Winamp Logo
SATS PÅ Cover
SATS PÅ Profile

SATS PÅ

Danish, Sports, 2 seasons, 24 episodes, 14 hours, 20 minutes
About
SATS PÅ er bold.dk og holdet.dk’s nye podcastformat, hvor lytterne får tips og tricks til at sætte deres stærkeste managerhold, så de kan hovere over for kolleger og kammerater, når Superliga-runden er færdigspillet. Holdet.dk udbydes af Swush.com I 18+ Hosted on Acast. See acast.com/privacy (https://acast.com/privacy) for more information.
Episode Artwork

VM MANAGER - Sådan vinder du managerspillet!

Hvem skal du satse på til finalen og bronzekampen? Hvilken spiller er det oplagte kaptajnvalg? Og hvilken taktik er bedst? At satse stort eller spille sikkert? SATS PÅ giver dig den nyeste statistik og de bedste tips og tricks til at gøre dig til den helt store VM Manager!Derudover er der nye friske bets, hvor Lasse Fosgaard og Nicolaj Bisgaard giver dig deres bedste spiltips til runden i samarbejde med CashpointPodcasten er sponseret af Cashpoint, der under hele VM leverer attraktive odds til alle jer der lige vil have lidt ekstra på højkant!Holdet.dk udbydes af Swush.com (18+) Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/15/202244 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

VM MANAGER - Giroud, Kroatien og sikkert spil vs. sats

Stop managerspillet! Aflys podcasten! Lasse Fosgaard var milimeter fra at melde sig ud af VM Manager, da hans kaptajn Harry Kane sendte straffespark nr. 2 imod Frankrig ud i stratosfæren. Men nu er han tilbage og ser sammen med medvært Nicolai Bisgaard frem mod semifinalerne til VM. Hvem er det oplagte kaptajnvalg? Behøver man have Mbappe på sit hold? Hvem er oplagt fra Marocco? Hvordan ser det perfekte hold ud?Spørgsmålene er mange, men vi har svarene!Derudover er der nye friske bets, hvor Lasse Fosgaard og Nicolaj Bisgaard giver dig deres bedste spiltips til runden i samarbejde med CashpointPodcasten er sponseret af Cashpoint, der under hele VM leverer attraktive odds til alle jer der lige vil have lidt ekstra på højkant!Holdet.dk udbydes af Swush.com (18+) Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/12/202237 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

VM MANAGER - Vælg de to hold du tror på!

Slutspillet i VM Manager spidser til og nu er det tid til at lægge den afgørende strategi, der kan sikre dig sejren over dine kollegaer og venner! Både Lasse Fosgaard og Nicolai Bisgaard har store forventninger til resten af spillet, og de guider dig i dagens afsnit udenom de største faldgruber og giver dig samtidig de smarteste tips til at fremme dit hold.Derudover er der nye friske bets, hvor Lasse Fosgaard og Nicolaj Bisgaard giver dig deres bedste spiltips til runden i samarbejde med CashpointPodcasten er sponseret af Cashpoint, der under hele VM leverer attraktive odds til alle jer der lige vil have lidt ekstra på højkant!Holdet.dk udbydes af Swush.com (18+) Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/7/202239 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

VM MANAGER - Strategi, strategi, strategi

Så er gruppespillet overstået til dette års VM! Det betyder også at der skal til at ske ændringer på dit hold inden 16-delsfinalerne sparkes igang. Hvad siger botten der skal ske? Hvem vinder tre-kampen og hør Nicolai fortælle om sin strategi til resten af slutrunden. Derudover er der nye friske bets, hvor Lasse Fosgaard og Nicolaj Bisgaard giver dig deres bedste spiltips til runden i samarbejde med CashpointPodcasten er sponseret af Cashpoint, der under hele VM leverer attraktive odds til alle jer der lige vil have lidt ekstra på højkant!Holdet.dk udbydes af Swush.com (18+) Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/3/202245 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

VM MANAGER - De afgørende indkøb til runde 3

Transfervinduet er åbent og nu er der muligheder for at lave de afgørende indkøb! Men hvem skal du købe til tredje gruppespilskamp? Hvem er rundens helt store kanin? Skal man holde fast eller satse stort? Spørgsmålene er mange, men SATS PÅ har svaret til dig!Derudover er der nye friske bets, hvor Lasse Fosgaard og Nicolaj Bisgaard giver dig deres bedste spiltips til runden i samarbejde med CashpointPodcasten er sponseret af Cashpoint, der under hele VM leverer attraktive odds til alle jer der lige vil have lidt ekstra på højkant!Holdet.dk udbydes af Swush.com (18+) Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/29/202242 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

VM MANAGER - RUNDE 2

Runde 1 er overstået, og nu gælder det transfervinduet til runde 2! Skal man sælge sine danske spilllere? Starter Mac Allister inde for Argentina mod Mexico? Og bør man beholde Neymar? Spørgsmålene er mange, men SATS PÅ har svarene til jer!Bisgaards bot har tygget på data de sidste fem dage, og overraskende for mange anbefaler den at satse stort på Senegal, der møder Qatar og Ecuador i de næste to kampe!Derudover er der frække væddemål til næste runde med Cashpoint, der blandt andet involverer Senegal og DanmarkPodcasten er bragt i samarbejde med Holdet.dk og sponseret af Cashpoint, der under hele VM leverer attraktive odds til alle jer der lige vil have lidt ekstra på højkant! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/24/202244 minutes
Episode Artwork

VM MANAGER - Optakt, odds og de bedste handler!

SATS PÅ VM MANAGER ER I LUFTEN. Lasse Fosgaard og Nicolai "Botten Anna" Bisgaard giver dig den helt store gennemgang af Holdet.dks VM Manager. Hvem er det helt rigtige kaptajnvalg? Bør man prioritere spillere der sparker straffe for deres land? Skal man satse på danske spillere? Og hvem bliver slutrundens helt store pointsluger blandt spillerne? Husk også at melde dig til SATS PÅs VM Miniliga hvor der er eksklusive præmier på højkant. Du kan blandt andet vinde fede rundepræmier og en fodboldtur til Rom. Samtidig får du muligheden for at dyste mod Bold.dks podcastværter og en lang række superligaprofiler og danske fodboldspillere i udlandet.Podcasten er sponseret af Cashpoint, der under hele VM leverer attraktive odds til alle jer der lige vil have lidt ekstra på højkant! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/14/202249 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Når vi vores delmål og slutter Randers' nedtur?

Er den sidste runde svær og er det nu at man skal satse? Hør Bottens svar på dine problemer optil den sidste runde i Super Manager! Lasse Fosgaard går samtidigt all-in på Horsens efter deres overbevisende sejr i mod Randers i forrige runde og, hvor i tabellen ender Lasse og Nikolaj mon? Alt det samt de "bedste" tips og tricks til slurspurten kan du fange lige her. Husk at SATS PÅ VM MANAGER ligaen SATS PÅ er tilgængelig, hvor du kan dyste mod bolds værter og superligaspillere! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/9/202232 minutes, 30 seconds