Winamp Logo
Reality Check Cover
Reality Check Profile

Reality Check

Dutch, TV & Video, 8 seasons, 191 episodes, 3 days, 17 hours, 43 minutes
About
Iedere werkdag B&B Vol Liefde nazorg. In Reality Check praten Timo, Marissa en Till na over dé realityserie van het moment. Van Ex on the Beach tot B&B Vol Liefde, we kijken het allemaal. Op dit moment kijken we B&B Vol Liefde. Elke week bespreken we wat ons verbaast, bezighoudt en welke spicy nieuwtjes we zien langskomen op sociale media. Je schamen voor het kijken van reality tv? Dat nooit.
Episode Artwork

B&B Vol Liefde begint weer bijna! Een tip van Eva voor in de tussentijd

Nog even en dan begint B&B vol Liefde weer. Wij kunnen niet wachten! Stay tuned voor meer info binnenkort. In de tussentijd kun je luisteren naar Taylors Era! Daarin vertellen Taylor Swift-experts Sophie Rutenfrans en Annelot Prins je wekelijks alles over Taylor. Want Taylors leven is eigenlijk één grote reality show en haar tour is hét popcultuur evenement van het jaar. Hebben Taylor en haar vriend Travis ruzie op de Bahamas? Waarom zit er zo’n lading aan de term Swifties? En tijdens welke nummers kun je tactisch plassen bij The Eras Tour?Te vinden in alle podcastapps: Luister hier naar Taylors Era! Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/12/202433 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

B&B vol Liefde #9: aho en akakadabra tussen Claudia en Anne

Marissa, Nydia en Martijn - uh Marie Lotte - bespreken de eerste openlijk biseksuele kandidaat bij Bram. Zou er een love triangle kunnen ontstaan? We zien een openbloeiende Leendert die bij alles aangemoedigd wordt door de immer positieve Thalia, precies wat hij nodig heeft. Thalia vindt het zelfs geen enkel probleem dat hond Noa haar wakker likt. Daags na Claudia's verjaardag heeft ze een hartig woordje te spreken met 'vriendin' Anne, die haar woorden kopieert. En we hebben, gesteund door onze sponsor, culinair advies voor kok Olaf bij Petri.Hello Fresh: Bespaar tot wel €85,- op je eerste 4 boxen met de code 'HELLOCHECK' ! Voor oude en nieuwe HelloFresh'ers (als je meer dan 1 jaar geleden je lidmaatschap hebt opgezegd).Elke dag verschijnt rond 16 uur onze nabespreking in je favoriete podcastapp. Op zaterdag kan je luisteren naar een extra lange terugblik op de week met een special guest, exclusief op Podimo. Je kunt nu twee maanden gratis luiteren! Ga dan naar podimo.nl/realitycheck. Heb jij een hot take, spannende achtergrondinformatie of wil je heel graag je mening met ons delen? Stuur ons dan een (voice)berichtje op instagram (@realitycheck_depodcast). Op onze Instagram & TikTok houden we 24/7 alles voor je in de gaten houden uit Reality-TV land.Hosts: Marissa van Loon, Till Toxopeus, Timo Harmelink en Eva EssersProductie: Eva Essers, Esther CrabbendamMuziek: Lucas de GierDesign: Fanny EsquivelReality Check is een productie van Dag & Nacht Media en PodimoZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
7/20/202331 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

B&B Vol Liefde begint bijna! Een tip van Eva voor in de tussentijd

Nog even en dan begint B&B vol Liefde weer, op 7 juli. Wij kunnen niet wachten! Stay tuned voor meer info binnenkort. In de tussentijd kun je luisteren naar Tip van Jet & Co! Daarin gaan Jet van Nieuwkerk en Elise Tijssen op zoek naar tips om je leven leuker en makkelijker te maken. Hoe word je de perfecte verjaardagshost? Wat zijn de do's en don'ts voor ontharen? En wat moet je sowieso in je tas hebben als je op vakantie gaat? En voor liefhebbers van Kopen Zonder Kijken: Jet vertelt alles over hoe ze zich in het programma waande toen ze een huis kocht.Te vinden in alle podcastapps: Luister hier naar Tip van Jet & Co! Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/2/202350 seconds
Episode Artwork

Ontdek alle hoeken van het internet: luister nu naar internetten, de nieuwe podcast van Timo

Timo heeft een nieuwe podcast! Is het internet ook jouw tweede thuis? Luister dan nu elke week naar internetten, waarin hij samen met Samya Hafsaoui en Marieke Kuypers het beste en het slechtste van het internet bespreekt. Wij zijn de filter van jouw online leven. Nu in je favoriete podcast app. Luister hier naar internetten!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/9/20231 minute, 14 seconds
Episode Artwork

Sylvia Geersen: in de Mora reclame en Jehova Getuige?

Op dit moment zien we Sylvia Geersen schitteren in De Bachelorette, maar waar kunnen we haar nog meer van kennen? We deden even een deep dive.Fan van Reality TV? Wij ook! Luister hier de nieuwe afleveringen waarin we de nieuwe Netflix-show Perfect Match bespreken, de Toxic Masculinity in Love Island UK en of Dreamschool van de buis moet.Reality Check is de podcast over Reality TV. Abonneer je op onze podcast om niks te missen en volg ons op Instagram en TikTok voor de laatste Reality TV updates.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/25/20238 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Ik Heb HET Nog Nooit Gedaan: het is plausibel dat dit programma nooit meer terugkomt

Over programma's gesproken die echt niet meer kunnen tegenwoordig. In Ik heb HET Nog Nooit Gedaan werden tien mensen tussen de 20 en 48 jaar oud gevolgd, die nog nooit seks gehad hebben. Nu zijn ze er klaar voor en worden ze gevolgd op hun weg ernaar toe. Dit werd niet integer gevolgd, maar ze werden eerder als gekkie weggezet.Fan van Reality TV? Wij ook! Luister hier de nieuwe afleveringen waarin we de nieuwe Netflix-show Perfect Match bespreken, de Toxic Masculinity in Love Island UK en of Dreamschool van de buis moet. Reality Check is de podcast over Reality TV. Abonneer je op onze podcast om niks te missen en volg ons op Instagram en TikTok voor de laatste Reality TV updates.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/18/20239 minutes, 1 second
Episode Artwork

Extreme Sisters: tweelingzussen die een man delen en dezelfde tand trekken

In het programma Extreme Sisters worden vijf opmerkelijke zusterrelaties gevolgd, waaronder de tweelingzussen Anna en Lucy. Zij willen zo erg op elkaar lijken, dat ze zelfs een man delen en tegelijk zwanger proberen te worden van hem. En als bij Anna een rotte tand getrokken moet worden, wil Lucy haar gezonde tand ook laten verwijderen. Fan van Reality TV? Wij ook! Luister hier de nieuwe afleveringen waarin we Echte Meisjes in de Jungle, de docu The Curse of Glee en Bling Empire New york bespreken.Reality Check is de podcast over Reality TV. Abonneer je op onze podcast om niks te missen en volg ons op Instagram en TikTok voor de laatste Reality TV updates.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/11/202310 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

I Wanna Marry Harry: Hoe een datingshow vrouwen deed geloven dat ze streden voor Prins Harry

Hoe kun je denken dat je strijdt voor de echte Prins Harry, terwijl de enige overeenkomst zijn rode haar en Britse accent is? In de datingshow 'I Wanna Marry Harry' uit 2014, lieten de makers de vrouwelijke deelnemers echt geloven dat degene die ze voor zich hadden Prins Harry was. Hoe? Dat hoor je in deze daily van Reality Check. Fan van Reality TV? Wij ook! Luister hier de nieuwe afleveringen waarin we Echte Meisjes in de Jungle, de docu The Curse of Glee en Bling Empire New york bespreken.Reality Check is de podcast over Reality TV. Abonneer je op onze podcast om niks te missen en volg ons op Instagram en TikTok voor de laatste Reality TV updates.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/4/20239 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Big Brother in de beginjaren: Wat was het sentiment en hoe zijn de kandidaten terecht gekomen?

Hoe was Big Brother in de beginjaren? Hoe reageerde het publiek erop? En hoe zijn de kandidaten terecht gekomen? Dat bespreken we in deze throwback daily.Fan van Reality TV? Wij ook! Luister hier de nieuwe afleveringen waarin we Echte Meisjes in de Jungle, de docu The Curse of Glee en Bling Empire New york bespreken.Reality Check is de podcast over Reality TV. Abonneer je op onze podcast om niks te missen en volg ons op Instagram en TikTok voor de laatste Reality TV updates.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/28/202310 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Peuters in Beauty Contests: The Rise and fall van de Honey Boo Boo Universe

Honey Boo Boo: van een sassy zesjarige deelnemer van beauty pageants naar een reality ster met haar eigen serie op TLC. Het leek allemaal zo onschuldig, maar het programma kreeg ook bakken met kritiek vanwege het promoten van een ongezonde leefstijl en beschuldigingen van kinderexploitatie. Daar kwam nog eens bovenop dat haar moeder tijdens het programma drugsverslaafd bleek te zijn. Nu een paar jaar later leek het ons een goed idee om terug te blikken op dit controversiële programma: hoe is net nu met Honey Boo Boo en mogen dit soort programma's met kinderen in de hoofdrol wel gemaakt worden?Fan van Reality TV? Wij ook! Luister hier de nieuwe afleveringen waarin we Echte Meisjes in de Jungle, Married at First Sight en Ik Vertrek bespreken.Reality Check is de podcast over Reality TV. Abonneer je op onze podcast om niks te missen en volg ons op Instagram en TikTok voor de laatste Reality TV updates.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/21/20238 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Jennicam: de allereerste vlogger en voorloper van Big Brother

Grote kans dat je nog nooit gehoord hebt van Jennifer Ringley a.ka. Jennicam. Maar niet terecht, want zij was een van de eerste mensen die haar leven livestreamde op het internet in 1997. Hierop werd o.a. Big Brother gebaseerd.Luister hier naar onze reguliere aflevering waarin we het hebben over het langverwachte nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle. Wij waren bij de premiere en spraken met Valerio en Michella over waarom juist dit programma weer terug is: we kregen tijdens dit gesprek per ongeluk in GIGANTISCHE scoop. Ook praten we over het gevecht tussen Louisa en Esmee in de jungle: waar was in godsnaam de beveiliging? En hoezo moest Valerio met zijn 1,64 dit oplossen? Marissa mag eindelijk over haar favo programma Een Huis Vol praten en gooit er een paar berekingen op los: hoeveel kinderen moet je krijgen om met je kinderbijslag naar de Efteling te kunnen? Till neemt De Verhulstjes mee en verbaast zich over hoe weinig er gebeurt en hoe leuk ze dat vindt. We vliegen onze Real Housewives expert Eva ook nog in: hoeveel hoofdpijn ga je krijgen tijdens het kijken van de reünie? Het advies van Eva: sla van te voren maar wat paracetamol in.Reality Check is de podcast over Reality TV. Abonneer je op onze podcast om niks te missen en volg ons op Instagram en TikTok voor de laatste Reality TV updates.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/14/20237 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

De hoogtepunten uit de original Echte Meisjes in de Jungle

Op 9 januari begint na tien jaar een nieuw seizoen Echte Meisjes in de Jungle. Ter gelegenheid halen we herinneringen op aan de eerste seizoenen. Welke gebeurtenissen en uitspraken van de deelnemers zijn echte klassiekers geworden?Luister hier naar onze reguliere aflevering waarin Marissa een prachtige ode brengt aan Monica Geuze, omdat ze stopt met vloggen. Verder hebben we het over de overlappende vriendengroep in Married at First Sight en wat doe je als je een bekende tegenkomt in de datingscene, zoals in Prince Charming?Reality Check is de podcast over Reality TV. Abonneer je op onze podcast om niks te missen en volg ons op Instagram en TikTok voor de laatste Reality TV updates.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/7/20237 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

B&B Vol Liefde Aftrap Seizoen 3: Tantra met Walter en Viva Hollandia in Thailand met Martijn

We keken naar de B&B Vol Liefde aftrap van seizoen 3 en smulden weer van de deelnemers. Tantra en teasen met Walter, Viva Hollandia zingend frituren met Martijn in Thailand en eenden aaien met Bram. In wie hebben wij het meest zin? Naar wie zouden wij schrijven? En in welke B&B zouden wij niet dood gevonden willen worden?Heb jij een programma of moment waar wij het absoluut over moeten hebben in de volgende aflevering? Stuur ons een (audio) DM via Instagram.Neem vooral ook een kijkje op onze Instagram & TikTok, waar we 24/7 alles voor je in de gaten houden uit Reality-TV land: @realitycheck_depodcast en www.tiktok.com/@realitycheck_depodcastHeb je interesse om te adverteren in deze podcast? Mail dan naar [email protected] het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/29/202233 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

🏆 De Reality Check Awards 2022 🏆

Het was een fantastisch Reality-TV jaar. Wat waren onze hoogtepunten, wie was het knotsgekst en het meest fake en wat is het beste Reality programma van 2022? Ook vertellen een paar oude bekenden en Reality-sterren over hun favoriete Reality-TV moment van het afgelopen jaar Heb jij een programma of moment waar wij het absoluut over moeten hebben in de volgende aflevering? Stuur ons een (audio) DM via Instagram.Neem vooral ook een kijkje op onze Instagram & TikTok, waar we 24/7 alles voor je in de gaten houden uit Reality-TV land: @realitycheck_depodcast en www.tiktok.com/@realitycheck_depodcastHeb je interesse om te adverteren in deze podcast? Mail dan naar [email protected] het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/29/202249 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Paris Hilton's My New BFF: parodie of serieuze zoektocht?

Wie kent Paris Hilton's My New BFF nog? Het programma uit 2008 waarin Paris Hilton op zoek ging naar een nieuwe BFF. Met een knaller van een introtune die ze zelf had ingezongen. Deelnemers moesten onder andere 24 uur op hakken lopen en de achtbaan-challenge doen. Waarom werd dit gemaakt? En moet er meer Reality-TV worden gemaakt rondom de zoektocht naar vrienden, in plaats van naar een partner? Luister hier naar onze reguliere aflevering waarin we de nieuwe docuserie Jamie Vs Britney: The Father Daughter Trials bespreken, de eerste docu nadat Britney vrij is. We hebben het over het nieuwe seizoen Married at First Sight UK dat veel dramatischer is vergeleken met de Nederlandse versie. En, om in het bruiloft-thema te blijven, bespreken we het 'echte' Reality programma Alles voor de Bruiloft.Reality Check is de podcast over Reality TV. Abonneer je op onze podcast om niks te missen en volg ons op Instagram en TikTok voor de laatste Reality TV updates.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/24/20228 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Hoe gaat het nu met Terror Jaap?

Wie kent de Gouden Kooi nog? Het programma waarin een groep kandidaten van 2006 tot 2008 in een luxe villa werd opgesloten. De laatst overgebleven kandidaat kon die villa winnen en minimaal € 1 miljoen. Een van die kandidaten was Terror jaap en zo heette hij niet voor niks. Luister hier naar onze reguliere aflevering waarin Till als half Engelse haar mening geeft over de docuserie van Harry and Meghan, is het te zoetsappig? Marissa is in love met prins Diego van Prince Charming, ze komen ook nog eens allebei uit Roosendaal. En Timo keek Too hot to Handle en verbaasde zich over dat de kandidaten elke keer weer lijken te trappen in de neppe show, waarvoor ze zich denken aan te hebben gemeld.Reality Check is de podcast over Reality TV. Abonneer je op onze podcast om niks te missen en volg ons op Instagram en TikTok voor de laatste Reality TV updates.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/17/20227 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Geer en Goor: gaat een prostituee betalen voor een bejaarde deelnemer te ver?

Geer en Goor, wie kent ze niet. Dit programma was echt een gevalletje: you love 'm or you hate 'm. Doen Geer en Goor iets goeds met hun programma, of is het leedvermaak over de rug van ouderen?Luister hier naar onze reguliere aflevering waarin Marissa zich frustreert over The Real Housewives of Amsterdam waar ruzie ensceneren de essentie lijkt te zijn. Till keek Au Pairs VIPS en verbaasde zich over de abnormale gezinnen waar de au pairs terecht komen. Bewakingscamera's gericht op je bed, hallo?! En Timo ontdekte een nieuw programma: Back in the Groove, waarin vrouwen van 40 daten met jongens van 20 jaar jonger. Had dit programma ook gemaakt kunnen worden als het andersom was?Reality Check is de podcast over Reality TV. Abonneer je op onze podcast om niks te missen en volg ons op Instagram en TikTok voor de laatste Reality TV updates.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/10/20228 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Beauty en de Nerd: een zwarte bladzijde in onze geschiedenis?

Wie kent het programma Beauty en de Nerd nog? Het programma uit 2006 "waarin een groep intelligente maar niet zo sociaal vaardige mannen worden gekoppeld aan een groep mooie maar niet zo slimme vrouwen." Het was geen datingprogramma maar een 'sociaal experiment'. Maar hoe kon dit programma ooit door de ethische commissie heen?Luister hier naar onze reguliere aflevering waarin we ons deze week verbazen over een omlaaggevallen minister van Volksgezondheid die dierengeslachtsdelen moet eten in het Britse programma I'm a Celebrity Get Me Out of Here. We bespreken het nieuwe programma Written in the Stars, waar mensen op basis van hun sterrenbeeld aan elkaar worden gekoppeld. En we hebben het over de grootste flop van dit jaar: Matched by Mom.Reality Check is de podcast over Reality TV. Abonneer je op onze podcast om niks te missen en volg ons op Instagram en TikTok voor de laatste Reality TV updates.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/3/20226 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Is The Real Housewives of Amsterdam fake? 👀

We werden uitgenodigd voor de première van de nieuwe show The Real Housewives of Amsterdam. We keken de eerste twee afleveringen en vertellen alles over de polderglamour-show die het is. Luister hier naar onze reguliere aflevering waarin we uitgebreider in gaan op The Real Housewives of Amsterdam en waarin we daarnaast de Marilyn Monroe dress-gate van Kim Kardashian bespreken en het succes van De Meilandjes.Reality Check is de podcast over Reality TV. Abonneer je op onze podcast om niks te missen en volg ons op Instagram en TikTok voor de laatste Reality TV updates.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/26/20227 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Zeikende bn'ers en bizarre verdrinkingsproef in Special Forces VIPS 🚨

We keken naar de eerste afleveringen van Special Forces VIPS en onze meningen waren sterk verdeeld. Zeikende bn'ers die gekke dingen doen en de meest bizarre proeven moeten uitvoeren. Dit riekt sterk naar entertainment. Luister hier naar onze reguliere aflevering waarin we de bloedstollende finale van Kamp van Koningsbrugge bespreken.Vanaf volgende week zijn we er elke donderdag met een aflevering waarin we bespreken wat ons opviel in Reality TV-land.Reality Check is de podcast over Reality TV. Abonneer je op onze podcast om niks te missen en volg ons op Instagram en TikTok voor de laatste Reality TV updates.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/19/20226 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Kun je fuckboys veranderen in nice guys?

We keken naar de Nederlandse versie van FBoy Island. Hoe wordt bepaald of de deelnemers 'fuckboys' of 'nice guys' zijn? En kan dit programma fuckboys veranderen in nice guys?Luister hier naar onze reguliere aflevering waarin Edino alle insides geeft over zijn deelname aan Kamp van Koningsbrugge.Elke donderdag zijn we er met een recap over Kamp van Koningsbrugge!Reality Check is de podcast over Reality TV. Abonneer je op onze podcast om niks te missen en volg ons op Instagram en TikTok voor de laatste Reality TV updates.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/12/20226 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Blind Getrouwd: Wie doet het beter België of Nederland?

Is Blind Getrouwd, de Vlaamse Married at First Sight, succesvoller dan de Nederlandse versie?Elke donderdag zijn we er met een recap over Kamp van Koningsbrugge!Reality Check is de podcast over Reality TV. Abonneer je op onze podcast om niks te missen en volg ons op Instagram en TikTok voor de laatste Reality TV updates.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/5/20224 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Is Love is Blind de omgekeerde Married at First Sight?

Het derde seizoen van de succesvolle show Love is Blind staat op Netflix. Wij keken het en zagen na een aantal seizoenen de Love is Blind-formule weer helemaal voor onze ogen afspelen.Elke donderdag zijn we er met een recap over Kamp van Koningsbrugge!Reality Check is de podcast over Reality TV. Abonneer je op onze podcast om niks te missen en volg ons op Instagram en TikTok voor de laatste Reality TV updates.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/29/20225 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Docuserie André Hazes: Oprecht kijkje in zijn leven of een mediastunt?

De Videoland documentaireserie van André Hazes is uit: 'Crossroads'. Nog een bn'er met zijn eigen docuserie, was dit echt nodig? En is dit een oprecht kijkje in zijn leven of is het een mediastunt? Wij keken de serie en hebben hier wel antwoord op.Elke donderdag zijn we er met een recap over Kamp van Koningsbrugge!Reality Check is de podcast over Reality TV. Abonneer je op onze podcast om niks te missen en volg ons op Instagram en TikTok voor de laatste Reality TV updates.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/21/20227 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Hollandse Makelaars aan de Costa: de polderversie van Selling Sunset

Horen Bed en Breakfast, Ik Vertrek en Selling Sunset tot je favoriete shows? Zoek dan niet verder! Hollandse Makelaars aan de Costa heeft het allemaal. Elke donderdag zijn we er met een recap over Kamp van Koningsbrugge!Reality Check is de podcast over Reality TV. Abonneer je op onze podcast om niks te missen en volg ons op Instagram en TikTok voor de laatste Reality TV updates.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/15/20227 minutes
Episode Artwork

Matched by Mom: lok-tv en moederskindjes 👶

De nieuwe datingshow Matched by Mom is sinds deze week te bekijken op Videoland. Vanaf donderdag 13 oktober zijn we er wekelijks met een recap over Kamp van Koningsbrugge!Reality Check is de podcast over Reality TV. Abonneer je op onze podcast om niks te missen en volg ons op Instagram en TikTok voor de laatste Reality TV updates.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/7/20227 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Hoe overleef je Kamp van Koningsbrugge? 🎖️

Vanaf donderdag 13 oktober zijn we er wekelijks met een recap over Kamp van Koningsbrugge! Reality Check is de podcast over Reality TV. Op dit moment bespreken we elke week Ik Vertrek XL. Abonneer je op onze podcast om niks te missen en volg ons op Instagram en TikTok voor de laatste Reality TV updates.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/30/20228 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Een Netflix Datingshow over incest?

Op Netflix staat sinds kort de nieuwe Datingshow 'Dated and Related', bij deze titel dachten wij meteen aan incest. Is dit wat we denken dat het is?Reality Check is de podcast over Reality TV. Op dit moment bespreken we elke week Ik Vertrek XL. Abonneer je op onze podcast om niks te missen en volg ons op Instagram en TikTok voor de laatste Reality TV updates.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/24/20226 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Waarom houdt John de Mol zo van mensen opsluiten?

Het TV seizoen is weer begonnen, zo ook het Reality TV seizoen. Dus het was wachten op de eerste flop, maar niemand had verwacht dat ie zo snel zou komen. Wij hebben het natuurlijk over het nieuwe John de Mol programma: Een Jaar van Je Leven. Hierin worden 40 mensen een jaar lang in een huis gestopt. Waarom houdt John de Mol zo van mensen opsluiten? En waarom wordt het zo ontzettend slecht bekeken?Reality Check is de podcast over Reality TV. Op dit moment bespreken we elke week Ik Vertrek XL. Abonneer je op onze podcast om niks te missen en volg ons op Instagram en TikTok voor de laatste Reality TV updates.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/17/20226 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Waarom hebben huizen in Selling Sunset meer bad- dan slaapkamers? 🚽

Elke week duiken we kort in een Reality TV fenomeen. Deze week: waarom hebben de huizen in Selling Sunset altijd meer bad dan slaapkamers? Till, Dook en Timo gaan op zoek naar het antwoord op deze belangrijke levensvraag. Reality Check is de podcast over Reality TV. Op dit moment bespreken we elke week Ik Vertrek XL. Abonneer je op onze podcast om niks te missen en volg ons op Instagram en TikTok voor de laatste Reality TV updates.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/10/20226 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Waarom we toch niet Married at First Sight gaan kijken ❌

We keken de eerste drie afleveringen van Married at First Sight Match or Mistake en het viel ons tegen. Waarom? Dat bespreken we in deze aflevering. We doen een korte recap en we vergelijken de originele Nederlandse MAFS, de Australische versie en dit nieuwe format.Wél gaan we wekelijks het nieuwe seizoen Ik Vertrek XL bespreken, elke zaterdagavond een aflevering.Laat een voiceberichtje voor ons achter op: https://vriendvandeshow.nl/realitycheckNeem vooral ook een kijkje op onze Instagram & TikTok, waar we 24/7 alles voor je in de gaten houden uit Reality-TV land: @realitycheck_depodcast en www.tiktok.com/@realitycheck_depodcastZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/24/202220 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Nu dagelijks over B&B Vol Liefde!

We zijn er elke werkdag met een recap over B&B vol Liefde.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
7/12/202240 seconds
Episode Artwork

Realityster van de week: Harrie 'de dekhengst' Snijders

In deze wekelijkse special kronen we elke keer een Realityster van de Week. En deze week is dat Harrie Snijders a.k.a. De Dekhengst. Hij is bekend van Ex on the Beach seizoen 4 en 5 en nu is hij ook weer opgedoken in seizoen 6. Terwijl er ondertussen ook een datingshow met hem in de maak is. De Dekhengst doet zijn naam in elk geval eer aan. Wil je meer Reality Check luisteren? Vanaf 11 juli bespreken we elke werkdag B&B Vol Liefde! Dus abonneer je op ons kanaal zodat je niks hoeft te missen.En neem vooral ook een kijkje op onze Instagram & TikTok, waar we 24/7 alles voor je in de gaten houden uit Reality-TV land: @realitycheck_depodcast en www.tiktok.com/@realitycheck_depodcastZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
7/8/20225 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Realityster van de week: Jaimie Vaes

In deze wekelijkse special kronen we elke keer een Realityster van de Week. En deze week is dat Jaimie Vaes. Het derde seizoen van haar docuserie Jaimie in the Vaes Lane staat namelijk sinds kort op Discovery+. In de eerste aflevering zit ze bij Khalid en Sophie om te praten over haar gewelddadige relatie met rapper Lil'Kleine. Wil je meer Reality Check luisteren? Op dit moment bespreken we wekelijks Temptation Island en vanaf 11 juli gaan we ook B&B Vol Liefde bespreken! Dus abonneer je op ons kanaal zodat je niks hoeft te missen.En neem vooral ook een kijkje op onze Instagram & TikTok, waar we 24/7 alles voor je in de gaten houden uit Reality-TV land: @realitycheck_depodcast en www.tiktok.com/@realitycheck_depodcastZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
7/1/20227 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Realityster van de week: John de Bever

In deze wekelijkse special kronen we elke keer een Realityster van de Week. En deze week is dat John de Bever, wie kent hem niet. Zingen, voetballen, overleven op een onbewoond eiland, flauwe grappen maken: Deze man is van alle markten thuis. Daarom heeft ook hij nu zijn eigen docuserie op Videoland: De Bevers. Krijgt hij onze lach wel of niet van ons gezicht? Wil je meer Reality Check luisteren? Op dit moment bespreken we wekelijks Temptation Island en vanaf 11 juli gaan we ook B&B Vol Liefde bespreken! Dus abonneer je op ons kanaal zodat je niks hoeft te missen.En neem vooral ook een kijkje op onze Instagram & TikTok, waar we 24/7 alles voor je in de gaten houden uit Reality-TV land: @realitycheck_depodcast en www.tiktok.com/@realitycheck_depodcastZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/24/20226 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Realityster van de week: Luca en Joyce van Ex on the Beach: Double Dutch

In deze wekelijkse special kronen we elke keer een Realityster van de Week. En deze week zijn dat er zelfs twee! Ex on the Beach: Double Dutch is weer begonnen en hoe. Deelnemers Luca en Joyce gaan er meteen knallend in. Wil je meer Reality Check luisteren? Op dit moment bespreken we wekelijks Temptation Island en vanaf 11 juli gaan we ook B&B Vol Liefde bespreken! Dus abonneer je op ons kanaal zodat je niks hoeft te missen.En neem vooral ook een kijkje op onze Instagram & TikTok, waar we 24/7 alles voor je in de gaten houden uit Reality-TV land: @realitycheck_depodcast en www.tiktok.com/@realitycheck_depodcastZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/17/20227 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Realityster van de week: Emile Ratelband

In deze wekelijkse special kronen we elke keer een Realityster van de Week. En deze week is dat niet in een positieve zin. Het is namelijk geworden, tromgeroffel, Emile Ratelband. Tsjakka! Sinds kort staat zijn docuserie 'Op hete kolen' op Videoland, waar we net als heel Nederland natuurlijk een mening over hebben. Wat een man.Wil je meer Reality Check luisteren? Op dit moment bespreken we wekelijks Temptation Island en vanaf 11 juli gaan we ook B&B Vol Liefde bespreken! Dus abonneer je op ons kanaal zodat je niks hoeft te missen.En neem vooral ook een kijkje op onze Instagram & TikTok, waar we 24/7 alles voor je in de gaten houden uit Reality-TV land: @realitycheck_depodcast en www.tiktok.com/@realitycheck_depodcastOp Discovery+ kun je het nieuwe seizoen van Eating with my Ex bekijken. Voor maar 3,99 per maand krijg je direct toegang tot het meest complete reality aanbod. Klik hier voor meer info.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/10/20228 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Realityster van de week: Dave Roelvink

In deze wekelijkse special kronen we elke keer een Realityster van de Week. En deze week is dat geworden, tromgeroffel, Dave Roelvink! We kennen hem als de zoon van Dries Roelvink, de broer van Donny Roelvink en met hen was hij al eerder te zien in de realityshow De Roelvinkjes. Maar sinds kort heeft hij ook zijn eigen Realityshow: Daddy Dave. Waarin zijn kersverse vaderschap wordt gevolgd. Want jawel hij is vader geworden, van een zoon waarvan de voornaam ook weer met een D begint. Wil je meer Reality Check luisteren? Op dit moment bespreken we wekelijks Temptation Island en vanaf 11 juli gaan we ook B&B Vol Liefde bespreken! Dus abonneer je op ons kanaal zodat je niks hoeft te missen. En neem vooral ook een kijkje op onze Instagram & TikTok, waar we 24/7 alles voor je in de gaten houden uit Reality-TV land: @realitycheck_depodcast en www.tiktok.com/@realitycheck_depodcastOp Discovery+ kun je het nieuwe seizoen van Eating with my Ex bekijken. Voor maar 3,99 per maand krijg je direct toegang tot het meest complete reality aanbod. Klik hier voor meer info.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/3/20226 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Realityster van de week: Kim Kardashian

In deze wekelijkse special kronen we elke keer een Realityster van de Week. En deze week is dat geworden, tromgeroffel, Kim Kardashian. The Kardashians, het vervolg op Keeping up with the Kardashians, is sinds kort te zien. Daarin komt Kim's aandeel in de hervorming van het gevangenissysteem in Amerika aan bod. Zij zet zich in tegen de doodstraf en steunt mensen die tot de dood veroordeeld zijn. Wat vinden wij daarvan? Je hoor het in deze aflevering.Wil je meer Reality Check luisteren? Op dit moment bespreken we wekelijks Temptation Island, dus abonneer je op ons kanaal zodat je niks hoeft te missen.En neem vooral ook een kijkje op onze Instagram & TikTok, waar we 24/7 alles voor je in de gaten houden uit Reality-TV land: @realitycheck_depodcast en www.tiktok.com/@realitycheck_depodcastOp Discovery+ kun je het nieuwe seizoen van Eating with my Ex bekijken. Voor maar 3,99 per maand krijg je direct toegang tot het meest complete reality aanbod. Klik hier voor meer info. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/27/20226 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Realityster van de Week: René van Temptation Island

In deze wekelijkse special kronen we elke keer een Realityster van de Week. En deze week is dat niet een positieve titel om te ontvangen. Het is namelijk geworden, tromgeroffel, René van Temptation Island.Wil je meer Reality Check luisteren? Op dit moment bespreken we wekelijks Temptation Island, dus abonneer je op ons kanaal zodat je niks hoeft te missen.Neem hier een kijkje op de Instagram van René en oordeel zelf. Je vind hier de documentaire Ziek Gespierd van 3Doc.En neem vooral ook een kijkje op onze Instagram & TikTok, waar we 24/7 alles voor je in de gaten houden uit Reality-TV land: @realitycheck_depodcast en www.tiktok.com/@realitycheck_depodcastZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/20/20226 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Realityster van de Week: Joep van Married at First Sight

In deze wekelijkse special kronen we elke keer een Realityster van de Week. En deze week is dat niet een positieve titel om te ontvangen. Het is namelijk geworden, tromgeroffel, Joep van Married at First Sight, Wil je meer Reality Check luisteren? Op dit moment bespreken we wekelijks Temptation Island, dus abonneer je op ons kanaal zodat je niks hoeft te missen.En neem vooral ook een kijkje op onze Instagram, waar we 24/7 alles voor je in de gaten houden uit Reality-TV land: @realitycheck_depodcastZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/13/20226 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Realityster van de Week: Maud van Boer zoekt Vrouw

In deze nieuwe wekelijkse special kronen we elke keer een Realityster van de Week. En deze week is dat, tromgeroffel, Maud van Boer zoekt Vrouw!Wil je meer Reality Check luisteren? Op dit moment bespreken we wekelijks Temptation Island, dus abonneer je op ons kanaal zodat je niks hoeft te missen. En neem vooral ook een kijkje op ons Instagram-kanaal, waar we 24/7 alles voor je in de gaten houden uit Reality-TV land: @realitycheck_depodcastZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/6/20228 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Welkom bij Reality Check!

Dit is de trailer van Reality Check. Vanaf 11 februari elke week in je podcastapp te beluisteren.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/10/202255 seconds