Winamp Logo
Podcast Nefiltrat cu Mariciu Cover
Podcast Nefiltrat cu Mariciu Profile

Podcast Nefiltrat cu Mariciu

Romanian, Cultural, 3 seasons, 56 episodes, 3 days, 23 hours, 26 minutes
About
Aici găsești podcastul lui Mariciu: Podcast Nefiltrat.
Episode Artwork

Cum ajungi pe scenă cu Coldplay | Podcast Nefiltrat cu Pandutzu #36

Invitatul podcastului de față Pandutzu, care este unul dintre cei mai mari consumatori de concerte și festivaluri din România. La ultimul concert Coldplay din București a știut ce să facă ca să ajungă pe scenă și să genereze un moment superb în memoria victimelor de la Colectiv. În podcastul de față ne învață una-alta despre cum să ne bucurăm de concerte și de festivaluri.
7/5/20241 hour, 44 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Podcast Nefiltrat cu Bogdan Techeș #35

Invitatul podcastului de față este Bogdan Techeș. Bogdan este creator de conținut și este un flăcău foarte amuzant. De ceva timp are și pătrățele, face și stand up comedy ocazional, și-a luat câine de curând, îi plac motoarele și mi se pare ca e un super-baiat.
6/29/20241 hour, 22 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Podcast Nefiltrat cu Vlad Micșunescu de la Atelierul de Detailing #34

Invitatul podcastului de față este Vlad Micșunescu de la Atelierul de Detailing. Vorbim despre muzică și acordeoane, vorbim despre istorie, despre mașini și despre toate pasiunile lui Vlad. Este o discuție care se putea întinde lejer pe durata a 10 ore, dar nu mai aveam baterii la camere. :)
6/14/20242 hours, 43 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Podcast Nefiltrat cu (Motor)Bike #28

În podcastul de față îl am invitat pe unul dintre cei mai cunoscuți motocicliști de pe YouTube-ul românesc: Radu Balaș aka (Motor)Bike. Vorbim despre viață, despre social media românească, despre teribilism, despre cum s-a apucat de YouTube, despre lucurile bune și rele care l-au făcut să fie omul care este astăzi și mai vorbim și, desigur, despre motociclete.
6/7/20242 hours, 9 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Muncă, Burnout, Echilibru în Viață, Fericire și alte 10 Lucruri cu SHURUBEL. Podcast Nefiltrat #32

Invitatul podcastului de față este Andrei Lăcătuș aka Shurubel, care îmi este prieten și era cât pe-aci să îmi fie și vecin. Este DJ, personalitate TV și este și printre cei mai vechi creatori de conținut video din online-ul românesc, era o treime din 10 lucruri. L-am cunoscut acum 13 ani la un meci de Laser Tag în care echipa bloggerilor s-a duelat cu echipa Radio 21. Cumva online-ul si șprițurile prin Kulturhaus ne-au apropiat de-a lungul timpului. Asta si probabil si faptul ca suntem amandoi rârâiți.
5/23/20242 hours, 13 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Ce înseamnă să fii TATĂ și de ce nu se vorbește despre asta | Podcast Nefiltrat cu Radu Popescu #31

În episodul de față îl am invitat pe Radu Popescu, un prieten care este consilier parental. Vorbim despre cum este să fii tată și ne povestește ce a învățat din procesul de creștere a trei copii care în momentul de față sunt adolescenți.
4/26/20242 hours, 27 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Cel mai nefiltrat podcast cu Cristi și Ralu de pe tot internetul! | Podcast Nefiltrat #30

În episodul de față au revenit la podcast Cristi și Ralu și le-am pus niște întrebări care i-au dezlănțuit. Nu i-ai mai văzut/auzit așa până acum, îți garantez!
4/19/20242 hours, 22 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Curse ilegale și mașini modificate cu Daniel de la STACS! Podcast Nefiltrat #29

Invitatul podcastului de față este Daniel de la STACS. Vorbim despre mașini modificate, despre offroad, despre curse ilegale, despre viață și familie. Un podcast de ascultat și de dat mai departe.
4/5/20243 hours, 6 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Cele mai amuzante faze din ISTORIA ROMÂNILOR! Podcast Nefiltrat cu Julius Constantinescu. #28

Invitatul podcastului de față este Julius Constantinescu. Julius este probabil cel mai amuzant om de pe Facebook-ul românesc și cel mai pasionat om de istorie dintre câți cunosc. În episodul de față vorbim despre istoria românilor, despre geopolitică, despre Macarena și despre multe-multe alte lucruri interesante.
3/27/20242 hours, 34 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Cum să nu mori cu dreptatea în mână pe drumurile din România! Podcast Nefiltrat cu Silviu Toma. #27

Invitatul podcastului de față este Silviu Toma. Silviu este fondatorul școlii de conducere defensivă și sportivă Romania Driving Experience, iar misiunea lui, conform secțiunii lui de about de pe YouTube este “Misiunea mea este sa ajut soferii sa se bucure in siguranta de fascinatia condusul”. Așadar, astăzi vom vorbi cu Silviu despre cea mai mare pasiune a românilor, condusul.
3/20/20242 hours, 34 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

De ce să ÎNCHIRIEZI ceva în loc să CUMPERI? Podcast Nefiltrat cu Mădălin Ilie de la TELERENTA.

Invitatul podcastului de față este Managerul General al unui start-up inedit. De ce zic asta? Start up-ul respectiv poarta numele de Telerenta si are ca obiect de activitatea inchirierea de electronice. Catre persoane fizice si juridice. Adica tu ca individ, in loc sa iti cumperi un televizor, poti sa il inchiriezi. Intrebarea este de ce, nu? Ei bine, asta si multe alte lucruri vom afla astazi alaturi de Madalin Ilie.
3/13/20241 hour, 21 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Podcast Nefiltrat cu un Mentalist: Simion Ștefan (hipnoză, secretele magiei, religie) #25

Invitatul podcastului de față este Simion Ștefan, care este Mentalist, iar în 2021 a ajuns până în semifinala Românii Au Talent. Ne-am cunoscut la frizeria din Pantelimon, la care ne tundem amândoi. Am făcut click pe loc, așa că l-am invitat la un podcast nefiltrat.
3/6/20241 hour, 34 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Podcast Nefiltrat cu Silviu Prigoană #24

Invitatul podcastului de față este nașul meu de cununie. Este unul dintre cei mai amuzanți oameni pe care îi cunosc, este cu adevărat un părinte spiritual pentru mine și Georgiana, soția mea. Asta pentru că este top, 5/5 recomand, pe parte de sfaturi. Așa că l-am invitat azi la podcast ca să ne luăm o doză serioasă de sfaturi și, cel mai probabil, de râsete. Dragi podcastconsumatori, vi-l prezint pe Silviu Prigoană.
2/28/20242 hours, 45 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Care este "Rețeta Fericirii" pentru Andreea Balaban | Podcast Nefiltrat #14

În episodul 14 de Podcast Nefiltrat o am invitată pe Andreea Balaban. Este creatoarea mea preferată de pe Instagramul românesc. Am zis-o de câteva ori public: sunt fanul ei.  Este blogger din 2010 și vlogger din 2015. Are probabil cea mai închegată comunitate dintre toți creatorii de conținut din Romania #teambalaban (comunitate pe care o salut cu ocazia asta). Pe langă asta are cele mai lungi vloguri: în medie au cam o oră (seriale în toată regula). Eu personal cred că este cea mai muncitoare creatoare de conținut din România.
4/12/20232 hours, 34 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

DE CE SE IA ZOSO DE INFLUENCERI? | PODCAST NEFILTRAT CU ZOSO #2

A doua ediție specială de Podcast Nefiltrat cu Zoso. Am vorbit despre cum a fost anul 2022 pentru noi pe plan personal, dar și pe plan profesional. Și despre cum sperăm să fie anul 2023 pentru noi. De săptămâna viitoare încep episoadele cu invitați. 
12/16/20221 hour, 23 minutes, 49 seconds