Winamp Logo
Podrecension | Svampriket Cover
Podrecension | Svampriket Profile

Podrecension | Svampriket

Swedish, Video Games, 1 season, 14 episodes, 4 minutes
About
Sveriges bästa spelblogg
Episode Artwork

Podrecension: Doom Eternal

Niklas har spelat doom! Här är vad han tyckte om det.
4/13/20204 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Gears 5

Linus har pratat sig hes om Gears 5 på vår youtubekanal, och nu kommer hela kalaset ut som podd också!
10/10/20190
Episode Artwork

Podrecension: Dishonored 2

Nämen titta! En vild podrecension dyker upp! Linus och Ludde sätter sig ner för att diskutera Dishonored 2. Hur kul är det att lönmörda? Och hur kul är namnet Corvo?
11/25/20160
Episode Artwork

GOTY 2014: Årets 10 bästa tv-spelslåtar

Det som först skulle bli en videolista blev efter lite datorhaveri en podlista. Men när det handlar om musik kanske det inte gör så mycket när allt kommer omkring. I en 30 minuter lång pod räknar Tommy, Niklas och Anders ner de tio tv-spelslåtar som de tyckte var allra bäst under 2014.
12/26/20140
Episode Artwork

Podrecension: Call of Duty: Advanced Warfare

Det moderna kriget är inte modernt längre. Nu är det i framtiden vi ska skjuta varandra, i ett spel som vid upprepade tillfällen kallats för "science" snarare än sci-fi. Anders, Peter och Tobias har lite svårt att hålla med, när de djupdyker ner i Call of Duty-serien och berättar om sina egna erfarenheter med serien. Det hela leder upp till en mer fokuserad diskussion om seriens senaste tillskott. Mycket nöje!
11/28/20140
Episode Artwork

Podrecension: Valiant Hearts: The Great War

Anders, Niklas, Sandra och Ludde samlas under söndagskvällen för att tillsammans prata om Valiant Hearts: The Great War. Ett spel som inte lämnat någon av oss oberörd. Avsnittet är relativt spoilerfritt, men extra känsliga bör hålla sig borta tills de spelat detta fantastiska spel.
6/30/20140
Episode Artwork

Podrecension: Professor Layton Vs. Phoenix Wright

Tommy och hans sambo Gabriella slår sig ner med en kopp te i soffan för att diskutera det efterlängtade Professor Layton Vs. Phoenix Wright till 3DS. Gabriella som är expert på både Professor Layton och Phoenix Wright talar ut om sina åsikter och tanker i nästan 60 minuter, medan Tommy försöker att inte ställa allt för dumma frågor.
4/11/20140
Episode Artwork

Podrecension: Dark Souls 2

Niklas och Peter har gått genom all typ av skärseld. Snubblat, fallit och dött - flera gånger. Ändå har de börjat om, samlat fler själar och sakta och jävligt osäkert tagit sig vidare. De har båda spelat Dark Souls 2 och nu känner de sig mogna att recensera spelet i form av en podrecension.
4/3/20140
Episode Artwork

Podrecension: Strider (2014)

Anders, Tobias och Niklas har alla tre spelat 2014 års upplaga av Strider. I denna podrecension pratar de om deras relation till serien som stort, men framförallt vad som är väldigt bra, och väldigt dåligt, med den senaste reinkarnationen.
3/19/20140
Episode Artwork

Podlista: Nintendo Wii Topp 10

Veckans Söndagslista kommer i ljudform. Ludde och Tommy har spelat sina sista Nintendo Wii-spel och sätter sig ner för att diskutera konsolens bästa spel. Tillsammans tar de fram en topp 10-lista över de spel som de gemensamt tycker är bäst till Nintendo Wii.
1/27/20130
Episode Artwork

Podrecension: Kart-special!

Tobbe, Tommy och Ludde har spelat varsitt kartspel den här veckan. Självklart blir det även snack om Mario Kart och om att köra bil på en motorsåg.
11/20/20120
Episode Artwork

Podrecension: Borderlands 2

I Svamprikets utkanter har de tre svamparna Linus, Tobias och Anders spelat Borderlands 2. Ingen av dem har spelat klart det än, men det struntar vi i och bestämmer oss för att sätta oss ner och prata om det ändå.
10/11/20120
Episode Artwork

Podrecension: Transformers: Fall of Cybertron

Ludde och Tommy har fler än en anledning att vara nostalgiska inför Fall of Cybertron. Inte nog med att båda lekte med Transformers när de var småttingar, War for Cybertron var även ett av de två första spelen som ett nystartat Svampriket fick att recensera för över två år sedan. Nu är det dags för uppföljaren, och Ludde har spelat kampanjen medan Tommy har fokuserat på multiplayer.
8/30/20120
Episode Artwork

Podrecension: New Super Mario Bros. 2

Anders och Tommy ringer upp varandra för att prata om Marios senaste äventyr på 3DS, i något som vi för enkelhetens skull kort och gott kallar för en "Podrecension". Det blir ca. 30 minuter bakåtlutat snack om guldgrävaräventyret, håll till godo.
8/22/20120