Winamp Logo
Pulzus Podcast Cover

Pulzus Podcast

Hungarian, Sports, 4 seasons, 112 episodes, 3 days, 16 hours, 35 minutes
About
Az ENSPORT tudományosan szórakoztató podcastja. Minden, ami a futás, kerékpár, triatlon világából érdekelhet: diagnosztika, frissítés, felkészülés, hírek és aktualitások. Ez a Pulzus Podcast.
Episode Artwork

Gyulladáscsökkentés, Regeneráció, Omega 3

Kindl Gáborral, sportfrissítési szakemberrel, az I:AM fuelling alapítójával beszélgettünk az alapozó időszak sajátosságairól. Érintettük gyulladáscsökkentést a regenerációt és az Omega3 zsírsavak szerepét is a folyamatban.
12/1/202157 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Szénhidrátlemerítő edzés (Lean Fueling)

Nem megy le az utolsó 5 kiló vagy szeretnéd a szervezeted aerob energiaképző folyamatait gazdaságosabbá tenni? Megoldás lehet: Szénhidrátlemerítő edzés. Erről a témáról beszélgetett Erdélyi Nándor, az ENSPORT alapítója és szakmai vezetője Kindl Gáborral, az Enduraid és az I:AM Fueling brandek alapítójával, sportfrissítési szakemberrel.
10/21/20211 hour, 1 minute, 33 seconds
Episode Artwork

A Black Lake extrém triatlon belülről

Szabó  Anna, alias Ancsur az első nő Magyarországról, aki extrém Ironmant  teljesített. Legutóbb Montenegróban tette ezt a Black Lake Extrém  Triatlonon, ahol a hölgyek között a harmadik helyen zárta az erőpróbát. Élő adásunkban itt volt Ancsur edzője, Erdélyi Nándi is, és beszélgettünk  1 órát felkészülésről és a verseny kihívásairól.
9/22/20211 hour, 15 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Mire jó a sportmasszázs?

Darabos Dávid masszőrünkkel beszélgettünk masszázsról, masszázseszközökről, sportkrémekről ebben az adásban.
9/15/202156 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Covid és a motiváció

Így vagy úgy mindenki találkozik a koronavírussal. Hogyan tudunk  motiváltak maradni? Hogyan hat ránk ez a helyzet? Mit tudunk tenni?  Van-e kiút? Erről beszélgettünk vendégeinkkel: Dr. Menczel Zsuzsa - pszichológus, Józsa János - sportoló, Slezák Zsolt - sportoló, Erdélyi Nándor - az ENSPORT szakmai vezetője, edző
5/6/202153 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Versenyfutás a halállal

Thuróczy Bercit 21 évesen diagnosztizálták rákkal. Hihetetlen  akaratereje és a futás segített neki legyőzni a halálos kórt, miközben  teljes erőbedobással készült a műszaki diplomájára, és nem kerülték el a  családi tragédiák sem. Hogyan volt ehhez lelki ereje? Miben segítette őt a futás, és hogyan viszonyul az élethez azóta? Erről beszélgettünk vele élő adásunkban.
4/28/202150 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

A regeneráció mérése otthon

Hogyan lehet mérni otthon a kimerültséget? Milyen információkból tudjuk eldönteni, hogy menjünk-e edzeni vagy sem? Az alvás minősége hogyan befolyásolja a napi stresszt, és fordítva? A Garmin órák képesek-e releváns adatokat szolgáltatni a regeneráció mértékéről? Erről beszélgettünk szakértőinkkel ebben az adásban.
4/22/20211 hour, 20 seconds
Episode Artwork

Sportolói sztorik: Csizmadi István ultrafutó

Csizmadi István ultrafutó sportoló és edzője, Mag Erika volt a vendégünk ebben az élő beszélgetésben. Sok mindenről szó esett, hiszen már 2 éve együtt dolgoznak. Egy jó hangulatú, motiváló beszélgetés kerekedett ki belőle, érdemes meghallgatnod, ha nem tudtad élőben követni!
4/14/20211 hour, 1 minute, 24 seconds
Episode Artwork

Sportolói sztorik: Futóedzések Várdai Zolival

Mit tud adni az online edzéstervezés egy hobbi futó életéhez? Tényleg annyira személytelen, mint ahogy sokan állítják? Élő adásunkban itt volt velünk két futónk: Nagy Adri és Fodor Zsolt. Két teljesen eltérő hátterű és karakterű futó. Egy a közös bennük, az edzőjük, Várdai Zoli. A közös munkáról, online edzéstervezésről, célokról, motivációról beszélgetünk velük.
4/9/202158 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

A futótechnika szerepe a teljesítményfokozásban

Futósikolázás, lépéshossz, lépésfrekvencia, erősítés, nyújtás... Ebben az élőben azokat a fontos területeket érintettük, amivel hatékonyabbá teheted a futótechnikádat, ezzel pedig hatékonyabb és gazdaságosabb edzésmunkát végezhetsz.
4/2/202138 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Sportolói sztorik: Út az első félmaratonig

Mi kell hozzá, hogy valaki a nulláról eljusson a félmaratoni teljesítésig? Mindenki képes lehet rá a kanapéról felkelve? Erről beszélgetünk ebben az élő adásban egy személyes példán keresztül.
3/29/202157 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Merre tart az edző "biznisz"? (2. rész)

Folytatjuk múlt heti szakmai kerekasztal beszélgetésünket. Terítéken azok a témák, melyekre nem jutott idő legutóbb. Mennyit és miben változott az elmúlt években az edzői szakma, és mi vár rá a közelvjövőben? Kibeszéltük! A vendégeink: Fülöp Tibor a LifeLike laborvezetője, kerékpáros edző Jakus Béla, a Jakus Team atyja, futóedző A házigazda: Erdélyi Nándi az ENSPORT szakmai vezetője.
3/25/20211 hour, 7 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Merre tart az edző "biznisz"? (1. rész)

Teljesítménydiagnosztika, laktátmérés, edzéstervezés - trendek, tévhitek, és még sok minden más is szóba kerül, ami napjainkban jellemzi az edzői piacot. A vendégeink: Fülöp Tibor a LifeLike laborvezetője, kerékpáros edző Jakus Béla, a Jakus Team atyja, futóedző A házigazda: Erdélyi Nándi az ENSPORT szakmai vezetője.
3/19/20211 hour, 3 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Női és férfi szerepek a sportban

Munka, család, sport. Szerepek, melyek komoly kompromisszumokat követelnek meg tőlünk. Hogyan lehet összeegyeztetni életünk három fő területét? Mit mondanak amatőr sportolóink, és milyen tanácsai vannak a sportpszichológusnak? Kibeszéltük!
3/17/202144 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Hol tart az amatőr triatlonos úszás?

Úszás egy kicsit másképp. Mik az új trendek, technikák, hol tart az amatőr triatlonos úszás, mi a jobb - a sok technika vagy a sok méter? Mi a különbség a nyíltvízi és a medencés technika között? Edzőink ezeket a kérdéseket is érintették élő adásunkban.
3/15/20211 hour, 3 minutes, 1 second
Episode Artwork

Indul a kerékpáros szezon! Felkészültél?

A tavasz napsugaraival a kerékpárosok is megjelennek újra az utakon. Nekik kedveztünk a témaválasztással. Mire érdemes figyelni a kerékpár szervizelésénél, milyen teljesítmény elvárható az első tekerések alkalmával...ezeket a témákat is érintettük ebben az adásban.
3/10/20211 hour, 4 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Itt az újabb karantén: Kibeszélő

Mintha csak tavaly lennénk - újra bezárkózunk. Mit tanultunk az előző karanténből és mi lesz más most? Mivel készül az ENSPORT csapata az előttünk álló bizonytalan időszakra? Ezt a témát járjuk körbe élő beszélgetésünk során az ENSPORT vezetőivel.
3/8/202131 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Harc a szerepekkel: anyaság, futás, munka

Hogyan illeszthető be a rendszeres sport a dolgozó nő életébe? Mennyi kompromisszumot kell hozni az anyaság, a munka és a sport terén? Erről beszélgettünk ebben az adásban amatőr sportoló anyukákkal.
3/3/202153 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

A leggyakoribb futósérülésekhez vezető okok

Milyen  sérülések nehezíthetik meg a futást, mikor érdemes gyógytornászhoz fordulni, és milyen módszerek állnak a rendelkezésre a kezeléshez: Az  ENSPORT gyógytornászai, Majkut Dalma, Kácser Krisztina és Tóth Orsolya ad útbaigazítást a témában.
2/24/202152 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Teljesítményfokozás dietetikával

Az állóképességi sportban a táplálkozásnak legalább akkora szerepe van, mint az edzéseknek. Ebben a beszélgetésben szakmai vezetőnk, Erdélyi Nándi faggatja dietetikusunkat, Dezső Daniellát, és 9 órán belüli Ironmant teljesítő sportolóját, Erdélyi Dánielt a tapasztalataikról és szakmai meglátásaikról.
2/10/20211 hour, 2 minutes, 1 second
Episode Artwork

Görgőzés: Barát vagy ellenség?

Milyen görgők vannak, és melyik mire/kinek valók? Mit javasol a kerékpáredző  és mit a triatlonos? Szabó Annával, Szabó Csabával és Karafa Balázzsal beszélgetünk a témáról.
2/3/202150 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Az alapozó időszak keresztedzései

Folytatjuk a múlt heti alapozós témakört, de most leginkább a keresztedzések lesznek a fókuszban. Mit lehet csinálni, ha nincs konditerem? Milyen edzéstípusok mire jók? Miért fontos a keresztedzés? Hogyan alkalmazzák ezt edzőként a gyakorlatban? Melyik a legjobb edzés? Majkut Dalma gyógytornász és Erdélyi Nándi az ENSPORT szakmai vezetője voltak ezúttal az adás szakértői.
12/16/20201 hour, 2 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Az alapozó időszak szakmai sajátosságai

Az élő adás szakértői Sasi Gabi (triatlon- és futóedző), Szilágyi Tibi  (futóedző) és Erdélyi Nándi (szakmai vezető, ENSPORT) voltak. Sok  alapvető gondolatot tisztáztunk az alapozó időszakről, és azt a témát is  kiveséztük, hogy az alapozás egyenlő-e a hosszú, alacsony intenzitású  edzésekkel, vagy a pörgősebb edzésekkel is beleférnek-e ebbe az  időszakba. 
12/9/20201 hour, 12 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Teljesítményfokozás edzéstervezéssel

Miként tudja hasznosítani egy szabadidősportoló a hozzáértő edzői segítséget? Mitől lesz személyre szabott egy állóképességi edzésterv? Ezekre a kérdésekre is kerestük a választ Szabó Csabával, az ENSPORT Sopron vezetőjével a facebookon sugárzott élő beszélgetésünk során.
12/2/202048 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

A gyógytorna szerepe a szabadidősportban

Sokak szerint a gyógytorna pusztán sérülésből való felépüléshez  alkalmazható, pedig ez egy hatalmas tévhit! Élő adásunkban  az ENSPORT  gyógytornászával, Majkut Dalmával arról is beszélgettünk, hogy miként  alkalmazható fejlesztésként a gyógytorna “egészséges”  szabadidősportolóknál.
11/25/202045 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Covid19: Visszatérés a sportba fertőzés után

El vagy tévedve az Covid-információk útvesztőjében? Adásunk vendége Dr.  Sárszegi Zsolt a Pécsi Tudományegyetem kardiológusa volt, aki közérthető  és világos információkkal szolgált a Covid-fertőzés lehetséges  szövődményeiről, és a hobbi- valamint szabadidősportba való korai  visszatérés veszélyeiről. A 2020.11.17-i élő facebook beszélgetés hanganyaga.
11/17/202059 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Edző(társ) a csuklón - Mit tud ma egy sportóra?

Magyar Péterrel beszélgettünk a Garmin sportórák előnyeiről, szolgáltatásairól, felhasználási módjairól, és még sok minden más is szóba került a Garmin-világából. A 2020.11.11-i élő facebook beszélgetés hanganyaga.
11/11/202051 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Tények és tévhitek a sportétrend-tervezésről

Önsanyargatás volna a sportdietetika? Csirkehús rizzsel, egy kis saláta  és slussz? Élő adásunkban megcáfoltuk a népszerű tévhiteket a személyre  szabott étrendtervezésről. (Az ENSPORT facebook 2020.11.04-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://www.youtube.com/watch?v=hVwY4i1z3PQ
11/4/202045 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Tények és tévhitek a teljesítménydiagnosztikáról

Kinek való? Mire használható? Úri huncutság, vagy egy hasznos segítség a  sportolásban? Miszlikre szedjük ebben a beszélgetésben a  teljesítménydiagnosztikát. (Az  ENSPORT facebook 2020.10.28-i élő adásának hanganyaga.) Videós  formátumban itt elérhető: https://www.youtube.com/watch?v=OyLwOitB_K0
10/28/202047 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Futás mozgáselemzés a gyakorlatban

Folytatjuk a futás mozgáselemzés témáját. Ezúttal gyakorlati példákon  keresztül mutatjuk be a szolgáltatást, mint diagnosztikai módszert. (Az ENSPORT facebook 2020.10.21-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://www.youtube.com/watch?v=aNftnx8Wj8g
10/21/202042 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Tények és tévhitek a futás mozgáselemzésről

Kamu-e a mozgáselemzés, vagy valóban hasznos hobbi és amatőr sportolók  számára (is)? Mit mond a gyógytornász? Megtudhatod ebből a beszélgetésből. (Az ENSPORT facebook 2020.10.14-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://www.youtube.com/watch?v=GST9GHJs9sg
10/14/202042 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Sportpszichológia: Az összkomforton túl (Dr. Menczel Zsuzsa)

Dr. Menczel Zsuzsa azonos címú könyve kapcsán beszélgettünk a  sportpszichológiáról, a komfortzónáról és annak elhagyásáról Erdélyi Nándi, szakmai vezetőnk társaságában. (Az ENSPORT facebook 2020.09.023-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://www.youtube.com/watch?v=fUx9accds1E
9/23/20201 hour, 1 minute, 9 seconds
Episode Artwork

A 9 órán belüli Ironman titka

Mennyi munka és idő szükséges egy 9 órán belüli Ironman teljesítéséhez?  Erről beszélgettünk szakmai vezetőnkkel, Erdélyi Nándival és az általa  felkészített amatőr triatlonossal, Erdélyi Danival, aki Nagyatádon 9  órán belül teljesítette az Ironman-távot. (Az ENSPORT facebook 2020.08.02-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://www.youtube.com/watch?v=NPdCuj0yizc
8/13/20201 hour, 13 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Hallgass a szívedre! Mi fán terem a HRV?

A pulzusvariabilitás (HRV) segítségével a vegetatív idegrendszeri  egyensúly tökéletesen monitorozható. Hogy ez miként befolyásolja  a  sportolásodat, arról Szabó Anna, az ENSPORT triatlon- és futóedzője  beszél ebben az előadásában. (Az ENSPORT facebook 2020.07.09-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://www.youtube.com/watch?v=A6lEwJ9-s48
7/9/202034 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Sosem késő elkezdeni a triatlont!

Ha úgy érzed, kinőtted a futást, és egy kis színt vénnel a  hétköznapokba, akkor Neked ajánljuk a Triatlont. Az úszás, kerékpározás,  futás triója egy összetett sportág, ami maximális alázatot igényel, ha  jól akarod csinálni. (Az ENSPORT facebook 2020.07.02-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://www.youtube.com/watch?v=uQtJD-vHOHM
7/2/202045 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Forró helyzetek? - Így legyen a nyári kánikula a barátod!

Ha a kinti hőmérséklet már hármassal kezdődik, akkor kerül szembe egy állóképességi sportoló az egyik legnagyobb kihívással. A nyári kánikulában való sportolás nem vicc, érdemes rá alaposan felkészülni. Ehhez ad gyakorlati tippeket triatlon- és futóedzőnk, Sasi Gabi. (Az ENSPORT facebook 2020.06.11-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://facebook.com/ensporttraining/videos/1209261046072201/
6/11/202053 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Formába hozás - Így ne szúrd el a versenyeidet!

Hamarosan újra versenyezni fogunk, és bizonyára nem szeretnéd  elszúrni a kiszemelt megmérettetésedet! Az ENSPORT szakmai vezetője, Erdélyi Nándi a mai előadásában ahhoz ad  tippeket, hogy hogyan tudod a formádat időzíteni, avagy mit csinálj és  mit ne csinálj az utolsó 8 hétben. (Az ENSPORT facebook 2020.06.04-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://facebook.com/ensporttraining/videos/705380260197018/
6/4/202028 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Combhajlító-merevség vs. futóteljesítmény

A combhajlító izom a rövidülésre leginkább hajlamos izmunk, ami pedig lényegesen befolyásolja a futóteljesítményt. Hogy hogyan néz ki ez a gyakorlatban, arról az ENSPORT gyógytornásza, Majkut Dalma beszél ebben az előadásban. (Az ENSPORT facebook 2020.06.03-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://facebook.com/ensporttraining/videos/3885663951448424/
6/3/202026 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Olajos magvak - Ne told túl!

Vigyázzatok az olajos magvakkal, mert alattomos képződmények,  észrevétlenül kipárnáz titeket, ha túltoljátok! Dietetikusunk ebben a  fél órás előadásában  ezt a témát járja körbe. Megtudhatjátok, hogy  miért hizlalnak, mennyit és milyen módon érdemes belőlük fogyasztani. (Az ENSPORT facebook 2020.05.27-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://facebook.com/ensporttraining/videos/248937272835856/
5/27/202025 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Így gyorsulj 20 percet félmaratonon! (Szilágyi Tibi)

Szilágyi Tibi vendége Ökrös Zoli volt, aki Tibi irányítása alatt  1:35-ről 1:16-ra javította félmaratoni legjobbját. Mi kellett ehhez az  elképesztő javuláshoz? Csupán edzéstervvel bárki által abszolválható?  Erről beszélgetett edző és sportolója a #karantraining-et lezáró élő adásunkban. (Az ENSPORT facebook 2020.05.17-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://facebook.com/ensporttraining/videos/1098276650550613/
5/17/20201 hour, 3 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

VO2max - Tények és tévhitek (Erdélyi Nándi)

Mi a Vo2 max? Mi befolyásolja? Mennyire fontos, hogy magas legyen?  Hogyan lehet mérni, és melyik fontosabb: a magas VO2 max, vagy a magas  laktátküszöb? Ha ezek a kérdések már felmerültek benned, és még nem kaptál rájuk egyértelmű választ, nézd meg szakmai vezetőnk élő  facebook-előadását. (Az ENSPORT facebook 2020.05.16-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://facebook.com/ensporttraining/videos/2314346228874982/
5/16/202055 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Tegyünk rendet a küszöbön! (Erdélyi Nándi)

Mi a laktátküszöb, az aerobküszöb, és rengeteg egyéb dolog, amit hallasz cikkekből, sporttársaktól vagy akár az edződtől. Tegyük helyre őket, rakjunk rendet az elnevezések között, hogy ha legközelebb előkerül a téma, tudd a szakmai irányvonalakat! (Az ENSPORT facebook 2020.05.15-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://facebook.com/ensporttraining/videos/757364134668366/
5/15/202039 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Minden, amit a testzsírról tudni akarsz! (Sasi Gabi)

Mit nevezünk testzsírnak, hogyan tudjuk mérni, mennyire van belőle szükséges a sportoláshoz, mennyi számít már soknak...Sasi Gabi alapos részletességgel beszél a témáról ebben az előadásában. (Az ENSPORT facebook 2020.05.14-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://facebook.com/ensporttraining/videos/241363930301859/
5/14/202044 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Mire jó egy teljesítménydiagnosztika? (Szabó Csaba)

A teljesítménydiagnosztikából csak a profik tudnak profitálni? Ebben az  előadásban Szabó Csabi kifejti, miért hasznos a TD, milyen vizsgálatokat  végzünk el a laborban, illetve azt is elmondja, hogy hogyan tudja a  saját javára fordítani az eredményeket egy hobbi sportoló is. (Az ENSPORT facebook 2020.05.13-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://facebook.com/ensporttraining/videos/835259606969553/
5/13/202028 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Minimalista futócipők és sérülések (Majkut Dalma)

Hogyan változik meg a futótechnika, ha nincs csillapítás? Jobb-e ez?  Kevesebb-e a sérülés? Gyógytornászunk a tőle megszokott alapossággal  járja körbe a témát ebben az előadásban. (Az ENSPORT facebook 2020.05.12-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://facebook.com/ensporttraining/videos/1542023762634317/
5/12/202027 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Az öregedés és a sporttáplálkozás (Dezső Dana)

Edzéselméleti szempontból a múlt héten már kiveséztük az öregedés  témáját, most pedig dietetikai szempontból vizsgáljuk meg az idő  múlását. (Az ENSPORT facebook 2020.05.11-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://facebook.com/ensporttraining/videos/239128004064820/
5/11/202030 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

VB-ezüstérmes edzésterv (Vendég: Halama Levente)

Szilágyi Tibi ma sportolójával, Halama Leventével beszélget, aki tagja volt a 24 órás világbajnokságon ezüstérmes férfi ultrafutó válogatottnak. A világbajnoki ezüst mellett persze más futással kapcsolatos téma is szóba került. (Az ENSPORT facebook 2020.05.10-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://facebook.com/ensporttraining/videos/900594970445541/
5/10/202059 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Molnár Áron és a sport

A Mi Kis Falunk c. sorozatból is ismert Molnár Áron tavaly futotta első félmaratonját, és mi készítettük fel rá. A karanténról, a közös munkáról, és még sok minden más sportot érintő kérdésről is beszélgetnek szakmai vezetőnkkel, Erdélyi Nándival ebben a facebook live adásunkban. (Az ENSPORT facebook 2020.05.09-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://facebook.com/ensporttraining/videos/550414312526131/
5/9/202059 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Tartozz az elithez - Mire képesek az elit ultrafutók? (Sasi Gabi)

Érdekel, hogy az ultrafutók elitje milyen teljesítményt nyújt "emberi" távokon (10k, 21k, 42k)? Hol jön be a plusz az ultrafutásban szerzett tapasztalatokat és kilométereket illetően? Ennek járt utána Sasi Gabi, futó- és triatlonedzőnk ebben a szakmai előadásában. (Az ENSPORT facebook 2020.05.08-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://facebook.com/ensporttraining/videos/1386793064846670/
5/8/202045 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Az öregedés és a sport (Erdélyi Nándi)

Hogyan változik a sportteljesítmény az öregedés hatására? Érdemes-e elkezdeni, és ha belevágunk, mire számítsunk? Erről szó Erdélyi Nándi előadásában. (Az ENSPORT facebook 2020.05.07-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://facebook.com/ensporttraining/videos/889784891496693/
5/7/202027 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Magaslati edzések (Perényi-Bakó Andi)

Mi történik 1700m felett a szervezettel, hogyan tud segíteni a magaslati  edzés a sportteljesítményeden? Erről fog ebben az előadásban beszélni  az ENSPORT futóedző, Perényi-Bakó Andi. (Az ENSPORT facebook 2020.05.06-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://facebook.com/ensporttraining/videos/170864494241333/
5/6/202032 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

A boka és a lábfej sérülései (Majkut Dalma)

Folytatjuk gyógytornászunk rehabilitációs előadás-sorozatát. A csípő,  térd, vádli és Achilles-sérülések után most a boka és a lábfej  legjellemzőbb problémáit mutatjuk be nektek Dalma. (Az ENSPORT facebook 2020.05.05-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://facebook.com/ensporttraining/videos/558695571712503/
5/5/202057 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Ital vagy gél? Frissítés a dietetikus szemével (Dezső Dana)

Múlt szombaton Kindl Gáborral, az Enduraid alapítójával megvizsgáltuk  egy aspektusból a frissítést, de erről a témáról soha nem lehet eleget  beszélni. Ebben az előadásban Dezső Dana, az ENSPORT dietetikusa is elmondja a saját  meglátásait a frissítésről. (Az ENSPORT facebook 2020.05.04-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://facebook.com/ensporttraining/videos/1019745091760656/
5/4/202027 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

A résztávos edzések kulisszatitkai (Szilágyi Tibi)

Szilágyi Tibi, kiemelt futóedzőnk a tőle megszokott alapossággal vesézi  ki a résztávos edzéseket - A hosszabb vagy a rövidebb hatékonyabb?  Hogyan érdemes beépíteni az edzéstervbe? Milyen képességeket fejleszt?  Ezekre és még sok más kérdésre is választ kapsz ebből a szakmai  előadásból. (Az ENSPORT facebook 2020.05.03-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://facebook.com/ensporttraining/videos/306006787059836/
5/3/202058 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Frissítés edzés és verseny alatt (Erdélyi Nándi és Kindl Gábor)

Erdélyi Nándi online vendége ezúttal Kindl Gábor, az Enduraid egyik alapítója, sportfrissítési szakember volt, akivel az edzések és a  versenyzés alatti hatékony frissítési elvekről beszéltek. Igazán értékes  információk hangzottak el ebben az egy órában. (Az ENSPORT facebook 2020.05.02-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://facebook.com/ensporttraining/videos/1019745091760656/
5/2/202059 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

A vádli és az Achilles-ín sérülései (Majkut Dalma)

Megyünk lefelé az emberi testen - a  medence és a térd sérülései után a vádli és az Achilles-ín  sportsérüléseit veszi górcső alá gyógytornászunk ebben az élő adásában. (Az ENSPORT facebook 2020.05.01-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://facebook.com/ensporttraining/videos/727105021392233/
5/1/202044 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Így lesz jobb a KarantÉNem (Szabó Ancsur és Viniczai Andrea)

Kerekedj felül a mentális helyzeteden  self-coachinggal - tippek, nem csak a karantén idejére. Szabó Ancsur  beszélget Viniczai Andrea coachcsal. (Az ENSPORT facebook 2020.04.30-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://facebook.com/ensporttraining/videos/646809532840575/
4/30/202047 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

Hogyan menj időfutamot egy triatlonversenyen (Szabó Csaba)

A triatlon nem csak annyiból áll, hogy letekered a távot, nagyon hasznos tippjeink, praktikáink vannak, amelyek elsajátításával jobb lehetsz! Szabó Csabi tolmácsolásában kiderül, melyek ezek. (Az ENSPORT facebook 2020.04.29-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://facebook.com/ensporttraining/videos/172634350626698/
4/30/202038 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Edzés és alvás (Sasi Gabi)

Ha helyén van az étrended és az edzésterved, a harmadik legfontosabb dologgal mennyit foglalkozol? Igen, a kirakós fontos eleme az alvás minősége és mennyisége, ami döntően befolyásolja a regenerációdat. (Az ENSPORT facebook 2020.04.28-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://facebook.com/ensporttraining/videos/173340833879523/
4/28/202055 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Kényszerevés a karanténban (Dr. Menczel Zsuzsa és Dezső Daniella)

Izgalmas téma, pláne ha egy  pszichológus és egy dietetikus beszél róla. Ha azt veszed észre magadon, hogy folyton a hűtőt nyitogatod, és pótcselekvés lett az étkezés a karanténban, ezt az előadást mindenképpen nézd meg! (Az ENSPORT facebook 2020.04.23-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://facebook.com/ensporttraining/videos/1166929653647991/
4/27/202055 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Polarizált edzések amatőr futóknál (Szilgyi Tibi)

Mi lehet ez a fura hangzású módszer? Érdemes-e alkalmazni amatőr sportolóknál is, vagy csak a profik tudnak belőle profitálni? Szilágyi Tibi előadásából kiderül! (Az ENSPORT facebook 2020.04.26-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://facebook.com/ensporttraining/videos/158749398888854/
4/26/202042 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Rákóczi Feri és a sport

Az ország egyik legismertebb rádiós műsorvezetője 5 éve kezdett el komolyabban sportolni, nulláról a maraton- és féltávú triatlon teljesítésig jutott. Miért szánta rá magát, és hogyan lett élete része a sport? Erről beszélget vele Erdélyi Nándi, az ENSPORT szakmai vezetője. (Az ENSPORT facebook 2020.04.25-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://facebook.com/ensporttraining/videos/671737440066765/
4/25/202059 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Versenybénázások (Szabó Ancsur és Sasi Gabi)

Okos ember más kárán tanul, a még  okosabb pedig nem fél beszélni a saját bénázásairól! Tanulj Gabi és  Ancsur kezdő botladozásaiból, hogy Te már ne kövesd el azokat a bakikat,  amikbe ők futottak bele kezdő versenyzőként! (Az  ENSPORT facebook 2020.04.24-i élő adásának hanganyaga.) Videós  formátumban itt elérhető: https://facebook.com/ensporttraining/videos/2507700602814320/
4/24/202050 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Teszt a lelke mindennek (Erdélyi Nándi)

A tudatos munka egy felméréssel kezdődik. Milyen  módszerek állnak rendelkezésre, hogy felmérd teljesítőképességedet,  amire aztán a célodhoz vezető utat felépíted? Az ENSPORT szakmai vezetője erről  beszélt ebben az előadásában. (Az ENSPORT facebook 2020.04.23-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://facebook.com/ensporttraining/videos/1556992884448302/
4/23/202031 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Terepfutás-kisokos (Perényi-Bakó Andrea)

Nem volt még a terepfutásnak dedikált előadásunk, pedig sokan kértétek.  Ez a pillanat is eljött! Keresve sem találhattunk volna alkalmasabb  embert erre a feladatra Andinál. (Az ENSPORT facebook 2020.04.22-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://facebook.com/ensporttraining/videos/722189398527198/
4/22/202035 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Erre tanított meg a triatlon-vb (Szádvári Judit)

Szádvári Judit tavaly teljesítette a  triatlon-világbajnokságot Hawaii-on. Keveseknek adatik meg ez. Ebben az  előadásában az ott szerzett tapasztalatokról mesél, és szakmailag is elemezni fogja teljesítményét. (Az ENSPORT facebook 2020.04.21-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://facebook.com/ensporttraining/videos/1877481449051401/
4/21/202052 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Aktív vagy passzív legyen a pihenés? (Szilágyi Tibi)

A kemény edzések mellett nem mindegy, milyen módon regenerálódsz. Előnyök, hátrányok, tippek a hatékony pihenéshez Szilágyi Tibitől. (Az ENSPORT facebook 2020.04.19-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://facebook.com/ensporttraining/videos/1635709843247313/
4/19/202045 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Karanténhatás - Beszélgetés Lubics Szilvivel

A koronavírus-járvány teljesen átírta a  hétköznapjainkat. Hogyan alkalmazkodik hozzá az ország egyik  legeredményesebb és legismertebb ultrafutója? Min változtatott az  edzésprogramjában, hogyan tartja magát fitten, miként módosította  versenycéljait a vis major helyzet? Lubics Szilvivel beszélget Erdélyi  Nándi, az ENSPORT alapítója. (Az ENSPORT facebook 2020.04.18-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://facebook.com/ensporttraining/videos/687156448703568/
4/18/20201 hour, 1 minute, 11 seconds
Episode Artwork

A térd leggyakoribb sérülései (Majkut Dalma)

Fáj, vagy csak ropog? Elmúlik, de aztán visszatér? Sok sportoló keresi meg gyógytornászunkat térdpanaszokkal. Anatómia, megelőzés, kezelés -  összeszedjük a legfontosabb tudnivalókat a térd sérüléseiről ebben az előadásban. (Az ENSPORT facebook 2020.04.17-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://facebook.com/ensporttraining/videos/235106864372196/
4/17/202045 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

Masszázs otthon (vendég: Igrici Imre)

Mit tehetsz magadért otthon, ha nem találsz masszőrt, aki fogadna a  járványhelyzet alatt? Mag Erika futóedzőnk gyógymasszőr vendégével,  Igrici Imrével beszélgetett. (Az ENSPORT facebook 2020.04.15-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://facebook.com/ensporttraining/videos/232467957961795/
4/16/20201 hour, 5 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Az izomtípusok és a laktát összefüggései (Szabó Csaba)

Miként determinálja a sportteljesítményed az izomzatod összetétele?  Egyáltalán milyen izomtípusok vannak? Ezekről lesz szó Szabó Csabi  előadásában. (Az ENSPORT facebook 2020.04.15-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://facebook.com/ensporttraining/videos/2856347227782859/
4/15/202027 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

A kütyüfigyelés hátrányai (Sasi Gabi)

Befolyásolja-e a sportteljesítményt az információdömping, amit a kütyük  szolgáltatnak? Vagy hatékonyabb, fókuszáltabb lehetsz nélkülük? Sasi  Gabi előadásából kiderül! (Az ENSPORT facebook 2020.04.14-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://facebook.com/ensporttraining/videos/683228152482072/
4/14/202039 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Vírusellenes táplálkozás (Dezső Daniella)

Vírusellenes táplálkozás, avagy lehet-e (t)enni bármit a betegedés ellen? Dietetikusunk online előadásából kiderül! (Az ENSPORT facebook 2020.04.13-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://facebook.com/ensporttraining/videos/158989852074034/
4/13/202025 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Nyerd meg fejben a karantént! (Dr. Menczel Zsuzsa)

Elmaradt a versenyed, és már kezdesz bekattani a járványhelyzet miatt? Azt érzed, hogy csökken a motivációd? Ha sok most a kétség a fejedben, hallgasd meg Dr. Menczel Zsuzsa sportpszichológus tanácsait. (Az ENSPORT facebook 2020.04.11-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://facebook.com/ensporttraining/videos/4245248662167461/
4/11/20201 hour, 5 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Tudj meg mindent a futócipőkről (Szabó Ancsur)

Tisztában vagy azzal, hogy mik a különbségek a futócipők között? Tudod  azt, hogy melyik való neked, vagy melyik illik a sportágadhoz? Szabbó  Ancsurtól megtudhatod!  (Az ENSPORT facebook 2020.04.10-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://facebook.com/ensporttraining/videos/297428941241313/
4/10/202032 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Többet zsírból, mint erőből! (Sasi Gabi)

Többet zsírból, mint erőből! - Okosabb test, hatékonyabb anyagcsere. Sasi Gabi triatlon- és futóedző szakmai előadása: energianyerés, fatmax, tippek, technikák. (Az ENSPORT facebook 2020.04.09-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://facebook.com/ensporttraining/videos/1097810170553940/
4/9/202054 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Csípősérülések oka, megelőzése, kezelése (Majkut Dalma)

Mindannyian eljutunk egyszer arra a pontra, hogy túltoljuk az edzéseket  és lesérülünk. Ebben a szakmai előadásban gyógytornászunk, Majkut Dalma a  csípő legjellemzőbb sérüléseit veszi górcső alá. (Az ENSPORT facebook 2020.04.08-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://facebook.com/ensporttraining/videos/212913373305723/
4/8/202045 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

A triatlonedzés matematikája (Szabó Csaba)

Számok az edzéstervek mögött - Ha kíváncsi van egy triatlonos  edzéstervezés kulisszáira, Szabó Csaba ebben az előadásában beavat  titeket az összefüggésekbe. (Az ENSPORT facebook 2020.04.07-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://facebook.com/ensporttraining/videos/635108627341295/
4/7/202027 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

A csontok és ízületek egészsége (Dezső Daniella)

Mit tehetsz csontjaid és ízületeid védelméért a táplálkozásoddal?  Az ENSPORT dietetikusa, Dezső Daniella fél órás szakmai előadása ezt a témát járja  körbe! (Az ENSPORT facebook 2020.04.06-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://facebook.com/ensporttraining/videos/778143785925588/
4/6/202024 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

A kemény versenyzés ára (Szilágyi Tibi)

Te az a típus vagy, aki túltolja a versenyzést? Tudod, hogy mikor esel  át a ló túloldalára, és ártasz vele magadnak? Az ENSPORT futóedzője,  Szilágyi Tibi elmondja ebben az előadásában, hogy mire érdemes figyelned  és milyen veszélyekkel kell számolnod! (Az ENSPORT facebook 2020.04.05-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://facebook.com/ensporttraining/videos/154826855824217/
4/5/202033 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Edzés, terhelés, túlterhelés, túledzés (Erdélyi Nándi)

Tények, összefüggések, tanácsok. Minden, amit a túlterhelésről és a túledzésről érdemes tudnia egy amatőr sportolónak, az ENSPORT szakmai vezetőjének, előadásában. (Az ENSPORT facebook 2020.04.04-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://facebook.com/ensporttraining/videos/359157158305326/
4/4/202054 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Stressz, sérülések, regeneráció (Mag Erika)

Az ENSPORT facebook 2020.04.03-i élő adásának hanganyaga. Videós formátumban itt elérhető: https://facebook.com/ensporttraining/videos/750145358851915/
4/3/202016 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Menstruáció és sport 2. rész (Sasi Gabi)

Ledöntjük a tabukat! Előveszünk egy kényes témát és nem félünk beszélni róla! Triatlon- és futóedzőnk, Sasi Gabi nagyon sok infóval készült  Nektek a menstruációs és a sport témakörben. Szakmai előadásának 2. része. (Az ENSPORT facebook 2020.04.02-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://facebook.com/ensporttraining/videos/210255787076295/
4/2/202056 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Motiváció és mentális felkészülés (Szádvári Judit)

Fejben dől el? Triatlon- és futóedzőnk, Szádvári Judit a mentális  felkészülés kapcsán hozott ötleteket, tippeket, melyeket az edzések és a  versenyek alkalmával is felhasználhatod! (Az ENSPORT facebook 2020.04.01-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://facebook.com/ensporttraining/videos/3040990149297160/
4/1/202027 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Menstruáció és sport 1. rész (Sasi Gabi)

Ledöntjük a tabukat! Előveszünk egy kényes témát és nem félünk beszélni  róla! Triatlon- és futóedzőnk, Sasi Gabi nagyon sok infóval készült  Nektek a menstruációs és a sport témakörben. (Az ENSPORT facebook 2020.03.31-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://facebook.com/ensporttraining/videos/531811274434481/
3/31/20201 hour, 9 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Étkezés és regeneráció (Dezső Daniella)

Ahogy az edzésmunkában, úgy a regenerációban is fontos szerepet kap az  elfogyasztott tápanyagmennyiség. Az ENSPORT dietetikusa, Dezső Daniella ebben a szakmai előadásában ezt a témát fejtette ki. (Az ENSPORT facebook 2020.03.30-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://facebook.com/ensporttraining/videos/517075679229105/
3/30/202025 minutes, 1 second
Episode Artwork

Tempóra vagy pulzusra eddz? (Erdélyi Nándor)

Az ENSPORT szakmai vezetője, Erdélyi Nándor a tempó és a pulzus alapú edzések világába kalauzol el titeket ebben az előadásban. (Az ENSPORT facebook 2020.03.28-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://facebook.com/ensporttraining/videos/669746770460223/
3/28/202046 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Az energiadeficit hatása a sportolásra (Szilágyi Tibor)

Mit jelent az energiadeficit és milyen hatással van a sportolásra, a regenerációra, valamint a hétköznapi életedre? Szilágyi Tibor, az ENSPORT futóedzője ezzel a témával készült ebben a szakmai előadásában. (Az ENSPORT facebook 2020.03.29-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://facebook.com/ensporttraining/videos/669746770460223/
3/28/202040 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Légy okosabb, mint a sportórád! (Szabó Ancsur)

Ismered a sportórád minden részletében, vagy csak a tudása kis százalékát használod ki? Triatlon- és futóedzőnk, Szabó Ancsur hozott Nektek pár hasznos tippet, amivel hatékonyabban használhatod leghűbb sporttársadat! (Az ENSPORT facebook 2020.03.27-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://business.facebook.com/ensporttraining/videos/2793165404244163/
3/27/202024 minutes
Episode Artwork

Tanácsok melegben futáshoz (Mag Erika)

Az évszakok változásával a futónak is adaptálódni kell a hőmérséklet változásaihoz: felszerelésben, felkészültségben egyaránt. Ehhez ad tanácsokat szakmai előadásában Mag Erika futóedző. (Az ENSPORT facebook 2020.03.26-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://facebook.com/ensporttraining/videos/669746770460223/
3/26/202032 minutes
Episode Artwork

Core-erősítés, mint sérülésmegelőzés (Majkut Dalma)

A core-izmok (törzstartó-izmok) erősítésével a sportolásod is  hatékonyabb lesz. Hogyan? Az ENSPORT gyógytornásza, Majkut Dalma előadásában elmondja Nektek! (Az ENSPORT facebook 2020.03.25-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://facebook.com/ensporttraining/videos/881251002315565/
3/25/202033 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

A versenyszezon újratervezése (Szádvári Judit)

A Koronavírus-járvány szinte megsemmisítő csapást mért a sportra. A  tavaszi versenyeket sorban mondják vissza, és nem látni hol van ennek a  folyamatnak a vége. Mit tehet ilyenkor a sportoló? Megy a kukába az  elvégzett munka, vagy tán még hasznos is húzhatnak ebből a helyzetből?  Triatlon- és futóedzőnk, Szádvári Judit hozott pár hasznos gondolatot a témához kapcsolódóan. (Az ENSPORT facebook 2020.03.24-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://facebook.com/ensporttraining/videos/549831795666395/
3/24/202032 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

Táplálkozási tanácsok home office-hoz (Dezső Daniella)

A Koronavírus-járvány teljesen átírta az életünket, ehhez az új helyzethez pedig muszáj alkalmazkodni az étkezés terén is. Az ENSPORT dietetikusa a home office-ba “száműzött” sportolóknak ad hasznos tanácsokat ebben a szakmai előadásában. (Az ENSPORT facebook 2020.03.23-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://facebook.com/ensporttraining/videos/540385400222617/
3/23/202025 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

A lépcsős és futópados edzések előnyei (Szilágyi Tibor)

A Koronavírus-járvány idején korlátozottak a sportolási lehetőségek. Mit lehet tenni, ha már a szabadban történő mozgást is korlátozzák? Szakmai tippek az ENSPORT futóedzőjétől 30 percben. (Az ENSPORT facebook 2020.03.22-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://facebook.com/ensporttraining/videos/139098454197104/
3/22/202036 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

A görgőzésről mindent (Sasi Gabi)

A görgőzésről mindent: technika, erő, intenzitás, egylábas tekerés, zwift és még sok minden más Sasi Gabi tolmácsolásában. (Az ENSPORT facebook 2020.03.21-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://facebook.com/ensporttraining/videos/627917231322518/
3/21/202036 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Edzések a karanténban (Szabó Csaba)

Mennyiség vs. minőség. Mit tehet a sportoló a koronavírus-járvány ideje alatt? Szabó Csaba triatlonedző tanácsai.  (Az ENSPORT facebook 2020.03.20-i élő adásának hanganyaga.) Videós formátumban itt elérhető: https://facebook.com/ensporttraining/videos/1127696624229722/
3/20/202029 minutes
Episode Artwork

A forma átmentése (Erdélyi Nándi)

A forma átmentése, avagy a szezon újratervezése. A  Koronavírus-helyzet miatt ez most sok sportolónál aktuális. Az ENSPORT  facebook 2020.03.19-i élő adásának hanganyaga. Videós formátumban itt elérhető: facebook.com/ensporttraining/vi…/1102051456796226/
3/19/202024 minutes, 9 seconds