Winamp Logo
Samtaler fra et ægteskab Cover
Samtaler fra et ægteskab Profile

Samtaler fra et ægteskab

Danish, Education, 2 seasons, 19 episodes, 12 hours, 24 minutes
About
Hej, vi hedder Nina & Esben. I "Samtaler fra et ægteskab" træner vi at blive bedre til at tale sammen. Vi har været gift i snart 20 år, og vi er træt af at køre i samme rille, når vi kommer i konflikter. Med udgangspunkt i materialet fra PREP-kursus for par, som Nina underviser i, ønsker vi at lave en podcast, hvor vi træner at tale sammen med det formål at få det bedre sammen.  Vært: Nina Brandi @relationscoach_ninabrandi Du er velkommen til at skrive til os: [email protected] eller [email protected] Du kan følge os her: @samtalerfraetaegteskab på IG https://www.facebook.com/groups/samtalerfraetaegteskab
Episode Artwork

Hvad er en Parcoach?

I dette afsnit bliver Nina interviewet af Camilla Lærkesen om hendes arbejde som parcoach, for hvad er det egentlig, og hvordan er det anderledes end at være parterapeut? Nina fortæller også om sit mål med podcasten, og hvorfor hun har valgt at dele ud af sit eget parforhold, i modsætning til mange parterapeuter, som har tradition for at sætte deres private forhold i baggrunden for deres professionelle virke. Undervejs kommer der tips til, hvordan du kan forbedre dit parforhold, og hvad der ville være af øvelser, hvis du kunne "gå til parforhold", ligesom du kan gå til fitness.   
3/10/202347 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Gaver

Velkommen til 2. sæson af Samtaler fra et ægteskab. I anledning af december måned tages emnet gaver op. Esben og Nina har ofte haft meget forskellige forventninger til både karakteren og prisen på en god gave. Derfor er de ofte blevet skuffede, både over at modtage men også over at give hinanden gaver. Det taler de igennem i dette afsnit. De runder af med at finde en løsning, som skal hjælpe dem til at få nogle bedre oplevelser med gaver. Lyt med og hør, om du kan genkende problematikken.
12/13/202252 minutes, 22 seconds