Winamp Logo
Relationspodden 2.0 - Med Bingo & Katrin Cover
Relationspodden 2.0 - Med Bingo & Katrin Profile

Relationspodden 2.0 - Med Bingo & Katrin

Swedish, Social, 1 season, 466 episodes, 3 days, 1 hour, 21 minutes
About
Relationspodden är tillbaka! Bingo och Katrin fortsätter prata relationer och svarar på frågor från lyssnare precis som vanligt, men mycket har hänt sen sist. Framförallt har Bingo och Katrins relation ändrats en hel del. Detta och mycket mer i Relationspodden 2.0.
Episode Artwork

Tips från kursen!

Ett helt poddavsnitt om Bingo och Julias spektakulära och intensiva kurs. Vad gick den ut på? Vad fick de lära sig? kommer det att göra skillnad? Och framförallt, kan lyssnarna få ut något matnyttigt att ta med sig in i livet? Många frågor och massa svar blir det!
7/18/20241 hour, 12 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Bingo och Buster

I veckans avsnitt avsnitt poddar Bingo med Buster, mest känd som pojkvän till Lovisa ”Lojsan” Wallin och även hennes poddpartner i podden ”Lojsan och Buster”. Bingo är på en kurs i ”vitalisera” och är fulltankad med information, terapi och samtal. Det blir snack om hur man får uppmärksamhet, hanterar sin ADHD och ens kärleksspråk, och mycket mer.
7/11/20241 hour, 7 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Bingo och Ida Warg

Idag poddar Bingo med Ida Warg. Ida är en känd svensk youtuber, poddare och influencer från Åmål som nu bor i Marbella. I detta avsnitt berättar Ida om sitt förhållande med Pärlan, om deras sovproblem, intimiteten och sexlivet. Bingo öppnar upp och delar med sig av hans och Julias fantasier, och tankar kring förhållande, öppet eller stängt?OCH, en stor fråga besvaras: Har Bingo haft sexuella tankar om Ida?
7/4/20241 hour, 19 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Hur räddas Julias & Bingos förhållande?

Ett brev från en lyssnare belyser en hel del problem i Bingo och Julias förhållande, men det kommer också förslag på lösningar. Hur ska de göra med barn och boende i framtiden? Hämta och lämna på förskolan i värme och med palmer runt sig är enklare än med tjocka overaller på Östermalm, helt klart. Men vad är lösningen? En fråga från en lyssnare om hur man ordnar en trekant, och en fråga om problem med syskon besvaras också.Som bonus i slutet diskuterar Bingo och Julia ADHD och medicinering.
6/27/202444 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Hur räddas Julia & Bingos förhållande?

Ett brev från en lyssnare belyser en del problem i Bingo och Julias förhållande, men det kommer också förslag på lösningar. Hur ska de göra med barn och boende i framtiden? Hämta och lämna på förskolan i värme och med palmer runt sig är enklare än med tjocka overaller på Östermalm, helt klart. Men vad är lösningen? En fråga från en lyssnare om hur man ordnar en trekant, och en fråga om problem med syskon besvaras också.Som bonus i slutet diskuterar Bingo och Julia ADHD och medicinering.
6/27/202443 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Tre nya partners

I detta avsnitt poddar Bingo för första gången i världshistorien med tre olika personer. Personer som skickat in sin önskan och ansökan om att få bli Bingos nya poddpartner. Vi hör åsikter, insikter och genomtänkta svar på frågor från Jessie, Marcus, Natalia och Bingo. 
6/20/20241 hour, 6 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Relationspodden med Julia och Bingo

I detta avsnitt blir det ett långt samtal mellan Bingo och Julia. De har inte hörts på länge och pratar på om allt. Det blir svar på massa olika frågor deras förhållande, deras framtid med barn och eventuella konflikter i livet.
6/13/20241 hour, 18 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Relationspodden med Julia och Bingo

I detta avsnitt blir det ett långt samtal mellan Bingo och Julia. De har inte hörts på länge och de pratar på om allt. Det blir svar på massa olika frågor deras förhållande, deras framtid med barn och eventuella konflikter i livet. Häng med och få reda på det mesta om Bingo och Julias förhållande!
6/13/20241 hour, 18 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Med Erika & Nova

För första gången någonsin är Bingos dotter Nova med i podden. Ihop med sin mamma, Erika, blir det prat om relationer, separationer, romantik, svartsjuka och massa annat. 
6/6/202458 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Relationspodden 3.0 - Med Bingo & Amanda Colldén

Bingo tar in en ny poddpartner i detta avsnitt. Det har skurit sig mellan Katrin och Bingo och Amanda Colldén hoppar in i sista minuten. Amanda är en svensk poddare känd för "Alla våra ligg," där hon och medvärden diskuterade sex och relationer öppet och humoristiskt. En oväntad detalj om Amanda är att hennes sexliv just nu är lite mediokert, oftast missionären max en gång i veckan. Vilket kan bero på att hon ogillar att vara porrig framför sin kille på grund av negativa associationer med porrbranschen.I detta avsnitt blir diskussion om hur sexlivet ser ut idag, såg ut förr och hur det blir i framtiden. Svar på frågor, samt några riktigt bra festtips!
5/30/20241 hour, 19 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Akuten nästa!

Bingo har trappat snett i sitt hus och fallit fritt 2 meter och mer eller mindre landat på huvet. Vi får hela storyn om ambulanshelikopter, akutbesök och stygn. Partet Katrin känner har bokat datum för ny trekant. Blir man kåt av tvätt? Och en eventuell otrohetsaffär kan uppdagas via podden.
5/23/202454 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Pole-dance - För en bättre hälsa!

Nu får vi veta allt om Katrin ryggproblem och hur man behandlar det.En lyssnare undrar om man kanske ska skaffa ett till barn. Ett syskon till det enda barnet? Katrin har testat sig och det visar sig att hon producerar östrogen och är fertil. Det konstateras att bra att lära sig Pole-dance för sin mentala hälsa, och ska en tjej låta sin kille vara ute och ligga runt för att få ett bättre förhållande?
5/16/202452 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Lite sexig

Bingo känner sig lyxig som glider in i stan på sin båt, men tas snabbt ner på jorden. Katrin jobbar hårt med affirmationer efter hennes utspel förra veckan att hon faktiskt mådde dåligt. Det har dock blivit bättre.Nya bilar tjatar om kaffe, Bingo märker bollar och ett svar på förra veckans mail där ett stort missförstånd verkar uppstått.
5/9/202448 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Live dejten

I detta avsnitt, det första efter showen på Cirkus, får vi såklart all info om hur det gick, hur det kändes, Katrins fruktansvärda nervositet, och allt om Pole-Dance-Showen. En amerikanare blev bjuden på dejt på showen men var visst gift och hade visst familj hemma i staterna. Gifta sig eller ej? Vad är poängen? Vi vår höra relationspoddens visdom i frågan.
5/1/202453 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

IDAG ÄR DET LIVESHOW?!

Katrin som har Sveriges bästa självförtroende har aldrig varit så här nervös över kvällens show inför en läktare med ett och ett annat potentiellt hemsläp.  Klipps av Victor Ganguly
4/24/202445 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Den nya Katrin

Vi välkomnar Katrin tillbaka från paradisön där hon har levt utan uppkoppling, nikotin och processad mat de senaste veckorna. Något är dock annorlunda med Katrin. Hon har insett meningen med livet och Bingo är positiv förvånad, men hur länge kommer denna förändring hålla?  Klipps av Victor Ganguly
4/17/202451 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Hanna Friberg vs Katrin Zytomierska Del 2

Landets kändaste singel-profil Hanna Friberg bockar som vanligt av Måndagsvibe och 30s In The City, men denna vecka är hon även hos oss på Relationspodden! Dagen innan hennes avfärd till New York dessutom. Vad tyckte hon egentligen om förra veckans avsnitt? Har Hanna och Katrin en beef? Och fanns det någonsin en chans för Hanna och Bingo som par?  Klipps av Victor Ganguly
4/10/202459 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Hanna Friberg vs Katrin i kampen om Sveriges hetaste singel

Hur festar men i enlighet med mens-cykeln? Är det rimligt att alla medelålders män är avundsjuka på Katrins livsstil? Och vem är egentligen Katrins konkurrenter som framstående singel-ambassadörer i Sverige?  Klipps av Victor Ganguly
4/3/202446 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Den manliga G-punktens förtryck

Denna vecka är det Bingos tur att dela med sig av gången han låg med en tjej som hade honom som frikort och Katrin återberättar om vännen som låg med en främling i en offentlig bastu.  Klipps av Victor Ganguly
3/28/202458 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Bingo-klanen växer?!

Bingo och Katrin reflekterar över hur livet hade blivit om Katrin inte hade blivit på smällen. Bingo känner sig dock långt ifrån klar med barn och tydligen är det närmare än vad vi tror!?  Klipps av Victor Ganguly
3/21/202447 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Katrin outar sina otrogna ragg

Ringo hamnar i slagsmål på fotbollsplanen och Katrin rockar världen för en kille som har henne som frikort.  Klipps av Victor Ganguly
3/14/202451 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Myten om att spice:a upp sexlivet

Har Katrins dejtinghistorik med yngre män blivit ett ohälsosamt beteende? Och är man dödsdömd att bli olycklig i en parrelation efter femte året? Är lösningen att gå till en swingersklubb eller är det att sänka förväntningarna på sexlivet?  Klipps av Victor Ganguly
3/7/202444 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Katrin will survive

Ännu en vecka och ännu en stämning som Katrin staplar upp av människor som är avundsjuka på hennes liv. Men som Angelina Jolie skulle säga, man måste vandra igenom elden. Och livet är ju ändå bra i det stora hela, förutom att Rambo och tycker Katrin är för gammal för att Mello-Albin ska bli hans nya pappa. 
2/29/202439 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Tvåsamhet eller sex-robotar?

Lärarna påstår Ringo kan gå ut högstadiet med staright A's medans Rambo inte kan bre en macka. Men med tanke på att Anders Hansen påstår att föräldrar har noll kontroll över hur barnen formas så har Katrin checkat ut. Hon har mycket på bordet just nu, men känner sentimental stöttning av JLO och George Cloony. 
2/21/202454 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Katrin tar lebb-trenden till Norrland

Bingo blir traumatiserad av en galen brud som vill sätta på honom med strap-on och Katrin letar boende i Norrland via Tinder och Snapchat-kartan.  Klipps av Victor Ganguly
2/15/20241 hour, 4 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Lebb-epedemin: rimligt eller orimligt?

I veckans avsnitt av Relationspodden så analyserar Bingo och Katrin Stockholms-trenden som är att tjejer börjar ligga med varandra. Är det för att killarna inte håller måttet eller har tjejerna helt orimliga förväntningar. Ska killar som svar börja runka av varandra eller återstår det bara att skjuta skallen av sig själva? Sedan får ni ju inte missa Katrins cliffhanger! Klipps av Victor Ganguly
2/8/202453 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Kärleken Klart Synlig med Lucas som Gäst

För första gången i Relationspoddens tioåriga historia har vi bjudit in en gäst utanför familjen. När Katrin fick välja vilken av alla killarna från succéprogrammet Love is Blind hon helst ville se på en dejt, var valet självklart: Lucas Gustavsson. Glädjen är därför total, eftersom det är just Lucas som gästar Relationspodden och bidrar med sina svar på lyssnarnas frågor. Lucas delar generöst med sig av spännande detaljer från inspelningen av Love is Blind samt avslöjar helt nya och häpnadsväckande detaljer om sin nya flickvän, inklusive var och hur de träffades. Missa inte detta fullständigt sprakande avsnitt av Relationspodden
2/1/202451 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Bygg den perfekta röven

"Man måste anstränga sig för att se fräsch ut och Katrin tränar mera, oftare och hårdare när någonsin. Två ägg i ett glas och in i micron och världens bästa köttbit från saluhallen ger mycket protein. Vad händer med avföringen med så mycket protein i kosten undrar Bingo? Det blir många köttiga historier. Allt om Katrins hemmadejt där hon lagt tusentals kronor på kött och sexigt raffset. Historien om lesbiska paret Maja och Olivia och deras otrohet. Och tjejen som ledsnat på killen."
1/18/20241 hour, 10 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

En gång otrogen, alltid

"Bingo kör isbad och får ballen kall. Katrin har kört en hel del alkoholfritt på Maldiverna och reflekterat över livet. Är man förberedd på krig? Är man beredd att bajsa i påsar? Och kan man skoja om det? En lyssnare har inga problem i förhållandet, men jobbångest och tydligen massa problem i förhållandet också. Vad är jobbångest? Ett annat ord för att vilja bli influenser eller? Det tror Bingo, men inte Katrin."
1/11/202449 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Halva inne på en fotbollsspelare

"Katrin är på Maldiverna och lever livet i en bungalow utan internet. Här finns självgoda italienare, dykning, snorkling och fotbollsspelare. Bingo är kvar i Jämtland och sjunger karaoke. En lyssnare är bekymrad över att hennes pojkvän hade sex med en prostituerad för 13 år sedan. Kan man vara ihop om man har olika syn på sånt? En annan lyssnare är olyckligt kär hela livet och har det svårt att få till det sista, och blir alltid dumpad. Vad beror det på?"
1/4/20241 hour, 5 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Gott nytt år från Katrin och Bingo!

Relationspodden önskar alla lyssnare ett gott nytt år och överlämnar ett paket i form av ett gratis avsnitt. En årskrönika från 2023. Från oss alla, till alla er alla som inte följde med till PodMe har vi valt ut ett smakprov av årets alla fantastiska frågor. Gott nytt år, och haka på oss in i 2024!
1/4/202459 minutes
Episode Artwork

Alla mina ligg

En kall och krispig underbar jul har firats, trots att bildörren frös fast och trots pusslet med alla familjekonstellationer. Nya killen ger en massa red flags med mycket snack och lite verkstad. Ska hon tillbaka till exet eller ta en långpromenad, spela Padel och jonglera med flaskor?"" Katrin är rynkfri av det röda ljuset och Bingo tänker på att bädda sängen varje morgon. Förvirrad och lycklig"" skriver in och ber om råd.
12/28/20231 hour, 5 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Inbjuden till en trea

Julkänslan är som bortblåst när det regniga vädret drar fram. Bingo har haft en fest ”helt utan” tema. Folk verkar vara på hugget och drar en knytnäve i Katrins motorhuv. I dagens podd, en fråga om droger och vänskapsrelationer. Och, allt om Katrins inbjudan till en trekant, OCH, allt om Katrins inbjudan till en sexfest.
12/21/202356 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

40 plussare på väg ner i avgrunden

Julen närmar sig med stormsteg och JULia är superpeppad. Är det en bebis på gång kanske? Hör allt om julfesten från helvetet, farmors 100årskalas, Vladdes tal och showen på Cirkus. En lyssnare har en affär på jobbet med mycket Snapchat, som även blivit ertappad, och Katrin kategoriserar män efter ålder.
12/14/202359 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

Hej mitt vinterland

Katrin njuter av den härliga snön i Stockholm och passar sen på att förgifta sin kusin. Bingo har det tuffare med vintern i Sierra Nevada men gör det bästa av situationen. Ur en killes perspektiv, vad lägger en han märke till? Timglasformen, läppstiftet eller energin? En lyssnare beskriver definitionen av en kvinnofälla hon hamnat i. Men råd till lösning kommer!
12/7/202357 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Väldigt lik "bitchen" Katrin

Katrin har clubbat runt en hel del i veckan och bland annat blivit kallad för ”jävla bitch och Porschen är försvunnen. Vi får en lång historia om kille 1 till 5 som jobbar på samma arbetsplats, och det finns en oro att kanske ses som en vandringspokal. Vad gör man? En härlig söt tjej som inte är en bråkstake skriver in med ett problem. Ska man sitta och vänta på killen eller inte?
11/30/20231 hour, 1 minute, 11 seconds
Episode Artwork

Orgasm i prislistan

Katrin har färgat håret på Ringo och Bingo ska vara med i ett stort TV-program. En lyssnare kan inte få orgasm, i tvåsamheten i alla fall. Katrin föredrar traditionell vibrator eller tunga i tre timmar. En tjej på 24 har hittat kille på 48. Funkar det? Och hur introducerar man till föräldrarna? Och vad säger det internationella regelverket? Bingo undrar vad priset är för en orgasm på sturebadet?
11/23/20231 hour, 3 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Flåset i fejset

Katrin har haft kaos på Allt För Hälsan-mässan där alla produkter tog slut i ett nafs. Hon har inga förändringar i det hormonella men Bingo kör botox, och kanske fillers inom kort? En lyssnare har träffat en kille på en barnklubb i Grekland, nu har de ett distansförhållande. Kommer det funka? En ensamstående mamma i mindre stad med två hästar har en kille som andas med munnen när han sover. Kan hon stå ut med flåset i fejset? Och samtidigt ha en öppen relation med svarta män?
11/16/20231 hour, 2 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Relationer, utseende och logistik

Bingo har blivit caddie på golfbanan för han skäms för sin golfsving, och Katrin har mött världens snabbast mattläggare. Har Relationspodden blivit ”Logistik Podden”, allt om logistik i Stockholm och på Julafton? En lyssnare är, enligt hennes pojkväns familj, för ful sin kille. I vilken liga spelar vem? Är han kanske bara en söndergullad mes?
11/9/20231 hour, 1 second
Episode Artwork

Det är enkelt att blocka

Det är kallt och vidrigt i Stockholm och varmt och skönt Spanien där Bingo är. Katrin talar ut om domen hon fick, hur hon känner att hon blev dömd till böter om en dryg million och hur man går vidare. Det blir snack om spökskriveri, diabetesmedicinen (igen) och en reaktion som får tårar att spruta.
11/2/20231 hour, 2 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Jag är gravid! Vem är pappan?

Bingo jobbar på årets julklapp. Katrin har kört som en galning genomstan för att fixa fram en sko. Det blir respons på hemmasittare och diabetesmedicin. Sitter attraktionen i kroppen eller knoppen? Och, en lyssnare är gravid, men vem är pappan?
10/26/20231 hour, 2 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Korta, snabba om sex

Bingo har haft den bästa helgen i sitt liv med Kulia Rimér i Marbella. Katrin har haft ett, minst sagt, förvånande utvecklingssamtal med Ringo, och jobbar hårt med en ny typ av marknadsföring i nya kanaler. I detta avsnitt blir det blir nytt rekord i korta snabba frågor om sex och relationer.
10/12/20231 hour, 3 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Finlandssvenskar och Marbella-Svenskar

Katrin får tuppjuck på ungarna och blir en gnällig tjatkärring med ”otrevlig ton”. Hon har även träffat ett gäng killar från ett nytt folkslag; Finlandssvenskar. Bingo uppfinner ett nytt folkslag, Marbella-Svenskar. Hur uppfostrar man barn i stan? Vad får ett barn i ett välbärgat hem i veckopeng? Och, det här med att knipsa. Är det en bra idé?
10/5/202349 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

En dejt för poddens skull

Veckans höjdpunkt var Lidingöloppet där yngsta grabben tar täten och vinner! Katrin får ett finger i fejset av en arg bilist, och försöker hänga med i tugget bland kidsen när de gabbar… eller gibbar…? Katrin får ett ärligt och lite märkligt beundrarbrev från en snubbe som har varit en buse, jobbat för polisen, har inget emot Pride men håller sig helst borta från det, och vill ut på en drömdejt med henne. Ställer Katrin upp för poddens skull? Och: Vad var en krona värd 1983 egentligen?
9/28/20231 hour, 8 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

En dejt för poddens skull

Det går från en allvarsam inledning om våld, våldsfilmer och samhällets bekymmer, till Katrins 10-poängiga födelsedagsfest. En lyssnare har höga skulder och stora problem på grund av en ex-mans lynnighet och psykiska ohälsa. Om man klipper? När är man över honom? 2 månader eller två år?
9/21/20231 hour, 8 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Uppkäftiga bonusungar

Katrin åker slalom till söder och kör fillers i händerna. Bingo behöver paketera om Astrid Lindgren för att få det rumsrent. En lyssnare har uppkäftiga bonusungar och mannen har gått föräldrakurs för att få ordning på det. Det konstateras att barn inte fattar saker, som det här med pengar. Hur mycket brände Ringo egentligen när han hade fri tillgång till Katrins kort?
9/14/20231 hour, 1 minute, 14 seconds
Episode Artwork

Psykisk terror, Madonna och Dion

Katrin har tandproblem och Bingo rekommenderar en gammal tandläkare som är hovleverantör av tandhygien, men Katrin släpper inte in gamlingar i sin mun. Det blir snack om diabetes, bukfetma, Titanic och Madonna, Om man utsätts för psykisk terror av sin mamma, ska man behålla kontakt eller bryta? Och… vad är Katrins förhållandestatus nu?
9/7/202359 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Årets TV-personlighet

Amazonfesten och Kristallengalan har gått av stapeln. Katrin kvar nykter och hade kul. Vi får även allt om barnens galna upptåg. En fråga kommer från en man som började trögt i kärlekslivet med få tjejer, men nu har det lossnat. Men skriver han verkligen från hjärtat?
8/31/20231 hour, 9 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Upp-och-ner-killen

Hurra! Det första avsnittet från Bingo och Jullans nya såpa är klart! Katrin dominerar i rutan såklart. Katrin har läst Pauluns bok och som vanligt haft en barnfri kanonhelg och träffat en superkändis från Hollywood. En lyssnares ex visar sig vara barnets nya fröken. Det blir lite geggigt. Vad gör man med sin dåliga självkänsla? Hur kan man hata sitt ex så fruktansvärt mycket?
8/24/20231 hour, 1 minute, 5 seconds
Episode Artwork

Kan du hångla med min man

Bingo har försökt parkera en husbil i stan och Katrin undrar vad Bingo har för sköljmedel. Pojkarna får böta 50 spänn för kallingar på golvet, och Katrin berättar om en skitkul och bisarr grej som hände när hon var ute. Något jävligt annorlunda och skruvat.
8/17/20231 hour, 29 seconds
Episode Artwork

Vitametiska vårrullar

Katrin får en VoiceOver av Rambo, cringear över Bingos nya serie och får ett hemligt, spännande slut på en festkväll. Bingo konstaterar att det är ett ytterligare ett element av stress att vara naken när man är otrogen och blir ertappad, och en lyssnare har hamnat i säng efter textning.
8/10/20231 hour, 3 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

Bättra på ligg-statistiken

Bingo är i Marbella och Katrin är kvar i regniga Stockholm. Rambo pepprar 5 raka i mitten på Grönan och Bingo höll på dö på golfbanan, vi får hela storyn! Katrin ger svar på ett tidigare påhopp, och en lyssnares man shoppar för mycket men vill bara leva livet lite. Den stora frågan att knäcka i detta avsnitt: Är den kvinnliga bästis-kompisen ett gammalt ligg? Eller ska man inte bry sig?
8/3/20231 hour, 3 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Det är mig det är fel på

Katrin har hittat lugnet i en bok, och sen hoppat på ett flyg till Gotland. Bingo minns att han festat med svin-porriga flygvärdinnor från BH-flyg. Ska man dumpa på grund av att han är slarvig? Hur är det nu? Är Katrin singel eller i förhållande? Vi får svaret i detta avsnitt.
7/27/20231 hour, 4 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

Längdskidor och årgångsvin med Katrin

Katrin tar tag i båtknas. Bingo har haft mamma-häng, kanske lite för länge, och planerar för ett besök hos allsång på skansen. Kan man träffa killar om man har ett barn? Veckans tips: Dags att släppa tanken om en relation, och börja lära sig att njuta och glädjas åt att vara själv istället. Tröjan korvar sig. Kan man bygga familj och framtid på det?
7/20/202357 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Puma har slutat visa tuttarna

Katrin råkade droga sig på krogen. Bingos har varit på sin tysta kurs och jobbat med sin sårbarhet och hittat sitt lilla jag. En fråga om bröllopsbekymmer med sin bonussyster och en fråga från en som tappat sexlusten efter ätstörningar. Dessa frågor får såklart svar av relationsexperterna.
7/13/20231 hour, 23 seconds
Episode Artwork

I schack kan man bara vara två

Det blir en djupstart med en fråga om cancer som berör. Hur skapar man kvalitetstid med varandra i föräldralivet? Bingo har en rad tips och hävdar att man inte kan knulla ikapp på en resa i Thailand. Kanske köpa en extra lägenhet? Eller en barnfri dag i veckan är medicinen? Och, vad gör man när svärmor knackar på och bjuder på bröd och spelar schack?
7/6/202353 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Swingar på regelbunden basis

En dramatisk öppning av Relationspodden denna vecka. Snack om ålder, krämpor, smärtor och farliga mobiler. Men lättas tillslut upp med en fråga om trekanter och swingers, sexuella fantasier, samt en het diskussion om kreativitet och fantasi.
6/29/202350 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Bingo drar till rymden med sitt ex

Killar ljuger, killar vill inte skaffa barn och Bingo drar med sitt tex till rymden. I detta avsnitt får vi allt om skolavslutningar, fest i skärgården och en fråga från Norge.
6/22/20231 hour, 3 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Vad är poängen med giftemål?

Katrin framstår faktiskt som en god människa när hon är den enda som bjuder redaktionen på mat. Bingo bjuder alla, inklusive sotaren. Vem av sina idoler skulle Katrin helst ligga med? Är det trendigt att gifta sig nu för tiden? Hur hittar man drömprinsen? Ett avsnitt späckat av frågor, som får alla svar.
6/15/20231 hour, 27 seconds
Episode Artwork

Ensam i vildmarken

"Katrin är sliten efter tuff helg med 5 matcher och massa logistik. Bingo är utvilad efter en vecka i Marabella, redo för ny barnvecka. Frågorna kickstartar med en fråga om gamla kukbilder och märkliga skärmdumpar. En lyssnare är kär i en man, som var tidigare kvinna. Hur hanterar man det? Bingo funderar på vad njutning och attraktion egentligen handlar om, ur ett rent filosofiskt perspektiv. Vad skulle Katrin gå igång på om hon fick växa upp ensam i vildmarken?"
6/8/20231 hour, 6 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Snygg, rik, rolig och jävligt snål..

Katrin har grym effektivitet i vardagen, inga kramkalas och snack med folk på stan som Bingo. Hon har sett fantastisk fotboll i England och borde nog kunna styra upp en fotbollslag hur lätt som helst. Bingo gör melodier med munnen omprioriterar sina shoppingvanor. Gucciväska eller varmvattenberedare? Och, hör historien om hunken på strandbryggan.
6/1/20231 hour, 1 minute, 8 seconds
Episode Artwork

Åldersnoja, Word Freud och livselixir

Tina Turner har dött och det ställer frågor om existens och om döden nu när farmor snart blir 100 år. Katrin och Bingo ska ha wordfeud battle och Katrin kan komma tt uppröra hela ADHD-världen med sin nya idé. Det blir uppföljning på ”standard-killen” och lyssnaren skriver en fråga långt som ett filmmanus.
5/25/20231 hour, 2 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Två bröllop och en håll-käften-fest

Tina Turner har dött och det ställer frågor om existens och om döden nu när farmor snart blir 100 år. Katrin och Bingo ska ha wordfeud battle och Katrin kan komma tt uppröra hela ADHD-världen med sin nya idé. Det blir uppföljning på ”standard-killen” och lyssnaren skriver en fråga långt som ett filmmanus.
5/18/20231 hour, 13 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Libido och hasp på dörren

Ibland måste man nå botten för att komma tillbaks till toppen, konstaterar Katrin som befunnit sig på där nere den senaste tiden, men hon har varit på möten med gubbar runt 50 och kommit upp igen. Bingo har brännskadat Sara Sommefeld, och en lyssnare har ett kallt och egoistiskt as till ex lever loppan med sin nya. En fråga med ett alldeles för avancerat och rörigt familjeförhållande dyker upp. Ex:en är syskon. Va?
5/11/202350 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Va nöjd med allt som livet ger!

Idag startar vi avsnittet med att lyssna på podden Jag är kinky. Vi snackar om kinky dick-pics, pinsamma pappa Bingo, Only Fans och att porrindustrin driver tekniken framåt. Och såklart svarar vi på era frågor: Vad gör man när barn dyker upp oannonserat hos Katrin när hon är aktiv i sängen? Det verkar vara mycket svartsjuka i förhållanden nu för tiden, och vem ligger med vems morsa?
5/4/20231 hour, 9 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

Vilsen och bi

Rambo undrar om han är adopterad och vet att han blev till av att man k****ar. Katrin har hjärnspöken när hon spelar golf med sin vän. Bingo tror man ska söka svar i barndomen, och karma kommer tillbaka på svin. Är killen bi eller kanske bara vilsen med lite bekräftelsebehov?
4/27/20231 hour, 10 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

En årlig parkontroll

Bingo har firat massa födelsedagar och svirat runt på diverse krogar på stan. Katrin har egentligen inget kul att berätta förutom att alla kostnader gått upp och folk är mer arga och bittra än vanligt. Kan man uppskatta, och tända på att ens partner flörtar med andra? Och bör man göra en årlig parkontroll som man gör hos tillexempel tandläkaren?
4/20/202356 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Det berör behåring

Katrin fortsätter benhårt hävda att hon kan peka ut en man utan kroppsbehåring på krogen bara genom att titta på auran och kläderna. Bingo tror på tantra-kurs i framtiden, och Katrin blev erbjuden en trekant i Spanien, och inser att hon kan ha missat massa k*k i livet. En lyssnare eftersträvar fler frågor och svar på mer ekivoka grejer. Katrins gräns går vid heroin.
4/13/20231 hour, 4 minutes, 1 second
Episode Artwork

Russinpaket, lyxkrog och Lamborghini

Katrin har haft en helt perfekt barnfri vecka som började på en oväntat bra föreläsning där hon tog med sig russinpaketet. Fortsatte sen till lyxrestaurang. Bingo har fotat 2000 födelsemärken, och ska man parkera en Lamborghini i ett utsatt område? Och kan man liknade det vid ett förhållande?
4/6/20231 hour, 1 minute, 52 seconds
Episode Artwork

Naked Attraction

Katrin har fått energi för vårstädning och ska på föreläsning med en motivations-expert för personlig utveckling. När är sista rycket för en kvinna? När peakar kåtheten? Och, vad är det här Naked Attraction" alla snackar om?
3/30/202349 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Ägg och embryon

Äggklockan tickar och Bingo och Julia är på fertilitetsklinken igen. Bingo har en idé om en Katrin-app som ger feedback på hennes beteende och humör som skulle kunna användas i utvecklingssyfte för hennes nya vän. En lyssnare vill ha mera sex mindre själv-tillfredställande. Och minst en gång i veckan borde man väl få till tycker Katrin.
3/23/202352 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Magrutorna skrämmer

Fastan drar snart igång och små morotsstavar och små, små portioner av ärtsoppa förbereds. Vi får skönhetstips efter förlossningar, och konkreta tips från Katrin på salonger som är orimligt dyra. Målplagget, magrutor och skönhetsideal genom tiderna tas upp, samt en enkel väldigt enkel fråga.
3/16/20231 hour, 8 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

En aktiv trea

Bingo är upprymd över sin upplevelse på kursen och sin djupdykning i sin person. Katrin är inte speciellt imponerad av ”nya Bingo”, utan lite besviken på att bingo glömt Falkes födelsedag. Kan en man få en depression efter att ha fått barn, så djup att han inte kan ta hand om sin hygien? Och, behöver man köpa en P-Rulle?
3/9/20231 hour, 3 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Barrunda för brudar

Bingo är på kurs i en hydda i skogen för att försöka hitta sig själv. Hur kommer det sluta? Kommer det påverka hans svar på relationsfrågor i framtiden? En manipulativ och hämndlysten man beter sig som skit och drar till Thailand när det är dags för inskolning. Katrin konstaterar att hon har en kille som har allt, och dessutom ska hon skapa en barrunda för tjejer.
3/2/202345 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

One-Night, KK eller djupare

Det blir varning för SMS-scam. Katrins kompis har presenterat sig och fått godkänt av mamma. Om man blir dumpad vill man veta varför, annars står Katrin utanför porten och är jävligt creepy. Bingo och Julia har minst 70 år framför sig har Bingo räknat ut. Ta direkt reda på vad har man för relation: One-Night, KK eller djupare?
2/23/202355 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Sexstrejka för att få bort beläggningarna!

Bingo är sjuk för första gången på mycket länge och är väldigt pinsam på fotbollstråden i sitt feber-rus. Vad köper man på alla hjärtans dag till den nya kompisen som bjuder på hemlig dejt? Prat om svek, förlust och misshandel med next level trauma. Prat om det undermedvetna, och råd att inleda en sexstrejk för att få bort beläggningarna på tänderna.
2/16/20231 hour, 11 minutes, 1 second
Episode Artwork

Fyra fontänorgasmer

Katrin fortsätter reser runt i Östeuropa med sin nya kompis och dricker dyra drinkar på trendiga uteställen. Barnen gosar med Jullan, och Sex/Life fortsätter. Bingo har hundskola, egen design på möbelmässan och förklarar hur man skapar trygghet för ett barn. Hur gick det för sexslaven förresten?
2/9/202359 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Drömmer om att vara sexslav

En dominant BDSM-snubbe som bor några hus bort vill ta tag i grejerna och ge en upplevelse till gift kvinna som drömmer om att vara sexslav. Spermatest, konstiga familjeförhållanden och övervikt. Och - Vem är Ralle_Balle?
2/2/202356 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Sex/life

Sex/life en lååååång onanering. Bingo tror att han fattar Sex/life, men fattar ingenting om vad denna brutalt härliga serie innebär. Katrin rekommenderar att tuffa på lite lagom, eller kör en ”Sex/life”. Bingo konstaterar att vatten är dåligt glidmedel. Katrins fasta börjar ta fäste. Men vad händer med Katrin när Katrin dör?
1/26/20231 hour, 7 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Renrakad, ansad eller en rejäl buske?

Katrins ”vän” gör en traditionell grej som härstammar från mormors tid. Vem är renrakad, ansad eller har en rejäl buske? Katrin ser direkt på en person vilket läger hen tillhör. En verbalt aggressiv kille borde skickas till Magaluf en vecka per år, och hur gör man med en svettig kompis som har odör?
1/19/202355 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Officiell flickvän åt gift man

Bingo ska bli biff och Katrin har upptäkt den ”nya appen” Wordfeud. En tjej i nöd har en oklar problematik med massa tjafs och en Låååång, lång svacka samt ett distansförhållande på några mil. Vem vill ha en kärlekskrank jugge hemma och hur står det till med Harry och Meghan? Och kan man bli officiell flickvän åt gift man?
1/12/202354 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Djurisk, oduschad grottman med hipsterskägg

"Vad är sexigast? Djurisk, oduschad grottman med hipsterskägg, eller stilig karl i uniform? Olika skidorter i Europa betygsätts. Belgrad får en rejäl hype av Katrin, trots den sjunkande pråmen. "
1/5/202358 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Äntligen hittat mig själv!

Katrin har hittat sig själv över jul, tjafsat med en norrman på tåget och planerar årtiondets nyårsresa. En lyssnare önskar att hennes pojkvän skulle vilja utforska mer av hennes kön, och en annan lyssnare har problem med barn i London och ny pojkvän i Sverige. Råd och förslag på lösningar finns i detta avsnitt av Relationspodden 2.0.
12/29/202256 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Hur luktar Schnitzi?

Bingo är överansträngd och har feber. Smittar feber? Katrins har med sig nyårs-barnkarameller - Topp 5 roligaste. Hur luktar Schnitzi? Hur funkar betygen nu förtiden? Stenas, brännas på bål eller hängas offentligt? Vad är ett rimligt straff för någon som ligger med sin kompis pojkvän?
12/22/20221 hour, 13 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Bingos spermakvalitet

"Bingos ex har sovit över hos honom utan Julias vetskap, det hade han glömt att säga. Exet glömde också sina örhängen som Julia hittade. En lyssnare har blivit kär i sin chef och undrar hur man ska hantera det. Bingo har lämnat in sperma för 5000kr. Är det normalt att flytta från sin sambo på samma dag för att ens barn vill det?"
12/15/202250 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

En julklapp

I detta avsnitt får vi höra några av de bästa frågorna från de senaste avsnitten som finns på PodMe.  Vi får bland annat höra om hur Katrins nya manliga kompis räddar henne i sjönöd, och några andra snaskiga jul-karameller. En gratis julklapp från Katrin och Bingo! Hör alla avsnitt på Podme.com Använd koden KATRIN eller BINGO för 30 dagars gratis lyssning!
12/8/202245 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Katrin parkerar om Porschen

Det är tuffa tider, även för Katrin, som gör besparingar genom att undvika P-böter och parkerar om sin bil på städdagar. Bingo tar ett hål i taget med minst 20 minuters vilopaus mellan. Är en kränkning orsak till en direkt separation? Hur allvarlig är en middag med ett ex? Vi får i alla fall svaren.
12/1/20221 hour, 5 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Förhoppningen om ett långt sexliv

Katrin brottas med ryggproblem, julstök med fotbollströjor. Bingo pratar om döden med sin grannar- Är det normalt att pippa två gånger om dagen efter 20 års förhållande?
12/1/202256 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Katrins privata relationsfråga

Snökaoset har lamslagit Sverige, men inte Katrin. En allt för ung kille får en allt för snabb utlösning i ett ungt förhållande. Snapchatta med en tjej, är det okej? Och, Katrin har ett relationsproblem som kan ge rubriker.
11/24/202252 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

Snacket som kan bli rubriker

Nya avsnittet ligger på PodMe, och där kan ni få höra om snacket, som kanske kan bli en rubrik i tidningarna. Testa gratis i 30 dagar med koden BINGO eller KATRIN – signa upp dig på https://podme.com/. Den vars kod används flest gånger vinner. Förloraren i denna prestigetävling får ett straff. Du väljer - Bingo eller Katrin!
11/24/20222 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

En sjöräddare i nöden

Katrin berättar allt om sin sjöräddare i nöden, och hur det är att hänga ute på klubb vid 45. En lyssnare går från ett sexigt experimenterande förhållande till ett trist förhållande. Hur löser man det?
11/17/202254 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Julias idé äger

Det verkar som Julias geniala idé krossar allt motstånd - Bingo leder nämligen tävlingen. Vem får straffet? Testa gratis i 30 dagar med koden BINGO eller KATRIN – signa upp dig på https://podme.com/. Den vars kod används flest gånger vinner. Förloraren i denna prestigetävling får ett straff. Du väljer - Bingo eller Katrin!
11/17/202214 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Hårda straff och prestigetävling

Nu blir det hård kamp mellan Bingo och Katrin. Relationspodden ska flytta och du bjuds med! Flytten går till PodMe. Testa gratis i 30 dagar med koden BINGO eller KATRIN – signa upp dig på https://podme.com/. Den vars kod används flest gånger vinner. Förloraren i denna prestigetävling får ett straff. Du väljer - Bingo eller Katrin!
11/10/202211 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

11 år lång sms-flirt

Katrin har ont i nacken, ont i ryggen, tappat känseln i foten men är ändå jävligt snygg. En lyssnare har en helt ok standardkille" men har haft kontakt med en annan snubbe i 11 år. Bingo är uppslukad av sin ADHD och spelar schack som en besatt."
11/10/20221 hour, 7 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Vardagstjafs och svällkroppar

En tjej i 30årsåldern gillar yngre killar, gärna 10 års skillnad helst. Vad beror det på? Det snackas svällkroppar, daddy issues, och lite vardagstjafs om bilen.Signa upp dig på PodMe.com för att lyssna på alla nya avsnitt! Prova PodMe Premium gratis i 30 dagar! Använd koden BINGO eller KATRIN när du signar upp dig på podme.com
11/3/20221 hour, 1 minute, 28 seconds
Episode Artwork

Rik men olycklig

Bägaren rann över för en lyssnare som har väldigt närgångna svärföräldrar. Vi konstaterar att det finns inget direkt samband mellan bra sex och mycket pengar på kontot. Och, vad är rådet? Ska de behålla barnet eller inte?  Nu kan du prova PodMe Premium gratis i 30 dagar! Använd koden BINGO eller KATRIN när du signar upp dig på podme.com
10/27/20221 hour, 3 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Meningen med livet

Bingo är på ett snickeri och har lite svajig lina. Anna Wahlgren har gått ur tiden och vi minns hennes råd och rön om hur man hanterar och uppfostrar barn.En lyssnare har en lat pojkvän och behöver tjänster, vad kostar det? Kanske byta kille och flytta till Afrika?Sen blir det relationsekonomi och uppföljning av konferensknullet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/20/202247 minutes
Episode Artwork

Absurd åldersskillnad

Hur hanterar man ett gamalt sex-ex på skidresan?En lyssnare har blivit lurad på sina besparingar av en expojkvän och behöver hjälp, men det är svårt att hjälpa alla. Katrin har bestämt sig för att vara ärlig i en fråga; Ålderskillnaden är absurd! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/13/202250 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

En våt kyss

Katrin har blivit en äkta Revsundare, Bingo lämnar barn på fel träning och Ross blir orimligt glad av att ses.Frågor om graviditet och lesbiska känslor. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/6/202258 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

På ett intellektuellt plan

Vad det fel att skriva en flörtig lapp?Ska man vara ihop med en trasig person som ger varmduschar och kallduscarh om vartannat? Och - politikbråk är bajs! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/29/202258 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Pusselbiten

En kille på 50 år från USA använder podden som språkkurs.Bingo får gamla minnen om Rob n Raz och bandage på ballen.Katrin gör inga närmanden på upptagna killar, och Bingo har pusselbiten. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/22/202252 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

En vidrig historia

IVF eller inte IVF? Köpa blommor och presenter, är det ett bra recept på ett framgångsrikt förhållande? Vi får höra en vidrig historia, och Katrin drar historien om pappan som försvann. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/15/202255 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

KATRIN - Sveriges mest uppvaktade kvinna

Katrin har ett eget litet Mini-Bachelorette på Spybar på helgerna. Bingo tar datorn under armen och flyger till Marabella.Statistik, matematik och massa andra funderingar i detta avsnitt av Relationspodden 2.0. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/8/202258 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Vuxenblöjor och nappar

Balansen på jobbet mellan kul och lönsamt, var går den? Vi får en genomgång av frukostar och diskussion om vilken sorts kille som är bäst, född -93 eller -86?Om din sambo använder vuxenblöjor, ska man stanna eller gå? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/1/202255 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Hur gammal är ung?

Katrin har fått en dejtförfrågan från en 24-åring. Hur gammal ska man vara för att vara för ung? Kan man vara nöjd utan penetration?Kan porr i för tidig ålder förstöra sexlivet? Några av frågeställningarna i detta avsnitt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/25/202255 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Pondus med lite skäggstubb

Många reagerade på förra avsnittet om behåring, så diskussionen fortsätter.Katrin är inte så dryg som man tror, och en lyssnare söker pondus med lite skäggstubb. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/18/202248 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Behåring

Studsmatte-incidenten diskuteras. Ringos lärares situation diskuteras. Kroppskomplex diskuteras… men framförallt, mycket diskussion om behåring. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/11/20221 hour, 21 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

Katrin har varit på dejt

Får folk i fyrtioårsåldern en reality-käftsmäll nu för tiden? Det är två veckors framförhållning för giftemål i Revsund, och Katrin har varit på dejt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/4/20221 hour, 5 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Hylla fiffi!

Bingo Sluddrar med Benjamin på krogen och somnar på en högtalare. Katrin menar att det är mycket sexigt i Marbella.En lyssnare har strulat på toan när gravid flickvän sitter hemma, och dags att hylla ful fiffi! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/28/202258 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Det är alltid värt det!

Katrin sätter höga mål för att nå fina hus. Ett par som ser jävligt bra ut och har bra sex vill ta relationen till en ny nivå. I alla fall han.En lyssnare har haft ihop det med en chef och måste hantera det. En annan är förbannat trött på sin svärmor. Det är alltid värt det! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/21/20221 hour, 37 seconds
Episode Artwork

Killen på toan

Katrin fick en annorlunda upplevelse på toan när en kille råkade komma in och tog saken i egna händer. Allt om otrevliga förhållanden och en kille som lever sitt liv i sin telefon. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/14/202249 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Hajka, hinka och o*****a

Katrin är ute och röjer på Lollapalooza och Spybar. Maggio röjer också.Bingo drar fördelar med att festa ensam och gör en analys på Katrins omogenhet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/7/202258 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Plus och minus

Vi snackar ålderskillnad, gamlingar som går all-in på festivaler med mega-bas, och varför inte köra plus- och minus-snack á la Kristove med svärmor? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/30/202249 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Relationspodden International (In English) - Gerard Piqué Gate

Get the whole story about the meeting between Katrin and Gerard Piqué that night in Stockholm. Also, greetings from Luís Figo! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/23/202242 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Hur blir man kåt?

En lyssnare vill ha respekt från föräldrarna trots sina alkoholproblem.En annan lyssnare får inte sexlust. Utöver detta; en lång känslosam fråga om att ha problemen med att vara singel. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/23/202250 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Gör sluuuut!

Katrin är i Antibes och hänger mycket i Louis Vuitton butiken. Vi får äntligen tillbakakoppling på bröllopsdilemmat, och mycket snack om kroppens utmaningar. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/16/202248 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Helst inte…

WTF betyder "What the F***".Katrins bil har blivit sedd på stan, och hon har en ny TikTok.En lyssnare behöver spice:a upp det i sängen. Vad gör man? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/9/202249 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

UGGLA!!

Katrin snackar omkull vakterna på uteställen, tror hon i all fall…En lyssnare har en make som glömmer och missar att delge all möjlig information, och en annan lyssnare har börjar svära riktigt grovt ihop med sin sambo när de bråkar. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/2/202246 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Bröllopsspioner

Bingo verkar ha inlett ett distansförhållande med Julia, men har ju då något gott att längta efter.Är golf bättre än sex? Och ska Katrin och Bingo ingå i en spiontrupp mot ett bröllop i Norge? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/26/202251 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Nudiststränder och magiska svampar

En lyssnares sambo har "små-swingat" i ett annat tidigare förhållande och nu väntar nudiststrand med tillbehör för denne orolige lyssnare.Allt om hur man eventuellt kan bota besvär med PMS, och hör det sjukaste om inbjudan till bröllopet som försvann. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/19/202250 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

En Grekisk Gud i duschen

Katrin är i Grekland och bara tok-spa:ar med en lång man... kanske Grek?Varför tycker vissa att ålderskillnad är så viktigt? En lyssnare har ett stort jävla problem med tillit, och en annan har en brutalt snygg VD på jobbet... som hon legat med såklart. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/12/202247 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Så är det bara!

En lyssnare har hamnat i en intellektuell förälskelse.Bingo kör träning tidigt på morgonen och vi får allt om sköldkörtel, tarmflora och ett överraskningspaket.Man har olika perspektiv på samma händelse, och så är det bara! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/5/202245 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Crazy Sex

Katrin har ryggbesvär, hormonstrul och är småbakis efter en kväll på stan med Puma. En lyssnare misstänker att hennes dejt är gay. Kan man ha wild and crazy sex efter en jobbig dag med ungar och aktiviteter? Svaren får ni i Relationspodden 2.0. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/28/202259 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Långt ner i halsen

Vad är grejen med BJ:s långt ner i halsen? Finns olika G-punkter på penis? Är det fel att ge falska förhoppningar på krogen?Och, barns snack om döden... Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/21/202254 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Playboy Mansion förr

Ringo åker über i Spanien och blir avslängd. Bingo drar lite storys om hur det var på Playboy Mansion förr i tiden. Katrin drar sin sänguppsättning. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/14/202246 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Ninjaplast på kotten

Bingo har köpt IKEA-sängar i Spanien. En lyssnare varnar för könssjukdomar på klubbar. En tjej vill bli dominerad men killen vill inte. Och... kan man köra ninjaplast på kotten? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/7/202253 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

En lavett - Rätt?

Hur var det med lavetten? Rätt eller fel?Ett budskap från en lyssnare:Var försiktig att curla sina barn och låt dem göra fel ibland. Vi får även en utförlig apport från Club Adam & Eva. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/31/202246 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Självständig kvinna söker…

Kan man snabbspola fram till familjelivet? Var letar du efter mannen i livet?Vad är intimt? Kyss eller snask?Det är ett krävande arbete att vara förälder, och denna vecka får en äkta argumentation - live i podden - om föräldraskap. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/24/202251 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Snaska runt

En lyssnare har en allt för bra sambo med storkukslugnet. En drömkille helt enkelt, men hon lever ändå "on the edge" och småhånglar ibland. Var går gränsen? Penetration? Eller kanske snaska? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/17/202250 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Dags för en Tantrakurs

Tjat-om-sex-diskussionen fortsätter. Ska man verkligen behöva bli tjatad på?Kan man leva på pulver, och levererade Katrin världens längsta prutt?Det är ett jävla daltande med ungar och det börjar bli dags för en Tantrakurs. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/10/20221 hour, 1 minute, 6 seconds
Episode Artwork

Grisfester och mansgrisar

Allt om den stora Grisfesten i Alperna. En lyssnare är gift med en mansgris och vill ha tips på hur man kan vara otrogen. Och vad är grejen med gifta män? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/3/202256 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Steriliserad

Bingo har skaffat tjej! Allt om det i detta avsnitt!Likhet eller olikhet i en relation. Vad är egentligen bäst?Umgås med vän som varit otrogen, rätt eler fel?Vi får svaren! Om ni är nyfikna på ECOVAC, kolla in denna länk:https://bit.ly/3GQR08M Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/24/202254 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Hundlivet

Binkat är bakis efter två föreställningar och en fest på en och samma dag.En lyssnares familj vill skaffa hund och får bland annat P-bots-liknelsen av Katrin.En annan lyssnare har hittat tjej som hon vill ha in hemma hos sambon… funkar det? Om ni är nyfikna på ECOVAC, kolla in denna länk:https://bit.ly/3GQR08M Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/17/202258 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Lyssnar barnen?

Katrin börjar planera att bo på ålderdomshem i lyxklass. Bingo berättar om sin galna trekant i Vegas. Och, ska man köra fyrkant med goda grannar? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/10/202249 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

De tre magiska orden

En lyssnare hakar på snacket om partnerbyten och parklubbar. Erfarenheter delas. Men hur ska man hantera det bland vänner? Hålla tyst eller dela md sig om sina äventyr? Vi får även en Flashback från ett avsnitt för 8 år sedan när Katrin funderar över hur man är när man är 45 bast och kåt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/3/202258 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Passion

Är passion det viktigaste som finns, eller kan man leva ihop utan det? Vad gör man när allt stämmer till hundra procent men passionen är borta?Måste allt vara toppen hela tiden, eller ska man vara lite nedstämd då och då? Frågorna får svar i detta avsnitt! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/27/202246 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Svägerskan

Kan vuxna vända sina barn mot en förälder? Finns det bra restauranger på Söder? Kan man lämna barnen med gott samvete till Vladde, och vad är det för fel på svägerskan? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/20/20221 hour, 12 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Hon är hardcore!

Katrin har jetlaggen från helvetet och har svårt att orka med livet. Vi får uppföljning från sexklubbs-tjejen, och den stora frågan får svar:Vill Katrin bli uppspänd bakom en vägg? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/13/202258 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Ett kvinnligt glory hole

Bingo skulle bara ta en drink i baren, men festade till fem på morgonen. Katrin får en inbjudan till att åka på sexklubb av en lyssnare, men föredrar nog ett gang-bang med Emelie i Paris. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/6/202250 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Tack för middagen!

En lyssnare ber om råd angående sin spelberoende man som spelat bort både hus och hem. Katrin vill ha ett enkelt "tack" för middagen och det kommer lite positiv feedback. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/30/202149 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

Hola Colombia!

Efter 43 timmars resa är Katrin och Bingo äntligen framme i Colombia. Vi får all info om resan, mellanlandningar och toabesök. Och såklart massa frågor och svar om relationer. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/23/202147 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Omtumlande

Bingo har gjort en omtumlande upptäkt. Det kommer ett brev från Borås, och ett annat, välformulerat brev, från någon högutbildad person.Samt; allt om hur det gick till när Gynning rakade f****n i Bingos duschrum. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/16/202150 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

On the road again

Relationspodden ska snart ut på turné snart igen. Det smids liv-podd-planer i dagens avsnitt. Vem festar och vem går och lägger sig? Ska det bli kysskalas på scen?Kan man bo ihop fast man är separerade? Och - Allt om Bingos Vegas-äventyr med Jim. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/9/20211 hour, 11 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Hälsans liv

Är en kräkning en härlig utrensning? Hur ser Vladdes hälsoliv ut? Och, vad gör man när man ledsnat på sina polare som blivit svintråkiga?Inte nog med det... Vi får vi massa feedback på de trötta relationspoddarna från 2014. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/2/202157 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Relationspodden Reagerar

Det var exakt 7 år sedan, det var november 2014 och Relationspodden var relativt nystartad. Hur lät frågorna då? Och hur svarade Katrin och Bingo på den tiden? I detta avsnitt får vi en tillbakablick in i dåtiden och reaktioner på attityd och svar. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/25/202147 minutes, 1 second
Episode Artwork

Katrins enorma sömnkänslighet

Bingo och Katrin drar igenom sitt uteliv i Stockholmsvimlet och vi får veta allt om alla besök på olika event.Pull - betyder dra, ensambarn är inte bra, och allt om Katrins lätta sömn. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/18/202154 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Haspen är på!

Bingo har lyx på Porsche-center, Katrin har varit på öde shoppinggator i Stockholm.Problemen med att göka när barn är hemma får sina lösningar, eller i alla fall konkreta tips delas ut. Kan hasp på dörren eller hämta något i källaren vara en idé? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/11/20211 hour, 2 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Göka och hålla käften!

Katrin och Bingo hänger i södra spanien och Katrin har en snabb golfskola till alla lyssnare.En singelpappa skriver in och har ett problem med känslor, aktiviteter och barnveckor.En heeeelt förvirrad gift kvinna börjar snegla åt vänster och ser att det kan bli problem men önskar mest av allt att ha ett öppet förhållande. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/4/202149 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

40+ kvinnans återkomst

Veckan råd: Bli aldrig ihop med en småbarnsmorsa, raka inte helt, lite lagom och fräscht räcker, och fixa en Aupair som hjälper till med sex.Veckans frågor: Hur ska man ha lust till sex när man har massa småbarn? Hur har man kul en helg i Stockholm utan stor plånbok? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/28/202149 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

”Perfect week” - En om dagen

Katrin redogör för sitt dekadenta uteliv på stan. Bingo inser att det kanske är gubbvarning på honom nu.En lyssnare skriver in och berättar om sin ”Perfect week”, en annan lyssnare vill bli ung mamma och leva familjelivet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/21/202157 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

Mjuka läppar, långa tungor

Bingos har varit på yoga-retreat. Många känslor som bearbetats, många insikter har kommit till honom och en ny harmoni infinner sig.Kyss-teknik-skolan fortsätter och Katrin värnar om rätten att få hångla på krogen, i baren. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/14/20211 hour, 5 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

En bred marknad

Katrin har försovit sig för första gången, vad hon kan minnas i alla fall… Och är det verkligen så att Bingo showar hela tiden vart han än går? Ska Katrin verkligen ligga med en 52-åring? Hon fick chansen, men tog hon den? Eller var det något som satte käppar i hjulet? Vi får höra allt i detta avsnitt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/7/202152 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Vi ses på Body-Contact!

Rodding i hemmet verkar vara den stora sexdödaren hemma hos gemene man, i alla fall om man får trobrevskrivaren och Katrin. Vad händer i en hotellsäng när par tar en skön weekend ihop, egentligen?Bingo har fixat Body Contact-konto, och ett par har en kyss-problematik som de behöver hjälp med, och självklart får de hjälp. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/30/202148 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Hångelskolan

Katrin börjar inse nu att hon lever ett liv i total dekadens. Bingo har hångelskola i podden och Katrin förklarar att det finns två typer av knullare.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/23/202155 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Jag lånar ut min man!

Alex Schulman har betraktat Katrins Porsche och häpnat. Vi får tips om Swingersklubben i Norrköping (fräschare än Stockholm), något så ovanligt som ett brev från en 41 årig man från Norrland, och allt om Katrins liv som går i racerfart. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/16/202157 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Den galna jakten på telefonen

Katrin har varit på en hetsig biljakt efter en borttappad telefon. En gravid lyssnare är trött på sin man som bara festar. ”Ett riktigt praktsvin som borde hängas ut offentligt” enligt Relationspodden.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/9/202154 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Mer Au Pair åt folket!

Bingo kör Porsche genom olika furstendömen i Tyskland men lyckas ändå leverera många matnyttiga tips och väldigt bra svar på alla frågor. Till exempel; skaffa pair eller ett barnkörkort så slipper man kasta vällingflaskan i väggen på nätterna!Och hur hanterar man jobbiga, dagliga tjafs i tråkiga förhållanden? Ja, vi får svar på det med. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/2/202140 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Doppa snoppen i O'boy

Bingo är på Posche-resa och Katrin är någonstans där de renoverar. Lite rörigt men trots allt många frågor och fler svar. Hur är det att ligga med tonåringar? Alltså inte med dem, utan när de är i huset. Och, ska man låta en trött morsa vila, eller ligger man varje dag? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/26/202139 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Ett avlopp eller en Chanel väska?

En karriärskvinna skriver om sin kille som tjänar dåligt, vi får tips på att komma igång med kost och träning nu i höst från en av Sveriges främsta konstvetare. Blir man kåt av ADHD-medicinen? Och allt om gyllene duschar och swingersfester. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/19/202151 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Håret är ett lyxproblem

Diskussioner idag; När är det ok att bli av oskulden och hur ska man bära sig åt? Hur ligger man när man vill ligga som äldre när man har tonårsbarn? Och, har Bingo gått på sin egen lögn? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/12/202153 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Vi våta tjejer

Hur många gulliga sms ska man skicka på resande fot? Kan man inte bara skicka ett hjärta då och då? Ett brev från en 35:årig tjej som har ett förhållande som är dött, och fått till det på toaletten i Båstad, kommer in. Hur ska hon agera? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/5/202149 minutes, 1 second
Episode Artwork

Man kan intre vara kär i en tönt!

Bingo drar allt om MC kortet och detaljerna kring det.Katrin är trött på alkohol och Bingo har börjat göra gröna smoothies igen.Bingo berättar hur han blev slaktad på morgonen av Katrin, och veckans tips: Var hemma som du är är på jobbet! Trevlig! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/29/202153 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Fyrkant med bästa kompisens ex

Bingo och Katrins "extended family" är på besök i Spanien och livet leker med golf, padel och middagar, men lyckas man släppa missnöjet med hopplösa spanka hantverkare?Få all information rykande färskt, och även frågor med svar! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/22/202151 minutes, 1 second
Episode Artwork

Bägaren har runnit över

Hör allt om kaoset, den ohederliga kvinnan och AC-gubbarna som Katrin krigar med i Spanien just nu. Och lyssnarfrågor med svar såklart!  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/15/202152 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Måsarna i Smögen

Måsarna sjunger och klockorna ringer för Bingo i Smögen och klockan är 6 i hela landet. Podden är sent ute, för alla går på semestertid. Men vi får både frågor och svar även i detta avsnitt. Håll tillgodo! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/8/202139 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Trött på lammkött

En Low Fat Bitch berättar om sitt sexliv. Det blir Feedback på botox-snacket från förra avsnittet. En lyssnare undrar hur hon ska få en snygg kille ur sitt system. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/1/202148 minutes, 1 second
Episode Artwork

Alla kör botox!

Ja må Bingo leva! Bingo fyller år och känner sig 46 år ung efter att ha gjort en rad tester. Katrin tar ett viktigt samtal som gör henne glad och hon får en inbjudan till tinderdejt.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/24/202156 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Katrin skaffar Tinder

Bingo drog sitt strå till stacken och tog bussen till Norrtälje för att ta sin vaccindos och försöka hjälpa världen tillbaka till det normala.Katrin har skaffat Tinder och funderar på vilket ålderspann hon ska sätta. Hon vill inte ha 45 åriga gubbar. Men vem är Katrin vid 53? Och hur ser hon ut och hur unga är killarna då? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/17/202149 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Integritet eller hemligheter?

En tjej som skriver in har, enligt Katrin, en skraj, konservativ, falsk, slug och egoistisk man. Vad har han gjort??En annan lyssnare har inspirerats av podden till att skapa sig en framtidsvision, och vi får tips om ett fantastiskt nagellack som avslöjar fula fiskar på krogen. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/10/202144 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Ett rullande schema med tjejer

En kille skriver in en kort fråga. En tjej skriver in en lång fråga. Varför hör han inte av sig oftare? Ingår man då i ett kartotek av tjejer i ett rullande schema? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/3/202141 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Incidenten i Marbella

Katrin tar bladet från munnen, lättar på hjärtat och berättar allt om den obehagliga incidenten i Marbella. Vad hände egentligen? Hör hela storyn! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/27/202156 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

Rasta-hund-tricket

Bingo hamnar i blåsväder och blir arresterad när han söker lä. Vuxenpoängen ramlar in nu när Katrin också köpt en lägenhet i Marbella. Och vad sänder man egentligen för signaler när man rastar någons hund? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/20/202149 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Mamma AB

Vem är den bästa mamman till sina barn?Katrin funderar på att bli hundförare och uppfostra polishundar. En lyssnare besväras av sin sambos dåliga andedräkt. Vad gör man då? Hur säger man till? En singel i en BDSM-relation undrar om hon ska hitta en kille för att skaffa barn. Rätt eller fel?OCH, hur gick det för Nova i körkortsprovet? Vi får svaret! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/13/202150 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Stönar på toa

Katrin har hamnat i en elbils-pittmätar-tävling och funderar över vilken elbil som är coolast. En lyssnare har en pojkvän som pratar i telefon och stönar på toa. En annan brevskrivare verka ha hamnat i TV-serien Exit. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/6/202149 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Tidseffektiv

I detta avsnitt får vi världens längsta fråga läst för oss för en lyssnare har ett tårfyllt problem i en komplicerad familjekonstellation. Bingo ger tips om hur man hanterar tjatiga föräldrar och Katrin ger tips på hur man är tidseffektiv. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/29/202159 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Den optimala föräldraåldern

När infaller den optimala föräldraåldern? När är man mogen, och blir man någonsin mogen för att ta hand om ett barn? En lyssnare har problem med sin sambos brors sambo. En annan undrar om man ska man flytta till Bryssel eller satsa på sin karriär hemma. Dessutom, all info om Ross igenväxta rumpa! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/22/202152 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Bråkanalysen

Katrin har haft en dålig sömnperiod och ber alla hålla sig undan. Trots dessa problem kan man konstatera att hon lever ett lyxliv och Bingo utmanar Katrin till ett ”life-swap” med någon mindre priviligerad kvinna. En lyssnare har kameraskräck inför sitt bröllop och får ovärdeliga fototips av både Bingo och Katrin. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/15/202158 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Se objekt, eller vara objekt?

Vi får en rapport från livet i Marbella och spiral-följetången fortsätter. En 22 årig kvinna får för lite sex. Kan det bero på testobrist eller att han är bi? En annan lyssnare känner sig som ett objekt och tittar på objekt. Vad innebär det? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/8/202142 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

En sofistikerad Wife-Swap

Lagom till påsk pratas det om infrysta kvinnoägg, potensmedel och hur en sofistikerad Wife-Swap borde gå till. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/1/202151 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

En slags tresamhet

Allt om Katrins allegier, blodprov, spiraler, sköldkörtel, mediciner och andra droger får vi höra om i detta avsnitt. En lyssnare har ett ex som flyttat in i grannhuset försöker få igång lite rajtan-tajtan på dagtid. En annan lever i en tresamhet som inte alltid respekteras. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/25/202148 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Leka av sig lite grann

För 3 år sedan gick ett par in i ett öppet förhållande och skrev till Relationspodden om det. Nu, efter 3 år får vi en uppföljning. Hur gick det? Vi får svaret! Ett brev om en otrohetsaffär kommer in. Hur ska denna affär egentligen hanteras? Vi får svaret där med! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/18/202151 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Dirty Talk

I dagens avsnitt kommer en liten uppföljning i sexting-skolan. En lyssnare undrar hur man kommer igång. Hos ett annat par har dirty-talk börjat leda till lite obekväma situationer. Och nätet är fullt av fula fiskar och elaka troll, det vet man, men hur hanterar man det? Detta, mycket mer och lite wet-sex. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/11/202148 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Spiralen som försvann

Efter allt snack om spiralen som försvann minns Bingo en incident om en lampa som mystiskt försvann in på ett märkligt ställe. Snack om Falkes gullighet, Gravid-kåtslag och äckliga gubbresor. Och självklart mycket, mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/4/202151 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

Katrinsyndromet

En lyssnare har kommit fram till att hon är kräsen och ensam, hon ser alla fel i alla killar, ett Katrinsyndrom, eller? Flera erbjudanden till oskulden från förra veckans avsnitt dimper in, och Katrin går själv igång lite på ett erbjudande. Detta, och allt om de bortglömda kärleksmailen från Alex Schulman! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/25/202146 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Rulla köttbullen

En lyssnares sambo berättar att han tappat lusten totalt. Bingo kör sin sexlustskola som alla kan ta lärdom av.En annan lyssnare är 22år och oskuld. Hur känns det egentligen? Och när bir man egentligen byxmyndig? Katrin har en egen teori. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/18/202144 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

”Kompisförhållande” utan sex

Bingo minns första katastrofförlossningen med Ringo och att Katrin var nära att stryka med, men att hon ändå lyckades ändå be Bingo boka in barnet i köer till skolor. Det blir mer spiralsnack och en lyssnare har strul med sitt ”kompisförhållande” utan sex, men får goda råd. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/11/202148 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Bingos sexting-kurs

Katrin har haft spiralkaos och berättar allt om vad det innebär. Varför blir pappa Vladde så sur på livesändningen på hotellrummet? Live Sexfest?Ett långt brev om rivalitet mellan syskon och kill-mobbing, hur hanterar man en sexmissbrukare och en snabbkurs av Bingo i sexting. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/4/202151 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Påsatt på lagret

Katrin har fått sitt första mamma-kära barn som följer henne vart hon än går. En lyssnare har problem med sin arbetskamrat som kör ett dubbelspel och Bingo får lite tuff feedback för sin dryga ton i podden. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/28/20211 hour, 2 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Sanningen skapar bara problem

Ett läxbråk utbryter och diskussion om vem som egentligen sätter ribban för barnen drar igång. Frågan om man ska ha fritt förhållande eller ej dyker upp igen. Och är det så att sanningen bara skapar problem? Kan det vara ganska bra att bara vara tyst ibland? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/21/202147 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Fru, flickvän och älskarinna

Vi får en galen otrohetshistoria i detta avsnitt. Ska hon kontakta hans sambo och berätta allt enligt Katrins gamla teorier, eller kör man på den nya, mjukare Katrin-stilen? Svaret finns i podden. Och, 90% av alla män underpresterar i sängen, detta enligt Puma Swedes vetenskapliga studier. Hör allt! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/14/202151 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Äldre killar med Padel-problem

Vi kickar igång det nya året med ett intensivt avsnitt om analpluggar, knipövingar och sexleksaker. En lyssnare är less på att dejta äldre killar som bara snackar om padel, sträckningar i lår och barnveckor. En annan har bestämt att göra en snygg breakup á la Binkat.https://lunar.onelink.me/YUrh/Bingo Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/7/202147 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Jätteråttan på Bali

Jätteråttan på Bali skulle vara ett tecken på lycka och välgång under 2020, men året kanske inte riktigt blev så. Vi får en kort summering av året och även frågor från lyssnare som har funderingar kring "tigerränder" och det delas ut visdomsord till en osäker lyssnare. Gott Nytt År! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/31/20201 hour, 11 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Julstöket 2020

Vad händer under julstöket detta annorlunda julår? Griljering, bakning och Spa-bad (?)Feedback på gamal fråga kommer, och en sex-med-ex-fråga, som passar Katrin som handen i handsken att svara på.God jul alla lyssnare! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/24/20201 hour, 5 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Långa snuskfrågor

Frågorna i detta avsnitt kommer från lite udda och annorlunda förhållanden med fri sex och olika fetischer. Frågor som Katrin knappt vågar läsa utan att rodna. Hur går man till väga i sådana förhållanden? Hur hittar man rätt? Vad är rätt och vad är fel? Får vi svaren?Vår avsnittsponsor: Bankappen LunarFölj länken: https://lunar.onelink.me/YUrh/Bingo Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/17/20201 hour, 1 minute, 19 seconds
Episode Artwork

G-punktskolan

En lyssnare med dandy issues är besatt av äldre man på jobbet som har flickvän och barn i samma ålder. Är denna man en modern man som man kan samtala med? Eller en stenåldersgubbe som är en grottmänniska? Det blir diskussion. Det blir också en lektion i g-punkt av Dr Katrin. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/10/202052 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Vilket hundliv!

Nu får vi veta allt om den nya familjemedlemmen, ras, foder, bakgrund och avföring. En detaljerad utläggning väntar i detta avsnitt. En skånetjej med problem har fastnat för någon annan än hennes sambo som får henne att börja bubbla inombords. Diskussion om bra föräldraskap fortsätter också. Håll tillgodo! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/3/20201 hour, 11 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Bortskrämd av en musprutt?

Katrin har pajat ryggen och vet nu hur det är att leva med smärta. En lyssnare har dejtingproblem och en annan kommentar diskussionen om dåliga pappor. Kan en musprutt verkligen skrämma iväg en kille för gott? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/26/202041 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

En kinky höst

Katrins träff med Princessan Viktoria har skapat rubriker och brev om hennes hundras har kommit in. En lyssnare har skaffat barn med fel snubbe men står sitt kast och alla uppmanas till att ha en kinky höst! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/19/202048 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Starstruck!

Katrin strosar runt på Djurgården med sin pappa och springer då in i en superkändis. Vem blir Katrin så starstruck av? En lyssnare behöver hjälp med parterapi, en annan har en pappa som är otrogen mot hennes mamma typ en gång i veckan, och en tredje sitter knivigt till i Thailand. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/12/202048 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Leva monogamt?

Denna gång blir det diskussioner om öppna förhållanden eller monogamt leverne. Har Katrin ändrat inställning helt i frågan?Självklart har de också fått sig en slänga av sleven för sitt resande. Hur kan de resa i dessa tider? Vi får en förklaring.Utöver detta, snack om slemhinnor och tråkigt sex. Trevlig lyssning! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/5/202057 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Snittad snorre

Bingo är plötsligt ensamstående med 3 små barn och ska flyga till Marbella. Hur gick det egentligen?Lyssnare mailar in storys om sina fontäner och ger råd och reflektioner. Sen får vi höra allt om Bingos opererade sträng. Kroppsvätskor och dofter, hör det ihop med sex? Och Katrin sjunger Sing Hallelujah! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/29/202053 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Naken med tv-spel

Bingo rekommenderar ett nytt klamydiatest. Katrin rekommenderar en ny naprapat. Filmjölkstest och fontänorgasmer diskuteras. Och en dum jävel som sitter naken och spelar tv-spel på nätterna får sig en rejäl släng av sleven. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/22/202044 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Curling på hög nivå

Katrin kan glädjas åt att hon har två synkade ex-män. En lyssnares man köper nakenbilder på andra tjejer och samlar på dem, och hon undrar hur hon ska förhålla sig till det? Samt en fråga om trosskydd och sex. Går det ihop? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/15/202047 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Äkta eller falska?

Har Katrin fått en släng av Asperger när hon letar efter ett rött kryss på en parkering, eller är hon bara krrriminell?Bryr sig verkligen killar om brösten är äkta eller falska? Vem är Djokovic? Och vad hände med Bingos stringtrosa med kåt-knapp på? Svaren finns i denna episod av Relationspodden 2.0 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/8/202054 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Fast på toaletten

Katrin har varit i Marbella och festat bort mobilen, Bingo har premiär för sin nya dokumentär på D-Play imorgon. Katrin blir rörd till tårar av en lyssnares brev och en annan lyssnare har toa-problem med sin man. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/1/202054 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Vi har bara kramats, jag lovar!

En lyssnare har hamnat i ekonomiskt klister eftersom hennes ex är hennes chef och hon är rädd för att få sparken om hon ber om pengar till barnen. En annan lyssnares man har kärat ner sig i en kollega och vill skiljas, men han försäkrar att de bara kramats. En fråga från en Sugar-mom också. Intressant! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/24/202048 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Svärmor snor mina grejer!

Ett fyrfaldigt leve för Katrin som fyller år! Hennes livs-peak fortsätter att hålla i sig. Bingo har tagit jägarexamen men klarade sig bara på det berömda på håret. Relationsfrågorna handlar om att göra slut med svärmor som själ saker som en skata, att stimulera sig själv vid sex och massa annat. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/17/202054 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Drinkludra på!

En lyssnare sjukt kåt under graviditet och väljer att titta på väldigt märklig porr. Sluta gnäll och låt henne onanera! Säger relationspoddarna till hennes sambo. En annan lyssnare drink-ludrar och har dåligt samvete för det. En annan har en sugar-daddy men har inget speciellt dåligt samvete för det. Det är olika. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/10/20201 hour, 4 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Hemliga historier

Bingo har en historia som kanske inte ska berättas i podden… men drar den ändå. Katrin har en annan historia om Bingo, som kanske inte heller ska dras i podden… men gör det ändå. Håll tillgodo!Och de svarar också på era frågor och reflektioner.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/3/202047 minutes
Episode Artwork

Jag såg rött!

Bingo råkade dra iväg med 20 pers på efterfest istället för att natta sina barn. Katrin såg såklart rött, precis som på den gamla goda tiden.En lyssnare tycker gulliga går bort, och Katrin har skaffat barn med två lejon. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/27/20201 hour, 3 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Jag gör vad jag vill!

Ringo ska bli tennisproffs och Katrin har bokat en resa till Marbella trots pandemi.En lyssnare har det så jävla bra ihop med sin sambo men har ingen sexlust, men är superkåt på en annan kille. Vilken soppa! Det blir swingsnack och Katrin har haft en riktig skata hemma. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/20/202052 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

En varm korv i Sverige

Katrin har testat en kalldusch och släppt vegan-grejen. Bingo är i Jämtland och tvingar Katrin att stå till svars för hennes nedvärderande ord om Sverige och om den dåliga hemestern i Sverige.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/13/202051 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Välkommen-tillbaka-podd

Äntligen är podden tillbaka efter sommaruppehållet med ett extra långt avsnitt.Katrin har varit på resa med husbil i ett regnigt och blåsigt Sverige och har bland annat tvingats tröst-shotta Fernet och bugga i Varberg för komma över eländet. Podden är hur som helst ute igen och ni får svar på era relationsfrågor, precis som vanligt, och även en super-sorglig fråga i slutet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/6/20201 hour, 15 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Tröstätning och hockeyrövar

Katrin tröstäter massa skit för första gången på länge, Bingo har haft inbrott på kontoret och tappat en hjälm för flera tusen i golvet. Efter en liten trist start tar det fart och relationstipsen haglar in.   Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/18/202051 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Actionpodden!

Katrin har varit på Södermalm i Stockholm och befinner sig i chock! Bingo blir bötfälld i direktsändning och en actionscen utspelar sig live!Även en diskusion om fräscht sex och mycket annat. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/11/202048 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Förvirrad sexgalning?

Falke är mysig som aldrig förr, även om han kanske tappar tålamodet tillslut. En lyssnare har problem med förtroendet för män, en annan får bara ”Hej-kom-å-hjälp-mig-killar" på Tinder. En tjej har en man utan framtida drömmar, och en förvirrad sexgalning söker hjälp. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/4/202041 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Men chilla Gunilla!

Vi får reaktioner på förra avsnittet om diskussionen kring Sugar-daddys. Ringo har fått sina fiskar varma av en galning på stan. En känslomässigt avtrubbad kille sökes för att donera sperma, och sex vid graviditet diskuteras.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/28/202051 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Katrins gulliga fniss

Livet på landet leker, Bingo hänger med Nova och Relationspodden kommer ut - rykande färskt denna gång - inspielat idag i denna vackra vårdag.En lyssnare berömmer för de härliga skratten och gulliga fnissen, och diskusion om escort-verksamhet dyker upp. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/21/202053 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Vad är sexleksak?

Bingo stormtrivs på sitt landställe och delar ut lite tips på hur man ska tänka när man väljer sommarhus.En hel del biologi i detta avsnitt om mödomshinnor, spiraler och mens. Utöver detta, massa snaskiga frågor från lyssnare. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/14/202046 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

36 år och openetrerad

En lyssnare spinner vidare på förra veckans brev om långa tjejer. En annan undrar och sex med sitt ex är ok.Katrin får äta upp att 4 olika medium, oberoende av varandra, sagt att hon ska få en dotter. Så blev det inte. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/7/202055 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

De dyker på med käften direkt!

Katrin är tillbaka i stockholm och upptäcker att det är glad stämning i storstan och ingen speciell domedagskänsla, och kanske börjar börjar bli flata?Bingo sitter ensam i Norrland och längtar efter barnen, men inget stoppar Relationspodden, inte ens Corona. Håll till godo med detta avsnitt!  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/30/202055 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Hej! Vill du ha en dejt med mig?!

Podden gästas igen av Alex. Dock inget Corona-snacka denna gång, utan hundra procent relationer! En lyssnare har en dålig relation som kanske beror på Corona-krisen, eller är det bara en Corona-kris-liknande situation som behöver intensivvård?En annan har kärat ner sig i en kändis, som är väldigt lik Bingo. Och, vi får vi höra något så ovanligt som två killar som pratar relationer, själva. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/23/202059 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Tik-Tok, pingis och bebisspråk

Stora pingisturnéringar och Tik-Tok pågår uppe i Jämtland för att fördriva tiden. Vi får en fråga om Ouppfostrade barn, och Tonårsförälskelse. Vad tycker lyssnarna? Var det bättre förälskelser förr? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/16/202048 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

En sex-brygga

Katrin börjar klättra på väggarna uppe i Jämtland. Bingo vill fokusera mer på frågor från lyssnare och mindre på Corona-snack. En lyssnare har ett problem. Är lösningen att pippa med andra? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/9/202048 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Stolpskottens Mecca

Äntligen en utförlig rapport från Revsund! Vi får en ordentlig inblick i livet uppe i Jämtland, om schemaläggningen, aktiviteterna och hur de olika måltiderna ser ut. Vi får även höra några frågor från lyssnare och självklart klockrena svar. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/2/202042 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

Stökig entreprenörskvinna söker

Ett i princip helt Corona-fritt avsnitt från Relationspodden! Katrin får ett brev från en lyssnare som söker kontakt. Han kör med öppna kort och vill dejta. Mycket låter bra men det finns en del tveksamheter. Följdfrågor på tidigare avsnitt kommer också. Håll tillgodo! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/26/202049 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

En Corona special!

Detta avsnitt tillägnas helt och hållet Covid-19, Coronaviruset. Podavsnittet gästas av Alex som läst på noggrant om viruset och dess verkningar och vi får frågor och svar. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/19/202053 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Närmre 60 än 20

Katrin har blivit Padel-Manager åt sveriges bästa kvinnliga spelare, startar nya projekt och njuter av ett tomt Stockholm.Intressant med ett brev från ett äldre par som har tråkigt. Kan dejting-appar vara nåt? En kille skriver in som kanske skulle behöva chilla och köra lite DINK. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/12/202048 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Doppa i Oboy

Katrin får feeling och sjunger lite mello-bidrag, blandar ihop två vikingprogram och reder ut lite mer kring herpes.Lite olika tipps kommer också, som till exemple att man kan doppa i Oboy så blir det gott. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/5/202051 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Live från Val Thorens

Vi får en rapport från skidorten Val Thorens och en ganska lång utläggning om könsherpes och hur man ska matcha partners med stjärntecken.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/27/202052 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Bäng i bollen

Mycket har hänt sen sist. Rambo har varit på kontroll, Live-Podden var succé, Katrin har visat muffen och fått en naprapat behandling.Ett lyssnartips om hur man ökar sexlusten kommer med också. Och får man säga ”bäng i bollen” nu för tiden? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/20/202037 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

En lång fråga

Ett rykande färskt avsnitt inspelat idag. Frågor om relationer och sex även i detta avsnitt. Håll tillgodo! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/13/202043 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Det är fel på mannen!

Katrin kör kort hår och fixar sig som en kille, helt utan balsam, och samtidigt hävdar att den bästa åldern på killar är 38.En annan uppmaning är ”Dra i muttan!”. Vad innebär det?Svaren får ni i Relationspodden 2.0. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/6/202045 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Gamla Katrin Vs. Nya Katrin

Katrin är hög på någon ny dryck och Bingo lyfter för lite skrot.En lyssnare är besviken storleken. Hur stor ska den vara egentligen?Detta, och ett och annat fel-knull, i Relationspodden 2.0. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/30/202054 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Monday Funday

Ett mindre bråk utbryter om huruvida måndag är en bra eller en dålig dag. En vegan-debatt drar också igång, och massa roliga relationsfrågor om sex och träning även i detta avsnitt av Relationspodden 2.0 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/23/202049 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Go with the flow!

Någon suktar efter manligt kön i Australien och känner sig lite vilse. Katrin hävdar att man ska sluta analysera och bara "Go with the flow". Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/16/202050 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Alfahanne Kn****d

Relationspodden är tillbaka i Sverige och nu i ett nytt decennium. En lyssnare vill ligga med sin mans bror, en annan blir lämnad varje gång hon har sex med en kille. Katrin och Bingo löser problemen! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/9/202042 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Massa olika Bech Clubs

Katrin och Bingo har varit på ofräscha Beach Clubs, fräscha Beach Clubs och några helt okej Beach Clubs. Katrin har fått ragg från en hel rad coola killar som bland annat en ung fotbollsspelare och en stor pilot. Även svar på era frågor i detta avsnitt från andra sidan jorden. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/2/202044 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

Rapport från Bali

Hur är läget på Bali egentligen? Över- eller under förväntan? Hör allt om katten på taket och dessutom svar på knepiga relationsfrågor. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/26/201946 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Pendla mellan dagis och ålderdomshemmet

Planerna inför Bali tar fart på allvar, Katrins debattartikel om bantning har rört om det i grytan och hon har en hel avhandling om Levaxin och sköldkörtelns funktioner. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/19/201945 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

PK-bögar

Får man säga "bög" i Stockholm? Blir man verkligen pigg av växt-baserad mat? Ska man skämmas för att man gått ner på en eskort framför sina vänner? Frågorna är många, och svaren finns alltid nära tillhands - i Relationspodden. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/12/201945 minutes
Episode Artwork

Hångla utan att ligga

Bali-planernas smids och Katrin gör klart att hon föraktar gubbar som struntar i sin hudvård och allmänna fräsch:het. Och, kan man hångla utan att ligga? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/5/201947 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Killar ska vara fåfänga!

Katrin dissar Joel Kinnaman, innan han blev känd, och kan tänka sig att sluta vara singel om Bradley Cooper dyker upp. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/28/201954 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Hjälp mig hämnas!

En lyssnare har gjort bort sig genom att råkat ligga med en kille från klubben, och en annan har kommit på sin kille ha en affär med en bekant och behöver hjälp att hämnas. Vad kan man hitta på för djävulskt? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/21/201942 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Trekantsinstruktioner

En lyssnare skriver in och har funderingar kring hur man sätter upp en trekant. Vem frågar man? Hur frågar man? Katrin har såklart svaret! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/14/201948 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Fyrkantsdramat

Katrin har klickat hem ett nytt kök åt Bingo och brottas fortfarande med sin svikande sexlust och sin vita månad.En lyssnare har hamnat i ett jobbigt fyrkantsdrama, men råden kommer, och de är bra! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/7/201956 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Annorlunda frågor

Katrin har varit på teve-inspelning och fått nya perspektiv av frågor.Detsamma gäller bingo, som också har fått frågor från teve. Detta, mer, och tappad sexlust... Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/31/201941 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

Lite feedback på Bingos Live Date

Katrin ger rek och konstruktiv feedback på Bingos live-dejtande. Utöver detta blir det snack om hårda tag i sängen och sex med en 20 år äldre man. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/24/201942 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Tänk på din farmor!

Vad gör man om man kommer för tidigt? Tänka på farmor?Är det ok att ha koll på var ens kille är med hitta-min-iPhone, eller är det psyko? Har Bingo fått till det med en lyssnare? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/17/201947 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Rätt kille för jobbet

Tillbaka efter en röjig turné dyker Katrin och Bingo direkt på relationsfrågorna. En frustrerad gift kvinna letar efter en djurisk man som kan visa hur det går till i sängen. Katrin har lösningen. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/10/201952 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Live med Systrarna Graaf

Relationspodden sänder live! Denna gång med gäster för första gången någonsin. Inga mindre än systrarna Hannah och Magdalena Graaf. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/3/201943 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Svärfar är elak!

Någon hatar svärmor, någon hatar svärfar. Någon vill inte ha sex utan alkohol. Katrin jämför småstan med storstan och inser att storstan vinner. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/26/201957 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Buhu, stackars honom...

Bingo har fått tanden avslagen i en bar när han tafsade på en tjej, Katrin är lite rosslig i halsen och Ni får svar på frågor som kräver tydliga och konkreta svar: Lämna rövhålet! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/19/201953 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Tantra-kurs på Ibiza

Idag svarar Relationspodden på era frågor inifrån en bastu, tills det blir för varmt… Då fortsätter podden utanför och många kluriga frågor får sina svar. Bingo planerar även en tantra-kurs på Ibiza ihop med Katrin… Vad kan det blir av det? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/12/201946 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Find someone new!

Vi får en återkoppling från "svartklubben" i Solna där någon anonym recenserar kvällen. Bingo har haft tjejbesök på landet och vädjar till alla att inte vara missunnsamma mot sina ex. Find someone new! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/5/201942 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Dags att dejta Bingo!

Katrin målar upp den ultimata tjejen för Bingo att dejta i sitt nya TV-program. Hon behöver vara i det närmaste en perfekt övermänniska. Bingo funderar också på hur det skulle vara att gå i latexkläder och hundkoppel. Blir han soc-anmäld, eller är det bara kul? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/29/201952 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

3 millimeter

Padel-sjukan sprider sig och det finns fler än Katrin som är smittad. Bingo är på gång att bli plastmorfar till sitt ex, och hans bonusdotter blir mamma till hans barn… Krångligt? Så blir det när man börjar dejta sin ex-svärmor.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/22/201951 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Pippa allt med puls

Bingo börjar så smått repa sig efter en tuff helg i Göteborg och Katrin förbereder sig för att ensam-flyga till Madrid.En kille skriver i i frustration att han krävs på för mycket sex av sin sambo, och passar samtidigt på att slänga ut en kontaktannons till nån som bara vill mysa. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/15/201937 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Sambofetma

Katrin har gått plus 5,5kg efter Ibiza-resan och en fråga om bantning till Katrin kommer lite lägligt. Vi får ett bra kostschema och massa goda råd i andra frågor i veckans avsnitt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/8/201948 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Stel i sängen

Katrin är ute och reser och gör Ibiza osäkert medan Bingo försöker varva ner i Jämtland, men frågorna rullar in som vanligt, och Relationspodden står till er tjänst, svarar på frågor och ger råd efter bästa förmåga.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/1/201956 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Kvinns

Livet på ön flyter vidare i dessa semestertider. Men självklart tar relationspoddarna på sig ansvaret att svara på era relationsfrågor i vått, torrt och i stekande solsken á la Barcelona. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/25/201948 minutes, 1 second
Episode Artwork

Rollspel

Katrin inser att 20 åriga killar passar både 16 åringar och 40 åringar. Problematiken med vad som är ”en äldre man” tas upp igen, och Katrin rekommenderar rollspel till uttråkade par. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/18/201945 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Krig om skärmtid

Heta diskussioner om TikTok,Youtube, paddor och skärmtid.Katrin får ta tillbaka det hon sagt om att gamla människor inte ligger och får redovisa för sina sexvanor nu för tiden. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/11/201956 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

En nedstämd Bingo

Ni som hoppats på sprakande torsdagsunderhållning kanske blir något besvikna då Bingo på förekommen anledning är väldigt nedstämd, Detta hör ju inte hör till vanligheterna, men relationspoddarna lyckas under omständigheterna i alla fall svara på en fråga. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/4/201944 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

En svärmor från helvetet

Katrin och Bingo befinner sig bara ett enda handslag från Prins Charles.En lyssnare med en svärmor från dålig amerikansk skräckfilm ber om råd om hur man hanterar en galning med extremt kontrollbehov. En tjej hittar en sextchatt med en annan tjej på sin killes mobil. Är det ok eller tabu? Relationspoddarna reder ut! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/27/201938 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Bi-hångel

Bingo vill bli Katrins assistent, ger bra raggningsråd till en bisexuell kille som vill ragga på hetrokillar och reflekterar över hur det är att vara kvinna och blir antastad i en hiss. Detta, och mycket annat i Relationspodden 2.0. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/20/201955 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Mansbebis

En stor ”mansbebis” är otrogen, får stryk av sin tjej och polisanmäler. Känns det ok? Detta, och massa andra frågor om till exempel fuck-boys dyker upp. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/13/201949 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Låt fantasin leva!

En lyssnare funderar på att ligga med sin lärare, en annan har problem med sin TV-spelande dumskalle-kille som också är pappa till hennes barn. Bingo har festat och fått blickar från nyseparerade kvinnor med trånande ögon som vill att han ska ta hand om deras barn. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/6/201948 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Blöt som en hund

Bingo har blivit våt som en hund efter ett litet äventyr med sin båt. Katrin har sjungit karaoke på en onsdag och blivit lite hes, bakis och svag. Utöver detta, en lyssnare som ifrågasätter Relationspoddarnas kunskaper inom relationer. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/30/201944 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Glatt, sexigt och Champagne i skallen

En tjej med distansförhållande misstänker nåt skumt med sin spanske kille.Katrin skapar ett snusk-insta för Puma, och en diskusion om Gynnings bröstvårta kommer upp. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/23/201948 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Lat gubbe

En uttråkad tjej som vill hitta bra killar skickar in en fråga som startar en hetsig diskussion om hur män och kvinnor hanterar bestyr med barn.Varför får kvinnor bara uppmärksamhet av kvinnor och inte av män?Och vad gör man med en lat gubbe som inte vill promenera? Separerar man? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/16/201943 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Skit i honom!

Bingo är på skönhetssalong i Karlstad och har det bra. En känd person har skrivit en fråga om hur man hittar relationer och en ny partner. Katrin ger konkreta råd hur man hanterar 21-åriga killar. Och, unisont ger relationspoddarna ett kontroversiellt råd:”Skit i honom och ligg runt!” Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/9/201955 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Vi går tillsammans

Katrin har bokat en fotbollsresa till London, det blir debut för podd-låten och massa snack om relationer, trekanter och annat snask!  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/2/201954 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Ligga med PT

Katrin har köpt en elcykel, snackar Norska och väcker frågan är det ok om en tjej "dunkar på" en vrålsnygg PT på gymmet, trots att hon är i ett förhållande? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/25/201951 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Prostituerade kvinnor på Djursholm

Katrin har festat i en pyjamas för fem tusen spänn, Bingo myser i Revsund och Katrin har gjort ett misstag.Detta, en känd Kines, och massa röriga relationsfrågor får sina svar. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/18/201953 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Spinner som en katt

Kan man vara kär i två killar samtidigt? Hur hanterar man svåra känslor?En manlig lyssnare skriver om ett problem som handlar om för lite sex. Olika åsikter såklart från relationsproffsen, och en sak som spinner… Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/11/201948 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Lammkött

Jobbiga franska brudar, fejk Louis Vuitton, premiärmilen, Let's Dance och en lyssnare som (precis som Katrin) är ute efter Lammkött. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/4/201948 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Padel-dejt

Katrin kan tänka sig att "Padeldejta" killar, något som Bingo motsätter sig fullständigt. En lyssnare har haft sex med 150 killar, nåt som Katrin tycker var lite mycket, hon vill vara lite mer exklusiv. Detta, och massa fler relationsfrågor veckans avsnitt av Relationspodden 2.0. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/28/201949 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Sångfågeln

Bingo och Katrin har varit på turné och fått smak för la vida loca. Katrin har bestämt sig för att bli super star. Sånglektioner och superhit är på gång. Veckans frågor handlar om riktigt grov otrohet och hur man skrämmer bort killar. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/21/201947 minutes
Episode Artwork

De e bajs

En lyssnare har en kille som har en våt fantasi att ligga med annan kille, och har inga problem med det. Katrin förklarar att det faktiskt är nyttigt att bli dumpad. Och en fuckgirl hör av sig. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/14/201945 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Typiskt tjejer

Typiskt tjejer att alltid leta efter fel och inte uppskatta det han har att erbjuda, och typiskt tjejer att fråga om en dejt på fel sätt. Och en intressant återkoppling i slutet av avsnittet. Missa inte det! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/7/201952 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Hard To Get

Bingo har fått intresse från en höggravid, 25-årig tvåbarnsmamma. Men åldersspannet är stort, då även en härlig mormor/farmor hör av sig. En fråga från förra avsnittet tas upp igen, så häng med på den! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/28/201952 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Läderkalsonger på!

Livet i Thailand fortsätter, men en svag hemlängtan börjar sakta smyga sig på.Vad ska man göra när ens man känner att testo-nivåerna sjunker och att han eventuellt har ”knullat klart”? Åker läderkallingarna på då? Piska och sexklubb? Vi får svaren i detta avsnitt av Relationspodden. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/21/201944 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Drop in-bröllop

I detta avsnitt blir det både visdomsord och swinging från Madagaskar! Katrin dampar ur när dykningen dra ur på tiden, men hinner podda i alla fall. En lyssnare har en tyst men snäll, påhittig och snygg kille. Bör hennes osmaklig morsa skicka honom på charmkurs? Bingo tipsar om att museichefen på Sjöhistoriska viger folk på drop-in på alla hjärtan dag. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/14/20191 hour, 3 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Onanikurs

En lyssnare har varit återhållsam med sex i 2,5 år i sitt förhållande. Eller snarare återhållsam med penetration. Är det samma sak som sex? Vi får även ett tips om en onanikurs online. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/7/201941 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Lösenorden

Det spekuleras i hur mycket det polyamorösa paret egentligen ligger. Det snackas om gangbang. Och, ska man tjuvkika om du har ditt ex alla lösenord? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/31/201951 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Body Contact

Onanidiskussionen från förra avsnittet fortsätter. Vad är normalt och vad är ett osunt beroende?Katrin planerar sin annons på ett sexforum och vart leder det? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/24/201948 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Förgylla vardagen

Bingo har gjort hemläxan och hittat en röd tråd i frågorna. En fråga om en flört med en gift chef, och en om en sexuellt frustrerad kvinna som har ett hemligt förhållande med gift man för att förgylla vardagen. Dilemman uppstår såklart, och relationspoddarna finner svaren. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/17/201953 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Massagen

Detta blir första pod-sändningen från Thailand, denna gång från ett hotell vid poolkanten. En gammal god fråga från förr får en återkoppling och Bingo berättar om en speciell massage han upplevde med en härlig tjej. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/10/201956 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Favoriter från 2018

Bingo och Katrin sitter på ett plan till Thailand och ett nytt äventyr väntar med nya spännande poddavsnitt under 2019. I detta avsnitt har några av favoritfrågorna från 2018 valts ut i ett hopklipp. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/3/20191 hour, 1 minute, 57 seconds
Episode Artwork

Gott Nytt från Revsund!

Relationsexperterna har knappt hunnit svälja tomtegröten förr än de börjar rota i alla spännande relationsfrågor ni lyssnare skickat in. Goda råd utlovas! Bland annat en fråga om en CIA-agent i detta avsnitt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/27/201846 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Suicide Zero

Katrin pudlar en aning kring sina uttalanden i förra avsnittet angående psykisk ohälsa, och som plåster på såren lottas fina tavlor ut till 3 glada vinnare som tillkännages i detta avsnitt. Men självklart får också lyssnare både råd och glada tillrop till deras relationsfunderingar. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/20/201850 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Grymt, kinky…

Nu i juletider berättar Bingo om sitt engagemang kring hjälp och välgörenhet, och Katrin oroar sig bl.a. för hemlösa katter. Frågor om långdistansförhållanden, tappade känslor och pojkarna står på rad. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/13/20181 hour, 7 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Drömprinsen

När man träffat drömprinsen ”på papper”, och det visar sig att han är otrogen med killar. Vad gör man då? Katrin skulle klippa av k**en på honom. Och vad bör tjejen göra? Kanske bara åka till stranden och chilla?Detta - och fler kluriga frågor i Relationspodden 2.0. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/6/201854 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Catfish

En lyssnare har catfish:at sin kille på ett extremt sofistikerat sätt. Som en spion i en under cover fejk-profil. Utöver detta drama så har bjuds det även på en genomgång av pruttregler i förhållande. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/29/201845 minutes, 1 second
Episode Artwork

Porrmun

Nytt avsnitt! Lyssnare skickar som vanligt in frågor om sina förhållanden och ber om analys och tips på lösning av problemet. Denna gång använder sig Relationspoddarna av bilder på lyssnarna för att analysera personlighet och ge riktigt bra råd. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/22/201853 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Trekant med Bingo!

I detta avsnitt blir det mest snack om Bingos, eventuella, potentiella trekant. Hur ska den gå till? Katrin berättar och förklarar. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/15/201844 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Jävligt schysst röv

Katrin förklarar åter igen hur man märker att det finns ett intresse från en kille. Och ur olika man kan ta ”komplimanger” om sin röv. Och lite om borttappade väskor och polygama förhållanden. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/8/201848 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Podd i paradiset

Realationspodden tar aldrig semester. Inte ens när den är på semester. Liverapportering från "paradiset" i Karibien i detta avsnitt! Och svar på era frågor såklart. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/1/201850 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Hur långt får man gå?

Relationspoddarna är på väg till en Caribbean Cruise och packar för fullt, men svarar såklart på era relationsfrågor innan det bär av. En relevant fråga är; hur långt får man gå om man är i ett förhållande? Detta, och lite andra, djupare frågor i veckans avsnitt av Relationspodden 2.0. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/25/201849 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

Privat hygien

Bingo är i Jämtland i sin nyköpta herrgård och poddar på distans. I detta avsnitt diskuteras bland annat hygienen i längre förhållanden och ratade mäns vrede. Gör Bingo kanske en pudel? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/18/201851 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Porrexpert?

Klimakteriesnacket går vidare. Vad är det för nåt egentligen? Hur ska en kille göra slut utan att tjejen blir livsfarlig? Är Katrin egentligen en slusk? Frågor och svar i Relationspodden 2.0. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/11/201840 minutes, 1 second
Episode Artwork

Mood Managers

En syltvinnare undrar hur peppar man sina barn och ger dem bra självkänsla. Ringo är besviken på sin föräldrar för att de suger på fotboll, för han vill bli fotbollsproffs. Och Maggan Graafs bedårande hund, Sten, är med i poddstudion och charmar. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/4/201848 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Syltburkar i skafferiet

Både Bingo och Katrin kör paddel på olika håll, och på olika sätt. Katrin förklarar hur man skrämmer sin partner till att inte våga vara otrogen, och vad är egentligen klimakteriet? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/27/201848 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

En ratad kvinna

En ratad kvinna… är en farlig kvinna, fick Bingo lära sig av sin morfar, och nu ska han ge råd till just en ratad kvinna.Katrin får en fråga som liknar en boarom som slingrar sig in och kramar om henne. Ska man ge den man älskar ett barn? En hätsk diskussion utbryter. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/20/201847 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

En dildo i soffan

Om man sover på soffan i 12 år, har man då haft ett bra förhållande då? Är det ok att riva ner tapeter och gömma äckliga grejer i soffan när man separerar. Hur ska man låta ”vid pump”? Kan Bingo göra det ultimata stönet? Eller blir det sköldpadda och gummianka av allt? Detta, om massa annat i Relationspodden 2.0. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/13/201842 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Horgubbe!

Katrin har blivit kallad ”subba”, Bingos pappa kallar Stina för "hora", och en lyssnare börjar ana oråd när nya killen inte hör av sig på länge. Bingo konstaterar att tjejer är lite trögfattade, och att killar är puckon som torterar istället för att vara ärliga. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/6/201849 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Strike!

Dags att reda ut vad som gäller? Äldre män, eller younger men? Bingo ska köra ett av världens tuffaste swim-run lopp och har nerverna utanpå kroppen.En lyssnare blir högröd i ansiktet när hon inser att deras föräldrar och barn kanske lyssnar på podden. Nåt mer...? Jo, Orup fyller 60. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/30/201849 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Bi-nyfiken

Är bi-nyfiken nån sorts barnprogram, eller ett nyfiket bi, eller kanske nån sorts läggning? Vem är en ”äldre man” och hur gammal är han då? Är det verkligen ett problem med att ha en allt för rik kille? Som lärare - ligga med sina elever... av eller på? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/23/201835 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Äckligt snål!

Bingo kör en genomgång av moderna låtar för att känna av hur mitt-i-livet han är.Någon har en kille som är obekväm i sexsituationer och har svårt med erektionen, och en annan har en äckligt snål kille. Detta, och mycket annat, är frågor som Relationspoddarna tar i tu med i detta avsnitt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/16/201850 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Tunnbrödsrulle

Den gamla goda diskussionen om trekant dyker upp nu igen. Nu ifrågasätts varför vissa väljer tunnbrödsrulle före Katrins fina, grillade lax med tillbehör? OCH - är det ok att var pappas flicka under sexet? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/9/201843 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Relationsbrott

Magväska, vinterjacka och en cliffhanger från förra avsnittet om en trekant skapar en het diskussion mellan ”relationsexperterna”.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/2/201839 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Femton kilo!

Bingo inser att han har haft en supermamma - Katrin inser att hon bara har några år på sig att fundera på att skaffa ett till barn. Upp 15kg, kan man gå ner det? Är Mr Big eller Jim Carrey den sexigaste mannen på jorden? Detta, och lite inopererade magrutor i dagens Relationspodden 2.0. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/26/201842 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Reptiler

Katrin har druckit lite för mycket vin, men tar sig i kragen och poddar ändå. Efter mailstormen från förra veckans avsnitt blir det en ny diskussion om happy-ending och trollmors massage. Detta, och andra lyssnarfrågor i veckans avsnitt av Relationspodden 2.0.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/19/201843 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Trollmors massage

Ska man redovisa sin ligglista, eller är den hemlig? Massage med happy-ending, är det ok? Eller blir det bättre om Trollmor trallar? Detta - och en intressant återkoppling från en lyssnare.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/12/201846 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

En riktig loser

Katrin har haft ovanligt kort tålamod och testar att bota det med lite rosé. Men hur hanterar man en lat loser? Med hemliga mail kanske? Och till sist - en fråga som inte låter riktigt sann. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/5/201850 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Kukfokus

En lyssnare har hamnat i en komplicerad otrohetsaffär med gift man, och Katrin har ett rakt svar. Vad har det manliga könsorganet för betydelse? Stor - eller ingen? Detta, och annat diskuteras i detta avsnitt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/28/201834 minutes
Episode Artwork

Pang på rödbetan!

Skitsnack uppstår när förbränningstoaletten har gått sönder och en bajsincident inträffar - och ett visst fetischproblem diskuteras. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/21/201845 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Hygienfaktorn

Smygbögar, Bingo vaskar röven och Katrin rasar över dålig hygien. Detta och mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/14/201839 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Leka med killar

Hur lekar man med killar? Bingo lanserar 5-dejtsplanen. Utöver detta så diskuteras såklart även swingersklubb. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/7/201841 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Kalsongbyte

Katrins värsta sorts man uppenbarar sig i en fråga, och en diskussion uppstår om hur ofta kalsong- respektive trosbyte bör ske. Detta och massa annat götta i veckans avsnitt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/31/201843 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Skönhetsingrepp

Katrin vill tatuera in ett vackert budskap på ryggen, men minns inte riktigt hur visdomsorden går… Bingo har målat tånaglarna i LA och Katrin sätter nålar i ansiktet. Detta - och även massa bra svar på lyssnarnas frågor om relationer. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/24/201850 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

KitKatClub

Katrin har varit i Berlin på ganska annorlunda klubb och upplevde det sjukaste hon någonsin varit med om… och glömde tiden. Ska Bingo träffa roliga tjejen i LA eller hoppa det? Detta, och fler relationsfrågor i Relationspodden 2.0.   Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/17/201846 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Chattra

Det är bröllopstider. Vad är syftet med att gifta sig? Frågar sig vissa killar. Katrin har åkt på en fasansfull pollenallergi, och Bingo får ragg på distans. Detta - och lite chatter... Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/10/201856 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Dubbelliv

Bingo stressar ner från fjällen och poddar direkt från sin bil. Där av det något brukiga ljudet. Men inget stoppar Relationsroddarna, och de besvarar era frågor om sexslavar och fri uppfostran efter bästa förmåga. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/3/201849 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Man utvecklas

Bingo och Katrin minns tillbaka på LCHF-tiden, berättar hur man gör en schysst matsäck och diskuterar lesbiska Dansktjejer. Även en del raggningstips såklart... Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/26/201852 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Bingos fjärde barn

Bingo har blivit pappa igen, Katrin har levt loppan i Barcelona, och många knepiga relationsfrågor besvaras i detta avslöjande avsnitt av Relationspodden. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/19/201840 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Roadtrip

Fas 1, fas 2, fas 3… Vad är det? Katrin och Bingo åker bil i Jämtland och för första gången poddar de i bilen. Tre barn och ett bilbrum i bakgrunden ger ett väldigt speciellt sound till detta avsnitt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/12/201852 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Perfekt

Perfekt man, perfekt äktenskap och alla rätt, men ändå fel. Kan det verkligen bli så? Hur hanterar man mannens irriterande hund, och sen frågan om Swingerklubbens vara eller icke vara. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/5/201842 minutes, 1 second
Episode Artwork

Kärlek och pengar

Kärlek och ekonomi, går det att blanda? Vi snackar gammal hud, baksug, rimming, och Katrin får en så grov fråga att hon börjar censurera brevet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/29/201856 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Marathonsex

Vad händer när fel film poppar upp via cromecast på TV:n? Jobbiga situationer kan uppstå som måste redas ut av våra relationspoddare. Bingo får också stå till svars för sitt uttalande för många år sedan om Yogakärringar, och ett onanibråk uppstår. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/22/201847 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Pannkaka

Katrin drar storyn om felkörningen som kostade 6 extratimmar. I detta avsnitt svarar de på frågor från en man som ser bra ut för sin ålder, diskuterar skalliga, unga killar, öppna förhållanden och massa annat. Hela 4 frågor avverkas! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/15/201858 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Stockholms Bad Boy

Bingo inser att han inte längre är "den din mamma varnade dig för”. Katrin ger lite sköna raggningstips. Detta, och många bra relationstips, i Relationspodden! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/8/201844 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Svartklubben

Killkompisar som skedar i soffan, vad betyder det egentligen? Trekanter med kompisar? Ja eller nej? Frågorna är många, och svaren tydliga - i Relationspodden. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/1/201838 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Sexuellt

I detta avsnitt snackas det lapplisor och potentiella, hypotetiska trekanter. Och lite annat sexsnack... Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/22/201848 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Svällkropp

Vi snackar galapremiärer, svällkroppar och spräckt anal. Och hur hinner Katrin med tre träningspass, psykolog och jobb? Är det för att hon är röd? Resultatet från analysen har kommit! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/15/201855 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Dilemma

Tar Bingo på sig offerkoftan? Vad är egentligen det norm antalet "ligga" per vecka i ett förhållande? Vad gäller och hur ska man tänka? Detta reder relationspoddarna ut i detta avsnitt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/8/201847 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Analys

Bingo har varit i Riga och friserat sig. Katrin gör färg- och psykologiska analyser, och det är dålig ålderskoll i detta avsnitt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/1/201852 minutes
Episode Artwork

Snö

Marathon, yoga, ytlighet och en helt unik fråga i dagens avsnitt av relationspodden. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/25/20181 hour, 38 seconds
Episode Artwork

Träningsragga

Hur raggar man på en killkompis? Experten Katrin berättar hur man träningsraggar. Ska man göra slut om sambon inte vill ha barn? Är det ok att man skriver till andra tjejer när man är i förhållande? Detta och massa annat i relationspodden! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/18/201853 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Städmanin

Lyssnarna granskar Katrins städmani i sömmarna. Är hon verkligen så städmanisk som hon påstår? Råd och tips om både flörtar och separation utdelas också. Detta och mycket mer... Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/11/201854 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Gott nytt år!

Julen är slut och har dansats ut. Relationspodden tågar vidare in i ett nytt fräsch år. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/4/201851 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Byta levnadssituation

En lyssnare rullar in en idé; Katrin och Bingo ska byta levnadssituation och se vad som händer. Ja, vad händer? Det och mycket annat får vi - rent hypotetiskt - reda på i Relationspodden. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/28/201740 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Andas

Katrin har tagit tag i sitt liv och ska bli mer harmonisk med meditation, yoga och terapi. En ny andningsmetod ska få fart på förändringen. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/21/201741 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Gammal KK

Nya relationsfrågor bollas mellan relationspoddarna. Umgås med gammal KK. Är det ok? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/14/201748 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Julstress

Bingo stressar inför jul, Katrin tar det lugnt. Maggan Graaf tittar spontant förbi och snackar om Jude Law. Detta, och mycket mer.. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/7/201757 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Sjuk

Katrin är hängig och Bingo är snorig. Avsnittet spelas in av två sjuklingar under enklare förhållanden hemma hos Katrin. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/30/201739 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Sea View

Bingo har varit på kryssning, Katrin hostar vidare och många relationsfrågor - och andra frågor diskuteras. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/23/201742 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Paradise

Är det en bra idé att vara med i Paradise Hotel? Vad är det med Bingos hår? Detta… och lite till… Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/16/201744 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Elcykeln

Avridningsproblem, Bingo jagar cykeltjuvar och frågan om det är det okej att man kollar in tjejer när man har förhållande diskuteras.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/9/201737 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Ekologisk kalkon

Katrin och Bingo diskuterar inte bara ekologisk mat, utan också sexlust, kulturskillnader och mycket annat. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/2/201759 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Ringarna

Bingo har varit på Irland och grillat kött. Katrin äter inte kött. Ska man vara gift om man inte vill ligga? Bingo förklarar teorin om ringarna som mötas. Detta och mycket annat... Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/26/201746 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Sköldpaddor

Hur låter egentligen sköldpaddor när de parar sig? Katrin ger sig på en imitation. Detta, och många bra relationstips i dagens avsnitt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/19/201742 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Grötbilder

Gillar någon grötbilder på andras barn? Kan Bingo resa utan att missa ett plan? Detta och lite mer i Relationspodden 2.0. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/12/201756 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Gravidsex

I detta avsnitt loooovar Bingo och Katrin att bra ta frågor och inte snacka runt så mycket... Vi får se hur det går med det. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/5/201745 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

La Dolce Vita

Efter att spritångesten lagt sig talar nu Katrin äntligen ut, och delar med sig av alla snaskigheter från 40-årsfesten i Sydfrankrike. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/28/201755 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Katrin är 40

Katrin har blivit 40, men gör ingen stor grej av det, utan dyker rakt in i relationsfrågor som om inget har hänt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/21/201736 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Drägglis

Katrin har kommit till insikt att hon inte orkar bråka med folk... Bingo är i chock! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/14/201742 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Slak spak

Erektionsproblem, diagnoser och Über Eats är några av ämnena som tas upp i detta avsnitt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/7/201743 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Omtagning

Katrin vill gå på tysk hardcore-klubb i Berlin. Hångel på farfars begravning diskuteras. Hur känns det? Kanske ok, men kanske inte med vaktmästaren? Detta, och lite till, i Relationspodden 2.0. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/31/201743 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Jobbigt på jobbet

Härliga flörtar, eller oförskämda killar som tafsar. Ibland kan livet på jobbet krångla till det. Katrin och Bingo tar såklart itu med dessa problemen även denna vecka. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/25/201742 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Pumas placering

Nu är relationsexperterna tillbaka i podstudion och kan diskutera aktuella händelser som Iron Man i Kalmar och Pumas placering på bröllopet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/17/201747 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Borg

Relationsexperterna är fortfarande på landet och spelar in, men bjuder på ett extra långt avsnitt om Anders Borg och lite annat. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/10/20171 hour, 10 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Avslappnad semester

Realtionspoddarna fortsätter diskutera relationer och svara på frågor även under sommaren. Trevlig lyssning för hängmattan! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/3/201756 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Vi bor på landet

Realtionspoddarna fortsätter diskutera relationer och svara på frågor även under sommaren. Trevlig lyssning för hängmattan! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/27/201749 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Fakebrev

Sommaren är här och Bingo och Katrin kör på med relationsfrågor för hängmattan. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/20/201734 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Förlåta eller gå?

Sommaren är här och Bingo och Katrin kör på med relationsfrågor för hängmattan. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/13/201737 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Handduken

Sommaren är här och Bingo och Katrin kör på med relationsfrågor för hängmattan. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/6/201736 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Iron Man

Sommaren är här och Bingo och Katrin kör på med relationsfrågor för hängmattan. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/29/201734 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Kyss på jobbet

Katrin förvånas av att man kan kyssa en kollega på jobbet i nyktert tillstånd, Bingo kör sina ragg i sin cykelkorg (som är preparerad med lite nötter och en mysig filt) och manisk städning diskuteras. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/22/201738 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Noppa ögonbryn

Utseendefixering, midsommarfix, socker, snask, Anna Book och mycket annat i detta avsnitt av relationspodden. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/15/201743 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Side Bitch

Om man kärat ner sig i en kille som har både flickvän och katt, vad gör man då? Om mannen inte vill ha sex längre efter sju års förhållande, vad gör man då? Om man hatar fula fötter, vad gör man då? Svaren får ni i reltionspodden Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/8/201738 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Gravid och ratad

Blir man gladare av att vara smal, eller är det bara stress och rädsla för att gå upp i vikt igen? Kan jonglering verkligen ge dig ökad självkänsla, och ska man stanna med sin gravida flickvän eller följa hjärtat? Detta och mycket mer besvaras i relationspodden. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/1/201743 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Jonglera

Katrin vill bygga självkänsla genom att lära sig jonglera med flaskor. Bingo är mer tveksam till rådet och inser att han snart kommer paras ihop med 80åriga tanter på Tinder. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/25/201746 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Tjock och glad

Livepodden på Rival är nära och nerverna är på helspänn, men podden vilar inte och relationsråden är aldrig långt borta. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/18/201743 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Yoghurt

Bingo vill minnas att man använder yoghurt i underlivet, Katrin protesterar. Bäbisen har nu äntligen fått sitt namn, och Katrin överväger att beställa ett Ferrari-tak. Men hur hanterar man ofräschhet hos sin partner?Detta och mycket annat... Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/11/201747 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Polly

Livepodden på Rival närmar sig och Katrin börjar bli nervös. Bingo är fascinerad av Polly-människor och Katrin får förklara sin nonchalans när det kommer till att betala dyra reparationer av fel-tankade bilar. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/4/201749 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Nattklubbsdrottning

Katrin är på fötter igen och nu är det blöta utekvällar och racerbilar som gäller. Bingo vill skapa ett regelverk för par i förhållanden, vad gäller egentligen kring t.ex. strippklubbar?Detta och mycket mer i relationspodden. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/27/201748 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Kåta grottbjörnar

Bingo lackar ur på kåta grottgubbar, Katrin berättar om sina äventyr på söder och DP-tips delas ut av lyssnare. Tackarrrr! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/20/201740 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Bäbisen

Katrin är tillbaka från förlossning och "förlossningsdepression" och den nya bäbisen gör poddebut. Bingo tycker tjejer ska lämna sina otrogna killar och Katrin får be om ursäkt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/13/201736 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Fast Food F**k

Hur funkar utelivet och relationerna kring Stureplan och på Östermalm? En fråga som passar som handen i handsken för relationspoddarna. Bingo förklarar hur Östermalmseliten fungerar och berättar hur vissa kan vandra runt i sina kompisrelationer som en trofé. Och kanske etablerar Bingo ett nytt utryck? Fast-food-fuck. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/6/201736 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Wrecking Ball

Vad är Age Play? Är det bra att göra sina barn tvåspråkiga? Och vem sjunger låten Wrecking Ball? Detta och mycket annat, frågar sig Bingo och Katrin är de svarar på relationsfrågor från lyssnarna. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/30/201743 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

DP

Denna vecka blir relationspodden anklagad för att inspirerat till en separation. Och vad gör man när man träffat världens bästa tjej, men hon är oförskämd och taktlös som en bondlurk. Och Katrin att upp en ganska grov fråga om DP. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/23/201746 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Kittlas på Riche

Åter igen lyckas både Bingo, och framförallt Katrin, snärja in sig i nya fördomsfulla, förutfattade meningar. Är det ok att ha Tinder kvar när man är i ett förhållande? Vad får man göra, och inte göra? Bingo tycker man mycket väl kan kittlas lite på Riche. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/16/201742 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Sex-diagnos

Katrins kompis har fått en sexdiagnos och är helt ointresserad av sex. OBS! Detta är en man på 40 år! Bingo kan relatera lite till det och ger även sina bästa resetips till lyssnare som undrar. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/9/201742 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Klona "Superkvinnan"?

Katrin och Bingo ställde massa frågor till "Superkvinnan" i tidigare avsnitt, och har fått svar. Men inte blev de mycket klokare. Hur hanterar man situationer när man tröttnat på sin sambo, och ska man klona "Superkvinnan" eller är hon bara knäpp? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/2/201738 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Girl power!

Katrins gravida hjärna tankar disel i en bensinbil och bingo analyserar sin eventuella diagnos. Bad Boy eller gullig gubbe, vad är bäst? Bingo efterlyser lite girl power hos tjejer, och vad gör man när ens gubbe blivit fet och lusten avtar? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/23/201748 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Dörrvaktsprincipen

Bingo och Katrin funderar över om det vara fel att ligga med två till tre killar i veckan. Är det då ett osunt beroende? Katrin berättar varför hon tränar när hon är gravid, och hur gör man när exet alltid stör? Bingo förklarar den användbara dörrvaktsprincipen. Detta och mycket mer... Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/16/201742 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Trekant med vänner?

Katrin har haft en morgon från helvetet, men det stoppar inte henne att svara på komplicerade relationsfrågor. Katrin tycker inte man ska ha trekant med sina nära vänner, men Bingo ser inga problem. Bingo ser en drömrekrytering i en lyssnare som skriver in, som menar att hennes man inte ska ta någon markservice alls hemma. Kan detta bytas mot oral tillfredsställelse undrar Katrin? Detta och lite till... Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/9/201740 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Avsnitt 18 - Sugarbabe

Är Sugarbabe det samma som lyxprostitution? Eller är det bara vi i Sverige som blivit alldeles för jämställda? Är det omanligt att smita från notan och låta tjejen ta smällen? Allt detta (och litegrann om barnuppfostring också) i relationspodden! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/2/201742 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Avsnitt 17 - "Jourjobb"

Hur hanterar man en situation där man går igång på äldre män i förhållande? Katrin får tok-spelet på jour-jobbande, eventuellt otrogna män. Detta och mycket mer... Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/26/201748 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Avsnitt 16 - Skam

Både Bingo och Katrin har bitits av Skam-buggen, och även om Katrin är sist på bollen så blandar hon ihop Skam med verklighet. Vi får en bra summering av analsex-temat och familjefrågor besvaras. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/19/201742 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Avsnitt 15 - Ligga runt

Katrin läser en av de mest speciella frågor hon någonsin läst och det blir djupa veck i pannan på relationspoddarna. Lösningarna är dock aldrig långt borta. Bingo rotar vidare bland sexfrågorna och även traditionella relationsfrågor får plats i detta avsnitt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/12/201732 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Avsnitt 14 - Gott nytt!

Bingo kickar igång det nya året med lite tuffare sexfrågor. Katrin undrar om hon ska byta karriär till sexrådgivare, och när Bingo förespråkar lite lugnare tag, vill Katrin tjoffa in. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/5/201738 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Avsnitt 13 - Strippklubb

Varför är Katrin rädd för kladdiga bananer? Ska man öka lusten i sitt förhållande med strippklubb, porr eller medicin? Förslagen är många och av skiftande kvalitet. Detta och mycket mer... Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/29/201636 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Avsnitt 12 - Lazy leg

Är killar gos-fobiska varelser eller är tjejer bekräftelse-knarkare? Var går gränsen för hur mycket uppmärksamhet man ska ge varandra i ett förhållande? Detta och mycket mer diskuteras.... Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/22/201642 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Avsnitt 11 - Killfrågor

Killarnas raka frågor börjar strömma in, och problemet med att vara homosexuell i en småstad diskuteras. Katrin försöker föreställa sig en snygg 69åring och Bingo har rännskita. Detta och mycket mer... Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/15/201644 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Avsnitt 10 - Sisterwife

Är en tredje part i paret en bra idé? Hur undviker man att umgås med tråkiga par? Bingo frågar sig om det verkligen går att skapa en perfekt trekant. Katrin kan inte jämföra sig med en ödla, men Bingo ser vissa likheter. Och Katrin går igång ännu mer på Tantrasex. Detta och mycket mer... Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/8/201643 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Avsnitt 9 - Tantra

Katrin går igång på tantrasex, men kan inte berätta när hon testat det. 4 år utan passion i sängen, känns det ok? Bingos rekommenderar: "Vattna sin blomma!". Och till sist en reflektion som får tyst på både Bingo och Katrin. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/1/201639 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Avsnitt 8 - Vi sexar

Bingo och Katrin blir kallade gammalmodiga och mossiga av en 49årig kvinna. Vill alla tjejer i hela världen bli upptryckta mot en vägg och påsatta på köksbordet? Är barn meningen med livet, eller ska man bara producera dem?Detta och mycket mer... Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/24/201640 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Avsnitt 7 - Lycklig i alla sina dagar?

Bingo och Katrin väljer att prata mindre om sig själva och betar av många lyssnarfrågor i detta avsnitt. Abort, förlegad tvåsamhet, pensionärssex, bröllop och Bert Karlsson diskuteras. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/17/201642 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Sambo-appen

Vad gör städning med relationer? Bingo blir som en kärring på herrmiddagar och vill starta en ny sambo-app. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/10/201641 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Avsnitt 5 - Hångla upp chefen

Hon vill hångla upp sin äldre kvinnliga chef. Är det ok? Komplicerad frågeställning tycker Katrin och Bingo. Även dilemmat med bästakompissex tas upp. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/3/201644 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Avsnitt 4 - Fria förhållanden

Kartrin vågar inte outa folk längre, men Bingo har inga problem att outa några kändisar. Vad gör man om man bara blir kåt av äldre? Och hur hanterar vi fria förhållanden egentligen? Några av frågeställningarna i avsnitt 4 av Relationspodden 2.0. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/27/201639 minutes
Episode Artwork

Avsnitt 3 - En 35 år äldre man

Ligga med äldre? Bra eller dåligt? Kanske funkar? Men är det OK om det är din 35 år äldre styvfar? Ett gammalt lyssnarbrev tas upp igen för att ge en bättre analys av läget. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/20/201636 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Avsnitt 2 - Katrins hemlighet

Katrins avslöjar sin lilla hemlighet hon går och bär på, och Bingo talar ut om varför han bara försvann från hela tjocka släkten på juldagen. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/13/201633 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Avsnitt 1 - Relationspodden 2.0

Relationspodden är tillbaka! Bingo och Katrin fortsätter prata relationer och svarar på frågor från lyssnare precis som vanligt, men mycket har hänt sen sist. Framförallt har Bingo och Katrins relation ändrats en hel del. Detta och mycket mer i Relationspodden 2.0. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/6/201637 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

59 - Femtionionde Relationspodden

Ni ställer frågor och vi svarar! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/19/201557 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

58 - Femtioåttonde Relationspodden

Ni ställer frågor och vi svarar! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/12/20151 hour, 1 minute, 55 seconds
Episode Artwork

57 - Femtiosjunde Relationspodden

Ni ställer frågor och vi svarar! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/5/201547 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

56 - Femtiosjätte Relationspodden

Ni ställer frågor och vi svarar!  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/30/20152 hours, 2 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

55 - Femtiofemte Relationspodden

Ni ställer frågor och vi svarar! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/22/20151 hour, 9 seconds
Episode Artwork

54 - Femtiofjärde Relationspodden

Ni ställer frågor och vi svarar! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/15/20151 hour, 6 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

53 - Femtiotredje Relationspodden

Ni ställer frågor och vi svarar! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/7/201548 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

52 - Femtioandra Relationspodden

Ni ställer frågor och vi svarar!  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/1/20151 hour, 43 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

51 - Femtioförsta Relationspodden

Ni ställer frågor och vi svarar! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/23/201548 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

50 - Femtionde Relationspodden

Ni ställer frågor och vi svarar! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/17/20151 hour, 5 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

49 - Fyrtionionde Relationspodden

Ni ställer frågor och vi svarar! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/10/20151 hour, 13 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

48 - Fyrtioåttonde Relationspodden

Ni ställer frågor och vi svarar! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/3/201551 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

47 - Fyrtiosjunde Relationspodden

Ni ställer frågor och vi svarar! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/27/201559 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

46 - Fyrtiosjätte Relationspodden

Ni ställer frågor och vi svarar! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/20/201552 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

45 - Fyrtiofemte Relationspodden

Ni ställer frågor och vi svarar! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/13/201558 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

44 - Fyrtiofjärde Relationspodden

Ni ställer frågor och vi svarar! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/6/201547 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

43 - Fyrtiotredje Relationspodden

Ni ställer frågor och vi svarar! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/26/201557 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

42 - Fyrtioandra Relationspodden

Ni ställer frågor och vi svarar! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/19/201554 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

41 - Fyrtioförsta Relationspodden

Ni ställer frågor och vi svarar! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/13/201557 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

40 - Fyrtionde Relationspodden

Ni ställer frågor och vi svarar! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/6/20151 hour, 2 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

39 - Trettionionde Relationspodden

Ni ställer frågor och vi svarar! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/30/20151 hour, 8 minutes
Episode Artwork

38 - Trettioåttonde Relationspodden

Ni ställer frågor och vi svarar!  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/23/201556 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

37 - Trettiosjunde Relationspodden

Ni ställer frågor och vi svarar! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.