Winamp Logo
Poprådet Cover
Poprådet Profile

Poprådet

Norwegian, Cultural, 1 season, 10 episodes, 4 hours, 46 minutes
About
Reality-TV, moteskandaler, maskerte artister, TikTok-mat, Twitter-feider, filmfestivaler, og seriene alle sier du bare må se. Poprådet tar seg av de aller viktigste sakene hver uke med ett mål for øye: Finne ut hva feedene våre forteller om tiden vi lever i.
Episode Artwork

Menn som ligner på rotter, «Charter-Svein», perfekte pupper og «Gutta»-stemning

Attraktive rottemenn, en programleder med babynyhet og politikere som provoserer med rabarbarasaft. Det er stikkord når Poprådet i dag har skrudd på produsent Ulla Rafaelsens mikrofon. Du får også guttastemning, tips til sommerantrekk, Louis CKs tilbakekomst og Bridgerton som fremkaller tårer.
6/18/202459 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Anti-vaxxers, mormoner-TV og kroning av Charles: Ny episode i Aftenposten-appen og hos Podme nå!

Dag Sørås er gjest i Poprådet, og er lei av kjendiser med hjernedøde utsagn. Eller er han egentlig det? Og hva med kjendis-TV, har vi nådd bunnen av konseptutviklingen nå? Hvorfor har det rakna for Kody i Sister Wives? Og hvorfor sier alle nei til å synge for stakkars kong Charles? Dette er bare noe av det som står på agendaen denne uken i Poprådet. Med Aftenpostens egne popkultur-eksperter Sanne Hansson Lier og Therese Sollien. Fra og med 21. februar får du nye episoder kun i Aftenposten-appen og hos Podme.
2/28/20231 minute, 8 seconds
Episode Artwork

Sophie Elise, mannehelse og gamle referanser: Ny episode i Aftenposten-appen og hos Podme nå!

Isalill Kolpus er gjest i Poprådet, og lurer på om hun faktisk er i den egentlige målgruppa til Sophie Elise. Eller er det Ellen DeGeneres hun skal være fan av? Og er Snapchat stories egentlig en god nyhetskilde? Hva er den beste mockumentaryen? Hvem var Komikameratene? Og hvorfor snakker vi om Adam Sandler? Alt dette, og sannsynligvis mer, får du kanskje svar på i denne episoden. Som vanlig med Aftenpostens popkultur-eksperter Sanne Hansson Lier og Therese Sollien. Fra og med tirsdag 21. februar finner du Poprådet kun i Aftenposten-appen og hos Podme.
2/21/20231 minute, 9 seconds
Episode Artwork

Rom-coms, Harry Potter, og Kristi brud er tilbake

Javad El Bakali er gjest i Poprådet, og det passer relativt dårlig siden det er valentinsdagen. Hvilken romantisk komedie anbefaler den selvutnevnte romantisk komedie-skeptikeren? Hvilken karakter fra Sex og singelliv burde lansere sin egen dørmatte-kolleksjon? Og sist, men ikke minst: Er det greit å kjøpe det nye Harry Potter-spillet? Med Aftenpostens popkultur-eksperter Sanne Hansson Lier og Therese Sollien.
2/14/202334 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Tiktok-skam, justice 4 Pamela og gammel TV på nytt

Torbjørn Røe Isaksen er gjest i Poprådet, men betyr det at han har lastet ned verdens skumleste app? Og hvilken TV-serie er det han ser for fjerde gang? Også på agendaen denne uken: 90-talls stjerners store revansje, Norges vinnersjanser i Eurovision, manifestering i vikingtida, Oscar-spådommer, og oppskriften på å bli kjendis. I tillegg tennes det et slags lys for Dr. Phil, og noe får Therese til å ville melde seg på Mars-programmet til Elon Musk. Med Aftenpostens popkultur-eksperter Sanne Hansson Lier og Therese Sollien.
2/7/202337 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Britney, bedrag og født ved første blikk

Dag Sørås er gjest i Poprådet, og spørsmålene er mange: Er reality-TV verdt å se på hvis det ikke står noe ekte på spill? Er det moralsk forsvarlig å spille av Lana del Rey sine låter på dobbel hastighet? Blir 2023 året vi slutter å la oss forføre av løgnere, låser mobilene våre inn i konvolutter og begynner å drikke gin rickey på byen? Og får Britney det bedre snart? I Poprådet er det lov til å både spørre og håpe. Med Aftenpostens popkultur-eksperter Sanne Hansson Lier og Therese Sollien, og special guest star Dag Sørås.
1/31/202339 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Kim K på bruktshopping, Y2K, og må Beyoncé kanselleres?

Går det an å kansellere selveste Queen B? Hva slags horcrux-prosjekt er det Kim Kardashian holder på med? Og begynner vi å nå tålegrensen vår for både netthets, Y2K-mote, fake aksenter og antall strømmetjenester? Alt dette, og mer, får du (kanskje) svar på i ukens episode av Poprådet. Med Aftenpostens popkultur-eksperter Sanne Hansson Lier og Therese Sollien, og special guest star Javad El Bakali.
1/24/202339 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Stifler’s mom, japansk Gwen Stefani og Glass Onion

Blir det endelig plass til kvinner over 60 i Hollywood? Hvem er Ben Shapiro og hva er problemet hans med Glass Onion? Og kan man selv bestemme hvilket land man kommer fra? Alt dette er bare noe av det som granskes i pophistoriens andre rådsmøte. Med Aftenpostens popkultur-eksperter Sanne Hansson Lier og Therese Sollien, og special guest star Isalill Kolpus.
1/17/202334 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Nepo babies, Andrew Tate og kongelig TMI

Endelig er det urpremiere på Poprådet! Øverst på sakslisten står en viss influencer som er anklaget for menneskesmugling, og en viss prins som er ute med selvbiografi. Med Aftenpostens popkultur-eksperter Sanne Hansson Lier og Therese Sollien, og special guest star Torbjørn Røe Isaksen.
1/10/202339 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Snart kommer Poprådet

Reality-TV, moteskandaler, maskerte artister, TikTok-mat, Twitter-feider, filmfestivaler, og seriene alle sier du bare må se. Poprådet tar seg av de aller viktigste sakene hver uke med ett mål for øye: Finne ut hva feedene våre forteller om tiden vi lever i.
1/5/20231 minute, 7 seconds