Winamp Logo
Podcastul de EQ Cover
Podcastul de EQ Profile

Podcastul de EQ

Romanian, Education, 1 seasons, 164 episodes, 4 days 5 hours 32 minutes
About
Cu o experienta de peste 10 ani în studiul naturii umane, Zoltan şi-a dedicat viaţa să descopere şi să înţeleaga “matematica" emoţiilor. Este certificat și acreditat internațional de către “Six Seconds” în Dezvoltarea Inteligenței Emoționale şi sustine constant training-uri, seminarii, workshop-uri și ședințe de coaching, bazate pe principiile inteligentei emotionale. Este Speaker, Trainer & Coach la REFLEQT şi şi-a propus ca prin activitatea sa să ajute cât mai multe persoane să își dezvolte abilitatea secolului 21 - inteligenţa emoţională.
Episode Artwork

Ep.151 - Mitul zonei de confort

Mulți ar vrea să „iașă” din zona de confort. Sau să o lărgească. Sau să nu mai stea în ea. Dar ce înseamnă zona de confort, de fapt? Zona de confort nu este despre lene, despre frici sau despre blocaje. Toate acestea fac parte din ce înseamnă „zona de confort”, dar nu în forma în care conceptul este folosit mai nou în domeniul dezvoltării personale. Din păcate educația existentă în domeniu în acest moment creează mai mult confuzie decât să ajute. Din acest motiv am ales să scriu cartea despre autosabotare, ca să clarific multe dintre conceptele care duc la autosabotare din cauza confuziei. În episodul din această săptămână despicăm conceptul zonei de confort. Ce înseamnă de fapt? Cu ce ne încurcă, cu ce ne ajută? Ce înseamnă de fapt „ieșirea” din zona de confort?
20/04/202331 minutes 19 seconds
Episode Artwork

Ep.150 - Mitul valorilor în contextul autosabotării

„XYZ nu este în valorile mele.” „Am nevoie să aduc în valorile mele XYZ.” Sunt expresii din limbajul de lemn al dezvoltării personale pe care l-am auzit în ultima vreme din ce în ce mai des. Dar oare ce înseamnă să ai ceva în valori sau să nu ai ceva în valori? Ce înseamnă „valorile” acestea despre care se vorbește cu atâta ușurință? Și mai ales, cum influențează aceste valori deciziile, acțiunile și apoi rezultatele noastre? Răspunsurile în episodul de podcast de azi.
13/04/202333 minutes 36 seconds
Episode Artwork

Ep.149 - Mitul convingerilor limitative

Abordarea convingerilor este fundamental greșită în dezvoltarea personală „mainstream”. Cineva a pornit cu o abordare extrem de simplistă a lor și a devenit unul dintre miturile care pe mulți chiar îi blochează în evoluția lor și în schimbările pe care le urmăresc. Ceea ce se numesc convingeri limitative sunt niște ecouri distante a ceea ce se petrece de fapt în noi la nivelul de unde ne creăm realitatea. Dacă vrei să vezi abordarea mai profundă a convingerilor (și culmea, mai simplă și mai ușor de gestionat), recomand podcastul de săptămâna aceasta.
05/04/202332 minutes 52 seconds
Episode Artwork

Ep.148 - Burnout-ul ca o formă de autosabotare

Autosabotarea este subiectul acestor săptămâni, deoarece lucrez intens la carte. Un capitol mare din carte este despre burnout. În carte explic în detaliu echilibrul dintre energie fizică și cea emoțională și modul în care acestea două se combină către performanță sau către burnout. Poți să te epuizezi emoțional, dar să te ții bine fizic sau poți să te epuizezi fizic dar să te ții bine emoțional și te vei putea regenera cu un minim de efort. Dar nu poți să le faci pe amândouă, decât cu prețul burnout-ului. În podcast am abordat câteva idei generale pe subiectul epuizării, ca mecanism de autosabotare. Până la urmă epuizarea este cea care ne oprește cel mai eficient și uneori definitiv din drumul către obiectivele noastre.
22/02/202333 minutes 12 seconds
Episode Artwork

Ep.147 - Autosabotarea - Cadranul "Veres" al autosabotării

Am folosit în glumă această denumire atunci când am filmat cursul despre autosabotare pentru platforma Upriserz. De acolo Lorand Soares Szasz a preluat denumirea și a rămas „Cadranul Veres”. La unul dintre evenimentele la care am participat mi-a spus o clientă „Mă bucur să te văd, Zoltan Veres, cel care face ordine în viața mea cu cadranele lui”. Cadranul autosabotării este o unealtă practică prin care îți poți da seama ce te oprește din schimbarea pe care vrei să o faci, nu contează despre ce domeniu este vorba din viața ta. Ce înseamnă acest cadran (și implicit ce conține capitolul II din carte) și cum îl poți folosi ca să-ți deblochezi drumul, afli în acest episod din podcast.
15/02/202336 minutes 45 seconds
Episode Artwork

Ep.146 - Autosabotarea - Icebergul rezultatelor

Autosabotarea nu există! Procesul pe care îl numim autosabotare este cel mai important aliat al nostru. Doar că în demersul dezvoltării personale de a ne transforma în mașini de produs „succes” (a se înțelege bani), am uitat să înțelegem modul mai profund în care se leagă lucrurile în interiorul creierului nostru. În acest episod de podcast explic de ce spun că nu există autosabotare, ce este de fapt fenomenul și împărtășesc și alte detalii din primul capitol al cărții pe care o scriu despre autosabotare.
08/02/202342 minutes 31 seconds
Episode Artwork

Ep.145 - “La anu’ și la mulți ani!”

Sorcova, vesela, Să trăiți să-ntineriți, Să creșteți, să vă dezvoltați, Inteligență emoțională să-nvățați! Știu că nu se potrivește numărul de silabe, dar m-am prostit puțin. Așa am început podcastul, cel puțin partea de testat microfonul. Apoi am râs, pentru că Oana a completat în loc de „inteligență emoțională să-nvățați” cu „inteligență emoțională să mâncați!” Ceea ce nu ar fi rău, chiar la nivel planetar. Și de aici ne-a mai luat câteva minute să ne revenim din râs și să trecem la lucruri serioase. Serioase, deoarece expresia „ce din pisică se naște, șoarece mănâncă” se potrivește foarte bine cu trecerea dintre ani. Am putea spune, „ce din anul trecut șe naște, va produce aceleași rezultate și anul acesta”. Dacă nu ai făcut ceva anul trecut, s-ar putea să mai faci „La Anul și La Mulți Ani!”. Am dezvoltat ideea într-o manieră mai dramatică în podcast.
05/01/202333 minutes 40 seconds
Episode Artwork

Ep.144 - Toate au un început!

Creierul nostru înregistrează evenimentele cu o precizie matematică. Există mecanisme biologice, care ne susțin în deciziile pe care le luăm, conștient sau inconștient. Evenimentele noastre obișnuite, rutinele, contextele familiare ne mențin pe o direcție constantă. E și de bine, și de rău. Depinde de direcția pe care ești „setat”. Atunci când se petrec evenimente ieșite din comun, este o formă de șoc pentru creierul nostru. Este ceva ce trebuie integrat în „baza de date” din care apoi luăm deciziile. „Toate au un început!” Este fraza care poate semnala o shimbare în rău, poate fi un avertisment. Poate fi și o interpetare greșită sau chiar o „ciudă”? Hai să vedem ce poate ascunde o remarcă atât de simplă ca „Toate au un început!”
15/12/202239 minutes 57 seconds
Episode Artwork

Ep.143 - Niciodată să nu spui niciodată!

Bine te-am regăsit! Uneori sună a blestem fraza de mai înainte. De ce? Pentru că de obicei vine ca răspuns la ceva despre care afirmi că nu ți-l dorești, ceva de care vrei să scapi, ceva ce nu îți place. Tu spui că niciodată nu vrei să ajungi într-o situație, și vine cineva și îți spune, eeeee… nu știi, poate chiar vei ajunge. Și adevărul este că am demonstrat aproape matematic în podcast, că există șanse reale să ajungi acolo. Cum și de ce ai ajunge undeva unde „niciodată” nu ai vrea să ajungi? Află în episodul de podcast de azi.
08/12/202237 minutes 59 seconds
Episode Artwork

Ep.142 - „Ești ceea ce gândești”

Pare o frază tare simplă. „Ești ceea ce gândești”. Deci dacă gândesc că sunt milionar, voi fi asta, nu? Și dacă o dată la câteva gânduri mă apucă îndoielile, și mă gândesc că nu o să ajung milionar, o să mai fiu sau nu o să mai fiu? Cât am voie să gândesc și altceva? Cât ar trebui să mențin exact fix același gând ca să devin ceea ce gândesc? Nu cred că există o rețetă atât de simplă. În episodul de podcast din această săptămână am dezbătut acest motto foarte simplu. Am luat afirmația și am învârtit-o pe toate părțile.
24/11/202239 minutes 46 seconds
Episode Artwork

Ep.141 - Când nu mai poți, mai poți un pic…

Este interesant și fascinant pentru mine cum am ajuns să fim împinși la limită, treptat, treptat, de către tendințele socio-economice din ultimii ani. Am tot studiat despre motivație și dopamină în ultima perioadă și cercetările din domeniul neuroștiințelor nu ne încurajează deloc. Ne forțăm să fim motivați, să ne împingem la limite, toate în numele unui „succes” despre care majoritatea nici măcar nu știe ce este, sau ne dăm seama pe parcurs că de fapt nu ni-l dorim în forma în care am crezut. Ajungem epuizați, secați de energie, unii chiar anxioși sau depresivi. Unde este momentul să împingi limitele și când ar fi momentul să te oprești? Unde este limita dintre presiune absurdă și motivația sănătoasă și mai ales cum o menținem sănătoasă? Întrebări existențiale pentru mulți, în episodul de podcast din săptămâna asta.
17/11/202238 minutes 48 seconds
Episode Artwork

Ep.140 - Orice sfârșit este un nou început!?

Tu la ce te gândești când începi ceva, o etapă nouă în viața ta? Te gândești vreodată, de exemplu atunci când începi o nouă relație, un nou job, te muți altundeva, că probabil și această etapă se va încheia la un moment dat? Când închei o etapă din viața ta, cum o „așezi” în amintirile tale? Ce stare ai când începi ceva nou, după ce se termină ceva din viața ta? Sunt curios, pentru că în episodul din această săptămână dezbatem acest subiect al începuturilor și sfârșiturilor. Este oare orice sfârșit un nou început?
02/11/202233 minutes 32 seconds
Episode Artwork

Ep.139 - Dacă nu ai hateri, faci ceva greșit!

„Omul frustrat care spune ceva rău despre tot ceea ce faci sau zici, fără vreun motiv bun, din simplul motiv că ura se cultivă ușor și se exprimă la fel de ușor de la adăpostul anonimatului oferit de tastatură.” Aceasta este definiția pe care am găsit-o pe net pentru termenul de „hater”. Este o specie întradevăr, dar mai degrabă mi se pare că descrie un comportament, decât o categorie de oameni. Cred că fiecare dintre noi avem momente de în care suntem „hateri”, la fel cum fiecare dintre noi are momente în care este altruist sau dornic să ajute. Contează totuși, cred, predominanța. Despre teoria că dacă faci ceva bine, o să ai și hateri, bănuiesc că ai auzit. Hai să dezbatem puțin gradul de veridicitate al acestei afirmații, în episodul de podcast din săptămâna aceasta.
20/10/202237 minutes 13 seconds
Episode Artwork

Ep.138 - Carpe diem!

Trăiește clipa! Trăiește în prezent! Sunt îndemnuri pe care sigur și tu le-ai auzit de la cineva. 🤓 Dacă nu în forma asta, sigur ai auzit vorba „O viață avem, să ne bucurăm de ea!”, o frază care este „rudă” cu cele de dinainte. Problema cu aceste abordări este că majoritatea oamenilor le folosesc ca să evite evaluarea consecințelor. 👀 Este o abordare care apare atunci când vrem să ne „bucurăm” de ceva, despre care știm că nu neapărat este de bine, sau când vrem să scăpăm de niște responsabilități. Ce înseamnă totuși să fii prezent, respectiv să trăiești maxim posibil clipa prezentă? ▶ Cum putem să trăim în prezent, dar să facem planuri de viitor? ▶ Cum poți fi responsabil legat de viitor, fără să apară anxietatea sau să îți stea mintea acolo? Întrebări existențiale, demne de un episod de podcast. 🙂
13/10/202236 minutes 46 seconds
Episode Artwork

Ep.137 - Timpul le rezolvă pe toate…

Adică de acum încolo tot ce avem de făcut este să așteptăm să treacă problema, nu? Că unii așa pare că înțeleg lucrurile. Dacă avem o problemă în relația de cuplu și ajungem pe pragul despărțirii, stăm, așteptăm și problema se rezolvă. Dacă am fost dați afară de la job, doar trebuie să stăm liniștiți, să așteptăm să treacă timpul și toate se rezolvă. Mă gândesc acum dacă la fel se va petrece și cu facturile de curent și de gaz. :) Timpul nu rezolvă nimic. Timpul doar îți stă la dispoziție dacă vrei să-l folosești, ca să rezolvi ceea ce vrei să rezolvi. Despre asta este episodul nostru de podcast de săptămâna aceasta. Cum te ajută timpul în rezolvarea problemelor.
05/10/202229 minutes 31 seconds
Episode Artwork

Ep.136 - Nimic nu trebuie!

„Nimic nu trebuie!” Este o frază pe care am auzit-o de multe ori ca replică la ceea ce a spus altcineva. Știu că nu ne place autoritatea, să ni se impună lucruri, dar acest „trebuie” are un fond, care este de multe ori dincolo de teoriile dezvoltării personale. În această lume întotdeauna este ceva pentru ceva. Asta înseamnă că toate rezultatele pe care vrem să le obținem sau le-am obținut, sunt condiționate de alte lucruri. „Trebuie” nu face nimic altceva decât să îți aducă aminte de aceste condiționări, nu contează dacă ele îți plac sau nu. Dacă vrei să afli lucrurile interesante pe care le-am discutat cu Oana, TREBUIE să asculți podcastul. Îmi pare rău, dar nu există altă cale. Poate o pui pe mama să asculte și să îți povestească, dar probabil nu o să fie la fel.
22/09/202235 minutes 45 seconds
Episode Artwork

Ep.135 - Modestia, (pierdută) între teorie și practică

Dacă aș spune că cineva este cu „inteligență emoțională modestă”, nu sună a compliment. Dacă spun că cineva este lipsit de modestie, iarăși nu sună bine. Dacă spun, așa, simplu, despre cineva: e o persoană modestă, parcă tot nu sună a calitate. În niciun caz nu sună a laudă expresii de genul „e de o inteligență modestă” sau „are un nivel de trai modest”. Și dacă acest cuvânt sună mai mult a „sărac” în orice construcție, mai mult decât a orice altceva, atunci de ce a devenit un deziderat moral al societății noastre? :) M-am jucat puțin cu limba română, sper că te-am stârnit într-o direcție sau alta. :) Cred că ești pregătit să asculți discuția despre modestie. :)
14/09/202238 minutes 33 seconds
Episode Artwork

Ep.134 - „Fake it ‘till you make it”

Ep.134 - „Fake it ‘till you make it” by Zoltan Veres
08/09/202238 minutes 37 seconds
Episode Artwork

Ep.133 - Ce nu te omoară, te face mai puternic

Oare așa o fi? Știu multă lume care se chinuie la joburi, în relații, în diferite situații de viață, niciunul nu moare, dar nu devine nici mai puternic, garantat. Cum am explicat în episodul de podcast despre rostul lucrurilor, nu cred că stă cineva acolo sus să ne dea nouă de lucru și să ne testeze, apoi să dea note și fie disperat dacă nu nu ne învățăm lecțiile. De multe ori tindem să stăm în situații dureroase, așteptând să se petreacă „ceva”. Să apară un salvator sau o schimbare de situație ca în filme. Devii mai puternic doar dacă te antrenezi. Nu devii puternic pentru că „rabzi” suferința. Părerea mea. :)
01/09/202241 minutes 6 seconds
Episode Artwork

Ep.132 - Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume!

De data asta nu vreau să contrazic motto-ul pe care l-am ales ca subiect de podcast. De ce? Pentru că sunt perfect de acord cu acest citat. Cel puțin cu modul în care eu îl interpretez. Consider că are o profunzime pe care este mai ușor să o promovezi decât să o respecți. Mai mult decât atât, este mai ușor să le ceri altora, decât să fii un exemplu chiar legat de acest citat. Motivele sunt două principale: 1. Din experiența mea de lucru cu oamenii, schimbările pe care vrem să le facem au în spate răni și impulsuri care de obicei sunt foarte personale și foarte limitate în complexitatea consecințelor. 2. Este mai ușor să vrei o schimbare în lume decât să o faci efectiv în viața ta și să devină natura ta. Sunt multe nuanțe pornind de la aceste subiecte, te invit să le descoperi în episodul de podcast din această săptămână.
24/08/202242 minutes 46 seconds
Episode Artwork

Ep.131 - Nu există „Nu pot”!

Ep.131 - Nu există „Nu pot”! by Zoltan Veres
18/08/202235 minutes 2 seconds
Episode Artwork

Ep.130 - Totul Se Intampla Cu Un Scop... Esti sigur?

Imaginează-ți că suferințele prin care ai trecut nu au nicio logică. Nu există nicio putere superioară care îți planifică ție existența, nu încearcă nimeni să te învețe ceva, nu devii deloc mai bun prin suferința prin care ai trecut. Adică imaginează-ți că experiențele neplăcute prin care ai trecut nu îți aduc nimic în afară de sentimentul neplăcut. Ca să poți trece peste dificultăți și suferințe, mintea ta caută un sens. Caută cu disperare să-și explice că nu ai suferit degeaba, că ai avut ceva de câștigat din asta. Știi care este problema cu asta? Că de multe ori ne concentrăm atât de tare să înțelegem un sens viitor al lucrurilor, încât uităm că am fost co-creatori ai situațiilor de suferință. Are sau nu are totul un scop? Care este diferența dintre a căuta un scop și a înțelege cauzalitatea lucrurilor? Acest episod de podcast este o explorare a extremelor din multe puncte de vedere.
11/08/202233 minutes 28 seconds
Episode Artwork

Ep.129 - Nu renunța niciodată! Niciodată?!

Ep.129 - Nu renunța niciodată! Niciodată?! by Zoltan Veres
03/08/202230 minutes 25 seconds
Episode Artwork

Ep.128 - Reziliența în context de burnout și relațiile toxice

Ep.128 - Reziliența în context de burnout și relațiile toxice by Zoltan Veres
15/07/202240 minutes 54 seconds
Episode Artwork

Ep.127 - Reziliența emoțională

Ep.127 - Reziliența emoțională by Zoltan Veres
08/07/202244 minutes 21 seconds
Episode Artwork

Ep.126 - Ce înseamnă manipularea în comunicare

Ep.126 - Ce înseamnă manipularea în comunicare by Zoltan Veres
17/06/202241 minutes 52 seconds
Episode Artwork

Ep.125 - Ce înseamnă să fii un comunicator „bun”

Ep.125 - Ce înseamnă să fii un comunicator „bun” by Zoltan Veres
09/06/202240 minutes 16 seconds
Episode Artwork

Ep.124 - Comunicare asertivă sau comunicare conștientă?

Ep.124 - Comunicare asertivă sau comunicare conștientă? by Zoltan Veres
03/06/202239 minutes 59 seconds
Episode Artwork

Ep.123 - Sindromul impostorului

Ep.123 - Sindromul impostorului by Zoltan Veres
20/05/202235 minutes 48 seconds
Episode Artwork

Ediție Specială - La Mulți ani, mie!

Ediție Specială - La Mulți ani, mie! by Zoltan Veres
09/05/202246 minutes 16 seconds
Episode Artwork

Ep.122 - Inteligența emoțională și autenticitatea

Ep.122 - Inteligența emoțională și autenticitatea by Zoltan Veres
06/05/202238 minutes 33 seconds
Episode Artwork

Ep.121 - Umbrele din spatele intențiilor pozitive

„Drumul către iad este pavat cu intenții bune.” 🤔 A fost expresia de la care am plecat la discuția cu Oana.  Înțelepciunea populară întotdeauna a fost o inspirație pentru mine. Nu de alta, dar conține o experiență de „viață” de niște mii de ani. :) Dacă tot lucrăm la umbre luna aceasta la grupul de practică de dezvoltare a inteligenței emoționale, am zis că este binevenit să studiem și acele umbre care stau ascunse în spatele unor comportamente considerate pozitive. De exemplu, intențiile noastre „bune”. Oare chiar sunt bune, sau este discutabil? 👀
21/04/202234 minutes 40 seconds
Episode Artwork

Ep.120 - Umbrele gândirii pozitive

Ep.120 - Umbrele gândirii pozitive by Zoltan Veres
14/04/202233 minutes 3 seconds
Episode Artwork

Ep.119 - Mândria din perspectiva inteligenței emoționale

Ep.119 - Mândria din perspectiva inteligenței emoționale by Zoltan Veres
24/03/202232 minutes 58 seconds
Episode Artwork

Ep.118 - Inteligența emoțională, stima de sine și fițele

Ep.118 - Inteligența emoțională, stima de sine și fițele by Zoltan Veres
17/03/202236 minutes 3 seconds
Episode Artwork

Ep.117 - De la orgoliu și aroganță la încredere în sine

Ep.117 - De la orgoliu și aroganță la încredere în sine by Zoltan Veres
10/03/202234 minutes 24 seconds
Episode Artwork

Ep.116 - Încrederea în sine, stima și respectul de sine

Ep.116 - Încrederea în sine, stima și respectul de sine by Zoltan Veres
25/02/202236 minutes 6 seconds
Episode Artwork

Ep.115 - Depășirea fricilor – Frica de succes

Ep.115 - Depășirea fricilor – Frica de succes by Zoltan Veres
21/02/202239 minutes 8 seconds
Episode Artwork

Ep.114 - Depășirea fricilor – Frica de eșec

Ep.114 - Depășirea fricilor – Frica de eșec by Zoltan Veres
09/02/202242 minutes 17 seconds
Episode Artwork

Ep.113 - Depășirea fricilor - Frica de a vorbi în public

Ep.113 - Depășirea fricilor - Frica de a vorbi în public by Zoltan Veres
04/02/202243 minutes 7 seconds
Episode Artwork

Un Crăciun Fericit și inteligent emoțional

Un Crăciun Fericit și inteligent emoțional by Zoltan Veres
23/12/202137 minutes 9 seconds
Episode Artwork

Ep.112 - Inteligența emoțională față în față cu excesele (de sezon)

Ep.112 - Inteligența emoțională față în față cu excesele (de sezon) by Zoltan Veres
17/12/202130 minutes 53 seconds
Episode Artwork

Ep.111 - Trecut, prezent, viitor și lumile în care trăim

Ep.111 - Trecut, prezent, viitor și lumile în care trăim by Zoltan Veres
09/12/202141 minutes 58 seconds
Episode Artwork

Ep.110 - Familia care vrea să mă deturneze de la drumul meu

Ep.110 - Familia care vrea să mă deturneze de la drumul meu by Zoltan Veres
03/12/202148 minutes 53 seconds
Episode Artwork

Ep.109 - Despre starea de flow, creativitate și momentul prezent

Ep.109 - Despre starea de flow, creativitate și momentul prezent by Zoltan Veres
26/11/202145 minutes 29 seconds
Episode Artwork

Ep.108 - Traumele și inteligența emoțională - Iertarea (partea 3)

Ep.108 - Traumele și inteligența emoțională - Iertarea (partea 3) by Zoltan Veres
03/11/202133 minutes 38 seconds
Episode Artwork

Ep.107 - Traumele și inteligența emoțională - Procesul de vindecare (partea 2)

Ep.107 - Traumele și inteligența emoțională - Procesul de vindecare (partea 2) by Zoltan Veres
28/10/202132 minutes 59 seconds
Episode Artwork

Ep.106 - Traumele și inteligența emoțională - Introducere (partea 1)

Ep.106 - Traumele și inteligența emoțională - Introducere (partea 1) by Zoltan Veres
13/10/202133 minutes 19 seconds
Episode Artwork

Ep.105 - Teoria și practica inteligenței emoționale - Concluzii

Ep.105 - Teoria și practica inteligenței emoționale - Concluzii by Zoltan Veres
30/09/202139 minutes 5 seconds
Episode Artwork

Ep.104 - Teoria și practica inteligenței emoționale (partea 11) - Idealurile înalte

Ep.104 - Teoria și practica inteligenței emoționale (partea 11) - Idealurile înalte by Zoltan Veres
22/09/202132 minutes 24 seconds
Episode Artwork

Ep.103 - Teoria și practica inteligenței emoționale (partea 10) - Empatia în inteligența emoțională

Ep.103 - Teoria și practica inteligenței emoționale (partea 10) - Empatia în inteligența emoțională by Zoltan Veres
09/09/202147 minutes 57 seconds
Episode Artwork

Ep.102-Teoria și practica inteligenței emoționale(p. 9)-De la autocontrol la colaborare cu ceilalți

Ep.102-Teoria și practica inteligenței emoționale(p. 9)-De la autocontrol la colaborare cu ceilalți by Zoltan Veres
02/09/202130 minutes 13 seconds
Episode Artwork

Ep.101 - Teoria și practica inteligenței emoționale (partea 8) - Cultivarea optimismului

Ep.101 - Teoria și practica inteligenței emoționale (partea 8) - Cultivarea optimismului by Zoltan Veres
25/08/202137 minutes 44 seconds
Episode Artwork

Ep.100 - La Mulți Ani, Podcastul de EQ!

Ep.100 - La Mulți Ani, Podcastul de EQ! by Zoltan Veres
20/08/202149 minutes 25 seconds
Episode Artwork

Ep.99 - Teoria și practica inteligenței emoționale (partea 7) - Navigarea emoțiilor

Ep.99 - Teoria și practica inteligenței emoționale (partea 7) - Navigarea emoțiilor by Zoltan Veres
05/08/202132 minutes 57 seconds
Episode Artwork

Ep.98 - Teoria și practica inteligenței emoționale (partea 6)- Evaluarea consecințelor

Ep.98 - Teoria și practica inteligenței emoționale (partea 6)- Evaluarea consecințelor by Zoltan Veres
29/07/202138 minutes 7 seconds
Episode Artwork

Ep.97 - Teoria și practica inteligenței emoționale (partea 5)- Motivația intrinsecă

Ep.97 - Teoria și practica inteligenței emoționale (partea 5)- Motivația intrinsecă by Zoltan Veres
14/07/202143 minutes 44 seconds
Episode Artwork

Ep.96 - Teoria și practica inteligenței emoționale (partea 4) - Autocontrolul

Ep.96 - Teoria și practica inteligenței emoționale (partea 4) - Autocontrolul by Zoltan Veres
07/07/202132 minutes 24 seconds
Episode Artwork

Ep.95 - Teoria și practica inteligenței emoționale (partea 3) - Recunoașterea șabloanelor

Ep.95 - Teoria și practica inteligenței emoționale (partea 3) - Recunoașterea șabloanelor by Zoltan Veres
01/07/202133 minutes 14 seconds
Episode Artwork

Ep.94 - Teoria și practica inteligenței emoționale (partea 2) - Abecedarul emoțional

Ep.94 - Teoria și practica inteligenței emoționale (partea 2) - Abecedarul emoțional by Zoltan Veres
22/06/202129 minutes 9 seconds
Episode Artwork

Ep.93 - Teoria și practica inteligenței emoționale (partea 1)

Ep.93 - Teoria și practica inteligenței emoționale (partea 1) by Zoltan Veres
17/06/202146 minutes 47 seconds
Episode Artwork

Ep.92 - Copilul interior și inteligența emoțională

Ep.92 - Copilul interior și inteligența emoțională by Zoltan Veres
04/06/202136 minutes 19 seconds
Episode Artwork

Ep.91 - Vrăjile, magia și… inteligența emoțională

Ep.91 - Vrăjile, magia și… inteligența emoțională by Zoltan Veres
20/05/202143 minutes 50 seconds
Episode Artwork

Ep.90 - Spiritualitatea, credința și religia în lumina inteligenței emoționale

Ep.90 - Spiritualitatea, credința și religia în lumina inteligenței emoționale by Zoltan Veres
07/05/20211 hour 2 minutes 10 seconds
Episode Artwork

Ep.89 - Tipologii de bărbați și ce facem cu ei

Ep.89 - Tipologii de bărbați și ce facem cu ei by Zoltan Veres
22/04/202145 minutes 54 seconds
Episode Artwork

Ep.88 - Clișeele și prejudecățile în lumina inteligenței emoționale

Ep.88 - Clișeele și prejudecățile în lumina inteligenței emoționale by Zoltan Veres
15/04/202138 minutes 33 seconds
Episode Artwork

Ep.87 - Inteligența emoțională în procesul de maturizare

Ep.87 - Inteligența emoțională în procesul de maturizare by Zoltan Veres
07/04/202139 minutes 37 seconds
Episode Artwork

Ep.86 - Inteligența emoțională și… umorul

Ep.86 - Inteligența emoțională și… umorul by Zoltan Veres
01/04/202140 minutes 37 seconds
Episode Artwork

Ep.85 - Sexualitatea în lumina inteligenței emoționale

Ep.85 - Sexualitatea în lumina inteligenței emoționale by Zoltan Veres
25/03/20211 hour 2 minutes 42 seconds
Episode Artwork

Ep.84 - Bărbații cărora le pasă

Ep.84 - Bărbații cărora le pasă by Zoltan Veres
12/03/202136 minutes 26 seconds
Episode Artwork

Ep.83 - Despre femei și…bărbați

Ep.83 - Despre femei și…bărbați by Zoltan Veres
05/03/202136 minutes 56 seconds
Episode Artwork

Ep.82 - Cum este construită o relație pe inteligență emoțională

Ep.82 - Cum este construită o relație pe inteligență emoțională by Zoltan Veres
18/02/20211 hour 5 minutes 15 seconds
Episode Artwork

Ep.81 - Inteligența emoțională în analiza ”zilelor iubirii”

Ep.81 - Inteligența emoțională în analiza ”zilelor iubirii” by Zoltan Veres
11/02/202141 minutes 43 seconds
Episode Artwork

Ep.80 - Ce am învățat despre procrastinare

Ep.80 - Ce am învățat despre procrastinare by Zoltan Veres
04/02/202139 minutes 18 seconds
Episode Artwork

Ep.79 - Cum procrastinăm inteligent emoțional?

Ep.79 - Cum procrastinăm inteligent emoțional? by Zoltan Veres
27/01/202142 minutes 20 seconds
Episode Artwork

Ep.78 - Ce se va petrece cu Refleqt?

Ep.78 - Ce se va petrece cu Refleqt? by Zoltan Veres
22/01/202143 minutes 32 seconds
Episode Artwork

Ep.77 - Cum obții ce îți dorești într-un mod inteligent emoțional?

Ep.77 - Cum obții ce îți dorești într-un mod inteligent emoțional? by Zoltan Veres
13/01/202149 minutes 4 seconds
Episode Artwork

Ep.76 - Iar incepem?

Ep.76 - Iar incepem? by Zoltan Veres
07/01/202138 minutes 35 seconds
Episode Artwork

Ep.75 - Se termină ceva? (Un sfârșit de an inteligent emoțional!)

Ep.75 - Se termină ceva? (Un sfârșit de an inteligent emoțional!) by Zoltan Veres
31/12/202040 minutes 25 seconds
Episode Artwork

Ep.74 - Un Crăciun Fericit și inteligent emoțional

Ep.74 - Un Crăciun Fericit și inteligent emoțional by Zoltan Veres
23/12/202036 minutes 12 seconds
Episode Artwork

Ep.73 - Inteligența emoțională și...cadourile

Ep.73 - Inteligența emoțională și...cadourile by Zoltan Veres
17/12/202034 minutes 39 seconds
Episode Artwork

Ep.72 - Inteligența Emoțională și iertarea

Ep.72 - Inteligența Emoțională și iertarea by Zoltan Veres
11/12/202043 minutes 28 seconds
Episode Artwork

Ep.71 - Ce e aia maică, un “curs de masculinitate”?

Ep.71 - Ce e aia maică, un “curs de masculinitate”? by Zoltan Veres
02/12/202050 minutes 56 seconds
Episode Artwork

Ep.70 - Barbati care vor sa faca o schimbare

Ep.70 - Barbati care vor sa faca o schimbare by Zoltan Veres
25/11/202037 minutes 47 seconds
Episode Artwork

Ep. 69 - Ce fac femeile la webinarul pentru barbati?

Ep. 69 - Ce fac femeile la webinarul pentru barbati? by Zoltan Veres
18/11/202032 minutes 11 seconds
Episode Artwork

Ep.68 - Black Friday și distanțarea socială

Ep.68 - Black Friday și distanțarea socială by Zoltan Veres
11/11/202038 minutes 56 seconds
Episode Artwork

Ep.67 - Nevoile și fițele (și cum le deosebim)

Ep.67 - Nevoile și fițele (și cum le deosebim) by Zoltan Veres
04/11/202043 minutes 10 seconds
Episode Artwork

Ep.66 - Inteligența emoțională în gestionarea suferinței

Ep.66 - Inteligența emoțională în gestionarea suferinței by Zoltan Veres
28/10/202035 minutes 24 seconds
Episode Artwork

Ep.65 - Inteligența emoțională în managementul conflictelor

Ep.65 - Inteligența emoțională în managementul conflictelor by Zoltan Veres
23/10/202031 minutes 44 seconds
Episode Artwork

Ep.64 - Inteligenta emotionala si rolul de "creator constient"

Ep.64 - Inteligenta emotionala si rolul de "creator constient" by Zoltan Veres
15/10/202031 minutes 3 seconds
Episode Artwork

Ep.63 - Stresul si inteligenta emotionala

Ep.63 - Stresul si inteligenta emotionala by Zoltan Veres
09/10/202030 minutes 46 seconds
Episode Artwork

Ep.62 - Inteligenta emotionala si relatia cu banii

Ep.62 - Inteligenta emotionala si relatia cu banii by Zoltan Veres
24/09/202037 minutes 14 seconds
Episode Artwork

Ep.61 - Ce vor femeile de la un bărbat - cu Camelia Bara | Sesiune LIVE în Cursul de Masculinitate

Ep.61 - Ce vor femeile de la un bărbat - cu Camelia Bara | Sesiune LIVE în Cursul de Masculinitate by Zoltan Veres
23/07/20201 hour 13 minutes 35 seconds
Episode Artwork

Ep.11 - Invitat special Ovidiu Ladar

Ep.11 - Invitat special Ovidiu Ladar by Zoltan Veres
07/07/202034 minutes 19 seconds
Episode Artwork

Ep.10 - Invitat special Ovidiu Ciocoiu

Ep.10 - Invitat special Ovidiu Ciocoiu by Zoltan Veres
28/06/202037 minutes 40 seconds
Episode Artwork

Ep.9 - Invitat special Diana Crisan

Ep.9 - Invitat special Diana Crisan by Zoltan Veres
15/06/202036 minutes 47 seconds
Episode Artwork

Ep.8 - Invitat special Tibi Moisa

Ep.8 - Invitat special Tibi Moisa by Zoltan Veres
02/06/202035 minutes 18 seconds
Episode Artwork

Ep.7 - Invitat special Eliade Rotariu

Ep.7 - Invitat special Eliade Rotariu by Zoltan Veres
26/05/202047 minutes 3 seconds
Episode Artwork

Ep. 6 - Invitat special Lorand Soares Szasz

Ep. 6 - Invitat special Lorand Soares Szasz by Zoltan Veres
19/05/202042 minutes 24 seconds
Episode Artwork

Ep. 5 - Invitat special Eusebiu Burcas

Ep. 5 - Invitat special Eusebiu Burcas by Zoltan Veres
12/05/202035 minutes 15 seconds
Episode Artwork

Ep. 4 - Invitat special Bogdan Pandea

Ep. 4 - Invitat special Bogdan Pandea by Zoltan Veres
04/05/202033 minutes 20 seconds
Episode Artwork

Ep.3 - Invitat special Ramona Cuc

Ep.3 - Invitat special Ramona Cuc by Zoltan Veres
28/04/202033 minutes 11 seconds
Episode Artwork

Ep.2 - Invitat special Daniel Zarnescu

Ep.2 - Invitat special Daniel Zarnescu by Zoltan Veres
21/04/202037 minutes 57 seconds
Episode Artwork

Ep.60 - Cum sa scapi de asteptari intr-o relatie de cuplu

Ep.60 - Cum sa scapi de asteptari intr-o relatie de cuplu by Zoltan Veres
16/04/202037 minutes 29 seconds
Episode Artwork

Ep.1 - Invitat special Florin Rosoga

Ep.1 - Invitat special Florin Rosoga by Zoltan Veres
13/04/202041 minutes 1 second
Episode Artwork

Ep.59 - Cum sa intelegi nevoia de libertate a celuilalt intr-o relatie

Ep.59 - Cum sa intelegi nevoia de libertate a celuilalt intr-o relatie by Zoltan Veres
08/04/202034 minutes 56 seconds
Episode Artwork

Ep.58 - Cum iti dai seama daca celalalt corespunde cu imaginea din capul tau

Ep.58 - Cum iti dai seama daca celalalt corespunde cu imaginea din capul tau by Zoltan Veres
11/03/202034 minutes 11 seconds
Episode Artwork

Ep.57 - Fericirea in relatia de cuplu. Cum ajungi la ea?

Ep.57 - Fericirea in relatia de cuplu. Cum ajungi la ea? by Zoltan Veres
19/02/202027 minutes 18 seconds
Episode Artwork

Ep.56 - Cum sa comunici eficient cu partenerul tau cand pare ca vorbiti limbi diferite

Ep.56 - Cum sa comunici eficient cu partenerul tau cand pare ca vorbiti limbi diferite by Zoltan Veres
12/02/202027 minutes 47 seconds
Episode Artwork

Ep.55 - Iti promit ca o sa gresesc

Ep.55 - Iti promit ca o sa gresesc by Zoltan Veres
05/02/202027 minutes 13 seconds
Episode Artwork

Ep.54 - Compromisurile si relatia de cuplu.

Ep.54 - Compromisurile si relatia de cuplu. by Zoltan Veres
29/01/202038 minutes 21 seconds
Episode Artwork

Ep.53 - Cine e responsabil de fericirea celuilalt intr-o relatie de cuplu? Tu sau celalalt?

Ep.53 - Cine e responsabil de fericirea celuilalt intr-o relatie de cuplu? Tu sau celalalt? by Zoltan Veres
27/11/201926 minutes 35 seconds
Episode Artwork

Ep.52 - Cum arata un cuplu inteligent emotional?

Ep.52 - Cum arata un cuplu inteligent emotional? by Zoltan Veres
20/11/201931 minutes 10 seconds
Episode Artwork

Ep.51 - Cum iubeste un barbat

Ep.51 - Cum iubeste un barbat by Zoltan Veres
16/10/201933 minutes 5 seconds
Episode Artwork

Ep.50 - Cum impui limite in relatiile cu altii

Ep.50 - Cum impui limite in relatiile cu altii by Zoltan Veres
09/10/201938 minutes 44 seconds
Episode Artwork

Ep.49 - Descopera ce NU este iubirea de sine

Ep.49 - Descopera ce NU este iubirea de sine by Zoltan Veres
01/10/201940 minutes 31 seconds
Episode Artwork

Ep.48 - Sa oscilezi intre extreme - echilibru sau dizarmonie

Ep.48 - Sa oscilezi intre extreme - echilibru sau dizarmonie by Zoltan Veres
18/09/201930 minutes 29 seconds
Episode Artwork

Ep.47 - Descopera cum sa nu mai fii o victima

Ep.47 - Descopera cum sa nu mai fii o victima by Zoltan Veres
10/09/201930 minutes 29 seconds
Episode Artwork

Ep.46 - Mitul "La lucru nu exista emotii" daramat

Ep.46 - Mitul "La lucru nu exista emotii" daramat by Zoltan Veres
03/07/201936 minutes 25 seconds
Episode Artwork

Ep.45 - Ajuta inteligenta emotionala in relatia cu clientii?

Ep.45 - Ajuta inteligenta emotionala in relatia cu clientii? by Zoltan Veres
27/06/201930 minutes 59 seconds
Episode Artwork

Ep.44 - Stii sa fii lider?

Ep.44 - Stii sa fii lider? by Zoltan Veres
29/05/201927 minutes 28 seconds
Episode Artwork

Ep.43 - Sefii au nevoie de angajati? Sau angajatii de sefi?

Ep.43 - Sefii au nevoie de angajati? Sau angajatii de sefi? by Zoltan Veres
23/05/201935 minutes 30 seconds
Episode Artwork

Ep.42 - In afaceri nu exista emotii. Asa sa fie?

Ep.42 - In afaceri nu exista emotii. Asa sa fie? by Zoltan Veres
15/05/201926 minutes 30 seconds
Episode Artwork

Ep.41 - Despre vicii. Cele pe care le vedem si cele pe care nici nu stim ca le avem

Ep.41 - Despre vicii. Cele pe care le vedem si cele pe care nici nu stim ca le avem by Zoltan Veres
09/04/201940 minutes 19 seconds
Episode Artwork

Ep.40 - Legatura dintre emotii si kilogramele prea multe...sau prea putine

Ep.40 - Legatura dintre emotii si kilogramele prea multe...sau prea putine by Zoltan Veres
03/04/201941 minutes 43 seconds
Episode Artwork

Ep.39 - "Omul fericit nu evolueaza". Serios?!

Ep.39 - "Omul fericit nu evolueaza". Serios?! by Zoltan Veres
25/03/201936 minutes 50 seconds
Episode Artwork

Ep.38 - Cele 3 nevoi principale ale femeii

Ep.38 - Cele 3 nevoi principale ale femeii by Zoltan Veres
11/03/201929 minutes 6 seconds
Episode Artwork

Ep.37 - Cum iubești o femeie

Ep.37 - Cum iubești o femeie by Zoltan Veres
05/03/201924 minutes 24 seconds
Episode Artwork

Ep.36 - Adolescenții si lumea lor emoțională

Ep.36 - Adolescenții si lumea lor emoțională by Zoltan Veres
26/02/201929 minutes 40 seconds
Episode Artwork

Ep.35 - Părinți și copii: cine, ce datorează, cui?

Ep.35 - Părinți și copii: cine, ce datorează, cui? by Zoltan Veres
19/02/201933 minutes 59 seconds
Episode Artwork

Ep.34 - De ce e soacra, soacră?

Ep.34 - De ce e soacra, soacră? by Zoltan Veres
12/02/201942 minutes 29 seconds
Episode Artwork

Ep.33 - Ce sa faci ca sa schimbi un om

Ep.33 - Ce sa faci ca sa schimbi un om by Zoltan Veres
05/02/201945 minutes 22 seconds
Episode Artwork

Ep.32 - Ce este "iertarea"?

Ep.32 - Ce este "iertarea"? by Zoltan Veres
30/01/201942 minutes 58 seconds
Episode Artwork

Ep.31 - Afla care sunt cele 5 Emotii “Negative”

Ep.31 - Afla care sunt cele 5 Emotii “Negative” by Zoltan Veres
21/01/201927 minutes
Episode Artwork

Ep.30 - Frica de ... ce zice lumea!

Ep.30 - Frica de ... ce zice lumea! by Zoltan Veres
15/01/201935 minutes 25 seconds
Episode Artwork

Ep.29 - Barbatul si cariera. Capcana unei generatii (partea II)

Ep.29 - Barbatul si cariera. Capcana unei generatii (partea II) by Zoltan Veres
06/11/201838 minutes 19 seconds
Episode Artwork

Ep.28 - Barbatul si cariera. Capcana unei generatii (partea I)

Ep.28 - Barbatul si cariera. Capcana unei generatii (partea I) by Zoltan Veres
31/10/201841 minutes 4 seconds
Episode Artwork

Ep.27 - Barbatul inteligent emotional si femeia (partea a II-a)

Ep.27 - Barbatul inteligent emotional si femeia (partea a II-a) by Zoltan Veres
01/10/201838 minutes 18 seconds
Episode Artwork

Ep.26 - Barbatul inteligent emotional si femeia (partea I)

Ep.26 - Barbatul inteligent emotional si femeia (partea I) by Zoltan Veres
26/09/201834 minutes 17 seconds
Episode Artwork

Ep.25 - Masculul Alpha Armonios, pe care il vor femeile si il apreciaza barbatii

Ep.25 - Masculul Alpha Armonios, pe care il vor femeile si il apreciaza barbatii by Zoltan Veres
19/09/201845 minutes 33 seconds
Episode Artwork

Ep.24 - Ce este autocontrolul emotional?

Ep.24 - Ce este autocontrolul emotional? by Zoltan Veres
01/09/201832 minutes 58 seconds
Episode Artwork

Ep.23 - Descopera cat rau iti face “Sa-ti fie rusine!”

Ep.23 - Descopera cat rau iti face “Sa-ti fie rusine!” by Zoltan Veres
29/08/201841 minutes 13 seconds
Episode Artwork

Ep.22 - De ce sunt rai oamenii?

Ep.22 - De ce sunt rai oamenii? by Zoltan Veres
22/08/201833 minutes 13 seconds
Episode Artwork

Ep.21 - E bine sa fii confuz?!

Ep.21 - E bine sa fii confuz?! by Zoltan Veres
16/08/201818 minutes 59 seconds
Episode Artwork

Ep.20 - Ce se afla in spatele fobiilor?

Ep.20 - Ce se afla in spatele fobiilor? by Zoltan Veres
18/07/201826 minutes 13 seconds
Episode Artwork

Ep.19 - Ce ascund complexele de inferioritate?

Ep.19 - Ce ascund complexele de inferioritate? by Zoltan Veres
03/07/201826 minutes 34 seconds
Episode Artwork

Ep.18 - Cuplul si cariera. Sau invers.

Ep.18 - Cuplul si cariera. Sau invers. by Zoltan Veres
16/04/201831 minutes 10 seconds
Episode Artwork

Ep.17 - Cand ea e "prea"...

Ep.17 - Cand ea e "prea"... by Zoltan Veres
09/04/201850 minutes 10 seconds
Episode Artwork

Ep.16 - Conflictele in cuplu

Ep.16 - Conflictele in cuplu by Zoltan Veres
02/04/201837 minutes 58 seconds
Episode Artwork

Ep.15 - E nevoie de doi?

Ep.15 - E nevoie de doi? by Zoltan Veres
27/03/201836 minutes 3 seconds
Episode Artwork

Ep.14 - Energie Feminina + Masculina

Ep.14 - Energie Feminina + Masculina by Zoltan Veres
13/03/201846 minutes 11 seconds
Episode Artwork

Ep.13 - Renunti la relatie sau repari?

Ep.13 - Renunti la relatie sau repari? by Zoltan Veres
08/03/201834 minutes 9 seconds
Episode Artwork

EP.12 - Gelozia

Relatia de cuplu este un subiect cat se poate de complex despre care mereu mi-a placut sa vorbesc. Am fost intrebat de foarte multe ori cum aplicam Inteligenta Emotionala in relatia de cuplu. Cum reusim sa gestionam tensiunile in acest context? Cum facem sa nu ne mai certam, sa nu renuntam asa usor si in final, sa putem fi fericiti. Din aceste motive s-a nascut aceasta noua serie de episoade de podcast, in care vom vorbi despre cele mai intalnite situatii in relatia de cuplu. Acesta este un Podcast despre Inteligenta Emoțională și rolul ei în viața noastră de zi cu zi. Cuprinde discuții libere și răspunsuri la întrebările pe care le-am primit de-a lungul vremii despre EQ. Situatii in care poate te regasesti si moduri prin care dezvoltarea EQ-ului te poate ajuta să le gestionezi.
28/02/201839 minutes 8 seconds
Episode Artwork

EP.11 - Relatia De Cuplu - Ce Este?

Acesta este un Podcast despre Inteligenta Emoțională și rolul ei în viața noastră de zi cu zi. Cuprinde discuții libere și răspunsuri la întrebările pe care le-am primit de-a lungul vremii despre EQ. Situatii in care poate te regasesti si moduri prin care dezvoltarea EQ-ului te poate ajuta să le gestionezi.
21/02/201830 minutes 58 seconds
Episode Artwork

EP.10 - Diferentele Dintre Frati

Acesta este un Podcast despre Inteligenta Emoțională și rolul ei în viața noastră de zi cu zi. Cuprinde discuții libere și răspunsuri la întrebările pe care le-am primit de-a lungul vremii despre EQ. Situatii in care poate te regasesti si moduri prin care dezvoltarea EQ-ului te poate ajuta să le gestionezi.
31/01/201832 minutes 42 seconds
Episode Artwork

EP.09 - Un Pic Din Mama, Un Pic Din Tata

Acesta este un Podcast despre Inteligenta Emoțională și rolul ei în viața noastră de zi cu zi. Cuprinde discuții libere și răspunsuri la întrebările pe care le-am primit de-a lungul vremii despre EQ. Situatii in care poate te regasesti si moduri prin care dezvoltarea EQ-ului te poate ajuta să le gestionezi.
23/01/201825 minutes 52 seconds
Episode Artwork

EP.08 - Cum Fac Sa Nu Am Emotii Cand Vorbesc In Public

Acesta este un Podcast despre Inteligenta Emoțională și rolul ei în viața noastră de zi cu zi. Cuprinde discuții libere și răspunsuri la întrebările pe care le-am primit de-a lungul vremii despre EQ. Situatii in care poate te regasesti si moduri prin care dezvoltarea EQ-ului te poate ajuta să le gestionezi.
17/01/201824 minutes 12 seconds
Episode Artwork

EP.07 - Vreau Sa Fiu Motivat!

Acesta este un Podcast despre Inteligenta Emoțională și rolul ei în viața noastră de zi cu zi. Cuprinde discuții libere și răspunsuri la întrebările pe care le-am primit de-a lungul vremii despre EQ. Situatii in care poate te regasesti si moduri prin care dezvoltarea EQ-ului te poate ajuta să le gestionezi.
09/01/201837 minutes 34 seconds
Episode Artwork

EP.06 - Învață să spui NU

Acesta este un Podcast despre Inteligenta Emoțională și rolul ei în viața noastră de zi cu zi. Cuprinde discuții libere și răspunsuri la întrebările pe care le-am primit de-a lungul vremii despre EQ. Situatii in care poate te regasesti si moduri prin care dezvoltarea EQ-ului te poate ajuta să le gestionezi.
13/12/201724 minutes 33 seconds
Episode Artwork

EP.05 - Cum arata auto - sabotajul, de fapt

Acesta este un Podcast despre Inteligenta Emoțională și rolul ei în viața noastră de zi cu zi. Cuprinde discuții libere și răspunsuri la întrebările pe care le-am primit de-a lungul vremii despre EQ. Situatii in care poate te regasesti si moduri prin care dezvoltarea EQ-ului te poate ajuta să le gestionezi.
22/11/201728 minutes 9 seconds
Episode Artwork

EP.04 - Tu ce tipar de atașament ai?

Acesta este un Podcast despre Inteligenta Emoțională și rolul ei în viața noastră de zi cu zi. Cuprinde discuții libere și răspunsuri la întrebările pe care le-am primit de-a lungul vremii despre EQ. Situatii in care poate te regasesti si moduri prin care dezvoltarea EQ-ului te poate ajuta să le gestionezi.
08/11/201725 minutes 34 seconds
Episode Artwork

EP.03 - Alb sau Negru?

Acesta este un Podcast despre Inteligenta Emoțională și rolul ei în viața noastră de zi cu zi. Cuprinde discuții libere și răspunsuri la întrebările pe care le-am primit de-a lungul vremii despre EQ. Situatii in care poate te regasesti si moduri prin care dezvoltarea EQ-ului te poate ajuta să le gestionezi.
25/10/201735 minutes 36 seconds
Episode Artwork

EP.02 - Frici? Oh, da...

Acesta este un Podcast despre Inteligenta Emoțională și rolul ei în viața noastră de zi cu zi. Cuprinde discuții libere și răspunsuri la întrebările pe care le-am primit de-a lungul vremii despre EQ. Situatii in care poate te regasesti si moduri prin care dezvoltarea EQ-ului te poate ajuta să le gestionezi.
15/10/201735 minutes 36 seconds
Episode Artwork

EP.01 Zoltan Veres - Nu Inteleg Ce Este Inteligenta Emotionala...

Acesta este un Podcast despre Inteligenta Emoțională și rolul ei în viața noastră de zi cu zi. Cuprinde discuții libere și răspunsuri la întrebările pe care le-am primit de-a lungul vremii despre EQ. Situatii in care poate te regasesti si moduri prin care dezvoltarea EQ-ului te poate ajuta să le gestionezi.
03/10/201730 minutes 46 seconds