Winamp Logo
Poenget Cover
Poenget Profile

Poenget

Norwegian, Social, 2 seasons, 80 episodes, 2 days, 11 hours, 48 minutes
About
Jeg, Jonas Braaten, tenker veldig mye. Jeg liker å snakke om alt og ingenting, spesielt med meg selv. Jeg vil ta opp temaer alt fra familie, klær, venner og mat til følelser, tanker, fremtid og selvbilde. Jeg vil få deg til å tenke. Med spørsmål og temaer fra deg skal jeg dele mine syn og tanker, som forhåpentligvis kommer til nytte en dag. Du skal få både le og gråte. Vi er alle mennesker. Ingen dager er like. Men jeg skal hvertfall prøve å gjøre din litt bedre. For annonsering: [email protected]
Episode Artwork

Folk som ikke respekter tiden din, henge etter "alle" andre og eksamens-tips

Jonas synes Rebekka ikke respekterer tiden hans fordi hun alltid er sein. De snakker om det å føle på å henge etter "alle" andre og gir deres beste eksamens-tips! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/25/202353 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Roadtrip (sånn faktisk)

BLI MED PÅ ROADTRIP!I denne episoden drar Reka og Jonas "hjem" til Kragerø, og de har med deg i baksetet <3 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/18/202344 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Tips når det kommer til flytting

lol enda mer snakk om flytting :) Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/11/202349 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Utdanning VS Erfaring

Jonas der usikker på hva han skal gjøre til høsten. I denne episoden snakker han om hvor utdanning kan ta deg og om erfaring kan være bedre i visse tilfeller? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/4/202348 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

"Hvordan har du det?"

I denne episoden hører Jonas om hvordan det går med gjengen her<3 En liten life-update Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/27/202344 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Dopa ned på byen

Hva gjør man hvis man opplever at noen man kjenner blir dopet ned på byen? Eller hva gjør man om man selv blir det? Jonas og Rebekka snakker om en hendelse hvor de sto midt oppi det selv. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/20/202350 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Vokse opp uten "internett"

Hvordan er det å vokse opp nå i dag sammenlignet med for 10 år siden? Teknologi var noe helt annet da. I dag filmer barn TikTok videoer med innkjøpsvideo, dans, tips og triks. Da Jonas var ung lekte han i hagen til naboen, syklet med kompiser i gatene og brukte hustelefon. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/13/202340 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Facetime med Reka: Onlyfans, Porno, Sjalusi, Leve nå eller senere?

Jonas og Rebekka har vært i London. Jonas snakker om at han blir en lystløgner i fylla og da juger han på seg en unødvendig Onlyfans bruker. De snakker også om et lytterproblem om sjalusi ovenfor venninner av kjæresten. Samtidig reflekterer de om man skal leve i nuet eller passe på hva man bruker penger på for fremtidens skyld. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/6/202358 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Tanken om at livet ikke har en mening

Når de eksistensielle tankene om livet dukket opp. Hvorfor er jeg her? Hva er livet mitt? Hvorfor gjør jeg det jeg gjør? Hvorfor er det ingenting som fyller meg nok til å føle at jeg lever slik jeg ønsker? I denne episoden reflekterer Jonas rundt perioder han spiser opp alt, men aldri blir mett. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/30/202330 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Magefølelse VS andres forventinger

Hvordan skal man velge mellom å følge drømmene sine eller å følge samfunnets forventninger? I dagens episode reflekterer vi over dilemmaet:Samfunnets forventingen til videre utdanning, typ universitet eller høyskole VS hva man selv ønsker å gjøre, enten det er å jobbe, reise, osv. Hører du på magefølelsen din? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/27/202315 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Johanne Massey: Utenforskap, humorkarrieren, drop-out og dagbøker

Dagens gjest møtte jeg første gang for et år siden, og tenkte med en gang, hun er faen meg unik. Et år senere har hun vunnet prisen for årets underholdning på Vixen foran hele influenser-norge! Johanne har det siste året tatt norge med storm med sine unike og underholdene sketcher på Tiktok. I denne episoden åpner hun seg opp om vanskeligheter med å slippe folk inn, utenforskap på videregående, droppe ut for å satse på komiker-karrieren og mye mer! Hun er jævlig morsom, og hun er hjertelig velkommen til Poenget, Johanne Massey! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/23/202358 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Motivasjons Mandag #3 Hvordan har du det rundt deg?

Er du bevisst på hvordan du har det rundt deg? Det kan påvirke deg mer enn du tror Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/20/202311 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Facetime med Reka: Seksualitet, Fransk-kjærlighet, Gym-crush og Nabo-vibrator

Velkommen til Facetime med Reka! Rebekka er sexolog, og en god venn av Jonas. Sammen snakker de om alt fra sex og hverdagsproblemer til samfunnsaktuelle temaer og gamle historier. I dagens episode snakker Jonas om en gutt han ble kjent med i Frankrike og gym-crushet hans, mens Rebekka glemmer at ikke alle trenger å se vibratorene hennes. Tema: seksualitet, hvordan snakke om seksualitet, hva er seksualitet, hva tenker vi om seksualitet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/16/202357 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Motivasjonsmandag #2 Hvem har du rundt deg?

Er du bevisst på hvem du omringer deg med? De påvirker alt du er og gjør Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/13/20239 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Gutter gråter

La oss snakke om gutter og mental helse. Vi har vokst opp med at gutter ikke utrykker følelser på samme måte som jenter. Hva skal til for å få gutter til å åpne seg opp om at de ikke har det så bra, og slutte å "manne seg opp"? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/9/202326 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Motivasjonsmandag #1 Du påvirkes av hvordan andre ser deg

Dette er MOTIVASJONS MANDAG. Et helt nytt konsept på Poenget, med mer fokus på mindset og selvutvikling.I dagens episode snakker vi om hvordan andre tenker om deg, kan påvirke deg til å tanke annerledes om deg selv. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/5/202310 minutes
Episode Artwork

Julie Fiala: Tenke positivt, alenetid og rutiner

Hun er Norges nye Tiktok-fenomen og på bare ett år har hun klart å trollbinde hundre-tusener med hennes ærlige og genuine personlighet. Jeg skal ærlig innrømme at hun har at et av de best førsteinntrykkene på meg på ganske lenge. Velkommen til Poenget, Julie fiala. I dag snakker hun om livet, venner, hva som gjør henne glad, inspirasjon, drømmer, skole og rutiner. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/2/20231 hour, 2 minutes, 33 seconds