Winamp Logo
Radio Totalnormal Cover
Radio Totalnormal Profile

Radio Totalnormal

Swedish, Personal health, 1 season, 482 episodes, 5 days, 6 hours, 23 minutes
About
Vi pratar öppet om psykisk ohälsa. Programmet spelas in live från olika platser i Stockholm och brukar innehålla, intervjuer, livespelningar, dikter och annat som de medverkande vill göra.
Episode Artwork

Livesändning från Götgatan 13 juni 2024

Sommaravslutning! Ett program med massa sommarkänsla och värme trots viss kyla under inspelningen på Götgatan. The Medicines, bandet som mötte varandra genom att de alla hade psykisk ohälsa gästar. Pebbles Karlsson Ambrose gästar oss också. Hon började med att blogga på 1177 om hur det är att leva med psykossjukdom sedan har hon givit ut ett flertal böcker på ämnet. Nu är hon aktuell med feel good- boken: ‘På andra sidan Nynäsvägen’. Vi uppmärksammar Hello Kitty som fyller hela 50 år och introducerar er för hennes moderna följeslagare som till skillnad från söta Hello Kitty är en deprimerad kläckt äggula. Kanske precis vad vår tid behöver Vi pratar kärlekens biologi, ger tips på hur man skriver en ärlig kontaktannons. Vi spelar naturligtvis härliga sommardängor, berättar berättelser ur livet, sjunger karaoke, läser poesi och mycket annat! Så lyssna och njut!
6/17/20241 hour, 5 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Livesändning från Fountain House 16 maj 2024

Programmet handlar om att ta makten över sitt eget liv. Vi gästas bland annat av Lisa Anstadius från Nxtme. En organisation som erbjuder stöd och hjälp till alla som är, riskerar att bli eller som har varit utsatta för incest. Vi gästas även av redaktion och grundaren av VoxVigor, nättidningen där du som har erfarenhet av psykisk ohälsa kan skriva för att göra din röst hörd. Pablo är på plats och sjunger en låt för oss. För första gången någonsin spelade vi i n programmet på Fountain Houses innergård så det var sommarstämning, dans och glass. Så lyssna på detta starka och fina program och njut!
5/23/20241 hour, 8 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Livesändning från Fountain House 2:a maj 2024

I bästa 1.a maj-anda sjunger och spelar vi gamla dängor vi förknippar med den dagen. Vi har bjudit in Hjärnkoll Stockholm som 5:e maj uppmärksammade psykisk ohälsa och släppte första avsnittet i en poddserie med livsberättelser från sina Hjärnkollsambassadörer. Vi talade bland annat med Andrzei Burda som är med i premiäravsnittet och Clara Henriksson som producerat serien. Bodil Lundmark, samordnare för Hjärnkolla Stockholm och NSPH var också på plats. Detta plus mer sång, berättelser ur livet, poesi och mycket annat! Lyssna och njut!
5/6/20241 hour, 4 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Livesändning från Fountain House 18 april

Författaren Frida Andersson besöker oss och talar om boken Kärlekspsykosen som handlar om hur hon genom en obesvarad förälskelse hamnar i psykos. En mycket fin och självutlämnande bok som sätter fingret på hur det kan vara att hamna i psykos. Fridas mamma Ingrid är med och berättar om hur det är att vara anhörig när sådana här saker inträffar. Radio Totalnormal har tillsammans med tidningen Socialpolitik ett projekt där radions och Fountain Houses medlemmar genom att bjuda in unga författare ska få inspiration till att skriva på ämnet kärlek och psykisk ohälsa.
4/22/20241 hour, 6 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Livesändning från Fountain House 4 april 2024

Dagen till ära gästas vi av Ewa Fröling som är aktuell med boken En Stare i Fickan. Den är sista delen i en självbiografisk trilogi och just den här handlar om destruktiva kärleksrelationer. Ewa berättar mycket starkt och närgånget om boken och sina upplevelser. Vi har även varit och tittat på Lena Kronqvist utställning, kollat in relationsstatusen hos Stockholmarna och mycket annat som kärlekslåtar, helt nya som gamla, berättelser ur livet, poesi och sen provar vi att liveintervjua ute på gatan. Så lyssna och njut!
4/8/202452 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Livesändning från Fountain House 21 mars 2024

Ett program som vi helt ägnar åt temat kärlek, relationer, psykisk hälsa och ohälsa. Vi gästas dagen till ära av författaren Amanda Romare som har skrivit den självutlämnande boken Halva Malmö består av killar som dumpat mig. Med sig har hon sin syster Adina Romare. Tillsammans ska de jobba med manus till den teveserie det ska bli av boken.
3/25/20241 hour, 2 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Livesändning från Fountain House 7 mars 2024

I det här programmet har vi den stora äran att gästas av självaste punkdrottningen Kajsa Grytt! Hon sjunger två låtar och berättar om sitt liv. Till exempel hur det var att starta ett punkband med bara tjejer när det begav sig, hur det var att vara ung tjej i branschen, om att jobba med ungdomar och mycket annat. Vi bjuder även på sång, berättelser ur livet, poesi och mycket annat! Lyssna och njut!
3/11/202455 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Livesändning från Fountain House 22 februari 2024

Att sova eller icke sova det är frågan? Och det är även en stor sak för den mentala hälsan. Vi delar med oss av hur vi själva sover. Vi ger tips och råd på olika saker som funkar och inte funkar när det gäller sömn. I slutet av programmet får vi besök av komikern och musikern Nathanael Glasser Skog även kallad Diipak. Vi gästas även av Mattias Enberg som ska spela piano för oss tillsammans med Lars Ydgren på saxofon. Ett fullspäckat program med en massa spännande och trevliga saker. Så lyssna och njut!
2/26/20241 hour, 8 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Livesändning från Fountain House 8 februari 2024

Äntligen är årets första sändning ute som podd! Temat är kommunikation och vi gästas bland annat av Hypnosterapeuten Anders Wallin. Han svarar på allt vi undrar om hypnosterapi. Till exempel hur går det till, vad det kan hjälpa till med, om det kan vara farligt? Han tar också med den som vill och vågar på en liten avkopplande resa.. Förutom detta har vi kollat in nyordslistan. Vi talar om det inre barnet, det rappas, det sjungs gamla Taube-klassiker. Ja som vanligt är det ett fullspäckat program med spänning, tänkvärdheter och underhållning! Så ta en paus i din vardag och lyssna på Ditt psyke i etern!
2/14/20241 hour, 2 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

P4 special om Ensamhet 1 januari 2020

Äntligen har vi fått till en podd av vårt P4-program som sändes för så länge sen som på nyårsdagen 2020. Sedan glömdes det liksom bort i allt kaos som var när Coronan kom in i våra liv. Programmet handlar om ensamhet så vi hoppas det kan vara till tröst för alla er som känner er ensamma under julhelgerna! Bland annat hälsar vi på hos Anonyma ensamma, Vi kollar in en annorlunda teaterupplevelse som berör, sjunger sång med Gatans kör och får reda på hur löpning kan hjälpa den som missbrukar att förändra sitt liv. Och så träffar vi damen med överraskningskofferten.
12/19/202338 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Livesändning Fountain House 7 december 2023

Julprogram och sista livesändningen för i år. Vi talar med julexperten Jonas Engman från Nordiska museet. Han svarar på en massa intressanta frågor angående julen. Vi gästas även av dom Fläckfria, Bandet från gatan, som spelar sina egna julsånger. Fountain Houses julkör sjunger klassiska julsånger, vi julquizzar, dricker glögg och myser. Så skaffa dig lite julstämning genom att lyssna på programmet!
12/11/20231 hour, 11 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Livesändning från Fountain House 23 nov 2023

Ett program om Gangsterrap, våld och hur det är att växa upp i "orten". Emil Arvidsson, aktuell med boken Svensk Gangsterrap är en av gästerna. Med hjälp av honom undersöker vi om gangsterrappen, det ökade våldet och gängkriminaliteten hänger ihop. Vi gästas även av Patrick Åhlberg som levde med kriminalitet och droger sen unga år men idag är nykter och arbetar med att hjälpa andra. Vi har också Avend Hirori som tillsammans med Fanzingo gjort radioteatern Bristande Regn om hur det är att vara ung i Botkyrka. I slutet av programmet dyker Ola Nilsson upp och berättar om kulturprojektet Knö Kultur som liksom knör in kulturen där den får plats.
11/27/20231 hour, 5 minutes
Episode Artwork

Livesändning 23 november 2023

Ett program om gangsterrap, kriminalitet, våld och att växa upp i orten. Emil Arvidsson aktuell med boken Svensk Gangsterrap gästar bland annat. Med hjälp av honom undersöker vi om gangsterrappen, det ökade våldet och gängkriminaliteten hänger ihop. Vi gästas även av Patrick Åhlberg som levde med kriminalitet och droger sen unga år men idag är nykter och arbetar med att hjälpa andra. Vi har också Avend Hirori som gjort radioteatern Bristande Regn, om hur det är att vara ung i Botkyrka. I slutet av programmet dyker Ola Nilsson upp och berättar om kulturprojektet Knö Kultur som liksom knör in kulturen där den får plats. Lyssna och njut! z
11/27/20231 hour, 5 minutes
Episode Artwork

Livesändning Fountain House 9 november 2023

Temat för detta program är humor och andra saker vi tycker är skoj. Till exempel bokstaven T om vi frågar dagens musikgäst Oskar Jeremias. Han har under ett halvt liv knåpat ihop sånger på bokstaven T och är nu aktuell med sin första EP. Vi gästas även av Victor Christophe och Linus Wennerström, som anordnar Media Mind week. En vecka där den psykiska hälsan för alla som jobbar med media uppmärksammas. Vi har letat i arkiven efter roliga låtar genom tiderna och gjort ett quizz. I denna version kan ni tyvärr bara höra snuttar av låtarna men kanske går det ändå att gissa :) Vi bjuder även på personliga berättelser, filosofiska inlägg och annat smått och gott.
11/15/20231 hour, 11 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Livesändning Fountain House 26 oktober 2023

Fullspäckat program med sociala frågor i fokus. Anna Fredriksson och Elin Engström är på plats och berättar om deras gemensamma bok Förluster i välfärden. Den tar upp vilka förluster systemet med vinster i välfärden har inneburit för enskilda människor. Sedan har vi en bandad intervju med socialborgarrådet Alexander Ojanne där vi bland annat ställer frågan vad staden tänker göra nu när fattigdomen ökar. Eva Edqvist som började missbruka redan som 11-åring berättar om sitt liv. Vi har också en musikgäst, nämligen fantastiska sing and songwritern Ira Calima. Lyssna och njut!
10/30/20231 hour, 10 seconds
Episode Artwork

LIvesändning Fountain House 12 oktober 2023

Ett program med en mycket musik och trevliga gäster. Bland annat gästa punkbandet Dead Pollys. De pratar om hur musiken räddade sångaren Nizze Nilsson från ett liv på gatan, de pratar om att mista en bandmedlem och de spelar två låtar. Sen har vi standup, intervju och en låt med Maria Heilinger och Kennet. Mattias Enberg är på plats och spelar egenkomponerad låt på piano. I vanlig ordning bjuder vi även på personliga berättelser, filosofiska inlägg och annat smått och gott. Temat går i tacksamhetens tecken eftersom det har varit tacksägelsesöndag här i Sverige och Thanks Giving i Canada. Lyssna och njut!
10/17/20231 hour, 3 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Livesändning Götgatan franskt tema 14 september

Utesändning med franskt tema på menyn. Vi besöks av vår franska systerradio La grande Fugue/ The great escape. De kommer från kliniken Club Thérapeutique de Saumery, två timmar från Paris i mitten av Frankrike. De berättar om sig själva och (TRUC - Terrain de Rassemblement pour l'Utilité des Clubsdet) projektet de driver som gjort att de kunnat komma till vår radio. Vi leker med franska uttryck och vi sjunger karaoke, dansar och jämför hur det är att leva med psykisk ohälsa i Sverige jämfört med i Frankrike. Våra franska vänner har valt musiklistan och efter varje låt förklarar de lite kort på engelska vad den handlar om. Mcket nöje!
9/22/20231 hour, 4 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Livesändning Götgatan 31 augusti 2023

Fuck ångest är temat på denna sändning. Det med anledning av Ångestloppet som går av stapeln 9:e september. Vad är ett ångestlopp kanske ni undrar och det får ni veta av Fountain House Stockholm som anordnar loppet. Ångestförbundets ordförande Lena Huss berättar berättar vad de gör. Vi gästas även av De Fläckfria, Gatans eget rockband och artisten Gerson från Brasilien. Dessutom ångestreducerande musik, och ett och annat tips på hur man kan hantera sin ångest. Lyssna och njut!
9/8/20231 hour, 8 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Sommarspecial 2 13:e juli 2023

Lyssna på poddversionen av vårt andra Sommarspecial! Programmet består av 2 delar där den första är en föreläsning med författaren Åsa Moberg där hon berättar om Adams bok. Det var en mycket uppmärksammad, utlämnande och gripande vardagsskildring hon på 70-talet skrev tillsammans med Adam Inczedy-Gombos. De hade en relation "kantad" av Adams psykisk ohälsa som tog sig ut i perioder av starka psykoser och mani. I vår andra del får ni höra Anders Linders häpnadsväckande sång och pratföreställning om Mayakalendern. Han förklarar på ett härligt humoristiskt sätt Mayakalenderns alla vågor och svängningar och visar hur de kan härledas till historiska händelser och hur det ser ut i vår värld idag. Föreställningen grundar sig på böcker skrivna av Carl Johan Calleman. Föreläsningarna är en del i ett samarbete vi under våren haft tillsammans med Nättidningen Socialpolitik och Fountain House Stockholm. Patrick El Hag sjunger mellan del ett och två sin sommardänga Stockholm i Juni
7/6/20231 hour, 16 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Sommarspecial med Ewa Fröling och Workshop 29 jun

Poddversionen av vårt första sommarspecial. Lyssna på en inspelad föreläsning där skådespelerskan Ewa Fröling berättar om sin senaste bok: Att Störa Ett Väsen. I den beskriver hon på ett väldigt poetiskt sätt hur det var när hon under 90-talet drabbades av psykisk ohälsa och låg inne på psyket. Efter föreläsningen kommer ni att få höra inspelningen av en workshop vi gjorde på Fountain House tidigare i våras där alla som ville kunde vara med och lära sig producera radio. Där leker vi loss med ordlekar, karaoke och annat smått och gott så missa inte det i andra halvan av programmet.
7/6/20231 hour, 3 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Livesändning 15 juni Götgatan

Sommaravslutning och release av boken Till Mitt Barnjag som vi under våren har jobbat fram tillsammans med nät-tidningen Socialpolitik. Vi har en del eminenta gäster på plats. Bland annat Big King Solo och Kent Sidvall som också är aktuell med ny bok. Förutom detta en massa härlig musik och filosofiska inlägg!
6/20/202358 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Livesändning 1 juni 2023 Utomhus

Under våren har haft en skrivarworkshop som kommer resultera i en liten skrift som vi släpper den 15:e juni. Redan i detta program får ni höra några smakprov ur den. I övrigt gästas vi bland annat av bluessångerskan Irene Baker med komp av Göran Lindelöw. Vi kommer även att få höra Elton Johns Rocket Man på ett alldeles speciellt sätt och vi bjuder i vanlig ordning på filosofiska inlägg, tankevärda ord och härlig stämning.. Allting inspelat på Götgatan utanför Fountain House. Lyssna och njut!
6/5/202350 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Livesändning från Fountain House 4 maj 2023

I det här programmet pratar vi om psykos. Nervösa damteatern med ängsliga herrar, regisserad och producerad av Lill-Marit Bugge spelar upp en liten radioteater på ämnet. Pjäsen är baserad på två av våra radiomedlemmars egna erfarenheter. Vi har även frågat runt bland vänner som genomlevt psykoser för att höra hur det var för dom och hur dom kom ur det. Förutom detta, filosofiska inlägg, en och annan dikt, härlig musik och härlig stämning.
5/8/20231 hour, 18 seconds
Episode Artwork

Livesändning från Fountain House 30 mars 2023

Janne Schaffer har ett ljust sinnelag och nära till skratt men oroar sig för jordens framtid och hur ungarna mår. I det egna livets sorger har musiken varit hans tröst och läkning. Lyssna på när han besökte oss på Fountain House, tillsammans med Anna Widerberg, för ett samtal om möjligheter och snårigheter under 50 år i musikens tjänst.
4/2/20231 hour, 15 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Livesändning från Fountain House 23 mars 2023

Ett program där vi pratar om Stigma. Vi har bjudit in Sophie Lönn från Noaks ark dit alla som har fått HIV kan vända sig. HIV är ju en diagnos som omges av mycket stigma både från samhället och från de som själva drabbas. Vi har även bjudit in Niklas Eklund, som började med sprututbyte bland narkomaner innan det blev lagligt för att han trodde på idén. Våra medlemmar talar om egna erfarenheter av när de mött på stigma. Vi bjuder på sång från såväl nya som gamla bekantskaper, poesi och massa trevlig stämning! Så lyssna och njut!
3/25/20231 hour, 5 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Livesändning från Fountain House 9 mars 2023

Ett program med kvinnors kamp som tema. Bland annat gästas vi av Elin Lyth och Daniel Östersjö som är aktuella med tonsatta texter av Kristina Lugn på Skivan Galopp, galopp. Hella Nathorst-Böös, som faktiskt är något så ovanligt som häxa mitt på södermalm i Stockholm berättar vad hon gör som modern häxa, men även om hennes projekt att försöka få till ett minnesmärke över alla de häxor som brändes här i Stockholm under 1600-talet. Vi får även höra hur det är fronta ett band som kvinna, om En mormor som kämpade med att fly från nazister under andra världskriget och en massa annat. Å kom ihåg att det aldrig är okej att bli utsatt för våld i något som helst sammanhang. Du som behöver hjälp eller vet nån som behöver det kan ringa kvinnofridslinjen på: 020-505050
3/15/20231 hour, 9 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Livesändning från Fountain House 23 feb 23

Ett program om utanförskap och ensamhet. Vi gästas dagen till ära av Maja Heurling sångerska och låtskrivare som efter att ha tolkat amerikaemigranten Signe Aurells dikter nu är startgroparna med ett sprillans nytt soloprojekt. Vi har även spelat in en intervju med Kristofer Vernmark, psykolog, forskare och författare om hans första diktsamling Då som Nu. Där han bland annat undersöker gränslandet mellan frisk och sjuk. Detta och mycket annat så lyssna och njut!
3/1/20231 hour, 6 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Livesändning från Fountain House 9 feb 2023

Årets första program med temat kreativitet, inspirerat av P1-programmet Kropp och själ där två av våra medlemmar medverkade och talade om hur kreativitet och den psykiska hälsan påverkar varandra. Vi gästas passande till temat av Jenny Almsenius och Daniel Tilling som är aktuella med en skiva där de tolkar den kreativa och produktiva Povel Ramel, Skivan släpps inte förrän senare i vår men här får ni alltså redan nu ett smakprov. Fler av våra medlemmar bjuder på egna erfarenheter av sina relationer till kreativitet och vad de tycker om att pyssla med. Det kan vara allt från att göra smycken till att måla och sy. Vi minns också kreativa Maud Zeidlitz som i vårt nyårsprogram i P4 2020 berättade om att hon hade en hel koffert med utklädningskläder och en hel lägenhet med kompisar i gestalt av nallar och dockor. Många som bor på södermalm i Stockholm har säkert sett henne på gatorna utklädd till allt ifrån clown till häxa. Nu finns hon tyvärr inte kvar bland oss men förhoppningsvis leker hon vidare någon annanstans.
2/15/20231 hour, 11 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Livesändning från Fountain House 15 december 2022

Ett riktigt julprogram med väl utvalda jullåtar, men vi även en gäst dagen till ära. Det är Sara Starkström som är aktuell med boken Bortglömda platser där hon med bild och text berättar om bortglömda platser som hon varit och undersökt. I övrigt pratar vi om olika jultraditioner som finns runt om i Världen. Hur firar man egentligen i England och firar man överhuvudtaget i vissa länder. Vi bjuder på julevangeliet på ren bondska och den klassiska julsagan T'was the night before christmas. Lyssna och njut!
12/21/20221 hour, 8 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Livesändning från Fountain House 1 dec 2022

Vi gästas av ingen mindre än Anders Linder. Skådespelare och jazzmusiker känd från barnprogram som Ville, Valle och Viktor och Vintergatan. Han har även gjort musikaler, shower, kabaréer om allt ifrån Pengar till Mayakalendern. Vi har även Elin Lindström på besök. Hon jobbar med något så intressant som kristaller och stenar och kan svara på allt vi vill veta om dessa ämnen. Vi har även varit på teater och sett Blue Air. En pjäs som handlar om hur psykvården fungerar. Förutom detta musik, sång och berättelser ur livet.
12/7/202257 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Livesändning från Fountain House 17 nov 2022

Ett späckat program med många gäster. Bland annat Daniel Östersjö, som är högaktuell Sånger från Vattudalen där han tonsatt och tolkat Beppe Wolgers Dikter från samma ställe som han samlade ihop av folk från den jämtländska landsbygden när han bodde där på 70-talet. Vi gästas även av Lill-Marit Bugge och Nervösa Dam Teatern med ängsliga herrar med radio-teater-stycket Röda tråden. Vi har även Sara Rad och Arjan som båda härstammar från Iran på plats. De berättar om hur det känns för dem som iranier i diasporan att vara här och följa det som händer i hemlandet. Vi talar även med Therese Forslund om utställning Borderline som finns på Louie, Louie på Södermalm i Stockholm fram till december i år. Detta och mycket annat så lyssna och njut!
11/18/20221 hour, 1 minute, 38 seconds
Episode Artwork

Livesändning Fountain House 10 nov 2022

Vi minns våra vänner Alvar Hagert och Ann Sofi Hedar som så sorgligt har har lämnat oss under hösten. Vi gästas av medlemmar ur Organisationen Rainbow Refugees. De berättar vad organisationen gör och vad de fått hjälp med. I övrigt är temat höst och Allhelgona så vi både spelar och sjunger fina höstvisor. Sedan har vi talat med folk på gatan om hur det känns såhär mitt i mörka november och allting blivit så mycket dyrare. Detta och mycket annat i dagens program!
11/14/202258 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Livesändning från Fountain House 20 oktober 2022

Vi gästas av komikern Pernilla Hammargren som driver Stand Up Yours, Stockholms enda humorklubb för Quinns and Queers. Hon berättar om klubben och om återpremiären på Reimers Holme 27:e oktober. Alltså imorgon. Dessutom bjuder hon på riktigt roliga skämt bland annat om hur det är att vara queerfamiljen på skolan där barnet går. Vi gästas även av Mikael Odén, vissångare med rötter i hiphopen som skriver låtar som terapi och driver kultursekt med andra sektvänner. Hör honom sjunga 2 superfina visor en hiphopvisa och en om pojkrummet som blev ett fängelse i ungdomen. Båda från hans skiva Nånting måste ut som du kan hitta på Spotify där även nu vår podd ligger. Detta och mycket mer, allt med en speciell tröja som röda tråden, skicklige hopflätat av Kattis som ledde sändningen denna gång. Vad det här var för tröja och hur det gick till ja det får ni höra i programmet.
10/26/20221 hour, 1 minute, 27 seconds
Episode Artwork

Livesändning från Fountain House 13 oktober 2022

Ett fullspäckat program där vi bland annat gästas av Petter Settergren och redaktören Ursula Fogelström som är aktuella med boken När jag var kungen av Atlantis där Petter berättar hur det är att leva med diagnosen Schizofreni. Fountain House Stockholm berättar hur de uppmärksammade världshälsodagen för psykisk hälsa Förutom detta poesi, sång, musik, historier ur livet och mycket annat,
10/16/20221 hour, 4 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Livesändning från gatan 8 september 2022

Utomhussändning från Götgatsbacken på temat att göra sin röst hörd. Bland annat gästas vi av Lill-Marit Bugge som gett röst åt en armé kvinnor, föreningen Balans berättar vad de gör. Fridays for Future berättar om deras arbete och berättar om sin stora klimatdemonstration inför valet. Sist men inte minst träffar vi arrangörerna för finskt disco som berättar hur ett riktigt finskt disco går till.. Vi får också ett spontanuppträdande från en tjej direkt från gatan som klämmer i med opera som om vi hade slängts in på självaste Kungliga Operan! Så lyssna och njut av detta fantastiska mångsidiga program!
9/15/20221 hour, 7 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Livesändning 25 aug 2022 Politikerdebatt Fountain House

Såhär ett par veckor innan valet pratar vi med kommun och regionpolitiker i Stockholm om vad de tänkner kring frågor som rör oss som lever med psykisk ohälsa. Hur ska vi till exempel få finansiering som täcker marknadshyrorna så att vi kan behålla vårt Fountain House på Götgatan där det funnits i 42 år? Varför har Sverige tvångsvård där psykiskt sjuka hämtas av polis och bältas när de flesta andra länder använder helt andra mer humana metoder. Hur ska vi som lever med psykisk ohälsa komma ut i jobb när reglerna är så fyrkantiga? Ja det här är bara några av de frågor som vi ställer till politiker från vänster till höger. Lyssna får du höra frågor och svar och kanske bilda dig en bättre uppfattning om vad du ska rösta på den 11:e september.
8/30/20221 hour, 32 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Specialprogram från Klimatkonferensen Stockholm+50

specialprogram med intervjuer och tal från klimatkonferensen Stockholm +50 som ägde rum första veckan i Juni i år. Här får ni höra aktivister, gräsrotsrörelser och urfolk säga sina meningar i klimatdebatten. Bland annat får ni höra fotografen Tor Tourda som själv är same berätta om sitt engagemang och att Sverige faktiskt har bland de värsta skogsbruken i hela världen, med kalhuggning och markberedning som främsta metod. Ingengören Janine Okieff som bland annat varit med och byggt upp Fridays for future berättar bland annat om det kom till och hur det är att ta till metoder som att sätta sig mitt på motorvägen för att försöka göra sin röst hörd i klimatfrågan. Ewa Larsson ordförande för Gröna Kvinnor, berättar om vikten att organisera sig och kämpa tillsammans, och hur äldre och yngre människor kan kämpa sida vid sida medan de som har fullt upp med livspusslet kan ägna sig åt det. Vi har också talat med Britta Bäumer som är klimatpsykolog och som stöttar många av de ungdomar som engagerar sig i klimatfrågan. Och vi har även talat med ett gäng ungdomar som var i publiken på Manifestationen på Sergels torg den 1:a juni. Vi får även höra Raymond Stocki om sitt engagemang i motståndet mot gruvan i Gallock och så har vi talat med Mother Earth Delegation of united original nations, en brokig samling till stor del bestående av många äldre och kloka röster från urbefolkningar från hela världen och som bestämt sig för att sätta ner foten och agera språkrör för självaste moder jord.
7/19/202257 minutes, 1 second
Episode Artwork

Livesändning från Fountain House 16 juni 2022

Poddversionen av vårt sommarprogram med somriga låtar, tips på evenemang som att göra under lediga dagar.. Vi har även skrivit både kärleksdikter och sommardikter för att förgylla stämningen. Dessutom gästas vi av mysrockbandet The Medicines. Det ryktas om att de döpte bandet så för att de alla åt mediciner för sin psykiska hälsa. Om det stämmer får ni höra i programmet.
6/27/202258 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Livesändning Fountain House 2 juni 2022

Ett program med fokus på miljö och klimat med anledning av den stora miljökonferensen Stockholm+50. Vi har samlat lite av gräsrotsrörelserna och gästas bland annat av Yaara Caliph och Raymond Stocki från engelska och svenska delen av Rättvisepartiet Socialisterna som bland annat är med och kämpar mot gruvan i Gallokk utanför Jokkmokk. Vi gästas även av Alma och Ester från Extinction Rebellion som även det är väldigt engagerade i klimatkampen och brukar strejka på fredagar med Fridays for Future. Sen har vi besök av Maria Lindström och Ida från musikgruppen på lejdaren som sjunger varsin låt om flickor som kommer till stan. Programleder gör Natanael från fontänhuset Sköndal som håller på att ställa om till ett ekohus. Mycket nöje! Första intervjun är på engelska men följs av en översättning till svenska.
6/8/202259 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Livesändning Fountain House 19:e maj 2022

Ett program med hälsan i fokus, såväl den fysiska som den psykiska! Vi pratade om Ångestloppet, jordens kortaste gatulopp som anordnas av Fountain House Stockholm. Vi gästades av kampsportaren Alexander och en social hälsohund. Vi spelade ett reportage från Karolinskas projekt Braining. Dessutom gästades vi av Musketören Lasse som sjöng sin alldeles nya låt: En för alla, alla för en och berättade vad en nutida musketör gör.
5/30/202257 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Livesändning från Kungsträdgården 12 maj 2022

Livesändning i Kungsträdgården från Nordiska mästerskapen i fotboll för hemlösa. Intervju med arrangörerna Gatans lag och med spelare från både Sverige och övriga nordiska länder, vinnare såväl som tvåor. Gatans röster sjunger vacker körsång. Annika Jegbert och Lill-Marit Bugge gestaltar hur det kan kännas att söka jobb när man har psykisk ohälsa! Vi pratar med en massa härliga människor som fanns på plats denna dag och det hela avslutas med kortkonsert med bandet De Fläckfria som öste på med modern progg när den är som bäst. Lyssna och njut!
5/17/20221 hour, 25 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Livesändning Fountain House 5 maj 2022

Ett fint program i magins tecken, Maja Heurling och Ola Sandström gästar med låtar från skivan Irrbloss där de tonsatt dikter av Amerika-emigranten Signe Aurell. Författaren Emma Lundenmark berättar om sin debutroman Storknästet. Sist men inte minst gästas vi av shamanen Francisca Infante som berättar om hur hon jobbar och till och med tar med oss på en liten liten trumresa.
5/6/20221 hour, 6 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Livesändning Fountain House 21 april 2022

Hur är det att försöka komma ut i jobb med psykisk ohälsa? Det kollar vi i det här programmet som är ett samarbete med Fountain Houses Stockholms vägar ut program. Johanna Adsjö och Jonathan Dahl från Projektet Peer Support berättade bland annat vilka positiva effekter det leder till när det på en arbetsplats bjuds in till att tala öppet om psykisk ohälsa. Lill-Marit Bugge och Annika Jegbert från Nervösa damteatern gav oss en uppfriskande humoristisk skildring på hur det kan vara att söka jobb när man har psykisk ohälsa. Lyssna och njut! Och sen fick vi spontanbesök av en norsk konstnär. Detta och mycket annat så lyssna och njut!
4/26/202258 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Livesändning Fountain House 7 april

I det här programmet talar vi om hur det är att komma ut med sin psykiska ohälsa. Till exempel berätta för släkt, vänner och kanske arbetskollegor och hur det tagits emot. Artisten Sandra Vilppala gästar. Hon valde att starta podden psykbryt tillsammans med bandkollegan Mattias Ljung där de helt öppet talade om sin psykiska ohälsa. Trion Hasse Hundskäggs och hans Jazzträdgård bjuder på stämningsfull musik och våra radiomedlemmar delar generöst med sig av sina egna historier och erfarenheter. Ett mycket modigt, fint och naket program som alla borde lyssna på :)
4/14/20221 hour, 11 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Livesändning Fountain House 24 mars 2022

Ett späckat program på ämnet kärlek med både livemusik och låtlista på ämnet. Vi har kollat med folk på gatan om vad kärlek betyder för dem. Vi har pratat med författaren Frida Andersson som skrivit boken Kärlekspsykosen där hon berättar hur hon faktiskt hamnade i en psykos på grund av kärlek. Oskar sjunger sin första kärlekslåt tillsammans med dottern Edit. Detta och mycket annat så lyssna och njut!
3/28/202248 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Livesändning Fountain House 10 mars 2022

Ett späckat program. Bland annat gästas vi av Maria Lindström, en proggig visartist med lång karriär bakom sig. Maria Vogel Andersson berättar om sin forskning kring hur tjejer som tvångsvårdas verkligen har det. Vi gästas även av Streetminds, en tankesmedja och ideell förening med syfte att förbättra situationen för de som lever i utsatthet bland annat genom att erbjuda sysselsättningar som både är utvecklande och som det finns möjlighet att tjäna pengar på.
3/11/202258 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Livesändning Fountain House 24 feb 2022

Livesändning på temat fåglar där allt helt genomgående från musik till poesi handlar om fåglar. Programmet till ära gästades vi dessutom av ingen mindre än Staffan Hellstrand som sjöng och berättar om sin hit Lilla Fågel Blå och Magoria hälsade på med sin papegoja Malla som hon kör omkring i en barnvagn på Södermalms gator. Ett gediget program helt enkelt så lyssna och njut!
3/3/20221 hour, 5 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Sändning 27 jan 2022

Första programmet för 2022. Vi tar tempen på vad som var bäst och sämst förra året och kollar in vad vi önskar inför det här nya året.
2/7/202234 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Livesändning från Fountain House 9 dec 2021

Ett stämningsfullt juligt program! Cecilia Thorngren gästar med med härliga jullåtar, Gatans lag berättar hur hemlöshet och annan utanförskap kan besegras med hjälp av fotboll. Detta och en hel massa annat. Allt omgärdat av en härlig julstämning!
12/16/20211 hour, 3 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Livesändning 25 nov från Fountain House

Ett program med extra mycket livemusik av fantastiska musiker. Bland annat gästas vi av duon Irene Jane Baker & Lone Star Blues och trion Hasse hundskägg och hans Jazzträdgård. Det blir med andra ord både Blues och Jazz. Vi har också Hans Nordén från Intresseföreningen för schizofreni och liknande psykoser på plats. Han berättar om projektet steg för steg som hjälper människor med erfarenhet av psykossjukdom att komma ut i arbete. Detta och mycket mer i dagens program!
11/30/202154 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Livesändning 16 nov 2021 från Fountain House

Temat är drömmar. Vi gästas av Kent Sidvall som sjunger jazz och berättar om sina drömmar och sin långa och komplicerade historia som han även döpt sin självbiografi till. Med oss i programmet har vi även Vadimas som blev känd över en natt kanske inte helt frivilligt. Han jobbade nämligen som servitör på nobelmiddagen och råkade spilla mat på en professor mitt framför tevekamerorna. Klippet gick viralt över hela landet. För oss berättar han hur det var att vara med om denna fadäs. Detta och mycket mer i detta drömmarnas program.
11/16/20211 hour, 2 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Livesändning Fountain House 28 okt 21

Ett fullspäckat program med många olika beståndsdelar. Bland annat kollar vi in hur det var att vara ung kvinna inom fotbollen under 60 och 70-talen, just när damfotbollen började slå igenom på riktigt. Vi gästas även av proggstjärnan och vissångerskan Maria Rosén som bland annat medverkade i band som Norrbottens järn under 70-talet och nu sjunger egna visor. I övrigt livemusik, poesi, filosofiska inslag och berättelser direkt ur livet sedan passar vi naturligtvis på att fira lite Halloween.
11/1/202158 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Specialsändning om rädsla 14 oktober 2021

Vad är du rädd för? Ormar, spindlar, sjukdom, död, söka jobb, tala inför folk, hoppa, vara ensam, åka tunnelbana, krig, gå ensam i mörker eller kanske rent av bara för att leva? Ja det finns många saker att vara rädd för här i livet. Vi har tagit tempen på varandra och på folk på stan för att ta reda på vad de är rädda för. Vi har hittat poesi och låtar på ämnet och diktat ihop en egen liten saga om den lilla människan som var rädd. Vi kände att vi hade gått omkring med vår oro och rädsla för oss själva under pandemin och ville därför göra ett program där vi får dela med oss och känna igen oss i varandras rädslor 🙂 Vi har även hängt med i köket på Fountain House när de lagat korvstroganoff med olika korvsorter. Vi passade på att fråga lite om rädslor även där. Häng med oss på vår rädslo-odyssé! Programmet är en förinspelning.
10/20/20211 hour, 15 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Utomhussändning Götgatan 16 september

Ett fullspäckat program där vi bland annat firar Fanzingo som fyller 15 år. Dagen till ära gästas vi även av Manuel Concha som har premiär för sin film Suedi på Viaplay den 1:a oktober. Suicide Zeros generalsekreterare Rickard Bracken gästar oss i med anledning av Suicidpreventiva dagen som var den 10:e september. I övrigt bjuder vi i vanlig ordning på livemusik, poesi, filosofiska inslag och berättelser direkt ur livet! Så lyssna och njut!
9/20/20211 hour, 1 minute
Episode Artwork

Utomhussändning Götgatan 16 sep

Ett fullspäckat program där vi bland annat firar Fanzingo som fyller 15 år. Dagen till ära gästas vi även av Manuel Concha som har premiär för sin film Suedi på Viaplay den 1:a oktober. Suicide Zeros generalsekreterare Rickard Bracken gästar oss i med anledning av Suicidpreventiva dagen som var den 10:e september. I övrigt bjuder vi i vanlig ordning på livemusik, poesi, filosofiska inslag och berättelser direkt ur livet! Så lyssna och njut!
9/20/20211 hour, 1 minute
Episode Artwork

Livesändning på Götgatan 2 sep 2021

Utomhussändning på Götgatan 38. Zinat Pirzadeh gästar och berättar hur det varit att vara komiker och författare under pandemin. Komikern och psykologen Helena La Pluma är dagen till ära gästprogramledare. Vi bjuder i vanlig ordning på livemusik, poesi, betraktelser ur livet och vardagen och en jädrigt härlig och fin stämning! Lyssna och njut!
9/7/20211 hour, 46 seconds
Episode Artwork

Sommaravslut 10 Juni 2021

Sommaravslutning, inspelat på Reimers holme, med vackert väder och sommarstämning. Programmet bjuder bland annat på tips på vad man kan göra i Stockholms omnejder under sommaren, vilka glassar som är godast, vilka bad som är trevligast. Sen frågar vi oss själva om vi känner hets inför att hitta på saker på sommaren eller om vi rent av har haft sommardepression. Vår reporter Ellinor som älskar 60 och 70-talet med det mesta av vad det innebar har gjort en intervju med Ulla-Britt som var ung på den tiden för att se om hon romantiserat bilden i sin fantasi och hur det var att leva med psykisk ohälsa då. Idamo sjunger från sin nya skiva och Julia sångdebuterar. Vi bjuder även på poesi och riktigt somriga låtar. Så lyssna och njut!
6/16/202153 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Anhörig-special andra delen 27 maj 2021

Det här är andra delen i vår anhörigspecial. Hur är det egentligen att bära ett föräldraansvar och samtidigt hantera sin psykiska ohälsa? Det fokuserar vi på i detta program. Vi har bland annat talat med Yolanda och Graciela som båda är ensamstående trebarnsföräldrar samtidigt som de kämpar med sin psykiska ohälsa. I slutet av programmet lämnar vi temat och bjuder på en liten improviserad berättelse som handlar om allt från chamanism till Corona. Berättelsen har satts ihop av en grupp som under pandemin jobbat med Storytelling via webben, anordnat av Falkenbergs Fontänhus.
5/31/202159 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Anhörig-special med exklusiv intervju med Kungen av Atlantis

Programmet handlar om att vara anhörig och vi bjuder bland annat på en exklusiv intervju med Kungen av Atlantis eller Petter Settergren som han i själva verket heter. Hans son Simon Settergren gjorde 2019 den hyllade filmen med samma namn som handlar om hur det varit för Simon att växa upp med pappa Petter som har diagnosen Schizofreni. I filmen spelar Simon sig själv och Petter spelas av Philip Zandén. I vårt program framträder Petter alltså för första gången i egen hög person i en intervju tillsammans med Simon. De talar dels om filmen men även om deras relation förr och nu, hur det varit för Petter att vara förälder och för Simon att vara son. Och vem hade egentligen huvudrollen, Simon eller Petter? Ja lyssna så får ni veta? Våra radiomedlemmar berättar också sina historier om att vara anhörig och samtidigt kämpa med psykisk ohälsa, åsså får vi en musikhälsning ända från Luleå och Bandet River Flows. Ett fullspäckat program helt enkelt som ni inte vill missa!
5/21/20211 hour, 3 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Komplext PTSD-Special 29 april 2021

Vad innebär komplext post traumatiskt stressyndrom, förkortat C-PTSD eller PTSD -komplext? Det är just vad vi undersöker och försöker ta reda på i detta specialprogram. Till vår hjälp har vi sjuksköterskan Jeanette Nord som grundat och driver Traumaskolan på sociala medier och Mattias Ottosson psykoanalytiker och terapeut, specialicerad inom gestalt och hypnosterapi som jobbar med många klienter som har den här diagnosen uttalat eller outtalat. Vi har också Yolanda med oss som för ett år sedan fick diagnosen. Hon berättar hur det är att leva med den och hur hennes resa och tillfrisknande varit. Lyssna så får du förhoppningsvis lite mer koll på denna relativt nya diagnos som börjar landa allt mer i vårt land.
5/3/202157 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Psykos-special 15 april

Hur känner du inför ordet psykos? Det här programmet handlar om just det och om hur det kan vara att själv ha psykos. Är det ofta skrämmande, mörka och hotfulla som är välkänt hela bilden? Och hur är kopplingen mellan psykos och drömmar? Vår reporter Agnes Indra Andersdotter har pratat med några av våra radiomedlemmar som haft ett antal psykoser och som berättar hur deras resa har varit. Lena Flycht som är psykiater och docent med psykoser som forskningsområde medverkar också i reportaget.
4/19/20211 hour, 3 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Ur och skurradio 18 mars 2021

I dagens sändning talar vi bland annat om hur vi hanterar vårt humör i sociala sammanhang. Vad gör man till exempel om man kommer till arbetsplatsen och har en väldigt dålig dag? Sandra Vilppala som gästat oss många gånger tidigare med sina sånger går nu språkutbildning på Stockholms universitet och undersöker hur vi använder benämningarna bipolär och Asperger. Vi har även hälsat på hos vår annars flygande reporter Janne på stan som suttit i karantän i över ett år. Hur påverkar det mående och humör. Hör honom själv berätta i programmet. Vi presenterar också vår praktikant Agnes-Indra Andersdotter som kommer från radioutbildningen på Vara folkhögskola åsså känner vi pulsen på vilka som är bra och dåliga förlorare mitt under brinnande boulespel. Fountain House Stockholm berättar om Ångestloppet som äger rum på tisdag den 23:e och i år blir digitalt. Hur går det till vill ni säkert veta. Lyssna och njut!
3/28/20211 hour, 6 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Ur och skurradio 4 mars 2021

Vi sänder sista delen i följetongen som handlar om Agneta som insjuknar i Schizofreni 25 år gammal. Vad är då egentligen Schizofreni? Vad tänker du? Vi har varit på stan och frågat folk vad de tänker. Två av våra radiodeltagare talar om hur det är att leva med diagnosen och hur själva namnet känns. Vi bjuder även på nya inslaget klagomuren där du får klaga som du vill om vad du vill när du vill. Det blir poesi, boktips, skidåknings-, dans- och promenad-tips som du kan ha användning av nu när det ändå är sportlovstider 🙂 Sedan träffar vi av en slump på Jennie som passande nog ger oss ett hett tips inför den kvinnodagen.
3/8/20211 hour, 10 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Musik till glädje och tröst 18 feb 2021 (förinspelat)

Vilken musik tycker du om, vilka låtar får dig att bli alldeles nostalgisk och har du kunnat ta hjälp av musik när du mått dåligt? Dessa frågor bland många andra ställer vi i programmet där temat är musik.Vi funderar hur man gör musik, dyker ner i musiker och kompositörers liv och kollar hur det stod till med deras psykiska hälsa. Elinor som leder dagens program älskar 60 och 70-tals-musik och har inför detta avsnitt grävt ner sig i The Beach Boys. Vi sänder även andra delen av Agneta Kjellströms novell Röst från okänd plats som handlar om en ung tjej som får Schizofreni. Vi har kollat vad som är bäst av Google-assistenten och Siri. Detta och mycket annat så lyssna och njut!
2/19/202159 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Årets första sändning 4 februari 2021

Vi tar tempen på vilka förhoppningar det finns inför 2021 och pratar lite om vad det gamla året och Pandemin gjort med oss. Vi har sett filmer och läst böcker som vi ger tips på till er där ute i väntan på vår och avtagande Corona. Vi sänder även första delen i följetången En röst från okänd plats, skriven av Agneta Kjellström. Den handlar om när hon som 25-åring fick diagnosen Schizofreni. Den finns att läsa i sin helhet i novellsamlingen vändpunkter som utgavs av RSMH - 2018 Vi bjuder även på kärlekspoesi och musik.
2/5/20211 hour, 1 minute, 37 seconds
Episode Artwork

Gamla Stan-special med krydda av julen 10:e december

I det här programmet har vi tagit oss an gamla stan. Vad finns det för hemligheter här? Vilka legendariska figurer har framhärdat sina liv här? Vad hände egentligen under Stockholms blodbad? Finns det en massa underjordiska gångar och kanske rent utav spöken?, Vart ligger Helvetet och vilka bodde där? Å finns det verkligen ett kvinnosköte på en av fasaderna? Frågorna är många och vi har försökt hitta svaren på några av dem. Våra medlemmar berättar om egen-upplevda händelser de varit med om i denna anrika stadsdel. Vi har träffat författaren Martin Svärdsros som använder gamla stan som inspirationskälla dels till sitt skrivande men också till sitt vanliga liv. I dagens program bjuder han på både en guidad tur och på en ganska kuslig spökhistoria. I andra halvan av programmet svänger vi av från staden åt helt andra håll. Vi har bland annat gjort en intervju med ståuppkomikern Pernilla Hammargren som för fem år sedan startade klubben Stand Up Yours. Sedan blir det populärmusikhistoria med de kvinnliga pionjärerna i fokus.
12/14/20201 hour, 7 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Ur och skur-radio 26 nov

Nu kör vi Ur och skur-radio! Vi spelar in programmen i mindre grupper utomhus, allt för att följa restriktionerna men ändå kunna fortsätta sända. I detta program pratar vi om hur vi kan använda naturen som medicin och ger tips på vad vi kan hitta på ute i naturen. Vi har även träffat skådespelerskan Cecilia Säverman som gästade oss tidigare i höstas inför stundande premiär av hennes pjäs Vasadottern. Vi kollar upp hur det har varit att spela pjäsen under dessa minst sagt speciella förhållanden.
12/1/202041 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Liveinspelning på Fountain House 5 nov

Vad tycker du är roligt? Och kan man verkligen skämta om allt!? Vi har gjort ett helt program om humor. Vi tyckte nämligen det var läge att försöka muntra upp oss mitt i dessa ganska tunga tider. Så vi har tagit tempen på vad folk tycker är roligt och vad som gör dem glada, vi testad skämt, och gästades av komikern och poddaren Jonas Dillner som berättade hur det är att köra stand up och om greppet att göra humor av gamla sexnoveller. Vår praktikant Ivar improviserade en saga. Låtlistan består till stor del av gamla härliga svenska mer eller mindre roliga guldkorn allt beroende på tycke och smak. Lyssna och avgör själv vad du tycker är roligt.
11/16/202052 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Podd-radio om självstigma, medicinering, Corona, humor och hönor

De senaste två veckorna har vi spelat in podd. Här kan ni lyssna på ett potpurri av några utvalda samtal. Vi diskuterar bland annat självstigma och hur svårt det kan vara att tala om sin psykiska ohälsa till exempel på en arbetsplats eller när man träffar nya människor. Vi talar även om medicinering. Ska man ta medicin, isåfall hur mycket och hur länge och vilka komplement vill man då ha? Hur blir vi som lever med psykisk ohälsa bemötta inom vården. Vi har varit på Fontänhuset i Sköndal och träffat höns och hönsskötare, vi bjuder också på en personlig berättelse från en av våra medlemmar som haft Corona och så frågar vi oss vad man egentligen får skämta om. Är det ok att skämta om allt eller finns det gränser? Mycket nöje!
10/29/202045 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Livesändning Fountain House 8 okt.

Ett program med hösttema med besök av skådespelerskan Cecilia Säverman, aktuell med TV-serien Drottningarna och egenskriven pjäs om Gustav Vasas dotter. NSPH, nationell samverkan för psykisk hälsa berättar om deras projekt med kamratstödjare som går under namnet Peer support. Vi talar även om spelmissbruk och mycket annat. Lyssna och njut!
10/14/20201 hour, 11 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Livesändning från Fountain House 24 september

I detta program bjuds du på frijazz med duon Mathias Enberg och Lars Ydgren. Våra medlemmar talar om olika perspektiv på Corona, Vi får en intervju med prisbelönte fotografen Lars Epstein som under c:a 60 år dokumenterat Stockholm. Förutom detta livemusik och sång, poesi och mycket annat! Allting dessutom kryddat med en touch av dans.
10/2/202054 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Livesändning utomhus 27 aug 2020

En hejdundrande gatusändning efter ett halvår i karantän! Vi bjuder på livemusik, prat om isolering, sjukdom och rädsla och vad det gör med oss alla men också om hopp inför framtiden. Vi pratar även normer och grejer med normingenjören och hårdrockstrummisen Lea Larsson. Sångerskan Heeds bjuder på fantastisk sång och berättar vart namnet kommer från. Detta och mycket annat i höstens första program. Lyssna och njut!
9/1/20201 hour, 7 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Radio Totalnormal i Karantän, del 6, 11 juni 2020

Vi talar bland annat om rädsla och oro i samband med Coronan, om hur man egentligen ska orientera sig i allt handtvättande och avståndstagande medan man försöker leva ett någorlunda normalt liv. Fountain House Stockholm berättar hur det varit att ha öppen verksamhet under hela våren. Vi får några tips på vad man kan göra i Stockholm i sommar som är  både Coronaanpassade och billiga. Henrik pratar ur hjärtat om ångest och hur man kan hantera den. Dessutom bjuder vi på en massa härlig musik som våra radiodeltagare har gjort, både covers och egenskrivet. Lyssna och njut!
6/15/202058 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Radio Totalnormal i Karantän del 5, 4 juni 2020

Det här är ett specialprogram där två av våra medlemmar berättar hur det är att uppbära försörjningsstöd från socialförvaltningen mitt i pågående Coronakris. Båda talar om att deras psykiska ohälsa har försämrats på grund av den stress och press som läggs på dem för att kunna få ut sitt stöd. Eva lever med PTSD på grund av tidigare misshandel och blev av med ett hyreskontrakt för att socialtjänsten inte kunde göra hembesök nu under coronakrisen. Nu riskerar hon att hamna på gatan och hennes PTSD är åter igen konstaterad mycket på grund av det här. Kalle får inte sitt försörjningsstöd för att han varit utomlands och inte kunnat ta sig hem på grund av rådande situationen i världen. Detta trots att han kan bevisa att han försökt ta sig hem och flera läkare har skrivit och intygat att han mår så pass psykiskt och fysiskt dåligt att det till och med kan vara fara för hans liv.
6/8/202025 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Radio Totalnormal i Karantän del 4

Här får ni träffa Ted som arbetar som undersköterska på en avdelning för corona-patienter. Han berättar bland annat hur hans ADHD faktiskt är till hjälp i arbetet. Vi får även möta Hillevi som talar om hur hon efter fem veckors vistelse på sjukhus kom ut till en helt ny verklighet. Felix berättar om vad han gjort under denna märkliga vår. Vi har också fått brev från Agneta där hon berättar om hur hon för att slippa krångla med olika myndigheter istället för att sjukskriva sig tog semester när hon fick förkylningssymptom och inte kunde jobba. Mattias och Dele talar om egot, kärleken och lojaliteten.
5/29/202044 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Radio Totalnormal i Karantän del 3

I det här avsnittet ska ni få träffa Fanny som trots rädsla har tagit sig till Fountain House så gott som varje dag under Coronatiden. Henrik berättar om hur han sedan 20-årsåldern på grund av bristande läkarvård tvingats gå på tunga och rent av farliga mediciner som han slutligen efter mycket möda lyckats bli fri från. Vi har ett reportage där Micke talar med Lily-Ann om hur han levde i isolering i hela 9 år. Vi har också träffat Psykiatern Anna Liljeroth som berättar hur läget är inom psykvården i dessa tider. Å vår landsbygdsreporter Hasse har gjort en låt som han kallar Covid 19.
5/19/202039 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Radio Totalnormal i Karantän del 2 30 april

Ni som lyssnade senast fick lära känna några av våra radiodeltagare när de talade om sin vardag i isolering. I detta program fortsätter Tracy sin dagbok, Hasse har brutit sin isolering och åkt ut för att intervjua ett ungt par i de småländska skogarna. Vår nya radiomedlem Mattias fick blodad tand och gör en telefonare. Förutom detta har jag träffat anställda på ett kafe i Umeå som hittat alldeles eget sätt att överleva Coronakrisen. Som om detta inte vore nog har vi dessutom ett smygsläpp av en brand new singel som inte spelats någonstans. Detta och mycket mera! Lyssna och njut!
5/1/20201 hour, 21 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Radio Totalnormal - i Karantän del 1 Specialsändning 16 april

Radio Totalnormal i Karantän Första programmet från våra medlemmar som såhär i Coronatider sitter hemma i någon form av karantän. Lily-Ann, Mattias, Tracy och Hasse bjuder på hur de har det och vad de gör under dessa långa dagar i ensamhet. Tracy för dagbok över sina dagar, Lily-Ann filosoferar över tillvaron, Mattias talar om sitt stora intresse i musiken och Hasse berättar hela sin story från när han blev utbränd till dagsläget när han bosatt sig på landsbygden.
4/17/202037 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Livesändning från Fountain House 5 mars

Första programmet för säsongen! Vi fokuserar på nystart, glädje och hoppfullhet och bjuder på en massa trevliga saker! Bland annat kollar vi hur man kan få hjälp att komma ut i jobb om man lever med psykisk ohälsa. Programmet gästas av fantastiska Sångerskan och skådespelerskan Cecilia Thorngren och pianisten Claes von Heine.
3/11/202055 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Livesändning från Fountain House 10 oktober

Ämnet för årets världshälsodag för psykisk hälsa är suicidprevention och i programmet gästas vi därför bland annat av Suicide zero och deras kampanj stör döden. Våra radiomedlemmar berättar om hur de tagit sig ur ensamhet bland annat genom Fountain House Stockholm. Det bjuds på livemusik. Bland annat av Emma Larsson som sjunger om ätstörningar. Hjärnkoll är på plats för att informera om projektet Livsberättelser, dit man kan komma under tio tisdagar under hösten och dela med sig av sin historia om psykisk ohälsa och lyssna på andras.
10/15/20191 hour, 6 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Livesändning från Fountain House 13 juni

Hör Radio Totalnormals medarbetare berätta om vad det betyder för dem att få göra sina röster hörda och dela med sig av sina erfarenheter. Sandra Vilppala och Mattias Ljung som är musiker men även driver podden Psykbryt gästar.
6/17/20191 hour, 31 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Livesändning från Fountain House 23 maj

Ett program med tema missbruk där vi får höra modiga människor dela med sig av alltifrån missbruk av alkohol och andra droger till missbruk av saker som mat, kärlek och sex. Lyssna på dessa starka historier direkt ur verkliga livet. Av oss för er! <3 Åsa Persson gästar och talar om healing.
5/28/20191 hour, 16 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Livesändning från Fountain House 16 maj

Vi pratar om alla möjliga saker och grejer som rör sinnet och sinnena. Vi gästas av bland annat Ola Aurell en sångare med sinne för humor, David Ritschard, med sinne för country och bluegrass, Emma Lundenmark berättar om sin nya diktsamling som fyller våra sinnen med såväl ordbeklädda som målade bilder. Vi gästas av Moheb Azizi som för bara några år sedan kom som flykting från Afghanistan. Detta och mycket annat så lyssna och njut!
5/19/20191 hour, 8 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Livesändning från Fountain House 2 maj

Vi talar om mänskliga rättigheter med Amnesty och Gatans kör rockar loss ordentligt. Temat för sändningen är Förklädd Gud efter Lars-Erik Larssons klassiker med text av Hjalmar Gullberg. Vi pratar om det verket och har plockat några delar ur det! Förutom detta en massa andra sång och poesinummer, personliga berättelser och mycket annat! Lyssna och njut!!!
5/6/20191 hour, 15 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Megalomana Rummet del 1

Första avsnittet av poddserien Megalomana rummet. Här talar vi med författare, forskare, psykologer och andra intressanta gäster om ämnen som rör vårt psyke. Vi kollar även hur det står till med megalomanin. Först ut är Katarina Bjärvall som skrivit den högst aktuella boken Störningen, ADHD, pillren och det stressade samhället. Megalomani enligt Wikipedia: Storhetsvansinne, grandiositet, hybris, förhöjd självkänsla, i psykiatrin ett uttryck för ett sinnestillstånd där en person har en starkt överdriven självuppfattning, och ofta helt falsk självbild. Storhetsvansinne kan vara ett tecken på psykos eller en personlighetsstörning
4/24/201949 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Livesändning från Fountain House 4 april

I kölvattnet av Ångestloppet, världens kortaste stadslopp som du kan springa, gå eller krypa pratar vi i detta program om hälsa, motion, och så klart ångest. Pebbles Karlsson gästar för att tala om nya boken: Vid vansinnets rand 2. Det är mycket livemusik, en del dikter och filosofiska inlägg om skam, hårda livet, att välja trappan istället för hissen och mycket, mycket mer som till exempel en sjukt bra sång inskickad av Elin Lindgren i Västerås.
4/11/20191 hour, 3 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Livesändning från Fountain House 7 mars

Sändning med kvinnodagstema då vi bland annat gästades av organisationen: Refugee Relief som hjälper det stora antal flyktingar som fortfarande finns i den grekiska övärlden och just nu bland annat samlar in amningsbehåar. Wonsa var också på plats och berättade om deras verksamhet. Vargkvint bjöd oss på en exklusiv “förspelning” av nysläppta låten Drivved.
3/13/201959 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Livesändning från Fountain House 21 feb

Vi gästas av Simon Settergren och pratar om hans film Kungen av Atlantis som handlar om hans pappa som lever med Schizofreni. Jakob Lindhagen spelar och talar om musik som han gjort till filmen Skörheten. Detta och mycket annat! Temat är film!
2/25/20191 hour, 3 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Kärleksvisan!

Päyam Tabatabayi och Magnus Helmner framför: Kärleksvisan av Peter Hallström. Från sändningen om lycka 7/2 2019
2/14/20196 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Livesändning 7 februari från Fountain House

Poddversionen av vårt program om lycka. Vad gör dig lycklig, vad tycker du att lycka är och har du något minne av en stund i livet då du kände dig väldigt lycklig? Hur mäter man lycka och vart finner man den? Ja kort sagt frågorna om lyckans vara och ickevara är många. Förhoppningsvis kanske vi kan finna några svar i detta program. Vi gästas dagen till ära av fantastiska Päyam Tabatabayi och Magnus Helmner så lyssna och njut av detta lyckliga program!
2/11/201958 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Livesändning 24 januari från Fountain House

Första livesändningen 2019 och temat är hälsa med fokus på missbruk och beroenden av olika slag. Vi gästas av Addiktologen Andreas Fjellström som svarar på frågor om missbruk. Kan man missbruka vad som helst, hur vet man att det är ett missbruk och varför missbrukar vi människor, finns nån gemensam nämnare bakom? Vår nya serie Kvinnorummet reflekterar kring klimakteriet. Vi bjuder även på natur på recept med fågelmatning, fantastisk livemusik med bland annat premiär på helt ny låt, klarinett med känsla, uppiggande poesi och filosofiska inlägg! Lyssna och njut!
2/1/20191 hour, 2 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Livesändning 6 dec från Fountain House

Ett julprogram med massa gäster. Bland annat Lena Kättström som kan svara på allt du vill veta om julen. Elin Lyth, Kent Sidvall och Leika den döda hunden gästar också. Förutom detta en massa mer livemusik, poesi, filosofiska funderingar och annat smått och gott. Gå in och lyssna!
12/10/201856 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Livesändning 8 nov från Fountain House

Ett avsnitt med natur som tema. Vi tar upp allt från klimakteriet till natur på recept, Emma talar om hur det är att leva med bipolaritet, och Sara berättar om sin dokumentärfilm Konstens natur. Dessutom firar vi farsdag. En katt gästade programmet i hemlighet så hör du ett mjau i programmet så är det på riktigt ;)
11/9/20181 hour, 2 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Specialare om ECT-behandling

Här är ett specialprogram som handlar om ECT-behandling. Anki Matties Lindo samtalar med Donia Grisell, medicinkritisk aktivist om effekterna av denna behandlingsform.
11/1/201823 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

NECT, ett sätt att motverka självstigma om du insjuknat i psykos

I den här specialpodden hör du Hannes Liedner samtala med Maria Skott, Kaisu Bergh och Caroline Westerberg Hake om NECT- Narrative Enhancement – Cognitive Therapy- en metod att motverka självstigma hos de som insjuknat i psykos för första gången. Alla som är med i samtalet har på olika sätt deltagit i metoden från början när den mest var på prov. Resultaten har varit goda och numera finns NECT med som behandlingsform i socialstyrelsens nya stadgar som kom ut den 26:e sept i år.
10/31/201821 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Specialsändning 18 okt - Livekonsert med Awaj Collective

Här kan ni lyssna på en livekonsert med vårt "husband" Awaj Collective som spelat för oss vid flertalet tillfällen genom åren och som kom och förgyllde vårt tioårsjubileum den 18:e oktober. Stort tack för att ni funnits med oss alla dessa år och för den fantastiska glädje ni sprider med er musik! Å ni andra, lyssna och njut :)
10/25/201836 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Livesändning 4 okt från Fountain House

10-årsjubileumssändning!! Gamla godbitar ur arkivet, som. Vi snackar gamla radiominnen och kollar in de nya stadgarna från Socialstyrelsen där faktiskt en behandlingsform för att minska självstigmat finns med för de som insjuknar i psykossjukdomar. Förutom detta en massa livemusik av både nya och gamla artister. Lyssna och njut!!
10/9/20181 hour, 16 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Cathrine - bipolär och populär i Radio Totalnormal

Cathrine - bipolär och populär i Radio Totalnormal by Radio Totalnormal
10/3/20185 minutes, 1 second
Episode Artwork

Livesändning 20 sep från Medborgarplatsen

Poddversionen av vår livesändning från Medborgarplatsen. Det blåste och det var inte alldeles varmt i luften men stämningen i programmet var på topp. Musikern, ordvrängaren och minnesmästaren Björn Ende (Andersson) gästade med sin viskonst. Johanna Hennberg berättade om Menthal Health Run och Ulla berättade om dockan Anders som idag är 80 år och som bland annat varit med henne på alla de sju haven. Detta och mycket mera!
9/26/20181 hour, 7 minutes, 1 second
Episode Artwork

Micke - programledarinledning 31 aug 2017

Micke - programledarinledning 31 aug 2017 by Radio Totalnormal
9/24/20182 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

LilyAnn - sjunger Summertime 14 juni 2016

LilyAnn - sjunger Summertime 14 juni 2016 by Radio Totalnormal
9/12/20188 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Livesändning 6 sep från Fountain House

Lyssna på höstens första sändning där vi bland annat frågar ut politikerna Alexandra Mattsson Åkerström, vänsterpartiet & Andrea Ström från moderaterna om vad de kan göra för oss som lever med psykisk ohälsa. Ola Nilsson AKA: OlaOla rockar loss med kampsången Nu målar vi himlen i rosa! I övrigt en massa personliga berättelser, poesi och filosofiska inlägg. Lyssna och njut helt enkelt!
9/12/20181 hour, 14 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Janne på stan - Känner du nån som är psykiskt frisk? En klassiker från 2008

Janne på stan - Känner du nån som är psykiskt frisk? En klassiker från 2008 by Radio Totalnormal
6/26/20183 minutes, 1 second
Episode Artwork

Tomas Ove Johansson - dikt från Radio Totalnormal 14 juni 2018

Tomas Ove Johansson - dikt från Radio Totalnormal 14 juni 2018 by Radio Totalnormal
6/21/20182 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Livesändning 14 juni på Fountain House

Här kan ni lyssna på poddversionen av vårens sista liveprogram. Temat var röst. Stina Hammar som är utbildad logoped gästade. Det gjorde även artisten Jenny Almsenius. I övrigt allt från reportage om att höra röster i skallen till recept på den österrikiska rätten Rösti. Lyssna och njut!
6/19/20181 hour, 24 minutes, 1 second
Episode Artwork

Livesändning 31 maj från Fountain House

Sandra Vilppala och Mattias Ljung som driver podden Psykbryt gästar i detta program. Det gör även Gabriel Wall som mådde psykiskt dåligt och levde destruktivt under många år tills han slutligen hittade hem på Götgatan och började reparera cyklar.
6/4/201854 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Livesändning 17 maj från Fountain House

Ett späckat program om kropp och knopp. Alltifrån reportage om "eftercaner-ångest" till hur det känns när spegeln säger att man inte längre duger. Dessutom gästades vi av två fantastiska artister, nämligen OlaOla och Elona Planman! Lyssna och njut!
5/22/20181 hour, 3 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

180517 kort intervju Charlotta Lindgren

180517 kort intervju Charlotta Lindgren by Radio Totalnormal
5/17/20186 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Lång intervju med Charlotta Lindgren om "eftercancer-ångest"

Charlotta Lindgren berättar att det kan vara först när behandlingen av en cancer är klar och man åtminstone för tillfället är friskförklarad, som man mår som allra sämst rent psykiskt.  Hon berättar att ångesten inför dagen då den kan ha kommit tillbaka,  och känslan att man faktiskt kunde ha dött - är något som man behöver prata mer om. Därför har hon skrivit "En hel jävla bok om cancer" och därför låter hon sig intervjuas, här nedan även i en lång och väldigt viktig intervju (finns även kortversion). Lyssna och sprid som stöd för andra i liknande situation! Mvh redaktionen Radio Totalnormal
5/17/201859 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

Livesändning 3 maj från Fountain House

En sändning i svallvågorna efter första maj. Sahar Mosleh gästar och berättar om sitt engagemang och vart det kommer från. Vi bjuder på kampsånger, vårvisor och en massa annat.
5/9/20181 hour, 6 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Livesändning 19 april från Fountain House

Ett program fyllt av poesi och vi gästades bland annat av poeten Kalle Eklund som är aktuell med diktsamlingen: Som skrubbsåret om vintern. i övrigt livemusik och en massa härliga filosofiska inlägg om livet.
4/23/20181 hour, 1 minute, 6 seconds
Episode Artwork

Specialpodd: Lily-Ann intervjuar Hedvig Claesson om ÖNSKEKONSERT

ÖNSKEKONSERT är en pjäs som skrevs av tysken Franz Xaver Kroetz på 70-talet för att han tyckte att självmord var något det inte talades om. 2006 satte regissören Hedvig Claesson upp den med skådespelaren Cecilia Nilsson på Riksteatern och sedan dess har den spelats i omgångar, senast i samarbete med Uppsala stadsteater. Det är en tyst föreställning, i manus står bara vilka handlingar som ska utföras och den har satts upp i lägenheter i miljonprogram för endast 40 personer i publiken. Vi hör en intervju av Lily-Ann Enbring med regissören Hedvig Claesson, varsågoda!
4/6/201811 minutes, 1 second
Episode Artwork

Specialpodd: Cecilia Nilsson om att gestalta självmord på scenen

Lily Ann samtalar med skådespelerskan Cecilia Nilsson om hur det är att gestalta en ensam kvinnas sista kväll innan hon begår självmord. Cecilia spelar fröken Racht i Franz Xaver Kroetz pjäs Önskekonsert som skrevs på 70-talet för att uppmärksamma självmord. Hela pjäsen är tyst och spelas i lägenheter där publiken sitter längs väggarna. Hedvig Claesson har regisserat.
3/29/201828 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Livesändning 22 mars från Fountain House

Här kan du höra Fountain House-körens sång: Har du ångest som spelades i torsdagens sändning inför Ångestloppet, världens kortaste stadslopp. Cecilia Thorngren gästade oss också med singelsläpp och livesång tillsammans med pianisten Claes von Heine.
3/26/20181 hour, 7 minutes, 1 second
Episode Artwork

Livesändning 8 mars från Fountain House

Sändning från 8:e mars med bland annat brandlarmspaus och en gripande intervju om teater på ämnet självmord.
3/9/20181 hour, 1 minute, 48 seconds
Episode Artwork

Livesändning 22 feb från Fountain House

Var Christer Pettersson verkligen Palmes mördare? I denna sändning pratar vi om Palmemordet med journalisten Lars Borgnäs och undersöker bland annat detta. Cornelia Wulff berättar om sin forskning på hur det kan vara att komma tillbaka till arbetet efter psykisk sjukdom. Förutom detta har vi dikter, livemusik och annat smått och gott
2/27/20181 hour, 7 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Livesändning 8 februari från Fountain House - Specialsändning MeToo

#metoo och psykisk ohälsa! Specialsändning på temat #metoo. Vi pratar med Annal Langseth på RSMH:s (Riksförbundet för social och mental hälsa) tidning Revansch om deras Metoo-upprop #Psykakut. Du kan också lyssna till berättleser som vittnar vi hittills samlat ett 20-tal berättelser som alla vittnar om sexuella övergrepp, trackasserier och maktmissbruk. Många av dessa har faktiskt skett inom psykvården där det borde vara av yttersta vikt att få känna sig trygg. Några av dessa finns med i programmet andra kan du hitta på RSMH:s hemsida. Vi gästades även av Annika Malmqvist, hedersmedlem inom RSMH och Caroline Maghi från Föreningen Tillsammans
2/12/201857 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

p4 trailer 23 dec 2017

p4 trailer 23 dec 2017 by Radio Totalnormal
1/30/201843 seconds
Episode Artwork

Radio Totalnormal i P4 20171223

Radio Totalnormals specialprogram för P4 20171223. Det handlar om hur fysisk träning kan hjälpa de som drabbats av psykos. Du kommer få höra hur det gått för den psykiatriska akutbilen, som för två år sedan infördes på försök. Vi har även kollat in ett projekt där ensamma äldre berättar för varandra om sina liv.
1/30/201830 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Livesändning 25 januari från Fountain House

Premiärsändning för 2018 där vi gästades av komikern och författaren Zinat Pirzadeh. Hon bjöd på standup med mycket hjärta och värme och berättade om sitt engagemang i Suizide Zero. Vi hade även världspremiär för en låt som legat i gömmorna sedan 1987. Lyssna och njut!
1/29/201855 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Livesändning 7:e december från Fountain House

Julprogram med bland annat etnologen Lena Kättström som berättade allt om julen och julens historia. Matrecept, som kan lagas i juletider och andra tider, dikter, livemusik, berättelser och filosofiska inlägg.
12/11/201757 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Livesändning 23 november från Fountain House

Tacksamhet är temat och vi gästas av Sandra Vilppala som berättar om egen psykisk ohälsa och framför sin fantastiska låt från kommande EP:n Det hänger tårar i luften. Leo Tapper gästar med vinnarlåten På väg hem.
11/24/201752 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Livesändning 9 november från Fountain House

Här kommer gårdagens sändning som podd så att du som missade eller vill höra igen kan lyssna hur mycket du vill! Temat var över ytan och programmet är fullt av användbara tips att ta till när det som till exempel nu i höstmörkret kan kännas extra tungt att hålla sig flytande. Vi hörde även en historia om hur svårt det kan vara med kärleken när ens känslor inte tas på allvar på grund av att man har en diagnos? I övrigt en massa härlig livemusik, dikter och filosofiska inlägg. Lyssna och njut!
11/10/20171 hour, 1 minute, 50 seconds
Episode Artwork

Livesändning 26 oktober från Fountain House

En sändning till bredden fylld med musik och sång. Bland annat framför Oskar Jeremias och (Fountain House-kören)låten Te som tillhör Oskars T-baneprojekt där han har samlat en hel drös låtar som alla börjar på T. Vi bjuder även på poesi och texter bland annat om egna upplevelser från skoltiden och vikten av att få vara med i ett sammanhang bland andra.
10/30/201758 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Livesändning 12 oktober från Fountain House

I dagens program ställer vi bland annat frågan om vad en katt kan betyda för den psykiska hälsan och hur det kan kännas att förlora en katt som man levt med länge. Vi gästas av Cecilia Thorngren som är aktuell med showen som passande nog heter Svart Katt och går av stapeln den 30:e okt på Scalateatern. Johanna Hennberg, ambassadör från Hjärnkoll Ung berättar om sig själv och vad det innebär att vara ambassadör. I övrigt en hel massa livemusik av gamla och nya fömågor, poesi och tänkvärda texter.
10/13/20171 hour, 1 minute, 49 seconds
Episode Artwork

Livesändning 28 september från Fountain House

I det här avsnittet talar vi skörhet med Jakob Lindhagen som gjort musiken till prisbelönta Skörheten av Ahang Bashi. Madeleine Liljegren berättade allt du behöver veta om motion och psykisk hälsa samt hur du kan anmäla dig till Mental Health Run som går av stapeln den 7:e oktober på Djurgården. Förutom detta en massa livemusik, poesi och tänkvärda ord från våra fantastiska radiodeltagare. Lyssna och njut!
9/29/201759 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Livesändning 14 september från Fountain House

Vi snackar bland annat machokultur med Mårten Granlund som står bakom sajten Under Kevlaret och appen Grabbsnack dit du som ung kille kan vända dig om du vill prata om hur du mår psykiskt. Hasse Airkr Bergman har gjort en kortis med Mats Hallin som åkte moppe upp till Nordkap för att uppmärksamma psykisk ohälsa hos unga. Långisen kommer så småningom i Vi Måste Våga Podda Om Det. Förutom detta hör ni även livemusik, poesi, bokrecensioner och olika tänkvärda inlägg.
9/15/201746 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Livesändning 31 augusti 2017 från Fountain House

Livesändning från Fountain House på temat rädsla. Nervösa Damteatern gör teater på ämnet, Lena Ollmark som skrivit pjäsen berätta varför hon skriver om just rädsla. Lill-Marit Bugge läser en text om något så skrämmande som döden och som vanligt en härlig kompott blandat med musik, poesi, och filosofiska inlägg.
9/1/201757 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Sommarrepris: Kvinnodagsändningen från den 9 mars

Vi kunde ju inte låta bli att fira lite till sådär dagen efter Internationella kvinnodagen. Church of Stonewall kom och berättade om sin flashmob på Centralen 8 mars och om sina egna erfarenheter. Vi hör Susanne Osten om kvinnokampen och såklart en sedvanlig skön blandning av deltagare från Radio Totalnormal och Fountain House Stockholm. Med livemusik, poesi, reseminnen och mycket annat.
6/28/20171 hour, 29 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Fountain House podcast: berättelser om medicinering, familjekris och depression

Idag ska ni få höra två avsnitt ur Fountain House Stockholms podcast "Måste våga podda om det". Det första handlar om medicinering och i det andra berättar Gunbritt Holm sin personliga historia. Först ut alltså Hannes och Ulla Britt som talar om medicinering. Hur känns det att tvingas gå på mediciner, vilka biverkningar kan man få? Kan man känna sig rädd för att ta mediciner? Ja frågorna är många.. Ni hör också om GunBritt Holm som efter att ha tagit hand om krisande familjemedlemmar och helt satt sig själv åt sidan slutligen bröt samman och hamnade i en djup depression. Intervjuar gör Gun Lis Angsell Under sommaren sänder vi inte live men det kommer repriser och specialprogram hela vägen tills vi är tillbaka den 31 augusti. Trevlig sommar!
6/28/201751 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Ett specialprogram om medicinens roll - av Anki Matthies Lindo

Ett specialprogram där Anki Matthies Lindo har varit på Konferens i regi av Internationella samfundet för psykologiska och sociala behandlingar. Hon har intervjuat Åsa Nilsonne, psykiatriker och professor i medicinsk psykologi, Eva Sjöholm som är representant för stödgruppen “fri från psykofarmaka” samt professor Peter Götzsche och Docent Tomas Ljungberg som alla även deltagit i konferensen. Vi sänder specialprogram och repriser fram till och med 24:e augusti. Nästa livesändning blir 31:a augusti.
6/28/201758 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Fountain House podcast: Ulla-Britt och Janne om sexuella övergrepp och psykoser

En av Fountain House podcasts, idag får vi lyssna på Ulla-Britt och Jannes personliga berättelser: Ulla Britt utsattes för sexuella övergrepp när hon var liten. Detta kunde hon aldrig tala med någon om utan bar det som en ful hemlighet inom sig själv. I vuxen ålder har hon flera gånger hamnat i psykos. Den senaste psykosen ledde henne till England där hon blev kvar i två år, satte sprätt på ett miljonarv och slutade som uteliggare. Ulla Britt tror helt klart själv att hennes psykoser till stor del beror på att hon aldrig fick tala ut om det som hände henne i barndomen. Janne berättar om hur det är att leva ett liv med diagnosen Schizofreni. Han har haft sjukdomen sedan han var åtta år. Då utsattes han för en våldtäkt och tror själv att det var den som gjorde att han insjuknade. Han har på grund av sin sjukdom sedan hamnat snett många gånger i livet och skadat sig själv bland annat genom sexuella utsvävningar som fått honom att må ännu sämre. Ingen lyssnade och trodde på hans historia när han var liten och detta gjorde berättar han själv att han började känna sig konstig och fick det jobbigt. Som skydd mot omgivningen utvecklade han tre personligheter. Om han hade haft någon som hade kunnat lyssna och ge honom stöd tror han själv att hans liv hade varit mycket enklare. Under sommaren sänder vi inte live men det kommer repriser och specialprogram hela vägen tills vi är tillbaka den 31 augusti. Trevlig sommar!
6/28/201752 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Ett specialprogram om sexuell hälsa

Idag får vi följa med när Susanna Skogberg åkte till Södersjukhuset i Stockholm för att prata sexuell hälsa med Kalle Norwald, kurator och utbildningsledare på (SöSam) Enheten för sexuell hälsa Södersjukhuset, och Anna Tiihonen Möller, ledningsansvarig läkare på Avdelningen för våldtagna Södersjukhuset. De pratar om samtyckeslagstiftning, sexuellt överförbara infektioner och olika könsidentiteter.
6/28/20171 hour, 4 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Ett sommarprogram från Fontänhuset Pelaren på Åland

Idag sänder vi ett specialprogram med samlat material från Klubbhuset Pelarens podcast. Pelaren är stationerad på Åland och har fungerat som stöd till människor med psykisk ohälsa sedan 2010. I deras podcast får vi höra ett urval personliga berättelser av klubbhusets medlemmar. Elin intervjuas och Rosie intervjuar om övergångsarbete. Julia Demander berättar om självskadebeteenden, Mats Eriksson om psykisk ohälsa och MS Stefan berättar om sig själv och sitt liv. Richardas medlemsberättelse Lisbet och Rosie om klubbhuset
6/28/20171 hour, 29 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Sommarepris - livesändning 23 mars - Ångestloppet

Radio Totalnormal sände live kl 14, samtidigt som startskottet gick nere på Götgatan. Gästerna sprang och kom sen upp till radion på våning 3. Det var allt från landstingets politiker, Ångestloppets husband Awaje Collective som gästade med en låt, gamla saknade deltagare som kom och förgyllde och Johan Rydegård, idag verksamhetsledare på Fontänhuset Sköndal, berättade om hur han kom på idén till Ångestloppet.
6/28/20171 hour, 29 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

PÅ DIVANEN MED KRISTIAN LUNDBERG - Från Fontänhuset Malmö

Radiofontänen är en enhet på Fontänhuset Malmö och idag ska vi få höra ett av deras specialprogram, På Divanen. Såhär skriver de på sin egen hemsida: I stigmabrytande grannsamverkan bjuder Radiofontänen och Robert Rosenqvist in till en intervjustund där välbekanta profiler under en timme analyseras på vår divan. Vi har gästats av Sanna Persson-Halapi, Åke Arenhill, Olle Berggren, Nina Persson, Dr Rock, Cecilia Nordlund, Jakob Hellman, Sissela Benn, Amanda Ooms, Magnus Börjeson och Ulrika Rogland. Nu är det Kristian Lundbergs tur! På 80-talet var han med och startade den litterära gruppen Malmöligan och för 26 år sedan debuterade han som poet. Sen dess har han gett ur ett 30-tal böcker i olika genrer. 2009 fick han sitt stora genombrott med den politiska och biografiska romanen Yarden. Just nu är han aktuell med Dagar bland skuggor, träd och vatten och Gud är inte ett främmande namn. Vad innebär det att skriva sig fram till ett område mellan sjukdom och befrielse? Varför dras Kristian till vatten? Och varför flyttar han till områden där han egentligen inte vill bo? Häng med på en någorlunda vardaglig radioterapi! Kl. 14.00 sänder vi detta i Radio Totalnormal. Men vill du lyssna på Radiofontänens andra program så klickar du bara här http://www.fontanhuset.se/radiofontanen/ Under sommaren sänder vi inte live men det kommer repriser och specialprogram hela vägen tills vi är tillbaka den 31 augusti. Trevlig sommar!
6/28/201756 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Livesändning 15 juni 2017 från Fountain House

Sista livesändningen för denna säsong! Det sjöngs, diktades och spelades, och en av våra allra trognaste och modigaste deltagare Robert Naverstam framträdde med sin viktiga text om social kompetens. Vi är tillbaka live den 31 augusti. Men deppa inte för mycket. Vi sänder repriser, specialsändningar och program från andra delar av landet hela sommaren på vår sändningstid. Och självklart kan du lyssna på våra poddar varje dag hela sommaren på iTunes och Soundcloud om du känner abstinens.
6/15/201758 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Livesändning 1 juni 2017 från Fountain House

En program fyllt med med personliga och hoppingivande berättelser, vacker dikt, musik, och roliga texter, allt krönt av Kent Sidvalls djupaste basstämma.
6/1/20171 hour, 1 minute, 23 seconds
Episode Artwork

Livesändning 18 maj 2017 från Fountain House

I dagens program gästades vi av Anna, Alina och Emma som har skrivit boken "Bär din ångest som en krona". De går på gymnasiet och vill lyfta fram ångest så att det ska bli lättare att prata om det. Vargkvint gästade också på scen med sin musik och det blev förstås en massa mer livemusik, dikt och annat med vibbar av sol, sommar och drömmar.
5/18/201757 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Livesändning 4 maj 2017 från Fountain House

Idag har vi ett program där musik, poesi, och hyllningar till såväl mammor som till fred och friheten blandas i en härlig kompott. Dessutom är det 100-årsjubileum av potatiskravallerna som ägde rum här på Södermalm. Historien bakom det hör ni i dagens program som vi sände från Fountain House matsal.
5/4/201748 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Livesändning 20 april 2017 - Fountain House

Efter det som hände fredagen den 7 april på Drottninggatan i Stockholm tog vi greppet "en extra kärleksfull sändning" idag. Som vanligt blev det väldigt mycket fin livemusik där vi drömde oss iväg till hur vi vill att världen ska vara. Kärlek vinner alltid!
4/20/201757 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Livesändning 6 april 2017 - Fountain House

I dagens program fick vi besök av Nervösa Damteatern som sedan 14 år leds av Lill-Marit Bugge, och de spelade upp en specialskriven radiopjäs. Det blev också på poesi, musik och ett gammalt reportage om Ernesto Guerra, vars lappar vi nu har börjat kunna se ute på stan igen. Vi sände live från matsalen på Fountain House Stockholm.
4/6/201756 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Specialsöndag 30 mars 2017 - Måste Våga Podda Om Det

30 mars sände vi två avsnitt av Fountain House Stockholms podcast Måste Våga Podda Om Det och du kan lyssna på alla deras avsnitt på Soundcloud, iTunes och Acast. I det för avsnittet är det Stina Hammar och Ulla-Britt Johansson som pratar med Suzanne Osten och i det andra är det Hasse Kvinto som pratar med psykologerna Bo Wikström och Gunnar Boman.
3/30/20171 hour, 14 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Livesändning 23 mars 2017 - Ångestloppet

Nu kan du lyssna på podversionen av "Världens längsta sändning för världens kortaste stadslopp", Ångestloppet. Radio Totalnormal sände live kl 14, samtidigt som startskottet gick nere på Götgatan. Gästerna sprang och kom sen upp till radion på våning 3. Det var allt från landstingets politiker, Ångestloppets husband Awaje Collective gästade med en låt och Johan Rydegård, som idag är verksamhetsledare på Fontänhuset Sköndal, berättade om hur han kom på idén till Ångestloppet
3/23/201755 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Livesändning 9 mars 2017 - Fountain House

Vi kunde ju inte låta bli att fira lite till såhär dagen efter Internationella kvinnodagen. Church of Stonewall kom och berättade om sin flashmob på Centralen 8 mars och om sina egna erfarenheter. Vi hör Susanne Osten om kvinnokampen och såklart en sedvanlig skön blandning av deltagare från Radio Totalnormal och Fountain House Stockholm. Med livemusik, poesi, reseminnen och mycket annat.
3/14/20171 hour, 3 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Livesändning 23 februari 2017 - Fountain House

Om Singapore Om Scen Totalnormals scenkonstprojekt 52 Hz Om världens ensammaste val Om schack Och vi oss lite närmare sommaren med hjälp av klassikern "Sol, vind och vatten" och mycket annat fint och varmt.
2/23/201757 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Livesändning 9 februari 2017 - Fountain House

Radio Totalnormal tog greppet "Hur hittar man ungdomar?"
2/9/20171 hour, 3 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Livesändning 26 januari 2017 - Fountain House

Årets första livesändning från Fountain House Stockholms matsal på Götgatan 38.
1/27/201758 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Sändning 19 januari 2017 Ulla-Britt & Janne berättar om sin psykiska ohälsa

Två avsnitt av podcasten Måste Våga Podda Om Det som ges ut av Founatin House Stockholm och i det första är det Ulla-Britt som berättar om hennes upplevelser av sexuella övergrepp, sin tid i England och psykoser. I det andra får vi höra Janne berätta om att leva ett liv med diagnosen Schizofreni, hur det är att bli utsatt för våldtäkt och att inte bli lyssnad på.
1/19/201751 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Onda Ögat & Specialsändning med Anki Matthies 5 Januari 2017

I Radio Totalnormal idag så får vi höra ett avsnitt från Fountain House Stockholms podcast Måste Våga Podda Om Det och ett specialprogram inspelat av Anki Matthies. I första halvan som består av Onda Ögat, talar Ulla Britt, Cynthia, Björn och Eddie om detta "onda ögat" som i det här fallet betyder den onda blick som många vänder in mot sig själva, ett slags självförakt som kan leda till förödande konsekvenser. I den andra delen får vi följa med Anki Matthies som i oktober var på ett vetenskapligt symposium i Göteborg med titeln: Psykofarmaka, Risker och Alternativ där hon intervjuat en mängd föreläsare och deltagare. På bilden syns Anki Matthies t v, Robert Whitaker, Olga Runciman och Jaakko Seikkula.
1/5/201759 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Livesändning 8 dec 2016 från Fountain House

Radio Totalnormals sista livesändning för säsongen. Gunnar-Sara gör premiär som programledare, vi hälsar på hos Cafe i Gemenskap, hör en julsaga från verkligheten och får ett ljudkort från Fontänhuset i Sköndal med mycket mer. Ett fantastiskt fint program med mycket musik och personligt.
12/8/201659 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Livesändning 24 november 2016 från Fountain House

Livesändning 24 november 2016 från Fountain House by Radio Totalnormal
11/24/201659 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Livesändning 17 november 2016 från Fontänhuset Skönal

Livesändning 17 november 2016 från Fontänhuset Skönal by Radio Totalnormal
11/17/201632 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Livesändning 10 nov 2016 från Fountain House

Vägen tillbaka, ur kaos eller kanske mot tillfrisknande, är på temat idag. Bland annat har vi en terapeut på besök som berättar om sina egna erfarenheter av missbruk och hemlöshet, och som idag hjälper andra, och vi hör en stark berättelse från en medlem på Ålands Fontänhus Pelaren. Det blir även många andra berättelser och betraktelser från livet, och som vanligt livemusik från våra fantastiska deltagare.
11/10/201652 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Livesändning 27 okt 2016 från Fountain House

Dagens livesändning har terapi som tema. Ann Eberstein gästar och berättar om gestaltterapi och vi får höra ord och inga visor av en 88-årig psykiater. Det blir som vanligt en hel del personligt varvat med livemusik och dikter.
10/27/20161 hour, 4 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

SCEN TOTALNORMAL 10 okt Dieselverkstan

Ett sammandrag från när Scen Totalnormal och Mind uppmärksammade världsdagen för psykisk hälsa den 10 oktober på Dieselverkstadens bibliotek i Nacka. Scen Totalnormal avslöjar en liten del av det pågående teaterprojektet 52 Hz och vi får höra två volontärer från Minds självmordslinje 90101 om hur ett arbetspass kan se ut.
10/20/201651 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Livesändning 13 okt 2016 från Fountain House

Vad är en norm? Hur är det att befinna sig på andra sidan normen? Det är vad Radio Totalnormals livesändning idag den 13 oktober handlar om. Vi gästas av RFSL, spontandansar till Queer Body artisten Lizette och självklart hör vi en hel del historier från andra sidan normen.
10/13/201657 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Livesändning 29 September 2016 från Fountain House

Livesändning 29 September 2016 från Fountain House by Radio Totalnormal
9/29/201651 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Livesändning 15 sept 2016 från Fountain House

Hur man får makt över sitt eget liv, vad man har för rättigheter och hur vi kan motverka diskriminering handlade det om i dagens sändning då vi hade NSPH (Nationell samverkan för psykisk hälsa) på besök. Det var fullsatt i publiken och vi välkomnade flera radiodebutanter på vår scen.
9/15/201651 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Livesändning 1 sept 2016 från Fountain House

Vi hade en jättefin sändning utomhus. Spontandansen började redan vid andra låten. Ja, det handlade om disco, om vikten av att dansa och om vikten av att skratta. Dagen till ära var två stand-up komiker på besök, Henrik Elmer och Margareta Hammar. En eminent höststart av vårt eminenta liveprogram här från Fountain House på Götgatan 38.
9/1/201650 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Livesändning 16 juni 2016 från Fountain House

Medan regnet duggade utanför ledde Kristan oss igenom en fin avslutning inne på Fountain House. Fullt hus och späckat schema blev det. Drottningen har flyttat ut till en tvåa i förorten, isande av Katarina om minnen av mobbing, Helge intar återigen otippat poetestraden -"Det trodde jag väl aldrig!". En massa annat och ruggigt bra livemusik förstås. Sista livesändningen för säsongen, i sommar sänder vi repriser och Fountain House podd. Vi är tillbaka med livesändningar i september!
6/16/20161 hour, 3 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Livesändning 9 juni från Fountain House - Till Freddie och sommaren

I näst sista sändningen för säsongen hyllar vi artisten och konstnären Freddie Wadling som nyss gått bort. Genom den fina musikvideon ”Nu lyfter vi från marken” fick vi möjligheten att träffa Freddie på Fountain House i mars. I dagens sändning sjunger, diktar och spelar vi oss ända in i sommaren, för Freddie och alla egensinniga själar som berikar världen med fantastisk musik och konst. Programmet leds av Cesar som gör premiär som programledare med räven Benny vid sin sida.
6/9/20161 hour, 1 minute, 38 seconds
Episode Artwork

SCEN TOTALNORMAL 27 MAJ - föreställningen "När bara de döda solarna ser"

SCEN TOTALNORMAL 27 MAJ - föreställningen "När bara de döda solarna ser" by Radio Totalnormal
6/1/201647 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Livesändning 12 maj 2016 från Fountain House TEMA: HUMOR

Sköna framträdanden med humoristiska texter blandas med ångest-allsång, vacker pianomusik, släng dig i brunnen-vitsar och mycket anat i denna sändning som dagens programledare Lily-Ann Enbring leder oss igenom med hjälp av Flämingo! Kan man skämta om psykisk ohälsa? När du mår dåligt, vad får dig att skratta då? Och kan humor ibland fungera som ett skydd när man inte orkar gå igenom allvaret? Det är också några frågor som avhandlades i dagens sändning som alltså direktsändes från matsalen på Fountain House Stockholm inför publik.
5/12/20161 hour, 11 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Första livesändningen från Fountain House 2 oktober 2008 i repris

Hur lät nu Radio Totalnormal i början? Nu kan du lyssna på första avsnittet igen, alltså det allra första som någonsin sändes i Stockholm närradio 2 oktober 2008. Underbara Cathrine Loford leder premiärprogrammet tillsammans med ett nyskapande och modigt gäng från Fountain House!
4/28/20161 hour, 30 minutes
Episode Artwork

SCEN TOTALNORMAL den 20 april - ett författarsamtal från Dieselverkstadens bibliotek

Scen Totalnormals evenemang från 20 april - ett fint och välbesökt författarsamtal med tre inspirerande författare som skrivit utifrån sina erfarenheter av psykisk ohälsa. Emelie Loxi som debuterade 2015 med ungdomsromanen "En dröm från att dö", Martina Lowden, författare till lovordade dagboksromanen "Allt" 2006 och Christian Dahlström, som skrivit "Panikångest och depression" 2014 och driver podcasten Sinnessjukt samtalar med författaren och moderatorn Alice Kassius Eggers. Dessutom representanter från Litteraturtidskriften Ponton och Dynamo - Möjligheternas förlag som bjöd på smakprov ur sin nya antologi som släpps imorgon!
4/21/201654 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

MÅSTE VÅGA PODDA OM DET + SPECIALINTERVJU 14 april 2016

Idag sänder vi Måste Våga Podda Om Det - Tillfrisknad, Fountain House Stockholms podcast som också går att hitta på iTunes och Acast. Det blir också intervju med Hasse Bergman, som en gång skrev originalet som blev låten och projektet Vi Måste Våga Tala Om Det, om varför vi måste våga tala om psykisk ohälsa.
4/14/20161 hour, 21 minutes
Episode Artwork

Livesändning 7 april 2016 från Fountain House - Låt hjärtat va med!

Radio Totalnormal den 7 april från Fountain House. Fredrik Furu gästade med stråkar, cello och gitarr, matsalen fylldes till brädden av publik och programmet av mer musik. Janne hängde på stan och det blev poesi och andra texter med fantasi - allt som vanligt av ett helt underbart gäng som lät hjärtat va med hela hela vägen.
4/7/20161 hour, 3 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

SCEN TOTALNORMAL 18 mars LAVA

Scen Totalnormals liveshow på LAVA Bibliotek & Verkstad. Där fick ungdomar från Plattan, Sergels Torg chansen att berätta om sin bild av denna (ö)kända plats. En ny punkstjärna föddes och Jesus gjorde intåg med en akustisk gitarr. ”Cirkusdirektören i fören” ledde oss genom föreställningen med både dans och andra Upptåg. Dessutom avslutades detta med att Kung Henry Bowers episkt med en ny låt från sitt kommande album. Varsågoda!
3/24/201648 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

VI MÅSTE VÅGA PODDA - Smakprov från Fountain House nya podd

Premiär! Dagens program är en specialsändning med de två första avsnitten av Fountain House Stockholms nya podcast: Vi Måste Våga Podda.
3/10/20161 hour, 5 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Livesändning 3 mars 2016från Fountain House

Idag körde vi äntligen livesändning från Fountain House på Götgatan! Superkrafter var temat och då gästade såklart självaste bandet Superkrafter. Mer livemusik än så blev det också såklart, vi hörde om psykosernas psykos, kärlek och om superhjältarna från Fountain House som badade isvak.
3/3/20161 hour, 5 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

SCEN TOTALNORMAL 18 feb på Fontänhuset Sköndal

Så blev det äntligen dags för vår allra första Scen Totalnormal – en mobil livescen för unga med erfarenhet av psykisk ohälsa och utanförskap! Premiär från Fontänhuset Sköndal, scenföreställningen sändes live på Radio Totalnormals sändningstid. Dagens föreställning handlade om vikten av att bli sedd.
2/18/201639 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Livesändning 21 jan 2016 från Fountain House

Vårvintern är tiden då flest självmord sker och därför är dagens tema: Ta hand om varandra, ta hand om dig. Dagens värd Viktor Friberg tar inte bara hand om talgoxar utan leder oss också med varm hand genom programmet, där vi får träffa organisationen Mind som berättar sin nya självmordslinje. Vi får också poesi och musik i en härlig blandning i allt från upptempo genom allsång till vaggvisa.
1/21/20161 hour, 8 minutes
Episode Artwork

Radio Totalnormal i P4 Juldagen 2015

Radio Totalnormal - ditt psyke i etern Vi slår fast att det inte finns några hopplösa fall och hälsar på hos psykambulansen (PAM). Det blir skratt, yoga och om att våga tala om hur man mår. Ett specialproducerat program för Sveriges Radio P4 på Juldagen 16.03-16.45
12/25/201542 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Livesändning 10 dec 2015 från Fountain House

Kattis ledde oss igenom dagens program där vi fick höra om att fira jul med missbrukande föräldrar och om Xanders drogfria arrangemang. Dessutom kom Shanti Rydwall Menon och pratade om ADHD och om sin nya föreställning "Kan jag få din uppmärksamhet, tack", och det blev en massa mer underbar text och musik förstås.
12/10/20151 hour, 10 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Livesändning 26 nov 2015 från Fountain House

I dagens program - om huruvida unga mår mer dåligt idag, och om ojämlika möten i psykiatrin. Fotografen Agnes Stüber intervjuades av programledaren Malin Stenberg om hur foton kan förändra vår bild av varandra. Och så blev det en hel del annat och mycket livemusik förstås i Radio Totalnormal – Ditt psyke i etern.
11/26/201558 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Livesändning 19 nov från Fontänhuset Sköndal

Rymdjam, svarta vykort, minnen och musik. Allt från rymden i villan på Knut Sjöbergs väg 6 och Fontänhuset i Sköndal.
11/19/201536 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Livesändning 12 nov 2015 från Fountain House

Jubileum och missbruk i dagens sändning. Dan berättade om minnesotamodellen, och delade med sig om tips för att komma ur missbruk, vi uppmärksammade att Fountain House Stockholm fyller 35 år och det blev ruskigt bra livemusik.
11/12/201554 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Livesändning 5 nov 2015 från Fountain House - poesispecial

Dagens värd Viktor Friberg har samlat ihop ett gäng diktare som älskar både ljus och mörker. I denna fantastiska poesisändning från Fountain House på Götgatan 38 handlar det också om såpbubblemånaden, döden och att duga som man är.
11/5/20151 hour, 2 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Livesändning 22 oktober 2015 från Fountain House

Vi gästades av Svenska Spel och pratade spelmissbruk, berättade om Anna Odells utställning, bjöd på fantastisk poesi och livemusik och sammanfattningsvis blev det ett hel del sport.
10/22/20151 hour, 2 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Livesändning 15 oktober 2015 från Fontänhuset Sköndal

Livet består i många skiftningar precis som årstiderna. Vår programledare Annika hade en hel del klokt att säga i dagens sändning. På Fontänhuset Sköndal finns gemenskapen där livet kan levas tillsammans dag för dag. Du hör om hur du hittar till verksamheten och om nya trädgårdsprojektet Halvmånen, och det blev lite rap, piano, allsång och annat. En härlig livesändning från Fontänhuset Sköndal!
10/15/201532 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Livesändning 8 oktober 2015 från Fountain House

En del av RTN-gänget, redo för dagens sändning! Det blev ett fullspäckat program med besök från Fontänhushögskolan, flera livemusikuppträdanden, poesi, kåserier och nyheter från psykiatrin. Varsågoda!
10/8/201554 minutes, 1 second
Episode Artwork

Livesändning 1 oktober 2015 från Fountain House

Nu ligger dagens sändning uppe! Vad vill du med ditt liv? Vi inleder tungt och funderar över vad det är för skillnad på människor och människor. Dan som är dagens programledare intervjuar dagens gästartist OlaOla och sen blir det intressant snack om bipolaritet. Vi avslutar minst lika fett med rap från den döda hunden.
10/1/20151 hour, 21 seconds
Episode Artwork

Livesändning 24 september 2015 från Fountain House

Dagens sändning leddes av Benny och handlade om allt från politik till film och schizofreni, och så fick vi höra livemusik, som alltid i Radio Totalnormal. Vi fick lyssna till Stefan Lakatos fantastiska instrument Trimba, med rymdljud och uppfunnet av Moondog. Ja du måste helt enkelt lyssna på detta program!
9/24/201557 minutes
Episode Artwork

Livesändning 17 september 2015 från Fountain House

Dagens program ligger nu uppe! Ifrån Fountain House matsal sändes programmet med gäster som Pebbles Karlsson som pratade om sin nysläppta bok Vansinnets rand. Förutom detta livemusik, poesi, kåserier och annat förstås.
9/17/20151 hour, 6 minutes, 1 second
Episode Artwork

Livesändning 10 september 2015 från Fountain House

Sändning ute på Götgatan framför Fountain House port. En sändning med mycket livemusik, inslag om flyktingkrisen, glädje och sorg, med programledare Kattis Bratt.
9/10/20151 hour, 3 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Livesändning 27 augusti 2015 från Fountain House TEMA: HBTQ

Temasändning HBTQ med lesbisk pop av Sandra Vilppala och Sahar Mosleh om hur man kan få bukt med folks fördomar.
8/27/20151 hour, 7 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

RTN Extra Med Ankie Matthies 25 Juni 2015 Fysisk Hälsa

RTN Extra Med Ankie Matthies 25 Juni 2015 Fysisk Hälsa by Radio Totalnormal
6/15/201523 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

RTN Extra Med Anki Matthies Gilla Jobbet 18 Juni 2015

RTN Extra Med Anki Matthies Gilla Jobbet 18 Juni 2015 by Radio Totalnormal
6/15/201526 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Livesändning 11 juni 2015 från Fountain House

Sista sändningen innan sommaruppehållet, det blir självföraktblues, kärlek, poesi, livemusik, minnen, ångest och sommar
6/11/20151 hour, 13 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Livesändning 4 juni 2015 Fountain House

Livesändning 4 juni 2015 Fountain House by Radio Totalnormal
6/4/20151 hour, 23 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Sändning 28 maj 2015 Hijackade av podden Fakta-PP

Sändning 28 maj 2015 Hijackade av podden Fakta-PP by Radio Totalnormal
5/28/201540 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Livesändning 21 maj 2015 från Fountain House

Livesändning 21 maj 2015 från Fountain House by Radio Totalnormal
5/21/201556 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Vi Måste Våga Tala Om Det

Vi Måste Våga Tala Om Det är namnet på ett projekt initierat av medlemmar på Fountain House och Radio Totalnormal. Vi vill med projektet inspirera fler att våga tala om psykisk ohälsa och etablera olika forum för att nå ut med berättelserna.
5/13/20155 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Livesändning 7 maj 2015 från Fountainhouse Stockholm

Livesändning 7 maj 2015 från Fountainhouse Stockholm by Radio Totalnormal
5/7/20151 hour, 5 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Livesändning 7 maj 2014 - Tillsammans med Radio Fri - Tema Missbruk - Convictus Hälsocenter

Här kan du lyssna på alla våra program från året.
5/7/20151 hour, 10 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

23 april 2015 Livesändning från Fountain House Stockholm

23 april 2015 Livesändning från Fountain House Stockholm by Radio Totalnormal
4/23/20151 hour, 10 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Livesänding 23 april 2015 från Fountainhouse Stockholm

Livesänding 23 april 2015 från Fountainhouse Stockholm by Radio Totalnormal
4/23/20151 hour, 10 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Livesändning 16 april 2015 från Fontainhouse

Livesändning 16 april 2015 från Fontainhouse by Radio Totalnormal
4/16/20151 hour, 5 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Livesändning 3 april 2014 - Fountain House

Här kan du lyssna på alla våra program från året.
4/3/20151 hour, 47 seconds
Episode Artwork

Livesändning 26 mars 2015 från Fountain House

En sändning med mycket visor och livemusik, bland annat med den inbjudna artisten Cecilia Thörngren, en intervju med Malin Rapp från Framtidens tjejer,
3/26/20151 hour, 13 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Livesändning 19 mars 2015 från Fountain House

Livesändning 19 mars 2015 från Fountain House by Radio Totalnormal
3/19/20151 hour, 9 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Sändning 26 februari 2015 - Fountain House Öppen Scen 18 februari

Förinspelat program från 18 februari när Fontainhouse hade öppen scen. En massa livemusik, poesiuppläsning och annat trevligt.
3/18/20151 hour, 22 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Livesändning 12 mars 2015 från Fountain House

Livesändning 12 mars 2015 från Fountain House by Radio Totalnormal
3/12/20151 hour, 7 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Livesändning 5 mars 2015 från Fountain House

Radio TotalNormals sändning från Fountain House på Götgatan 38, den 5 mars 2015.
3/5/20151 hour, 7 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Sändning 21 jan 2015 - Intervju av Anki Matthies: Din rätt

Extramaterial. Anki Matthies intervjuar. Ämne: Din Rätt
3/3/201515 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

4 jun 2014, Dan Svensson intervjuar Lena Hallengren (S)

Här finns alla intervjuer som gjordes inför riksdagsvalet 2014.
2/23/201511 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

9 jun 2014, Dan Svensson intervjuar Maria Lundqvist Brömster (FP)

Här finns alla intervjuer som gjordes inför riksdagsvalet 2014.
2/23/20159 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

4 jun 2014, Dan Svensson intervjuar Nina Wahlin (C)

Här finns alla intervjuer som gjordes inför riksdagsvalet 2014.
2/23/20158 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

4 jun 2014, Dan Svensson intervjuar Metin Ataseven (M)

Här finns alla intervjuer som gjordes inför riksdagsvalet 2014.
2/23/201511 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

23 maj 2014, Dan Svensson intervjuar Pernilla Gunther (KD)

Här finns alla intervjuer som gjordes inför riksdagsvalet 2014.
2/23/20159 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

24 dec 2012, RTN i SR P4 på Julafton

Här finns alla våra program som sänts i Sveriges radio P4.
2/23/201545 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

21 jun 2013, RTN i SR P4 på Midsommarafton

Här finns alla våra program som sänts i Sveriges radio P4.
2/23/201545 minutes, 1 second
Episode Artwork

31 dec 2010, RTN i SR P4 på Nyårsafton

Här finns alla våra program som sänts i Sveriges radio P4.
2/23/201529 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

31 dec 2012, RTN i SR P4 på Nyårsafton

Här finns alla våra program som sänts i Sveriges radio P4.
2/23/201545 minutes
Episode Artwork

1 jan 2013, RTN i SR P4 på Nyårsdagen

Här finns alla våra program som sänts i Sveriges radio P4.
2/23/201540 minutes
Episode Artwork

24 dec 2010. RTN i SR P4 på Julafton

Här finns alla våra program som sänts i Sveriges radio P4.
2/23/201528 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

31 dec 2009, RTN i SR P4 på Nyårsafton

Här finns alla våra program som sänts i Sveriges radio P4.
2/23/201528 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

24 dec 2009, RTN i SR P4 på Julafton

Här finns alla våra program som sänts i Sveriges radio P4.
2/23/201524 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

RTN 081030

Här finns alla sändningar från 2008 då Radio Totalnormal startade.
2/20/20151 hour, 1 minute, 24 seconds
Episode Artwork

RTN 081009

Här finns alla sändningar från 2008 då Radio Totalnormal startade.
2/20/20151 hour, 30 minutes
Episode Artwork

RTN 081016

Här finns alla sändningar från 2008 då Radio Totalnormal startade.
2/20/20151 hour, 30 minutes
Episode Artwork

RTN 081218

Här finns alla sändningar från 2008 då Radio Totalnormal startade.
2/20/20151 hour, 2 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

RTN 081106

Här finns alla sändningar från 2008 då Radio Totalnormal startade.
2/20/201556 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

RTN 081023

Här finns alla sändningar från 2008 då Radio Totalnormal startade.
2/20/201556 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

RTN 081211

Här finns alla sändningar från 2008 då Radio Totalnormal startade.
2/20/201556 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

RTN 081127

Här finns alla sändningar från 2008 då Radio Totalnormal startade.
2/20/201555 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

RTN 081120

Här finns alla sändningar från 2008 då Radio Totalnormal startade.
2/20/201554 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

RTN 081204

Här finns alla sändningar från 2008 då Radio Totalnormal startade.
2/20/201554 minutes, 1 second
Episode Artwork

RTN 081113

Här finns alla sändningar från 2008 då Radio Totalnormal startade.
2/20/201551 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

RTN 081002

Här finns alla sändningar från 2008 då Radio Totalnormal startade.
2/20/201545 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

RTN 091231

Här finns våra sändningar från 2009. Omslagsbilden är från radiogalan 2009 då programmet vann Stora radiopriset i katergorin årets Närradio med motiveringen: ”Genom sitt helt unika sätt att ta sig an frågor om psykisk ohälsa, lyckas Radio Totalnormal avdramatisera ett tabubelagt ämne och lyfta fram en undangömd grupp i samhället.”
2/20/201528 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

RTN 091224

Här finns våra sändningar från 2009. Omslagsbilden är från radiogalan 2009 då programmet vann Stora radiopriset i katergorin årets Närradio med motiveringen: ”Genom sitt helt unika sätt att ta sig an frågor om psykisk ohälsa, lyckas Radio Totalnormal avdramatisera ett tabubelagt ämne och lyfta fram en undangömd grupp i samhället.”
2/20/201524 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

RTN 090319

Här finns våra sändningar från 2009. Omslagsbilden är från radiogalan 2009 då programmet vann Stora radiopriset i katergorin årets Närradio med motiveringen: ”Genom sitt helt unika sätt att ta sig an frågor om psykisk ohälsa, lyckas Radio Totalnormal avdramatisera ett tabubelagt ämne och lyfta fram en undangömd grupp i samhället.”
2/20/201533 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

RTN 090910

Här finns våra sändningar från 2009. Omslagsbilden är från radiogalan 2009 då programmet vann Stora radiopriset i katergorin årets Närradio med motiveringen: ”Genom sitt helt unika sätt att ta sig an frågor om psykisk ohälsa, lyckas Radio Totalnormal avdramatisera ett tabubelagt ämne och lyfta fram en undangömd grupp i samhället.”
2/20/201544 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

RTN 090409

Här finns våra sändningar från 2009. Omslagsbilden är från radiogalan 2009 då programmet vann Stora radiopriset i katergorin årets Närradio med motiveringen: ”Genom sitt helt unika sätt att ta sig an frågor om psykisk ohälsa, lyckas Radio Totalnormal avdramatisera ett tabubelagt ämne och lyfta fram en undangömd grupp i samhället.”
2/20/201541 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

RTN 090423

Här finns våra sändningar från 2009. Omslagsbilden är från radiogalan 2009 då programmet vann Stora radiopriset i katergorin årets Närradio med motiveringen: ”Genom sitt helt unika sätt att ta sig an frågor om psykisk ohälsa, lyckas Radio Totalnormal avdramatisera ett tabubelagt ämne och lyfta fram en undangömd grupp i samhället.”
2/20/201541 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

RTN 090827

Här finns våra sändningar från 2009. Omslagsbilden är från radiogalan 2009 då programmet vann Stora radiopriset i katergorin årets Närradio med motiveringen: ”Genom sitt helt unika sätt att ta sig an frågor om psykisk ohälsa, lyckas Radio Totalnormal avdramatisera ett tabubelagt ämne och lyfta fram en undangömd grupp i samhället.”
2/20/201541 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

RTN 090730

Här finns våra sändningar från 2009. Omslagsbilden är från radiogalan 2009 då programmet vann Stora radiopriset i katergorin årets Närradio med motiveringen: ”Genom sitt helt unika sätt att ta sig an frågor om psykisk ohälsa, lyckas Radio Totalnormal avdramatisera ett tabubelagt ämne och lyfta fram en undangömd grupp i samhället.”
2/20/201546 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

RTN 090820

Här finns våra sändningar från 2009. Omslagsbilden är från radiogalan 2009 då programmet vann Stora radiopriset i katergorin årets Närradio med motiveringen: ”Genom sitt helt unika sätt att ta sig an frågor om psykisk ohälsa, lyckas Radio Totalnormal avdramatisera ett tabubelagt ämne och lyfta fram en undangömd grupp i samhället.”
2/20/201546 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

RTN 090122

Här finns våra sändningar från 2009. Omslagsbilden är från radiogalan 2009 då programmet vann Stora radiopriset i katergorin årets Närradio med motiveringen: ”Genom sitt helt unika sätt att ta sig an frågor om psykisk ohälsa, lyckas Radio Totalnormal avdramatisera ett tabubelagt ämne och lyfta fram en undangömd grupp i samhället.”
2/20/201547 minutes
Episode Artwork

RTN 090507

Här finns våra sändningar från 2009. Omslagsbilden är från radiogalan 2009 då programmet vann Stora radiopriset i katergorin årets Närradio med motiveringen: ”Genom sitt helt unika sätt att ta sig an frågor om psykisk ohälsa, lyckas Radio Totalnormal avdramatisera ett tabubelagt ämne och lyfta fram en undangömd grupp i samhället.”
2/20/201547 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

RTN 090402

Här finns våra sändningar från 2009. Omslagsbilden är från radiogalan 2009 då programmet vann Stora radiopriset i katergorin årets Närradio med motiveringen: ”Genom sitt helt unika sätt att ta sig an frågor om psykisk ohälsa, lyckas Radio Totalnormal avdramatisera ett tabubelagt ämne och lyfta fram en undangömd grupp i samhället.”
2/20/201545 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

RTN 090430

Här finns våra sändningar från 2009. Omslagsbilden är från radiogalan 2009 då programmet vann Stora radiopriset i katergorin årets Närradio med motiveringen: ”Genom sitt helt unika sätt att ta sig an frågor om psykisk ohälsa, lyckas Radio Totalnormal avdramatisera ett tabubelagt ämne och lyfta fram en undangömd grupp i samhället.”
2/20/201549 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

RTN 090514

Här finns våra sändningar från 2009. Omslagsbilden är från radiogalan 2009 då programmet vann Stora radiopriset i katergorin årets Närradio med motiveringen: ”Genom sitt helt unika sätt att ta sig an frågor om psykisk ohälsa, lyckas Radio Totalnormal avdramatisera ett tabubelagt ämne och lyfta fram en undangömd grupp i samhället.”
2/20/201548 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

RTN 090723

Här finns våra sändningar från 2009. Omslagsbilden är från radiogalan 2009 då programmet vann Stora radiopriset i katergorin årets Närradio med motiveringen: ”Genom sitt helt unika sätt att ta sig an frågor om psykisk ohälsa, lyckas Radio Totalnormal avdramatisera ett tabubelagt ämne och lyfta fram en undangömd grupp i samhället.”
2/20/201547 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

RTN 090716

Här finns våra sändningar från 2009. Omslagsbilden är från radiogalan 2009 då programmet vann Stora radiopriset i katergorin årets Närradio med motiveringen: ”Genom sitt helt unika sätt att ta sig an frågor om psykisk ohälsa, lyckas Radio Totalnormal avdramatisera ett tabubelagt ämne och lyfta fram en undangömd grupp i samhället.”
2/20/201548 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

RTN 090611

Här finns våra sändningar från 2009. Omslagsbilden är från radiogalan 2009 då programmet vann Stora radiopriset i katergorin årets Närradio med motiveringen: ”Genom sitt helt unika sätt att ta sig an frågor om psykisk ohälsa, lyckas Radio Totalnormal avdramatisera ett tabubelagt ämne och lyfta fram en undangömd grupp i samhället.”
2/20/201548 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

RTN 090312

Här finns våra sändningar från 2009. Omslagsbilden är från radiogalan 2009 då programmet vann Stora radiopriset i katergorin årets Närradio med motiveringen: ”Genom sitt helt unika sätt att ta sig an frågor om psykisk ohälsa, lyckas Radio Totalnormal avdramatisera ett tabubelagt ämne och lyfta fram en undangömd grupp i samhället.”
2/20/201551 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

RTN 090326

Här finns våra sändningar från 2009. Omslagsbilden är från radiogalan 2009 då programmet vann Stora radiopriset i katergorin årets Närradio med motiveringen: ”Genom sitt helt unika sätt att ta sig an frågor om psykisk ohälsa, lyckas Radio Totalnormal avdramatisera ett tabubelagt ämne och lyfta fram en undangömd grupp i samhället.”
2/20/201550 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

RTN 091001

Här finns våra sändningar från 2009. Omslagsbilden är från radiogalan 2009 då programmet vann Stora radiopriset i katergorin årets Närradio med motiveringen: ”Genom sitt helt unika sätt att ta sig an frågor om psykisk ohälsa, lyckas Radio Totalnormal avdramatisera ett tabubelagt ämne och lyfta fram en undangömd grupp i samhället.”
2/20/20151 hour, 29 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

RTN 090416

Här finns våra sändningar från 2009. Omslagsbilden är från radiogalan 2009 då programmet vann Stora radiopriset i katergorin årets Närradio med motiveringen: ”Genom sitt helt unika sätt att ta sig an frågor om psykisk ohälsa, lyckas Radio Totalnormal avdramatisera ett tabubelagt ämne och lyfta fram en undangömd grupp i samhället.”
2/20/201553 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

RTN 090813

Här finns våra sändningar från 2009. Omslagsbilden är från radiogalan 2009 då programmet vann Stora radiopriset i katergorin årets Närradio med motiveringen: ”Genom sitt helt unika sätt att ta sig an frågor om psykisk ohälsa, lyckas Radio Totalnormal avdramatisera ett tabubelagt ämne och lyfta fram en undangömd grupp i samhället.”
2/20/20151 hour, 6 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

RTN 091029

Här finns våra sändningar från 2009. Omslagsbilden är från radiogalan 2009 då programmet vann Stora radiopriset i katergorin årets Närradio med motiveringen: ”Genom sitt helt unika sätt att ta sig an frågor om psykisk ohälsa, lyckas Radio Totalnormal avdramatisera ett tabubelagt ämne och lyfta fram en undangömd grupp i samhället.”
2/20/201556 minutes, 1 second
Episode Artwork

RTN 090917

Här finns våra sändningar från 2009. Omslagsbilden är från radiogalan 2009 då programmet vann Stora radiopriset i katergorin årets Närradio med motiveringen: ”Genom sitt helt unika sätt att ta sig an frågor om psykisk ohälsa, lyckas Radio Totalnormal avdramatisera ett tabubelagt ämne och lyfta fram en undangömd grupp i samhället.”
2/20/201556 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

RTN 091126

Här finns våra sändningar från 2009. Omslagsbilden är från radiogalan 2009 då programmet vann Stora radiopriset i katergorin årets Närradio med motiveringen: ”Genom sitt helt unika sätt att ta sig an frågor om psykisk ohälsa, lyckas Radio Totalnormal avdramatisera ett tabubelagt ämne och lyfta fram en undangömd grupp i samhället.”
2/20/20151 hour, 17 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

RTN 090709

Här finns våra sändningar från 2009. Omslagsbilden är från radiogalan 2009 då programmet vann Stora radiopriset i katergorin årets Närradio med motiveringen: ”Genom sitt helt unika sätt att ta sig an frågor om psykisk ohälsa, lyckas Radio Totalnormal avdramatisera ett tabubelagt ämne och lyfta fram en undangömd grupp i samhället.”
2/20/201555 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

RTN 091022

Här finns våra sändningar från 2009. Omslagsbilden är från radiogalan 2009 då programmet vann Stora radiopriset i katergorin årets Närradio med motiveringen: ”Genom sitt helt unika sätt att ta sig an frågor om psykisk ohälsa, lyckas Radio Totalnormal avdramatisera ett tabubelagt ämne och lyfta fram en undangömd grupp i samhället.”
2/20/20151 hour, 9 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

RTN 091008

Här finns våra sändningar från 2009. Omslagsbilden är från radiogalan 2009 då programmet vann Stora radiopriset i katergorin årets Närradio med motiveringen: ”Genom sitt helt unika sätt att ta sig an frågor om psykisk ohälsa, lyckas Radio Totalnormal avdramatisera ett tabubelagt ämne och lyfta fram en undangömd grupp i samhället.”
2/20/20151 hour, 8 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

RTN 090618

Här finns våra sändningar från 2009. Omslagsbilden är från radiogalan 2009 då programmet vann Stora radiopriset i katergorin årets Närradio med motiveringen: ”Genom sitt helt unika sätt att ta sig an frågor om psykisk ohälsa, lyckas Radio Totalnormal avdramatisera ett tabubelagt ämne och lyfta fram en undangömd grupp i samhället.”
2/20/20151 hour, 7 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

RTN 090205

Här finns våra sändningar från 2009. Omslagsbilden är från radiogalan 2009 då programmet vann Stora radiopriset i katergorin årets Närradio med motiveringen: ”Genom sitt helt unika sätt att ta sig an frågor om psykisk ohälsa, lyckas Radio Totalnormal avdramatisera ett tabubelagt ämne och lyfta fram en undangömd grupp i samhället.”
2/20/20151 hour, 6 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

RTN 091015

Här finns våra sändningar från 2009. Omslagsbilden är från radiogalan 2009 då programmet vann Stora radiopriset i katergorin årets Närradio med motiveringen: ”Genom sitt helt unika sätt att ta sig an frågor om psykisk ohälsa, lyckas Radio Totalnormal avdramatisera ett tabubelagt ämne och lyfta fram en undangömd grupp i samhället.”
2/20/20151 hour, 6 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

RTN 091119

Här finns våra sändningar från 2009. Omslagsbilden är från radiogalan 2009 då programmet vann Stora radiopriset i katergorin årets Närradio med motiveringen: ”Genom sitt helt unika sätt att ta sig an frågor om psykisk ohälsa, lyckas Radio Totalnormal avdramatisera ett tabubelagt ämne och lyfta fram en undangömd grupp i samhället.”
2/20/20151 hour, 6 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

RTN 090924

Här finns våra sändningar från 2009. Omslagsbilden är från radiogalan 2009 då programmet vann Stora radiopriset i katergorin årets Närradio med motiveringen: ”Genom sitt helt unika sätt att ta sig an frågor om psykisk ohälsa, lyckas Radio Totalnormal avdramatisera ett tabubelagt ämne och lyfta fram en undangömd grupp i samhället.”
2/20/20151 hour, 5 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

RTN 090219

Här finns våra sändningar från 2009. Omslagsbilden är från radiogalan 2009 då programmet vann Stora radiopriset i katergorin årets Närradio med motiveringen: ”Genom sitt helt unika sätt att ta sig an frågor om psykisk ohälsa, lyckas Radio Totalnormal avdramatisera ett tabubelagt ämne och lyfta fram en undangömd grupp i samhället.”
2/20/20151 hour, 4 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

RTN 090212

Här finns våra sändningar från 2009. Omslagsbilden är från radiogalan 2009 då programmet vann Stora radiopriset i katergorin årets Närradio med motiveringen: ”Genom sitt helt unika sätt att ta sig an frågor om psykisk ohälsa, lyckas Radio Totalnormal avdramatisera ett tabubelagt ämne och lyfta fram en undangömd grupp i samhället.”
2/20/20151 hour, 4 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

RTN 091210

Här finns våra sändningar från 2009. Omslagsbilden är från radiogalan 2009 då programmet vann Stora radiopriset i katergorin årets Närradio med motiveringen: ”Genom sitt helt unika sätt att ta sig an frågor om psykisk ohälsa, lyckas Radio Totalnormal avdramatisera ett tabubelagt ämne och lyfta fram en undangömd grupp i samhället.”
2/20/20151 hour, 4 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

RTN 090528

Här finns våra sändningar från 2009. Omslagsbilden är från radiogalan 2009 då programmet vann Stora radiopriset i katergorin årets Närradio med motiveringen: ”Genom sitt helt unika sätt att ta sig an frågor om psykisk ohälsa, lyckas Radio Totalnormal avdramatisera ett tabubelagt ämne och lyfta fram en undangömd grupp i samhället.”
2/20/20151 hour, 4 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

RTN 090604

Här finns våra sändningar från 2009. Omslagsbilden är från radiogalan 2009 då programmet vann Stora radiopriset i katergorin årets Närradio med motiveringen: ”Genom sitt helt unika sätt att ta sig an frågor om psykisk ohälsa, lyckas Radio Totalnormal avdramatisera ett tabubelagt ämne och lyfta fram en undangömd grupp i samhället.”
2/20/20151 hour, 4 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

RTN 091217

Här finns våra sändningar från 2009. Omslagsbilden är från radiogalan 2009 då programmet vann Stora radiopriset i katergorin årets Närradio med motiveringen: ”Genom sitt helt unika sätt att ta sig an frågor om psykisk ohälsa, lyckas Radio Totalnormal avdramatisera ett tabubelagt ämne och lyfta fram en undangömd grupp i samhället.”
2/20/20151 hour, 3 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

RTN 091203

Här finns våra sändningar från 2009. Omslagsbilden är från radiogalan 2009 då programmet vann Stora radiopriset i katergorin årets Närradio med motiveringen: ”Genom sitt helt unika sätt att ta sig an frågor om psykisk ohälsa, lyckas Radio Totalnormal avdramatisera ett tabubelagt ämne och lyfta fram en undangömd grupp i samhället.”
2/20/20151 hour, 2 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

RTN 090226

Här finns våra sändningar från 2009. Omslagsbilden är från radiogalan 2009 då programmet vann Stora radiopriset i katergorin årets Närradio med motiveringen: ”Genom sitt helt unika sätt att ta sig an frågor om psykisk ohälsa, lyckas Radio Totalnormal avdramatisera ett tabubelagt ämne och lyfta fram en undangömd grupp i samhället.”
2/20/20151 hour, 2 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

RTN 090702

Här finns våra sändningar från 2009. Omslagsbilden är från radiogalan 2009 då programmet vann Stora radiopriset i katergorin årets Närradio med motiveringen: ”Genom sitt helt unika sätt att ta sig an frågor om psykisk ohälsa, lyckas Radio Totalnormal avdramatisera ett tabubelagt ämne och lyfta fram en undangömd grupp i samhället.”
2/20/201549 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

RTN 090806

Här finns våra sändningar från 2009. Omslagsbilden är från radiogalan 2009 då programmet vann Stora radiopriset i katergorin årets Närradio med motiveringen: ”Genom sitt helt unika sätt att ta sig an frågor om psykisk ohälsa, lyckas Radio Totalnormal avdramatisera ett tabubelagt ämne och lyfta fram en undangömd grupp i samhället.”
2/20/20151 hour, 1 minute, 32 seconds
Episode Artwork

RTN 090903

Här finns våra sändningar från 2009. Omslagsbilden är från radiogalan 2009 då programmet vann Stora radiopriset i katergorin årets Närradio med motiveringen: ”Genom sitt helt unika sätt att ta sig an frågor om psykisk ohälsa, lyckas Radio Totalnormal avdramatisera ett tabubelagt ämne och lyfta fram en undangömd grupp i samhället.”
2/20/201557 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

RTN 091112

Här finns våra sändningar från 2009. Omslagsbilden är från radiogalan 2009 då programmet vann Stora radiopriset i katergorin årets Närradio med motiveringen: ”Genom sitt helt unika sätt att ta sig an frågor om psykisk ohälsa, lyckas Radio Totalnormal avdramatisera ett tabubelagt ämne och lyfta fram en undangömd grupp i samhället.”
2/20/201559 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

RTN 090129

Här finns våra sändningar från 2009. Omslagsbilden är från radiogalan 2009 då programmet vann Stora radiopriset i katergorin årets Närradio med motiveringen: ”Genom sitt helt unika sätt att ta sig an frågor om psykisk ohälsa, lyckas Radio Totalnormal avdramatisera ett tabubelagt ämne och lyfta fram en undangömd grupp i samhället.”
2/20/201558 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

RTN 091105

Här finns våra sändningar från 2009. Omslagsbilden är från radiogalan 2009 då programmet vann Stora radiopriset i katergorin årets Närradio med motiveringen: ”Genom sitt helt unika sätt att ta sig an frågor om psykisk ohälsa, lyckas Radio Totalnormal avdramatisera ett tabubelagt ämne och lyfta fram en undangömd grupp i samhället.”
2/20/201557 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

RTN 090305

Här finns våra sändningar från 2009. Omslagsbilden är från radiogalan 2009 då programmet vann Stora radiopriset i katergorin årets Närradio med motiveringen: ”Genom sitt helt unika sätt att ta sig an frågor om psykisk ohälsa, lyckas Radio Totalnormal avdramatisera ett tabubelagt ämne och lyfta fram en undangömd grupp i samhället.”
2/20/201557 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

RTN 090115

Här finns våra sändningar från 2009. Omslagsbilden är från radiogalan 2009 då programmet vann Stora radiopriset i katergorin årets Närradio med motiveringen: ”Genom sitt helt unika sätt att ta sig an frågor om psykisk ohälsa, lyckas Radio Totalnormal avdramatisera ett tabubelagt ämne och lyfta fram en undangömd grupp i samhället.”
2/20/201557 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

RTN 090625

Här finns våra sändningar från 2009. Omslagsbilden är från radiogalan 2009 då programmet vann Stora radiopriset i katergorin årets Närradio med motiveringen: ”Genom sitt helt unika sätt att ta sig an frågor om psykisk ohälsa, lyckas Radio Totalnormal avdramatisera ett tabubelagt ämne och lyfta fram en undangömd grupp i samhället.”
2/20/201556 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

RTN 101021

Här finns 2010 års alla program. Omslagsbilden visar systrarna sisters i en sändning.
2/20/20151 hour, 17 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

RTN 100311

Här finns 2010 års alla program. Omslagsbilden visar systrarna sisters i en sändning.
2/20/20151 hour, 13 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

RTN 101014

Här finns 2010 års alla program. Omslagsbilden visar systrarna sisters i en sändning.
2/20/20151 hour, 13 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

RTN 100114

Här finns 2010 års alla program. Omslagsbilden visar systrarna sisters i en sändning.
2/20/20151 hour, 11 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

RTN 100909

Här finns 2010 års alla program. Omslagsbilden visar systrarna sisters i en sändning.
2/20/20151 hour, 10 minutes
Episode Artwork

RTN 100916

Här finns 2010 års alla program. Omslagsbilden visar systrarna sisters i en sändning.
2/20/20151 hour, 8 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

RTN 101216

Här finns 2010 års alla program. Omslagsbilden visar systrarna sisters i en sändning.
2/20/20151 hour, 7 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

RTN 100408

Här finns 2010 års alla program. Omslagsbilden visar systrarna sisters i en sändning.
2/20/20151 hour, 7 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

RTN 101118

Här finns 2010 års alla program. Omslagsbilden visar systrarna sisters i en sändning.
2/20/20151 hour, 5 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

RTN 100128

Här finns 2010 års alla program. Omslagsbilden visar systrarna sisters i en sändning.
2/20/20151 hour, 5 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

RTN 100304

Här finns 2010 års alla program. Omslagsbilden visar systrarna sisters i en sändning.
2/20/20151 hour, 4 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

RTN 101209

Här finns 2010 års alla program. Omslagsbilden visar systrarna sisters i en sändning.
2/20/20151 hour, 4 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

RTN 100121

Här finns 2010 års alla program. Omslagsbilden visar systrarna sisters i en sändning.
2/20/20151 hour, 4 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

RTN 100506

Här finns 2010 års alla program. Omslagsbilden visar systrarna sisters i en sändning.
2/20/20151 hour, 3 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

RTN 100902

Här finns 2010 års alla program. Omslagsbilden visar systrarna sisters i en sändning.
2/20/20151 hour, 3 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

RTN 100225

Här finns 2010 års alla program. Omslagsbilden visar systrarna sisters i en sändning.
2/20/20151 hour, 3 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

RTN 100415

Här finns 2010 års alla program. Omslagsbilden visar systrarna sisters i en sändning.
2/20/20151 hour, 2 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

RTN 100826

Här finns 2010 års alla program. Omslagsbilden visar systrarna sisters i en sändning.
2/20/20151 hour, 2 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

RTN 100527

Här finns 2010 års alla program. Omslagsbilden visar systrarna sisters i en sändning.
2/20/20151 hour, 2 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

RTN 100218

Här finns 2010 års alla program. Omslagsbilden visar systrarna sisters i en sändning.
2/20/20151 hour, 2 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

RTN 100211

Här finns 2010 års alla program. Omslagsbilden visar systrarna sisters i en sändning.
2/20/20151 hour, 1 minute, 40 seconds
Episode Artwork

RTN 100318

Här finns 2010 års alla program. Omslagsbilden visar systrarna sisters i en sändning.
2/20/20151 hour, 57 seconds
Episode Artwork

RTN 100610

Här finns 2010 års alla program. Omslagsbilden visar systrarna sisters i en sändning.
2/20/20151 hour, 25 seconds
Episode Artwork

RTN 100325

Här finns 2010 års alla program. Omslagsbilden visar systrarna sisters i en sändning.
2/20/20151 hour, 16 seconds
Episode Artwork

RTN 100204

Här finns 2010 års alla program. Omslagsbilden visar systrarna sisters i en sändning.
2/20/201559 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

RTN 100930

Här finns 2010 års alla program. Omslagsbilden visar systrarna sisters i en sändning.
2/20/20151 hour, 5 seconds
Episode Artwork

RTN 100401

Här finns 2010 års alla program. Omslagsbilden visar systrarna sisters i en sändning.
2/20/201559 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

RTN 100603

Här finns 2010 års alla program. Omslagsbilden visar systrarna sisters i en sändning.
2/20/201559 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

RTN 100819

Här finns 2010 års alla program. Omslagsbilden visar systrarna sisters i en sändning.
2/20/201558 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

RTN 100923

Här finns 2010 års alla program. Omslagsbilden visar systrarna sisters i en sändning.
2/20/201558 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

RTN 101125

Här finns 2010 års alla program. Omslagsbilden visar systrarna sisters i en sändning.
2/20/201558 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

RTN 101028

Här finns 2010 års alla program. Omslagsbilden visar systrarna sisters i en sändning.
2/20/201557 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

RTN 101007

Här finns 2010 års alla program. Omslagsbilden visar systrarna sisters i en sändning.
2/20/201556 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

RTN 100701

Här finns 2010 års alla program. Omslagsbilden visar systrarna sisters i en sändning.
2/20/201556 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

RTN 100422

Här finns 2010 års alla program. Omslagsbilden visar systrarna sisters i en sändning.
2/20/201556 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

RTN 101202

Här finns 2010 års alla program. Omslagsbilden visar systrarna sisters i en sändning.
2/20/201555 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

RTN 101104

Här finns 2010 års alla program. Omslagsbilden visar systrarna sisters i en sändning.
2/20/201555 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

RTN 100429

Här finns 2010 års alla program. Omslagsbilden visar systrarna sisters i en sändning.
2/20/201554 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

RTN 100624

Här finns 2010 års alla program. Omslagsbilden visar systrarna sisters i en sändning.
2/20/201552 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

RTN 101111

Här finns 2010 års alla program. Omslagsbilden visar systrarna sisters i en sändning.
2/20/201552 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

RTN 100617

Här finns 2010 års alla program. Omslagsbilden visar systrarna sisters i en sändning.
2/20/201545 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

RTN 100520

Här finns 2010 års alla program. Omslagsbilden visar systrarna sisters i en sändning.
2/20/201541 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

RTN 101118

Här finns 2010 års alla program. Omslagsbilden visar systrarna sisters i en sändning.
2/20/201519 seconds
Episode Artwork

RTN 120126

Årets alla sändningar hittar du här! Omslagsbilden är från Radiogalan 2012 då Radio Totalnormal fick motta Stora Radiopriset inom kategorin Årets Närradio med följande motivering: ”Med närvaro och personligt tilltal, med berättelser och ämnen som berör har Radio Totalnormal tagit lyssnarna till sitt hjärta. Stor radiokonst i mindre format.”
2/20/201558 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

RTN 130131

Här kan du lyssna på årets alla sändningar.
2/20/201514 seconds
Episode Artwork

Livesändning 19 februari 2015 från Fountain House

Livesändning 19 februari 2015 från Fountain House by Radio Totalnormal
2/19/20151 hour, 5 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Livesändning 12 februari 2015 från Fontänhuset Sköndal

Radio TotalNormals sändning från fontänhuset i Sköndal, med temat "Kärlek på gränsen till vansinne".
2/12/20151 hour, 4 minutes
Episode Artwork

Livesändning 5 februari 2015 från Fountain House

Livesändning 5 februari 2015 från Fountain House by Radio Totalnormal
2/5/20151 hour, 3 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Sändning 1 januari 2015 - RTN i P4

Radio Totalnormals program i P4 från 1 januari 2015. Det handlar om bältesläggningar, nödvändigt ont eller bara onödigt? Om en tanke som inte får finnas, om att det kan göra lika ont utan synbar anledning och om hur hiphoplegenden Dogge Doggelito egentligen mår.
1/28/201542 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Livesändning 22 januari 2015 från Fountain House

Livesändning 22 januari 2015 från Fountain House by Radio Totalnormal
1/22/20151 hour, 37 seconds
Episode Artwork

Hela Julkalendern

Hela Julkalendern by Radio Totalnormal
12/18/20141 hour, 27 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Livesändning 18 december 2014 - Fountain House

Livesändning 18 december 2014 - Fountain House by Radio Totalnormal
12/18/20141 hour, 8 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Specialsändning 14 december 2014 - Radio Totalnormals Bokrelease

Specialsändning 14 december 2014 - Radio Totalnormals Bokrelease by Radio Totalnormal
12/14/20141 hour, 13 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Extranummer på Boksläppet. They'll take me down av Praktikanterna

Versionen med fel intro
12/11/20144 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Extranummer på Boksläppet. Innerstadskvarkarna av Praktikanterna

Extranummer på Boksläppet. Innerstadskvarkarna av Praktikanterna by Radio Totalnormal
12/11/20143 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Extranummer på boksläppet. Allt som jag hade av Praktikanterna

Extranummer på boksläppet. Allt som jag hade av Praktikanterna by Radio Totalnormal
12/11/20143 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Extramaterial Bokrelease Anki Matthies dikt

Extramaterial Bokrelease Anki Matthies dikt by Radio Totalnormal
12/11/20144 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

#17 - Airikr - Everytime I Touch

#17 - Airikr - Everytime I Touch by Radio Totalnormal
12/11/20145 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Specialsändning 13 november 2014 - Skuggsidan, Stadsmuseet 25 oktober

Sändningen idag från Stockholms stadsmuseum och utställningen Skuggsidan ligger nu på hemsidan. Vi gästas av Randiga Rut och vi hör många unga från Dörrens ungdomsateljéer om deras erfarenheter från samhällets baksida. Sändningen går ut i etern på 95,3 MHz kl 23.00 nu på måndag!
11/13/20141 hour, 15 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Livesändning 30 oktober 2014 - Fountain House

Nu är vi i full färd med sista förberedelserna inför dagens sändning. Vi kör åter igen på Fontainhouse, Götgatan 38. Skynda er hit och sitt med i publiken! Eller ratta in oss 101,1 MHz. Kl 14 kör vi igång.
10/30/20141 hour, 10 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Specialsändning 16 oktober 2014 - Anki Matthies

Specialsändning från Världsdagen för psykisk hälsa Idag har vi nöjet att presentera en specialsändning av Anki Matthies från Hjärnkoll-eventen kring Världsdagen för psykisk hälsa (WHO) i förra veckan. Ni kommer att få höra otroligt spännande intervjuer med bland andra Anders Printz, PRIO-samordnare för psykiatrin, Arvid Lagercrantz, f.d. Radiochef på SR, Anna Odell, konstnär och filmskapare, Rickard Bracken, projektchef för Hjärnkollskampanjen, Hjärnkoll - Slå hål på myterna om psykisk ohälsa, flera Hjärnkolls-ambassadörer, Per Thorell, Schizofreniförbundet, en dokumentärfilmare på plats för eventen och en sjukhuspräst. Ett suveränt program om hur vi kan ta bort fördomar mot personer med erfarenhet av psykisk ohälsa, missa inte detta! Vi sänder som vanligt kl. 14.00 på 101,1 MHz
10/16/201458 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Livesändning 2 oktober 2014 - Fountain House

Programmet spelades in och sändes från Fontainhouse på Götgatan 38 i Stockholm.
10/2/20141 hour, 3 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Livesändning 25 september 2014 - Fountain House

Dagens gästartist var Annelie Sabel som på bilden kans ses soundchecka inför sändningen! I övrigt bjöds på en massa personliga berättelser, spännande teman och poesi med mycket mera.
9/25/201459 minutes
Episode Artwork

Livesändning 18 september 2014 - Fountain House

Dagens avsnitt bjöd på alltifrån humor till forskning om tarmflorans påverkan på psyket. Inspelad livesändning från Fontänhuset på Götgatan 38 i Stockholm.
9/18/201450 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Livesändning 11 september 2014 - Fountain House

In the City Alliance ITCA är här och rappar. Aiight!! Och så får vi höra vad levern kan ställa till med, med mycket mera. Vi sänder från Fountain House, Götgatan 38, Stockholm.
9/11/201452 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Livesändning 4 september 2014 - Den Stora Politikerdebatten, Fountain House

Liveradioshow med politikerdebatt från Fountain House Stockholm, Götgatan 38.
9/4/20141 hour, 32 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Livesändning 28 augusti 2014 - Fountain House

Liveradioshow som sändes och spelades in 28 augusti 2014 från Fountain House Stockholms matsal på Götgatan 38
8/28/20141 hour, 11 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Specialsändning 17 juli 2014 - Tema Diagnos

Ett specialprogram från Ung-redaktionen med tema Diagnos!
7/17/201441 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

10 jul 2014, Om jag vore sommarpratare i P1 - Agneta

Efter ett samarbete med Hjärnkoll kan vi nu stolt presentera våra tre sommarpratare. Eller Rättare sagt som projektet heter ”Om jag vore sommarpratare i P1″! Selene Cortez, Tove Lundin och Agneta Werner är alla Hjärnkollsambassadörer och delar med sig av sina berättelser från delar av sitt liv med psykisk ohälsa, mycket berörande och spännande, missa inte detta!
7/10/20141 hour, 3 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

3 jul 2014, Om jag vore sommarpratare i P1 - Selene

Efter ett samarbete med Hjärnkoll kan vi nu stolt presentera våra tre sommarpratare. Eller Rättare sagt som projektet heter ”Om jag vore sommarpratare i P1″! Selene Cortez, Tove Lundin och Agneta Werner är alla Hjärnkollsambassadörer och delar med sig av sina berättelser från delar av sitt liv med psykisk ohälsa, mycket berörande och spännande, missa inte detta!
7/3/201459 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

26 jun 2014, Om jag vore sommarpratare i P1 - Tove

Efter ett samarbete med Hjärnkoll kan vi nu stolt presentera våra tre sommarpratare. Eller Rättare sagt som projektet heter ”Om jag vore sommarpratare i P1″! Selene Cortez, Tove Lundin och Agneta Werner är alla Hjärnkollsambassadörer och delar med sig av sina berättelser från delar av sitt liv med psykisk ohälsa, mycket berörande och spännande, missa inte detta!
6/26/201430 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Livesändning 19 juni 2014 - Fountain House

Här kan du lyssna på våra program från året.
6/19/20141 hour, 12 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Livesändning 12 juni 2014 - Fountain House

Här kan du lyssna på våra program från året.
6/12/20141 hour, 8 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Livesändning 6 juni 2014 - Fountain House

Här kan du lyssna på våra program från året.
6/6/20141 hour, 4 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Livesändning 24 april 2014 - Fountain House

Här kan du lyssna på alla våra program från året.
5/24/20141 hour, 6 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Livesändning 22 maj 2014 - Utomhus

Första utesändningen för säsongen, riktigt roligt, tack alla! Nu ligger sändningen på webben!
5/22/20141 hour, 9 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Livesändning 15 maj 2014 - Fountain House

Här kan du lyssna på alla våra program från året.
5/15/20141 hour, 16 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Livesändning 10 april 2014 - Fountain House

Här kan du lyssna på alla våra program från året.
4/10/20141 hour, 17 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

livesändning 27 mars 2014 - Fountain House

Här kan du lyssna på alla våra program från året.
3/27/20141 hour, 10 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Livesändning 13 mars 2014 - Fountainhouse

Här kan du lyssna på alla våra program från året.
3/27/20141 hour, 31 seconds
Episode Artwork

Livesändning 20 mars 2014 - Fountain House

Här kan du lyssna på alla våra program från året.
3/20/201452 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Livesändning 6 mars 2014 - Fountain House

Här kan du lyssna på alla våra program från året.
3/6/201458 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Livesändning 27 februari 2014 - Fountain House

Här kan du lyssna på alla våra program från året.
2/27/20141 hour, 6 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Specialsändning 20 februari 2014 - Dynamo

Här kan du lyssna på alla våra program från året.
2/20/20141 hour, 1 minute, 12 seconds
Episode Artwork

Livesändning 13 februari 2014 - Fountain House

Här kan du lyssna på alla våra program från året.
2/13/201453 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Livesändning 6 februari 2014 - Fountain House

Här kan du lyssna på alla våra program från året.
2/6/20141 hour, 4 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Livesändning 30 januari 2014 - Konferens

Här kan du lyssna på alla våra program från året.
1/30/201459 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Livesändning 23 januari 2014 - Fountain House

Här kan du lyssna på alla våra program från året.
1/23/20141 hour, 3 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Livesändning 19 december 2013 - Fountain House

Här kan du lyssna på årets alla sändningar.
12/19/201358 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Livesändning 12 december 2013 - TEMA: Diagnos - LAVA, Kulturhuset

Här kan du lyssna på årets alla sändningar.
12/12/20131 hour, 4 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Livesändning 5 december 2013 - Fountain House

Här kan du lyssna på årets alla sändningar.
12/5/201354 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Livesändning 28 november 2013 - Fountain House

Här kan du lyssna på årets alla sändningar.
11/28/20131 hour, 2 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Livesändning 21 november 2013 - Fountain House

Här kan du lyssna på årets alla sändningar.
11/21/20131 hour, 13 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Livesändning 17 november 2013 - Fountain House

Här kan du lyssna på årets alla sändningar.
11/17/20131 hour, 5 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Livesändning 14 november 2013 - Kravatten

Här kan du lyssna på årets alla sändningar.
11/14/201357 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Livesändning 24 oktober 2013 - LAVA, Kulturhuset

Här kan du lyssna på årets alla sändningar.
10/24/20131 hour, 4 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Livesändning 17 oktober 2013 - Dörren, Gamla Stan

Här kan du lyssna på årets alla sändningar.
10/17/20131 hour, 3 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Livesändning 10 oktober 2013 - Fountain House

Här kan du lyssna på årets alla sändningar.
10/10/20131 hour, 17 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Livesändning 3 oktober 2013 - TEMA: Fontänhus

Här kan du lyssna på årets alla sändningar.
10/3/20131 hour, 5 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Livesändning 26 september 2013 - Fountain House

Här kan du lyssna på årets alla sändningar.
9/26/20131 hour, 1 minute, 19 seconds
Episode Artwork

Livesändning 19 september 2013 - Fountain House

Här kan du lyssna på årets alla sändningar.
9/19/20131 hour, 3 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Livesändning 12 september 2013 - Fountain House RTN 130912

Här kan du lyssna på årets alla sändningar.
9/12/201359 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Livesändning 5 september 2013 - Fountain House

Här kan du lyssna på årets alla sändningar.
9/5/201353 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Livesändning 29 augusti 2013 - Fountain House

Här kan du lyssna på årets alla sändningar.
8/29/20131 hour, 6 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Livesändning 22 augusti 2013 - Fountain House

Här kan du lyssna på årets alla sändningar.
8/22/20131 hour, 2 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Livesändning 13 juni 2013 - Fountain House

Här kan du lyssna på årets alla sändningar.
6/13/20131 hour, 7 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Livesändning 30 maj 2013 - Fountain House

Här kan du lyssna på årets alla sändningar.
5/30/20131 hour, 5 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Livesändning 23 maj 2013 - LAVA, Kulturhuset

Här kan du lyssna på årets alla sändningar.
5/23/20131 hour, 18 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Livesändning 16 maj 2013 - Fountain House

Här kan du lyssna på årets alla sändningar.
5/16/20131 hour, 2 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Livesändning 2 maj 2013 - Fountain House

Här kan du lyssna på årets alla sändningar.
5/2/20131 hour, 9 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Livesändning 18 april 2013 - Fountain House

Här kan du lyssna på årets alla sändningar.
4/18/20131 hour, 1 minute, 16 seconds
Episode Artwork

Livesändning 11 april 2013 - Fountain House

Här kan du lyssna på årets alla sändningar.
4/11/20131 hour, 14 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Livesändning 4 april 2013 - Fountain House

Här kan du lyssna på årets alla sändningar.
4/4/201355 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Livesändning 21 mars 2013 - Fountain House

Här kan du lyssna på årets alla sändningar.
3/21/201359 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Livesändning 14 mars 2013 - Fountain House

Här kan du lyssna på årets alla sändningar.
3/14/201350 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Livesändning 21 februari 2013 - Fountain House

Här kan du lyssna på årets alla sändningar.
2/21/20131 hour, 1 minute, 34 seconds
Episode Artwork

Livesändning 14 februari 2013 - Fountain House

Här kan du lyssna på årets alla sändningar.
2/14/20131 hour, 6 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Livesändning 7 februari 2013 - Fountain House

Här kan du lyssna på årets alla sändningar.
2/7/20131 hour, 7 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Livesändning 31 januari 2013 - Stockholm Waterfront

Här kan du lyssna på årets alla sändningar.
1/31/20131 hour, 5 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Livesändning 28 februari 2013 - Fountain House

Här kan du lyssna på årets alla sändningar.
1/28/20131 hour, 1 minute, 10 seconds
Episode Artwork

Livesändning 24 januari 2013 - Fountain House

Här kan du lyssna på årets alla sändningar.
1/24/20131 hour, 6 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Livesändning 17 januari 2013 - Fountain House

Här kan du lyssna på årets alla sändningar.
1/17/20131 hour, 5 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Livesändning 13 december 2012 - Fountain House

Årets alla sändningar hittar du här! Omslagsbilden är från Radiogalan 2012 då Radio Totalnormal fick motta Stora Radiopriset inom kategorin Årets Närradio med följande motivering: ”Med närvaro och personligt tilltal, med berättelser och ämnen som berör har Radio Totalnormal tagit lyssnarna till sitt hjärta. Stor radiokonst i mindre format.”
12/13/20121 hour, 15 seconds
Episode Artwork

Livesändning 6 december 2012 - Fountain House

Årets alla sändningar hittar du här! Omslagsbilden är från Radiogalan 2012 då Radio Totalnormal fick motta Stora Radiopriset inom kategorin Årets Närradio med följande motivering: ”Med närvaro och personligt tilltal, med berättelser och ämnen som berör har Radio Totalnormal tagit lyssnarna till sitt hjärta. Stor radiokonst i mindre format.”
12/6/20121 hour, 7 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Livesändning 29 november 2012 - Fountain House

Årets alla sändningar hittar du här! Omslagsbilden är från Radiogalan 2012 då Radio Totalnormal fick motta Stora Radiopriset inom kategorin Årets Närradio med följande motivering: ”Med närvaro och personligt tilltal, med berättelser och ämnen som berör har Radio Totalnormal tagit lyssnarna till sitt hjärta. Stor radiokonst i mindre format.”
11/29/201258 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Livesändning 22 november 2012 - Fountain House

Årets alla sändningar hittar du här! Omslagsbilden är från Radiogalan 2012 då Radio Totalnormal fick motta Stora Radiopriset inom kategorin Årets Närradio med följande motivering: ”Med närvaro och personligt tilltal, med berättelser och ämnen som berör har Radio Totalnormal tagit lyssnarna till sitt hjärta. Stor radiokonst i mindre format.”
11/22/20121 hour, 4 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Livesändning 15 november 2012 - Fountain House

Årets alla sändningar hittar du här! Omslagsbilden är från Radiogalan 2012 då Radio Totalnormal fick motta Stora Radiopriset inom kategorin Årets Närradio med följande motivering: ”Med närvaro och personligt tilltal, med berättelser och ämnen som berör har Radio Totalnormal tagit lyssnarna till sitt hjärta. Stor radiokonst i mindre format.”
11/15/201259 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Livesändning 8 november 2012 - Fountain House

Årets alla sändningar hittar du här! Omslagsbilden är från Radiogalan 2012 då Radio Totalnormal fick motta Stora Radiopriset inom kategorin Årets Närradio med följande motivering: ”Med närvaro och personligt tilltal, med berättelser och ämnen som berör har Radio Totalnormal tagit lyssnarna till sitt hjärta. Stor radiokonst i mindre format.”
11/8/20121 hour, 5 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Livesändning 1 november 2012 - Fountain House

Årets alla sändningar hittar du här! Omslagsbilden är från Radiogalan 2012 då Radio Totalnormal fick motta Stora Radiopriset inom kategorin Årets Närradio med följande motivering: ”Med närvaro och personligt tilltal, med berättelser och ämnen som berör har Radio Totalnormal tagit lyssnarna till sitt hjärta. Stor radiokonst i mindre format.”
11/1/201248 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Livesändning 25 oktober 2012 - Fountain House

Årets alla sändningar hittar du här! Omslagsbilden är från Radiogalan 2012 då Radio Totalnormal fick motta Stora Radiopriset inom kategorin Årets Närradio med följande motivering: ”Med närvaro och personligt tilltal, med berättelser och ämnen som berör har Radio Totalnormal tagit lyssnarna till sitt hjärta. Stor radiokonst i mindre format.”
10/25/201258 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Livesändning 18 oktober 2012 - Fountain House

Årets alla sändningar hittar du här! Omslagsbilden är från Radiogalan 2012 då Radio Totalnormal fick motta Stora Radiopriset inom kategorin Årets Närradio med följande motivering: ”Med närvaro och personligt tilltal, med berättelser och ämnen som berör har Radio Totalnormal tagit lyssnarna till sitt hjärta. Stor radiokonst i mindre format.”
10/18/20121 hour, 5 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Livesändning 11 oktober 2012 - Fountain House

Årets alla sändningar hittar du här! Omslagsbilden är från Radiogalan 2012 då Radio Totalnormal fick motta Stora Radiopriset inom kategorin Årets Närradio med följande motivering: ”Med närvaro och personligt tilltal, med berättelser och ämnen som berör har Radio Totalnormal tagit lyssnarna till sitt hjärta. Stor radiokonst i mindre format.”
10/11/201259 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Livesändning 4 oktober 2012 - Fountain House

Årets alla sändningar hittar du här! Omslagsbilden är från Radiogalan 2012 då Radio Totalnormal fick motta Stora Radiopriset inom kategorin Årets Närradio med följande motivering: ”Med närvaro och personligt tilltal, med berättelser och ämnen som berör har Radio Totalnormal tagit lyssnarna till sitt hjärta. Stor radiokonst i mindre format.”
10/4/201252 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Livesändning 27 september 2012 - Fountain House

Årets alla sändningar hittar du här! Omslagsbilden är från Radiogalan 2012 då Radio Totalnormal fick motta Stora Radiopriset inom kategorin Årets Närradio med följande motivering: ”Med närvaro och personligt tilltal, med berättelser och ämnen som berör har Radio Totalnormal tagit lyssnarna till sitt hjärta. Stor radiokonst i mindre format.”
9/27/201257 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Livesändning 20 september 2012 - Fountain House

Årets alla sändningar hittar du här! Omslagsbilden är från Radiogalan 2012 då Radio Totalnormal fick motta Stora Radiopriset inom kategorin Årets Närradio med följande motivering: ”Med närvaro och personligt tilltal, med berättelser och ämnen som berör har Radio Totalnormal tagit lyssnarna till sitt hjärta. Stor radiokonst i mindre format.”
9/20/201254 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Livesändning 6 september 2012 - Fountain House

Årets alla sändningar hittar du här! Omslagsbilden är från Radiogalan 2012 då Radio Totalnormal fick motta Stora Radiopriset inom kategorin Årets Närradio med följande motivering: ”Med närvaro och personligt tilltal, med berättelser och ämnen som berör har Radio Totalnormal tagit lyssnarna till sitt hjärta. Stor radiokonst i mindre format.”
9/6/201251 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Livesänding 30 augusti 2012 - Fountain House

Årets alla sändningar hittar du här! Omslagsbilden är från Radiogalan 2012 då Radio Totalnormal fick motta Stora Radiopriset inom kategorin Årets Närradio med följande motivering: ”Med närvaro och personligt tilltal, med berättelser och ämnen som berör har Radio Totalnormal tagit lyssnarna till sitt hjärta. Stor radiokonst i mindre format.”
8/30/201256 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

Livesändning 23 augusti 2012 - Fountain House

Årets alla sändningar hittar du här! Omslagsbilden är från Radiogalan 2012 då Radio Totalnormal fick motta Stora Radiopriset inom kategorin Årets Närradio med följande motivering: ”Med närvaro och personligt tilltal, med berättelser och ämnen som berör har Radio Totalnormal tagit lyssnarna till sitt hjärta. Stor radiokonst i mindre format.”
8/23/201255 minutes
Episode Artwork

Livesändning 21 juni 2012 - Fountain House

Årets alla sändningar hittar du här! Omslagsbilden är från Radiogalan 2012 då Radio Totalnormal fick motta Stora Radiopriset inom kategorin Årets Närradio med följande motivering: ”Med närvaro och personligt tilltal, med berättelser och ämnen som berör har Radio Totalnormal tagit lyssnarna till sitt hjärta. Stor radiokonst i mindre format.”
6/21/20121 hour, 4 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Livesändning 14 juni 2012 - Fountain House

Årets alla sändningar hittar du här! Omslagsbilden är från Radiogalan 2012 då Radio Totalnormal fick motta Stora Radiopriset inom kategorin Årets Närradio med följande motivering: ”Med närvaro och personligt tilltal, med berättelser och ämnen som berör har Radio Totalnormal tagit lyssnarna till sitt hjärta. Stor radiokonst i mindre format.”
6/14/201258 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Livesändning 7 juni 2012 - Fountain House

Årets alla sändningar hittar du här! Omslagsbilden är från Radiogalan 2012 då Radio Totalnormal fick motta Stora Radiopriset inom kategorin Årets Närradio med följande motivering: ”Med närvaro och personligt tilltal, med berättelser och ämnen som berör har Radio Totalnormal tagit lyssnarna till sitt hjärta. Stor radiokonst i mindre format.”
6/7/20121 hour, 4 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Livesändning 24 maj 2012 - Fountain House

Årets alla sändningar hittar du här! Omslagsbilden är från Radiogalan 2012 då Radio Totalnormal fick motta Stora Radiopriset inom kategorin Årets Närradio med följande motivering: ”Med närvaro och personligt tilltal, med berättelser och ämnen som berör har Radio Totalnormal tagit lyssnarna till sitt hjärta. Stor radiokonst i mindre format.”
5/24/20121 hour, 4 minutes, 1 second
Episode Artwork

Livesändning 10 maj 2012 - Fontänhuset Sköndal

Årets alla sändningar hittar du här! Omslagsbilden är från Radiogalan 2012 då Radio Totalnormal fick motta Stora Radiopriset inom kategorin Årets Närradio med följande motivering: ”Med närvaro och personligt tilltal, med berättelser och ämnen som berör har Radio Totalnormal tagit lyssnarna till sitt hjärta. Stor radiokonst i mindre format.”
5/10/201257 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Livesändning 3 maj 2012 - Fountain House

Årets alla sändningar hittar du här! Omslagsbilden är från Radiogalan 2012 då Radio Totalnormal fick motta Stora Radiopriset inom kategorin Årets Närradio med följande motivering: ”Med närvaro och personligt tilltal, med berättelser och ämnen som berör har Radio Totalnormal tagit lyssnarna till sitt hjärta. Stor radiokonst i mindre format.”