Winamp Logo
Πιγκάλ με άποψη, με τη Super Kikii και τον Γιάννη Κατινάκη Cover
Πιγκάλ με άποψη, με τη Super Kikii και τον Γιάννη Κατινάκη Profile

Πιγκάλ με άποψη, με τη Super Kikii και τον Γιάννη Κατινάκη

Greek, Comedy, 1 season, 29 episodes, 18 hours, 25 minutes
About
Η ηθοποιός και αυτοαποκαλούμενη Influencer των φτωχών Super Kikii και ο «λίγο ηθοποιός, λίγο κωμικός, λίγο σαμπουάν και λίγο μαλακτικό» Γιάννης Κατινάκης είναι δύο “Πιγκάλ με άποψη”. Στο νέο τους podcast συζητούν, πότε μόνοι τους, πότε με καλεσμένους, για το σεξ, τις σχέσεις, την επικαιρότητα, τα social media και ό,τι άλλο μπορεί να σκεφτόμαστε καθήμενοι στην τουαλέτα μας!
Episode Artwork

Φυλακή και Γήρας

Τι γερνάει τα Πιγκάλ και πώς ήταν παλιά, τότε τα χρόνια τα ανέμελα; Πότε ήταν η τελευταία φορά που τα Πιγκάλ ένιωθαν ανέμελα και νέα; Για την Super Kikii ήταν η περίοδος που ήταν στη φυλακή και το μόνο που την απασχολούσε ήταν το πότε θα βγει. Για τον Γιάννη Κατινάκη ήταν μάλλον τα χρόνια του δημοτικού, όταν έλεγε σε όλους ότι έχει τις μαγικές δυνάμεις της Sailor Moon και ότι οι γονείς του είναι Βασιλείς σε μια μακρινή χώρα. Και η Κική από την άλλη ήταν η ιδιοκτήτρια του Μπετόβεν, του αγαπημένου σκύλου των παιδικών μας χρόνων. Φυσικά δεν τον είχε σπίτι της αφού ο Μπετόβεν είχε πάει στην Αμερική για τα γυρίσματα. Σε αυτό το επεισόδιο Ιστορίες από τη φυλακή με τον Πάσσαρη, παιδικά ψέματα και πράγματα που μας γερνάνε.
7/29/202134 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Ο Βελονιστής

Όλοι όσοι παρακολουθούν τα Πιγκάλ με άποψη, έχουν παρατηρήσει μια σημαντική αλλαγή τον τελευταίο καιρό. Η Super Kikii είναι πλέον ένα ήρεμο και ήσυχο αρνάκι,  όπως λέει ο Γιάννης Κατινάκης. Για αυτή την αλλαγή υπεύθυνος είναι ο Γιώργος Αμπελιώτης, ο βελονιστής της Κικής και καλεσμένος σε αυτό το επεισόδιο. Ο Γιώργος μας εξηγεί τα πάντα: τι είναι ο βελονισμός, για ποιο λόγο έχει αποτελέσματα, πώς εφαρμόζονται οι βελόνες και τι οφέλη έχει για μια σειρά σωματικών και ψυχολογικών παθήσεων, από την οσφυαλγία μέχρι το χρόνιο στρες.
7/23/202149 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Q&A χωρίς… το Α

Έφτασε επιτέλους η στιγμή που τα Πιγκάλ απαντούν στις ερωτήσεις του κοινού! Πότε ξεκίνησαν το κάπνισμα; Πότε θα είναι στη Ρόδο; Θα πάει η Κική να πιει καφέ με τη Μαριγούλα στη Μονεμβασιά; Πόσο χρονών είναι ο Γιάννης; Γιατί η Κική έχει κάνει τατουάζ στην κοιλιά; Πόσο ικανοποιημένα είναι τα Πιγκάλ με όλες αυτές τις αχρείαστες ερωτήσεις άραγε; Και τέλος, πόσο έτοιμο είναι το κοινό για την τιμωρία που τους επιφυλάσσει η Κική για τις αχρείαστες ερωτήσεις;
7/15/202125 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Το αχρείαστο επεισόδιο

Οι ζέστες έχουν πιάσει για τα καλά και τα Πιγκάλ προσπαθούν να βρουν έμπνευση. Σε αυτό λοιπόν το «αχρείαστο επεισόδιο», όπως το χαρακτηρίζουν, η Super Kikii και ο Γιάννης μοιράζονται ανέκδοτες ιστορίες, όπως αυτή με τον ταξιτζή που έκανε την Κική να φύγει τρέχοντας, απαντούν ή προσπαθούν να απαντήσουν σε εκνευριστικές ερωτήσεις του κοινού και μας εξιστορούν την πιο πρόσφατη «πάλη» με σκοπό την απόκτηση του ίδιου γκόμενου!
7/8/202134 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Ψιλή κουβεντούλα

Κάπνισμα σε εσωτερικούς χώρους, μελανιές, κλάματα και χαστούκια χαράς και θαυμασμού.  Τα Πιγκάλ πιάνουν ψιλή κουβεντούλα και η Κική μοιράζεται τις εμπειρίες από τις πρώτες παραστάσεις της φετινής της περιοδείας. Αυτό που ξεχωρίζει σε αυτό το επεισόδιο είναι η μεγάλη αλλαγή της Κικής, η οποία έχει ξεκινήσει βελονισμό και είναι πλέον ένα τέρας ηρεμίας. «Ένας Δαλάι Λάμα», λέει ο Γιάννης. Ή μήπως όχι;
7/1/202130 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Τα Πιγκάλ αλλάζουν ρόλους

Συμβαίνει ακριβώς αυτό που φανταστήκατε. Τα Πιγκάλ μπαίνουν ο ένας στο ρόλο του άλλου και παίρνουν συνέντευξη ο καθένας από τον ...εαυτό του. Η Super Kikii μας εκπλήσσει με τις φωνητικές της ικανότητες στο «Δεν θέλω να ξέρεις» και ο Γιάννης Κατινάκης έρχεται αντιμέτωπος με τον εαυτό του. Ποιoς θα υποδυθεί καλύτερα τον άλλον; Ένα είναι σίγουρο, κανένας δεν ήταν έτοιμος γι’ αυτή την ανταλλαγή ρόλων.
6/24/202125 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Pride με τη μαμά της Κικής

Από αλλού ξεκίνησαν και αλλού κατέληξαν σε αυτό το επεισόδιο τα Πιγκάλ από ένα τηλεφώνημα της κυρίας Στέλλας το οποίο κατέληξε σε συζήτηση για το Pride. «Το ξέρετε ότι δεν υπάρχει λόγος να κάνουν παρέλαση;», αναρωτιέται η μαμά της Super Kikii με τον Γιάννη Κατινάκη να διαφωνεί κάθετα. Μήπως όμως τελικά η άποψή της κρύβει και μια άλλη αλήθεια; Ο άνθρωπος που έμαθε στην Κική ότι όταν κάποιος είναι gay η αντίδρασή μας πρέπει να είναι «ε, και;», μοιράζεται μαζί μας την άποψή της για την παρέλαση υπερηφάνειας, την παιδεία και τους λόγους για τους οποίους σε κάποια πράγματα δεν θα πάμε ποτέ μπροστά.
6/17/202130 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Τρίχες

Δυστυχώς υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που ασχολούνται με τις τρίχες των άλλων και δυστυχώς ή ευτυχώς, καλούμαστε να απαντήσουμε στις αχρείαστες απόψεις τους. Τα Πιγκάλ δίνουν μια διαφορετική πτυχή στην συζήτηση που προέκυψε από τα σχόλια της Αφροδίτης Λατινοπούλου περί τρίχας και ατριχίας. Η Κική και ο Γιάννης αναρωτιούνται, μήπως τελικά τα σχόλιά της δεν σκόπευαν απλά στο να εκφράσουν την προσωπική της άποψη γύρω από το πώς πρέπει να είναι ένα πόδι, αλλά στο να συγκεντρώσουν γύρω τους όλους εκείνους τους φανατικούς που αύριο μεθαύριο θα κληθούν να ψηφίσουν;
6/10/202129 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Μία στο ένα εκατομμύριο

Υπάρχουν κάποιες παθήσεις τόσο σπάνιες, που αν έχεις μια από αυτές μπορεί να περάσεις όλη σου τη ζωή και να μην γνωρίσεις κανέναν άλλον που να την έχει. Αυτό έχει συμβεί και στην Αμαλία Τσορβατζή, την φίλη των Πιγκάλ γνωστή και ως «Κοντή». Σε αυτό το επεισόδιο λοιπόν, η Κική και ο Γιάννης συζητούν με την Αμαλία για την πάθησή της. Τι είναι και πώς ονομάζεται; Έχει έρθει αντιμέτωπη με ανθρώπους που την έκριναν ή την περιθωριοποίησαν; Η ερωτική της ζωή επηρεάζεται; Θα καταφέρει η καλεσμένη να πει την ιστορία της ή θα της σπάσουν τα νεύρα τα Πιγκάλ;
6/3/202144 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Στο φτύσιμο κολλάω

Για αλλού ξεκίνησαν και αλλού κατέληξαν τα Πιγκάλ αυτή τη φορά, αφού ενώ ήταν έτοιμα για ένα επεισόδιο Q&A με ερωτήσεις του κοινού, τελικά η κουβέντα τους πήγε στα αισθηματικά. Ένα επεισόδιο αφιερωμένο σε μια πραγματικότητα για πολλούς. «Όσο με φτύνει αυτός που γουστάρω, τόσο κολλάω και όταν κάποιος με κυνηγήσει, ξενερώνω». Να κάτι στο οποίο συμφωνούν η Super Kikii και ο Γιάννης Κατινάκης.  Για ποιον λόγο έχουν το σύνδρομο του γραμματόσημου τόσοι άνθρωποι; Φταίνε οι ανασφάλειες, η χαμηλή αυτοπεποίθηση ή οι άλλοι που το δίνουν στο πιάτο;
5/27/202133 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Ο 12χρονος ανιψιός της Κικής μας αφήνει άφωνους

Σε αυτό το επεισόδιο μαθαίνουμε τα πάντα για τη ζωή ενός 12χρονου μέσα από τον ανιψιό της Κικής που έρχεται στο στούντιο για μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Ο μικρός Μιχάλης απαντάει σε όλα τα ερωτήματα του κοινου: Τι άποψη έχει για τον ρατσισμό; Πώς έχει βιώσει την καραντίνα; Ποια μαθήματα θεωρεί αχρείαστα; Από πότε καπνίζει; Ή μάλλον… καπνίζει; Και φυσικά, πώς νιώθει που θεία του είναι η Super Kikii ή αλλιώς «η θεότητα του διαδικτύου», όπως την αποκαλεί ένας φαν; Ο Γιάννης ρωτάει τον Μιχάλη αν θα έκανε παρέα ένα παιδί που είναι γκέι και η απάντηση μας κάνει να αναρωτηθούμε τι είναι αυτό που πάει στραβά όταν οι άνθρωποι μεγαλώνουν.
5/20/202135 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Τα Πιγκάλ κάνουν σεξ με γυναίκα

Μετά από μια μικρή διακοπή λόγω Πάσχα τα Πιγκάλ επιστρέφουν με ένα επεισόδιο πολύ Πιγκαλένιο. Η Super Kikii δεν τρελαίνεται για το σεξ, έχει βέβαια καιρό να κάνει και όπως εξομολογείται… μάλλον δεν θυμάται πως είναι για να της αρέσει. Θυμάται όμως ότι το καλύτερο σεξ το έχει κάνει με γυναίκα. Ο Γιάννης πάλι παλεύει για έναν υποψήφιο γαμπρό ο οποίος του λέει έχει κορονοϊό αλλά εθεάθη να τρώει παγωτό. Προς έκπληξη της Κικής κι εκείνος θα έκανε σεξ με γυναίκα! Μια συζήτηση για το σεξ, την έλλειψη σεξ, την απελευθέρωση στο σεξ και γενικά για τα πάντα γύρω από το σεξ. Και φυσικά, επειδή Πιγκάλ είναι αυτά, στο τέλος προσπαθούν να λύσουν μια και καλή το ερώτημα, «τελικά, το μέγεθος μετράει;» αλλά με τον δικό τους, ξεχωριστό τρόπο.
5/13/202142 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Πρώην και φίλοι; Γίνεται;

Μπορούμε να είμαστε φίλοι με τους πρώην μας; Σε αυτό το επεισόδιο τα Πιγκάλ υποδέχονται τον Κωνσταντίνο, πρώην σύντροφο της Κικής και μας λύνουν την απορία. Πόσο καιρό τους πήρε να μιλήσουν ξανά; Ζηλεύουν ο ένας τους νέους συντρόφους του άλλου; Για πολλούς η φιλία με πρώην είναι κάτι το απαγορευτικό, όχι όμως για την Κική που μας λέει «ξεκολλήστε και σταματήστε να είστε κομπλεξάρες». Ο Γιάννης από την άλλη παραδέχεται ότι δεν μπορεί να είναι φίλος με πρώην του και η Κική του θυμίζει «δεν έχεις πρώην αγάπη μου».
5/6/202140 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Πανικός, άγχος και ψυχοσωματικά

Άγχος, κρίσεις πανικού και ψυχοσωματικά. Σε αυτό το επεισόδιο τα «Πιγκάλ με άποψη» με καλεσμένη τη Σοφία Κουρτίδου, τραγουδίστρια, παρουσιάστρια και ψυχολόγο συζητούν για τα ψυχοσωματικά που προκύπτουν από το άγχος. Δυστυχώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι βιώνουν κρίσεις άγχους και πανικού. Γιατί όμως; Ποιος είναι ο μηχανισμός που μπαίνει σε λειτουργία και μας προκαλεί ταχυπαλμίες, δερματικά και άλλες σωματικές αντιδράσεις; Και πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτές τις καταστάσεις; Μαζί τους και η αγαπημένη εφαρμογή delivery των Πιγκάλ, η Wolt, ενώ με τον κωδικό PIGAL6 κερδίζεις 6€ έκπτωση στις 2 πρώτες παραγγελίες (3€+3€)!
4/23/202156 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Το περιστατικό

Η Super Kikii έπεσε θύμα βίας. Αυτό που την πόνεσε περισσότερο από το ξύλο που «έφαγε» ήταν η απάθεια του κόσμου. 1000 «άνιωθοι» άνθρωποι με τα φλας του κινητού να βιντεοσκοπούν. Για ποιον λόγο; Ο Γιάννης Κατινάκης πιστεύει ότι οφείλεται στο μίσος και την τάση προς ανθρωποφαγία. Δεν έδειραν την Κική για κάτι που είπε ή κατι που έκανε. Την έδειραν για να ξεσπάσουν λόγω μίσους, το οποίο τελικά προέρχεται από τον ίδιο τους τον εαυτό. Υπάρχει λύση σε όλο αυτό; Με αφορμή αυτό το θλιβερό περιστατικό τα Πιγκάλ συζητούν για την τυφλή βία, την ανάγκη των ανθρώπων να μισούν και τις απαρχαιωμένες αντιλήψεις γύρω από την εκδίκηση.
4/16/202146 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Η φιλία των Πιγκάλ

Δύο χρόνια φιλίας, δύο μεγάλοι τσακωμοί, γέλιο, φωνές και ευτράπελα. Σε αυτό το επεισόδιο τα Πιγκάλ μιλάνε για την φιλία τους η οποία όπως φαίνεται είναι καρμική, αφού αυτές οι δυο μύτες ήταν γραφτό να συναντηθούν! Μαθαίνουμε για το πως γνωρίστηκαν, τον έρωτα που ζήσανε τους πρώτους μήνες, πως «έκατσε» από το πουθενά η πρώτη τους παράσταση αλλά και για τους επικούς τσακωμούς τους. Στο τέλος, η Super Kikii και ο Γιάννης προσπαθούν να βρουν τρια θετικά να πουν ο ένας για τον άλλο, ξεκινώντας βέβαια από τρία αρνητικά. Μια φιλία δυνατή και ειλικρινής που προσφέρει ασφάλεια στα Πιγκάλ και στιγμές γέλιου σε εμάς!
4/9/202149 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

H Nansy και η ζωή μιας τρανς στην Ελλάδα

Σε αυτό το διαφορετικό επεισόδιο, τα «Πιγκάλ με άποψη» υποδέχονται τη Νάνσυ Ζαχαρία, μια τρανς κοπέλα, η οποία μοιράζεται με το κοινό την ιστορία της. Τα πρώτα δύσκολα χρόνια σε οικοτροφείο της επαρχίας, το bullying, η περιθωριοποίηση και ο βιασμός. Μετά στην Αθήνα, όπου σπούδασε κομμωτική και σιγά σιγά βρήκε τα πατήματά της για να γίνει η γυναίκα που πάντα ήξερε ότι είναι. Πιστεύει ότι τα πράγματα γίνονται καλύτερα όσο περνάει ο καιρός και η κοινωνία μας ωριμάζει; Δυστυχώς όχι. Τα αντιμετωπίζει όμως όλα με το κεφάλι ψηλά, με αισιοδοξία και με χιούμορ.
4/2/202139 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Φοβάμαι τον θάνατο, φοβάμαι και τα κουμπιά!

Τα Πιγκάλ πιάνουν το θέμα «φοβίες». Από τις πιο μικρές, στις πιο μεγάλες, οι φοβίες είναι κάτι που βασανίζει πολύ κόσμο. Αρκετοί ακόλουθοι της Super Kikii φοβούνται τη μοναξιά και την αποτυχία. Οι ακόλουθοι του Γιάννη Κατινάκη έχουν και κάποιες φοβίες που ξεφεύγουν λίγο, από φοβία για τις μπανάνες, σε τρυποφοβία, ακόμη και φοβία των κουμπιών! Τα ίδια τα Πιγκάλ διαφέρουν στις φοβίες τους. Η Super Kikii φοβάται μην νιώσει μόνη. Ο Γιάννης από την άλλη φοβάται… σχεδόν τα πάντα. Φυσικά από το επεισόδιο δεν λείπει και το τραγούδι. Guest εμφάνιση η Φαίη, καθ΄οδόν να πάει να ταΐσει τον σκύλο της!
3/26/202138 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Εκτρώσεις και άλλα αυτονόητα

Με αφορμή την θετική ψήφο του ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Στέλιου Κυμπουρόπουλου σε ψήφισμα που αναφέρει ότι η ανθρώπινη ζωή ενός παιδιού «πρέπει πάντα να προστατεύεται, ξεκινώντας από τη στιγμή της σύλληψης» τα Πιγκάλ πιάνουν το θέμα των αμβλώσεων. Μήπως τελικά δεν είναι τόσο αυτονόητο ότι η γυναίκα έχει το δικαίωμα να κρατήσει ή όχι μια εγκυμοσύνη; Έτσι φαίνεται από τον τρόπο που αντιδρούν πολλοί όταν μαθαίνουν ότι η Super Kikii έχει τερματίσει 5 ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες.
3/19/202150 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Γιατί, γιατί, γιατί;

Σε αυτό το επεισόδιο η Super Kikii και ο Γιάννης Κατινάκης, με αφορμή το περιστατικό αστυνομικής βίας στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, ανοίγουν μια συζήτηση για την αστυνομική βία, την πίεση της καραντίνας και την ελευθερία του λόγου. Πώς νιώθουν για τον περιορισμό στις μετακινήσεις; Πώς βλέπουν τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής; Και πώς βλέπουν το μέλλον; Θα επανέλθουμε στην κανονικότητα; Ένα είναι σίγουρο, πως αν η Super Kikii ακούσει ακόμη μια φορά την ατάκα «Αντε να έρθει το καλοκαιράκι να ανοίξουν τα μπαρ», δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα!
3/12/202122 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Βρωμιές

Σε αυτό το επεισόδιο τα Πιγκάλ συζητούν για όλες αυτές τις μικρές, ντροπιαστικές συνήθειες που όλοι έχουν, αλλά κανείς δεν μιλάει γι’ αυτές. Βρώμικες κάλτσες, δεισιδαιμονίες και ψυχαναγκαστικές συμπεριφορές. Τι θα συμβεί αν ανάψουμε το τσιγάρο μας με τον κόκκινο αντί τον μπλε αναπτήρα; Ποια αηδιαστικά πράγματα κάνουμε ασυναίσθητα και ντρεπόμαστε να τα μοιραστούμε; Κι αν πούμε μια συγκεκριμένη βρισιά πάνω από 100 φορές σε όλη μας τη ζωή θα ξεχειλώσει το στόμα μας ή ο πατέρας της Super Kikii έλεγε ψέματα;
3/5/202137 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Η TV που αγαπήσαμε ή... και όχι

Ουράνιο τόξο, Sailor Moon, Κωνσταντίνου και Ελένης, Ντόλτσε Βίτα, Δύο Ξένοι, Εγκλήματα, Παρά Πέντε, Clifford, Γατόσκυλο, Moomins, Looney Tunes, Ρούλα Κορομηλά, Ελένη Μενεγάκη, Big Brother, Fame Story και άλλα πολλά.  Μερικές από τις σειρές, τα παιδικά και τα reality γαλούχησαν τα παιδιά των 90’s. Πως συγκρίνονται τα ριάλιτι του «χθες» με αυτά του «σήμερα»; Γιατί δεν ανανεώνονται τα τηλεοπτικά πρόσωπα; Μπορεί η σημερινή TV να βγάλει είδωλα; Και για ποιoν λόγο έχουν κόψει το τσιγάρο από την τηλεόραση και σπάνε τα νεύρα των «Πιγκάλ με άποψη»; Θα καταφέρει η Super Kikii να προσαρμόσει την τηλεόραση πάνω της; Θα πετύχει επιτέλους ο Γιάννης μια τηλεοπτική συνεργασία; Σε αυτό το επεισόδιο τα Πιγκάλ συζητούν για την ελληνική τηλεόραση. Οι σειρές και τα παιδικά που τους μεγάλωσαν, τα reality και φυσικά τα πρωινάδικα. Στο τέλος σχεδιάζουν το δικό τους reality show και η Super Kikii εκμυστηρεύεται πώς θα ήταν ο γάμος των ονείρων της. Μπορεί τα Πιγκάλ να υποτιμούν τα μεσημεριανάδικα, αλλά τελικά καταλήγουν ότι μια μεσημεριανή εκπομπή θα τους ταίριαζε «γάντι»!
2/26/202144 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Έρωτας, Άγιος Βαλεντίνος και καρδούλες παντού

Ο Άγιος Βαλεντίνος πέρασε και φέτος. Για ποιον λόγο ο κόσμος έχει τόσο μεγάλη ανάγκη να γιορτάσει την ημέρα των ερωτευμένων; Έχουμε αναλωθεί σε επιφανειακές καταστάσεις; Και μήπως τελικά, ακόμη και η Super Kikii και ο Γιάννης που γκρινιάζουν για τον Άγιο Βαλεντίνο, θα χαίρονταν με μια ανθοδέσμη και ένα κουτί σοκολατάκια; Τα Πιγκάλ έχουν άποψη και για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Η Κική μιλάει για την εμπειρία της για ένα γεύμα που της «βγήκε από τη μύτη», ενώ ο Γιάννης χαίρεται που έστω και μια φορά έχει υπάρξει σε σχέση του Αγίου Βαλεντίνου. Από το επεισόδιο δεν λείπει φυσικά και το «κράξιμο», για την ινσταγκραμοποίηση των προσωπικών στιγμών, τις μπριζόλες και το σούσι σε σχήμα καρδιάς και όλα τα παρελκόμενα αυτής της ημέρας.
2/19/202133 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Ντροπιαστικές ιστορίες

Τι κάνεις αν βρεθείς έξω από το σπίτι γκόμενου και ξαφνικά σε πιάσει κόψιμο; Ο Γιάννης Κατινάκης πάντως, πηγαίνει στο καφενεδάκι της γειτονιάς και βγάζει “3 μενού ξενοδοχείου”. Και πως αντιμετωπίζεις έναν τύπο με πατίνι, που έρχεται σπίτι σου για σεξ φορόντας full face και βρομωντας ούζο;  Πώς βρέθηκε η Super Kikii στη σκηνή μαγαζιού για να χορέψει και βρέθηκε με στο πάτωμα αγκαλιά με τον πληκτρά της ορχήστρας; Kαι τι ήταν αυτή η μυστηριώδης και επίμονη μυρωδιά στην τουαλέτα που την ταλαιπώρησε στην συγκατοίκησή της με τον παιδικό της φίλο; Είχε σχέση με τον σκύλο ή με κάποιο φετίχ του συγκάτοικου και της καινούργιας του κοπέλας;
2/12/202147 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Σε σχέση ή μόνος;

Tα Πιγκάλ κάνουν ένα... debate! Σε σχέση ή μόνος; Προβληματίζονται για τον έρωτα, τη μακροχρόνια μονογαμία, την οικογένεια και όλα όσα έρχονται μαζί με μια σχέση. Η Super Kikii δεν μπορεί να λειτουργήσει αν δεν υπάρχει το συναίσθημα, ο Γιάννης από την άλλη διαχωρίζει το σεξ με συναίσθημα από το σεξ που απλά ικανοποιεί τις ορμές κάποιου. Ο Γιάννης πιστεύει ότι ένα ζευγάρι μπορεί να έχει μια συντροφική σχέση, αλλά ταυτόχρονα να διατηρεί σεξουαλικές σχέσεις με άλλα άτομα. Για την Super Kikii αυτό είναι αχορταγιά. Ερωτήσεις, απαντήσεις, φωνές, τραγούδια και ένα τρομακτικό «deja vu», όλα μαζί σε ένα επεισόδιο.
2/5/202146 minutes, 1 second
Episode Artwork

HIV & AIDS: Μύθοι και πραγματικότητα

Οι οροθετικοί είναι οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας. Ζουν κανονικά ανάμεσά μας αλλά δυστυχώς ακόμη κουβαλάνε μέσα τους τον φόβο του στιγματισμού από την κοινωνία. Παρόλο που η επιστήμη μάς διαβεβαιώνει συνεχώς ότι ο HIV δεν κολλάει από το σάλιο, τις τουαλέτες, τις αγκαλιές, πολλοί από μας νιώθουν ακόμη άβολα όταν συναναστρέφονται άτομα με HIV/AIDS. Πώς θα ξεφύγουμε από παγιωμένες αντιλήψεις οι οποίες μας εμποδίζουν από το να πάμε μπροστά σαν κοινωνία; Με την ανοιχτή συζήτηση και τη σωστή πληροφόρηση. Η Super Kikii και ο Γιάννης Κατινάκης έχουν καλεσμένο τον Αντρέα, ο οποίος είναι οροθετικός τα τελευταία 10 χρόνια.
1/29/202144 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Βιασμός και σεξουαλική παρενόχληση

Στο δεύτερο επεισόδιο τα «Πιγκάλ με άποψη» πιάνουν ένα δυσάρεστο και δύσκολο θέμα το οποίο δυστυχώς είναι πάντα επίκαιρο, αυτό του βιασμού και της σεξουαλικής παρενόχλησης. Αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν το 2021 να υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που πιστεύουν ότι «φταίει επειδή φόραγε μίνι φούστα», προτείνουν με ποιον τρόπο να τους αντιμετωπίζουμε, έτσι ώστε να τους αλλάξουμε άποψη και μας αφηγούνται από μια προσωπική εμπειρία με τον δικό τους, μοναδικό τρόπο.
1/22/202149 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Το σεξ στα χρόνια του Tinder και του Grindr

Η Super Kikii και ο Γιάννης Κατινάκης είναι δυο πιγκάλ με άποψη και συζητούν για το σεξ και τις ανθρώπινες σχέσεις στα χρόνια του κορονοϊού και των εφαρμογών. Τελικά είναι εξέλιξη ότι μπορούμε πλέον στην κοινωνία μας να κάνουμε σεξ όποτε και με όποιον θέλουμε, ή μήπως πρέπει να τα πιάσουμε όλα από την αρχή; Και μπορείς μπαίνοντας σε μια εφαρμογή που είναι σχεδιασμένη για γρήγορες και εύκολες γνωριμίες να βρεις τον έρωτα ή όπως μας λένε «Δεν γίνεται στην χασαποταβερνα να φας βίγκαν»;!
1/15/202141 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Trailer

Ποιος είναι το πιγκάλ και ποιος η άποψη; Τι έχουν να πουν για το σεξ, το Instagram, τις σχέσεις, την επικαιρότητα; Η Super Kikii κι ο Γιάννης Κατινάκης έρχονται με το πιο διασκεδαστικό ελληνικό podcast και κατακτούν τους ακροατές εντός και εκτός τουαλέτας!
1/12/20211 minute, 22 seconds