Winamp Logo
Pedaalipodi Cover
Pedaalipodi Profile

Pedaalipodi

Finnish, Cycling/Bicycle, 2 seasons, 22 episodes, 22 hours, 35 minutes
About
Podcast pyöräilystä suomeksi https://www.instagram.com/pedaalipodi/
Episode Artwork

22. jakso - Keskustelua ammattipyöräilyn vaikeammista aiheista

Jaksossa käydään läpi kokemukset FNLD GRVL-kilpailusta sekä kerrataan maantiepyöräilyn SM-kilpailuiden kulku ja tulokset. Maailmalta kerrataan Italian ympäriajon ratkaisut sekä valmistautumiskilpailut Ranskan ympäriajoa varten. Jakson vieraan kanssa keskustellaan vähemmän puhutusta puolesta ammattilaispyöräilyssä, sen raadollisuudesta ja siitä miten suuri merkitys mentaalipuolella suorituksiin ja elämiseen on.
6/22/20231 hour, 26 seconds
Episode Artwork

21.jakso - Italian ympäriajo, miten kävi kevätklassikoissa entä Suomen tämän vuoden ensimmäisissä kisoissa

Viime jakson jälkeen maailmalla käytiin loput kevätklassikkokilpailut - kuka voitti ja entä kuka jäi nuolemaan näppejään? Katsaus Italian ympäriajoon, ennakkotunnelmat, reittispekulaatiot ja tietenkin voittajaveikkaukset. Suomessa on saatu myös kilpailukausi avattua maantiellä ja käymme läpi ensimmäisten kisojen tunnelmat ja tulokset. Jaksosta selviää myös millaisiin keinoihin Kimmo turvautui valmistautumisessaan Mallorcan treenileirille.
5/7/20231 hour, 9 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

20.jakso - Gravel-kilpailuiden ja tapahtumien rantautuminen Suomeen, vieraana Kalle Kotiranta

Parin viime vuoden aikana gravel-kilpailut ja -tapahtumat ovat todenteolla lyöneet läpi Suomessa. Tänä vuonna järjestetään ensimmäistä kertaa FNLD GRVL-tapahtuma, mikä kuuluu samaan kansainvälisten gravel-kilpailuiden sarjaan muunmuassa Steamboat gravelin kanssa. Tapahtuman järjestelyistä Suomessa vastaa Kalle Kotiranta, kenen kanssa keskustelemme tapahtumien järjestämisestä ja siitä miten Suomi on gravel-lenkkien suhteen paratiisi.
3/17/20231 hour, 5 minutes, 1 second
Episode Artwork

19.jakso - Ammattimaantiepyöräilyn alkukausi joukkueen directeur sportif Jussi Veikkasen silmin

Täällä kotimaassa odotellaan vielä lumien sulamista ja maantiepyöräilykauden alkamista, kun taas ammattilaisilla se kausi on alkanut jo monta kuukautta sitten. Mitä kuuluu ammattipyöräilytiimin toimintaan ennen tammikuussa käytäviä ensimmäisiä kisoja? Miltä maantiepyöräilyn peloton näyttää kauden alettua? Näistä keskustellaan tässä jaksossa Jussi Veikkasen kanssa. 
3/3/202359 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

18. jakso - Ajoasento, bikefit ja mitä sillä on merkitystä? Vieraana Anders Bäckman

Tasaisin väliajoin tulee sosiaalisessa mediassa kysytään suosituksia hyväksi koetusta bikefit-palvelusta ja lähes poikkeuksetta yksi nimi toistuu suosituksissa, Anders Bäckman.  Tällä kertaa saimmekin vihdoin Andersin vieraaksi ja juttelimme mitä on bikefit, millaisia trendejä nähdään ajoasennoissa sekä milloin bikefittia voi suositella tehtävän. Anders Bäckman on ajanut vuosia kilpaa Suomessa maantiepyöräilyssä ja on tälläkin hetkellä hallitseva miesten eliten maantiepyöräilyn suomenmestari.
2/17/20231 hour, 6 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

17. jakso - Vieraana cyclocrossin MM-kilpailuihin valmistautuva Aku Koivistoinen

Suomalainen 19-vuotias Aku Koivistoinen on kiertänyt tänä talvena cyclocrossin maailmancuppia kilpaillen U23-sarjassa. Aku on meillä vieraana kertomassa miten hän päätyi purjehduksesta Hollantiin ja kiertämään maailman kovimpia cyclocross-kilpailuja. Jaksossa Aku paljastaa millaisia paineita hän pitää renkaissaan kisoissa. 
2/3/20231 hour, 7 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Kausi 2 toinen jakso: Ammattilaiskauden paketointi ja vieraana Firstcyclingin Erkka

Mitkä on ne tehot millä Niki ja Kimmo lähtivät mastersien maantiepyöräilyn MM-kilpailuiden ensimmäiseen nousuun?  Mitä tapahtui ammattilaisten MM-kilpailuissa? Ketä seurata ensi kaudella, kun juniorit saavat jo WT-tason sopimuksia?
11/4/20221 hour, 8 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

2. kausi alkaa: Kohti maantiepyöräilyn ikäsarjojen MM-kilpailuja

Kauden ensimmäisessä jaksossa jutellaan Nikin ja Kimmon tulevasta reissusta maantiepyöräilyn ikäsarjojen MM-kilpailuihin Italiaan, Simon pitkänmatkanpyöräilystä Jäämerelle sekä tehdään katsaus kilpapyöräilyyn niin kotimaassa kuin ulkomailla.
8/26/20221 hour, 6 minutes, 32 seconds