Winamp Logo
podkaste.com Cover
podkaste.com Profile

podkaste.com

Albanian, History, 2 seasons, 619 episodes, 4 days, 7 hours, 47 minutes
About
Podkaste në Shqip, përfshirë lajme javore, përralla, podkaste historike, sociologjike dhe audio libra.
Episode Artwork

Kama bronzi nga Shqipëria jugore

Send us a Text Message.
5/13/202410 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Tingulli i heshtjës, dënimi i tenorit dhe pritja e pianistës

5/10/20247 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Djali dhe violina

5/10/20246 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Arratisja e 16 vjeçarit Sazan Dema nga kampi i Tepelenës

4/17/20246 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Një kushtim i epokës së bronzit në Çukë (Sarandë)

4/16/20249 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Materialet e gjetura në tumën 6 të Shtojit

4/12/202415 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Historia e mjekut kosovar që u bë minator në vitet e diktaturës

4/11/20247 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Kush e do më shumë gjyshën

4/11/20242 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Pinoku

4/5/202410 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Tuma numër 6 e varrezës së Shtojit përshkrimi i varreve dhe gjetjeve

4/5/202414 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Të ishe gruaja e armikut

4/2/20245 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Udhëtim në hapësirë

3/30/20244 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Tuma numër 6 e varrezës së Shtojit

3/26/202410 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Mësuesja e parë e muzikantëve të mëdhenj në pranga

3/24/20246 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Mbretëria e frutave

3/19/20245 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Torturat e Gjergj Bubanit, zëri i parë i Radio Tiranës, në komunizëm

3/19/20249 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Kultura e Komanit

3/19/202415 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Hipopotami Gapi

3/18/20243 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Divorci

3/17/202411 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Ded Gjonmarkaj - vuajtjet në burgjet e komunizmit dhe kthimi në shtëpi 67 vjeç

3/17/20248 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Tumat e Patosit

3/14/20246 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Kultivimi i misrit

3/13/20243 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Breshka magjike

3/13/20242 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Ilirët dhe Shqiptarët pjesa 2

3/13/202416 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Rrjetet sociale në kohët moderne

3/10/20245 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

KLOTILDA SHANTOJA LARGIMI I SAJ NGA SKENA DHE TORTURAT E REGJIMIT NDAJ FAMILJES SE SAJ

3/10/202411 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Ilirët dhe Shqiptarët

3/5/202412 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

përghim i bisedës kquuiv (sigurimi) dhe culi

2/2/202425 seconds
Episode Artwork

Riza Alizoti u var në ditën e ditëlindjës

10/26/20237 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Kalaja e Mavrovës dhe identifikimi i saj me qytetin ilir Olympe

10/26/20237 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Dy ushtarë të ekzekutuar nga Divizioni i 5-të sulmues të dënuar në Gostivar

10/26/20236 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

lajme javore 17.10-23.10 2023

10/26/20237 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Mos thuaj mos

10/16/20234 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

lajme javore 10.10 - 16.10 2023

10/16/20236 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

John Coltrane - My favorite things (1963)

10/15/202321 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Deri ku e çuan njeriun

10/14/20235 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Historitë e frikshme

10/12/20233 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Trendet e dëmshme në rrjetet sociale

10/12/20235 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Monedhat në kohën e Bizantit

10/11/20236 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

lajme javore 02.10-09.10 2023

10/9/20235 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Lepurushi dhe delet

10/8/20236 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Tre fluturat

10/8/20234 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Të dhëna mbi tipin antropologjik të shqiptarëve gjatë mesjetës

10/6/20238 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Vuajtjet dhe sakrificat e Ethem Carës

10/4/20237 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Lulja më e bukur

10/4/20233 minutes
Episode Artwork

lajme javore 24.09-01.10 2023

10/2/20235 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Vendbanime të antikitetit të vonë në krahinën e Mallakastrës

9/27/20239 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

lajme javore 18.09-24.09 2023

9/25/20236 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Gratë në zonat rurale

9/24/20234 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Kapela e zonjës Gibins

9/24/20234 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Koha për tu larë

9/24/20235 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Reduktimi i varfërisë nga Adam Smith

9/23/20236 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Kështjella e Pogradecit

9/20/202310 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

lajme javore 11.09-17.09 2023

9/18/20238 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Lajmet e rreme

9/15/20235 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Bretkosa princ

9/15/20239 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Sali Çuni i revoltës së Spaçit

9/15/20238 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Sistemi fortifikues i kështjellës së Kaninës

9/13/202310 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

lajme javore 04.09-10.09 2023

9/11/20237 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Treni i lodrave

9/8/20234 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Kujdes nga gjyqëtarët e rremë

9/8/20234 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Kallo e shpirtit të Xhemal Brojes në themelet e teatrit

9/8/20236 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Gradishta e Symizës në periudhën e vonë antike dhe në mesjetë

9/6/202310 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

Gjama e burrave mes zakoneve dhe dokeve

9/4/20233 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Fuqia e Hakut

9/4/20233 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

lajme javore 28.08-03.09 2023

9/4/20236 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Vaskë Kolec Si i pushkatonim të pafajshmit me gjyqe të sajuara

9/1/20237 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Mbi higjienën dhe ushqyerjën e fëmijëve

8/31/20237 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Varreza arbërore e Shurdhahut (Rrethi i Shkodrës)

8/30/202313 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Dimri i vonuar

8/29/20236 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Në kërkim të zarfit

8/29/20235 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Shumë pyetje për një kapelë

8/29/20232 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

lajme javore 21.08-27.08 2023

8/28/20235 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Gaqo Kaskaviqi, i riu korçar që kaloi 27 vjet në burgjet komuniste 21 08

8/27/20235 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Një varrezë e kulturës arbërore në Lezhë

8/24/20239 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

lajme javore 14.08-20.08 2023

8/21/20237 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Aventura e zogut

8/14/20232 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Të jesh i pangopur

8/9/20233 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Kryengritja e Zhapokikës

8/5/20239 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Varreza arbërore e KRUJES

8/3/20239 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

lajme javore 24.07-30.07 2023

7/31/20237 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Lutja e nënës drejtuar diktatorit për partizanin e internuar në Tepelenë

7/29/20234 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Flutura dhe trendafili

7/26/20234 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Qiriu dhe tulla

7/26/20233 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Varreza arbërore e Kalasë së Dalmacës (Gërmime të vitit 1961)

Nga libri “Iliria” i Akademisë së Shkencave së RPSSH
7/26/20239 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Siguria në internet për fëmijët

7/24/20236 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

lajme javore 17.07-23.07 2023

7/24/20236 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Fytyra e babait pas telave me gjemba

7/21/20238 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Antikiteti i vonë dhe mesjeta e hershme në kërkimet shqiptare

Nga libri „Iliria“ I Akademisë së Shkencave së RPSSH
7/19/202311 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

lajme javore 10.07-16.07 2023

7/17/20235 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Majmuni dhe maçoku

7/15/20233 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Standardet e te nxenit te femijet

7/15/20234 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Bedri Çoku Si u mbijetova 20 viteve burg në diktaturën komuniste

7/14/202315 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Kontribut për hartën arkeologjike të Shqipërisë Berati

Nga libri “Iliria” i Akademisë së Shkencave së RPSSH
7/13/202314 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Siguria në internet për fëmijët

7/12/20236 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

lajme javore 03.07-09.07 2023

7/10/20236 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

Martesat e hershme

7/8/20239 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Fotografia e një jete, kockë, lëkurë dhe uniformë burgu

7/8/20237 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Roli i babait në familje

7/6/20235 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Gërmime arkeologjike të vitit 1974-1975 Dimal, Antigone, Klos

Nga libri “Iliria” i Akademisë së Shkencave së RPSSH
7/5/202313 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Ishulli i artë

7/5/20236 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Puna e papaguar e grave brenda shtëpisë

7/5/20235 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

lajme javore 26.06-03.07 2023

7/3/20238 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Vitet e komunizmit: letratce shqiptarëve dërguar familjarëve në SHBA - po vdesim urie

6/30/20238 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Gërmimet arkeologjiike 1974-75, Bardhoc, Apolloni etj

6/28/202313 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

lajme javore 19.06-25.06 2023

6/26/20239 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

2 dëshmi ditëlindja në burg e 18 vjeçarit, toruta me korent në vesh, dëshmi

6/24/20237 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Gërmimet arkeologjike Belsh etj

6/21/202311 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

lajme javore 12.06-18.06 2023

6/19/202312 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Arushi mendjemadh

6/18/20234 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Adriani i vogël

6/18/20234 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Sfidat e moshës së tretë

6/18/20234 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Një mësim për ujkun

6/18/20235 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Long gone day (the only one that rember that summer)

6/17/20235 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Pink Floyd

6/17/20236 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Pasojat e dhunës te fëmijët

6/17/20234 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Karmen, historia në komunizëm e një familjeje shqiptaro-italiane

6/16/202319 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Kështjella e Zharrës

Nga libri “ Iliria” i Akademisë së Shkencave së RPSSH
6/14/202311 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

lajme javore 05.06-11.06 2023

6/12/202310 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Zogu pushverdhë

6/9/20234 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Historia tronditëse e familjeve dibrane që u arratisën drejt Jugosllavisë për t'i shpëtuar diktaturës

6/9/20235 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Një varrezë e lashtë në fshatin Leshnjë të Skraparit

Nga libri “ Iliria” i Akademisë së Shkencave së RPSSH
6/7/202313 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

lajme javore 30.05-04.06 2023

6/5/202312 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Përfshirja e fëmijëve në punët e shtëpisë

6/3/20234 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Vrasja pa gjyq e vëllezërve Gjoka

6/2/20237 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Monedha të zbuluara në qytetin ilir në Klos

Nga libri „ Iliria“ I Akademisë së Shkencave së RPSSH
5/31/20239 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Mbretëresha e numrave

5/30/20236 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Dhuna në familje

5/30/20237 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Historia e pabesueshme e Bufit

5/29/20236 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Historia e pabesueshme e Bufit

5/29/20236 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

lajme javore 22.05-28.05 2023

5/29/20237 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Asim Shpuza para togës së pushkatimit

5/27/20239 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Gjurmë të një punishteje qeramike në Dyrrah

Nga libri “ Iliria” i Akademisë së Shkencave së RPSSH
5/24/202313 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

lajme javore 15.05-21.05 2023

5/22/202310 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

TORTURAT NDAJ INTELEKTUALIT ESHREF ZAGORCANI

5/22/20238 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Fëmijët kokëfortë

5/18/20234 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Kalaja e Karosit

Nga libri „ Iliria“ I Akademisë së Shkencave së RPSSH
5/18/202313 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

lajme javore 08.05-14.05 2023

5/16/20238 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Denimi i klerikut pa gjyq

5/12/20236 minutes
Episode Artwork

Tumat e Kuçit të zi

Nga libri “ Iliria “ i Akademisë së Shkencave së RPSSH
5/10/202311 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

lajme javore 01.05-07.05 2023

5/8/20234 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

Arrestimi i adoleshebtës 16 vjeçare

5/7/20234 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Aspekte të jetës ekonomike në Dimal

5/3/20239 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

lajme javore 24.04-30.04 2023

5/1/202311 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Masakra komuniste ndaj Çamërisë Sokol Sejko para pushkatimi

4/28/20238 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Bust i mbretit Gent apo figurë e mitologjisë ilire

Nga libri “Iliria” i Akademisë së Shkencave së RPSSH
4/26/202311 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

lajme javore 17.04-23.04 2023

4/24/202310 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Një violincelist pas hekurave të burgut, pjesa 2

4/21/20238 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Të dhënat mbishkrimore në disa qytete të Ilirisë së Jugut

Nga libri „Iliria“ i Akademisë së Shkencave së RPSSH
4/19/202310 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

lajme javore 10.04-16.04 2023

4/17/202310 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Një violincelist 17 vjeçar pas hekurave të burgut

4/14/20239 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

Tregtia dhe arteriet tregtare në llirinë e Jugut

Nga libri “Iliria” i Akademiaë së Shkencave së RPSSH
4/12/202313 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

lajme javore 03.04-09.04 2023

4/10/202311 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Vuajtjet e grave në komunizëm Agime Pipa, një simbol qëndrese

4/8/202312 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Probleme të kronologjisë së qytetit ilir

Nga libri  “Iliria” i Akademisë së Shkencave së RPSSH
4/6/202317 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

lajme javore 27.03-02.04 2023

4/3/202318 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Historia e Manolit dhe shokut që njohi në burgun e Spaçit

3/31/20238 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Neoliti dhe eneoliti në Shqipëri

3/29/20237 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

lajme javore 20.03-26.03 2023

3/27/202311 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Kalimi me not i kufirit, pjesa 2

3/24/202312 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Si të veproni nëse fëmijët nuk duan të ikin në shkollë

3/24/20235 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Gërmimet në kalanë e Beratit

3/22/202317 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

lajme javore 13.03-19.03 2023

3/20/202315 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Mungesa e limiteve te fëmijët

3/19/20234 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Kalimi me not i kufirit për liri

3/17/202310 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Rezultatet e gërmimit në Kalanë e Kaninës

Nga libri “Iliria” i Akademisë së Shkencave së RPSSH
3/15/20239 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Vonesa e të folurit te fëmijët

3/15/20234 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

lajme javore 06.03-12.03 2023

3/13/20238 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Përrallë - Në kërkim të kapelës

3/12/20232 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Përrallë - Një bretkosë këngëtare

3/12/20231 minute, 43 seconds
Episode Artwork

Përrallë - Dinosauri Doli

3/12/20234 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Pasojat e divorcit te fëmijët

3/11/20237 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Ismail Qemali dhe djemtë

3/10/20238 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Rezultatet e gërmimit në vitin 1973 në kalanë e Pogradecit

Nga libri “Iliria” i Akademisë së Shkencave së RPSSH
3/9/20239 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

lajme javore 27.02-05.03 2023

3/6/202312 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Si u bë Shqipëria vendi i parë ateist në botë, pjesa 2

3/4/202310 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Fenomeni Gaslighting

3/4/20234 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Rezultatet e gërmimeve të zhvilluara në Gradishtën e Symizës gjatë vitit 1973

Nga libri “Iliria” i Akademisë së Shkencave së RPSSH
3/3/202310 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

lajme javore 20.02-26.02 2023

2/27/202311 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Përse prindërit duhet të luajnë me fëmijët

2/26/20234 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

36 llojet e torturave të tmerrshme që u përdorën gjatë kohës së komunizmit

2/25/20238 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

Gërmimet e vitit 1973 në qytetin ilir në Klos të Mallakastrës

Nga libri “Iliria” i Akademisë së Shkencave së RPSSH
2/23/202313 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

lajme javore 13.02-19.02 2023

2/20/202312 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Si u bë Shqipëria vendi i parë ateist në botë

2/17/20239 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Rezultatet e gërmimeve arkeologjike të vitit 1973 në Antigone

Nga libri “ Iliria” i Akademisë së Shkencave së RPSSH
2/15/202312 minutes
Episode Artwork

lajme javore 06.02-12.02 2023

2/13/202311 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Përrallë - Dy arinjtë

2/12/20236 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Përrallë - 5 minjtë

2/12/20233 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Përrallë - Aventurat e Plutos

2/12/20233 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Përrallë - Një aventurë në Afrikë

2/12/20234 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Përrallë - Luani ndeshet me elefantin

2/12/20233 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Ndotja e mjedisit

2/12/20233 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Divorcet në kohën e komunizmit, pjesa e dytë

2/10/20237 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Fëmijët dhe sporti

2/8/20235 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

Rezultatet e gërmimeve arkeologjike të vitit1973 në Dimal

Nga libri “Iliria” i Akademisë së Shkencave së RPSSH
2/8/20237 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

lajme javore 30.01-05.02 2023

2/6/202310 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Nazih Gadbhan - Oud (Lebanon)

2/3/20232 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Divorci në kohën e komunizmit

2/3/20239 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Old Arbëresh Song - Zemra ime

2/3/20235 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Vendbanimi paraqytetar në Gradishtë të Belshit

Nga libri “Iliria” i Akademisë së Shkencave së RPSSH
2/1/202313 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

lajme javore 23.01-29.01 2023

1/30/20238 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Gjendja e bunkerëve sot

1/27/20235 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Miles Davis - Sketches of Spain - The Pan Piper (1960)

1/27/20233 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Teatri i Apolonisë

Nga libri “Iliria” i Akademisë së Shkencave së RPSSH
1/26/202310 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

lajme javore 16.01-22.01 2023

1/23/20236 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Filmat për fëmijët - sa edukues janë

1/22/20234 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Bunkerizimi i Shqiprisë, ndërtimi i tyre. Pjesa 2

1/19/20239 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Përrallë - Majmuni gënjeshtarë

1/19/20236 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Përrallë - Ujku dhe keci

1/19/20236 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Përrallë - Gaforrja dhe dhelpra

1/19/20237 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Sindroma Down

1/19/20237 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Varreza tumulare e Çinamakut - Kukës 1973

Nga libri “Iliria” i Akademisë së Shkencave së RPSSH
1/18/202311 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

lajme javore 09.01-15.01 2023

1/16/20238 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Shkaqet dhe parandalimi i aksidenteve rrugore

1/13/20235 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Bunkerizmi i Shqipërisë

1/13/20239 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Të dhënat numizmatike nga Zgërdheshi

Nga libri “Iliria” i Akademisë së Shkencave së RPSSH
1/11/202310 minutes, 1 second
Episode Artwork

lajme javore 02.01-08.01 2023

1/9/202318 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Sistemi arsimor në komunizëm

1/7/20237 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Bruksizmi te fëmijët

1/5/20236 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Varrezat tumulare ilire të Prodanit

Nga libri “ Iliria” i Akademisë së Shkencave së RPSSH
1/4/20239 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

lajme javore 26.12.2022-01.01.2023

1/2/20237 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Të denuarit me vdekje dhe të zhdukurit

12/31/20223 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Varreza tumulare ilire e Baçit

Nga libri “Iliria” i Akademisë së Shkencave së RPSSH
12/29/202210 minutes
Episode Artwork

Përrallë - Xhirafa qafëgjata

12/26/20223 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Përrallë - Delfini notar

12/26/20221 minute, 33 seconds
Episode Artwork

Përrallë - Një lepurush me talent

12/26/20223 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

lajme javore 19.12-25.12 2022

12/26/20226 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Si ndryshojnë dhe ndihmojnë stilet e prindërimit

12/25/20226 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

John Coltrane - Blue train (1958)

12/24/202210 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

John Coltrane - Eden Abhez (1963)

12/23/20223 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Burgjet dhe kampet

12/23/20227 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

John Coltrane - Untitled (1963)

12/22/20225 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Përrallë - Tregimi i iriqit

12/22/20225 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Përrallë - Historia e Bambit

12/22/20223 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Përrallë - Shpata magjike

12/22/20223 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Rezultatet e gërmimeve në varrezën tumulare të Pazhokut

Nga libri “Iliria” i Akademisë së Shkencave së RPSSH
12/20/202212 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

lajme javore 12.12-18.12 2022

Përmbledhje e lajmeve kryesore javore. 12 dhjetpr - 18 dhjetpr 2022
12/19/20227 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Antonio Carlos Jobim - Chega de Saudade (1959)

12/17/202225 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Dëbimet dhe internimet

12/17/20226 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Si po i fusim në kurth fëmijët

12/17/20224 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Gërmime të vitit 1973 në Maliq

Nga libri “Iliria” i Akademisë së Shkencave së RPSSH
12/14/20229 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Përrallë - Reja zemërmirë

12/12/20223 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Përrallë - Historia e dy druvarëve

12/12/20221 minute, 30 seconds
Episode Artwork

lajme javore 05.12-11.12 2022

Përmbledhje e lajmeve kryesore javore. 5 dhjetor - 11 dhjetor 2022
12/12/202211 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Survejimi i të huajve

12/9/20226 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Mbi rezultatet e gërmimeve të vitit 1973 në vendbanimin neolitik të Dunavecit

Nga libri “ Iliria” i Akademisë së Shkencave së RPSSH
12/7/202210 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

lajme javore 28.11-04.12 2022

Përmbledhje e lajmeve kryesore javore. 27 nëntor  - 04 dhjetor 2022
12/5/20229 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Foto dhe filmimet

12/2/20227 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Harta arkeologjike e luginës së Drinosit

Nga libri “Iliria” i Akademisë së Shkencave së RPSSH
11/30/202216 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

lajme javore 21.11-27.11 2022

11/28/20229 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Miles Davis - Concierto de Aranjuez - Adagio (1960)

11/26/202216 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Përgjimet dhe ndjekja, pjesa 1

11/26/20227 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Konsumator kërkoni të drejtat tuaja

11/24/20225 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Mozaikët e bazilikës paleokristiane të Linit

Nga libri “Iliria” i Akademisë së Shkencave së RPSSH
11/24/20229 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Përrallë - Dardha dhe stinët e jetës

11/22/20222 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Përrallë - Pse nuk lëvizin elefantët

11/22/20222 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

lajme javore 14.11-20.11 2022

Përmbledhje e lajmeve kryesore javore. 14 nëntor - 20 nëntor 2022
11/21/202219 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Sigurimi i Shtetit, Koçi Xoxe

11/18/20226 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Çfarë është disleksia

11/17/20224 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Përrallë - Në kërkim të bukurisë

11/17/20224 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Përrallë - Historia e yjeve të detit

11/17/20221 minute, 48 seconds
Episode Artwork

Shurdhahu, Sarda - qyteti i fortifikuar mesjetar shqiptar

Nga libri “Iliria” i Akademisë së Shkencave së RPSSH
11/16/20229 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

lajme javore 07.11-13.11 2022

11/14/202210 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Të pranosh të ndryshmën

11/12/20225 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Organizimi i rendit në kohën e komunizmit

11/11/202210 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Nekropoli i dytë i Apollonisë

Nga libri “Iliria” i Akademisë së shkencave së RPSSH
11/8/202210 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

lajme javore 31.10-06.11 2022

Përmbledje e lajmeve kryesore javore. 31 tetor - 6 nëntor 2022.
11/7/20227 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Edukimi ekonomik tek fëmijët

11/7/20226 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Ekonomia shqiptare gjatë regjimit komunist

11/3/20229 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Gërmimi i një tume në Dukat

Nga libri “Iliria” i Akademisë së Shkencave së RPSSH
11/1/20227 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

lajme javore 24.10-30.10 2022

Përmbledhje e lajmeve kryesore javore. 24 tetor - 30 tetor 2022.
10/31/20225 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Jeta e shqiptarëve në kohën e komunizmit

Seriali dokumentar “Historia e Komunizmit në Shqipëri” në formatin Podcast
10/28/20224 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Përrallë - Kafshët dhe garat sportive

10/27/20222 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Vështrim mbi kulturën e periudhës së parë të epokës së hekurit në Shqipëri

Nga libri “Iliria” i Akademisë së Shkencave së RPSSH
10/26/202212 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

lajme javore 17.10-23.10 2022

Përmbledhje e lajmeve kryesore javore. 17 tetor - 23 tetor 2022
10/24/20226 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Sindroma - Fëmija - perandor

10/23/20225 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Përrallë - Për më shumë përkdhelje

10/23/20221 minute, 53 seconds
Episode Artwork

Përrallë - Garat e fermës

10/23/20222 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Kampi i Internimit në Tepelenë

10/21/202213 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Përrallë - Një shtëpi e re për Miushin

10/20/20222 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Përrallë - Mos ki frikë nga errësira

10/20/20221 minute, 43 seconds
Episode Artwork

Zbulimet në Çakran të Fierit, pjesa 2, veglat e punës

Nga libri “Iliria” i Akademisë së Shkencave së RPSSH
10/18/202211 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

lajme javore 10.10-16.10 2022

Përmbledhje e lajmeve kryesore javore. 10 tetor - 16. tetor 2022
10/17/202210 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Sfidat e personave me Sklerozë Multiple

10/16/20223 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Sindroma Hubris apo sindroma e liderave

10/16/20224 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Historia e Komunizmit në Shqipëri ep. 4

10/10/20226 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Përfitimet e lojrave brenda shtëpisë

10/10/20222 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Stacioni i neolitit të mesëm në Çakran të Fierit

Nga libri “Iliria” i Akademisë së Skencave së RPSSH
10/10/202212 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

lajme javore 03.10-09.10 2022

10/10/202210 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Nga koeficienti i inteligjencës tek inteligjenca emocionale

10/8/20224 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Varreza e Gajtanit

Nga libri „Iliria”i Akademisë së Shkencave së RPSSH
10/5/202211 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

lajme javore 26.09-02.10 2022

10/3/20225 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

Qeramika e Qytezës së Gajtanit

Nga libri “Iliria” i Akademisë së Shkencavd së RPSSH
9/28/20228 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

lajme javore 19.09-25.09 2022

9/26/20226 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Prerjet monetare të Shkodrës, Lisit, dhe Gentit

Nga Libri “Iliria” i Akademisë së Shkencave së RPSSH
9/23/20229 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

lajme javore 12.09-18.09 2022

9/19/20227 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Antigonea

Nga libri „Iliria“ I Akademisë së Shkencave së RPSSH
9/15/20229 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

lajme javore 05.09-11.09 2022

9/12/20227 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Qyteti Ilir i Lisit Sistemi i Fortifikimit të tij

Nga libri “Iliria” i Akademisë së Shkencave së RPSSH
9/9/20229 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

lajme javore 29.08-04.09 2022

Përmbledhke e lajmeve kryesore javore. 28 gusht - 04 shtator
9/5/202214 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Qyteti Ilir në Zgërdhesh - Gjurmët

Nga libri “Iliria” i Akademisë së Shkencave së RPSSH
8/30/20227 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

lajme javore 22.08-28.08 2022

Përmbledhje e lajmeve kryesore javore. 22 gusht-28 gusht 2022
8/29/20227 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Qyteti Ilir në Zgërdhesh - Hyrje

Nga libri “Iliria” i Akademisë së Shkencave së RPSSH
8/25/20227 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

lajme javore 15.08-21.08 2022

Përmbledhje e lajmeve kryesore javore. 15 gusht-21 gusht 2022
8/22/202214 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Studimi i vendbanimit të Çakranit

Nga libri “Iliria” i Akademisë së Shkencave se RPSSH
8/16/20227 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

lajme javore 08.08-14.08 2022

Përmbledhje e lajmeve kryesore javore. 08 gusht - 14 gusht 2023
8/15/202212 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Lufta me Romën pjesa 1

Nga libri “Iliria” i Akademisë së Shkencave së RPSSH
8/8/20229 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

lajme javore 01.08-07.08 2022

Përmbledhje e lajmeve kryesore javore. 01 gusht-07 gusht 2022
8/8/202215 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Varrezat e Gajtanit

Nga Libri „Iliria“ I Akademisë së Shkencave së RPSSH
8/2/202212 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

lajme javore 25.07-31.07 2022

Përmbledhje e lajmeve kryesore javore. 25 korrik-31 korrik 2022
8/1/202210 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Qeramika Ilire e Qytezës së Gajtanit

Nga libri “Iliria” i Akademisë së Shkencave së RPSSH
7/27/202210 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

lajme javore 18.07-24.07 2022

Përmbledhje e lajmeve kryesore javore. 18 korrik-24 korrik 2022
7/25/202212 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Antigonea

Nga libri “Iliria” i Akademisë së Shkencavë së RPSSH
7/19/202210 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

lajme javore 11.07-17.07 2022

Përmbledhje e lajmeve kryesore javore. 11 korrik-17 korrik 2022
7/18/202212 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Monedhat e lashta

Nga libri „Iliria“ I Akademisë së Shkencave së RPSSH
7/14/20227 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Shqipëri - pozita dhe shtrirja gjeografike (një këndvështrim i përgjithshëm)

7/13/202215 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

lajme javore 04.07-10.07 2022

7/12/202213 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Qyteti Ilir i Lisit

Nga libri „Iliria” i Akademisë së Shkencave së RPSSH
7/5/20229 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

lajme javore 27.07-03.07 2022

Përmbledhje e lajmeve kryesore javore. 26 qershor - 03 korrik 2022
7/4/202215 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Qyteti Ilir në Zgërdhesh

Nga libri “Iliria” i Akademisë së Shkencave së RPSSH
6/27/202211 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

lajme javore 20.06-26.06 2022

Përmbledhje e lajmeve kryesore javore. 20 qershor-26 qershor 2022
6/27/202213 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Qyteti Ilir në Selcën e Poshtme

Nga libri “Iliria” i Akademisë së Shkencave së RPSSH
6/20/20229 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

lajme javore 13.06-19.06 2022

Përmbledhje e lajmeve kryesore javore. 13 qershor-19 qershor 2022
6/20/20228 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Zbulimi i qytetit Ilir Dimali

Nga libri „Iliria“ i Akademisë së Shkencave së RPSSH
6/14/20229 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

lajme javore 06.06-12.06 2022

Përmbledhje e lajmeve kryesore javore. 06 qershor-12 qershor 2022
6/13/202212 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Amantia

Nga libri „Iliria“ i Akademisë së Shkencave së RPSSH
6/8/202213 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

lajme javore 30.05-05.06 2022

Përmbledhje e lajmeve kryesore javore. 30 maj - 5 qershor 2022
6/7/20229 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Kalaja e Irmajt

Nga libri „Iliria“ i Akademisë së Shkencave së RPSSH
6/1/202210 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

lajme javore 23.05-29.05 2022

Përmbledhje e lajmeve kryesore javore. 23 maj - 29 maj 2022
5/30/20229 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Lindja e jetës qytetare në Iliri

Nga libri “Iliria” i Akademisë së Shkencave së RPSSH
5/25/20228 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

lajme javore 16.05-22.05 2022

Përmbledhje e lajmeve kryesore javore. 15 maj-22 maj 2022
5/23/202215 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Rezultatet e gërmimeve arkeologjike të vitit 1970

Nga libri “Iliria” i Akademisë së Shkencave së RPSSH
5/18/202210 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

lajme javore 09.05-15.05 2022

Prezantim I lajmeve kryesore javore. 09 maj - 15 maj 2022
5/16/202210 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Harta arkeologjike e Detit Jon

Nga libri „Iliria“ I Akademisë së Shkencave së RPSSH
5/11/202216 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

lajme javore 02.05-08.05 2022

Përmbledje e lajmeve kryesore javore. 02 maj - 08 maj 2022
5/9/202214 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Zbulimi i një furre të vjetër në fshatin Kuç të Zi

Nga libri “Iliria” i Akademisë së Shkencave së RPSSH
5/3/20229 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

lajme javore 25.04-01.05 2022

Përmbledhje e lajmeve kryesore javore. 25 prill - 01 maj 2022
5/2/202211 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Kalaja e Dalmacës

Nga libri “Iliria” i Akademisë së Shkencave së RPSSH
4/27/20229 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

lajme javore 18.04-24.04 2022

Përmbledhje e lajmeve kryesore javore. 18 prill - 24 prill 2022
4/25/20227 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Një varrezë në Bukël të Mirditës

4/18/202212 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

lajme javore 11.04-17.04 2022

Përmbledhje e lajmeve kryesore javore. 11 prill - 17 prill 2022.
4/18/202213 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Nekropoli i Apollonisë

Nga libri “Iliria” i Akademisë së Shkencave së RPSSH
4/12/202210 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

lajme javore 04.04-10.04 2022

Përmbledhje e lajmeve kryesore javore. 04 prill - 10 prill 2022
4/11/202210 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Thesari i Jubicës

Nga libri “Iliria” i Akademisë së Shkencave të RPSSH
4/7/202212 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

lajme javore 28.03-03.04 2022

Përmbledhje e lajmeve kryesore javore
4/4/202212 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Kalaja e Ripësit

Nga libri “Iliria” i Akademisë së Shkencave së RPSSH
3/30/202211 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

lajme javore 21.03-27.03 2022

3/28/202210 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Gërmime në qytëzen Ilire të Rosujës

Nga Libri “Iliria” i  Akademisë së Shkencave së RPSShpoashtu në podkaste.com
3/23/202211 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

lajme javore 14.03-20.03 2022

Përmbledhje e lajmeve kryesore javore. 14 mars - 20 mars 2022
3/21/202212 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Vendbanimi prehistorik i Trenit

Nga Libri “Iliria” i  Akademisë së Shkencave së RPSShpoashtu në podkaste.com
3/16/202210 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

lajme javore 07.03-13.03 2022

Përmbledhje e lajmeve kryesore javore. 03 mars - 13 mars 2022
3/14/20229 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

lajme javore 28.02-06.03 2022

Përmbledhje e lajmeve kryesore javore. 28 shkurt - 07 mars 2022.
3/7/20229 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Vendbanimi neolitik në fshatin Kamnik, pjesa 3

Nga Libri Iliria i Akademisë së Shkencave së RPSSH
3/6/202210 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

lajme javore 21.02-27.02 2022

Përmbledhje e lajmeve kryesore javore. 21 shkurt - 27 shkurt 2022.
2/28/202210 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Vendbanimi neolitik në fshatin Kamnik, pjesa 2

Nga Libri Iliria i Akademisë së Shkencave së RPSSH
2/26/202210 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Parathënie: Arkeologjia Shqipëtare kërkime dhe studime

poashtu në podkaste.com
2/22/202211 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

lajme javore 14.02-20.02 2022

Përmbledhje e lajmeve kryesore javore. 14 shkurt - 20 shkurt 2022
2/21/20228 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

lajme javore 07.02-13.02 2022

Përmbledhje e lajmeve kryesore javore. 07 shkurt - 13 shkurt 2022.poashtu në podkaste.com
2/13/20228 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

lajme javore 31.01-06.02 2022

Përmbledhje e lajmeve kryesore javore
2/7/20229 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Trikonka e Antigonesë

poashtu në podkaste.com
2/5/202212 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 3 kapitujt 35 dhe 36 (fundi i librit)

Lexim i Librit Skënderbeu nga Sabri Godo
2/5/202210 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 3 kapitulli 34

Lexim i Librit Skënderbeu nga Sabri Godo
2/5/202214 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 3 kapitulli 32

Lexim i Librit Skënderbeu nga Sabri Godo
2/2/20228 minutes
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 3 kapitulli 31

Lexim i Librit Skënderbeu nga Sabri Godo
2/2/202215 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 3 kapitulli 33

Lexim i Librit Skënderbeu nga Sabri Godo
2/2/202212 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

lajme javore 24.01-30.01 2022

Përmbledhje e lajmeve kryesore javore. 24 janar - 30 janar 2022
1/31/20227 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 3 kapitulli 28

Lexim i Librit Skënderbeu nga Sabri Godo
1/29/202212 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 3 kapitulli 29

Lexim i Librit Skënderbeu nga Sabri Godo
1/29/20228 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 3 kapitulli 30

Lexim i Librit Skënderbeu nga Sabri Godo
1/29/202211 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 3 kapitulli 26

Lexim i Librit Skënderbeu nga Sabri Godo
1/26/202232 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 3 kapitulli 27

Lexim i Librit Skënderbeu nga Sabri Godo
1/26/202223 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

lajme javore 17.01-23.01 2022

Përmbledhje e lajmeve kryesore javore
1/24/20229 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 3 kapitulli 25

Lexim i Librit Skënderbeu nga Sabri Godo
1/22/202211 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 3 kapitulli 24

Lexim i Librit Skënderbeu nga Sabri Godo
1/22/20229 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

Përrallë - Pikniku i paharrueshëm

Një përrallë e bukur në podkaste.com
1/20/20222 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Përrallë - Dhelpra me bishtin e këputur

Një përrallë e bukur në podkaste.com
1/20/20223 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 3 kapitulli 23

Lexim i Librit Skënderbeu nga Sabri Godo
1/19/20229 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 3 kapitulli 22

Lexim i Librit Skënderbeu nga Sabri Godo
1/19/202213 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

lajme javore 10.01-16.01 2022

Përmbledhhe e lajmeve kryesore javore. 10 janar - 16 janar 2021
1/17/20229 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 3 kapitulli 21

Lexim i Librit Skënderbeu nga Sabri Godo
1/15/20228 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 3 kapitulli 20

Lexim i Librit Skënderbeu nga Sabri Godo
1/15/202211 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 3 kapitulli 19

Lexim i Librit Skënderbeu nga Sabri Godo
1/12/202212 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 3 kapitulli 18

Lexim i Librit Skënderbeu nga Sabri Godo
1/12/202210 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Deficiti i vëmendjës dhe hiperaktiviteti (ADHD)

ADHD. Podcast rreth çrregullimit më të përhapur të zhvillimit neuropsikik gjatë fëmijërisë
1/10/20229 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Përrallë - Luani dhe mushkonja

Një përrallë e bukur në shqip. Poashtu në podkaste.com
1/10/20222 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Përrallë - Konferenca e minjve

Një përrallë e bukur në shqip.Poashtu në podkaste.com
1/10/20223 minutes, 1 second
Episode Artwork

lajme javore 03.01-09.01 2022

Përmbledhje e lajmeve kryesore javore. 03 janar - 09 janar 2021
1/10/202210 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 3 kapitulli 17

Lexim i Librit Skënderbeu nga Sabri Godo
1/8/20228 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 3 kapitulli 16

Lexim i Librit Skënderbeu nga Sabri Godo
1/8/20227 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 3 kapitulli 15

Lexim i Librit Sënderbeu nga Sabri Godo
1/8/20226 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 3 kapitulli 13

Lexim i Librit Skënderbeu nga Sabri Godo
1/5/20226 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 3 kapitulli 14

Lexim i Librit Skënderbeu nga Sabri Godo
1/5/20229 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 3 kapitulli 12

Lexim i Librit Skënderbeu nga Sabri Godo
1/5/20228 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

lajme javore 27.12 2021 - 02.01.2022

Përmbledhje e lajmeve kryesore javore. 27 dhjetor 2021 - 02 Janar 2022
1/3/20229 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 3 kapitulli 10

Lexim i Librit Skënderbeu nga Sabri Godo
1/1/20228 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 3 kapitulli 11

Lexim i Librit Skënderbeu nga Sabri Godo
1/1/20228 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Lulja e kujtimit, pjesa 36

Lexim i Librit Lulja e kujtimit nga Foqion Postoli
12/29/20218 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Lulja e kujtimit, pjesa 35

Lexim i Librit Lulja e kujtimit nga Foqion Postoli
12/29/20217 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Lulja e kujtimit, pjesa 37

Lexim i Librit Lulja e kujtimit nga Foqion Postoli
12/29/20218 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 3 kapitulli 8

Lexim i Librit Skënderbeu nga Sabri Godo
12/29/202112 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 3 kapitulli 9

Lexim i Librit Skënderbeu nga Sabri Godo
12/29/202110 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Lulja e kujtimit, pjesa 34

Lexim i Librit Lulja e kujtimit nga Foqion Postpli
12/29/20218 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

lajme javore 21.12-27.12 2021

Përmbledhje e lajmeve kryesore javore. 21 dhjetor-27 dhjetor 2021
12/27/20219 minutes
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 3 kapitulli 6

Lexim i Librit Skënderbeu nga Sabri Godo
12/25/20217 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 3 kapitulli 7

Lexim i Librit Skënderbeu nga Sabri Godo
12/25/20217 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Lulja e kujtimit, pjesa 33

Lexim i Librit Lulja e kujtimit, pjesa 33
12/25/20219 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Lulja e kujtimit, pjesa 32

Lexim i Librit Lulja e kujtimit nga Foqion Postoli
12/25/20218 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 3 kapitulli 5

Lexim i Librit Skënderbeu nga Sabri Godo
12/21/20219 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 3 kapitulli 4

Lexim i Librit Skënderbeu nga Sabri Godo
12/21/20216 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Lulja e kujtimit, pjesa 31

Lexim i Librit Lulja e kujtimit nga Foqion Postoli 
12/21/20219 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Lulja e kujtimit, pjesa 30

Lexim i Librit Lulja e kujtimit nga Foqion Postoli 
12/21/20216 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

lajme javore 13.12-19.12 2021

Përmbledhje e lajmeve kryesore javore. 13 dhjetor - 19 dhjetor 2021
12/20/20219 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Lulja e kujtmit, pjesa 29

Lexim i Librit Lulja e kujtimit nga Foqion Postoli
12/17/202110 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

Lulja e kujtimit, pjesa 28

Lexim i Librit Lulja e kujtimit nga Foqion Postoli
12/17/20218 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 3 kapitulli 3

Lexim i Librit Skënderbeu nga Sabri Godo
12/17/20219 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 3 kapitujt 1 dhe 2

Lexim i Librit Skënderbeu nga Sabri Godo
12/17/202111 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Lulja e kujtimit, pjesa 27

Lexim i Librit Lulja e kujtimit nga Foqion Postoli
12/15/20219 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 2 kapitulli 28

Lexim i Librit Skënderbeu nga Sabri Godo
12/15/20217 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 2 kapitulli 29

Lexim i Librit Skënderbeu nga Sabri Godo
12/15/20219 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

lajme javore 06.12-12.12 2021

Përmbledhje e lajmeve kryesore javore. 6 dhjetor- 12 dhjetor 2021
12/13/20218 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Lulja e kujtimit, pjesa 26

Lexim i Librit Lulja e kujtimit nga Foqion Postoli
12/10/20217 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 2 kapitulli 26

Lexim i Librit Skënderbeu nga Sabri Godo
12/10/202115 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 2 kapitulli 27

Lexim i Librit Skënderbeu nga Sabri Godo
12/10/20217 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Lulja e kujtimit, pjesa 25

Lexim i Librit Lulja e kujtimit nga Foqion Postoli
12/7/202117 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 2 kapitujt 24-25

Lexim i Librit Skënderbeu nga Sabri Godo
12/7/202118 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

lajme javore 29.11-05.12 2021

Përmbledhje e lajmeve kryesore javore. 29 nëntor - 5 dhjetor 2021
12/6/20216 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 2 kapitulli 23

Lexim i Librit Skënderbeu nga Sabri Godo
12/4/202112 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Lulja e kujtimit, pjesa 24

Lexim i Librit Lulja e kujtimit nga Foqion Postoli
12/4/20218 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 2 kapitulli 22

Lexim i Librit Skëndeebeu nga Sabri Godo
12/1/202112 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 2 kapitulli 21

Lexim i Librit Skënderbeu nga Sabri Godo
12/1/202110 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Lulja e kujtimit, pjesa 23

Lexim i Librit Lulja e kujtimit nga Foqion Postoli
12/1/20219 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

lajme javore 22.11-28.11 2021

Përmbledhje e lajmeve kryesore javore në Shqipëri. 22 nëntor-28 nëntor 2021
11/29/202111 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 2 kapitujt 19 dhe 20

Lexim i Librit Skënderbeu nga Sabri Godo
11/26/20215 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Lulja e kujtimit, pjesa 22

Lexim i Librit Lulja e kujtimit nga Foqion Postoli
11/26/20215 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 2 kapitulli 18

Lexim i Librit Skënderbeu nga Sabri Godo
11/26/20219 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 2 kapitulli 16

Lexim i Librit Skënderbeu nga Sabri Godo
11/24/20218 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 2 kapitulli 17

Lexim i Librit Skënderbeu, pjesa 2 kapitulli 17
11/24/202116 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Lulja e kujtimit, pjesa 21

Lexim i Librit Lulja e kujtimit nga Foqion Postoli
11/24/20219 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

lajme javore 15.11-21.11 2021

Përmbledhje e lajmeve kryesore javore në Shqipëri. 15 nëntor - 21 nëntor 2021
11/22/202114 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Lulja e kujtimit, pjesa 20

Lexim i Librit Lulja e kujtimit nga Foqion Postoli
11/20/20219 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 2 kapitulli 15 1/2

Lexim i Librit Skënderbeu nga Sabri Godo
11/20/202125 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 2 kapitulli 15 2/2

Lexim i Librit Skënderbeu nga Sabri God
11/20/202118 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Lulja e kujtimit, pjesa 19

Lexim i Librit Lulja e kujtimit nga Foqion Postoli
11/17/20219 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 2 kapitulli 14

Lexim i Librit Skënderbeu nga Sabri Godo
11/17/20218 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 2 kapitulli 13

Lexim i Librut Skënderbeu nga Sabri Godo
11/17/202118 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

lajme javore 08.11-14.11 2021

Pëmledhje e lajmeve kryesore javore në Shqipëri. 8 nëntor - 14 nëntor 2021
11/15/202111 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 2 kapitulli 11

Lexim i Librit Skënderbeu nga Sabri Godo
11/13/202116 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Lulja e kujtimit, pjesa 18

Lexim i Librit Lulja e kujtimit nga Foqion Postoli
11/13/202113 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 2 kapitulli 12

Lexim i Librit Skënderbeu nga Sabri Godo
11/13/20217 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

Lulja e kujtimit, pjesa 17

Lexim i Librit Lulja e kujtimit nga Foqion Postoli
11/10/202115 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 2 kapitulli 10

Lexim i Librit Skënderbeu nga Sabri Godo
11/10/202112 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 2 kapitulli 9

Lexim i Librit Skënderbeu nga Sabri Godo
11/10/202114 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

lajme javore 01.11-07.11 2021

Prezantim i lajmeve kryesore javore në Shqipëri. 1 nëntor - 7 nëntor 2021
11/8/202111 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 2 kapitulli 8 2/2

Lexim i Librit Skënderbeu nga Sabri Godo
11/6/20218 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Lulja e kujtimit, pjesa 16

Lexim i Librit Lulja e kujtimit nga Foqion Postoli
11/6/202110 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 2 kapitulli 8 1/2

Lexim i Librit Skënderbeu nga Sabri Godo
11/6/202113 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 2 kapitulli 7

Lexim i librit Skënderbeu nga Sabri Godo
11/3/202113 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Lulja e kujtimit, pjesa 15

Lexim i Librit Lulja e kujtimit nga Foqion Postoli
11/3/202110 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

lajme javore 25.10-31.10-2021

Përmbledhje e lajme kryesore javore në Shqipëri. 25 tetorë-31 tetorë 2021
11/1/202113 minutes, 1 second
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 2 kapitulli 5

Lexim i Librit Skënderbeu nga Sabri Godo
10/30/202112 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 2 kapitulli 6

Lexim i Librit Skënderbeu, pjesa 2 kapitulli 6
10/30/20218 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Lulja e kujtimit, pjesa 14

Lexim i Librit Lulja e kujtimit nga Foqion Postoli
10/30/202110 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 2 Kapitulli3

Lexim i Librit Skënderbeu nga Sabri Godo
10/26/202113 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 2 kapitulli 4

Lexim i Librit Skënderbeu nga Sabri Godo
10/26/20219 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Lulja e kujtimit, pjesa 13

Lexim i Librit Lulja e kujtimit nga Foqion Postoli
10/26/20219 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

lajme javore 18.10-24.10 2021

Përmbledhje e lajmeve kryesore javore në Shqipëri. 18 tetorë - 24 tetorë 2021
10/25/202110 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, pjesa 2 kapitujt 1 dhe 2

Lexim i Librit Skënderbeu nga Sabri Godo
10/23/202125 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Lulja e kujtimit, pjesa 12

Lexim i Librit Lulja e kujtimit nga Foqion Postoli
10/23/202117 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, Kapitulli 27

Lexim i librit Skënderbeu nga Sabri Godo
10/20/202112 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Lulja e kujtimit, pjesa 11

Lexim i Librit Lulja e kujtimit nga Foqion Postoli
10/20/202110 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, Kapitulli 28

Lexim i Librit Skënderbeu nga Sabri Godo
10/20/202118 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

lajme javore 11.10-17.10 2021

Përmbledhje e lajmeve kryesore javore në Shqipëri. 11 tetorë -17 tetorë 2021
10/18/20218 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, Kapitulli 26

Lexim i Librit Skënderbeu nga Sabri Godo
10/16/202121 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, Kapitulli 25

Lexim i Librit Skënderbeu nga Sabri Godo
10/16/20218 minutes, 1 second
Episode Artwork

Andalus Oud Jazz

10/12/20218 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Keith Jarret The Köln Concert

10/12/202126 minutes, 1 second
Episode Artwork

Lulja e kujtimit, pjesa 10

10/11/20218 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, Kapitulli 24

10/11/202113 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, Kapitulli 23 1/2

Lexim i Librit Skënderbeu
10/11/202114 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Lulja e kujtimit, pjesa 9

Lexim i Librit Lulja e kujtimit
10/11/20217 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, Kapitulli 23 2/2

Lexim i Librit Skënderbeu
10/11/202117 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

lajme javore 04.10-10.10 2021

Përmbledhje e lajmeve kryesore javore në Shqipëri. 
10/11/202112 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, Kapitulli 22

Lexim i Librit Skënderbeu
10/9/202113 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Lulja e kujtimit, pjesa 7

Lexim i Librit Lulja e kujtimit
10/5/20219 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Lulja e kujtimit, pjesa 8

Lexim i Librit Lulja e kujtimit
10/5/20218 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

lajme javore 27.09-03.10 2021

Përmbledhje e lajmeve kryesore javore më Shqipëri
10/4/202115 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

lajme javore 20.09-26.09 2021

Përmbledhje e lajmeve kryesore javore në Shqipëri
9/27/202115 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Lulja e kujtimit, pjesa 5

Lexim i Librit Lulja e kujtimit
9/26/202112 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, Kapitulli 19

Lexim i Librit Skënderbeu
9/26/202111 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, Kapitulli 20

Lexim i Librit Skënderbeu
9/26/202117 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, Kapitulli 21

Lexim i Librit Skënderbeu
9/26/202119 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Lulja e kujtimit, pjesa 6

Lexim i Librit Lulja e kujtimit
9/26/20216 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, Kapitulli 18

Lexim i Librit Lulja e kujtimit
9/26/202112 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, kapitulli 17

9/19/20218 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Lulja e kujtimit, pjesa 4

9/19/202111 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Lulja e kujtimit, pjesa 3

9/19/20219 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, Kapitulli 16

9/19/20218 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Lulja e kujtimit, pjesa 2

9/13/202112 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, Kapitulli 15 1/2

9/13/202111 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Lulja e kujtimit, pjesa 1

9/13/20219 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, Kapitulli 15 2/2

9/13/202112 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, Kapitulli 14

9/7/202113 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, Kapitulli 13

9/7/202117 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, Kapitulli 12

8/28/202119 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, Kapitulli 11

8/28/202117 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, Kapitulli 9

8/23/20215 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, Kapitulli 10

8/23/202121 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, Kapitulli 8, 1/2

8/20/202114 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, Kapitulli 8, 2/2

8/20/202113 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, Kapitulli 6

8/13/202123 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, Kapitulli 5

8/13/20217 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, Kapitulli 4

8/13/202116 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, Kapitulli 7

8/13/20217 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, Kapitulli 3

8/4/202112 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, Kapitulli 2

8/1/202123 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Skënderbeu, Kapitulli 1

7/27/202126 minutes, 1 second
Episode Artwork

lajme javore 24.05-30.05 2021

5/31/202117 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

John Coltrane - A love supreme (1964)

4/15/20211 hour, 50 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Nashaz - City of Sand

2/25/20216 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

lajme javore 07.12-13.12 2020

12/14/202016 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Alice Coltrane - Blue Nile (1970)

10/22/202011 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

John Coltrane - My favorite things (1963)

10/21/202021 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Miles Davis - Kind of Blue (1959)

10/20/202024 minutes, 46 seconds