Winamp Logo
Puur Hypothetisch Cover
Puur Hypothetisch Profile

Puur Hypothetisch

Dutch, Comedy, 1 season, 21 episodes, 5 hours, 58 minutes
About
Puur Hypothetisch is een gloednieuwe podcast waarin Fien Germijns en haar vaste club van zeveraars een geniaal antwoord bedenken op een debiele vraag.
Episode Artwork

Duivelse opvoedtips met Jani Kazaltzis

Kinderen opvoeden wordt kinderspel dankzij de nieuwe opvoedingstechnieken van Fien, Serine, Bert en special guest Jani Kazaltzis!
5/31/202125 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Hoe maak je een superheldin van Siska Schoeters?

Welke superhelden kregen nooit een film omdat hun superkrachten te middelmatig waren? Fien en haar team bedenken onder andere Kontsexman, Tamara Toekan en Katvrouw.
5/24/202116 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Imago's redden met Sarah Vandeursen

Stel, jullie zijn goede mensen die in zitten met de mislukkingen van deze maatschappij. Daarom gaan jullie hen helpen om opnieuw waanzinnig populair te worden. Van korfbal tot Tanja Dexters, geen mislukking is te groot. Van wie of wat kunnen jullie het verschrikkelijke imago herstellen?
5/17/202115 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Sprookjes woke maken met Nicolas Caeyers

Stel, jullie zijn de achter achter achter achter achter achter kleinkinderen van de bekendste sprookjesschrijvers ter wereld: de gebroeders Grimm. Je vindt de verhalen van je over over over over over over grootouders wel tof, maar spinnewielen, prinsessen en kastelen zijn niet meer van deze tijd.
5/10/202115 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Nooit meer schulden dankzij Astrid Stockman

Stel, jullie zijn net verkozen tot de grootste partij van België (proficiat!). Jullie hadden maar 1 verkiezingsbelofte: MEER CRIMINALITEIT! Tijd om de mensen te geven waar ze voor gestemd hebben! Met welke nieuwe wetten verhogen jullie de criminaliteit zo veel mogelijk?
5/3/202116 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Snel rijk worden met Lennert Coorevits

Stel, jullie zijn samen de grote baas van een rusthuis en jullie hebben een probleem: al het geld is op. Maar! Jullie zijn ondernemers en hebben 100 bejaarden ter beschikking die alles doen wat jullie zeggen. Hoe worden jullie terug rijk met de hulp van deze groep senioren?
4/26/202119 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Zo ziet een fuif eruit na corona (met Kawtar Ehlalouch)

Stel: Je bent een fuiforganisator met een probleem. Door deze ellendig lange pandemie wil echt iedereen super graag feesten waardoor je bang bent dat je fuif overspoeld gaat worden door wanhopige feesters en compleet uit de hand loopt. Hoe zorg je ervoor dat er niet te veel volk komt naar je fuif?
4/19/202117 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Zo had Margriet Hermans WO II kunnen voorkomen

Stel: Je hebt net de laatste hand gelegd aan je teletijdmachine en bent van plan om de ergste rampen in de geschiedenis van de mensheid te voorkomen. Hoe ga je dit doen? Dankzij Fien en haar panel is de Titanic nooit gezonken, liepen er nu nog dino's rond en was John Lennon springlevend.
4/12/202119 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Nederland veroveren met Lukas Lelie

Het is een speciale aflevering, die van de twaalfde man. Fien en haar panel beantwoorden 3 hypotheses, ingestuurd door luisteraars.
4/5/202118 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Nieuwe feestdag in 2021 dankzij Lize Feryn

Stel dat je een compleet nieuwe feestdag mag bedenken vol tradities, wat zou je vieren?
3/29/202118 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Goedkoop reizen met Joke Emmers

Fien en haar team van zeveraars bedenken de meest doldwaze ervaringen voor minder dan twee euro.
3/22/202120 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Nieuwe manieren om begraven te worden (met Joffrey Anane)

Vergeet saaie koffietafels, crematies en grijze kerkhoven! Fien, haar vast panel en special guest Joffrey Anane brengen begrafenissen naar een nieuwe dimensie!
3/15/202117 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Dit is het gloednieuw Belgisch pretpark van Hakim Chatar

Wat als Fien Germijns, haar vaste club van zeveraars en special guest Hakim Chatar een gloednieuw Belgisch pretpark mochten bedenken?
3/8/202115 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Hoe maak je van Thomas Huyghe een pestkop?

Stel dat pesten goed zou zijn voor je gezondheid, hoe zou de overheid mensen aanzetten om zo veel mogelijk te pesten?
3/1/202117 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Zou Viktor Verhulst een goeie moordenaar zijn?

Stel, jullie zijn 3 getalenteerde filmmakers die de opdracht krijgen om een horrorfilm te maken. Klein detail: jullie opdrachtgever is de Vlaamse overheid en zij willen dat het een Vlaamse horrorfilm wordt. Wat is volgens jullie de perfecte Vlaamse horrorfilm?
2/22/202117 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Charlotte Timmers maakt van de paus een hippe influencer

Stel jullie zijn het nieuwe PR-team van de Paus. Jullie hebben nog veel werk, want er zijn naar schatting 1,2 miljard volgers van het Rooms-Katholiek geloof op deze wereld. En toch heeft de paus maar 7 miljoen volgers op Instagram. Hoe zorgen jullie ervoor dat de paus zoveel mogelijk volgers haalt online?
2/15/202117 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Hoe breng je slecht nieuws over aan Xander De Rycke?

Scheidingen, overlijdens andere tegenslagen het wordt allemaal plezant met de nieuwste service van Xander De Rycke, Serine Ayari en Bert Janssens. Maar wat is die service precies?
2/8/202115 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Dit is het slechtste TV-programma ooit met Jennifer Heylen

Fien Germijns en haar vaste club van zeveraars Serine Ayari en Bert Janssens bedenken samen met Jennifer Heylen het slechtst bekeken TV-programma ooit.
2/1/202117 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Hoe stuur je Bart Cannaerts naar Mars?

Fien Germijns en haar vaste club zeveraars Serine Ayari en Bert Janssens denken samen met Bart Cannaerts na over de eerste landing van de mens op Mars. Hoe zou die eruit zien?
1/25/202118 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Hoe krijg je Bockie De Repper in de Bijbel?

Fien Germijns en haar vaste club van zeveraars Serine Ayari en Bert Janssens denken samen met Bockie De Repper na over de hypothetische vraag: "Hoe kom je zoveel mogelijk in de Bijbel?"
1/18/202116 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Trailer - Puur Hypothetisch

Puur Hypothetisch is een podcast van Studio Brussel waarin Fien Germijns en haar vaste club van zeveraars iedere week een geniaal antwoord bedenken op een debiele vraag.
1/12/20212 minutes, 3 seconds