Winamp Logo
Psykodrama Cover
Psykodrama Profile

Psykodrama

English, Fitness / Keep-fit, 18 seasons, 178 episodes, 6 days 17 hours 12 minutes
About
To skuespillere og kompiser med tvangstanker, OCD, temperament, helseangst, flyskrekk og generell hypokondri som prøver å hjelpe hverandre så godt de kan. Velkommen. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Episode Artwork

Æ og min kropp. BONUSEPISODE 2

To barske nordlendinger med underhudsfettet i behold, snakker om ting de ikke turde å snakke om på bygda. I denne, så langt, siste bonusepisoden fra Tromsø, har Per fått besøk av selveste Kim Jøran Olsen. Harstads svar på Kjerstads Per Kjerstad. Kim har hatt et meget anstrengt og komplisert forhold til sin egen kropp. I denne episoden deler han modig, ærlig og åpent om sine erfaringer og utfordringer angående egen mentale og fysiske helse, hvordan det kanskje henger sammen, og hvor langt det gikk før han oppdaget det. Velkommen! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
24/10/202259 minutes 51 seconds
Episode Artwork

En kameleon i livet - BONUSEPISODE

Per har ikke ligget på latsiden mens han jobbet i Tromsø. Det var ikke nok med en gresk tragedie, men han ville også fordype seg i andre aspekter ved menneskers skjørhet. Og i dette tilfellet kommer det fra en som har vært på begge sider av saken, både som forsker og rusmisbruker. Noen mennesker kjenner man en umiddelbar tilknytning til, og dette var tilfelle da Per, av ulike årsaker, dumpet borti et menneske han kanskje har mer til felles med enn han skjønte. Møt rusforsker og forfatter Trond Bjerke i en særdeles sjenerøs, åpen og viktig samtale. Velkommen! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
17/10/20221 hour 9 minutes 32 seconds