Winamp Logo
Pip & Pim: Prela/Rela de Podcast Cover
Pip & Pim: Prela/Rela de Podcast Profile

Pip & Pim: Prela/Rela de Podcast

Dutch, Social, 2 seasons, 26 episodes, 10 hours, 48 minutes
About
Wij - Pip Pellens en Pim Wessels - hebben onszelf gebombardeerd tot relatie experts en willen graag samen met jullie uitzoeken wat nou het geheim is achter een goeie Rela, Prela, Kwarrel of Scharrel. We praten over onze eigen ervaringen en bespreken verhalen die we anoniem van jullie opgestuurd hebben gekregen. Dus heb je een grappig of gênant verhaal? Een leuke of rare vraag? Laat het ons dan weten in een mail naar [email protected]
Episode Artwork

Prela/Rela de Podcast: De duistere kant van liefde - S02E10

 Deze week een stuk minder luchtig, maar wél belangrijk. We hebben het over seksuele uitbuiting. De term loverboy doet vermoeden dat het bijna iets 'gezelligs' is, maar het anoniempje van deze week laat zien dat dat alles behalve waar is. Zie de links hieronder voor meer informatie of voor plekken waar je terecht kunt als je hulp nodig hebt. Doneer hier aan Free a Girl.Heb je een verhaal dat je met ons wilt delen? Mail ons dan via [email protected] in deze aflevering:Free a GirlVeilig ThuisMeld Misdaad AnoniemWegwijzer MensenhandelSlachtofferwijzerVoor meer info:Instagramwww.pipenpim.nl----------Pip Pellens:IG: instagram.com/pippellensPim Wessels:IG: instagram.com/pim_wesselsDisclaimer: Als je ons iets mailt,  gaan wij er vanuit dat we dit mogen gebruiken in de podcast. Wij zullen hier uiteraard zo zorgvuldig mogelijk mee omgaan om dit anoniem te houden. 
4/18/202217 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Prela/Rela de Podcast: Wat heeft een kerstboom dan nog voor zin? - S02E09

Wat doe je als je vriend of vriendin out of the blue zegt dat het voorbij is? Het overkwam het anoniempje van deze week...  Heb je een verhaal dat je met ons wilt delen? Mail ons dan via [email protected] in deze aflevering:Het fragment in Zootopia (Het was dus niet Zootropolis)And that is what they call closureVoor meer info:Instagramwww.pipenpim.nl----------Pip Pellens:IG: instagram.com/pippellensPim Wessels:IG: instagram.com/pim_wesselsDisclaimer: Als je ons iets mailt,  gaan wij er vanuit dat we dit mogen gebruiken in de podcast. Wij zullen hier uiteraard zo zorgvuldig mogelijk mee omgaan om dit anoniem te houden. 
4/11/202220 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

Prela/Rela de Podcast: One-day-stand - S02E08

Het is niet allemaal rozengeur en maneschijn, dates lopen ook wel eens niet zoals je hoopt. En dan is het hopen dat je date daar oké mee omgaat.  Heb je een verhaal dat je met ons wilt delen? Mail ons dan via [email protected] in deze aflevering:Dit is de aflevering waar een van onze luisteraars in zit. (Maar we zeggen niet wie ;-) )Voor meer info:Instagramwww.pipenpim.nl----------Pip Pellens:IG: instagram.com/pippellensPim Wessels:IG: instagram.com/pim_wesselsDisclaimer: Als je ons iets mailt,  gaan wij er vanuit dat we dit mogen gebruiken in de podcast. Wij zullen hier uiteraard zo zorgvuldig mogelijk mee omgaan om dit anoniem te houden. 
4/4/202220 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Prela/Rela de Podcast: COVIDkwarrel - S02E07

De rela's en prela's vlogen je om de oren tijdens de lockdowns, maar hoe vast zijn die geweest?  Heb je een verhaal dat je met ons wilt delen? Mail ons dan via [email protected] in deze aflevering:Artikel van PsyNedVoor meer info:Instagramwww.pipenpim.nl----------Pip Pellens:IG: instagram.com/pippellensPim Wessels:IG: instagram.com/pim_wesselsDisclaimer: Als je ons iets mailt,  gaan wij er vanuit dat we dit mogen gebruiken in de podcast. Wij zullen hier uiteraard zo zorgvuldig mogelijk mee omgaan om dit anoniem te houden. 
3/28/202220 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Prela/Rela de Podcast: Sleepnetdaten in de rukbunker - S02E06

We komen kort terug op First Dates na een reactie van een luisteraar en maken in ons nieuwe Anoniempje een uitstapje naar het altijd zonnige Bonaire. Heb je een verhaal dat je met ons wilt delen? Mail ons dan via [email protected] meer info:Instagramwww.pipenpim.nl----------Pip Pellens:IG: instagram.com/pippellensPim Wessels:IG: instagram.com/pim_wesselsDisclaimer: Als je ons iets mailt,  gaan wij er vanuit dat we dit mogen gebruiken in de podcast. Wij zullen hier uiteraard zo zorgvuldig mogelijk mee omgaan om dit anoniem te houden. 
3/21/202221 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Prela/Rela de Podcast: Hoe ik mijn trouwringen verloor... - S02E05

We kwamen erachter dat het pijnlijk is om trouwringen kwijt te raken, maar ook dat het niet alleen van de ringen afhangt...  Heb je een verhaal dat je met ons wilt delen? Mail ons dan via [email protected] in deze aflevering:Pim zijn favoriete koffiegoeroeVoor meer info:Instagramwww.pipenpim.nl----------Pip Pellens:IG: instagram.com/pippellensPim Wessels:IG: instagram.com/pim_wesselsDisclaimer: Als je ons iets mailt,  gaan wij er vanuit dat we dit mogen gebruiken in de podcast. Wij zullen hier uiteraard zo zorgvuldig mogelijk mee omgaan om dit anoniem te houden. 
3/14/202221 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Prela/Rela de Podcast: Van je moeder moet je het hebben - S02E04

Wat doe je als er meer mensen naar je date komen dan je had verwacht? Dat en natuurlijk meer in deze nieuwe aflevering. Heb je een verhaal dat je met ons wilt delen? Mail ons dan via [email protected] in deze aflevering:Rijk bespreekt een slechte dateVoor meer info:Instagramwww.pipenpim.nl----------Pip Pellens:IG: instagram.com/pippellensPim Wessels:IG: instagram.com/pim_wesselsDisclaimer: Als je ons iets mailt,  gaan wij er vanuit dat we dit mogen gebruiken in de podcast. Wij zullen hier uiteraard zo zorgvuldig mogelijk mee omgaan om dit anoniem te houden. 
3/7/202221 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Prela/Rela de Podcast: Verliefd op je Catfish - S02E03

Niets is wat het lijkt... En dat is tijdens het daten natuurlijk precies wat je níét wilt. Maar het overkwam ons Anoniempje van deze week. Heb je een verhaal dat je met ons wilt delen? Mail ons dan via [email protected] in deze aflevering:Podcast De DienstVoor meer info:Instagramwww.pipenpim.nl----------Pip Pellens:IG: instagram.com/pippellensPim Wessels:IG: instagram.com/pim_wesselsDisclaimer: Als je ons iets mailt,  gaan wij er vanuit dat we dit mogen gebruiken in de podcast. Wij zullen hier uiteraard zo zorgvuldig mogelijk mee omgaan om dit anoniem te houden. 
2/28/202221 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Prela/Rela de Podcast: Crazy exes - S02E02

We hoorden dit verhaal en konden niet anders dan het deze week over crazy exes hebben. Als je dit anoniempje hoort, begrijp je wel waarom. Heb je een verhaal dat je met ons wilt delen? Mail ons dan via [email protected] in deze aflevering:Hoe herken je een crazy ex?Voor meer info:Instagramwww.pipenpim.nl----------Pip Pellens:IG: instagram.com/pippellensPim Wessels:IG: instagram.com/pim_wesselsDisclaimer: Als je ons iets mailt,  gaan wij er vanuit dat we dit mogen gebruiken in de podcast. Wij zullen hier uiteraard zo zorgvuldig mogelijk mee omgaan om dit anoniem te houden. 
2/21/202224 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Prela/Rela de Podcast: De liefde achterna vliegen - S02E01

Daar zijn we weer! En wat hebben we er weer een zin in. Vanuit het zonnige Los Angeles bespreken we het verhaal van iemand die de liefde achterna vliegt. Heb je een verhaal dat je met ons wilt delen? Mail ons dan via [email protected] Genoemd in deze aflevering: De mythen achter ValentijnVoor meer info:Instagramwww.pipenpim.nl----------Pip Pellens:IG: instagram.com/pippellensPim Wessels:IG: instagram.com/pim_wesselsDisclaimer: Als je ons iets mailt,  gaan wij er vanuit dat we dit mogen gebruiken in de podcast. Wij zullen hier uiteraard zo zorgvuldig mogelijk mee omgaan om dit anoniem te houden. 
2/14/202223 minutes, 5 seconds