Winamp Logo
Rockerne mod fiskerne Cover
Rockerne mod fiskerne Profile

Rockerne mod fiskerne

Danish, Social, 1 season, 2 episodes, 54 minutes
About
Det her er historien om Danmarks nok største værtshusslagsmål nogensinde! Den udspiller sig i Nørre Vorupør i Thy. Her bor de bomstærke fiskere, og er der en ting, de hader, så er det rockere. Så da den midtjyske rockerklub MC Uldjyderne kører deres larmende motorcykler ind i byen en sommerdag i 1984, er der lagt op til ballede... En vaskeægte vestkyst-western! Produceret for DR af Filt Cph.
Episode Artwork

Rockerne mod fiskerne 2:2

Diskotek bowlerhatten omdannes til en regulær slagmark, da gnisten mellem de to grupperiger tændes. Selv politiet må se magtesløse til, da folk i træsko og kansas kaster sig over de lædervestklædte fremmede. Og til sidst bliver det for meget for en af de lokale fiskere, der tager sagen i egen hånd. Tilrettelæggelse: Nicholas Durup Thomsen. Mix og lyddesign: Nina Liv Bendstrup. Redaktør: Emil Rothstein. Produceret for DR af Filt Cph.
3/3/202227 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Rockerne mod fiskerne 1:2

Diskotek bowlerhatten ligger som en saloon på vestkystens prærie. Et tilløbsstykke for lokale og turister der er klar til en aften med sjov og ballade... og slåskamp! Det får diskoteksgæsterne i den grad at mærke d. 21. juli 1984. For et opgør er i vente. Og det står mellem MC Uldjyderne fra Ikast og de lokale fiskere fra Nørre Vorupør. Tilrettelæggelse: Nicholas Durup Thomsen. Mix og lyddesign: Nina Liv Bendstrup. Redaktør: Emil Rothstein. Produceret for DR af Filt Cph.
3/3/202227 minutes, 10 seconds