Winamp Logo
RAW comedy podden Cover
RAW comedy podden Profile

RAW comedy podden

Swedish, Comedy, 1 season, 154 episodes, 4 days, 23 hours, 51 minutes
About
Komikern Mårten Andersson gästas av Sveriges roligaste människor där de pratar och skojar om aktualiteter och livet. Dessutom roliga spaningar och exklusivt backstageskvaller från humorvärlden. Hosted on Acast. See acast.com/privacy (https://acast.com/privacy) for more information.
Episode Artwork

Bröllopsblottare & rådjursnazi - Med Thanos Fotas, Mårten Andersson och Tobbe Ström

Komikern och humorgeniet Thanos Fotas gästar oss denna vecka och vilket härligt tugg det blev! Vi får veta hur livet för honom som komiker är och vad han absolut INTE vill bli kallad! Vi bjuder även på en helt sjuk bröllopshistoria som innehåller en byxlös man och gråtande barn! Mårten berättar om hur hans kompis i SVT använde en golfbana som toalett och Tobbe avslöjar vad han gjorde ståendes på en bil i Tyskland. Vässa öronen, för det är ett högt tempo i detta avsnitt! Tack för att du lyssnar och tipsa gärna en kompis om att vi finns! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/9/202444 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Ihoptejpad med Carola & En köttsponsrad cykel - Med Elina Du Rietz, Mårten Andersson & Tobbe Ström

Likt Jesus återuppstår, efter påsken, även RAW comedy podden i vanlig ordning! Mårten berättar om hur han blev rånad på sin frukost denna morgon och Elina har haft en klassåterträff på ett mycket omtalat hotell där det pågår en del suspekta aktiviteter. Vi får höra en otroligt bisarr men underhållande anekdot om en av våra absolut största artister och vi har också skrapat fram i ljudarkivet, den som allra först spelade Gunvald Larsson i BECK-filmerna! Vad är egentligen en köttsponsrad cykel och dessutom ska du som siktar på att bli komiker lyssna väldigt noga! Vi hälsar dina öron varmt välkomna! Tack för att du lyssnar! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/2/202449 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Markoolios lögn & råna pensionärer - Med Patrik Larsson, Mårten Andersson & Tobbe Ström

Har det skrattats såhär mycket i ett avsnitt tidigare? TVEKSAMT! Hjärnan bakom den danska succékaraktären KARSTEN TOREBJER, Patrik Larsson, gästar oss denna vecka och han var i storform! Han, Mårten och Tobbe hade väldigt roligt när vi bl a analyserar och är tveksamma till varför Finland återigen är det lyckligaste landet i världen! Mårten berättar om hur dålig granne han varit förr och vi avslöjar även Markoolios stora lögn! Vi synar även nötallergikernas felaktiga argument och Claes Ohlson har gjort Patrik otroligt förvirrad tack vare en pinne med gummi på. Det blir även galna grannfejder och Norska företag med perversa namn! Vi har otroligt mycket roligt i detta avsnitt så det bästa är att du kliver in i din podspelare och trycker på play och bara njuter! Stort tack för att du lyssnar och vi är evigt tacksamma om du delar med dig podden till någon annan! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/26/202459 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Drive by med epatraktor & Ulf Kristersson är en gangster - Med Behrad Rouzbeh, Mårten Andersson & Tobbe Ström

Vi gästas denna vecka av komikern och IFS-panelmedlemen Behrad Rouzbeh! Snoop Dogg har skämt ut sig och Ulf Kristersson har blivit en gangster som är beredd att dö för sin kollega - eller? Hur pinsamt är det att handla på Lidl eller och har vi alla tre fått någon form av ålderskris? Är det ett vinnande koncept eller inte att som PT, använda sig av härskartekniker och har vi helt och hållet missförstått Jimmie Åkesson? Vi reder ut allt detta i veckans avsnitt som leveras rykande färskt till dina öron! Tack för att du lyssnar! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/19/202439 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Vidriga hotellupplevelser & den organiserade gubbmaffian - Med Elina Du Rietz & Tobbe Ström

Vänta, va?! Bara två!? Jajamensan, pga både sjukdom och förhinder så blev det bara Elina och Tobbe denna vecka, MEN det är inte så bara! Det blev kanon! Elina berättar bla om när hon råkade avslöja en otrohetsaffär och dessutom är hon riktigt arg på en känd influenser! Vad händer om man går in på en Polisstation och viskar dem i örat?Den så kallade "Gubbmaffian" som sabbar för oss artister får sig en känga och vad mest lämpligt, råna en kärring eller göra ett barn ledsen? Vi reder ut detta och mycket mer i detta väldigt roliga och trevliga avsnitt! Stort tack för att du lyssnar ! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/12/202442 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Dvärgbyxor & inlåsta klimataktivister i källaren - Med Mårten Andersson, Umit Dag & Tobbe Ström

Ja, vart ska vi börja?! Det danska kn*llandet i morgonradio, de utskällda klimataktivisterna eller faktumet att Armand Duplantis är totalt jävla överskattad? Umit Dag är på plats i studion! Han har gått ytterligare en kurs och han vill dessutom låsa in en viss typ av människor i sin källare. Mårten har haft turnépremiär i Gävle och han är ON FIRE i veckans avsnitt! Han har dessutom blivit utskälld av ett australiensiskt rugby-proffs och berättar även vad serber gör med duvor som inte verkar helt normalt! Ett av de roligaste avsnitten på länge för dina öron! Tack för att du lyssnar! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/5/202443 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Slagsmål på Instagram & barnvagn med älgvarnare - Med Simon Garshasebi, Mårten Andersson & Tobbe Ström

Avsnitt 140 i ordningen och vi har besök av hjärnan bakom SVT:s humorsuccé Laxbralla - Simon Garshasebi! Han avslöjar inte bara en utan TVÅ stora hemligheter och dessutom får vi höra om hans virala klipp om Oceana i Göteborg som skapade storbråk på hans Instagram. Mårten har varit i Norrland, stämmer hans fördomar mot dem eller är det helt tvärtom och hur går det med hans ätande? Har han blivit portad från buffén ännu? Går det att döpa sitt barn med ett travhäst-namn? Det och mycket mer i detta underhållande avsnitt! Tack för att du lyssnar och dela gärna med dig av podden till någon! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/27/202446 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Technoyoga & Gunilla Persson som barnvakt - Med Mårten Andersson, Elina Du Rietz & Tobbe Ström

Nu blir veckan äntligen bättre för nu finns det ett nytt avsnitt av RAW comedy podden i din podspelare! Mårten Andersson är äntligen tillbaka och det med besked! Varför har han börjat äta så mycket egentligen och vad är det med SVT som gör honom nästintill rasande? Elina Du Rietz är också på plats och hon har varit på yoga med techno-tema! Hon vill dessutom gå på spa med Donald Trump, varför då? Det blir även gymhat, dålig syn och obehaglig hotellfrukost i detta rappa, roliga och innehållsrika avsnitt! Stort tack för att du lyssnar på oss och dela gärna med dig av podden till någon du känner! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/20/202452 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Uppkörning med Stalin & Korvfest i skyddsrum - Med Viktor Engberg, Svea Sigmond & Tobbe Ström

Glad alla hjärtans dag på er och med kärlek levererar vi återigen ett pangavsnitt till er! Viktor Engberg har bänkat sig tillsammans med Svea Sigmond och det blir lite allt möjligt! Viktor och Tobbe är tydligen två riktiga losers, lyssna så får ni veta varför. Hundägare i Stockholm har gått ihop och tillverkat en väldigt udda bomb som fått oanade konsekvenser. Anders & Peter låter som två helt vanliga män men dessa två herrar är det viktigaste Sverige har just nu och är deras uppdrag så att säga ett "Mission Impossible" ? Är det verkligen en slump att man tatuerar in en diktators namn i nacken och varför äger Viktors pappa världens största vikingabåt? Ja,det är många frågor och förhoppningsvis finns det svar! Varmt välkomna till RAW comedy podden, tack för att du lyssnar! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/13/202450 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Strypta katter i mello & 50-åriga groupies - Med Svea Sigmond, Elina Du Rietz & Tobbe Ström

Elina Du Rietz och Svea Sigmond har bänkat sig tillsammans med Tobbe Ström och det blir såklart kanon! Vi tar självklart upp förra veckans snackis, hur falska är egentligen Samir & Viktor? Svea berättar om sin mardrömsaudition och Elina har fått en stalker, eller? Tobbe har blivit en gammal, grinig gubbe, varför hatar han sina grannar? Vi avslöjar varandras Guilty Pleasures och varning varning, det blir riktigt äckligt där en stund! Vi hoppas du och dina öron får en mycket rolig och trevlig stund! Tack för att du lyssnar och tipsa gärna någon du gillar om oss! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/7/202445 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Jagad av en naken man i djungeln - Med Elin Almén, Svea Sigmond & Tobbe Ström

Vilket pangavsnitt vi har till er idag! Elin Almén gästar Tobbe Ström tillsammans med Svea Sigmond och de har med sig en varsin helt otrolig djungelhistoria, båda med en nära döden-upplevelse! Vi reder ut om skottår verkligen är något att ha och varför tycker Tobbe att svensk sjukvård är alldeles för bra? Vi får också svar på varför Elin och Svea vill ligga med Nils Karlsson Pyssling. Lukt-Tv är på frammarsch, vad är det för något och vad är fördelarna och nackdelarna med detta? Vill vi känna doften av kön i tv-soffan? Ett mycket roligt och skrattigt avsnitt serverat för din öron! Tack för att du lyssnar och dela gärna me dig av podden till någon du tycker om! Ps. Du vet väl om att det finns en massa roliga avsnitt av RAW comedy podden från förr att lyssna in om du missat det! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/30/202457 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Rabattkoder mot ångest & spilla tårta på ett lik

Välkommen onsdag! Svea Sigmond har landat i studion tillsammans med Elina Du Rietz! Vad är det egentligen som ger influensers så väldigt mycket ångest och vad är det för fel på deltagarna i nya dokusåpan "Love is blind"? Svea berättar om varför hon är rädd för att bli kremerad och har Elinas tandläkare grävt med sina händer i röven på någon? Vi får även ovärderliga experttips från Gotland om hur man hanterar kylan bäst och börjar Tobbe att bli gammal och dement? Ni får alla svaren i veckans väldigt roliga, trevliga och blandade avsnitt! Vi hoppas att dina öron ska njuta och tack för att du lyssnar på podden! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/23/202452 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

I röven på gymmet & ryggskott av tandborstning

Härliga onsdag! Mårten är tillbaka i studion igen och med sig har han en trasig Umit Dag! Vad har hänt med honom egentligen?! New York har drabbats av en speciell doft och Mårten vet varför. Umit avslöjar hans planer om att bevaka kungen och han delar även med sig av ett livsmotto som får oss andra att tappa hakan. Vi reder ut vad som inte är okej att göra på gymmet, världens dyraste (?) jordgubbe tillhör numera Norge och det lönar sig tydligen att vara bakfull nuförtiden! Tack för att du lyssnar och tipsa gärna en vän om att vi finns! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/16/202448 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Korankris & sex med tandlösa britter - Med Elina Du Rietz, Viktor Engberg & Tobbe Ström

Vi är tillbaka! Hoppas ni haft en underbar jul och nyår och fortsätter hänga med oss in i 2024! Finfina Viktor Engberg och Elina Du Rietz har bänkat sig med Tobbe Ström i årets första avsnitt! Vi får höra Elina berätta om när hon bevittnade brittiskt fulsex och hur hennes middagsdukning blev mer populär än ett fullsatt Avicii Arena! Viktor avslöjar varför han vill att världen ska gå under och hur han ska ta sig in i Guinness Rekordbok. Vad är egentligen en vild graviditet och ska gamla människor verkligen få använda Facebook? Det blir även lite korankris och en happy ending i detta mycket trevliga och roliga avsnitt! Tack för att du lyssnar och tipsa gärna en kompis om podden om du vill! Nu kör vi! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/9/202445 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Självmordskorv & julbord med kungen - Med Özz Nûjen, Umit Dag & Ulas Nûjen

Vi önskar alla våra lyssnare en riktigt god jul! Ojojoj, vilket stökigt MEN roligt avsnitt det blev denna vecka! Özz Nûjen är äntligen med oss och med sig har sin bror Ulas! Vi får svar på varför Özz är så otroligt rädd för plysch och persikor varför Migrationsverket knackar på hans dörr varje jul. Umit Dag är också på plats och han briljerar (plågar?) oss återigen med sina dialektkunskaper. Ni får höra Tobbes berättelse om när han frivilligt, nästan tog livet av sig med hjälp av en korv med bröd och det blir även två väldigt dramatiska fiskehistorier med en gädda i fokus! Vi är så väldigt glada och tacksamma över att ni lyssnar och sprider podden vidare! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/19/202350 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Förbjudna pepparkakor & Özz Nûjens stora hemlighet - Med Mårten Andersson, Umit Dag & Tobbe Ström

Sankta Lucia vilket avsnitt! Exklusivt endast i RAW comedy podden; Vi avslöjar vår kollega och vän Özz Nûjens stora hemlighet! Mårten berättar även om utmaningarna med att umgås med honom. Umit briljerar med sina dialektkunskaper och vi får även höra om hur han lyckades smuggla in en förbjuden pepparkaka samt varför hans byxfickor så ofta fick honom stoppad av väktare. Hur gick det egentligen på Mårtens ångestfyllda mäklargig? Vi bjuder dessutom på en klassisk busringning i detta mycket trevliga och roliga avsnitt! Tack för att du lyssnar på oss och tipsa gärna en vän om att vi finns! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/12/202349 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Technno i julhandeln & knarkande sexåringar - Med Henrik Hjelt, Elina Du Rietz & Mårten Andersson

Vilket pangavsnitt! Humorkungen Henrik Hjelt har tagit plats i studion! Varför brukar han flyga helikopter och dricka bubbel samtidigt? Vi reder ut huruvida det är bra eller dåligt att ge barn knark och vi avslöjar varför julen är en mardröm för oss komiker. Vi får veta mer om Elinas vuxenlekar och varför borde julhandeln använda sig av techno istället för klassisk julmusik? En tomtenisse har även gått in i väggen och blivit alkoholist! Återigen ett kanonavsnitt med mycket skratt, så tryck på play och må bra helt enkelt! Stort tack för att du lyssnar och tipsa gärna en kompis om att vi finns! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/5/202343 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

VM i sittkissning & en turkmacka i Riga - Med Mårten Andersson, Umit Dag & Tobbe Ström

Spänn öronen för nu är det dags igen! Vi inleder med att Tobbe har blivit har blivit lurad av ett PR-trick och Mårten blir försökskanin i ett omdiskuterat smaktest. Umit har varit i Riga och briljerat med sin usla engelska och varför var han tvungen att söka vård efter att ha ätit popcorn? Det blir sittkissande, välhängda tyskar och kanske historiens mest onödiga besök hos frisören. Luta dig tillbaka och njut av RAW comedy podden! Tack för att du lyssnar och vi uppskattar det enormt om du delar och tipsar om oss! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/28/202339 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Kokta underkläder & ett vidrigt biobesök

Poddags! Vi inleder självklart med den chockerande världsnyheten som slog ned som en bomb! Tobbe berättar om sitt traumatiska biobesök han aldrig glömmer. Elina minns tillbaka till när hon blev bedragen i Grekland och vart går hennes gräns på loppmarknad egentligen? Svea har varit på en helt sinnessjuk julfest där löständer kastats i luften. Vi diskuterar även årets julklapp och den svenska kvinnan som gav Mick Jagger fyra miljoner. Tack för att du lyssnar på podden och vi uppskattar det enormt mycket om du vill tipsa en kompis om den! God lyssning! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/21/202340 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Död mormor i rymden & massagestav på café - Med Anna Blomberg, Elina Du Rietz & Viktor Engberg

Äntligen poddags igen! Härliga Anna Blomberg är tillbaka och hon är osäker på om hon råkat ut för stöld eller bara dåligt minne. Varför får Viktor panik mitt i inspelningen och måste lämna studion? Kan man skicka upp sin döda mormor till rymden och varför hatar Tobbe en av Astrids Lindgrens mest kända karaktärer? Elina driver en kamp mot klockan och har t o m startat en Facebookgrupp för att få en förändring. Det blir roligt, trevligt och lite lite äckligt i veckans avsnitt och du får reda på varför när du trycker på play! Tack för att du lyssnar och vi uppskattar det enormt mycket om du delar podden! Trevlig lyssning! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/14/202349 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Skallad i pissoaren & utskälld av SJ - Med Elina Du Rietz, Viktor Engberg & Mårten Andersson

En man har blivit skallad i en pissoar och förvirringen är total! En annan man dejtar 35 kvinnor samtidigt, varför då? Tobbe har visat att han kan bli riktigt förbannad och Viktor avslöjar hur han beter sig mot sina grannar❗Mårten berättar om terrorn han fått utstå i helgen och Elina avslöjar den gyllene regeln när det gäller presenter! Vi finns där poddar finns, bla på iTunes och Spotify 🎙️Tack för att du lyssnar på podden och ingen är gladare än oss om du tipsar en kompis om den! God lyssning! ♥️ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/7/202348 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Greta Thunbergs vapenchock och den NYA Ove Sundberg - Med Shima Niavarani, Mårten Andersson & Tobbe Ström

Den här veckan har vi ett kärt återbesök av den hårt arbetande entertainern, begåvade och underbara människan, Shima Niavarani som bl a berättar om det tuffa turnélivet och varför det är svamp i hennes scenkläder. Vi hör Greta Thunbergs chockerande uttalande om vapen och den NYA Ove Sundberg berättar en tragisk historia om ett par skosnören. Mårten har skällt ut en skåning och Tobbe har varit i Halmstad och gjort något han aldrig någonsin har gjort förut. Ett väldigt trevligt avsnitt och vi tycker att det är väldigt trevligt att du lyssnar, Tack för det! Tipsa gärna en vän om podden och sätta gärna ett betyg så blir vi ännu gladare! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/1/202345 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Betala notan med hjärtattack & Syrianskt Netflix - Med Mårten Andersson, Elina Du Rietz & Umit Dag

Ännu ett väldigt roligt avsnitt med succékvartetten från förra veckan! Vi får självklart höra hur RAW 20 år på Avicii Arena var och Elina berättar om sin korta karriär som prostituerad. Umit avslöjar hemligheten om hur du kan se gratis film och hur går det egentligen med Mårtens anger management? Vi får också ett guldtips om hur man slipper betala notan på restaurang. Allt detta och lite till i den enda podden du behöver! Tack för att du lyssnar och dela gärna podden så blir vi superglada! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/24/202352 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Köra över gamla tanter & fördomsfulla svennebanan-kalas

Oj oj oj vad kul vi hade i veckans avsnitt! För första gången någonsin får vi höra bl a Mårten köra standup på serbiska och Elina på tyska. WOW!Donald Trump har slagit en golfboll i Joe Bidens huvud och tyst klippning, ja vad fan är det för något? Umit har en otrolig story om hur han infiltrerade en fest och hur det ledde till ett kaos med rasistiska fördomar. Ett härligt skrattigt avsnitt som vi hoppas att du ska tycka om! Tack för att du lyssnar och delar podden! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/17/202351 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Slå sig själv snygg med en hammare & hjälpa sin granne att dö - Med Mårten Andersson, Svea Sigmond & Elina Du Rietz

Onsdag och nytt balsam för öronen! I veckans avsnitt får vi bl a höra hur Elina försöker ha ihjäl sin granne och Mårten ger oss det ULTIMATA dejtingtipset. Kan man bli snyggare genom att slå sig själv i ansiktet med en hammare och varför kör hundar bil i slovakien? Tobbe får hjälp med sin dansfobi och Svea berättar varför man är framgångsrik om man har ett plåster på näsan. Självklart blir det också en ny tävling om EXKLUSIVA biljetter till utsålda RAW 20 år på Avicii Arena. Stort tack för att du lyssnar och delar podden! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/10/202338 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Kärringar på Facebook & Sveriges Eddie Murphy - Med Mårten Andersson, Svea Sigmond & Viktor Engberg

Äntligen ett nytt avsnitt och det innebär även en ny tävling där du kan vinna EXKLUSIVA biljetter till slutsålda RAW 20 år på AVICII ARENA! Mårten, Viktor & Svea har intagit studion! Vi pratar bl a om Tom Hanks bedrägeri, Sveriges Eddie Murphy och att Mårten har blivit utskälld av kärringar på Facebook. Vi får höra hur långt Viktor är beredd att gå för rätt summa pengar och Svea berättar om obekväma sjukhusbesök i Chile. Tack för att du lyssnar och delar podden! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/3/202337 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Gängkriminella i Lets Dance och ett otroligt pungtrick - Med Svea Sigmond, Mårten Andersson & Isidor Olsbjörk

Nytt avsnitt och ny chans att vinna exklusiva biljetter till slutsålda RAW 20 år på Avicii Arena! Svea, Mårten & Isidor finns på plats! Det blir höga orimligt höga stön på gymmet, blodig cykeldejt, pungtricket och en Kurdisk räv bakom örat. Vi presenterar såklart förra veckans vinnare och den nya tävlingen. Ett kanonavsnitt helt enkelt! Tack för att du lyssnar och sprider podden vidare! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/26/202348 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Dansk rassetaxi, bruten fot & perversa ljud - Med Elina Du Rietz & Svea Sigmond

Exklusivt! Vinn biljetter till RAW:s 20 års jubileum i Avicii Arena genom att lyssna på podden!Ett jättedrama utspelar sig redan innan Elina och Svea tar sig in i studion! Elina har firat sin födelsedag helt ensam i ett annat land. Svea ska tvinga sig själv att älska sporten hon hatar. Varför blev en hel by i Portugal packade på rödvin och kan man verkligen få en vit taxichaufför i Danmark om man önskar sig det? Mycket trevlig lyssning önskar vi dig och lycka till i tävlingen! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/19/202343 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Skita på sig på 10000 meters höjd och bli utskälld på grund av en fruktsallad - Med Mårten Andersson, Svea Sigmond & Umit Dag

Varsågod, ett härligt gott & blandat avsnitt! Mårten är gräsänkling och avslöjar allt han passar på att göra då. Vad kan det vara? Svea berättar om när hon blev bestulen på sin säng mitt framför ögonen på henne och Umit är rasande över klimataktivister och att bli serverad fruktsallad! Kommunen snålar in på det heligaste vi har och ett flygplan blir totalt nedbajsat. Ja, du hör ju att du inte kan missa detta! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/13/202339 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Knarkschack och elefanter som mördar kvinnor - Med Mårten Andersson, Svea Sigmond & Viktor Engberg

Vilket kanonavsnitt vi har för er idag! Är röka gräs och spela curling samtidigt verkligen en bra idé? Vi får bekräftat att elefanter är sinnessjuka kvinnomördare och varför har influencern förlängt sina ben med 14 centimeter?Tack för att du lyssnar och glöm inte att prenumerera på podden! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/5/202336 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Sälja sina golfklubbor för att ha råd med rysk kaviar

RAW comedy podden är tillbaka! Hösten är tillbaka och vi älskar det. Elina har börjat med gangsterrap och vi får faktiskt ett smakprov. Mårten har bevittnat något helt otroligt i överklassområdena och Umit berättar om hur han åt tolv måltider på en och samma gång. Glöm inte att prenumerera på på podden och tack för att du lyssnar! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/29/202357 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

SOMMARTUGG - Med Jonas Strandberg

SOMMARTUGG!RAW comedy podden presentar SOMMARTUGGVi bjuder under sommaren in åtta av våra favoritkomiker som får ta över mikrofonen och på ett personligt, intressant och förhoppningsvis roligt sätt berättar sin story.Dessutom kryddar vi avsnitten med fantastiskt bra musik från osignade artister runt om i landet!Sist ut i SOMMARTUGG den här sommaren är ingen mindre än Jonas Strandberg. Vad var det som fick honom att börja med standup och varför är stockholmare så jobbiga? Det blir även historier om mardrömsgig och brinnande flygplan.Tack för att du lyssnar, gillar och delar podden!Musiken i avsnittet:Lollydolls - Testarossa NightBella - Aldrig merNot The New Messiah - The bridgeLilja Christina - Akvavit Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/22/202329 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

SOMMARTUGG - Med Svea Sigmond

SOMMARTUGG!Vi bjuder under sommaren in åtta av våra favoritkomiker som får ta över mikrofonen och som på ett personligt, intressant och förhoppningsvis roligt sätt berättar sin story.Dessutom kryddar vi avsnitten med fantastiskt bra musik från osignade artister runtom i landet!Veckans SOMMARTUGG står komikern Svea Sigmond för. Från studier på ett katolskt universit i Chile till dödsångest i en bil. Varför fick hon inte prata överhuvudtaget på över en vecka och hur var det att bli lämnad ensam mitt i natten i Rios farliga kvarter? Spännande spännande!Tack för att du lyssnar, gillar och delar podden!Musiken i detta avsnitt:Not the new Messiah - Falling back downEstherlivia - LimboGray Soul Pennies -Forever longSongcaster Andy Callahan - Poison is leavingMackan N Matthew - Varje andetag Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/15/202338 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

SOMMARTUGG - Med Hasse Brontén

SOMMARTUGG!Vi bjuder under sommaren in åtta av våra favoritkomiker som får ta över mikrofonen och som på ett personligt, intressant och förhoppningsvis roligt sätt berättar sin story.Dessutom kryddar vi avsnitten med fantastiskt bra musik från osignade artister runtom i landet!Veckans SOMMARTUGG hör vi från ingen mindre än Hasse Brontén. SÄPO-polisen som skolade om sig till komiker och har synts överallt i landet, både på scen och i TV. Vi får höra hans förkärlek till monster och skräckfilmer och om hur en diagnos kan ställa till det i livet. Det blir även en fin berättelse om ett väldigt speciellt möte.Tack för att du lyssnar, gillar och delar podden!Musiken i detta avsnitt:Not the new Messiah - The bridgeMackan N Matthew - Varje andetagEstherlivia - Limbo Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/8/202336 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

SOMMARTUGG - Med Jens Falk & Viktor Engberg

SOMMARTUGG!Vi bjuder under sommaren in åtta av våra favoritkomiker som får ta över mikrofonen och som på ett personligt, intressant och förhoppningsvis roligt sätt berättar sin story.Dessutom kryddar vi avsnitten med fantastiskt bra musik från osignade artister runtom i landet!Den här veckan gästas SOMMARTUGG av TVÅ väldigt roliga människor, nämligen Jens Falk & Viktor Engberg! Standup-Sveriges svar på Piff & Puff tar oss med på en väldigt märklig bussresa bort från Sverige. På den här resan, som är deras första tillsammans, skiter det sig (bokstavligt talat).En skum, fåordig busschaufför samt omärkta sedlar från ett bankrån dyker upp. Hur ska det sluta? Lyssna så får du svaret!Tack för att du lyssnar, gillar och delar podden!Musiken i detta avsnitt:Not the new Messiah - Never enslave UkraineEstherlivia - I would neverGlora Tells - Shine on you Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/1/202330 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

SOMMARTUGG - Med Zinat Pirzadeh

SOMMARTUGG!Vi bjuder under sommaren in åtta av våra favoritkomiker som får ta över mikrofonen och som på ett personligt, intressant och förhoppningsvis roligt sätt berättar sin story.Dessutom kryddar vi avsnitten med fantastiskt bra musik från osignade artister runtom i landet!Den här veckan gästas SOMMARTUGG av glädjespridaren och människorättskämpen Zinat Pirzadeh! Hon berättar hur hon hittat glädjen trots att det varit så tufft och med så många tårar och påminner oss också om att vi människor inte får glömma bort empati och humanism innan det är för sent. Vi får också veta varför rädslan för att ta körkort är så stor och hur man står upp mot en kvinnoförtryckande regim! Tack för att du lyssnar, gillar och delar podden!Musiken i detta avsnitt:Therese Neaimé - SandstormArmand Mirpour - VaknaIzabella Swartz - Aldrig merArghavan - ZAN Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/25/202336 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

SOMMARTUGG - Med Ann Westin

SOMMARTUGG!Vi bjuder under sommaren in åtta av våra favoritkomiker som får ta över mikrofonen och som på ett personligt, intressant och förhoppningsvis roligt sätt berättar sin story.Dessutom kryddar vi avsnitten med fantastiskt bra musik från osignade artister runtom i landet!Denna vecka gästas SOMMARTUGG av den underbara Ann Westin! I jakten på hennes teaterdrömmar tar hon jobb som både sjuksköterska och mentalskötare och i skådespeleriet är hon lite för övertygande som elak häxa. och när hon sedan trillar in på humor och standup comedy, ja då blir det succé.Musiken i detta avsnitt:The River - The tides roll inThe River - You came alongNot the new Messiah - Falling back down Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/18/202338 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

SOMMARTUGG - Med Umit Dag

SOMMARTUGG är tillbaka!Vi bjuder under sommaren in åtta av våra favoritkomiker som får ta över mikrofonen och som på ett personligt, intressant och förhoppningsvis roligt sätt berättar sin story.Dessutom kryddar vi avsnitten med fantastiskt bra musik från osignade artister runtom i landet!Denna vecka får vi ett SOMMARTUGG av ingen mindre än en av våra favoritkomiker, Umit Dag! Han tar med oss på en resa från flykt och förföljelse till Sverige där han växer upp. Det blir en del roliga kulturkrockar men också tacksamhet till landet där han till slut hittade sitt kall i livet.Musiken i avsnittet:MACKAN N MATTHEW - VARJE ANDETAGVIKTOR JONSSON - BAD BREATHEESTHERLIVIA - TICKLE YOUR HEARTESTHERLIVIA - I'M GOING HOME Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/11/202328 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

SOMMARTUGG - Med Mårten Andersson

PREMIÄR för SOMMARTUGG!Under sommaren tar den vanliga RAW comedy podden en liten paus men misströsta inte! SOMMARTUGG gör premiär! I premiäravsnittet hör vi Mårten Andersson. Entreprenör, småbarnspappa, succékomiker och grundare av sveriges största standupklubb. Med en "Just do it"-mentalitet har Mårten Andersson tagit sig dit han är idag och på vägen har han lärt sig att inte skaffa fiender eller bränna några broar. Att gå från festande singel till att bli en lycklig familjefar berättar han om och mycket mer! Tack för att du lyssnar!Musiken i avsnittet:GRAY SOUL PENNIES - LINGERLOLLYDOLLS - TESTAROSSA NIGHTLILJA CHRISTINA - AKVAVITEKI - DIN ROMEOEKI - SEPAREU Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/4/202342 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Spöa skiten ur sin mobiltelefon - Med: Jens Falk, Mårten Andersson & Umit dag

Ekorrar som jagar människor, björnar som bjuds på glass och dödsstraff!Ja det är äntligen lillördag igen och den rolige Jens Falk gästar för första gången! Hans tangentbord har gjort honom arg på rödhåriga tjejer, vi reder ut vad som är överskattat med svensk sommar och Umit berättar varför han är livrädd för att bada. Har Mårten varit på ett bröllop ELLER en filminspelning? Svaret får du i ett rykande färskt avsnitt! Vi älskar att du delar och prenumererar på podden! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/27/202348 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

En hotellgästs stortå i munnen - Med: Mårten Andersson, Tobbe Ström & Umit Dag

Glad midsommar säger vi i RAW comedy podden! Denna veckan bjuds vi bl a på ett otroligt spännande drama från korvdramat i Mellerud. Umit berättar hur han slaktade en robot och är vädret verkligen rasistiskt? Vi får också "kanontips" på hur man svalkar sig bäst samt hur vi kan rädda rådjur som är dåliga i magen. Varsågoda! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/20/202348 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Ta en springnota med hjälp av polisen - Med Mårten Andersson, Viktor Engberg & Fredrika Karlsson

Äntligen sommar och äntligen ett nytt avsnitt! Mårten är tillbaka i studion och han berättar bl a om hur två tanter söp ned honom innan lunch. Viktor Engberg & Fredrika Karlsson är också på plats! Tobbe ger guldtips på hur man lyckas smita från en nota med hjälp av Polisen,det blir även spekulationer kring det hemliga Europamästerskapet i sex som arrangeras i Sverige, Hitlers sommarprat och vi dricker öl med Kungen. Dessutom har Viktor varit med och löst Palmemordet. Detta och mycket mer i veckans avsnitt. Glöm inte att prenumerera och sprida podden så blir vi jätteglada! God lyssning! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/13/202350 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

"När husse tappar förståendet blir hunden överintelligent" - Med Umit Dag & Viktor Engberg

Vilket kanonavsnitt! Favoriterna Umit Dag & Viktor Engberg är tillbaka.Syltryggen Umit svarar på varför han vill skära bort sitt ena öra. Viktor har tydligen fobi mot allt, hatar fåglar och även svaret på varför hemlösa människors hundar är de smartaste. Dessutom har 1,7 promille viskat i Roger Pontares öron Det blir dubbla falukorvar, märkliga ursäkter och ska man få ha vilken flagga man vill på studenten? In och lyssna NU! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/6/202349 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Äter du renk*k med kniv & gaffel? - Gäster: Finn Aldén-Joyce & Anna Blomberg

Äntligen lillördag igen och idag tillsammans med Anna Blomberg och Finn Aldén-Joyce! Mårten ger sig själv sparken, vad innebär det här egentligen? Det blir även väldigt udda mat eller vad sägs om t ex renpenis? Vi får också svar på varför en hel by i Norge är alkoholister. Vi älskar att ni lyssnar och delar RAW comedy podden!  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/30/202352 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

UFO:n på konsum och ett barn med skägg - Gäster: Johanna Hurtig Wagrell & Isidor Olsbjörk

Mårten är på semester och det innebär att producent Tobbe hoppar in som programledare, hur ska det gå? Med sig har han Johanna Hurtig Wagrell och Isidor Olsbjörk. Vad har egentligen våra efternamn för historia? Isidor har satt Hällefors på kartan för där finns de tydligen en konstig sekt, gubbar som är elaka mot barn och även ett UFO som varit på besök. Johanna har ett och annat att säga om civilkurage och är vi alla överens om att det är bra att filma olyckor istället för att hjälpa till? Ett väldigt trevligt och roligt avsnitt, bara tryck på play och njut! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/23/202342 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

En påse bajs upptejpad på moderna museet - Gäster: Ann Westin & Shima Niavarani

Äntligen onsdag och vilka gäster vi har! Fina Ann Westin som är med oss och även den härliga Shima Niavarani som anlände sömnlös direkt från ett 80-års kalas i Paris. Vad hände där egentligen? Vi får svar på varför Mårten vill slå sin polare med en biljardkö, en sydkorean har käkat upp världens dyraste banan och för att överleva i vildmarken är det tydligen vin och chips som gäller. Varför då? Lyssna och får svaren! Välkommen till RAW comedy podden!Music from #Uppbeat (free for Creators!):https://uppbeat.io/t/prigida/cherry-blossomLicense code: QCNJ4JT2AMILKWBS Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/16/202349 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Äta en bulle och sen kasta sig ifrån en bro - Gäster: Melody Farshin & Felicia Tomala

Vi gästas av komikerna Melody Farshin och Felicia Tomala!Mårtens näsa har fått stryk i Köpenhamn och Turkiets president Erdoğan lägger av en brakare i direktsändning. Varför vill Felicia låsa in sig på ett bageri vid en apokalyps? Melody tycker till om svensk alkoholpolitik, kokainflodhästar är ett stort problem i Colombia och varför är 72-åriga nudister så upprörda? Ja, ett riktigt gott & blandat-avsnitt med andra ord! In och lyssna! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/9/202346 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

En gubbpappa och efterlyst i Iran

Äntligen nytt avsnitt! Hasse Brontén berättar hur han skällde ut en publik i Höganäs och släpper även en bomb om Anthony Jeselnik. Vad är det Zinat Pirzadeh gör som chockar jobbiga taxichaufförer? Mårten blir prankad till bristningsgränsen och hur kul är det egentligen med gratulationer på Facebook? Ha en fin lyssning och glöm inte att prenumerera på podden! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/2/202353 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Strypa en apa med pianotråd - Gäster Filip Dikmen & Isak Jansson

Äntligen onsdag och äntligen nytt avsnitt av RAW comedy podden! Mårten Andersson har fått besök av influencern, tv-profilen och underhållaren Filip Dikmen samt den omtyckte komikern och manusförfattaren Isak Jansson. Det blir bland annat Filips väg till fame, galna aphistorier, nyckeln till att lyckas som standup komiker, har man säck på sig när man spelar rollspel, Filips flippade show, återkomsten för aggressiva svenska uttryck och ett nytt märkligt världsrekord! Glöm inte bort att prenumerera på podden och följa oss på sociala medier. Trevlig lyssning! Music from #Uppbeat (free for Creators!):https://uppbeat.io/t/prigida/cherry-blossomLicense code: QCNJ4JT2AMILKWBS Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/25/202343 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Suga på Dalai Lamas tunga - Gäster: Elina Du Reitz & Viktor Engberg

I dagens avsnitt gästas vi av den finfina Elina Du Reitz som just nu är högaktuell med ny tv-serie! Inte nog med det så bokstavligen sprang komikern Viktor Engberg ifrån en bot och rakt in i studion. Tillsammans med Mårten Andersson snackas det bl a om Dalai Lamas försök till barnhångel och lättkränkthet. De båda gästerna får dessutom svettas i vår alldeles egna lögndetektor. Glöm inte att prenumerera på podden. God lyssning!Music from #Uppbeat (free for Creators!):https://uppbeat.io/t/prigida/cherry-blossomLicense code: QCNJ4JT2AMILKWBS Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/18/202339 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Mörda ett äppelträd - Gäster: Shanthi Rydwall Menon & Umit Dag

Ny onsdag och nytt fräscht avsnitt av RAW comedy podden! Idag gästas Mårten Andersson av den fantastiske komikern Shanthi Rydwall Menon som även tog med sig Gunilla Persson in i studion. På plats finns även den omtyckta och roliga Umit Dag och vi lät t o m en AI skriva presentationerna för de båda gästerna. Det har firats påsk och ett träd har mördats. God lyssning!Music from #Uppbeat (free for Creators!):https://uppbeat.io/t/prigida/cherry-blossomLicense code: QCNJ4JT2AMILKWBS Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/11/202346 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Fyllefotboll med bruten fot - Gäster: Magnus Betnér & Robin Berglund

I detta avsnitt gästas vi av den fantastiske skämtmakaren tillika poddexperten Robin Berglund och inte nog med det så har vi besök av den mest hårt arbetande komikern i sverige, veteranen Magnus Betnér! Som vanligt sitter Mårten Andersson vid rodret. God lyssning!Music from #Uppbeat (free for Creators!):https://uppbeat.io/t/prigida/cherry-blossomLicense code: QCNJ4JT2AMILKWBS Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/4/202342 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Vi är tillbaka! - Gäster: Johanna Nordström & Nour El Refai

Som ni och även vi har längtat, men nu är RAW comedy podden äntligen tillbaka och det med besked!I nypremiären gästas Mårten av inga mindre än humordrottningarna Johanna Nordström och Nour El Refai. De båda berättar om hur rolig men tuff humorbranschen kan vara, Johanna gör en audtion för BECK och det råder delade meningar kring hur graviditet är något fint eller inte. Dessutom premiär för vår telefonsvarare och mycket annat!Music from #Uppbeat (free for Creators!):https://uppbeat.io/t/prigida/cherry-blossomLicense code: QCNJ4JT2AMILKWBS Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/28/202345 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Tack för allt

Tiden har kommit för det allra sista avsnittet av RAW comedy podden. Stort, stort tack till alla som lyssnat genom åren och alla ni som hört av er på mail, Instagram och i recensioner. Ni är utan att överdriva världens bästa lyssnare. I detta sista avsnitt:Sågningar vi minns, att få en roll stulen av Martin Stenmarck, brödtillägg på standupklubbar, hur man roastar en dansk-norska, målsökande pungattacker och mycket mer. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/28/202029 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Hur rik är ICA-Ulf?

Podden gästas denna vecka av ingen mindre än den fantastiske Paul Tilly - mest känd som Ulf i ICA:s reklamfilmer!Att sno en roll från Jakob Öqvist, att gå upp fem kilo i ansiktet, toplessa tanter-gate, Mårtens brödraseri, ett hem helt i guld och mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/14/202030 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Mårten och Hasses beef

Grabbarnas förflutna i Pixarfilmer, en otippad fördel med munskydd, det absolut deppigaste med Puerto Rico, beefen mellan Hasse och Mårten, en serbs första ord och mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/7/202035 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

"Abort är som att dra ut en tand"

RAW-favoriten Petrina Solange är äntligen tillbaka i podden!Umeås motattack på Hasse, Sveriges minst önskade staty, varför abort är som att dra ut en tand, arbetslösa engelska komiker, en spruta i röven för nackvärk, RAW kapat på Instagram och mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/30/202031 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Bannad av Tinder

Bond med pipig röst, lösningen på proppfulla fängelser, att bli bannad av Tinder, kommissarie Späck i Trelleborg, att utge sig för att vara Mårten Andersson, RAW:s stora premiär i Stockholm och mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/23/202028 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Johanna debuterar på strippklubb

Fantastiska Johanna Nordström är äntligen tillbaka!Att gigga med standupsveriges yngsta farbröder, utkastad från en finlandsfärja, att släppa loss sin inre Glenn Hysén, Johanna på strippklubb, miljonrenovera ett ruckel, rädd för sin svärfar och mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/16/202039 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Kolikfabrik

Grundlurade komiker, araber på solresor, dåliga presenter, det sämsta med å, ä och ö-namn, Micke Leijnegards dilemma, en glad nyhet från RAW, självvald snickerboa, Carolas katt som Runar sköt och mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/8/202034 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Måns roastar

Äntligen återvänder superaktuella RAW-favoriten Måns Möller till podden!16 Weeks of Hell vs Stjärnorna på Slottet, kändisbarn i sandlådan, den stora roasten av Özz Nûjen, Lorentz Lunarstormnamn, fördelen med att vara en golare, coronasäkrade standupshower och mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/2/202032 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Uppträda för helikopterrånarna

Äntligen är Mårten och Hasse tillbaka efter sommaruppehållet!En otippad flytt till Umeå, det svåra med att spela mexikansk gangster, blöjtränade serber, att köra standup för rånare, situationer där det är uselt att vara ärlig, den deppigaste versionen av Ex on the Beach, en riktigt glad nyhet om RAW och mycket, mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/26/202038 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Best of vol. 2

En späckad volym 2 med det bästa från poddens korta men händelserika historia inför den stora säsongspremiären den 26 augusti!Svenska vs engelska häcklare, att hämnas med en recension, akuta sms från Hasses mamma, att träna efter rosélunch, utsatta influencers, döda vänner i stylingprogram och mycket, mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/19/202034 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Best of vol. 1

Vi har samlat några av de absolut roligaste ögonblicken från RAW comedy podden med Mårten och Hasse! Mårtens Fångarna på fortet-hem, Hasses traumatiska kaninhistoria, hur man vill bli inbjuden till trekant, att fuska i paralympics, bugga till house, gästspel från Carin Da Silva, Jakob Öqvist, Henrik Nyblom och Henrik Hjelt och mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/12/202042 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

"Roastad av sommarprat" - GÄST: JAKOB ÖQVIST

Sommarens säsongsavslutning gästas av radiolegendaren Jakob Öqvist!Roastad av sommarprat, sms-låna till ett orangeri, att ragequitta en femkamp, danska barn som köper vin, det påtvingade mörkret i makeoverprogram och mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/24/202050 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

"Skjuta skator lagligt" - Gäst: HENRIK HJELT

I veckans avsnitt gästas podden av ingen mindre än den fantastiske Henrik Hjelt!Bakom kulisserna på Parlamentet, skjuta skator lagligt, stresstesta en komiker, Henrik Hjelts försvunna sommarprat, vem man ska se upp för på midsommar, veckans standup och mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/17/202032 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

"Att sälja sin själ på WeTransfer"

Palmelösningen, komedin som delade en relation, det perfekta jobbet för Paolo, att sälja sin själ på WeTransfer, Mårtens brutala attack på våra grannländer och mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/10/202038 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Solvalla Beach Club

Att bli outad för gamla skämt, Solvalla Beach Club, världens ursäkt för att slippa svenskar, luftgitarr på Sergels Torg, undercover på semestern, golfklubban som försvann i ett träd och mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/3/202034 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Middag hos Möller

16 weeks of hell för bebisar, skånska vs engelska, världens enda kurdiska golfspelare, bajskaos, middag hos Möller, riktigt konstiga namn och mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/27/202041 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

”Paologate”

Polisbesök på porrklubb, chins i klätterträd, Paolo Roberto-gate, att göra sina föräldrar besvikna, galen terapi i Holland, killarnas finaste barndomsminnen, att vara avundsjuk på sina vänner och mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/20/202042 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

"Mobbande lärare"

Standup i en bil, konstant karantänfylla, Let’s Dance-dilemmat, mobbande lärare, 40-årskrisa med magiska svampar, vem i gänget som tagit springnota och mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/13/202040 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

"10000-metersklubben"

Sveriges roligaste och tråkigaste människa, Britneys nya urspårning, föräldrars usla musiksmak, IQ vs EQ, galna serbiska politiker, att gå med i tiotusenmetersklubben, veckans standup och mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/6/202041 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

"Facetime på toa"

De outtröttliga porrbotarna, att bota golfraseri, facetime på toa, sjuka grillöverdrifter, en ursäkt till Lettland, etikett för swingers och mycket mer!Missa inte RAW comedy streaming varje lördag på Voyd.se - avsnitten ligger sedan uppe i 90 dagar!INSTAGRAMRAW comedy club:www.instagram.com/rawcomedyclubMårten:www.instagram.com/martenandersson1974Hasse:www.instagram.com/hassebronten Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/29/202046 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

"Brevlåderånare"

Stockholm VS Malmö, brevlåderånare, missuppfattade sms, kravlista för singlar, rainman på Bauhaus, rullator i löpspåret och mycket mer!Missa inte RAW comedy streaming på www.rawcomedyclub.se!INSTAGRAMRAW comedy club:www.instagram.com/rawcomedyclubMårten Andersson:www.instagram.com/martenandersson1974Hasse Brontén:www.instagram.com/hassebronten Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/27/202044 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

"Influencerkris"

Stockholmsshaming, backstageskvaller från RAW comedy streaming, sjuka danska dagisregler, stormen kring Glenn Hysén, influencers i pandemi, Paul Tilly stoppad av polisen och mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/15/202035 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Mormorstrosor

Corona vs vakthund, mormorstrosor, fusket i Robinson, den 90-åriga småbarnspappan, maskerade stockholmare, RAW:s stora streamingsatsning, och mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/8/202034 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Karantänkrökande

Oväntade fördelar med Corona, karantänkrökande, bortskämda gamlingar, veckans roligaste standup, världens största spoilers, rekord i svaga kvällstidningsrubriker, nya storsatsningen för RAW, Hasse manglar, Mårten hyllar och mycket mer!På grund av en teknisk miss blev ljudet inte lika grymt som det brukar, men nästa vecka är podden tillbaka mer välljudande än någonsin! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/1/202040 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

"Skräckbebisen" - Gäst: Henrik Nyblom

Veckans avsnitt gästas av den mycket roliga och excentriska Henrik Nyblom!Shaggys katastrofala relationsråd, kökskomiker, att älska Michael Jackson, skräckbebisar, svenska vs brittiska häcklare, världens mest homosexuella djur och mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/25/202049 minutes
Episode Artwork

"En oförskämd inbjudan"

Oönskade inbjudningar, programledare på flykt, svenskt dirtytalk, brutala norrlänningar och deras husdjur, veckans roligaste standup, den hemliga hierarkin i Let’s Dance och mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/18/202042 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Corona Special

Extrainsatt avsnitt av RAW comedy podden!Otippade förbudet i skolan, därför hamstrar Hasse toapapper, tuffa tider för swingers, karantänfester, arga ölfantaster, de roligaste coronaskämten, veckans tips och mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/17/202031 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

"Drunkna i champagne"

Skräckfilmspremiärer, corona eller fistbumps, no go-zoner i lägenheten, att göra sitt barn till en italienare, Östermalmsturism, vaska plastkassar, drunkna i champagne och mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/11/202038 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

"Umeå VS Rio de Janeiro"

Umeå VS Rio de Janeiro, GPS för biljakter, verklighetens Wolverine, galna brasilianska fester, omedveten fatshaming, en komplimang med bajsmacka och mycket mer!Instagram:www.instagram.com/rawcomedyclubJinglar: Adam von Friesendorff Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/4/202038 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

"Blodigt ohändig"

Stormen laserturken, mördad i tvättstugan, att leva med en baglady, KTH-utbildning för Babybjörn, Mårten sågar sin fästmö, dödsfällor i garderoben, att leva i Fångarna på fortet och mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/25/202051 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

"Att stjäla 600 rullar toalettpapper"

Sjuka klädkoder i Malou, oanständiga Instagramförslag, den stora sågningen av succéfilmen, veckans tips, en viral göteborgare, att stjäla 600 rullar toalettpapper, det mest irriterande talfelet och mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/19/202045 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

"Omstart" med Mårten Andersson och Hasse Brontén

Den stora omstarten av RAW comedy podden som från och med nu leds av både Mårten Andersson och Hasse Brontén!Galna serbiska bröllopstraditioner, tyska romantiker, maskerade artister, barfotagym, elaka skämt, amatörernas afton, Sveriges tråkigaste stad, Hasse hyllar, Mårten manglar och mycket, mycket mer!VINJETTER:Adam von Friesendorff Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/12/202052 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

"Säsongsfinal" med Josefin Craford, Elin Almén och Mårten Andersson

I poddens stora säsongsfinal - ex som är sämst på presenter, det stora sugrörsdilemmat, popstjärnors breakdowns, att hata vettiga åsikter, att lovebomba Henrik Hjelt, att projektleda bröllop och mycket mer!Gästar gör radiolegendaren Josefin Craford och RAW-favoriten Elin Almén! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/18/201953 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

"Live på Hilton" - med David Sundin, Julia Frej, Hasse Brontén och Mårten Andersson

Att vara stand in i sexscener, dissad av en tiggare, en snickares kamp mot knarket, antiklimax på leklandet, vindilemmat, den 80-åriga småbarnspappan och mycket, mycket mer!Gästar gör Melloaktuella David Sundin, Snutsnacks Hasse Brontén och julshowsaktuella Julia Frej! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/11/201940 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

"Världsrekord i biverkningar" - med Hanna Dorsin, Elina Du Rietz, Jonas Strandberg och Mårten Andersson

Raggningskurs för folk med asperger, att dopa ett bröllopsbord, aggressionsterapi, dolda kameran-mardrömmen, världsrekord i biverkningar, årets julklapp och mycket mer!Gästar gör Grotescos egna Hanna Dorsin, återkommande RAW-favoriten Elina Du Rietz och dokumentäraktuella Jonas Strandberg!BILJETTER TILL ALLA RAWSHOWER:www.rawcomedyclub.se Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/4/201956 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

"Jagad i Ystad" - med Henrik Hjelt, Carl Stanley och Mårten Andersson

Kaosartade julbordsgig, Carolas smarta affärshemlighet, Mårtens mystiska provfilmning, jagad i Ystad, den stora Zlatanbomben, Lidingösyndromet, och mycket mer!Gästar gör Playa Del Sols egna Henrik Hjelt och turnéaktuella Carl Stanley! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/27/201952 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

"Live från RAW comedy cruise" - med Özz Nûjen, Nisse Hallberg, Ann Westin, Viktor Klemming, Josefin Sonck, Patrik Larsson och Mårten Andersson

Världens sämsta muslim, hur man överlever en Finlandskryssning, Karsten Torebjers mörka hemlighet, riktigt skumma cykelförsäljare, ett omvänt rockstjärneliv, kurdiska presenter, svensk vs finsk fylla och mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/20/201938 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

"Raseri från publiken" - med Hampus Hedström, Viktor Klemming, Tobias Persson och Mårten Andersson

Att roasta sin lärare, standup vs Youtube, oväntat raseri från publik, att vara Grebbestads Cornelis Vreeswijk, mäklarhat, om den roliga historian är död, och mycket mer!Gästar gör Youtubestjärnorna Hampus Hedström och Viktor Klemming, plus vår grymt roliga, återkommande poddfavorit Tobias Persson! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/13/201953 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

"Att fejka ett handikapp" - med Özz Nûjen, Isidor Olsbjörk och Mårten Andersson

Vilka jobb en trollkarl skulle vara sämst på, att fejka ett handikapp, riktigt konstiga gig, världsrekord i att vara paragrafryttare, humorpubliken som ville ha strippor och mycket mer!Gästar gör - direkt från "Världens Historia" - Özz Nûjen, och vår favorittrollkarl Isidor Olsbjörk! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/5/201951 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

"Blottaren i hifibutiken" - med Thomas Järvheden, Elina Du Rietz och Mårten Andersson

Otippade blottare i hifibutiken, sanningen om Doggeavsnittet, hata eller älska maskerader, ett försvarstal för trekvartsbyxan, att styla sin kompis fult, en Bondbruds knep mot skrikande barn i affären och mycket mer!Gästar gör grymt roliga, turnéaktuella Thomas Järvheden och återkommande RAW-favoriten Elina Du Rietz! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/30/201944 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

"Man vill inte göra Pontus Gårdinger besviken" - med Johanna Nordström, Carl Stanley och Mårten Andersson

Att göra Pontus Gårdinger besviken, den överlägsna tantträningen, påfrestande Let’s Dance-tittare, att gråta på teoriprovet, att beefa med Joe Labero, själsliga läderbrallor, Kill- VS tjejgym och mycket mer!Gästar gör Instagramstjärnan Johanna Nordström och Carl Stanley - superaktuell med sin andra turné "Född 1996"! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/23/201954 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

"Ett otippat fängelserekord" - med Jan Emanuel, Tobias Persson, Josefin Sonck och Mårten Andersson

Galna scenkläder, vad man aldrig skulle göra reklam för, livet i en MC-klubb, otippade fängelserekord, påträngande trevliga Carlingskillar, den sanna historien bakom Pippi och mycket mer!Gästar gör fastighetsmagnaten Jan Emanuel Johansson och mycket roliga RAW-favoriterna Josefin Sonck och Tobias Persson! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/16/201955 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

"Opålitliga autografjägare" - med Magnus Betnér, Julia Frej, Jonas Strandberg och Mårten Andersson

Stalkertävling, opålitliga autografjägare, luddiga påhopp på Morgan Alling, Ebbot i tights,kungens smarta trick, komikern som betalade en publikmedlem för att inte komma, Jocke Bergs flytthemlighet och mycket mer!Gästar gör julshowsaktuella Julia Frej, Sveriges mest turnerande komiker Magnus Betnér och RAW:s egen Jonas Strandberg! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/9/201959 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

"Bingolottotragik och lättölens Greta Thunberg" - med Nisse Hallberg, Patrik Larsson och Mårten Andersson

Om att hata roliga historier, vad en komiker absolut inte vill uppträda efter, showbuisiness-hemligheter, Karsten Torebjers nya uppfinning, att bli den roliga tjockisen, det mest tragiska sättet att se Bingolotto, lättölens Greta Thunberg och mycket mer!Gästar gör grymt roliga RAW comedy cruise-aktuella favoriterna Nisse Hallberg och Patrik Larsson! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/2/201953 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

"Usla TV-idéer och bastupranks" - med Kristoffer Triumf, Elin Almén och Mårten Andersson

Den svåra Kleerupintervjun, kändisgruppen på improutbildningen, att bli dissad i liftkön, vem i podden som har minst antal högskolepoäng, bilden som fick Elin att tro att hon blivit galen, Mårtens bastuprank, riktigt usla TV-idéer och mycket mer!Gästar gör intervjustjärnan Kristoffer Triumf och Sveriges stora hopp inom improvisationshumor - Elin Almén! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/25/201956 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

"Märkliga fyllesamtal" med Julia Frej, Robin Berglund och Mårten Andersson

Att svullna upp för konsten, Facetime på fyllan, världens sämsta ångestmedicin, att vara coolast i bastun, när man egentligen blir exmodell, fördelarna med att bo i en kaktus, att inte kunna ta en komplimang, att vinna mot sitt barn och mycket, mycket mer!Gästar gör fantastiska musikern Julia Frej och nya humorstjärnskottet Robin Berglund! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/18/20191 hour, 1 minute, 20 seconds
Episode Artwork

"Zelmerlöws diss av Sommarkrysset" - med Petter Bristav, Henrik Nyblom och Mårten Andersson

Zelmerlöws diss av Sommarkrysset, på humoräventyr i Montreal, hemligheten i hot shots-boken, när en publik chockåldras, att vara immun mot näthat, Skara VS Stockholm och mycket, mycket mer!Gästar gör Skaras finest - de mycket roliga komikerna Henrik Nyblom och Petter Bristav! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/11/201951 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Rickard Olssons breaking news - separerar!

Att vakna upp i en sandlåda med en punkare, tjuvbajsa i Vem Vet Mest, lura Dr Albans vänner, att vara en Zlatan eller en Kim Källström, uppbrottet med SVT, att bli förevigad av Ulf Lundell, kändisvägen till Wild Kids och mycket mer!GÄST: Rickard OlssonINSTAGRAM:www.instagram.com/rawcomedyclubBILJETTER:www.rawcomedyclub.se Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/4/201944 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

"När Lill-Babs kom till Alby" - med Dogge Doggelito, Mårten Andersson, Therese Sandin och Jonas Strandberg

Dogges möte med Lill-Babs, att sno en barnmorskas jobb, ett rum fullt av spons, coachad av Peter Wahlbeck, totalt urspårade rapbattles, Sveriges läskigaste tv-program, coolt eller obehagligt att ha många nycklar och mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/28/201941 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

"Wahlgrenbeefen och elaka Tiktokbarn” - med Miss Inga, Olof Röhlander och Mårten Andersson

SÄSONGSPREMIÄR! Första avsnittet efter sommaruppehållet ute NU - och gästar gör inga mindre än supertalaren, mentala coachen och författaren Olof Röhlander samt Sveriges näst snyggaste kvinna Martin Johansson som är okrönt drottning av Stockholms klubb- och gayliv och dessutom artist som turnerar landet runt med parhästen Mange Schmidt!Säsongens första avsnitt handlar om Pernilla Wahlgren-beefen, stökiga gaygalor, otroligt udda födelsedagsfirande hos familjen Palme, på klubb med Kicki Danielsson, förgiftade bullar, elaka barn på Tiktok, att stalka Ulf Lundell och mycket, MYCKET mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/21/201952 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Sommarspecial med Thomas Stenström, Johanna Nordström, Mårten Andersson och Jonas Strandberg

Att slåss med sin publik, katastrofturism, utskälld av en småbarnsmamma, surjävlarna tar över Stockholm, att gigga ovanpå en swingersklubb, att stjäla bowlingskor och mycket, mycket mer!Mera RAW:Showbiljetter:www.rawcomedyclub.seInstagram:www.instagram.com/rawcomedyclub Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/19/201951 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

"Coachad av Bert Karlsson" - med Branne Pavlovic, Isak Jansson och Mårten Andersson

Björn Gustafssons mörka sida, att häckla en gibbonapa, starka och svaga artistnamn, att bli Serbiens Johan Glans, coachad av Bert Karlsson, SM i ordvitsar och mycket mer!Diskutera gärna avsnittet under hashtaggen #rawcomedypodden! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/22/201950 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

"Att ta hand om en mardrömsdejt" - med Simon Gärdenfors, Simon Garshasebi, Elin Almén och Mårten Andersson

Instastoryn som blev trafikolycka, hur länge man får fira sin födelsedag, värdelös massagemusik, dejten från helvetet, Sveriges töntigaste transportmedel och mycket mer!Diskutera gärna avsnittet under hashtaggen #rawcomedypodden! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/15/201959 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

"REA på begravningar" - med Therese Sandin, Elin Almén och Mårten Andersson

Den sjuka japanska bröllopstrenden, män som missbrukar lustgas, fuldansbattle, den otippade nackdelen med att springa i stan, Tomas Ledin på fredsförhandling, REA på begravningar och mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/8/201931 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

"Sveriges svettigaste man" - med Thomas Järvheden och Mårten Andersson

Sveriges svettigaste man, roliga rån, den mörka hemligheten bakom Stockholms hissar, musikalen Annie i Game of Thrones-tappning, fördelen med Tinnitus och mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/1/201945 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

"Att bli rånad på ett svenskt sätt" - med Hasse Brontén, Amir Halim, Jonas Strandberg och Mårten Andersson

Standup för åttaåringar, att göra dundersuccé på Instagram, hur man gör en komiker förbannad,  att bli rånad på ett svenskt sätt, när man får stryk av sin lillebror och mycket, mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/24/201948 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

"Att skrämma skiten ur en brevbärare" - med Kodjo Akolor, Ann Westin och Mårten Andersson

En rekordlåg skybar, konsten att skrämma en brevbärare, världens svenskaste rider, Måns Zelmerlövs backstagehemlighet, bakom kulisserna på Mello och mycket, mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/17/201951 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

"Att fly långsamt från polisen" - med Carl Stanley, Isidor Olsbjörk och Mårten Andersson

Hur man roastar sin man, den stora snuschocken, värdelösa aprilskämt, att långsamt köra ifrån polisen, att skämma ut sig som rocker och mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/10/201949 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Johan Glans och Nour El Refai

Johan Glans raggningstips, att bli slickad i örat av Gene Simmons, Nours spektakulära hattrick, det pinsammaste med att bli en actionfigur, att ge Keanu Reeves stryk och mycket, mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/3/20191 hour, 7 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Live från RAW comedy cruise - med Johanna Nordström, Marcus Berggren, Hampus Hedström, Mårten Andersson mfl!

Överfallna av Panetoz, Özz lifehacks, frukostöl, galna stories från Finlandsfärjan, märkligt kärleksfulla revisorer, att bli räddad av en skådespelare och mycket, mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/27/201951 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

"Standardbebisar och att löneförhandla som en diva" - med Simon Gärdenfors, Elina Du Rietz, Shanthi Rydwall Menon och Mårten Andersson

Vad man absolut inte ska säga till småbarnsföräldrar, den oväntade SD-politikern, märkliga sågningar i recensioner, sjukt klumpig feedback, ärlighet i relationer, att löneförhandla som en diva,när komplimanger landar fel och mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/20/201956 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

"På porrklubb med Slash" - med Hampus Hedström, Niklas Andersson, Anna Moore och Jonas Strandberg

Katastrofala artistintervjuer, otippade vänskapen med Guns ’n Roses-gitarristen, sinnessjuka varningsskyltar på hotell, vägen till dundersuccé på Youtube, det mest originella sättet att be om en tjuga och mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/13/20191 hour, 5 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

"Spritproblem och uppflirtad av Pernilla Wahlgren" - med Nisse Hallberg, Johanna Nordström och Mårten Andersson

Att önska sig själv gallsten, standupcoacha Pernilla Wahlgren, drive in-pranks, varför Nisse blivit besatt av svindyrt lego, den otippade gymtrenden, vad män gör när de inte behövs och mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/6/201950 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

"Batterier i toan" - Med Magnus Betnér, Annika Leone och Mårten Andersson

Mordhoten mot Magnus, att scrolla på mobilen hellre än att ligga, attackerad av Aningslösa influencers, varför Oscarsgalan är usel TV, Hasse Brontén-beefen, att bestämma en sexdag och mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/27/201956 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

”Portad från Finlandsfärja” - med Karin Adelsköld, Mårten Andersson och Jonas Strandberg

Det mytomspunna Lokaförbudet, alla hjärtans dag-hat, överambitiöst uppvaktande, att ta reda på sin fysiska ålder, bisarra terapimetoder, vad man absolut inte ska säga på en Finlandsfärja, nya trenden i humor-Sverige, varför roaster är kärleksförklaringar och mycket mer!Gäster: Karin Adelsköld och Jonas Strandberg Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/20/201955 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

"Aschbergs fruktansvärda prank" - med Tobbe Blom och Patrik Larsson

Det stora svensexedilemmat, svindyra trolleritrick, snörasism, simhoppångest, Aschbergs hemska prank, bårhus på kryssningar och mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/13/201954 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

En mardrömsintervju med Håkan Hellström - med Johanna Nordström, Elin Almén och Jonas Strandberg

Läskiga Persbrandtmöten, värdelöst kokain, obekväm lovebombing, mardrömsintervjun med Håkan Hellström, Spice Girls-hångel och mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/6/20191 hour, 35 seconds
Episode Artwork

Özz Nûjens hemlighet med Mårten Andersson och Martin Lagos

Brutala taxichaufförer, tjackiga gatumusikanter, Snoop Doggs oväntade samarbete, tjocka arkitekter, att våga vara elak mot en kompis, och mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/30/201950 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Nisse Hallberg om gubbdödare och att mata duvor med snus

Att mata duvor med baksnus, sporterna för latmaskar, after ski-kaos, ogenerade män i omklädningsrum, ett halvår i celibat, konserter på swingersklubbar och mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/23/201951 minutes, 1 second
Episode Artwork

Farzad Nouri och Melody Farshin om romandebuter och standup med Dogge

Extrema distansförhållanden, att köra standup med Dogge, bråk om en romandebut, motsatsen till hipster-Stockholm, fest i trappuppgången, överkänsliga grannar och mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/16/201950 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Carl Stanley och Henrik Nyblom om kristna barndomar och svåra beroenden

Nya svenska rökförbudet, skämtskandalen som skakar Oscarsgalan, kristna barn, Carls svåra beroende, trygghetsknarkande och mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/9/20191 hour, 3 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Johanna Nordström, David Sundin och Nisse Hallberg - Raseriutbrott i mataffären och absurda taxiresor

Så ska det låta-scoopet, sinnessjukt långa taxiresor, raseriutbrott i mataffären, att fira nykterhet som en realitykändis, grannkrig, årets bästa och sämsta händelser och mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/2/201956 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Dominik Henzel och Tobias Persson - Barnmorskebråk och McDonaldspranks

Påfrestande säljare, McDonalds-pranks, de absolut sämsta tillfällena att skämta, barnmorskebråk, framgångshets, att vara man på prov, att få pingisstryk av Magnus Betnér och mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/26/20181 hour, 3 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Paul Tilly, Karin Adelsköld och Elin Almén - Julhat och sanningen om Loa Falkman

Extrema tomtefetischer hos Malou, bakom kulisserna på succéreklamen, att fly från julen, det svenska sättet att bråka, Loa Falkman-skvaller, RAW comedy cruise stora comeback och mycket, mycket mer!Stjärnspäckat avsnitt med Paul Tilly, Karin Adelsköld och Elin Almén! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/19/201856 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Johanna Nordström och Micael Dahlén - Kramattacker och medvindsveganer

Galna experiment på Drottninggatan, hur man får 300 000 följare, att kramas i 20 sekunder, Micaels svindyra jacka, att fira i onödan, farorna med skärmtid, den stora fördelen med att bli professor ung, och mycket mer!Gäster är succéprofessorn Micael Dahlén och humorsveriges nya stjärnskott Johanna Nordström! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/12/201849 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Måns Möller om Tokyorasism och turnébråk

Rasism i Tokyo, RAW:s världsexklusiva satsning, turnébråk, arbetsmani, att tvingas sitta vid barnbordet, skämtet som var för hårt för radio. Också - att våga säga nej, svår 40-årskris, miljömuppar, att köpa Instagramföljare och mycket mer!Gäst är superaktuella MÅNS MÖLLER! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/5/201848 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Emma Molin och Johanna Wagrell - Chockerande IQ-test och att ta Petra Medes jobb

Radio med brutna revben, Henrik Dorsins Benjamin Button-liv, ettårsdagen av tystnad tagning, Att ta över Petra Medes jobb, sjuka cravings, P5:s oväntade öde, att omfamna sin slarvighet och mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/28/201850 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Özz Nûjen om TV-katastrofer och brutala skämt

Att vara mitt i en hatstorm, katastrofen i Fångarna på Fortet, den stora fördelen med elaka skämt, urspårade firmafester, Özz tourettes och mycket mer!Gäst är ÖZZ NÜJEN som är superaktuell med turnén "Världens historia"! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/21/201845 minutes, 1 second
Episode Artwork

Calle Schulman och Per Andersson - Att håna Zlatan och åka på stryk

Att jobba med Zlatan, när Mårten hamnade i slagsmål, bisarra förlossningsgig, ollade Globensäten, Pers Mike Tyson-attack, otippade barnpaneler, sociala medier-strejk och mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/14/20181 hour, 1 minute, 33 seconds
Episode Artwork

Hasse Brontén, Elina Du Rietz och Elin Almén - Hämnd-TV och kriminella Solsidanfans

Me Too-hämnd i TV, Halloweenkränkta skolbarn, fängelsekunder som älskar Solsidan, attacken i Ulricehamn, skvaller om nya Mello och mycket mer! Gäster är komikerna Elin Almén, Elina Du Rietz och Hasse Brontén! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/7/201855 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

David Sundin och Fredrik Hallgren - Barnvagnsbio och sjuka namnbyten

Att byta namn för en tävling, att gå på barnvagnsbio utan barn, Adidasbyxor och kavaj, kaosartad översvämning i hemmet, rekord i svenska deckare och mycket, mycket mer!Gäster är nästa Dynamit-Harry - David Sundin och Fredrik Hallgren från succéserien Bonusfamiljen! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/31/201848 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

Nisse Hallberg om Frank Anderssons begravning och rädda barnmorskor

Galna stories om Frank Andersson, konsten att skrämma barnmorskor, kampen mot tunnhårighet, överdrivet kritiska pappor, stockholmshat, att dricka vin på ICA och mycket mer!Gäst är mycket roliga RAW-favoriten Nisse Hallberg! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/24/201849 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Peter Siepen och Elina Du Rietz - Dubbel pappalycka och en dans med Persbrandt

Dubbel pappalycka, Elinas oväntade succé, kriminella på efterfest, småbarn på Instagram, synliga Me Too-effekter, Hollywooddrömmar, vad Persbrandt skäms för och mycket mer!Gäster är fitnessgurun Peter Siepen och hyllade komikern Elina Du Rietz! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/17/201841 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Ola Lustig om att ragga nykter och dela terapeut

Tinderbonanza efter skilsmässa, det sjukt svåra med att dansa nykter, att dela terapeut, Olas Rebecca & Fiona-skor och mycket, mycket mer!Gäst är mycket roliga radioprofilen Ola Lustig! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/10/201849 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Katrin Zytomierska och Fritte Fritzson - Skönhetsoperationer och Södermalmshat

I sängen är alla lika långa, hemska grannar med ADHD-hundar, att vara i Paris oftare än på Södermalm, Sällskapsresankomplex, stjäla elcyklar, att skita i relationer, den stora killmyten, tio centimeter från att vara ett monster och mycket mycket mer!Gäster: Katrin Zytomierska och Fritte Fritzson Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/3/201856 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Al Pitcher om att bli attackerad av champagnekorkar

Brutala häcklingar, att flytta till Sverige för kärleken, att aldrig bli av med ett partyrykte, varför man kan tjäna på att inte prata svenska, världens mest provocerande show, Englands Sundbyberg, roliga matlagningsprogram och mycket mer!Brutal hecklers, moving to Sweden for love, not being able to get rid of a party reputation, why not speaking Swedish can be an advantage, the world's most provocative show, England's Sundbyberg, funny cooking shows and much more!Guest: Al Pitcher Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/26/201856 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Messiah Hallberg - Berömda pappor, tantpublik och anger management

Att äntligen kunna tömma minibarer,  anger management-terapi, att förlora sin pappa i ung ålder, barns okänsliga frågor, RAW minnen, unga människor med extremt självförtroende, två veckor till Mårten blir pappa och mycket mer!Gäst: Messiah Hallberg Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/19/201842 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Kristoffer Appelquist och Josefin Sonck - Sex med korta människor och hemliga tv-program

Att dejta korta människor, vara sponsrad av kött, provocera föräldrar, komma i form utan Biggest Loser och mycket, mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/12/201847 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

David Sundin och Pontus Gårdinger - Nya Jönssonligan och den galna Madonnaintervjun

Om när Pontus intervjuade Madonna, hur David fick rollen i nya Jönssonligan, att bli igenkänd för saker man inte gjort, att förvara sin baby i förrådet, vad man egentligen ska göra med sin gigantiska CD-samling och mycket, mycket mer!Gäster - Pontus Gårdinger och David Sundin Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/5/201852 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Carl Stanley och Marcus Berggren - Knäppa tanter och turnépepp

RAW comedy podden är äntligen tillbaka och gästar gör Carl Stanley och Marcus Berggren kända från Parlamentet och SVT:s "Motorcykelkriget"!Turnéuppladdning, att bli känd ung, vad man inte vill göra när man är bakis, att leva i en Josef Fares-film, att bo i kollektiv, galna tanter som känner kungen och mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/29/201850 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Patrik Larsson om danska medium och världens roligaste skämt

Veckans gäst är Patrik Larsson!Fulla danska medium, träningshat, karriärsbyten, världens roligaste skämt, jojobantning och mycket, mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/6/201846 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

David Sundin, Yemi Afolabi och Johanna Wagrell - Banantrick, tunnelbaneregler och en flytt till New York

Johanna Wagrell, David Sundin och Yemi Afolabi!Galna lägenhetsaffärer, Bäst i test, banantricket, New York-flytten, tunnelbaneregler och vad vet egentligen amerikaner om svenskar? Allt detta och mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/30/201849 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Henrik Schyffert - Dödsrädsla, Nile City 2.0 och romantik

Henrik Schyffert gästar!Provocerande konst, romantik, internettroll, rädsla för döden, attacken på Härnösand, osexiga dialekter, det moderna Nile City och mycket, mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/23/201847 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Kodjo Akolor och Sara Young - Nakenstandup och brutala sågningar

Kodjo Akolor och Sara Young gästar!Sexmaskinen Johan Glans, nakenstandup, Mårten - en ful fisk, trevande dejter, att bli den ultimata föräldern och mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/16/201849 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Ann Söderlund och Tobias Persson - Kåtslag och sjuka Östermalmstrenden

Tobias Persson och Ann Söderlund gästar!Om den absurda Östermalmstrenden "pushpresenter", vårflirtar, djurimitationer, relationstips, Mårtens rädsla för att bli pappa och såklart 1-10! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/9/201841 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Patrick Ekwall och Tobbe Blom - Frierier, Dr Alban och cash

Tobbe Blom och Patrick Ekwall gästar!Let's Dance-katastrofer, Teslaköp, frierier, TV-laget, cash, Dr Albans fiasko, Mårten portad från Pite havsbad och mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/2/201846 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Kristoffer Appelquist och Thomas Järvheden - Charlie Sheen-perioder och samtal från Biggest Loser

Kristoffer Appelquist och Thomas Järvheden gästar!Om att äta tårta när Biggest Loser VIP ringer, Mårtens romans med Pernilla Wahlgren, Stockholm vs landet, Charlie Sheen-perioder, all inclusive-blåsningar och mycket, mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/25/201856 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Magnus Betnér har skaffat nazistmustasch

Magnus Betnér gästar!BLAND ANNAT: mobilberoende, spelmissbruk, Facebookskryt, pappaliv, det sämstamed Vällingby och bråket med Björn Gustafsson om nazistmustascher!Dessutom - varför pensionerade han sig från standup och är han faktiskt på väg tillbaka?Följ oss på Facebook - RAW comedy club - och på Instagram - @martenandersson1974 och @rawcomedyclub!Musik: David Szesztay - Smiling Cars Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/11/201847 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Hasse Brontén och Thomas Järvheden om känd komiker i sexskandal

Thomas Järvheden och Hasse Brontén gästar!BLAND ANNAT:Känd komiker i sexskandal, psykbryt på golfbanor, att bo i förorten, Thailandsresor, varför i hela friden bor Hasse i en friggebod och ständiga frågan till alls gäster - ”Hur är livet 1-10”Dessutom - att knulla för högt, fruktansvärda häcklare och mycket mer!Följ oss på Facebook - RAW comedy club - och på Instagram - @martenandersson1974 och @rawcomedyclub!Musik: David Szesztay - Smiling Cars Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/4/201846 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Karin Adelsköld och Berang Sharokni - Århundradets komikerbråk och ett nattligt samtal från John Cleese

Karin Adelsköld som släppt en bok hon inte skrivit och stjärnpromotorn Berang Sharokni!Mårten och Karin talar ut om århundradets komikerbråk och Berang berättar om hur det är att turnera med Kevin Hart, Jimmy Carr och John Cleese! Dessutom - vilken känd komiker vägrar att bli hämtad i limousine?Allt detta och mycket mer i din nya humorpodcast - RAW comedy podden!Följ oss på Facebook - RAW comedy club - och på Instagram - @martenandersson1974 och @rawcomedyclub!Musik: David Szesztay - Smiling Cars Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/28/201846 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Det historiska första avsnittet

Mårten Andersson bjuder in de mycket roligaNisse Hallberg och Petrina Solange! De pratarStephen Hawking, Bråvalla-breakdowns, Färjanoch Mårten avslöjar en hemlighet som chockargästerna!Följ oss på Facebook - RAW comedy club -och på Instagram - @martenandersson1974och @rawcomedyclub!Musik: David Szesztay - Smiling Cars Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/19/201848 minutes, 29 seconds