Paret stresser lite over å skulle bli foreldre til 4, men kanskje litt for lite?  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/8/202333 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Kroppen endres, Paristur og Likestilling

I denne episoden snakker Seb og Nikki om de kroppslige endringene Nikki opplever under en graviditet, om paristuren de nettopp har kommet hjem fra og likestilling. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/27/202340 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Kjønn, Barneeksponering og adopsjon

I denne episoden deler Seb&Nikki kjønnet på babyen i magen , snakker om diskusjonen rundt eksponering av barn og adopsjon kaoset som har oppstått. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/18/202335 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Parterapeut: Utroskap, Sexliv og Parforhold

I denne episoden intervjuer Seb parterapeut Andreas Løs Narum om de vanligste fellene par går i. Hvordan skal man opprettholde et godt samliv. Og hva gjør man hvis en krise i et forhold oppstår? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/11/202349 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

Sexleketøy, Vennskap, Navnvalg og Paristur?

I denne episoden planlegger parret en paristur, snakker om vennskap , prøver å finne navn på den nye babyen og Nikki har bestilt seg vibrator. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/3/202335 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Upopulære meninger

I denne episoden deler paret lytternes upopulære meninger om livet som foreldre.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/28/20221 hour, 39 seconds
Episode Artwork

Søvn, barn og alkohol

I denne episoden snakker parret om leggerutiner, sexlivet og de har kommet på plass på hytta på tross av noen startproblemer. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/20/202240 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

ELLEGALLA OG BABY

Seb og Nikki har tatt over hytta de har kjøpt og mimrer tilbake til ELLE Gallaen og svarer på spørsmålene som dukket opp på etter den. Og diskuterer om det noen gang er innafor å kommentere kroppslige endringer hos andre? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/12/202238 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

We're back!

Sebastian og Nikoline er tilbake med sesong 2 av podcasten sin Seb&Nikki. Det har gått 1,5 år siden siste episode og paret gir dere en rask recap av hvordan livet har vært siden sist. Denne sesongen vil by på mange overraskelser!  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/6/202229 minutes, 43 seconds