Winamp Logo
På sporet med Bolther & Isager Cover
På sporet med Bolther & Isager Profile

På sporet med Bolther & Isager

Danish, Investigative journalism, 4 seasons, 32 episodes, 18 hours 39 minutes
About
Journalist og forfatter Stine Bolther er vært på Danmarks nye krimipodcast, der går bag de største kriminelle dramaer, som den tidligere drabschef og chef for Rejseholdet Bent Isager-Nielsen leverer skarpe analyser af.
Episode Artwork

På sporet: Drab i trafikken (8:8 - sæson 4)

Her i sæsonens sidste afsnit sætter Stine og Bent fokus på drab i trafikken. For det er ikke altid "bare" en ulykke, når det helt galt bag rattet. Vanvidskørsel og kriminel opførsel hos bilisten kan også være forklaringen. Alligevel er straffen for et dødsfald på landevejen ofte langt lavere, end hvis det var sket, fordi den ansvarlige ville et andet menneske noget ondt med et våben.Producer: Heine JørgensenRedaktør: Niels PinborgMusik: Sofia Røde StorckHar du en god historie, ros eller ris. Skriv til [email protected].
11/01/202436 minutes 38 seconds
Episode Artwork

På sporet: Når børn forsvinder (7:8 - sæson 4)

Forleden skete det igen: et barn - i dette tilfælde to - forsvinder pludselig. Og så sættes himmel og hav hurtigt i bevægelse. For hvad er der sket med barnet? Er det bare "blevet væk" fra sin familie, har barnet været udsat for en ulykke, eller har barnet været udsat for en kriminel handling? Det er emnet i denne uges udgave af "På sporet".Producer: Heine JørgensenRedaktør: Niels PinborgMusik: Sofia Røde StorckHar du en god historie, ros eller ris. Skriv til [email protected].
04/01/202431 minutes 30 seconds
Episode Artwork

På sporet: Bag tremmer (6:8 - sæson 4)

Hvad vil det egentlig sige at sidde i fængsel? Hvad er forskellen på et åbent og et lukket fængsel og er indsatte færdige med at begå kriminalitet, når de kommer ud igen? Det ser vi nærmere på i dagens afsnit af "På sporet".Producer: Heine JørgensenRedaktør: Niels PinborgMusik: Sofia Røde StorckHar du en god historie, ros eller ris. Skriv til [email protected].
28/12/202339 minutes 28 seconds
Episode Artwork

På sporet: Straf og retfærdighed (5:8 - sæson 4)

Når en retssag slutter, sker det ofte med en dom: frifundet eller konsekvens. Men konsekvensen af en ulovlig handling dækker et meget bredt spektrum af straffe, som Stine og Bent i dag tager under kyndig behandling. For betyder en dom på livstid, at den dømte skal sidde i et fængsel resten af sit liv? Og hvad er forskellen på forvaring og anbringelse? Det er nogle af de mange spørgsmål om straf og retfærdighed, du i dag kan få svar på i SE og HØR's krimipodcast "På sporet".Producer: Heine JørgensenRedaktør: Niels PinborgMusik: Sofia Røde StorckHar du en god historie, ros eller ris. Skriv til [email protected].
21/12/202342 minutes 38 seconds
Episode Artwork

På sporet: Massemordere (4:8 - sæson 4)

Danmark blev i sommeren 2022 voldsomt rystet, da tre mennesker blev dræbt og endnu flere såret på krop og sjæl under masseskyderiet i Field's. Drabsmanden viste sig at være psykisk syg, hvilket kan gøre det meget svært at forhindre så grusom en forbrydelse. Heldigvis er det meget sjældent, at der sker masseskyderier herhjemme. Og politiet er bedre end nogensinde forberedt på, hvordan de skal reagere og gribe ind, når der skydes.Producer: Heine JørgensenRedaktør: Niels PinborgMusik: Sofia Røde StorckHar du en god historie, ros eller ris. Skriv til [email protected].
14/12/202335 minutes 56 seconds
Episode Artwork

På sporet: Sådan bliver du politibetjent (3:8 - sæson 4)

Det er SPØRGSMÅLET, som Bent Isager-Nielsen ofte får, når han møder sit publikum rundt om i Danmark: Hvordan bliver jeg politibetjent? Det giver han og Stine i dag et grundigt svar på. Og fortæller hvorfor det er godt, at kravene for at blive "lovens lange arm" er moderniseret kraftigt. Du kan også læse mere om at komme ind i politiet via linket, der er lagt ind i dette afsnit af "På sporet".Producer: Heine JørgensenRedaktør: Niels PinborgMusik: Sofia Røde StorckHar du en god historie, ros eller ris. Skriv til [email protected].
07/12/202345 minutes 20 seconds
Episode Artwork

På sporet: Mistænkt for en forbrydelse (2:8 - sæson 4)

Der skal heldigvis meget til, før man kan blive anholdt og smidt i fængsel. Dommeren skal nemlig overbevises om, at man sandsynligvis er skyldig i politiets anklager. Det har senest været omdrejningspunktet en af nyere tids mest omtalte sager herhjemme, drabet på den 17-årige Emilie Meng fra Korsør i 2016. I dagens afsnit af "På sporet" ser vi nærmere på, hvad der faktisk skal til, før en person kan anholdes, sigtes og - måske - senere tiltales i en straffesag.Producer: Heine JørgensenRedaktør: Niels PinborgMusik: Sofia Røde StorckHar du en god historie, ros eller ris. Skriv til [email protected].
30/11/202332 minutes 53 seconds
Episode Artwork

På sporet: Når politiet dræber (1:8 - sæson 4)

Danske betjente er bevæbnet med en 9 millimeter pistol, og de kan i yderste konsekvens vælge at bruge våbnet direkte mod en borger. I nogle tilfælde ender det fatalt både herhjemme og i lande som USA og Frankrig, hvor betjentenes skud dræber. Dette alvorlige emne kigger Bent Isager-Nielsen og Stine Bolther grundigt efter i sømmene her i premieren på 4. sæson af krimipodcasten "På sporet".Producer: Heine JørgensenRedaktør: Niels PinborgMusik: Sofia Røde StorckHar du en god historie, ros eller ris. Skriv til [email protected].
23/11/202329 minutes 25 seconds