Winamp Logo
Podcast NOVE DIMENZIJE USODE Archives - Podcast.si Cover
Podcast NOVE DIMENZIJE USODE Archives - Podcast.si Profile

Podcast NOVE DIMENZIJE USODE Archives - Podcast.si

Slovenian, Spirituality, 1 season, 10 episodes, 6 hours, 48 minutes
About
Ni je bolj pomembejše stvari kot je ravno usoda. Preseneti nas ravno takrat, ko mislimo, da smo končno razumeli kako prazaprav deluje.
Episode Artwork

Biti bogat ali reven – NDU – 028

V osemindvajseti številki podcasta govoriva o temu kako nekdo postane bogat ali reven in kako si lahko vsak posameznik inštalira poseben program. Zanimive informacije, ki jih je dobro vedeti. bogati ljudje občudujejo bogate ljudi; razmišljate kot žrtev ali razmišljate kot zmagovalci; briši briši briši: biti bogat ali biti reven pomembna deklaracija, ki jo je dobro ponavljati; vaje kako… Read More » The post Biti bogat ali reven – NDU – 028 appeared first on Podcast.si.
10/12/201547 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Afirmacije, deklaracije, denar – NDU – 027

V sedemindvajseti številki podcasta govoriva o temu kako z deklaracijami in afirmacijami lahko pridete do denarja, ki ga potrebujete v vašem življenju. Zanimive informacije, ki jih je dobro vedeti. razmišljanje o navadah skozi generacije; upiranje afirmacijam; vpletenost Ega v napredek; Ego in stališča; kako razmišlja”reven”posameznik; kako razmišlja “bogat” posameznik; kaj narediti, če želite uspeti; misli, čustva, dejanja, rezultati;… Read More » The post Afirmacije, deklaracije, denar – NDU – 027 appeared first on Podcast.si.
9/21/20151 hour, 7 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Kako do 100 EUR – NDU – 026

V šestindvajseti številki podcasta govoriva o temu kako dobiti 100 eur, ne da bi se pri temu morali fizično preveč matrati. Zanimive informacije, ki jih je dobro vedeti. pomembno je kako razmišljamo; preoblikovanje razmišljanja; kitova rit; zgodba pisateljice; 21 dni za spremembo; da ali ne; 6 mesečni rok; strah pred uspehom; in še in še in še …… Read More » The post Kako do 100 EUR – NDU – 026 appeared first on Podcast.si.
8/9/201546 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Kitajski horoskop – NDU – 025

V petindvajseti številki podcasta govoriva o umetnosti kitajskega horoskopa. Zanimive informacije, ki jih je dobro vedeti. kitajski horoskop – kaj to pravzaprav je; starejša kitajska astrologija; rojstno leto od začetka kitajskega novega leta; ure rojstva; kje najdejo kitajska znamenja srečo; in še in še in še … Vabljeni k poslušanju. Spletna stran podcasta: www.ndu.si ———- Kontakt ———- Na… Read More » The post Kitajski horoskop – NDU – 025 appeared first on Podcast.si.
6/13/201522 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Umetnost horoskopa – NDU – 024

V štiriindvajseti številki podcasta govoriva o umetnosti horoskopa in magičnem številu 12. Zanimive informacije, ki jih je dobro vedeti. spoznajte moč svoji misli; zavedajte se svojih misli; zavedajte se svojega dihanja; število 12; 12 ozvezdij; geometrijski krog – kaj označuje; kako delimo zahodnjaški tip horoskopa; skupine znamenj; kaj predstavljajo unamenja Oven, Bik, Dvojčka, Rak, Lev, Devica, Tehtnica, Škorpijon,… Read More » The post Umetnost horoskopa – NDU – 024 appeared first on Podcast.si.
4/9/201534 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Kava in sreča – NDU – 23

V triindvajseti številki podcasta govoriva o sreči in vedeževanju iz kavne usedline. Zanimive informacije, ki jih je dobro vedeti. Obenem lahko slišite še nekaj receptov kako lahko dosežete srečo. Ni nujno, da vam bodo ti recepti pomagali, lahko pa jih preizkusite. Za afirmacije ste gotovo že slišali. Veste morda kako hitro delujejo? Poslušajte izkušnje v podcastu. Vabljeni k… Read More » The post Kava in sreča – NDU – 23 appeared first on Podcast.si.
4/8/201543 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Vedeževanje iz kavne usedline – NDU – 31

V enaintrideseti številki podcasta govoriva o vedeževanju iz kavne usedline. Zanimive informacije, ki jih je dobro vedeti. primer popite šalice kave; kaj je sreča; kaj je mir; in še in še in še … Vabljeni k poslušanju. Spletna stran podcasta: www.ndu.si ———- Kontakt ———- Na podcast se lahko naročite preko RSS in iTunes-a The post Vedeževanje iz kavne usedline – NDU – 31 appeared first on Podcast.si.
2/11/201521 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

021 – NDU – Vedeževanje iz kock 2.del

V enaindvajseti številki podcasta govoriva o vedeževanju iz kock. Zanimive informacije, ki jih je dobro vedeti. črni peter in vedeževanje; kocke samo za vedeževanje;kako ravnati s kockami; pomoč drugim, pomoč prijateljem; prvo pomagaj sebi, potem pomagaj drugim; tudi na plaži lahko mečete kocke; krog je za vedeževanje iz kock zelo pomemben; postopek metanja kock; ali pihanje v kocke… Read More » The post 021 – NDU – Vedeževanje iz kock 2.del appeared first on Podcast.si.
7/29/201454 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

020 – NDU – Vedeževanje iz kock 1.del

V dvajseti številki podcasta govoriva o vedeževanju iz kock. Zanimive informacije, ki jih je dobro vedeti. različne tehnike umirjanja; zakaj je dobro imeti “dobro službo” in kaj pomeni “dobra služba”; v notranjem miru sami s seboj; zgodovina kock; kdaj se je metanje kock pravzaprav začelo; iz kje vse izhaja metanje kock; vedeževanje z nartnicami; afriška plemena še dandanes… Read More » The post 020 – NDU – Vedeževanje iz kock 1.del appeared first on Podcast.si.
7/19/201433 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

022 – NDU – Skrivnostni šalici kave

V dvaindvajseti številki podcasta govoriva o dveh šalicah kave in interpretaciji žoca. Zanimive informacije, ki jih je dobro vedeti. Pozdravljen Borut in Zvezdana, vesela sem vajinih podcastov; zanimivo vaju je poslušati in se učiti. Vsak, ki je voljan deliti svoje znanje in izkušnje z drugimi, sploh danes, v svetu, kjer vlada predvsem tekmovanje, individualnost… Hvala vama. V prilogi… Read More » The post 022 – NDU – Skrivnostni šalici kave appeared first on Podcast.si.
6/20/201436 minutes, 51 seconds