Winamp Logo
På sporet med Bolther & Isager Cover
På sporet med Bolther & Isager Profile

På sporet med Bolther & Isager

Danish, Investigative journalism, 4 seasons, 27 episodes, 15 hours 32 minutes
About
Journalist og forfatter Stine Bolther er vært på Danmarks nye krimipodcast, der går bag de største kriminelle dramaer, som den tidligere drabschef og chef for Rejseholdet Bent Isager-Nielsen leverer skarpe analyser af.
Episode Artwork

På sporet: Sådan bliver du politibetjent (3:8 - sæson 4)

Det er SPØRGSMÅLET, som Bent Isager-Nielsen ofte får, når han møder sit publikum rundt om i Danmark: Hvordan bliver jeg politibetjent? Det giver han og Stine i dag et grundigt svar på. Og fortæller hvorfor det er godt, at kravene for at blive "lovens lange arm" er moderniseret kraftigt. Du kan også læse mere om at komme ind i politiet via linket, der er lagt ind i dette afsnit af "På sporet".Producer: Heine JørgensenRedaktør: Niels PinborgMusik: Sofia Røde StorckHar du en god historie, ros eller ris. Skriv til [email protected].
07/12/202345 minutes 20 seconds
Episode Artwork

På sporet: Mistænkt for en forbrydelse (2:8 - sæson 4)

Der skal heldigvis meget til, før man kan blive anholdt og smidt i fængsel. Dommeren skal nemlig overbevises om, at man sandsynligvis er skyldig i politiets anklager. Det har senest været omdrejningspunktet en af nyere tids mest omtalte sager herhjemme, drabet på den 17-årige Emilie Meng fra Korsør i 2016. I dagens afsnit af "På sporet" ser vi nærmere på, hvad der faktisk skal til, før en person kan anholdes, sigtes og - måske - senere tiltales i en straffesag.Producer: Heine JørgensenRedaktør: Niels PinborgMusik: Sofia Røde StorckHar du en god historie, ros eller ris. Skriv til [email protected].
30/11/202332 minutes 53 seconds
Episode Artwork

På sporet: Når politiet dræber (1:8 - sæson 4)

Danske betjente er bevæbnet med en 9 millimeter pistol, og de kan i yderste konsekvens vælge at bruge våbnet direkte mod en borger. I nogle tilfælde ender det fatalt både herhjemme og i lande som USA og Frankrig, hvor betjentenes skud dræber. Dette alvorlige emne kigger Bent Isager-Nielsen og Stine Bolther grundigt efter i sømmene her i premieren på 4. sæson af krimipodcasten "På sporet".Producer: Heine JørgensenRedaktør: Niels PinborgMusik: Sofia Røde StorckHar du en god historie, ros eller ris. Skriv til [email protected].
23/11/202329 minutes 25 seconds