Winamp Logo
Satuillaan – yhteisiä satuhetkiä koko perheelle Cover
Satuillaan – yhteisiä satuhetkiä koko perheelle Profile

Satuillaan – yhteisiä satuhetkiä koko perheelle

Finnish, Fantasy/Fairy tale, 2 seasons, 14 episodes, 3 hours
About
Nelli on ihan tavallinen lapsi joka tykkää seikkailla, varsinkin Vihreän Ketun kanssa. Vihreä Kettu on taikakettu, joka tykkää huiskia taikapölyä kaikkialle. Taikapölyn avulla voi lennellä ympäri maailmaa ja sukeltaa tarinoihin. Ja tarinoiden avulla kesälomat ja arjen jännät jutut muuttuvat aina hauskemmiksi. Tule mukaan seikkailuun! DNA ja SOS-Lapsikylä haluavat tarjota kaikille perheille yhteisiä satuhetkiä uniikkien sisältöjen parissa ja muistuttaa satujen tärkeydestä lapsen kehityksessä, unohtamatta yhdessä vietetyn ajan merkitystä kiireisen arjen keskellä. Satuillaan yhdessä, koko perheen kanssa!
Episode Artwork

Satu 12: Nellin ja Vihreän Ketun joulupäivä

Jouluaatto on ohi, mutta joulun taika leijailee vielä kaikkialla. Vihreä Kettu vie Nellin satumaiselle matkalle taikamaailmaan perheensä luo ja Nelli huomaa, kuinka helppoa on jakaa jouluiloa.
12/5/202314 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Satu 11: Nellin sadepäivä mökillä

Nelli ja Vihreä Kettu viettävät sadepäivää kesämökillä. Järven pinnalla pomppivat vesipisarat kiinnostavat Nelliä, mutta uimaan voi mennä vasta, kun rajuilma on ohi. Onneksi taikapölyn ansiosta lautapeli, jota Nelli ei vielä osaa pelata, lähtee elämään ja tekee sisällä olosta hauskempaa.
8/9/202314 minutes, 13 seconds