Winamp Logo
Pak Schaal Podcast Cover
Pak Schaal Podcast Profile

Pak Schaal Podcast

Dutch, Sports, 1 season, 161 episodes, 6 hours, 53 minutes
About
De Pak Schaal Podcast is dé podcast over Ajax! In deze podcast bespreken supporter Arco Gnocchi en clubwatcher Freek Jansen de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Ajax. Het zijn twee werelden die samenkomen. Een wekelijks gesprek over hoofd- en bijzaken, tussen een goed ingevoerde clubwatcher en een emo-supporter. De inzet is voor beiden gelijk. 'We need to pak schaal', zoals aanvoerder Dusan Tadic ooit zei.
Episode Artwork

S04E37: 'Eindelijk is er weer hoop in Amsterdam'

🌏 Profiteer nu van de exclusieve NordVPN-deal (vier maanden gratis) op → https://nordvpn.com/pakschaal Probeer zonder risico met de 30 dagen geld-terug-garantie!Francesco Farioli mag zich eindelijk trainer van Ajax noemen en dat wordt natuurlijk uitgebreid besproken door Freek en Arco. Ook wordt er weer gebeld met Lentin.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/24/2024 • 1 hour, 22 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

S04E36: Waar sta jij op de Farioli-meetlat?

🌏 Profiteer nu van de exclusieve NordVPN-deal (vier maanden gratis) op → https://nordvpn.com/pakschaal Probeer zonder risico met de 30 dagen geld-terug-garantie!Freek en Lentin bellen van afstand in met Arco en hebben het onder meer over Farioli, het doorselecteren bij Ajax en te weinig waardering voor Van ’t Schip?Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/16/2024 • 1 hour, 1 minute, 56 seconds
Episode Artwork

S04E35: Farioli of toch nog Potter?

Deze aflevering wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsor Etos. Ga voor Moederdag naar de winkel of Etos.nl🌏 Profiteer nu van de exclusieve NordVPN-deal (vier maanden gratis) op → https://nordvpn.com/pakschaal Probeer zonder risico met de 30 dagen geld-terug-garantie!Freek en Arco bellen van afstand even in om al het Ajax-nieuws door te nemen van afgelopen week!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/9/2024 • 45 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

S04E34: Podcast online: breaking news?!

Deze aflevering wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsor Etos. Ga voor Moederdag naar de winkel of Etos.nl 🌏 Profiteer nu van de exclusieve NordVPN-deal (vier maanden gratis) op → https://nordvpn.com/pakschaal Probeer zonder risico met de 30 dagen geld-terug-garantie!Arco heeft vanuit Berlijn contact met Freek om het over de ontwikkelingen bij Ajax te hebben. En de mannen hebben uiteraard weer een vers spelerspaspoort voor je!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/2/2024 • 1 hour, 3 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

S04E33: ‘Ajax heeft een voetbaldwaas nodig’

🌏 Profiteer nu van de exclusieve NordVPN-deal (vier maanden gratis) op → https://nordvpn.com/pakschaal Probeer zonder risico met de 30 dagen geld-terug-garantie!Arco en Freek praten na over het 2-2 gelijkspel tegen Excelsior, de spelers die moeten komen of blijven en bellen met Ajax-watcher Lentin Goodijk over Mikautadze & Pasveer-gate.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/25/2024 • 1 hour, 9 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

S04E32 met Horace Cohen: 'Ajax wordt nog vierde!'

🌏 Profiteer nu van de exclusieve NordVPN-deal (vier maanden gratis) op → https://nordvpn.com/pakschaal Probeer zonder risico met de 30 dagen geld-terug-garantie!Horace Cohen schuift naast Freek Jansen en Arco Gnocchi aan om het over Ajax te hebben. Het gaat over Donny van de Beek, de eindklassering en het ultieme grillburgerseizoen.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/18/2024 • 1 hour, 7 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

S04E31: 'Is dit dan toch echt het Ajax-dieptepunt?'

Freek Jansen en Arco Gnocchi blikken onder meer terug op de pijnlijke nederlaag van Ajax op bezoek bij Feyenoord. Verder ook de laatste ontwikkelingen en zoals iedere week weer de spelerpaspoortjes en een nieuwe grillburgerchallenge.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/11/2024 • 1 hour, 2 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

S04E30: Ajax, hoe krijg je het voor elkaar?

🌏 Profiteer nu van de exclusieve NordVPN-deal (vier maanden gratis) op → https://nordvpn.com/pakschaal Probeer zonder risico met de 30 dagen geld-terug-garantie!Arco en Freek hebben het over Go Ahead-thuis, Alex Kroes, De Klassieker en de 14k die Arco gaat lopen voor het goede doel. Steun Arco hier: https://acties14k.cruyff-foundation.org/fundraisers/arcinhoZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/5/2024 • 1 hour, 8 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

INGELASTE PODCAST: 'Het is Kroesis'

De Ajax-soap kent een nieuw hoofdstuk met de schorsing van algemeen directeur Alex Kroes. Freek en Arco duiken na het nieuws de studio in voor een extra aflevering van de Pak Schaal Podcast.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/2/2024 • 33 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

S04E29: Glipspecial met Chris Zegers: 'Hoe kom je het stadion van Ajax UIT?'

Chris Zegers is te gast naast Freek en Arco! Om nieuwe anekdotes te vertellen over in en uit stadions glippen, maar ook over zijn zangcarrière met Guus Meeuwis en waarom hij op De Platte Kar belandde. Verder gaat het over welke spelers op het verlanglijstje staan, Alex Kroes en hoe het huidige Ajax beleefd wordt. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/21/2024 • 1 hour, 27 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

S04E28: AFC Gifbeker

Arco Gnocchi heeft vanuit Birmingham contact met Freek Jansen over de 4-0 bij Aston Villa. Maar ook over 'Happy Kroes-day', de bezemwagen en wie de nieuwe trainer moet worden.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/15/2024 • 38 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

S04E27: Ajax en het nieuwe realisme

Freek en Arco zijn weer samen! Ze bespreken de 0-0 tegen Aston Villa en kijken vooruit naar wat komen gaat voor Ajax.🎉 Eindelijk defensieve organisatie🐅 Kaplan brult🛋️ Vijf jaar na het bankjeZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/7/2024 • 57 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

S04E26: 'Wat was het verschrikkelijk, maar fantastisch'

Freek Jansen en Arco Gnocchi blikken onder meer terug op de overwinning op FK Bodø/Glimt in de Conference League. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/23/2024 • 1 hour, 2 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

S04E25: 'Ajax MOET winnen van Bodø/Glimt'

Om onze exclusieve korting op je NordVPN-abonnement + 4 maanden gratis te krijgen, ga naar nordvpn.com/pakschaal Het is volledig risicovrij met de 30 dagen geld-terug-garantie van Nord!DISCLAIMER: Het geluid is niet optimaal deze aflevering. Excuses daarvoor, volgende keer is het beter. Maar we wilden jullie deze therapiesessie niet onthouden.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/16/2024 • 1 hour, 5 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

S04E24: 'Ajax snakte naar verkeersregelaar Henderson'

Om onze exclusieve korting op je NordVPN-abonnement + 4 maanden gratis te krijgen, ga naar nordvpn.com/pakschaal Het is volledig risicovrij met de 30 dagen geld-terug-garantie van Nord!Freek en Arco bespreken onder meer Ajax-PSV, hebben een goal en zijn verhaal, spelerspaspoortjes en bellen met Ajax-watcher Lentin Goodijk.Goal en zijn verhaal: https://www.youtube.com/watch?si=gBduRTDo2u-LgaJK&t=272&v=XwAMQYdQUW4&feature=youtu.beZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/8/2024 • 1 hour, 16 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

S04E23 met Horace Cohen: 'Tegen PSV moet het een onneembare vesting zijn'

Om onze exclusieve korting op je NordVPN-abonnement + 4 maanden gratis te krijgen, ga naar nordvpn.com/pakschaal Het is volledig risicovrij met de 30 dagen geld-terug-garantie van Nord!Horace Cohen is te gast om onder meer de topper tegen PSV die eraan komt te bespreken, de mannen bellen Lentin Goodijk voor de laatste updates op de transfermarkt en uiteraard spreek Horace iedereen weer wat moed in. Natuurlijk zijn er ook wat spelerspaspoortjes en een goal en zijn verhaal!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/1/2024 • 1 hour, 17 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

S04E22: Dankzij Hendomania is de hoop terug bij Ajax

Om onze exclusieve korting op je NordVPN-abonnement + 4 maanden gratis te krijgen, ga naar nordvpn.com/pakschaal Het is volledig risicovrij met de 30 dagen geld-terug-garantie van Nord!Freek en Arco bespreken onder meer het naderende debuut van Henderson, bellen met Tim van Duijn over eventuele transfers en hebben het over de overwinning tegen RKC. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/25/2024 • 1 hour, 28 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

S04E21: Henderson-mania: wanhoop of geniaal?

Freek Jansen en Arco Gnocchi hebben het uiteraard lang over de transfer van Jordan Henderson die eraan zit te komen. Ze bellen daarom ook met buitenlandsvoetbalexpert Süleyman Öztürk. Verder wijdt Arco zijn geschiedenisblokje aan de overleden Bennie Muller en hebben de mannen wat spelerspaspoortjes te behandelen. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/18/2024 • 1 hour, 9 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

S04E20 met Frank van der Lende: 'Liever naïef dan despressief'

In een speciale aflevering van de Pak Schaal Podcast is radiopresentator Frank van der Lende van Veronica te gast. Samen met Arco Gnocchi en Freek Jansen wordt onder meer de mogelijke transfer van Jordan Henderson naar Ajax besproken. Uiteraard komt er nog veel meer aan bod.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/10/2024 • 1 hour, 7 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

S04E19: Vol goede voornemens: alles kan beter

Laatste kans! Exclusieve, tijdelijke deal tot 9 januari: Ga naar https://nordvpn.com/pakschaal en krijg 4 extra maanden bij een 2-jaarabonnement + een Amazon.nl-cadeaubon tot € 30!Doelpunt Cruijff: https://www.youtube.com/watch?v=gAgA6jwSnAAFreek en Arco wensen alle luisteraars een mooi Ajax-jaar en bellen met Ajax-watcher Lentin Goodijk en hitkoning Lucas Bos. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/2/2024 • 1 hour, 35 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

S04E18: Het slotstuk van 2023

Exclusieve, tijdelijke deal tot 9 januari: Ga naar https://nordvpn.com/pakschaal en krijg 4 extra maanden bij een 2-jaarabonnement + een Amazon.nl-cadeaubon tot € 30!Freek Jansen en Arco Gnocchi blikken terug op het kalenderjaar 2023 van Ajax. De mannen hebben ook wat spelerspaspoorten om te raden.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/20/2023 • 57 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

S04E17: Pogoënd naar de Perenleague

Exclusieve, tijdelijke deal tot 9 januari: Ga naar https://nordvpn.com/pakschaal en krijg 4 extra maanden bij een 2-jaarabonnement + een Amazon.nl-cadeaubon tot € 30!Freek Jansen en Arco Gnocchi blikken terug op de Europa League-wedstrijd van Ajax in eigen huis tegen AEK Athene. De mannen hebben ook wat spelerspaspoorten om te raden en bellen met vriend van de show Frank van der Lende en redacteur Tim van Duijn.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/15/2023 • 1 hour, 20 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

S04E16: Een vleugje hoop en perspectief bij Ajax

Exclusieve, tijdelijke deal tot 9 januari: Ga naar https://nordvpn.com/pakschaal en krijg 4 extra maanden bij een 2-jaarabonnement + een Amazon.nl-cadeaubon tot € 30!Freek Jansen en Arco Gnocchi bespreken de hoopvolle resultaten van Ajax, die de ploeg van John van 't Schip naar de zesde plaats leidde. De mannen hebben ook wat spelerspaspoorten om te raden en bellen met vriend van de show Horace Cohen.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/7/2023 • 1 hour, 5 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

S04E15: Het Ajax-gevoel in Istanbul

Arco Gnocchi en Freek Jansen hebben het over de wedstrijd tegen Marseille, maar ook over de reportage die Freek maakte over Dusan Tadic en Hakim Ziyech in Turkije.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/1/2023 • 1 hour, 19 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

S04E14: 'Wat je niet hebt, kan je ook niet opstellen'

Exclusieve, tijdelijke deal tot 9 januari: Ga naar nordvpn.com/pakschaal en krijg 4 extra maanden bij een 2-jaarabonnement + een Amazon.nl-cadeaubon tot € 30!Freek en Arco hebben het in deze aflevering onder meer over Youri Regeer, met Pieter Zwart over de spelhervattingen van Ajax en zijn blij dat het clubvoetbal weer begint.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/23/2023 • 1 hour, 11 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

S04E13: Ajax als de boer met kiespijn

Maak een afspraak bij Keukenloods via: https://www.keukenloods.nl/?utm_source=Podcast&utm_medium=Podcast&utm_campaign=Podcast+Pakschaal en profiteer van de scherpste prijzen. Of ga gerust langs bij een van de filialen. Keukenloods zit o.a. in Amsterdam Zuidoost en in Zaandam!Arco en Freek hebben het over het gelijkspel in Almere, bellen met schrijver Menno de Galan over zijn Ajax-boek en Freek vertelt over zijn bezoek aan de tandarts...Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/16/2023 • 1 hour, 21 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

S04E12: 'Alles op de Conference League'

Maak een afspraak bij Keukenloods via: https://www.keukenloods.nl/?utm_source=Podcast&utm_medium=Podcast&utm_campaign=Podcast+Pakschaal en profiteer van de scherpste prijzen. Of ga gerust langs bij een van de filialen. Keukenloods zit o.a. in Amsterdam Zuidoost en in Zaandam!Freek Jansen en Arco Gnocchi praten na over Brighton - Ajax. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/10/2023 • 1 hour, 4 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

S04E11: Ajax en de stormachtige ommekeer

Bij Staatsloterij maak je tijdens de 10 november trekking kans op het winnen van de Jackpot, die staat op 8,1 miljoen euro netto. Als je wint, luister je onze podcast misschien dan wel vanaf een tropische vakantiebestemming of vanuit je nieuwe auto of je nieuwe vakantiehuis!Voor meer informatie kijk op staatsloterij.nl Speel bewust 18+--Arco en Freek hebben natuurlijk weer veel te bespreken na de nederlaag bij PSV en de wedstrijd tegen Volendam op komst...Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/2/2023 • 1 hour, 24 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

S04E10: Is de bodem eindelijk bereikt bij Ajax?

🌎 Krijg hier de exclusieve NordVPN deal ↣ https://nordvpn.com/pakschaal Het is zonder risico met Nord's 30 dagen geld terug garantie!   Arco Gnocchi heeft vanuit Brighton contact met Freek Jansen. Onder meer natuurlijk over zijn trip naar Engeland en de huidige (nieuwe) situatie bij Ajax. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/27/2023 • 46 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Extra: Het onvermijdelijke vertrek van Steijn

Een ingelaste aflevering na het vertrek van Maurice Steijn.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/24/2023 • 35 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

S04E09: Over de eindeloze vrije val van Ajax

Het is crisis in Amsterdam en dus veel te bespreken in een nieuwe podcast. Freek Jansen belt met Arco Gnocchi over de pijnlijke nederlaag van Ajax bij FC Utrecht. Pieter Zwart schuift aan om zijn licht te laten schijnen over de huidige problemen bij de ploeg van trainer Maurice Steijn. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/23/2023 • 58 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Theatershow met Ronald de Boer & Chris Zegers: 'Van stront kun je geen chocolade maken'

In theater Meervaart ontvingen Arco Gnocchi en Freek Jansen Ronald de Boer en Chris Zegers en hadden het met hen onder meer over hoe het nu verder moet met Ajax. Lucas Bos zorgde voor de muziek.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/10/2023 • 2 hours, 1 minute, 44 seconds
Episode Artwork

S04E07: Ajax hunkert naar houvast

Ga naar mattsleeps.com en gebruik de code: PAKSCHAAL10. Je krijgt dan 10% korting op de gehele collectie.Freek Jansen en Arco Gnocchi bespreken de Ajax-week die achter hun ligt. Het gaat onder meer over Louis van Gaal en Tom Knipping geeft financiële duiding. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/6/2023 • 1 hour, 22 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

S04E06: Ajax in het ravijn: hoe nu verder?

Heel veel te bespreken in een nieuwe podcast. Freek moet wat kwijt over Maurice Steijn en zoekt samen met Arco een oplossing voor de huidige crisis. Frank van der Lende wordt ook gebeld om zijn licht te laten schijnen.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/28/2023 • 1 hour, 29 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

S04E05: 'De emotionele achtbaan Ajax draait overuren'

Koop je tickets voor Pak Schaal Live: https://www.meervaart.nl/theater/programma/details/2789Freek Jansen en Arco Gnocchi bespreken het gelijkspel tegen Marseille en de verliespartij tegen FC Twente. De mannen hebben ook een spelerspaspoort en een grillburgerchallenge voor je.Fragment Van Gaal: https://www.youtube.com/watch?si=0MYIV9tyYnJjyWTq&v=HFhLmKTmPm8&feature=youtu.be&ab_channel=Torte0311Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/22/2023 • 1 hour, 12 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

S04E04: Ajax heeft nu pas de eerste training gehad

Arco Gnocchi en Freek Jansen hebben het over de theatershow in De Kleine Komedie, maar ook over de komende wedstrijden van Ajax. Daarnaast zijn de grillburgerchallenge en het spelerspaspoort in ere hersteld.Ajax-abonnement: Vi.nl/vi-ajaxKaarten theater: https://www.meervaart.nl/theater/programma/details/2789Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/14/2023 • 52 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

S04E03: 'Ik sta extreem gedesillusioneerd in het Ajax-leven op dit moment'

Exact een jaar geleden was de kop boven de podcast: 'Ik sta extreem positief in het Ajax-leven op dit moment'. Er is veel veranderd concluderen Freek Jansen en Arco Gnocchi. De twee bespreken de loting, de ideale elf en wie er op tien moet. En natuurlijk de uitspraken van Maurice Steijn aan het adres van Sven Mislintat. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/7/2023 • 57 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

S04E02: 'De eerste horde naar Dublin is genomen'

Freek Jansen en Arco Gnocchi kropen na de wedstrijd tegen Ludogorets achter de microfoon om het uiteraard over die wedstrijd te hebben. Maar het ging ook over de deelname van Arco aan de Slimste Mens, de nieuwe aankopen van Sven Mislintat en het algemene gevoel in Amsterdam. En: 'Ajax heeft Klaassen nodig'Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/31/2023 • 1 hour, 19 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

S04E01: 'Kermis Ajax is weer geopend'

Een nieuw seizoen! Freek Jansen legt met de van een vakantie genietende Arco Gnocchi vanuit La Roque-sur-Cèze de aankopen van Ajax langs de meetlat. Ook wordt er gebeld met Stef de Bont, die de afgelopen weken de honneurs als clubwatcher waarnam.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/22/2023 • 1 hour, 16 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

🏝️ Vakantiespecial: Ajax op weg naar derde plaats?!

Een column van Arco Gnocchi over het nieuwe thuisshirt, bellen met Boeringa, een nieuwe jingle van Koen-Willem Toering en natuurlijk veel sterkte voor Edwin van der Sar. Maar Arco en Freek bespreken ook de rustige transferperiode tot nu toe en natuurlijk veel randzaken...Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
7/13/2023 • 1 hour, 52 minutes, 1 second
Episode Artwork

Compilatie Seizoen 3: van wereldbol tot marktplaats

Koop de laatste tickets voor Pak Schaal in theater! https://www.dekleinekomedie.nl/agenda/2896/Pak_Schaal_Podcast_Live/VOETBAL_INTERNATIONALDe compilatie van seizoen drie, gemaakt uit jullie inzendingen. Bedankt voor het luisteren naar seizoen drie en tot volgend seizoen!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
7/5/2023 • 1 hour, 58 seconds
Episode Artwork

S03E37: Wij Steijn Ajax Wij Steijn De Beste

Ga naar mattsleeps.com en gebruik de code: PAKSCHAAL10 --> Je krijgt dan 10% korting op de gehele collectieFreek Jansen en Arco Gnocchi bespreken in een ingelaste aflevering het hete nieuws dat Maurice Steijn de trainer van Ajax wordt.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/13/2023 • 1 hour, 10 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

S03E36: Chaos op de woonboot van de jarige Freek

Veel reuring rondom wie de (nieuwe) trainer van Ajax wordt. De jarige Freek Jansen (40) en Arco Gnocchi bespreken de actuele zaken in Amsterdam en vrienden van de show Horace Cohen en Chris Zegers hebben 40+ advies voor Freek.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/1/2023 • 1 hour, 6 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

S03E35: Tweede plaats lonkt voor Ajax

🌎 Krijg hier de exclusieve NordVPN deal ↣ nordvpn.com/pakschaal Het is zonder risico met Nord's 30 dagen geld terug garantie!Freek Jansen en Arco Gnocchi hebben het over de strijd om plaats twee en wat er na de zomer staat te gebeuren in Amsterdam.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/25/2023 • 1 hour, 13 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

S03E34: Mislintag! 'Ajax heeft aan één bezem niet genoeg'

🌎 Krijg hier de exclusieve NordVPN deal ↣ nordvpn.com/pakschaal Het is zonder risico met Nord's 30 dagen geld terug garantie!Freek Jansen en Arco Gnocchi nemen de gehele selectie van Ajax door aangezien Sven Mislintat vandaag officieel begonnen is aan zijn job bij Ajax, bellen Horace Cohen en kijken terug op de carrière van Siem de Jong.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/19/2023 • 1 hour, 37 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

S03E33: Dit zijn de flinterdunne strohalmpjes waar je je aan vast kunt houden

🌎 Krijg hier de exclusieve NordVPN deal ↣ nordvpn.com/pakschaal Het is zonder risico met Nord's 30 dagen geld terug garantie!Arco Gnocchi en Freek Jansen zoeken licht in de tunnel van Ajax. Ze komen tot de conclusie dat een centrum van Jurriën Timber en Jorrel Hato houvast en hoop biedt. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/11/2023 • 1 hour, 7 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

S03E32: 'Je mag niet opgeven'

Arco Gnocchi belt vanuit Otterlo met Freek Jansen vanaf de woonboot. Het gaat over de bekerfinale, eventuele buitenlandse trainers en welke posities prioriteit hebben in Amsterdam.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/4/2023 • 1 hour, 40 seconds
Episode Artwork

Pak Beker Podcast: 'Haal Ziyech, Van de Beek en Veltman terug'

Ga naar mattsleeps.com en gebruik de code: PAKSCHAAL10 --> je krijgt dan 10% korting op de gehele collectie.Na de harde nederlaag tegen PSV werkt Ajax toe naar de bekerfinale. Arco Gnocchi en Freek Jansen hebben het over die finale en over wat er op transfergebied allemaal moet gebeuren. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/26/2023 • 1 hour, 4 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

S03E30: 'PSV-Ajax is totaal niet te voorspellen'

Freek Jansen wordt in de nieuwste aflevering vanuit de trein door Arco Gnocchi ingebeld. Hij ging op bezoek bij de oud-Ajacieden van Bayern. De mannen hebben het over de eventuele clausule van Heitinga en de wedstrijden tegen PSV die eraan komen. Ook wordt Menno Geelen gebeld over Ajax in de Amerikaanse serie Ted Lasso. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/20/2023 • 1 hour, 2 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

S03E29: Mislintat kan aan de bak

De organisatie bij Ajax begint vorm te krijgen. Freek Jansen en Arco Gnocchi bespreken dat en nog veel meer in de nieuwe Pak Schaal aflevering. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/13/2023 • 1 hour, 22 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

S03E28: ‘Klaassen komt altijd terug’

Ajax is naar de finale van de beker! Freek Jansen en Arco Gnocchi bespreken De Klassieker in De Kuip en constateren dat Davy Klaassen altijd weer terugkomt. Ook gaat het over Van Halst en Mislintat en het wachten op Peter Bosz.🌎 Krijg hier de exclusieve NordVPN deal ↣ https://nordvpn.com/pakschaal Het is zonder risico met Nord's 30 dagen geld terug garantie! Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/6/2023 • 1 hour, 12 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

S03E27: ‘Jagen op de laatste strohalm’

In de nieuwe Pak Schaal Podcast gaat het uiteraard over Thijs Slegers. Freek Jansen en Arco Gnocchi bespreken het verlies van de perschef van PSV en oud VI-collega. Ook gaat het over de huidige situatie van Ajax. Go Ahead en Feyenoord staan voor de deur. En wie is de speler van de week?Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/30/2023 • 1 hour, 8 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

S03E26: De problemen van 14 maanden stilstand

Freek Jansen en Arco Gnocchi bespreken de vele vraagstukken bij Ajax. Hoe moet het sportief verder en is er al een geschikte technische man? Wordt Ajax tweede en maakt het in de beker kans in De Kuip?Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/23/2023 • 51 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

S03E25: 'Ajax is de VVD van de Eredivisie'

Ajax is de VVD, Ajax is een Zwaan. De vergelijkingen vliegen je in aanloop naar de Klassieker om de oren. Arco Gnocchi en Freek Jansen blikken vooruit en komen met bijzondere grillburgerchallenges...Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/16/2023 • 1 hour, 21 minutes, 1 second
Episode Artwork

S03E24: De magie van het Ajax-shirt

Arco Gnocchi bespreekt met verzamelaar Brian Borghardt van het boek 'Het Ajax-shirt' de rode draad van de Ajax-geschiedenis: de tenues. ‘Ik heb ze het liefst zo vies mogelijk’Extra podcast: vi.nl/pro/pak-schaal-podcast-extra-je-moet-heitinga-laten-zitten-bij-ajaxZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/9/2023 • 38 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

S03E23: Pak Schaal Derby-kriebels vanaf de woonboot

De Pak Schaal Derby komt eraan tussen Freek en Arco: Ajax treft De Graafschap in het bekertoernooi. De mannen blikken vooruit op dat duel, terug op het Eredivisieweekend en De Graafschap-doelman Hidde Jurjus komt aan het woord met een hele mooie actie. Aanbieding Staatsloterij: 10 maart wordt een hele bijzondere trekking! Staatsloterij voegt alleen deze maand bovenop het prijzenpakket een extra geldprijs toe, namelijk 10 jaar lang, €100.000 per jaar.Ga naar: staatsloterij.nl/10-maartZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/1/2023 • 1 hour, 10 minutes
Episode Artwork

S03E22: Gehaktballen zonder jus en voetbal zonder bal

Vanuit de trein (Arco Gnocchi) en de auto (Freek Jansen) wordt de Europese deceptie van Ajax in Berlijn besproken. De mannen komen tot de conclusie dat het een roemloos Europees jaar was, de term 'tussenjaar' valt en bied hier op de veilig van Hidde Jurjus: https://www.doneeractie.nl/help-shane-naar-zijn-behandeling-in-oostenrijk/-73596 Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/24/2023 • 34 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

S03E21: Je moet (op doel) schieten, anders kan je niet scoren

Profiteren van Pak Schaal PRO-deal? vi.nl/pakschaalFreek Jansen en Arco Gnocchi doken na Ajax - Union Berlin de studio in voor een nieuwe Pak Schaal Podcast. In de nieuwe aflevering gaat het over de aanvallende machteloosheid, de driefrontenstrijd en op naar de wedstrijden in Berlijn én Doetinchem.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/17/2023 • 51 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

S03E20: 'Heitinga doet tot op heden alles goed'

Freek Jansen en Arco Gnocchi bespreken het Ajax van John Heitinga wat op de weg terug lijkt en bellen commercieel directeur van Ajax en vriend van de show Menno Geelen in. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/10/2023 • 1 hour, 18 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

S03E19: 'Ajax doet maar wat'

Profiteren van scherpe PRO-deal? vi.nl/pakschaalArco Gnocchi en Freek Jansen bespreken de penibele en onzekere situatie bij Ajax. Komen de Amsterdammers er nog bovenop in de titelstrijd en wanneer wordt het eens rustig op bestuurlijk niveau?Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/2/2023 • 1 hour
Episode Artwork

S03E18: 'Ajax heeft nu een baas als Bosz nodig'

Freek Jansen en Arco Gnocchi bespreken het ontslag van Alfred Schreuder, de 1-1 tegen FC Volendam en het optreden van Edwin van der Sar. Meer Ajax? Profiteer van onze PRO-deal! vi.nl/pakschaalZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/27/2023 • 1 hour, 15 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

S03E17: 'De hele Blind-soap is van een ongekend kleuterklasniveau'

Freek Jansen en Arco Gnocchi bespreken de Blind-soap en blikken vooruit op De Klassieker. Martin Koolhoven wordt ingebeld en is mild voor het huidige Ajax. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/19/2023 • 1 hour, 10 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

S03E16: Ajax snakt naar duidelijkheid

Pak Schaal is terug! Freek Jansen en Arco Gnocchi bespreken de onrustige situatie bij Ajax. Schieten de Amsterdammers in een nieuwe crisis of komt de ploeg van Alfred Schreuder er weer bovenop?Win het boek Het Ajax Shirt - De glorie van rood & wit: Stuur je shirt + spelersnaam inZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/12/2023 • 1 hour, 20 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

🎄 Kersteditie: 'Liefde voor Ajax is Blind'

Pak Schaal is eventjes terug, met een Kersteditie! Arco Gnocchi en Freek Jansen bespreken onder meer de situatie van Daley Blind en andere transfers die eraan lijken te komen en blikken terug op 2022. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/15/2022 • 1 hour, 11 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

S03E14: 'Aan het einde van het seizoen is Ajax gewoon kampioen'

Freek Jansen en Arco Gnocchi maken de balans op na de eerste seizoenshelft. Vrienden van de show Frank van der Lende en Horace Cohen worden ingebeld om Arco wat moed in te spreken. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/17/2022 • 1 hour, 22 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

S03E13 DEEL 1: 'Alles moet anders bij Ajax'

In deel één van aflevering dertien hebben Freek Jansen en Arco Gnocchi over de slechte resultaten van Ajax en de onrust in Amsterdam. Hoe nu verder?Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/10/2022 • 57 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

S03E13 DEEL 2 met Willem Vissers

In deel twee van aflevering dertien schuift Willem Vissers aan. Hij schreef het boek Leven met Louis en vertelt een aantal prachtige anekdotes over Van Gaal. Maar laat ook zijn licht schijnen op Ajax. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/10/2022 • 49 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

S03E12: Bellen met Glasgow

Ajax won met 1-3 bij Rangers FC en sloot de Champions League goed af. Freek Jansen belt vanuit Leiden met Arco Gnocchi in Glasgow over de wedstrijd en de topper tegen PSV. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/2/2022 • 39 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

S03E11: Aftellen naar Liverpool met achtbaanseizoen voor Ajax

Arco Gnocchi heeft op afstand contact met Freek Jansen in aanloop naar het Champions League-duel tussen Ajax en Liverpool. Het duo gaat uitgebreid in op de minimale kansen van de Amsterdammers in de Champions League, maar ook de gouden speelronde in de Eredivisie komt aan bod.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/26/2022 • 31 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

S03E10: We zijn er klaar mee, we houden onze mond niet meer

Een extra lange Pak Schaal Podcast, waar Freek Jansen op geheel eigen wijze ingaat op de uitbarsting van Alfred Schreuder. Verder belt hij samen met Arco Gnocchi Piebe-Guido van den Berg over zijn Twitter-hits en wordt en gedobbeld voor een vriend van show.. (Frank van der Lende)https://www.at5.nl/artikelen/217336/langezijdeloper-gerard-over-afpakken-vlag-hele-arena-stond-aan-mijn-kant-schitterendZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/20/2022 • 1 hour, 46 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

S03E09: Stadio Diego Armando Maradona vs Amsterdam

Arco Gnocchi heeft vanuit Amsterdam contact met Freek Jansen in het Stadio Diego Armando Maradona waar Ajax met 4-2 onderuit ging in de Champions League. De twee hebben het over de overwintering die uit zicht is, maar ook wat er nu moet gebeuren bij Ajax. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/12/2022 • 30 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

S03E08: 'Het is in alles een tussenjaar voor Ajax'

Freek Jansen en Arco Gnocchi kunnen het deze week natuurlijk maar over één hebben: het pakslaag in eigen huis tegen Napoli in de Champions League. Hoe moet het nu verder? Over de wanhoop en paniek in Amsterdam, duidelijkheid op technisch vlak en is Europa League nu het ideale podium voor succes?Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/6/2022 • 1 hour, 15 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

THEATERSHOW MET SIEM DE JONG & CHRIS ZEGERS

In De Kleine Komedie kwamen 500 man af op Pak Schaal live! Met als speciale gast Siem de Jong. Hij vertelt over 15 mei 2011, de kampioenswedstrijd tegen FC Twente, maar wat hij van het huidige Ajax vindt. Chris Zegers schudt weer een aantal mooie anekdotes uit zijn mouw en Horace Cohen had een verrassing voor het publiek van Thuisbezorgd.nl! #bezorgmomentZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/27/2022 • 1 hour, 52 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

S03E06: Interlandperiode: Ajax terug naar de tekentafel

Een nederlaag bij AZ, blijft Kudus de spits en wat doet de interlandperiode met de selectie van Ajax? En er worden tickets weggegeven voor de Champions League. Ondanks dat er geen voetbal voor Ajax op het programma staat, toch nog genoeg te bespreken voor Freek Jansen en Arco Gnocchi!WIN 250 euro tegoed bij Thuisbezorgd.nl! Wie heeft jouw deze week wat bezorgd? Gebruik #bezorgmoment, tag Pak Schaal en Thuisbezorgd.nl en koppel je verhaal aan Thuisbezorgd.nl!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/22/2022 • 56 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

S03E05: 'Ajax is in Europa zoals AZ in Nederland'

Arco Gnocchi en Freek Jansen praten in aflevering vijf na over de nederlaag in Liverpool. Hoe was de trip van Arco naar Engeland? En welk gevoel blijft hangen. Ook vriend van de show Chris Zegers wordt ingebeld. Win via Thuisbezorgd.nl 1x 2 tickets voor de wedstrijd Ajax-Napoli. Gebruik #bezorgmoment, tag thuisbezorgd.nl en de Pak Schaal Podcast en omschrijft wie jou wat heeft bezorgd!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/15/2022 • 1 hour, 20 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

S03E04: 'Ik sta extreem positief in het Ajax-leven op dit moment'

Arco Gnocchi heeft even niks te klagen tegenover Freek Jansen na de klinkende 4-0 zege tegen Rangers FC in de Champions League. Geen therapiesessie dus deze week, maar een lofzang van 90 minuten. Martin Koolhoven en Marco Timmer worden ook ingebeld.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/8/2022 • 1 hour, 21 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

S03E03: 'De RvC is een soort financiële VAR voor Ajax'

Arco Gnocchi en Freek Jansen bespreken de krankzinnige transferdeadlinechaos bij Ajax. Lucas Ocampos kwam, er was opeens interesse in Edson Álvarez en er leek toch nog een keeper te komen. En ook de rol van de RVC van Ajax wordt uitgebreid besproken.En onze sponsor heeft een mooie actie!WIN 250 euro tegoed bij Thuisbezorgd.nl! Wie heeft jouw deze week wat bezorgd? Gebruik #bezorgmoment, tag Pak Schaal en Thuisbezorgd.nl en koppel je verhaal aan Thuisbezorgd.nl!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/1/2022 • 1 hour, 10 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

S03E02: 'Het is wachten op het sneeuwbaleffect Antony-Ziyech'

In de tweede aflevering bespreken Freek Jansen en Arco Gnocchi de eventuele transfers van Antony en Ziyech, maar gaat het uiteraard ook over de loting in de Champions League. Verder wordt Horace Cohen ingebeld: hij is het voor de verandering een keer oneens met Arco.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/24/2022 • 1 hour, 33 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

S03E01: Als Antony gaat moet het de recordtransfer zijn

In de Pak Schaal Podcast bespreken supporter Arco Gnocchi en Voetbal International-clubwatcher Freek Jansen de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Ajax. Het duo is na een welverdiende vakantie begonnen aan hun vijfde seizoen samen. Nieuwe rubrieken, de start onder de nieuwe trainer Alfred Schreuder en nog veel meer. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/18/2022 • 1 hour, 20 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Vakantiespecial: 'Martínez schoolvoorbeeld van een toptransfer'

De vakantie breekt aan, dus toch nog even een update van Freek Jansen en Arco Gnocchi. De mannen hebben het over de inkomende en uitgaande transfers, de verwachtingen voor het seizoen en bellen Pieter Zwart en Tom Knipping in. Met Pieter gaat het over Mykola Matvienko die misschien naar Amsterdam komt en met Tom wordt de transferbalans van Ajax onder de loep gelegd. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
7/14/2022 • 1 hour, 41 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Compilatie Seizoen 2: achtbaanseizoen eindigt met Pak Schaal-euforie

Een 'achtbaanseizoen' is ten einde. Er gebeurde te veel om op te noemen, maar het leverde in ieder geval weer een Pak Schaal-moment op! Geniet een uur lang van de leukste momenten uit seizoen twee van de Pak Schaal Podcast van Freek Jansen en Arco Gnocchi en alle vrienden van de show. Bedankt voor het luisteren!--Win via Thuisbezorgd.nl een voucher van 100 euro. Gebruik #OnvergetelijkeAvond, tag Thuisbezorgd.nl en de Pak Schaal Podcast en vertel over jouw voorbereiding op een onvergetelijke avond.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/3/2022 • 58 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

S02E39 MET DuBlanqeBogarde: 'Ik ben Ten Hag echt dankbaar'

In de laatste (reguliere) aflevering van de Pak Schaal Podcast is Twitteraar DuBlanqeBogarde te gast. Met hem bespreken Freek Jansen en Arco Gnocchi dit seizoen, de spelers die vertrekken, het tijdperk Ten Hag en hoe Alfred Schreuder het volgend seizoen gaat managen. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/27/2022 • 1 hour, 22 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

S02E38 MET DAVY KLAASSEN: 'Geen seconde spijt gehad van mijn terugkeer'

Bedankt Johan Cruijff Arena voor alle gastvrijheid! En bedankt Davy voor de mooie verrassingen. Arco Gnocchi ontving een gedragen kampioensshirt en kreeg de echte kampioensschaal even in handen. Met Klaassen bespreken Freek Jansen en Arco het kampioensjaar, gaat het over Klaassen zijn teamgenoten en natuurlijk over Erik ten Hag, die vertrekt naar Manchester United. En nog veel meer. Veel luister plezier!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/16/2022 • 1 hour, 25 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Pak Schaal-missie voltooid: #36 is binnen!

Schaal 36 is binnen voor Ajax!! Arco Gnocchi is euforisch en blikt met Freek Jansen terug op het kampioensduel tegen SC Heerenveen en op dit turbulente Ajax-seizoen. De twee praten ook bij met Horace Cohen, die net als Arco door het dolle heen is. EN: Win via Thuisbezorgd.nl een voucher van 100 euro. Gebruik #OnvergetelijkeAvond, tag Thuisbezorgd.nl en de Pak Schaal Podcast en vertel over jouw voorbereiding op een onvergetelijke avond.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/12/2022 • 1 hour, 8 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

S02E36: Toeleven naar eerste Pak Schaal-moment op Super Sunday

Ajax kan komend weekend kampioen worden als PSV verliest en Ajax wint. Het eerste 'Pak Schaal-moment' is dus aanstaande voor de Amsterdammers. Arco Gnocchi en Freek Jansen hebben het uiteraard over de naderende landstitel, maar ook over alle transfers die er deze zomer aan lijken te komen. 'Ajax moet er alles aan doen om Lisandro Martínez en Jurriën Timber te behouden.'Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/3/2022 • 1 hour, 10 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

S02E35: 'Volkomen logisch dat Ajax voor een Nederlandse trainer gaat'

Ajax won wederom op het tandvlees een wedstrijd in de Eredivisie en Arco liet zich flink gaan op Twitter. Genoeg te bespreken dus voor Freek Jansen en Arco Gnocchi. Vriend van de show Horace Cohen wordt deze week ook opgebeld. Komt het goed met Ajax? Worden de Amsterdammers kampioen? En wil jij ook naar de Europa League of Champions League-finale? Thuisbezorgd.nl biedt die mogelijkheid!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/25/2022 • 1 hour, 13 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

S02E34: 'Schreuder is een logische en prima opvolger van Ten Hag'

In de nieuwe aflevering van de Pak Schaal Podcast nemen clubwatcher Freek Jansen en emo-Ajacied Arco Gnocchi weer de laatste stand van zaken bij Ajax door. Het duo kijkt terug op de verloren Bekerfinale van de Amsterdammers en bespreekt de titelstrijd van de komende weken. Welke keuzes moet Ten Hag maken in zijn basiself? Daarnaast wordt het definitieve vertrek van de trainer besproken, waarbij er natuurlijk aandacht is voor zijn opvolger. Alfred Schreuder lijkt de beste papieren te hebben? Een geschikte kandidaat? Tot slot uiteraard ook de Grillburgerchallenges voor het uitduel met NEC.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/21/2022 • 1 hour, 6 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

S02E33: uitkijken naar de ultieme bekerfinale

Voor Ajax staat er zondag een heerlijke bekerfinale op het programma in De Kuip. Freek Jansen en Arco Gnocchi bespreken wie er op doel moet staan bij de Amsterdammers, of Manchester United een mooie club voor Ten Hag is en wie Ten Hag moet opvolgen. Chris Zegers wordt ingebeld. Hij heeft een mooie suggestie voor de opvolging van Ten Hag: Bielsa!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/14/2022 • 1 hour, 18 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

S02E32: 'Ten Hag heeft zijn ja-woord nog niet gegeven aan United'

Twee keer in twee dagen zagen Arco Gnocchi en Freek Jansen elkaar voor een opname. Deze keer klinken zij niet als twee marsmannetjes! Arco en Freek bespreken deze week het eventuele vertrek van Erik ten Hag, de opvolger van Gravenberch en Kampioensspecialperikelen.Steun Sjoerd: https://www.doneeractie.nl/marathon-van-rotterdam-voor-robert-smits/-62439Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/8/2022 • 1 hour, 9 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

S02E31 MET SAM VAN RAALTE: Wordt het een horrorseizoen of een happy end?

Een dubbeldikke Pak Schaal deze week. Ajax speelde niet, maar er is genoeg te bespreken met gast Sam van Raalte. Met hem hebben Arco Gnocchi en Freek Jansen over het over obscure voetbalverhalen, favoriete Ajacieden en de verwachting van dit seizoen. Daarnaast is er een nieuwe vriend van de show: Martin Koolhoven, wordt grillburgerking Bakkie 09 ingebeld en feliciteren Arco, Freek en Sam Willem Vissers met zijn mooie prijs: sportjournalist van het jaar!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/31/2022 • 1 hour, 51 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

S02E30: 'Absoluut geen uitgemaakte zaak dat Ten Hag bij Ajax vertrekt'

Freek Jansen en Arco Gnocchi bespreken o.a. de op heroïsche wijze gewonnen Klassieker tegen Feyenoord, of Erik ten Hag naar Manchester United vertrekt en waarom Ryan Gravenberch gewoon bij Ajax moet blijven. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/24/2022 • 1 hour, 23 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

S02E29: 'Te groot voor het servet, te klein voor het tafellaken'

Ajax werd uitgeschakeld in de Champions League, dus is er een therapiesessie ingepland voor Arco. Al schoof hij eigenlijk vrij goed gemutst aan naast Freek Jansen. In aflevering 29 gaat het over hoe het nu verder moet en of de keuze voor Klaas Jan Huntelaar een goede is. De Klassieker komt er ook aan en Horace Cohen wordt gebeld. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/17/2022 • 1 hour, 6 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

S02E28: Vormdip voor Ajax of een structureel probleem?

Een nieuwe aflevering van de Pak Schaal Podcast. Arco Gnocchi is nog aan het bijkomen van de blamage van Ajax tegen Go Ahead Eagles. Hij ziet het Bekerduel met AZ met angst en beven tegemoet. Freek Jansen is positiever gestemd en is blij dat de spanning in de competitie terug is. Verder wordt de terugkeer Andre Onana onder de lat besproken en komt de profielschets van de nieuwe technisch directeur aan bod. Alle hoofd- en bijzaken van Ajax worden weer besproken in de nieuwe Pak Schaal Podcast.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/2/2022 • 1 hour, 9 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

S02E27: Was Benfica nou zo goed of Ajax nou zo slecht?!

Freek Jansen en Arco Gnocchi bespreken de Champions League-wedstrijd Benfica-Ajax (2-2). Freek doet dat vanuit Portugal en naast een 'nieuw bankje', Arco in Amsterdam. De mannen buigen zich over de vraag of Benfica nou zo goed was, of Ajax zo slecht en of Remko Pasveer wel vrijuit ging of niet. En is 2-2 eigenlijk wel een goed resultaat? Je hoort het in Pak Schaal 27 van seizoen twee.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/24/2022 • 39 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

S02E26: 'Het is niet makkelijk om een goede technisch directeur te vinden'

Het Overmars-schandaal dreunt nog na, maar Arco Gnocchi en Freek Jansen hebben het in de nieuwste Pak Schaal Podcast ook weer over voetbal. Ajax maakte in de laatste weken indruk, maar het moet ook een nieuwe technisch directeur aanstellen. Wie moet het worden? En welk type zoekt Ajax?Vriend van de show Chris Zegers wordt het naar eigen zeggen niet, al heeft hij wel een mooie transfertip voor de Amsterdammers. Arco en Freek bellen hem in en krijgen zoals altijd weer een bak anekdotes.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/17/2022 • 1 hour, 13 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

S02E25: Het Overmars-schandaal hakt er flink in

Ook een dag na de eclatante 5-0 overwinning van Ajax in het bekertoernooi gaat het nog steeds maar over één ding: het schandaal rondom de vertrokken Marc Overmars. Arco Gnocchi en Freek Jansen vertellen hoe zij deze krankzinnige week van Ajax hebben beleefd.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/10/2022 • 1 hour, 6 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

S02E24: Wiskundegoal cruciaal in titelrace?!

Ajax deelde zondag een gevoelig tik uit in de titelrace. PSV werd met 1-2 verslagen in een duel waar het na afloop maar over één ding ging: ‘Was de bal binnen of buiten?’ Een PSV-supporter dacht met een rekensom uitsluitsel te geven, maar niks bleek minder waar. Quest-journalist Adriaan ter Braack geeft uitleg erover. Verder gaat het natuurlijk ook over Nico Tagliafico en Mo Ihattaren. En gaat er verder nog wat gebeuren op de transfermarkt?Stem op Pak Schaal: https://t.co/kP2nBFW5o7Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/27/2022 • 1 hour, 1 minute, 56 seconds
Episode Artwork

S02E23: Over Ihattaren, Bergwijn en een Braziliaanse surprise

Stem voor de Gouden Radioring: https://rr2021.avrotros.nl/#/categorie/podcastAjax wil stunten door Mohamed Ihattaren vast te leggen. Voordat de podcast opgenomen werd, wisten we daar nog niks van. Vandaar dat we weer even de studio ingingen om iets op te nemen over die transfer. Daarna hoor je de ‘reguliere’ aflevering, waar al het andere nieuws besproken werd. Zoals de kink in de kabel bij de transfer van Steven Bergwijn en de uitstekende overwinning bij FC Utrecht, bij de terugkeer van Brian Brobbey.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/20/2022 • 1 hour, 7 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

S02E22: 'Ajax is al jaren aan het pokeren, maar het valt steeds goed'

Stem voor Gouden Radioring: https://rr2021.avrotros.nl/#/categorie/podcastAjax gaat bijna weer beginnen aan de Eredivisie. Arco Gnocchi en Freek Jansen bespreken het vertrek van David Neres en de eventuele komst van Steven Bergwijn en de komende wedstrijd tegen FC Utrecht. De mannen spreken verder met Tom Knipping, die haarfijn uitlegt welke risico's Ajax neemt met het aantrekken van Bergwijn: 'Ajax gaat er boekhoudkundig zelfs op vooruit als Bergwijn komt en Neres gaat', zegt Knipping in de podcast. Uiteraard is er weer een grillburgerchallenge en vraagt Arco zich af of de voorhoede Bergwijn, Brobbey, Berghuis dé ultieme grillburgerchallenge was geweest...Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/13/2022 • 1 hour, 14 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

S02E21: 'Op de flanken kan er in januari nog wel wat gebeuren bij Ajax'

Clubwatcher Freek Jansen is opeens terug van het trainingskamp van Ajax, want die werd afgebroken vanwege coronabesmettingen. De club raakte in opspraak door besmette spelers in een privéjet naar Nederland te vliegen. In aflevering 22 gaat het daar uiteraard over, maar ook over de transferperiode: wat gaat er nog gebeuren bij Ajax? Jansen vertelt aan Arco Gnocchi dat er beweging is rondom David Neres en dat Ajax van plan is een opvolger te presenteren. Verder komen uiteraard veel randzaken voorbij. Bijvoorbeeld: wat deed Brobbey in zijn vrije tijd in Leipzig?Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/7/2022 • 1 hour, 12 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

S02E20: 'Een 8,5 of 7- voor het Ajax-jaar?'

Winst in De Klassieker tegen Feyenoord en een klinkende zege tegen Fortuna Sittard. Ajax sloot 2021 in stijl af. Arco Gnocchi en Freek Jansen hebben het deze week over Brian Brobbey, die hoogstwaarschijnlijk bij Ajax aansluit. En hebben contact met meestervoorspeller en scout Frank van der Lende, die in het Glazen Huis bekend maakte dat hij vader wordt. Gefeliciteerd Frank. Ook Lucas Bos wordt op het einde van de podcast gebeld over zijn hit, die te beluisteren is aan het einde.  Verder geven Arco en Freek een cijfer aan dit kalenderjaar. Arco geeft een 7- en Freek een 8,5. Lucas Bos - Pak Alles: https://open.spotify.com/track/0n0Zqhf9wXMUilUUxjGcOL?si=1f2ee4d20a3a469f See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/23/2021 • 1 hour, 28 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

S02E19: 'Ajax heeft een "Het Komt Wel Goed-probleem"'

Ajax verloor in de competitie verrassend van AZ, maar is wel een ronde verder in de KNVB Beker. Zondag staat De Klassieker op het programma. Hoe kijken Arco Gnocchi en Freek Jansen vooruit op die wedstrijd in Rotterdam-Zuid? Gaat Ajax nog een poging doen een spits aan te trekken? En wat vinden de mannen van de loting? Je hoort het in aflevering 19! See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/16/2021 • 50 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

S02E18 MET WYTSE VAN DER GOOT: ‘Overmars ziet het als een open eind, het is zijn droombaan’

ACHTTIEN punten in de Champions League, het is een historische prestatie. In de achttiende (!) aflevering is Wytse van der Goot te gast en gaat het uiteraard over de Champions League-campagne van Ajax, maar ook over welke wedstrijd voor hem als commentator zo speciaal was. En waarom houdt Wytse zo van doelnetten?! Bestel de Klassiekerspecial via: shop.vi.nl See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/8/2021 • 1 hour, 5 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

S02E17: 'Brobbey is de ideale versterking voor Ajax'

Ajax heeft het beste doelsaldo van Europa en daar geniet Arco Gnocchi natuurlijk van. Voor Freek Jansen was het af en toe slaapverwekkend tegen Willem II, maar dat heeft ook veel te maken met de lege stadions. In aflevering 17 gaat het over de titelrace en welke versterkingen Ajax moet halen. Vooral de spitspositie is een belangrijk onderwerp: 'Brobbey is de ideale versterking voor Ajax.'   See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/3/2021 • 1 hour, 6 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

S02E16 MET FRANK VAN DER LENDE: Hoe goed is Haller? Afonso Alves-vibe of wereldtop?

Ajax is in bloedvorm in de Champions League! Ook in Turkije werd gewonnen. Deze week schuift Frank van der Lende aan naast Arco Gnocchi en Freek Jansen. Met hem gaat het o.a. over Frank zijn favoriete speler: Edson Álvarez, Sébastian Haller en de rentree van André Onana. BESTEL DE KLASSIEKERSPECIAL: shop.vi.nl See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/25/2021 • 1 hour, 17 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

S02E15 MET PETER PANNEKOEK: 'Ajax moet afrekenen met gemakzucht'

Een bijzondere locatie voor de Pak Schaal Podcast deze week! Vanuit Koetshuis de Burcht van onder andere oud-Ajacied Tim de Cler beantwoorden Arco Gnocchi en Freek Jansen vragen van luisteraars én bellen ze Peter Pannekoek in, die op afstand lang met de mannen over Ajax en veel randzaken praat.  En, bestel die Klassiekerspecial! Shop.vi.nl of één jaar VI PRO met de special cadeau: vi.nl/klassieker! See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/18/2021 • 1 hour, 14 minutes
Episode Artwork

S02E14: 'Ajax heeft een echte pinchhitter nodig'

Na de geweldige Champions League-resultaten is de sfeer in Amsterdam bekoeld. In de Eredivisie speelden de Amsterdammers twee keer met 0-0 gelijk. Arco Gnocchi en Freek Jansen hebben het over die wedstrijden en hoe het nu verder moet. Over één ding zijn ze het in ieder geval eens: 'Ajax heeft een echte pinchhitter nodig' See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/11/2021 • 58 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

S02E13: 'Wat een luxe, nu al door in de Champions League!'

Twaalf uit vier! Wat een Champions League-campagne van Ajax tot nu toe! Arco Gnocchi en Freek Jansen waren er gisteren bij en bespreken de 1-3 zege in Dortmund. Arco doet dat vanuit de trein naar Nederland, Freek vanaf de redactie van Voetbal International. De mannen bellen verder met Ajax-fan Horace Cohen, met hem wordt onder andere besproken of Ajax de Champions League kan winnen. See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/4/2021 • 53 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

S02E12: 'Er gaan mooiere clubs komen dan Newcastle United voor Overmars en Ten Hag'

Een klinkende 5-0 overwinning op PSV! Arco Gnocchi en Freek Jansen bespreken die wedstrijd, maar hebben het ook over Sébastian Haller, de historische week 42 en de prestaties van Remko Pasveer. Daarnaast hoor je een teaser van de nieuwste hit van De Bos en komen de mannen met een verklaring waarom er geen extra podcast opgenomen werd na de zege op PSV. Ook in deze podcast: Gaan Erik ten Hag en Marc Overmars naar Newcastle United en wie winnen de Pak Schaal-shirts? Veel luisterplezier!     See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/27/2021 • 1 hour, 9 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

S02E11: 'Bijzonder dat een nieuwe generatie opgroeit met Ajax-successen in CL'

Na de euforische extra podcast vanuit de auto, nemen Arco Gnocchi en Freek Jansen de tweede podcast van de week op. Hoe was het om aan te schuiven bij een talkshow en is de euforie al wat gaan liggen bij Arco? Hoe is het met de auto van Freek en hoe gaat Ajax PSV verslaan? Je hoort het in aflevering elf! See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/21/2021 • 1 hour, 6 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

'Wat een magische galavoorstelling van Ajax'

Werkelijk een historische avond in de Johan Cruijff Arena: Ajax verslaat Borussia Dortmund met 4-0! Dus nemen Arco en Freek een extra podcast op. Arco is schor en vergat zijn sleutel en daarom namen de mannen op in de auto van Arco. Was dit de beste wedstrijd van de eeuw? Een ode aan het smurfenlied en moet Pasveer in Oranje? Het komt allemaal voorbij. En mag iedereen dit maar normaal gaan vinden, zo’n ruime overwinning in de Champions League? En staat er al een standbeeld klaar voor Erik ten Hag? Je hoort het allemaal in de extra Pak Schaal Podcast, vanaf de auto van Arco….. Veel plezier! See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/20/2021 • 45 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

S02E09: Haal Onana weer bij de groep: 'Nu of nooit!'

Arco heeft deze week vanaf zijn vakantieadres Tenerife contact met Freek. Ze hebben het over Davy Klaassen die schitterde in Oranje en de keeperskwestie in Amsterdam. Moet Ajax na de blessure van Stekelenburg Onana weer bij de groep halen? Freek en Arco zijn het eens: 'nu of nooit!'. De twee bellen ook Volkskrant-journalist Willem Vissers erover.  Meedoen met Slimste Fans? Check het HIER. See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/13/2021 • 52 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

S02E08: 'Wat Ten Hag presteert, is echt niet normaal meer'

Stem op ons voor de podcastawards van BNR: podcastawards.nl/stem. Ajax boekte zijn tweede overwinning in de Champions League en het publiceerde zijn jaarcijfers (ongeveer acht miljoen verlies). Arco en Freek hebben het over de zege op Besiktas, hoe goed Erik ten Hag het doet en VI-verslaggever Tom Knipping wordt gebeld om wat duiding te geven bij de jaarcijfers van Ajax. 'Ajax staat er geweldig voor', zegt hij. 'Maar Ajax zit qua salarissen nu wel aan zijn max, anders worden de risico’s te groot.’ See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/30/2021 • 1 hour, 14 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

S02E07: 'Ik had eigenlijk niks te klagen over Ajax'

Stem op ons voor de podcastawards van BNR: podcastawards.nl/stem. Ajax maakte sinds de vorige podcast 14 (!) doelpunten. Daardoor heeft Arco Gnocchi eigenlijk eens helemaal niets te klagen over zijn club: 'Maar het voelt wel alsof je heel stoer doet dat je twee brugklassers in elkaar hebt geslagen.' Met clubwatcher Freek Jansen gaat het in aflevering zeven over de twee zeges en de contractperikelen rondom Andre Onana en Noussair Mazraoui. Er is uiteraard weer een grillburgerchallenge én een nieuwe 'Goal en zijn verhaal'.  See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/24/2021 • 53 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

S02E06: Galavoorstelling in Lissabon: 'Haller ís gewoon cool, Berghuis bevrijd'

Wát een wedstrijd in Lissabon! Sporting werd met maar liefst 1-5 verslagen: een galavoorstelling! Uiteraard hebben Arco Gnocchi en Freek Jansen het daarover. Is Haller daadwerkelijk zo cool als hij doet voorkomen en is Berghuis nu echt bevrijd? En ohja, Ajax won ook van PEC Zwolle.  Volg ons op Twitter en Instagram.  See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/17/2021 • 52 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

S02E05: THEATERSHOW MET O.A. MENNO GEELEN

Een heel bijzonder aflevering van de Pak Schaal Podcast. Ajax-watcher Freek Jansen en supporter Arco Gnocchi trokken naar de Melkweg in Amsterdam voor de opname van de vijfde aflevering van seizoen twee. Gelukkig kwam er ook publiek en een aantal leuke gasten: commercieel directeur Menno Geelen, stadionspeaker Rob van Rossum, Horace Cohen, Peter Pannekoek en Chris Zegers schoven aan. De muziek was van Lucas Bos. Veel luisterplezier! See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/7/2021 • 2 hours, 12 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

S02E04: 'Ajax gaat Onana, Tagliafico en Neres nog hard nodig hebben'

Supporter Arco Gnocchi en Ajax-watcher Freek Jansen nemen deze week op in Amsterdam-Noord. Ze concluderen vanwege treurig nieuws dat voetbal écht alleen maar een belangrijke bijzaak is. De mannen blikken verder terug op de transferperiode die achter Ajax ligt en de 5-0 winstpartij thuis tegen Vitesse. Maar ook over de theatershow die eraan komt (maandag 6 september)! Heb jij nog geen kaartjes? Bestel via deze link: PAK KAARTJE.   See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/1/2021 • 37 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

S02E03: 'Ajax gaat in deze CL-poule door'

Deze week gaat het in de Pak Schaal Podcast natuurlijk over de loting van de Champions League. Wat vinden Arco en Freek ervan, zijn er overlevingskansen en heeft iemand de loting goed voorspeld? Verder hebben de mannen het nog even over de kater van de Johan Cruijff-schaal en het gelijkspel tegen FC Twente. ‘De familie Pröpper is op de wereld gezet om Ajax in de weg te zitten’, vindt Arco. Uiteraard ook weer een grillburgerchallenge en ook een speciale boodschap van Peter Pannekoek. See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/27/2021 • 1 hour, 9 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

S02E02: 'Het wordt een zinderende titelstrijd'

In de Pak Schaal Podcast bespreken supporter Arco Gnocchi en Voetbal International-clubwatcher Freek Jansen de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Ajax. Het duo is sinds vorige week weer begonnen aan een nieuw seizoen. De voorbereiding van de Amsterdammers zit erop, waarna PSV afgelopen zaterdag met 0-4 te sterk was. Genoeg stof tot napraten voor Arco en Freek, waarbij de pijnpunten van de landskampioen aan bod komen. Daarnaast wordt vooruitgeblikt op de laatste weken van de transferperiode. Ook de nieuwe rubriek ‘De Goal en zijn Verhaal’ komt voorbij. See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/9/2021 • 52 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

S02E01: 'Daar zijn we weer: Ajax leeft in alle rust naar duel met PSV toe'

In de Pak Schaal Podcast bespreken supporter Arco Gnocchi en Voetbal International-clubwatcher Freek Jansen de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Ajax. Het duo is na de zomereditie begonnen aan hun vierde seizoen samen, waarvan het tweede seizoen bij VI. Freek is net terug van het trainingskamp in Oostenrijk en verhaalt uitgebreid over zijn bevindingen in Bramberg am Wildkogel. Arco uit zijn zorgen over de rustige transferzomer in Amsterdam. Wat is de huidige staat van de selectie? Is Ajax wel klaar voor het ontketende PSV? De nieuwe rubriek ‘De Goal en zijn Verhaal’ kent zijn tweede editie, terwijl uiteraard ook weer kakelverse grillburgerchallenges voorbijkomen. See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/4/2021 • 1 hour, 3 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Zomereditie: ‘Steven Berghuis is een uitstekende versterking’

In de Pak Schaal Podcast bespreken supporter Arco Gnocchi en Voetbal International-clubwatcher Freek Jansen de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Ajax. De planning was dat het duo begin augustus aan hun vierde seizoen, en tweede seizoen als Pak Schaal Podcast, zou beginnen, maar de transfer van Steven Berghuis zorgde voor de roep om een extra editie. In deze zomereditie staat het tweetal uitgebreid stil bij de overgang van de aanvoerder van Feyenoord naar Ajax, overige transferperikelen worden besproken en Freek lanceert een nieuwe rubriek.  See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
7/13/2021 • 1 hour, 2 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

S01E40: De laatste van het seizoen: wat een Ajax-jaar

In de Pak Schaal Podcast bespreken supporter Arco Gnocchi en Voetbal International-clubwatcher Freek Jansen de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Ajax. In de laatste aflevering van het seizoen kijkt het duo terug op een bewogen seizoen van de Amsterdamse club. Daarnaast wordt de selectie voor komend seizoen doorgenomen per linie en besproken welke transfers mogelijk gaan plaatsvinden. Uiteraard is er ook weer een grillburgerchallenge. See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/27/2021 • 1 hour, 1 minute, 18 seconds
Episode Artwork

S01E39: Mister Pak Schaal DUSAN TADIC te gast

In de Pak Schaal Podcast bespreken supporter Arco Gnocchi en Voetbal International-clubwatcher Freek Jansen de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Ajax. Met een speciale aflevering op locatie. Het duo is te gast in de Johan Cruijff Arena, waar aanvoerder Dusan Tadic aanschuift. De Servische held van de supporters en Captain Pak Schaal is de grondlegger van de naam van de podcast. Tadic kijkt in de Pak Schaal Podcast terug op het succesvolle seizoen van Ajax en alvast richting het volgende voetbaljaar. Daarnaast een openhartig kijkje in zijn transfer naar Amsterdam en verschillende vragen van luisteraars komen voorbij. See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/14/2021 • 59 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

S01E38: ‘De dubbel is binnen, Ajax is dit seizoen een klasse apart’

In de Pak Schaal Podcast bespreken supporter Arco Gnocchi en Voetbal International-clubwatcher Freek Jansen de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Ajax. Het duo kijkt deze week terug op de kampioenswedstrijd van Ajax tegen FC Emmen en vooral het feestgedruis na afloop. Daarbij komt de kroegpraat van een ideale basiself voorbij en wordt de speler van het seizoen besproken. Uiteraard is er ook weer een spelerspaspoort en tot slot de grillburgerchallenges. BESTEL DE KAMPIOENSPECIAL VIA VI.NL/PAKSCHAAL See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/6/2021 • 51 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

S01E37: ‘Ajax slaat met handtekening Ten Hag gouden slag’

In de Pak Schaal Podcast bespreken supporter Arco Gnocchi en Voetbal International-clubwatcher Freek Jansen de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Ajax. Het duo kijkt deze week terug op de zege van Ajax op AZ, maar vooral vooruit op het naderende kampioenschap. Natuurlijk staan ze ook stil bij de contractverlenging van Erik ten Hag. De selectie wordt doorgenomen en ingezonden vragen van luisteraars komen voorbij. Uiteraard is er ook weer een spelerspaspoort en tot slot de grillburgerchallenges. See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/30/2021 • 42 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

S01E36: 'Geen club wil meewerken aan een Ajax-feestje’

In de Pak Schaal Podcast bespreken supporter Arco Gnocchi en Voetbal International-clubwatcher Freek Jansen de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Ajax. Het duo kijkt deze week terug op het gelijkspel van de Amsterdammers tegen FC Utrecht, waarna er wordt vooruitgeblikt op het treffen met AZ. Wordt dit nu wel of niet het kampioensduel van Ajax? Ook komt de transfer van Remko Pasveer naar Ajax voorbij en wordt de keeperskwestie besproken. Uiteraard zijn ook de grillburgerchallenges weer van de partij.    See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/23/2021 • 48 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

S01E35: ‘Ajax op prijzenjacht: De KNVB Beker is binnen’

In de Pak Schaal Podcast bespreken supporter Arco Gnocchi en Voetbal International-clubwatcher Freek Jansen de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Ajax. Een paar uur naar het veroveren van de KNVB Beker neemt het duo plaats achter de telefoon voor een extra uitzending. Ze blikken nog even terug op de uitschakeling van Ajax in Rome, maar het gaat vooral over de zege in de finale op Vitesse. Daarnaast komt het nieuws van Andre Onana voorbij. Tot slot zijn de grillburgerchallenges ook weer present.    See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/18/2021 • 39 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

S01E34: ‘We moeten een bankje in Rome gaan zoeken, Ajax gaat door!’

In de Pak Schaal Podcast bespreken supporter Arco Gnocchi en Voetbal International-clubwatcher Freek Jansen de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Ajax. De ochtend na Ajax-AS Roma is er natuurlijk veel aandacht voor het meeslepende duel in de Europa League. Wat ging er mis bij Ajax? Maken de Amsterdammers nog kans? Daarnaast kijkt het duo vooruit op de allesbeslissende weken, wordt de kampioensspecial besproken en komen de laatste transferupdates voorbij. Uiteraard kan een spelerspaspoort niet ontbreken, net als een paar kakelverse grillburgerchallenges.    See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/9/2021 • 1 hour, 4 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

S01E33: Het pure Ajax-gevoel van Horace Cohen

In de Pak Schaal Podcast bespreken supporter Arco Gnocchi en Voetbal International-clubwatcher Freek Jansen de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Ajax. Het is een interlandbreak, en dus zijn veel Ajacieden uitgevlogen om met hun land in actie te komen. Toch valt er opnieuw voldoende te bespreken. Hoe goed is dit Ajax? Wat gaat er met Erik ten Hag gebeuren? Welke spelers moeten worden vervangen? Speciale gast is acteur Horace Cohen, Amsterdammer en fervent Ajax-supporter. Met hem wordt op zoek gegaan naar het pure Ajax-gevoel. Uiteraard komt er ook weer een spelerspaspoort voorbij, net als een paar kakelverse grillburgerchallenges.   See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/25/2021 • 1 hour, 26 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

S01E32: ‘Via Rome en Manchester naar Gdansk!’

In de Pak Schaal Podcast bespreken supporter Arco Gnocchi en Voetbal International-clubwatcher Freek Jansen de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Ajax. Ook deze week valt er weer genoeg te bespreken. Ajax is op stoom en stopt maar niet met winnen. De zege op Young Boys komt uiteraard aan bod, net als de loting voor de kwartfinale. Wat kunnen we verwachten van AS Roma en wat zijn de kansen van Ajax? Daarnaast aandacht voor de puzzel van Ten Hag en internationals van Ajax. Uiteraard komt er ook weer een spelerspaspoort voorbij, net als een paar kakelverse grillburgerchallenges.    See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/19/2021 • 59 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

S01E31: ‘Ajax in topvorm richting de maanden van de climax'

In de Pak Schaal Podcast bespreken supporter Arco Gnocchi en Voetbal International-clubwatcher Freek Jansen de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Ajax. Deze week gaat het uiteraard over de gewonnen wedstrijd tegen Young Boys. Onder meer het spel van Edson Alvarez wordt besproken, net als de rentree van Maarten Stekelenburg. De transfer van Brian Brobbey naar Red Bull Leipzig komt aan bod, net als de weg richting de Europa League-finale in Gdansk. Uiteraars is ook weer aandacht voor spelerspaspoorten en grillburgerchallenges.    See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/12/2021 • 1 hour, 2 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

S01E30: ‘De Ajax-trein dendert maar door’

In de Pak Schaal Podcast bespreken supporter Arco Gnocchi en Voetbal International-clubwatcher Freek Jansen de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Ajax. Deze week gaat het over de huidige vorm van Ajax, waarbij de ploeg niet te stoppen lijkt in de driefrontenstrijd. De tumultueuze wedstrijd tegen PSV komt aan bod, net als de winst in de halve finale van de KNVB Beker. Het duo bespreekt de opkomst van de nieuwe talenten en staat stil bij de bijzondere actie van de luisteraars. Ook wordt er met Simon Zwartkruis gebeld om een prangend vraagstuk op te lossen. Uiteraard tot slot weer aandacht voor een spelerspaspoort en de grillburgerchallenge. See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/4/2021 • 51 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

S01E29: ‘Ajax op Gdansk-koers’

In de Pak Schaal Podcast bespreken supporter Arco Gnocchi en Voetbal International-clubwatcher Freek Jansen de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Ajax. Deze week gaat het natuurlijk over de Europa League-zege op Lille OSC, waardoor de Amsterdammers bij de laatste zestien zitten. Een nieuwe driefrontenstrijd lonkt, met de kraker tegen PSV en het Bekerduel met SC Heerenveen voor de boeg. Wie kan dit Ajax stoppen? Moet Daley Blind op links of in het centrum staan? En is de titelrace na zondag gespeeld? In deze aflevering ook een speciale win-actie voor de luisteraars, waarbij een officieel uitshirt van Ajax is te winnen. Uiteraard ook weer aandacht voor een spelerspaspoort en de grillburgerchallenge.   See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/26/2021 • 58 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

S01E28: ‘Ajax gaat voor de treble'

In de Pak Schaal Podcast bespreken supporter Arco Gnocchi en Voetbal International-clubwatcher Freek Jansen de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Ajax. Deze week gaat het natuurlijk over het spektakelstuk in Lille. Kan Erik ten Hag nog om Lisandro Martinez heen? En hoe moet het blok van 4 eruit komen te zien? Verder komt de goede vorm van Ajax aan bod en staat het duo stil bij klassieke Ajax-honden. Uiteraard komen weer verschillende spelerspaspoorten voorbij en tot slot natuurlijk de kakelverse grillburgerchallenges.  See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/19/2021 • 59 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

S01E27: ‘Ajax is een ploeg met karakter aan het worden’

In de Pak Schaal Podcast bespreken supporter Arco Gnocchi en Voetbal International-clubwatcher Freek Jansen de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Ajax. Deze week gaat het natuurlijk nog over de naweeën van de turbulente ontwikkelingen bij de Amsterdammers, maar ook over de Bekerzege op PSV. Welke keuzes moet Erik ten Hag gaan maken? Wat is de ideale basiself? En hoe lastig is het komende uitduel met Heracles Almelo. Daarnaast natuurlijk weer een paar mooie spelerspaspoorten en een nieuwe Grillburgerchallenge. See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/11/2021 • 54 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

S01E26: ‘Oh oh Onana, een spoedcast vanuit De Kuip'

In de Pak Schaal Podcast bespreken supporter Arco Gnocchi en Voetbal International-clubwatcher Freek Jansen de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Ajax. Op velen verzoek en door alle actuele ontwikkelingen bij de Amsterdammers een speciale  extra aflevering. Vanuit De Kuip (!) bespreekt het duo de Haller-gate, de Onana-case en hoe nu verder met Ajax... See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/5/2021 • 27 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

S01E25: 'De Haller-gate kan weleens de schuld zijn van Hugo de Jonge’

In de Pak Schaal Podcast bespreken supporter Arco Gnocchi en Voetbal International-clubwatcher Freek Jansen de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Ajax. En deze week is er bijzonder veel te bespreken door het duo. De komst van Oussama Idrissi, het vertrek van Brian Brobbey. Hoe zit het met de transfer van Quincy Promes? Wie is Kamaldeen Sulemana? Maar vooral ook natuurlijk: wat is er allemaal aan de hand met Sébastien Haller en de inschrijving voor de Europa League. Daarnaast een zeer opvallend spelerspaspoort voor de luisteraar en de nieuwe Grillburgerchallenge, inclusief speciale jingle!  See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/4/2021 • 1 hour, 8 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

S01E24: 'Als Ajax ook nog van AZ wint, is het een gouden maand geweest’

In de Pak Schaal Podcast bespreken supporter Arco Gnocchi en Voetbal International-clubwatcher Freek Jansen de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Ajax. Het duo blikt terug op de moeizame overwinning van Ajax op Willem II, met speciale aandacht voor supersub Brian Brobbey. De laatste transferzaken worden besproken, waarbij ook de toekomst van Erik ten Hag aan bod. Het vizier wordt ook vooruit gericht op de SuperSunday met de uitwedstrijd tegen AZ. Daarnaast natuurlijk weer een paar spelerspaspoorten en de Grillburgerchallenger. See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/29/2021 • 1 hour, 15 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

S01E23: ‘We gaan het enthousiasme van liefhebber Huntelaar missen’

In de Pak Schaal Podcast bespreken supporter Arco Gnocchi en Voetbal International-clubwatcher Freek Jansen de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Ajax. Het duo blikt terug op de bekeroverwinning van het B-team van de Amsterdammers op AZ. Ook wordt er nog even stilgestaan bij de Klassieker en de hunkering van Feyenoord naar een compliment dat ze goed speelden. Ook de rol van de Latino’s, met name Lisandro Martinez, komt uitgebreid aan bod, net als het vertrek van Klaas-Jan Huntelaar. En uiteraard weer een spelerspaspoort en de grillburgerchallenges voor het naderende duel met Fortuna Sittard.   See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/21/2021 • 55 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

S01E22: 'Ajax gaat echt geen moeite hebben met dit Feyenoord’

In de Pak Schaal Podcast bespreken supporter Arco Gnocchi en Voetbal International-clubwatcher Freek Jansen de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Ajax. In het bomvolle programma van de Amsterdamse club zijn er veel onderwerpen te bespreken. Zo kijkt het duo nog even terug op het gelijkspel tegen PSV en de entree van Sébastien Haller in het shirt van Ajax. Uiteraard wordt het vizier ook vooruit gericht op de duels met FC Twente en Feyenoord. Speciaal voor de Klassieker wordt er gebeld met Martijn Krabbendam, clubwatcher van Feyenoord. De laatste perikelen op de transfermarkt worden besproken, evenals de terugkeer van Lasse Schöne op het trainingsveld van Ajax. Tot slot natuurlijk ook weer spelerspaspoorten en grillburgerchallenges.   See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/14/2021 • 51 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

S01E21: ‘Ajax haalt met Haller een uitstekende powermove uit’

In de Pak Schaal Podcast bespreken supporter Arco Gnocchi en Voetbal International-clubwatcher Freek Jansen de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Ajax. Ook in 2021 komt het tweetal weer samen. Zeker deze week wordt de actualiteit uitgebreid besproken, met de naderende transfer van Sébastien Haller. Is het een goede aankoop en wordt daarmee het spitsenprobleem opgelost? En natuurlijk is er aandacht voor Lasse Schöne, die transfervrij is. Verder kijken Jansen en Gnocchi vooruit op de krakermaand en wordt er gebeld met PSV-watcher Marco Timmer. Ook is er weer volop interactie met de luisteraars, met een nieuw spelerspaspoort, een verse grillburgerchallenge en de oproep om mee te doen met een eigen super 11 aan de Pak Schaal Subleague. See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/7/2021 • 1 hour, 49 seconds
Episode Artwork

S01E20: 'Alleen de Ajax-Teletekst-supporters gaan vrolijk de Feestdagen tegemoet’

In de Pak Schaal Podcast bespreken supporter Arco Gnocchi en Voetbal International-clubwatcher Freek Jansen de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Ajax. Vlak voor de Feestdagen komt het spraakmakende duo samen in Huize Jansen. Met een totaal verschillende gemoedstoestand. Arco is nog vol chagrijn van het gelijkspel van Ajax bij Willem II, terwijl Freek de hoopvolle tussenbalans schetst. Een bijzondere aflevering, de twintigste van het seizoen, is het gevolg. In de nieuwe Pak Schaal Podcast komt ook de komende transferperiode aan bod, wordt het vizier gericht op de januarimaand vol krakers en staat het duo stil bij de kunst van een mooi clublied. See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/24/2020 • 49 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

S01E19: ‘Ajax is momenteel een ronkende vulkaan vol 101 verhalen’

In de Pak Schaal Podcast bespreken supporter Arco Gnocchi en Voetbal International-clubwatcher Freek Jansen de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Ajax. De negentiende aflevering is een speciale. Door de lockdown wordt er namelijk in Huize Jansen opgenomen. De nieuwe aflevering staat in het teken van de krankzinnige bekerwedstrijd tegen FC Utrecht (5-4): hoe heeft supporter Arco dat beleefd? En wat vond Freek van het spektakelstuk? De mannen bespreken ook of Ajax nog wat gaan doen in de winterse transferperiode: is er bijvoorbeeld nog plek van Edson Álvarez? En hoe is het met de interesse in Marc Overmars? Er is van alles te bespreken. En natuurlijk weer een grillburgerchallenge en spelerspaspoort! See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/17/2020 • 52 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

S01E18: ‘Ajax is Europese subtop met Gdansk als stip aan de horizon’

In de Pak Schaal Podcast bespreken supporter Arco Gnocchi en Voetbal International-clubwatcher Freek Jansen de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Ajax. In de zeventiende aflevering gaat het uiteraard over de uitschakeling van de Amsterdammers in de Champions League. Hoe groot is de teleurstelling bij Arco? Wat zijn de oorzaken volgens Freek? En hoe nu verder? Daarnaast komen er uiteraard weer spelerspaspoorten en Grillburgerchallenges voorbij. See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/10/2020 • 37 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

S01E17: ‘Als Ajax normaal doet, gaan ze door in de Champions League’

In de Pak Schaal Podcast bespreken supporter Arco Gnocchi en Voetbal International-clubwatcher Freek Jansen de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Ajax. In de zeventiende aflevering gaat het uiteraard over de verrassende nederlaag van de Amsterdammers tegen FC Twente. Wat ging er mis en hoe hard is het verlies aangekomen? Het vizier gaat uiteraard ook vooruit op komende woensdag, als de climaxkraker van Ajax tegen Atalanta Bergamo op het programma staat. Gaat de ploeg van Erik ten Hag door in de Champions League? De Grillburgerchallenges kunnen uiteraard niet ontbreken. See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/7/2020 • 37 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

S01E16: wordt het een heerlijke pizza of een bord gedateerde gnocchi?

In de Pak Schaal Podcast bespreken supporter Arco Gnocchi en Voetbal International-clubwatcher Freek Jansen de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Ajax. In de zestiende aflevering gaat het uiteraard over de nederlaag van de Amsterdammers op Anfield Road, met aandacht voor de fout van Andre Onana en het sterke optreden van Ryan Gravenberch. Ook wordt er al volop vooruitgekeken op de climax in groep D van de Champions League. De spelerspaspoorten en een grillburgerchallenge kunnen ook niet uitblijven. Kortom: het is weer genieten met een nieuwe Pak Schaal Podcast! See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/2/2020 • 38 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

S01E15: Ajax en een déjà vu naar het 10 punten-trauma

In de Pak Schaal Podcast bespreken supporter Arco Gnocchi en Voetbal International-clubwatcher Freek Jansen de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Ajax. In de vijftiende aflevering gaat het uiteraard over de mooie overwinning van de Amsterdammers op FC Midtjylland. Wie waren de uitblinkers tegen de Denen, maar vooral ook: gaat Ajax overwinteren in de Champions League? Het duo bespreekt het uitgebreid, terwijl er ook vooruit wordt gekeken naar de confrontatie van Ajax komende zaterdag in Emmen. Uiteraard komen ook weer spelerspaspoorten en grillburgerchallenges voorbij. See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/26/2020 • 45 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

S01E14: ‘Ajax kan tegen FC Midtjylland reuzenstap zetten naar overwintering’

In de Pak Schaal Podcast bespreken supporter Arco Gnocchi en Voetbal International-clubwatcher Freek Jansen de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Ajax. In de veertiende aflevering blikt het duo terug op de 5-0 overwinning van de Amsterdammers op Heracles Almelo. Hoe zit het met de blessuregevallen? En hoe komt het dat Ajax eindelijk eens uit een hoekschop trefzeker is. Daarnaast aandacht voor de gehackte twitteraccount van Freek en het kijken van wedstrijden van Ajax via een beamer. Natuurlijk is de blik ook vooruit gericht op de Champions League, waarin de ploeg van Erik ten Hag aan gaat treden tegen FC Midtjylland. De grillburgerchallenge kan daarbij uiteraard niet ontbreken. See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/23/2020 • 46 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

S01E13: 'Hoe hard wordt Ajax geraakt door de coronacrisis?'

In de Pak Schaal Podcast bespreken supporter Arco Gnocchi en Voetbal International-clubwatcher Freek Jansen de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Ajax. In de dertiende aflevering is Menno Geelen te gast. De commercieel directeur van Ajax is fervent luisteraar van de Pak Schaal Podcast en geeft een boeiend inkijkje op het wel en wee bij de Amsterdamse club. Actuele zaken, zoals de gevolgen van de coronacrisis voor Ajax, worden besproken, gecombineerd met de kenmerkende luchtige onderwerpen die tijdens deze interlandperiode de revue passeren. Ook gaat het drietal dieper in op de sfeer rond wedstrijden, de totstandkoming van een wedstrijdshirt, en worden bijzondere anekdotes opgehaald. En natuurlijk komen er ook weer spelerspaspoorten voorbij. See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/13/2020 • 1 hour, 20 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

S01E12: 'Van amateurvoetbal in Denemarken naar tandarts-bezoek in Utrecht'

In de Pak Schaal Podcast bespreken supporter Arco Gnocchi en Voetbal International-clubwatcher Freek Jansen de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Ajax. In de twaalfde aflevering blikt het duo uitgebreid terug op de bizarre trip van de Amsterdammers naar Denemarken, waar de ploeg van trainer Erik ten Hag na een turbulente voorbereiding won van FC Midtjylland. Welke spelers vielen positief en negatief op? En wat is nou de ideale basis? Daarnaast wordt vooruitgekeken naar het laatste duel van blok 2, komende zondag tegen FC Utrecht en komt er een nieuw spelerspaspoort voorbij. Tot slot uiteraard weer een kakelverse Grillburgerchallenge! See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/4/2020 • 36 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

S01E11: Ajax treft met FC Midtjylland het Getafe van Denemarken...

In de Pak Schaal Podcast bespreken supporter Arco Gnocchi en Voetbal International-clubwatcher Freek Jansen de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Ajax. In de elfde aflevering staat het duo stil bij het overlijden van icoon Tonny Bruins Slot. Daarnaast kijken Gnocchi en Jansen terug op de vreemde zege van Ajax op Fortuna Sittard en wordt uitgebreid vooruit gekeken richting het Champions League-duel van de Amsterdammers met FC Midtjylland. VI-analyticus Pieter Zwart schuift aan om de Deense tegenstander te bespreken. Daarnaast komt het middenveld van Ajax uitvoerig aan bod. En er is weer volop interactie, van het plaatje van Nwankwo Kanu tot de VI Special. Tot slot uiteraard weer een kakelverse Grillburgerchallenge! See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/2/2020 • 47 minutes
Episode Artwork

S01E10: De kapstok van Bobo-Dioulasso laat zich ook zien in de Champions League

In de Pak Schaal Podcast bespreken supporter Arco Gnocchi en Voetbal International-clubwatcher Freek Jansen de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Ajax. In de tiende aflevering belt Arco vanuit de redactie van VI met Freek, die met coronaproblemen nog altijd in quarantaine zit. Het duo kijkt uitgebreid terug op het Champions League-duel van Ajax met Atalanta Bergamo, waarin er veel aandacht is voor Lassina Traoré. Daarnaast komen de pijnpunten van de Amsterdammers aan bod. En er is veel tijd voor interactie met alle luisteraars, waarbij een VI Special te winnen is. Er komen spelerspaspoorten voorbij en tot slot uiteraard weer een kakelverse Grillburgerchallenge! See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/28/2020 • 47 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

S01E09: 'Het shirt van Ajax heeft in Italië een magische uitstraling'

In de Pak Schaal Podcast bespreken supporter Arco Gnocchi en Voetbal International-clubwatcher Freek Jansen de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Ajax. In de negende aflevering belt Arco vanuit de redactie van VI met Freek, die met coronaproblemen nog altijd in quarantaine zit. Het duo bespreekt uiteraard de historische monsterscore tegen VVV-Venlo en kijkt natuurlijk vooruit op het treffen van Ajax met Atalanta Bergamo.  Speciaal voor dit duel wordt contact gezocht met David Endt, die zijn licht laat schijnen over de Italiaanse tegenstander en mooie anekdotes vertelt. Er is verder uiteraard aandacht voor de opstelling van Erik ten Hag en de discussie rond de spitspositie. Daarnaast uiteraard weer een kakelverse Grillburgerchallenge! See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/26/2020 • 55 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

S01E08: 'Ajax heeft met dit middenveld zeker kans tegen Liverpool'

In de Pak Schaal Podcast bespreken supporter Arco Gnocchi en Voetbal International-clubwatcher Freek Jansen de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Ajax. In de achtste aflevering belt Arco vanuit de redactie van VI met Freek, die met coronaproblemen in quarantaine zit.  Het duo bespreekt alles rondom Ajax. Er is aandacht voor de keuzes van Ten Hag, het nieuwe middenveld, de liefde van Davy Klaassen, de zege op SC Heerenveen en de naderende kraker tegen Liverpool. Gaat Alvarez spelen tegen de Engelse topclub? Wie staat er in de spits? Wat zijn de kansen van Ajax? En hoe is het met het Champions League-gevoel? Daarnaast uiteraard weer een spelerspaspoort en een kakelverse Grillburgerchallenge! See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/19/2020 • 43 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

S01E07: Een zorgelijke vraag richting blok 2: Wie is nou de Ajax-spits?

In de Pak Schaal Podcast bespreken supporter Arco Gnocchi en Voetbal International-clubwatcher Freek Jansen de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Ajax. In de zevende aflevering belt Arco vanuit Bergen, Noord-Holland, in om met Freek alles rondom Ajax door te nemen. Ten tijde van de interlandperiode is het echec in Groningen misschien wel een beetje vergeten, maar in aanloop naar de wedstrijd met sc Heerenveen komen de Ajax-vraagstukken vanzelf weer bovendrijven. Wie moet er in de spits staan? Welke Ajacieden moeten het middenveld vormen? Wat kan er verwacht worden van Ajax in de Champions League? En we hebben quootjes uit de grote interviews met Marc Overmars en Erik ten Hag. Daarnaast komt bij Freek een jeugdtrauma naar boven dankzij het paspoortje die Arco voorleest en een kakelverse Grillburgerchallenge!  See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/14/2020 • 40 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

S01E06: ‘Je moet Tadic gewoon in de spits zetten’

In de Pak Schaal Podcast bespreken supporter Arco Gnocchi en clubwatcher Freek Jansen de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Ajax. In de zesde aflevering is Arco zijn humeur niet best na de nederlaag bij FC Groningen, vindt Freek dat de Ajacieden niet zo snel in paniek moeten raken en wordt de opstelling van trainer Erik Ten Hag bekritiseert. Tadic moet in de spits, aanwinst Klaassen op ‘tien’ en wat heeft Lisandro Martínez misdaan, dat hij niet speelt? Verder wordt de Champions League-loting, het vertrek van Noa Lang en de mooiste transfer van het seizoen besproken: die van Hassane Bandé. Natuurlijk is er ook weer een spelerspaspoort om uit te pluizen.  See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/7/2020 • 47 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

S01E05: WTF?! Klaiber? Zoals Clown Bassie zei: 'Ik snap het wel, maar ik begrijp het niet'

In de Pak Schaal Podcast bespreken supporter Arco Gnocchi en Voetbal International-clubwatcher Freek Jansen de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Ajax. In deze aflevering worden de transferperikelen besproken. Niet normaal, wat een reacties op de potentiële Ajax-aankopen... Bedankt voor al jullie reacties via Instagram & Twitter! Sean Klaiber en Davy Klaassen zijn nou niet bepaald de pareltjes waar alle fans op zaten te wachten zo blijkt. Freek legt uit waarom de transfer de FC Utrecht-rechtsback ergens logisch te verklaren is, terwijl Arco met metaforen uitlegt hoe de stemming in Amsterdam momenteel is. Verder in deze aflevering: blijven Onana en Tagliafico dan echt? De wet van Alderweireld gaat weer op! De financiële situatie van Ajax. Een heel simpel spelerspaspoortje en een fonkelnieuwe Grillburgerchallenge!  See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/30/2020 • 48 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

S01E04: 'Dankzij balansbewaker Overmars mogelijk weer een Ziyech-scenario bij Ajax'

In de Pak Schaal Podcast bespreken supporter Arco Gnocchi en Voetbal International-clubwatcher Freek Jansen de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Ajax. In deze aflevering gaan ze uitgebreid in op de transfergekte die toch wel een beetje opgang begint te komen bij Ajax voor sommige spelers. Zo is het voor Sergiño Dest aftellen totdat hij Ajax gedag zegt. De vraag is: wordt het FC Barcelona of Bayern München? Daartegenover staat dat het rondom Nicolás Tagliafico en André Onana vrij stil blijft. Zo koos Chelsea voor een andere linksback en ook Atletico Madrid is niet concreet geworden voor de Argentijn. Is een nieuw Ziyech-scenario mogelijk? Marc Overmars doet er alles aan om de linksback in Amsterdam te houden en wat betreft de doelman zou het een hoofdpijndossier schelen als hij onder de lat in de Johan Cruijff Arena blijft staan. Arco gaat ook uitgebreid in op zijn belevenissen in het stadion tijdens Ajax - RKC, de spelerspaspoorten komen aan bod en Freek heeft geprobeerd een Grillburger te scoren bij de FEBO...  See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/23/2020 • 54 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

S01E03: 'Ajax bij de groten der Europa in pot 2, maar geen Frenkie, Donny of Ziyech als tegenstander'

In de Pak Schaal Podcast bespreken supporter Arco Gnocchi en Voetbal International-clubwatcher Freek Jansen de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Ajax. In deze aflevering gaan ze uitgebreid in op de Champions League-loting waarbij Ajax dankzij de uitschakeling van Benfica in pot 2 zal zitten. Daarnaast bespreken de heren de moeizame overwinning op Sparta, de rode kaart van Nico Tagliafico, het tijdrekken van André Onana en de puzzel van Erik ten Hag. De spelerspaspoorten gaan naar een hoger niveau, er is een hagelnieuwe Grillburgerchallenge en Freek weet Arco diep te raken met een vraag die hij op het Kasteel aan Erik ten Hag stelt.  See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/16/2020 • 56 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

S01E02: 'Ajax klaar voor Eredivisie: Tadic in de spits, Promes op 10 en Braziliaanse vleugels'

In de Pak Schaal Podcast bespreken supporter Arco Gnocchi en clubwatcher Freek Jansen de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Ajax. In deze aflevering gaan ze uitgebreid in op de erfenis van Donny van de Beek, het gemis van regisseur Daley Blind, maar ook belangrijke onderwerpen zoals het gebruik van voor- en achternamen. Waarom hebben we het over Frenkie en Donny en in het geval van Matthijs weer over De Ligt? Verder een zeer speciale gast en natuurlijk een kakelverse grillburgerchallenge! See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/9/2020 • 48 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

S01E01: ‘Luis Suarez naar Ajax? Kijk naar buiten’

Van de Pantelic Podcast naar de Pak Schaal Podcast! Een nieuwe naam, maar het geluid is en blijft hetzelfde. In de Pak Schaal Podcast bespreken supporter Arco Gnocchi en clubwatcher Freek Jansen de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Ajax. Wordt Luis Suárez gelukkig van de plensbuien in Amsterdam? Wat deed Lisandro Magellan op trainingskamp en Arco’s ontmoeting met Ismael Urzaíz. Verder een kakelverse grillburgerchallenge én het spelerspaspoortje. See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/26/2020 • 57 minutes, 25 seconds