Winamp Logo
Paradigmepodden Cover
Paradigmepodden Profile

Paradigmepodden

Norwegian Bokmål, Sciences, 2 seasons, 78 episodes, 3 days, 8 hours, 50 minutes
About
Går vårt materialistiske paradigme snart ut på dato? Er vi på rask vei mot en utvidet forståelse av vår virkelighet? Her presenteres spennende temaer knyttet til det store paradigmeskiftet vi kanskje står fremfor. Terje Toftenes er dokumentarfilmskaper og forfatter av boken “Fri fra kreft” (2021). Han har bakgrunn fra NRK og den private mediebransjen. Han har lenge studert ny viten relatert til eksistensielle spørsmål og står bak flere prisvinnende dokumentarer om temaene (se: newparadigm.no (http://newparadigm.no/)). Hosted on Acast. See acast.com/privacy (https://acast.com/privacy) for more information.
Episode Artwork

Episode 78 - Susanne og Erik Askvik - Uhøytidelig spirituell

Klarsynt healing og mediumskap, - er det noe vi må begynne å akseptere som "normalt"? Er dette latente evner som ligger dypt skjult i oss alle, og som plutselig kan komme til overflaten? Har vi mer på lur i vårt DNA enn vi aner? Er tiden moden for et utvidet menneskesyn? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/12/202459 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Episode 77 - Semir Osmanagich - Bosnian pyramids

Ligger verdens største pyramider ligger i Bosnia, ikke i Egypt? Ble de bygget for over 25.000 år siden av en kultur vi ikke har oppdaget ennå? Hadde de en kunnskap om energi som vi ikke er i nærheten av ennå? Ligger skjulte hemmeligheter og venter på oss i enden av urgamle underjordiske tuneller? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/5/202458 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Episode 76 - Simen og Jonas tar'n helt ut!

Kan sopp være en effektiv hjelper mot psykiske utfordringer? Bør healing snart aksepteres for hva det ofte er; - en verdifull hjelp til tilfriskning? Møt duoen som tar frem sterke historier, og tar'n helt ut! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/15/202448 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Episode 75 - Dr. Thomas Rau - del 2 - The Key to Cancer

Er det virkelig mulig at vårt ekstremt kostbare helsevesen er fanget i en utgått forståelse av vår tids største folkesykdom? Og nekter å gi slipp på sin monopolposisjon på behandling? Selv om det finnes bedre vitenskapelig baserte alternativer? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/10/202431 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Episode 74 - Dr. Thomas Rau - Årsaken til kronisk sykdom

Hvorfor går ikke skolemedisinen etter selve årsaken når kroniske sykdommer og kreft behandles? Hvorfor er vårt medisinske system primært fokusert på å behandle symptomer? Hvorfor har denne sveitsiske klinikken mye bedre resultater enn våre offentlige sykehus? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/6/202455 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Eposode 73 - Roger Nilsen - Darwin står for fall

ÅRSAK og VIRKNING er et sentralt vitenskapelig prinsipp. En hver virkning MÅ ha en årsak. Vi mennesker er en slik "virkning", men er årsaken en følge av utvikling eller skapelse? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/26/202436 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Episode 72 Patricia Cori - Channeling Sirius High Council

Stjernegruppen Sirius inneholder høytstående liv i flere dimensjoner, hevder Patricia Cori, som har kontakt gjennom kanalisering. Dette har resultert i flere bøker med oppsiktsvekkende informasjon om vår egen planet. Kan dette gi oss verdifull innsikt om hvem vi egentlig er? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/16/202457 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Eposode 71 - Jan Karlseng - Sjelen

Har vitenskapen klart å slette sjelen fra vårt moderne verdensbilde? Er det på tide å ta tilbake noe av det viktigste i oss, at vi mennesker har også har en åndelig dimensjon hvor sjelen står helt sentralt?`Er det på tide at medisinere og psykologer slipper sjelen inn på banen igjen? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/9/20241 hour, 12 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Episode 70 - Rune Amundsen - Livets magiske vev

Boken "Livets magiske vev" skrev Rune Amundsen i 2004 etter at han var blitt avskiltet som psykolog av Statens Helsetilsyn fordi han hadde å beveget seg inn i dødens landskap. Her får du høre mye om tanker vi ikke får tenke i psykologien. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/2/20241 hour, 7 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Episode 69 - Roar Krogshus - Sjelens udødelighet

Kan et karmahoroskop fortelle hvorfor du møter de utfordringer du gjør? Er reinkarnasjon en selvfølge for sjelelig utvikling? Er vi alle på en reise vi ikke har forstått meningen med? Kan vi oppleve fornemmelser fra tidligere eksistenser? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/26/202456 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Episode 68 - Svenn Rommerud - Oppdrag fra en annen virkelighet

Et møte med ETs. En mirakuløs hjerneoperasjon. Et oppdrag om å rense jord og vann. Et innblikk i vår fortid og fremtid. Historien som bringer vår eksistens i et helt nytt perspektiv. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/19/20241 hour, 9 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Episode 67 - Wietehe Koolhof - Channeling Arjun

Er kanalisering virkelig en åpen linje til kilder som har informasjon vi bare kan drømme om? Om hvem vi er og virkelighetens underliggende konsept. Og hva forteller de? Dette anerkjente hollandske mediet er kjent for sin høye kvalitet, integritet og gode omdømme. Enjoy! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/12/20241 hour, 21 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Episode 66 - Rick Stack - The Seth material

En av de mest omfattende og spektakulære kanaliseringer i moderne tid er arbeidet til transemediet Jane Roberts (1929 - 1984). Fra entiteten "Seth" kanaliserte hun fra 1963 til 1984 over 10.000 sider med esoterisk materiale av sjelden høy kvalitet. Seth-bøkene har senere dannet grunnlaget for mye av vestens spirituelle forståelse, og besvarer og utdyper konseptuelle og eksistensielle spørsmål. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/5/20241 hour, 14 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Episode 65 - Chris Roe - Parapsychological research

Hvorfor er forskning på parapsykologi nærmest latterliggjort på Wikipedia og kalt for pseudovitenskap blandt skeptikere og mange psykologer? Er tiden kommet for å inkludere paranormale fenomener i vår forståelse av sinnet og den menneskelige erfaring? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/29/202338 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Episode 64 - Kristin Flood - Rom for stillhet

Trenger vi å utforske stillhet? Kan vi skrive oss innover vårt i indre rom og finne vår sanne natur og sjelens essens? Forfatteren, journalisten og kursholderen Kristen Flood har lang erfaring i utforskning av nærværet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/22/20231 hour, 1 minute, 46 seconds
Episode Artwork

Episode 63 - Hanne Kristin Rohde

"Lys uten skygge" - tanker om livets store og små spørsmål fra en skrivende og reflekterende kvinne. Og om å komme ut av det spirituelle skapet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/15/202356 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Episode 62 - David Storøy - Vedanta

Visste østens mystikere for flere tusen år siden noe som vi har glemt? Kan visdomstradisjonen Vedanta gi oss tilbake tapt innsikt om hvem vi er og hva som er opphavet til all skapelse? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/8/20231 hour, 4 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Episode 61 - Simon Duan - Parapsycology in China

I Kina er interessen for parapsykologi betydelig større enn her. Bl.a.brukes utvikling av paranormale evner hos barn som et hjelpemiddel i skolen for å oppnå bedre resultater, Jeg møtte visepresidenten i den kinesiske parapsykologiske forening og hans spennende teorier. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/1/202353 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

Episode 60 - Anne-Maria Håndstad - Dyretolking

Har dyrene sjel og er de mer bevisste enn vi aner? Kan en dyretolk virkelig oppfatte hva de ønsker å formidle? Og hva kan de i såfall fortelle oss?. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/24/20231 hour, 10 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Episode 59 - Dr. Callum Cooper - Parapsychology

Er paraspykologi fremdeles å betrakte som pseudo-science, eller vitner forskningen ved titalls anerkjente universiteter verden over om at dette må taes høyst seriøst? Her får en av de fremste innen feltet i England svare. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/17/202331 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Episode 58 - Britt Hertzberg Untiedt - Medisinsk paradigmeskifte

Ønsket om å integrere det beste fra alternativmedisinen med skolemedisinen er stadig mer aktuelt. Behovet for økt forebygging og avlastning av et allerede sprengt helsesystem er akutt. Men hva krever det av politikere og helsemyndigheter å åpne for denne integrasjonen?. Hvorfor ikke "Ja takk begge deler" når det er hva pasienter vil ha? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/9/202358 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Episode 57 - Bob Dean - NATO UFO files

Hadde NATO allerede på 60-tallet hemmelige rapporter som sa UFO fenomenet var reelt? Innebar dette også opplysninger om at vårt DNA hadde utenomjordisk innblandlig? Var dette så sensitivt at det for ingen pris måtte komme ut? Er det derfor dette fremdeles er den store elefanten i rommet? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/3/202350 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Episode 56 - Stanton Friedman - The UFO coverup

Over 40 år med nærstudier av fenomenet gjorde kjernefysiker Stanton Friedman til en bauta innen UFO-forskningen. Hvorfor har dette vært så vanskelig for myndigheter å håndtere? Hvordan skal sannheten komme frem? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/28/202354 minutes
Episode Artwork

Episode 55 - Ann Kristin Espejord - Åndeverden

John of God, - mirakelmannen i Brasil. Joselino N. de Luz som sanndrømmer katastrofer. Klare minner fra tidligere liv. Møt en forlagsjefen og dokumentarskaperen med lang fartstid innen det paranormale. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/20/20231 hour, 11 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Ep.54 - Mats Randmæl - Parapsykologi og medier

Styreleder for Norsk Parapsykologisk selskap. Er parapsykologiske fenomener egentlig helt normale fenomener? Er telepati en realitet? Kan vi snakke med de døde? Hva sier forskningen? Hva skjer på denne fronten nå i Norge og internasjonalt? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/13/202346 minutes
Episode Artwork

Episode 53 - Per Henrik Gullfoss - Nytt spirituelt forbund

Alternativt Spirituelt Forbund er et nytt trossamfunn for spirituelt søkende mennesker, og bl.a. bygger på at mennesket innehar en evig sjel, og at sjelen overlever døden og lever videre i andre dimensjoner av eksistens. Er dette nok et tegn på at vi beveger oss mot neste trinn av vår kulturelle utvikling? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/6/20231 hour, 15 minutes, 34 seconds