Winamp Logo
Peachez Cover
Peachez Profile

Peachez

Dutch, Social, 1 season, 4 episodes, 1 hour, 17 minutes
About
Peachez is een bloedstollende reconstructie van een fatale liefdesgeschiedenis. Een professor op zekere leeftijd leeft al zijn leven lang in zijn hoofd en de boeken die hij bestudeert. Tot hij op een dag een mailtje krijgt van een hem onbekende vrouw. Ze noemt zichzelf Sarah Peachez. Er ontspint zich een hartstochtelijke mailwisseling tussen de twee. Waar de professor niet meer op rekende gebeurt: hij vindt de liefde die zijn leven rigoureus zal veranderen. Alleen niet op de manier waarop hij in eerste instantie had gehoopt. Porgy Franssen en Maartje van de Wetering spelen met Toneelgroep Maastricht deze 3-delige reconstructie van een fatale liefdesgeschiedenis, gebaseerd op de gelijknamige roman van Ilja Leonard Pfeijffer. Tekst: Ilja Leonard Pfeijffer Spel: Porgy Franssen, Maartje van de Wetering Script en theaterregie: Michel Sluysmans Editor: Kees Kroot Podcastregie: Marijke van der Molen Productie: Palentino Media i.s.m Toneelgroep Maastricht voor NTR
Episode Artwork

#2 - Is Sarah Peachez je echte naam?

Bij herlezing van de email van Sarah bleek deze met de beste wil van de wereld voor geen enkele andere interpretatie vatbaar en laat Sarah de professor alleen, zodat hij ongestoord samen met haar kan zijn. Dit is de 2e aflevering van drie.
6/6/202025 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

#1 - Wie is Sarah Peachez?

Een bloedstollende reconstructie van een fatale liefdesgeschiedenis. Een professor op zekere leeftijd leeft al zijn leven lang in zijn hoofd en de boeken die hij bestudeert. Tot hij op een dag een email krijgt van een hem onbekende vrouw. Ze noemt zichzelf Sarah Peachez. Er ontspint zich een hartstochtelijke mailwisseling tussen de twee. Dit is aflevering 1 van 3.
6/6/202024 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

#3 - Een unieke kans!

De professor neemt een besluit. De moeilijkste die hij ooit heeft moeten nemen door het glibberige pad van de onvoorzichtigheid te kiezen. Dit is de laatste van 3 afleveringen.
6/6/202027 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Trailer

Een bloedstollende reconstructie van een fatale liefdesgeschiedenis De NTR presenteert een driedelige podcast naar de succesvolle voorstelling Peachez van Toneelgroep Maastricht. Volgens Elsevier: ‘beste voorstelling van het jaar’. De podcast is een bewerking van Michel Sluysmans naar het boek Ilja Leonard Pfeijffers succesroman Peachez, een romance (2017) die werd genomineerd voor de Libris Literatuurprijs. Michel Sluysmans: “Door de sluiting van de theaters vanwege de corona-crisis werd Toneelgroep Maastricht gedwongen om andere podia te zoeken om haar verhalen over het voetlicht te brengen. In de NTR hebben we waardevolle partner gevonden die het mogelijk maakten een podcast te maken van onze voorstelling Peachez.”
6/4/202015 seconds