Winamp Logo
Quatre gats Cover
Quatre gats Profile

Quatre gats

Catalan, Society/Show business/Gossip, 1 season, 21 episodes, 17 hours, 35 minutes
About
"Quatre gats" és un programa que s'emet tots els festius intrasetmanals, de 12 a 13 hores a Catalunya Ràdio. Ricard Ustrell passeja amb un convidat durant una hora i, entremig, 'els quatre gats' apareixen des dels estudis centrals de l'emissora.
Episode Artwork

Especial Islàndia del "Quatre gats"

Ricard Ustrell vola fins a Islàndia, terra de volcans, de desenvolupament econòmic i de llibertats civils, per veure què pot tenir en comú Catalunya amb aquesta petita illa àrtica de només 300.000 habitants. Parlem amb catalans que s'hi han establert... i també amb el president del país, Ólafur Ragnar Grímsson.
8/4/201649 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Joan Ollé: "Les noves matemàtiques catalanes diuen que el 48% és més que la meitat"

Joan Ollé, actor i director de teatre, ens ha portat a Girona i Figueras. Ricard Ustrell ha passejat amb ell i l'ha acompanyat al Celler de Can Roca, on hem parlat amb els germans Roca, i han remenat llibres amb el Guillem Terribas.
8/4/201650 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Maruja Torres: "La pobresa és la causa principal de tot, inclosa la guerra"

Ricard Ustrell passeja pel barri de Sarrià amb l'escriptora Maruja Torres, una dona llegida i viatjada, que també ha estat veïna de Madrid i de Beirut i que, en el seu últim llibre,"Manuela Carmena en el diván de Maruja Torres", entrevista l'alcaldessa de la capital espanyola.
7/29/201648 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Bonaventura Clotet: "El més dur de ser metge és quan t'equivoques"

Aquesta setmana, en què es commemora el Dia Mundial de la Lluita contra la Sida, Ricard Ustrell ha conversat amb un dels màxims coneixedors d'aquesta malaltia, el doctor Bonaventura Clotet, cap de la unitat de VIH de l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona. Durant l'entrevista, el doctor s'ha retrobat amb dos grans amics seus: Ferran Pujol, director de l'ONG Projecte dels Noms-Hispanosida, i Carles Sans, membre de Tricicle.
7/29/201648 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Especial Grècia

Ricard Ustrell ha anat a Atenes per conèixer de primera mà com es viu el tercer rescat al país. Ha estat conversant amb grecs i catalans que viuen a Grècia, per saber com han rebut els habitants d'aquell país el primer paquet de mesures aprovades pel Parlament grec, que inclou un augment de l'IVA, la reforma de les pensions i la jubilació anticipada. Ricard Ustrell parla amb Hibai Arbide, periodista autònom, corresponsal de Telesur a Grècia; Pere Romero, professor de català a Atenes; Nikos Pratsini, traductor de grec de la "Crònica", de Ramon Muntaner, i refugiats acabats d'arribar d'altres països a la plaça Omónia, al centre d'Atenes.
7/23/201645 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Josep Maria Mainat: "En algun moment de la història no ens hem estimat del tot amb Lluís Llach"

Ricard Ustrell passeja pel CosmoCaixa amb el músic, membre de La Trinca i productor televisiu d'èxit Josep M. Mainat, dedicat darrerament a la divulgació científica.
1/30/201646 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Grans èxits!

8/31/201443 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Amb Santiago Vidal al Zoo

Ricard Ustrell visita el Zoo de Barcelona amb el jutge Santiago Vidal. Parlen de la llibertat i sobretot de la situació actual i futura d'un país com Catalunya. El jutge Vidal concreta quin ha de ser el camí de Catalunya dins o fora del marc constitucional.
8/24/201448 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Ada Colau: "Convertiria la Borsa en un ateneu popular"

En el marc de la Borsa de Barcelona, Ada Colau parla cara a cara amb el president de la Borsa Joan Hortalà. Abans de la conversa, Ricard Ustrell entrevista David Fernàndez, diputat de la CUP com amic d'Ada Colau.
8/17/201452 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Passejant amb Ferran Adrià

Amb Ferran Adrià passejant per la Fundació Tàpies de Barcelona. Amb ell parlem de la futura Fundació a Cala Montjoi. Fem el "Quatre Gats" amb Xavier Graset, Joan Barril, l'Aleix, Joan Botta, l'historiador Antoni Dalmases i l'Elena Gadel.
8/10/201453 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Amb Josep Maria Benet i Jornet per Sitges

Ricard Ustrell passeja per Sitges amb el dramaturg, amb qui conversa sobre el teatre català. Mentre admiren el modernisme de Sitges es troben amb la periodista Rita Marzoa. Benet i Jornet ens parla també del seu amic Ernest Lluch i del fet que li va presentar dos etarres.
8/3/201451 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Amb Sor Lucía Caram

7/27/201448 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Pedro J. Ramírez: 'El problema no és Catalunya, és Espanya'

L'exdirector del Mundo Pedro J.Ramírez ha sigut el convidat d'aquest Quatre gats. En aquesta edició, Ricard Ustrell passeja amb el periodista espanyol pel Real Club de Tennis de Barcelona.
7/20/201443 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Albert Serra des de Porqueres

El director de cinema Albert Serra ha passejat amb Ricard Ustrell per les estunes de Porqueres.
6/24/201454 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Carod-Rovira per Tarragona

Aquest dijous 1 de Maig passegem amb Josep-Lluís Carod-Rovira per la part alta de Tarragona. Amb ell conversem del seu últim llibre '2014' i del procés d'independència del país.
5/1/201452 minutes, 1 second
Episode Artwork

Amb taxi amb Justo Molinero

Aquest dillus de Pasqua passegem amb l'empresari i comunicador Justo Molinero amb un taxi pels carrers de Santa Coloma de Gramanet.
4/21/201453 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Pau Riba a Montserrat

Divendres Sant. Pau Riba i Ricard Ustrell passegen per Montserrat. En el programa també intervé el prior del monestir.
4/18/201452 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Sergi Pàmies a l'Ikea

Ricard Ustrell es passeja amb l'escriptor Sergi Pàmies per l'Ikea de l'Hospitalet de Llobregat. Parlen de mobles, de relacions entre pares i mares i -evidentment- de l'últim llibre de l'escriptor, "Cançons d'amor i de pluja".
1/6/201454 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Ricard Ustrell passeja amb Marta Ferrusola per la Sagrada Família

Conversen sobre la sanitat pública, la religió i els fills, entre d'altres coses. A més, l'arquitecte de la Sagrada Família Jordi Faulí també participa al programa.
12/26/201353 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

Passeig amb Ramón Calderón per Madrid

Ricard Ustrell passeja per Madrid amb l'expresident del Real Madrid, Ramón Calderón. Al programa també intervé l'alcaldessa de Madrid, Ana Botella.
12/6/201351 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Antoni Bassas al Born Centre Cultural

En aquest primer 'Quatre gats' visitem el Born Centre Cultural amb el periodista Antoni Bassas. Amb ell parlem de la seva relació amb Catalunya Ràdio i de la independència de Catalunya. A més, el director del centre Quim Torra també participa al programa.
11/1/201352 minutes, 51 seconds