Winamp Logo
PotitPodden Cover
PotitPodden Profile

PotitPodden

Norwegian, Comedy, 3 seasons, 212 episodes, 1 day, 21 hours, 35 minutes
About
Potitpodden er podcasten til Kunsten&ødde. Den handler om alt, så vel som ingenting. God fornøyelse Hosted on Acast. See acast.com/privacy (https://acast.com/privacy) for more information.
Episode Artwork

PotitPodden Episode 110 - Siste Stikk

Siste Stikk Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/11/202345 minutes, 1 second
Episode Artwork

PotitPodden Episode 109 - Flæsk og diverse duppe

Det dekkes langbord da vi skal servere deg en rørete episode av PotitPodden. Denne uka er vi innom en god del viktige (og uviktige) temaer. En god del spørsmål stilles og det er mye rart. Ny potit skal testes ut, og denne gangen en potit med mye fyll. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/14/20231 hour, 2 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 108 - Auto-på

Ny uke og ny episode. Denne gangen går vi litt mer for en dessert potit. Det skravles over autoPÅ knapp eller hva vi skal kalle det. Robotklipperen til Snerken er nyslipt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/30/20231 hour, 28 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 107 - Besøk av Maren Lundby

Vi fikk besøk av Maren Lundby i studio og med hu så tester vi nok en potit. Vi skravler om blant annet hennes dating liv og prestasjoner i hoppbakken. kjørr! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/23/20231 hour, 21 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 106 - Big Kahona

Vi er tilbake, snerken har fyrt opp Airfryern og ny potit står for turen. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/9/20231 hour, 17 minutes, 1 second
Episode Artwork

PotitPodden Episode 105 - Matbloggen på linja

Nok en uke, nok noe skravling. Vi er tilbake med ny episode direkte inne fra Casa del Snerk og vi er klar for nok en forrykende episode. Det ringes inn selgere på linja og vi skal nå teste en ny variant av en potit. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/26/20231 hour, 8 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 104 - Vi spiller inn på Øya Maritim

Vi har tatt turen til Øya Maritim med bil for å teste fasit, var 17.mai i går og ingen butikker oppe i dag så vi hadde ikke potit, men heldigvis er Øya Maritim oppe så da spilte vi inn der i nydelig vær. Ellers er det geografi problemer og katteprat ligger i vinden. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/19/202359 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 103 - Solbrent og lapskaus

Einar er direkte inne fra Majorka, Høvvern og Snerken sitter i stua til Snerken og det er duket for ny episode av PotitPodden. Vi skal teste ny potit fyll også. Noe dårlig kvalitet i telefonlinjen mellom Majorka og Noreg, men det får duge. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/12/20231 hour, 10 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 102 - tobakk, porno og bakt potit

Vi er tilbake og med nytt mot. Vi tester ut den ultimate Bakte poteten, ny sponsor og det blir mye forskjellig snakk om alt og ingenting. Snerken er med. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/4/20231 hour, 11 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 101 - Sparegris og impro teater

Denne uka har vi med oss Snerken igjen som gjest. Snerken har vært i Trondheim, Einar har vært i Oslo og Høvvern har prøvd å blitt edru. God blænding Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/21/20231 hour, 14 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 100

Det er duket for episode nummer 100 og Ny sesong av PotitPodden! Vi har med oss gjest som har hørt på oss siden første episode og vi mimrer litt rundt ting. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/14/20231 hour, 27 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 99 - Elgforing og ID BUZZ

Denne episoden er produsert av Oppland ArbeiderbladHeisann, det nærmer seg episode 100 og vi snakker om mye godt og blandet i denne episoden. God fornøyelse Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/14/202348 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 99 - Elgforing og ID BUZZ

Denne episoden er produsert av Oppland ArbeiderbladHeisann, det nærmer seg episode 100 og vi snakker om mye godt og blandet i denne episoden.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/12/202348 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 99 - Elgforing og ID BUZZ

Heisann, det nærmer seg episode 100 og vi snakker om mye godt og blandet i denne episoden. 
4/6/202348 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 98 - Våre beste menn

Denne episoden er produsert av Oppland ArbeiderbladDenne uka har vi fått besøk av Anders Løbben! Vi snakker om mye rart, alt i fra hvor mye poteter spiser vi gjennomsnitt per år i norge til hvilke hunderase "jølle" er fra pusur filmen. Vi er også innom en god del fotballprat. God kok  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/29/202353 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 98 - Våre beste menn

Denne uka har vi fått besøk av Anders Løbben! Vi snakker om mye rart, alt i fra hvor mye poteter spiser vi gjennomsnitt per år i norge til hvilke hunderase "jølle" er fra pusur filmen. Vi er også innom en god del fotballprat. God kok 
3/24/202353 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 97 - Svar på doptest og vi har med gjest

Denne episoden er produsert av Oppland ArbeiderbladVi har med oss Sveinung Næprud som gjest og vi tester om valmuefrø slår ut på heroin.Ellers veldig god kok! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/17/20231 hour, 7 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 97 - Svar på doptest og vi har med gjest

Vi har med oss Sveinung Næprud som gjest og vi tester om valmuefrø slår ut på heroin. Ellers veldig god kok! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/17/20231 hour, 7 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 96 - Hallo ja!

Denne episoden er produsert av Oppland ArbeiderbladTelefonen ringer og ringer. HC Gjestvang er innom, Eivind Hellstrøm er innom og Alf Prøysen er innom.Vi har isbada og Biffen tester biffen har fått theme song. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/10/202347 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 96 - Hallo ja!

Telefonen ringer og ringer. HC Gjestvang er innom, Eivind Hellstrøm er innom og Alf Prøysen er innom. Vi har isbada og Biffen tester biffen har fått theme song. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/10/202346 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 95 - En sterk challenge

Denne episoden er produsert av Oppland ArbeiderbladDet er tid for den ukentlige episoden og i denne episoden får Høvvern en utfordring av Einar. Han skal nemlig spise nudler som er flere hundre tusen i Scoville skalaen (se video på kunsten & kødde sin snap kanal) Gutta forbereder seg til forestilling og ellers går det i rør og skrall.Kjørr! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/3/20231 hour, 4 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 95 - En sterk challenge

Det er tid for den ukentlige episoden og i denne episoden får Høvvern en utfordring av Einar. Han skal nemlig spise nudler som er flere hundre tusen i Scoville skalaen (se video på kunsten & kødde sin snap kanal) Gutta forbereder seg til forestilling og ellers går det i rør og skrall. Kjørr! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/3/20231 hour, 4 minutes
Episode Artwork

PotitPodden Episode 94 - Pantegevinst og snart er det vår

I denne episoden prate vi om ulike ting. Alt i fra en gylden pantesum som utgir mer gevinst enn andre til at det snart er vår.God kok i studio.Hørs/ Oppland Arbeiderblad Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/24/202356 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 94 - Pantegevinst og snart er det vår

I denne episoden prate vi om ulike ting. Alt i fra en gylden pantesum som utgir mer gevinst enn andre til at det snart er vår. God kok i studio. Hørs Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/24/202356 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 93 - Eksotisk erotisk podcast

Denne episoden er produsert av Oppland ArbeiderbladDenne uka har vi med oss nok en gang Melvin Snerken som gjest. Vi snakker om uvanlige temaer og går på med friskt mot.Også trekker vi en vinner av vår apple Watch konkurranse.Hørs. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/17/20231 hour, 8 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 93 - Eksotisk erotisk podcast

Denne uka har vi med oss nok en gang Melvin Snerken som gjest. Vi snakker om uvanlige temaer og går på med friskt mot. Også trekker vi en vinner av vår apple Watch konkurranse. Hørs. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/17/20231 hour, 7 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episoe 92 - Cobra Taco og mobilspill

Denne episoden er produsert av Oppland ArbeiderbladGod kok i studioBlir no prat på cobra kjøtt som taco, vi skal i gang med Biffen tester Biffen, spark VM i Hurdal, mobilspill og ukas egging. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/10/202348 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episoe 92 - Cobra Taco og mobilspill

God kok i studio Blir no prat på cobra kjøtt som taco, vi skal i gang med Biffen tester Biffen, spark VM i Hurdal, mobilspill og ukas egging. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/10/202348 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 91 - Maxi søppel & Ukas Egging

Denne episoden er produsert av Oppland ArbeiderbladNok en uke, nok en episode.Vi snakker om mye forskjellig, vi har vært på urbane totninger premiere i Oslo, landet vi egentlig egentlig på månen? og vi skal til med mye forskjellig fremover.Hva vi skal får du høre et sted i denne episoden. Hør hele.God fornøyelse. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/3/202359 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 91 - Maxi søppel & Ukas Egging

Nok en uke, nok en episode. Vi snakker om mye forskjellig, vi har vært på urbane totninger premiere i Oslo, landet vi egentlig egentlig på månen? og vi skal til med mye forskjellig fremover. Hva vi skal får du høre et sted i denne episoden. Hør hele. God fornøyelse. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/3/202359 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 90 - En bra episode 

Denne episoden er produsert av Oppland ArbeiderbladGod kok i studio da vi har med oss Torbjørn "Melvin Snerken" som gjest. Vi snakker om at det må finnes et fly med liggesenger for lange turer til Gjøvikbanen. Mye forskjellig rør som vanlig. Og vi drar til Oslo på urbane totninger premiere. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/27/20231 hour, 12 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 90 - En bra episode 

God kok i studio da vi har med oss Torbjørn "Melvin Snerken" som gjest. Vi snakker om at det må finnes et fly med liggesenger for lange turer til Gjøvikbanen. Mye forskjellig rør som vanlig. Og vi drar til Oslo på urbane totninger premiere. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/27/20231 hour, 11 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 89 - Moped & Frisør René

Denne episoden er produsert av Oppland ArbeiderbladI denne ukas PotitPodden skvaldres det om mye forskjellig.Vi har vært stunt reportere for OA på NM i ski på Vind og det snakkes om alt i fra teoriprøven før i tia til frisør klipp.Ellers god kok i studio. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/20/202352 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 89 - Moped & Frisør René

I denne ukas PotitPodden skvaldres det om mye forskjellig. Vi har vært stunt reportere for OA på NM i ski på Vind og det snakkes om alt i fra teoriprøven før i tia til frisør klipp. Ellers god kok i studio. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/20/202352 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 88 - Likskjorte og morsmjølk 

Denne episoden er produsert av Oppland ArbeiderbladI denne episoden tar vi for oss litt av hvert. Timon forteller om ulike historier fra tiden på kistefabrikken til traktorkjøring som 13 åring.Høvvern får en kryptisk snap med utsagn fra Daily mail om duer fra 2018.God fornøyelse Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/13/20231 hour, 4 minutes
Episode Artwork

PotitPodden Episode 88 - Likskjorte og morsmjølk 

I denne episoden tar vi for oss litt av hvert. Timon forteller om ulike historier fra tiden på kistefabrikken til traktorkjøring som 13 åring. Høvvern får en kryptisk snap med utsagn fra Daily mail om duer fra 2018.God fornøyelse Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/13/20231 hour, 3 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 87 - Nytt år og PornKlypa

Denne episoden er produsert av Oppland ArbeiderbladNytt år, nye muligheter og nye ablegøyer.Solid stemning i studio med ny mixer som viser seg å ha enorme innebygde lydfiler. Vi røper en hemmelighet som skal skje i påsken. God fornøyelse.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/6/20231 hour, 13 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 87 - Nytt år og PornKlypa

Nytt år, nye muligheter og nye ablegøyer.Solid stemning i studio med ny mixer som viser seg å ha enorme innebygde lydfiler. Vi røper en hemmelighet som skal skje i påsken. God fornøyelse.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/6/20231 hour, 13 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 86 - Hatter og neser

Denne episoden er produsert av Oppland ArbeiderbladNok et år er snart omme og vi snakker om alt mulig i denne siste episoden for året.Alt i fra familesagaen de syv søstre, Fleksnes og vi snakker om hvorfor det ikke er lett å bryte ut av dette såkalte A4.Ellers mye rør også.Talas til neste år God fornøyelse.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/30/202244 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 86 - Hatter og neser

Nok et år er snart omme og vi snakker om alt mulig i denne siste episoden for året. Alt i fra familesagaen de syv søstre, Fleksnes og vi snakker om hvorfor det ikke er lett å bryte ut av dette såkalte A4. Ellers mye rør også. Talas til neste år God fornøyelse.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/30/202243 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 85 - God Jul

Denne episoden er produsert av Oppland ArbeiderbladTimon har sett den nye Olsenbanden filmen og triller terning, Høvvern har klart å rote bort lager nøkkelen og ellers god stemning før julen settes inn for alvor.Vi ønsker våre lyttere en riktig God Jul.Ny episode kommer i romjula.Hørs hei Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/23/202242 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 85 - God Jul

Timon har sett den nye Olsenbanden filmen og triller terning, Høvvern har klart å rote bort lager nøkkelen og ellers god stemning før julen settes inn for alvor. Vi ønsker våre lyttere en riktig God Jul. Ny episode kommer i romjula. Hørs hei Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/23/202242 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 84 - Bikkjekaldt og Julegaver

Denne episoden er produsert av Oppland ArbeiderbladI denne uka rører vi om mye forskjellig. Sønstelie er i Gran Canaria, voldsomme kuldegrader om dager, forsvunnet hund i breiskallen, Timon har fått mænflu og vi byr på julegavetips. God fornøyelse Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/16/20221 hour, 2 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 84 - Bikkjekaldt og Julegaver

I denne uka rører vi om mye forskjellig. Sønstelie er i Gran Canaria, voldsomme kuldegrader om dager, forsvunnet hund i breiskallen, Timon har fått mænflu og vi byr på julegavetips. God fornøyelse Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/16/20221 hour, 2 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 82 - Biltur til Alnabru

Denne episoden er produsert av Oppland ArbeiderbladTimon trengte nåler til tattosjappa og vi spiller inn podcast episoden på tur i bil innover. En del forskjellige vi snakker om på denne bilturen, alt fra tattoo podcast, politikk og julekalendere. God stemning, kjørr Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/2/20221 hour, 10 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 82 - Biltur til Alnabru

Timon trengte nåler til tattosjappa og vi spiller inn podcast episoden på tur i bil innover. En del forskjellige vi snakker om på denne bilturen, alt fra tattoo podcast, politikk og julekalendere. God stemning, kjørr Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/2/20221 hour, 10 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

PotitPodden er snart tilbake

Denne episoden er produsert av Oppland ArbeiderbladPotitPodden beklager at det ikke kommer ny episode denne uka. Vi må prioritere litt andre prosjekter da jul og juleshow står på trappene, men vi lover å komme sterkere tilbake senere! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/24/202215 seconds
Episode Artwork

PotitPodden er snart tilbake

PotitPodden beklager at det ikke kommer ny episode denne uka. Vi må prioritere litt andre prosjekter da jul og juleshow står på trappene, men vi lover å komme sterkere tilbake senere! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/24/202215 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 78 - Ækstra Drug, for'n Pær!

Denne episoden er produsert av Oppland ArbeiderbladBy popular demand, som de lirer av seg borti statene, så blir det en ekstra lang episode denne uka.Gutta snakker om alt fra tissing i dusjen til alternative former for begravelse.Det blir konkurranse. Og da Espen glimerer med sitt fravær returnerer Torbjørn "Melvin" Melbye som vikar. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/28/20221 hour, 16 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 78 - Ækstra Drug, for'n Pær!

By popular demand, som de lirer av seg borti statene, så blir det en ekstra lang episode denne uka.Gutta snakker om alt fra tissing i dusjen til alternative former for begravelse.Det blir konkurranse. Og da Espen glimerer med sitt fravær returnerer Torbjørn "Melvin" Melbye som vikar. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/28/20221 hour, 16 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 77 - Aktivister og Paranormale hendelser

Denne episoden er produsert av Oppland ArbeiderbladDet blir god gok i studio i dag også, Høvvern har merka noe meget mistenkelig siden sist. Gutta konkurrerer og vi tar opp vår ukas sak fra Oa. Ukas Potit er også med.Ellers litt forskjellig innhold fra aktivister til oppfølger av busemenn. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/21/202240 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 77 - Aktivister og Paranormale hendelser

Det blir god gok i studio i dag også, Høvvern har merka noe meget mistenkelig siden sist. Gutta konkurrerer og vi tar opp vår ukas sak fra Oa. Ukas Potit er også med. Ellers litt forskjellig innhold fra aktivister til oppfølger av busemenn. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/21/202240 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 72 - Forside Rap og Q&A

Denne episoden er produsert av Oppland ArbeiderbladI studio i dag tar vi for oss mye forskjellig. Spørsmål svarer vi også på av de som har sendt inn spørsmål inn til oss. Det blir også heftig konkurranse.Ellers fryktelig god stemning i studio Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/16/202255 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 72 - Forside Rap og Q&A

I studio i dag tar vi for oss mye forskjellig. Spørsmål svarer vi også på av de som har sendt inn spørsmål inn til oss. Det blir også heftig konkurranse.Ellers fryktelig god stemning i studio Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/16/202255 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 71 - Banan og serviceinnstilling

Denne episoden er produsert av Oppland ArbeiderbladDet er mye diskusjoner og konkurranse tyder på god stemning. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/2/202234 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 71 - Banan og serviceinnstilling

Det er mye diskusjoner og konkurranse tyder på god stemning. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/2/202234 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 61 - La plattingen stå

Denne uka er det mye rør på tapetet. Verdenskrig, brødrene Dahl og sinte folk for en som har lagt en platting ved mjøskanten. Temperaturen stiger da kara diskuterer hardt med motgående argumenter om en spesiell spalte i Totens blad. En av oss har rett, men hvem? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/25/20221 hour, 9 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 61 - La plattingen stå

Denne uka er det mye rør på tapetet. Verdenskrig, brødrene Dahl og sinte folk for en som har lagt en platting ved mjøskanten. Temperaturen stiger da kara diskuterer hardt med motgående argumenter om en spesiell spalte i Totens blad. En av oss har rett, men hvem? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/25/20221 hour, 9 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 60 - Episode nr. 60 og vi har mæ gjest

Denne uka har vi med oss en gjest for litt skvalder og fanteri. Jon Kristian Jonsonhaugen er trommeslager i countrybandet "Hilljacks" og er med oss i denne ukas episode der det røres og en noe rød tråd med Totens Blad. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/18/20221 hour, 18 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 60 - Episode nr. 60 og vi har mæ gjest

Denne uka har vi med oss en gjest for litt skvalder og fanteri. Jon Kristian Jonsonhaugen er trommeslager i countrybandet "Hilljacks" og er med oss i denne ukas episode der det røres og en noe rød tråd med Totens Blad. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/18/20221 hour, 18 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 59 - Digresjon & K-Consult

Nok en ny episode står for tur, vi snakker om vår opplevelse forrige helg og ellers mye tullball. Det snakkes også om at det Høvvern jobber med er en god sammenligning med Karl Reveruds firma K-Consult. Ellers er det mye rør og noe lettere upolitiske diskusjoner. Hørs hei! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/11/20221 hour, 12 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 59 - Digresjon & K-Consult

Nok en ny episode står for tur, vi snakker om vår opplevelse forrige helg og ellers mye tullball. Det snakkes også om at det Høvvern jobber med er en god sammenligning med Karl Reveruds firma K-Consult. Ellers er det mye rør og noe lettere upolitiske diskusjoner. Hørs hei! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/11/20221 hour, 12 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 58 - Skiblander`s skatt

Vi er tilbake og vi dukker inn i de blyferske nyhetene i Totens Blad. Det dukker opp skjulte skatter og ellers ittno nytt, bære fjas. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/4/20221 hour, 9 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 58 - Skiblander`s skatt

Vi er tilbake og vi dukker inn i de blyferske nyhetene i Totens Blad. Det dukker opp skjulte skatter og ellers ittno nytt, bære fjas. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/4/20221 hour, 9 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 57 - Porno & Røde Telefonkiosker

Ny uke, ny episode. Denne uka er gutta tilbake med Totens blad i sin hule hånd. Vi tar en titt på noen aktuelle saker og noe må faktisk opp til diskusjon. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/21/20221 hour, 2 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 57 - Porno & Røde Telefonkiosker

Ny uke, ny episode. Denne uka er gutta tilbake med Totens blad i sin hule hånd. Vi tar en titt på noen aktuelle saker og noe må faktisk opp til diskusjon. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/21/20221 hour, 2 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 56 - Kräk-Eva & Løbben som gjest!

Det er et nytt år og nye freske muligheter. Vi starter året med en gjest og det er en av våre faste lyttere Løbben! Vi oppdager kräk-Eva fra et innsendt youtube klipp og vi kjører på med et par spalter og god stemning Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/15/20221 hour, 8 minutes, 1 second
Episode Artwork

PotitPodden Episode 56 - Kräk-Eva & Løbben som gjest!

Det er et nytt år og nye freske muligheter. Vi starter året med en gjest og det er en av våre faste lyttere Løbben! Vi oppdager kräk-Eva fra et innsendt youtube klipp og vi kjører på med et par spalter og god stemning Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/15/20221 hour, 7 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 55 - Ranskurs & ØkonomiNAVigasjon

Denne uka tar vi for oss ulike saker i Totens blad igjen. Vi prøver å holde vår røde tråd, men det viser seg å ikke være lett det der. Vi tar for oss blant annet ranet på Bøverbru kiosken, HC 50 år og masse annet snacks du kan kose deg med i helga. Har mer, skar bare ut å hente. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/17/20211 hour, 12 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 55 - Ranskurs & ØkonomiNAVigasjon

Denne uka tar vi for oss ulike saker i Totens blad igjen. Vi prøver å holde vår røde tråd, men det viser seg å ikke være lett det der. Vi tar for oss blant annet ranet på Bøverbru kiosken, HC 50 år og masse annet snacks du kan kose deg med i helga. Har mer, skar bare ut å hente. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/17/20211 hour, 11 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 54 - LIVE med Thor Gotaas

Denne uken er det duket for nok en live innspilling fra TYST. Med oss denne uka har fått med selveste Thor Gotaas. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/3/20211 hour, 48 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 54 - LIVE med Thor Gotaas

Denne uken er det duket for nok en live innspilling fra TYST. Med oss denne uka har fått med selveste Thor Gotaas. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/3/20211 hour, 48 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 53 - Pantelånerne i Lenagata

Det er fredag igjen og nok en episode av PotitPodden blir servert i kjent stil. Kanskje noe mer innsyn i Totens blad enn vanlig, men det sklir ut i flere historier og med noen spenstige saker så blir det varmt i studio da dette skaper diskusjoner og meninger. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/19/20211 hour, 21 minutes, 1 second
Episode Artwork

PotitPodden Episode 53 - Pantelånerne i Lenagata

Det er fredag igjen og nok en episode av PotitPodden blir servert i kjent stil. Kanskje noe mer innsyn i Totens blad enn vanlig, men det sklir ut i flere historier og med noen spenstige saker så blir det varmt i studio da dette skaper diskusjoner og meninger. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/19/20211 hour, 20 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 52 - Kokken og 2.etasje på Gimle

Denne uka sliter Einar fortsatt med mæn-flu og kunne ikke stille under dagens innspilling. Så Høvvern kastet seg rundt og fikk med en gjest og det ble ingen ringere enn Kapp`s Store Sønn Thomas "kokken" Moe Sundal. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/12/20211 hour, 6 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 52 - Kokken og 2.etasje på Gimle

Denne uka sliter Einar fortsatt med mæn-flu og kunne ikke stille under dagens innspilling. Så Høvvern kastet seg rundt og fikk med en gjest og det ble ingen ringere enn Kapp`s Store Sønn Thomas "kokken" Moe Sundal. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/12/20211 hour, 6 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 51 - LIVE på Fjorn

Denne ukas episode ble spilt inn Live på Fjorn på kapp og denne gangen fikk vi med selveste Paul Håvard Østby som gjest. Det røres om mye i denne episoden og Einar bjudar på med en egen komponert låt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/6/20211 hour, 9 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 51 - LIVE på Fjorn

Denne ukas episode ble spilt inn Live på Fjorn på kapp og denne gangen fikk vi med selveste Paul Håvard Østby som gjest. Det røres om mye i denne episoden og Einar bjudar på med en egen komponert låt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/6/20211 hour, 9 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 50 - Dyreoverganger & Musikkuniformer

I denne ukas episode dukker det opp en rekke spørsmål der gutta prøver å finne fornuftige svar. Det er nok en gang tid for å prøve å ta for seg Totens blad denne uka, med jevne avsporinger og historier som dukker opp er ikke alltid det lett. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/29/20211 hour, 3 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 50 - Dyreoverganger & Musikkuniformer

I denne ukas episode dukker det opp en rekke spørsmål der gutta prøver å finne fornuftige svar. Det er nok en gang tid for å prøve å ta for seg Totens blad denne uka, med jevne avsporinger og historier som dukker opp er ikke alltid det lett. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/29/20211 hour, 3 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 49 - Mæn flu

Gutane er klare for ny episode, men en av de har blitt noe i dårlig form. Det er rett og slett så ille at det ble jaggu en låt av det også i denne ukas episode. Vi prøver å veilede oss frem i Totens blad e-avis, men helt sjanseløst. Klokker og og alt vettu, bare å legge opp. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/22/202156 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 49 - Mæn flu

Gutane er klare for ny episode, men en av de har blitt noe i dårlig form. Det er rett og slett så ille at det ble jaggu en låt av det også i denne ukas episode. Vi prøver å veilede oss frem i Totens blad e-avis, men helt sjanseløst. Klokker og og alt vettu, bare å legge opp. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/22/202156 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 48 - Det kom forbi en svær granat!

Denne ukas episode av PotitPodden tar vi for oss nok en gang totens blad og vi krabber oss igjennom ukas høydepunkter. Vi prøver oss på en ny spalte der PotitPodden Smakar! Her blir både luktesanser og synssanser satt på prøve! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/15/20211 hour, 7 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 48 - Det kom forbi en svær granat!

Denne ukas episode av PotitPodden tar vi for oss nok en gang totens blad og vi krabber oss igjennom ukas høydepunkter. Vi prøver oss på en ny spalte der PotitPodden Smakar! Her blir både luktesanser og synssanser satt på prøve! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/15/20211 hour, 7 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 47 - LIVE fra TYST & med gjest: Kjetil Tovsrud

Denne episoden har vi med oss nok en gjest, denne gangen er det Kjetil Tovsrud. Det skravles og det prates om historier fra flere år tilbake og latterkuler, utbrudd og sjuke historier er noe av det som blir servert her i dag. Noe spalter, noe Totens blad, men ikke minst kanskje tidenes annonse som gjør til at vi bare må ta en telefon.. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/8/20211 hour, 17 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 47 - LIVE fra TYST & med gjest: Kjetil Tovsrud

Denne episoden har vi med oss nok en gjest, denne gangen er det Kjetil Tovsrud. Det skravles og det prates om historier fra flere år tilbake og latterkuler, utbrudd og sjuke historier er noe av det som blir servert her i dag. Noe spalter, noe Totens blad, men ikke minst kanskje tidenes annonse som gjør til at vi bare må ta en telefon.. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/8/20211 hour, 17 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 46 - 1g Panodil & Åpningshelg på TYST

Denne ukas episode kan vi by på flere historier og mye tullprat. Totens blad var ikke ankommet så vi måtte trå tæl læll. Det var åpningshelg på TYST og vi ser tilbake på så og si vellykket helg der. Skravla går, kjøret går og Dagros går. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/24/202149 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 46 - 1g Panodil & Åpningshelg på TYST

Denne ukas episode kan vi by på flere historier og mye tullprat. Totens blad var ikke ankommet så vi måtte trå tæl læll. Det var åpningshelg på TYST og vi ser tilbake på så og si vellykket helg der. Skravla går, kjøret går og Dagros går. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/24/202149 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 45 - Fysste gong LIVE på TYST

Det er duket for fysste live innspilling og vi stiller selvfølgelig uforberedt! Vi må legge til at lyden ble ikke helt optimal og derfor ble dette en veldig kort episode. Vi kommer sterkere tilbake og det blir flere LIVE sendinger fremover. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/17/202129 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 45 - Fysste gong LIVE på TYST

Det er duket for fysste live innspilling og vi stiller selvfølgelig uforberedt! Vi må legge til at lyden ble ikke helt optimal og derfor ble dette en veldig kort episode. Vi kommer sterkere tilbake og det blir flere LIVE sendinger fremover. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/17/202129 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 44 - Realityprogram

Denne ukas episode i PotitPodden tar vi for oss flere nyttige og unyttige saker, blant annet tar vi opp diskusjonen rundt realityprogrammer. Timon trur nemlig Høvvern hadde egnet seg best i programmet Big Brother, mens han selv tror at det ikke finnes noen program han kunne ha kommet langt i. Vi tar praten og stor tullprat fare i denne ukas episode! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/10/202156 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 44 - Realityprogram

Denne ukas episode i PotitPodden tar vi for oss flere nyttige og unyttige saker, blant annet tar vi opp diskusjonen rundt realityprogrammer. Timon trur nemlig Høvvern hadde egnet seg best i programmet Big Brother, mens han selv tror at det ikke finnes noen program han kunne ha kommet langt i. Vi tar praten og stor tullprat fare i denne ukas episode! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/10/202155 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 43 - Innfløtter`n

Denne uka har vi med en ny gjest i studio. Tidligere sølvgutt, innfløtter fra Asker, Stabæk supporter og har nå bodd i "Benste" på Toten i over 1 år nå. Vi snakker selvfølgelig om vår kompis Petter Knøsen! Med freske Olsenbanden referanser og med latteren lett tilgjengelig håper vi at dette vil gi deg en latter inn mot helga! God fornøyelse! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/3/202155 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 43 - Innfløtter`n

Denne uka har vi med en ny gjest i studio. Tidligere sølvgutt, innfløtter fra Asker, Stabæk supporter og har nå bodd i "Benste" på Toten i over 1 år nå. Vi snakker selvfølgelig om vår kompis Petter Knøsen! Med freske Olsenbanden referanser og med latteren lett tilgjengelig håper vi at dette vil gi deg en latter inn mot helga! God fornøyelse! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/3/202155 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 42 - Store Annonser og Lena Mart'n

Vi er på plass i nytt studio og vi har rigget oss opp med god oversikt over det som skjer. Denne uka tar vi nok en gang for oss ulike saker i Totens blad og latteren sitter løst i det vi skal til å se på ukas lokale nyheter. Hvor mange røde dager gjenstår i år, og hvor mange ganger skal vårt stolte norske flagg opp? Vi sørger for enkel underholdning for våre lyttere. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/27/20211 hour, 6 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 42 - Store Annonser og Lena Mart'n

Vi er på plass i nytt studio og vi har rigget oss opp med god oversikt over det som skjer. Denne uka tar vi nok en gang for oss ulike saker i Totens blad og latteren sitter løst i det vi skal til å se på ukas lokale nyheter. Hvor mange røde dager gjenstår i år, og hvor mange ganger skal vårt stolte norske flagg opp? Vi sørger for enkel underholdning for våre lyttere. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/27/20211 hour, 6 minutes, 1 second
Episode Artwork

PotitPodden Episode 41 - Skulle det dukke opp flere lik

Det er god stemning og latteren sitter løst i ukas episode da vi tramper oss gjennom Totens blad. Det blir mye tanker rundt Henrik Ibsen, prat om salgscoacher, mot i brøstet og ikke minst har det blitt sett at det spises lunsj i en likbil. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/20/202148 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 41 - Skulle det dukke opp flere lik

Det er god stemning og latteren sitter løst i ukas episode da vi tramper oss gjennom Totens blad. Det blir mye tanker rundt Henrik Ibsen, prat om salgscoacher, mot i brøstet og ikke minst har det blitt sett at det spises lunsj i en likbil. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/20/202148 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 40 - Ny sesong og nye fraspark

Det er duket for en ny sesong av PotitPodden. Det har vært sommerferie både for PotitPodden og Totens blad og vi kan se frem til nok en sesong. I denne episoden tar vi for oss mye til nyttig og unyttig informasjon og åpner en ny sesong med kjente fraser og i kjent stil.God fornøyelse. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/13/20211 hour, 5 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 40 - Ny sesong og nye fraspark

Det er duket for en ny sesong av PotitPodden. Det har vært sommerferie både for PotitPodden og Totens blad og vi kan se frem til nok en sesong. I denne episoden tar vi for oss mye til nyttig og unyttig informasjon og åpner en ny sesong med kjente fraser og i kjent stil.God fornøyelse. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/13/20211 hour, 5 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Sesong 1 Hits

Her er våre musikalske innslag fra sesong 1 av PotitPodden. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/6/202158 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Sesong 1 Hits

Her er våre musikalske innslag fra sesong 1 av PotitPodden. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/6/202158 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 38 - Kommunal befaring og Sesongavslutning

Sesongavslutning i PotitPodden. Vi takker for følget og avslutter med en helt fin og innholdsrik episode. Referanser til freske fraspark, voksenkjeft på kommunen, og en haug med gamle spalter får kjørt seg. I tillegg har vi Stikkan direkte inne på terrassen. Beklager forsinkelsen, men her er den - Episode 38God sommer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/2/20211 hour, 4 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 38 - Kommunal befaring og Sesongavslutning

Sesongavslutning i PotitPodden. Vi takker for følget og avslutter med en helt fin og innholdsrik episode. Referanser til freske fraspark, voksenkjeft på kommunen, og en haug med gamle spalter får kjørt seg. I tillegg har vi Stikkan direkte inne på terrassen. Beklager forsinkelsen, men her er den - Episode 38God sommer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/2/20211 hour, 3 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 37 - Din Klo og Hellstrøm

Vi er tilbake fra karantene og det har skjedd ting siden sist. Nytt bilkjøp er gjort, PotitPodden har fått seg Patreon og EM er i full gang. Det blir stor stemning da vi parodier et senario der selveste Eyvind Hellstrøm tester kebab i pita på Din Klo. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/25/202151 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 37 - Din Klo og Hellstrøm

Vi er tilbake fra karantene og det har skjedd ting siden sist. Nytt bilkjøp er gjort, PotitPodden har fått seg Patreon og EM er i full gang. Det blir stor stemning da vi parodier et senario der selveste Eyvind Hellstrøm tester kebab i pita på Din Klo. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/25/202151 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 36 - Nakenbilde og Fisherman's Friend

Denne uka røres det høylytt. Vi snakker om alt fra historier med et kodak kamera og til slagord fra reklamer. Det dukker opp et slagord som blir stor diskusjon om hvor det stammes fra. Noen spalter tas opp igjen og ikke minst Fiskebørsen er på plass! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/11/20211 hour, 26 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 36 - Nakenbilde og Fisherman's Friend

Denne uka røres det høylytt. Vi snakker om alt fra historier med et kodak kamera og til slagord fra reklamer. Det dukker opp et slagord som blir stor diskusjon om hvor det stammes fra. Noen spalter tas opp igjen og ikke minst Fiskebørsen er på plass! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/11/20211 hour, 26 minutes
Episode Artwork

PotitPodden Episode 35 - Munndiaré og Premierefest

Det er fullstendig overtenning i podcaststudio på Bilitt når det skal prates om Urbane Totninger, Elling, Hvalkjøtt, svenske fiskehistorier og røverhistorier om beerponggesjeften til Høvvern. Her var det lite totens blad og mye pissprat. Spalter utgår også i dag. Hør hør! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/4/20211 hour, 7 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 35 - Munndiaré og Premierefest

Det er fullstendig overtenning i podcaststudio på Bilitt når det skal prates om Urbane Totninger, Elling, Hvalkjøtt, svenske fiskehistorier og røverhistorier om beerponggesjeften til Høvvern. Her var det lite totens blad og mye pissprat. Spalter utgår også i dag. Hør hør! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/4/20211 hour, 7 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 34 - Regatta og Hagenisser

Denne ukas episode stuker vi nok en gang inn i Totens Blad.Vi snakker om alt fra regatta til økende innbyggertall i Vestre Toten, og vi opplever at vi i Østre Toten henger etter! Det blir også en diskusjon rundt hagenisser, og et meget skeptisk blomsterbedd hos Haug , mens Einar har begynt å gjøre seilbåten sin klar for regatta. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/28/202159 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 34 - Regatta og Hagenisser

Denne ukas episode stuker vi nok en gang inn i Totens Blad.Vi snakker om alt fra regatta til økende innbyggertall i Vestre Toten, og vi opplever at vi i Østre Toten henger etter! Det blir også en diskusjon rundt hagenisser, og et meget skeptisk blomsterbedd hos Haug , mens Einar har begynt å gjøre seilbåten sin klar for regatta. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/28/202158 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 33 - Bønder til kamp!

Det er klart for det ekte bondeopprøret. Franske tilstander og rabalder er oppskriften ifølge Einar. Høvvern får bakoversveis da han oppdager Gildes nysatsing på Rollerburger. Det prates om landhockey, krocket og idrettshysteri. Blommer og det som verre er skar stikke kjepper i Jorda/hjula. Virrvarr av en episode. Kjør da! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/21/20211 hour, 34 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 33 - Bønder til kamp!

Det er klart for det ekte bondeopprøret. Franske tilstander og rabalder er oppskriften ifølge Einar. Høvvern får bakoversveis da han oppdager Gildes nysatsing på Rollerburger. Det prates om landhockey, krocket og idrettshysteri. Blommer og det som verre er skar stikke kjepper i Jorda/hjula. Virrvarr av en episode. Kjør da! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/21/20211 hour, 26 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 32 - Hipp hipp for 17.mai

Det nærmer seg 17.mai og vi tar frem våre mikrofoner og spiller inn den 32 episoden. Vi tar opp praten rundt den nye Olsenbanden filmen som skal spilles inn og vi skvaldrer om både løst og fast. Vi har også laget en egen variant av en sang ved anlednigen 17.mai Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/14/202152 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 32 - Hipp hipp for 17.mai

Det nærmer seg 17.mai og vi tar frem våre mikrofoner og spiller inn den 32 episoden. Vi tar opp praten rundt den nye Olsenbanden filmen som skal spilles inn og vi skvaldrer om både løst og fast. Vi har også laget en egen variant av en sang ved anlednigen 17.mai Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/14/202152 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 31 - Brosjyrer til Fiffen

Det skvaldres igjennom Totensblad, og penispraten sitter løst! Vi har dratt inn ukens sladder og kårer ukens totning. I tillegg kommer fiffen til Toten,,, en liten forsmak serveres i ukens episode. Heisann Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/30/202159 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 31 - Brosjyrer til Fiffen

Det skvaldres igjennom Totensblad, og penispraten sitter løst! Vi har dratt inn ukens sladder og kårer ukens totning. I tillegg kommer fiffen til Toten,,, en liten forsmak serveres i ukens episode. Heisann Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/30/202159 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 30 - Kunst og kultur

Som Elling ville sagt; Dere har begått poesi. Det prates varmt om Bilitt innledningsvis i en slags poesiform, og vi har fått inn en kontaktannonse med bilpreferanser spesifisert i annonseteksten. Det er kunstutstilling på Peder Balke-senteret og Lund utvikling har gitt opp hele driten Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/23/20211 hour, 12 minutes, 1 second
Episode Artwork

PotitPodden Episode 30 - Kunst og kultur

Som Elling ville sagt; Dere har begått poesi. Det prates varmt om Bilitt innledningsvis i en slags poesiform, og vi har fått inn en kontaktannonse med bilpreferanser spesifisert i annonseteksten. Det er kunstutstilling på Peder Balke-senteret og Lund utvikling har gitt opp hele driten Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/23/20211 hour, 11 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 29 - Helt Kanon

Slipp fangene fri, det er vår! Einar har vært i Russland og prøveskutt verdens største kanon. Espen forteller om første gang han brukte skjærebrenner. Vi har også full kontroll på pengene fra Nokasranet Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/16/20211 hour, 10 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 29 - Helt Kanon

Slipp fangene fri, det er vår! Einar har vært i Russland og prøveskutt verdens største kanon. Espen forteller om første gang han brukte skjærebrenner. Vi har også full kontroll på pengene fra Nokasranet Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/16/20211 hour, 10 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 28 - Påskerør

Siden det er påske så smeller vi til med litt påskerør. Med enkel humor sørger vi for enkel underholdning for våre lyttere. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/31/202139 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 28 - Påskerør

Siden det er påske så smeller vi til med litt påskerør. Med enkel humor sørger vi for enkel underholdning for våre lyttere. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/31/202139 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 27 - Få det på!

Vi kjører på med nok en ukentlig episode av PotitPodden. Denne uka med en voldsom shlager og med lett humor sørger vi for lett underholdning for våre lyttere. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/26/202151 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 27 - Få det på!

Vi kjører på med nok en ukentlig episode av PotitPodden. Denne uka med en voldsom shlager og med lett humor sørger vi for lett underholdning for våre lyttere. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/26/202151 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 26 - Boyband og Moelven burger

Etter en ukes pause er vi tilbake med full trøkk! Med faste spalter sørger vi for enkel underholdning for våre lyttere. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/19/20211 hour, 5 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 26 - Boyband og Moelven burger

Etter en ukes pause er vi tilbake med full trøkk! Med faste spalter sørger vi for enkel underholdning for våre lyttere. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/19/20211 hour, 5 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 25 - Det skal nok gå ja

Vi tar nok et dykk nedi Totenblad denne uka.Med nystekte vafler i hus bjudar vi på med enkel underholdning til våre lyttere. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/5/202155 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 25 - Det skal nok gå ja

Vi tar nok et dykk nedi Totenblad denne uka.Med nystekte vafler i hus bjudar vi på med enkel underholdning til våre lyttere. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/5/202155 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 24 - The Voice

Denne episoden har vi besøk av "The Voice Mads" Vi tar en titt på ukens TotensBlad, går igjennom våre spalter og kødder som vanlig. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/26/20211 hour, 20 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 24 - The Voice

Denne episoden har vi besøk av "The Voice Mads" Vi tar en titt på ukens TotensBlad, går igjennom våre spalter og kødder som vanlig. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/26/20211 hour, 20 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 23 - Bare ketchup og clubhouse debut

Vi tar nok et dykk nedi Totenblad denne uka. Våres lengste episode hittil og vi bjudar på med enkel underhilding til våre lyttere. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/19/20211 hour, 22 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 23 - Bare ketchup og clubhouse debut

Vi tar nok et dykk nedi Totenblad denne uka. Våres lengste episode hittil og vi bjudar på med enkel underhilding til våre lyttere. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/19/20211 hour, 22 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 22 - Mors Elling

Vi tar nok et dykk inn i ukas Totenblad! Med noe faste spalter sørger vi for lett underholdning for våre lyttere. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/12/20211 hour, 7 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 22 - Mors Elling

Vi tar nok et dykk inn i ukas Totenblad! Med noe faste spalter sørger vi for lett underholdning for våre lyttere. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/12/20211 hour, 7 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 21 - Snitteprat

Vi tar nok en titt på ukens TotensBlad og prater tull og kødd som vanlig.Med noe spalter og musikalske innslag sørger vi for god nok underholdning. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/5/20211 hour, 17 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 21 - Snitteprat

Vi tar nok en titt på ukens TotensBlad og prater tull og kødd som vanlig.Med noe spalter og musikalske innslag sørger vi for god nok underholdning. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/5/20211 hour, 17 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 20 - Biff og bærné

Vi tar nok en titt på ukens TotensBlad og prater tull og kødd som vanlig.Med noe nye spalter og musikalske innslag sørger vi for god nok underholdning.Og denne uka kommer vi med en overraskelse :D Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/29/20211 hour, 2 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 20 - Biff og bærné

Vi tar nok en titt på ukens TotensBlad og prater tull og kødd som vanlig.Med noe nye spalter og musikalske innslag sørger vi for god nok underholdning.Og denne uka kommer vi med en overraskelse :D Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/29/20211 hour, 2 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 19 - Møkkamænn, God på ski

Vi tar nok en titt på ukens TotensBlad og prater tull og kødd som vanlig.Med noe nye spalter og musikalske innslag sørger vi for god nok underholdning. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/22/20211 hour, 10 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 19 - Møkkamænn, God på ski

Vi tar nok en titt på ukens TotensBlad og prater tull og kødd som vanlig.Med noe nye spalter og musikalske innslag sørger vi for god nok underholdning. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/22/20211 hour, 10 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 18 - Mye pækking og 4 grep

Vi tar en titt på ukens TotensBlad og prater tull og kødd som vanlig.Med noe nye spalter og musikalske innslag sørger vi for god nok underholdning. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/15/20211 hour, 4 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 18 - Mye pækking og 4 grep

Vi tar en titt på ukens TotensBlad og prater tull og kødd som vanlig.Med noe nye spalter og musikalske innslag sørger vi for god nok underholdning. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/15/20211 hour, 4 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 17 - Sau og Grease

Vi er tilbake med nye spalter og hurremeirundt. Vi tar en titt på ukens TotensBlad og prater tull og kødd som vanlig. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/8/20211 hour, 2 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 17 - Sau og Grease

Vi er tilbake med nye spalter og hurremeirundt. Vi tar en titt på ukens TotensBlad og prater tull og kødd som vanlig. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/8/20211 hour, 2 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 16 - Julerør og fallerallera

Vi tar en titt på ukens og årets siste TotensBlad, vi går igjennom innkommende tips og skvaldrer som vanlig.Faste spalter som Ukas Sladder, Ukas Annonse, Ukas Potit og Ukas Midtsidepike er sjølsagt med.Ønsker dere alle en riktig God jul og et godt nyttår! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/24/20201 hour, 8 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 16 - Julerør og fallerallera

Vi tar en titt på ukens og årets siste TotensBlad, vi går igjennom innkommende tips og skvaldrer som vanlig.Faste spalter som Ukas Sladder, Ukas Annonse, Ukas Potit og Ukas Midtsidepike er sjølsagt med.Ønsker dere alle en riktig God jul og et godt nyttår! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/24/20201 hour, 8 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 15 - Totens Blad Består

Vi feirer at totens blad består med snacks og god stemning i studio, går igjennom innkommende tips og skvaldrer som vanlig.Faste spalter som Ukas Sladder, Ukas Annonse, Ukas Potit og er sjølsagt med. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/18/202050 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 15 - Totens Blad Består

Vi feirer at totens blad består med snacks og god stemning i studio, går igjennom innkommende tips og skvaldrer som vanlig.Faste spalter som Ukas Sladder, Ukas Annonse, Ukas Potit og er sjølsagt med. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/18/202050 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 14 - Desperate Tider

Vi tar en titt på ukens TotensBlad, går igjennom innkommende tips og skvaldrer som vanlig.Faste spalter som Ukas Sladder, Ukas Annonse, Ukas Potit og Ukas Midtsidepike er sjølsagt med. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/11/202056 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 14 - Desperate Tider

Vi tar en titt på ukens TotensBlad, går igjennom innkommende tips og skvaldrer som vanlig.Faste spalter som Ukas Sladder, Ukas Annonse, Ukas Potit og Ukas Midtsidepike er sjølsagt med. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/11/202056 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 13 - Made in Kolbu

Vi tar en titt på ukens TotensBlad, går igjennom innkommende tips og skvaldrer som vanlig.Faste spalter som Ukas Sladder, Ukas Annonse, Ukas Potit og Ukas Midtsidepike er sjølsagt med. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/4/20201 hour, 11 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 13 - Made in Kolbu

Vi tar en titt på ukens TotensBlad, går igjennom innkommende tips og skvaldrer som vanlig.Faste spalter som Ukas Sladder, Ukas Annonse, Ukas Potit og Ukas Midtsidepike er sjølsagt med. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/4/20201 hour, 3 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 12 - Velkommen te Særp Tropez

Vi tar en titt på ukens TotensBlad, går igjennom innkommende tips og skvaldrer som vanlig.Faste spalter som Ukas Sladder, Ukas Annonse, Ukas Potit og Ukas Midtsidepike er sjølsagt med. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/27/202059 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 12 - Velkommen te Særp Tropez

Vi tar en titt på ukens TotensBlad, går igjennom innkommende tips og skvaldrer som vanlig.Faste spalter som Ukas Sladder, Ukas Annonse, Ukas Potit og Ukas Midtsidepike er sjølsagt med. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/27/202058 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 11 - For full musikk

Vi tar en titt på ukens TotensBlad, går igjennom innkommende tips og skvaldrer som vanlig. Denne gangen med musikalske innslag og høy latter!Faste spalter som Ukas Sladder, Ukas Annonse, Ukas Potit og Ukas Midtsidepike er sjølsagt med. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/20/202053 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 11 - For full musikk

Vi tar en titt på ukens TotensBlad, går igjennom innkommende tips og skvaldrer som vanlig. Denne gangen med musikalske innslag og høy latter!Faste spalter som Ukas Sladder, Ukas Annonse, Ukas Potit og Ukas Midtsidepike er sjølsagt med. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/20/202053 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 10 - Grom Legevisitt

Vi tar en titt på ukens TotensBlad, går igjennom innkommende tips og skvaldrerier som vanlig. Denne Episoden har vi besøk av sjølveste Ida Marie Ringerud som vår første gjest! Faste spalter som Ukas Sladder, Ukas Annonse, Ukas Potit og Ukas Midtsidepike er sjølsagt med. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/13/20201 hour, 6 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 10 - Grom Legevisitt

Vi tar en titt på ukens TotensBlad, går igjennom innkommende tips og skvaldrerier som vanlig. Denne Episoden har vi besøk av sjølveste Ida Marie Ringerud som vår første gjest! Faste spalter som Ukas Sladder, Ukas Annonse, Ukas Potit og Ukas Midtsidepike er sjølsagt med. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/13/20201 hour, 6 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 9 - Tynn Suppe og Fritert Banan

Vi tar en titt på ukens TotensBlad, går igjennom innkommende tips og skvaldrerier som vanlig. Vi får erfare at ikke alle episoder er like gode, men vi tar oss opp mot slutten! Faste spalter som Ukas Sladder, Ukas Annonse, Ukas Potit og Ukas Midtsidepike er sjølsagt med. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/6/202052 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 9 - Tynn Suppe og Fritert Banan

Vi tar en titt på ukens TotensBlad, går igjennom innkommende tips og skvaldrerier som vanlig. Vi får erfare at ikke alle episoder er like gode, men vi tar oss opp mot slutten! Faste spalter som Ukas Sladder, Ukas Annonse, Ukas Potit og Ukas Midtsidepike er sjølsagt med. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/6/202052 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 8 - Helt alminnelig full

Vi tar en titt på ukens TotensBlad, går igjennom innkommende tips og skvaldrerier som vanlig.Faste spalter som Ukas Sladder, Ukas Annonse, Ukas Potit og Ukas Midtsidepike er sjølsagt med. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/30/20201 hour, 8 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 8 - Helt alminnelig full

Vi tar en titt på ukens TotensBlad, går igjennom innkommende tips og skvaldrerier som vanlig.Faste spalter som Ukas Sladder, Ukas Annonse, Ukas Potit og Ukas Midtsidepike er sjølsagt med. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/30/20201 hour, 8 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 7 - Grytekjøtt og Freske Parkeringer

Vi tar opp ukas nyhetsstoff, innkommende tips og skvaldrer som vanlig om løst av fast. Mest tullprat, men også noe seriøst Faste spalter som Ukas Sladder, Ukas Annonse, Ukas Potit og Ukas Midtsidepike er også med. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/23/202050 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 7 - Grytekjøtt og Freske Parkeringer

Vi tar opp ukas nyhetsstoff, innkommende tips og skvaldrer som vanlig om løst av fast. Mest tullprat, men også noe seriøst Faste spalter som Ukas Sladder, Ukas Annonse, Ukas Potit og Ukas Midtsidepike er også med. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/23/202050 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 6 - VHS kassetten

Vi tar opp ukas nyhetsstoff, forteller gamle historier og rører i innkommende tips. Det blir mye pissprat, men også noe seriøst.Faste spalter som Ukas Sladder, Ukas Annonse, Ukas Potit og Ukas midtsidepike er også med. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/16/20201 hour, 53 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 6 - VHS kassetten

Vi tar opp ukas nyhetsstoff, forteller gamle historier og rører i innkommende tips. Det blir mye pissprat, men også noe seriøst.Faste spalter som Ukas Sladder, Ukas Annonse, Ukas Potit og Ukas midtsidepike er også med. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/16/20201 hour, 44 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 5 - Fyllekjøring og Rød Mix

I episode 5 tar vi nok et dykk nedi ukas totenblad.Vi tar opp ukas nyhetsstoff, innkommende tips og skvaldrer som vanlig med skiftende stemmebruk.Faste spaltene som Ukas Sladder, Ukas Annonse, Ukas Potit og Ukas Midtsidepike er også med. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/9/20201 hour, 1 minute, 10 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 5 - Fyllekjøring og Rød Mix

I episode 5 tar vi nok et dykk nedi ukas totenblad.Vi tar opp ukas nyhetsstoff, innkommende tips og skvaldrer som vanlig med skiftende stemmebruk.Faste spaltene som Ukas Sladder, Ukas Annonse, Ukas Potit og Ukas Midtsidepike er også med. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/9/20201 hour, 1 minute, 2 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 4 - Innbrudd og 70 tonn mæ epler!

I episode 4 tar vi nok et dykk nedi ukas totenblad.Vi tar opp ukas nyhetsstoff, innkommende tips og skvaldrer som vanlig med skiftende stemmebruk.Faste spaltene som Ukas Sladder, Ukas Annonse, Ukas Potit og Ukas Midtsidepike er også med. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/2/20201 hour, 2 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 4 - Innbrudd og 70 tonn mæ epler!

I episode 4 tar vi nok et dykk nedi ukas totenblad.Vi tar opp ukas nyhetsstoff, innkommende tips og skvaldrer som vanlig med skiftende stemmebruk.Faste spaltene som Ukas Sladder, Ukas Annonse, Ukas Potit og Ukas Midtsidepike er også med. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/2/20201 hour, 2 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 3 - Sautjuver og Potitkake!

I episode 3 tar vi nok et dykk nedi ukas totenblad.Vi tar opp innkommende tips og skvaldre som vanlig med skiftende stemmebruk. Faste spalter som Ukens annonse, Ukas Potit og Ukas Midtsidepike er også med. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/25/202054 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 3 - Sautjuver og Potitkake!

I episode 3 tar vi nok et dykk nedi ukas totenblad.Vi tar opp innkommende tips og skvaldre som vanlig med skiftende stemmebruk. Faste spalter som Ukens annonse, Ukas Potit og Ukas Midtsidepike er også med. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/25/202054 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 2 - Skjenkebevillning! Henn er sporten?

I episode 2 tar vi nok et dykk nedi ukas totenblad.Faste spalter som Ukas Sladder, Ukas Annonse, Ukas Potit og Ukas Midtsidepike er også med. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/18/202054 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

PotitPodden Episode 2 - Skjenkebevillning! Henn er sporten?

I episode 2 tar vi nok et dykk nedi ukas totenblad.Faste spalter som Ukas Sladder, Ukas Annonse, Ukas Potit og Ukas Midtsidepike er også med. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/18/202053 minutes, 56 seconds