Winamp Logo
Panorama Cover
Panorama Profile

Panorama

Danish, News magazine, 1 seasons, 5 episodes, 1 hour 11 minutes
About
Panorama er en radiofonisk guide til en mangfoldig verden. Uge efter uge bringer programmet reportager fra nær og fjern.
Episode Artwork

Når livet må leves under radaren

Livet er hårdt i de israelsk-besatte områder på Vestbredden. Og er man tilmed homoseksuel, er man også et udskud blandt sine egne, i familien, i samfundet og man er et let offer for den israelske sikkerhedstjeneste, der i flere tilfælde har brugt viden om seksualitet til at skaffe sig oplysninger. Tilrettelæggelse: Anne Sidsel Troldtoft Hjort og Camilla Høj Eggers. (Sendt første gang 21. januar 2016).
25/07/202013 minutes 45 seconds
Episode Artwork

Hvor krudtet sidder løst

Honduras er et af klodens mest naturrige og frodige lande. Men det mellemamerikanske land er plaget af vold og mord, der gør det til et af de farligste uden for krigszoner. Det gælder ikke mindst for den del af befolkningen, der lever i og af landets regnskove. Tilrettelæggelse: Hakan Jakob Kosar. (Sendt første gang 7. januar 2016).
20/06/202014 minutes 43 seconds
Episode Artwork

Forarmede, foragtede og fortabte

I Irland lever en gruppe mennesker i yderste armod på samfundets bund. De kaldes Irish Travellers - irske rejsende. Der er dog ikke megen rejse over deres liv, de kan nemlig ikke rejse rundt. De skal have fast adresse og kan ikke længere bo og bevæge sig i hestevogne, som de gjorde tidligere. Tilrettelæggelse: Tom Carstensen. (Sendt første gang 8. december 2016).
13/06/202014 minutes 4 seconds
Episode Artwork

Cirkus i blodet

Begejstringen er til at tage og føle på hos de studerende på "National Center for Circus Art" i London. Her gennemgår 60 unge en to-årig cirkus-uddannelse i vished om, at der er bud efter dem, når de er færdige. Tilrettelæggelse: Tom Carstensen. (Sendt første gang 20. oktober 2016).
20/10/201614 minutes 34 seconds
Episode Artwork

Find din indre hippie

Hvert år kommer flere tusinde mennesker til Buddafield Festival i England nogle timers kørsel fra London for at danse, synge og få hjertet til at slå i Lotus-stilling. Og det hele foregår uden stoffer og alkohol for her handler det om at klare sindet, at dyrke venskabet og at være sammen. Tilrettelæggelse: Marie Venø Thesbjerg. (Sendt første gang 28. juli 2016).
28/07/201614 minutes 45 seconds