Winamp Logo
Riivattu Rakki Cover
Riivattu Rakki Profile

Riivattu Rakki

Finnish, Animals/Wildlife, 4 seasons, 56 episodes, 1 day, 22 hours, 33 minutes
About
Kaunistelematonta, rohkeaa ja rehellistä keskustelua koirista ja koiranomistajuudesta nykytieteen valossa. Podcastin juontajana toimii koiriin erikoistunut toimittaja Stefanie Lindroos, ja jaksoissa vierailee vaihtelevia eläinalan ammattilaisia keskustelemassa polttavista ja joskus ristiriitaisistakin koiramaailman aiheista.
Episode Artwork

#30 Koiran eutanasia

Podcastin toinen tuotantokausi päätetään tunteellisissa merkeissä, kun aiheena on koiran eutanasia. Eläinopisto Faunan Nina Ehrströmin ja Sanja Martikaisen kanssa keskustelemme siitä usein raastavan vaikeasta, mutta myös valtavan tärkeästä päätöksestä, jonka lähes jokainen lemmikin omistaja joutuu tekemään. Milloin on oikea aika päästää irti? Entä mitä eutanasiatilanteessa käytännössä tapahtuu? Nina ja Sanja kertovat myös edesmenneiden koiriensa viimeisistä hetkistä, ja mitä he näin jälkikäteen olisivat toivoneet, että niissä olisi tehty eri tavalla. Tämä jakso on toisen tuotantokauden viimeinen, ja podi jää alkukesän tauolle. Podi palaa linjoille kolmannen tuotantokauden jaksoin keskiviikkona 5.7. Lähteet: Viimeinen Palvelus ⁠Eutanasia - milloin on oikea aika? MTV Uutiset 26.11.2022 Lemmikin eutanasia on kova paikka – nämä asiat omistajan on hyvä tietää: "Eläimen loppu on hyvä ja menee kauniisti" Sscientific American 22.5.2018 Why We Need to Take Pet Loss Seriously Instagram: ⁠⁠⁠@riivatturakki⁠⁠ ⁠ Tiktok: ⁠⁠⁠@riivatturakki⁠⁠⁠ Palautetta podcastista tai aihetoiveita saa aina lähettää joko yksityisviestillä sosiaalisessa mediassa tai sähköpostilla [email protected]. Kiitos myös jos jätät podcastista arvostelun käyttämäsi kuuntelupalvelun kautta. Musiikki Quirky Dog Kevin MacLeod (incompetech.com) Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 License http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/
5/2/202352 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

#0 Intro

Tervetuloa Riivattu Rakki -koirapodcastin pariin! Podcastin introjaksossa luvassa on kompakti esittely podcastista, sen synnystä ja siinä käsiteltävien aiheiden valinnasta. Jaksossa kerrotaan myös podin nimen tarina. Pohditko jotakin podcastiin liittyen? Introjakson kuuntelemalla saatat saada vastauksen. Podcastin ensimmäinen jakso julkaistaan 7.9. Instagram: @riivatturakki Tiktok: @riivatturakki Palautetta podcastista tai aihetoiveita saa aina lähettää joko yksityisviestillä sosiaalisessa mediassa tai sähköpostilla [email protected].
9/2/20226 minutes, 10 seconds