Winamp Logo
(R)Evolucija vodenja Cover
(R)Evolucija vodenja Profile

(R)Evolucija vodenja

Slovenian, Finance, 3 seasons, 22 episodes, 3 hours, 47 minutes
About
Za voditelje prihodnosti, ki želijo ustvariti izjemne dosežke z motiviranimi, zavzetimi in pogumnimi zaposlenimi.
Episode Artwork

Menedžer ali Leader - kateri je boljši za vodenje v novih časih

Večna dilema se prenaša tudi v nove čase: "Kaj je bolje, da smo menedžer ali leader" in kako seveda ujeti pravo kombinacijo obeh stilov vodenja. V podcastu boste dobili enostavno in konkretno informacijo, kako se lotite vodenja v novih časih in kako "dozirate" pravo mero menedžerja in pravo mero leaderja. Seveda je ključno, da smo najprej menedžerji in šele nato leaderji in ne obratno.
2/15/20236 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Kako zmotivirati nezainteresiranega sodelavca

Dejstvo je, da ne zaposlujemo slabih in nezainteresiranih delavcev. Če so sodelavci postali nezainteresirani, imajo razlog za to. V tokratknem podcastu boste izvedeli za 5 najpogostejših razlogov, zakaj sodelavci niso več tako zainteresirani za delo in cilje in kako to odpraviti. Še več informacij pa najdete tudi v knjigi (R)Evolucija vodenja (5. poglavje).  
2/7/202314 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Čudovita kombinacija menedžerja in leaderja

Kateri je boljši - menedžer ali leader? V bistvu ne gre za to, kateri je boljši. Ključna je prava kombinacija kategorije "menedžer" in "leader".  Fokus menedžerja so: cilji, rezultati in kazalniki; torej učinkovitost.  Fokus leaderja so: ljudje, vzdušje, motivacija, odnosi; torej kultura.  Kaj lahko vsak vodja naredi, da ujame pravo kombinacijo in s tem doseže pravo mero zavzetosti in produktivnosti sodelavcev? To izveste v podcastu. 
10/10/20217 minutes, 55 seconds