Winamp Logo
Pr på skånska Cover
Pr på skånska Profile

Pr på skånska

Swedish, Mass media, 1 season, 3 episodes, 2 hours, 20 minutes
About
En podd om pr i allmänhet och pr-verktyg i synnerhet som publiceras varannan onsdag. Bakom mikrofonerna finns Manuel Lemholt Berger och Martin Bergström från pr-byrån mplusm.
Episode Artwork

43. Tobias Rydergren, pressansvarig på Coop

I avsnitt 43 av Pr på skånska pratar Manuel Lemholt Berger och Martin Bergström från pr-byrån mplusm med Tobias Rydergren, pressansvarig på Coop. Vi pratar bland annat om Tobias karriär, som har gått från tidningarna Vision och Resumé till pr-byråerna Weber Shandwick och Mindmakers PR för att nu ha hamnat hos jätten Coop. Tobias berättar bland annat om hur Coop arbetar med kreativa kampanjer som knasiga grönsaker och med kriskommunikation. I slutet av avsnittet berättar han dessutom om hur pr-yrket har förändrats sedan han slog sig in i medie- och kommunikationsbranschen och hur han tror att pr-yrket kommer att förändras framöver. Vill du ge förslag på en person vi ska samtala med i Pr på skånska eller komma i kontakt med antingen Manuel eller Martin rörande något annat? Då kan du mejla oss!
5/5/201654 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

42. Richard Kjaergaard, informationschef för svenska FN-styrkan i Mali

I avsnitt 42 av podden Pr på skånska pratar Manuel Lemholt Berger och Martin Bergström från pr-byrån mplusm med Richard Kjaergaard, informationschef för den svenska FN-styrkan i Mali. Richard, som nyss är hemkommen, berättar bland annat hur Försvarsmakten kommunicerar under sina insatser, vilka utmaningar som finns och vilka kommunikationskanaler som är de viktigaste. Han kommer också in på skillnaden mellan att arbeta med kommunikation inom Försvarsmakten före och efter statsminister Stefan Löfven kom till makten. Vill du att vi pratar med någon speciell person i Pr på skånska? Hör av dig! Följ pr-byrån mplusm på Facebook för den senaste infon om Pr på skånska, exklusiva ljudklipp och annat smått och gott.
5/5/201638 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

41. Så blir 2016

I avsnitt 41 av podden Pr på skånska pratar Manuel Lemholt Berger och Martin Bergström från pr-byrån mplusm om hur året 2016 kommer att bli utifrån ett kommunikations- och pr-perspektiv. Men det är inte allt! De talar också om hur vad det är som utmärkt året som gått.
5/5/201648 minutes, 18 seconds