Winamp Logo
Ötkarikás szemek - 24.hu Cover
Ötkarikás szemek - 24.hu Profile

Ötkarikás szemek - 24.hu

Hungarian, Sports, 1 seasons, 18 episodes, 12 hours 17 minutes
About
Napi podcasttal jelentkezik a 24.hu az olimpia idején. Műsorunkban hol Nagy József, hol Bruckner Gábor beszéli át vendégével-vendégeivel a huszonnégy óra eseményeit szurkolóként-újságíróként, miközben már készülnek a következő nap versenyeire, meccseire is. Az éjszakai-reggeli játékok 24-es összefoglaló sportjárata kora este érkezik.
Episode Artwork

„Az egészen biztos, hogy az olimpiai sportágakra költött pénz összessége alapjaiban határozza meg egy nemzeti csapat eredményességét”

Az Ötkarikás szemek mai, utolsó kibeszélőjében rengeteg adat hangzott el az éremtáblázat és számos egyéb statisztika okán. Szó esett a programba bekerülő s onnan kihulló sportágakról. Zárásként hangolódtunk a két hét múlva induló paralimpiára, meg kicsit a három év múlva nyitó következő olimpiára is. The post „Az egészen biztos, hogy az olimpiai sportágakra költött pénz összessége alapjaiban határozza meg egy nemzeti csapat eredményességét” first appeared on Olimpia 2021.
09/08/202137 minutes 3 seconds
Episode Artwork

„Nagyon kijárt már egy olimpiai érem a női vízilabdának”

Az Ötkarikás szemek mai kibeszélőjében Bita Dánielt és Kálnoki Kis Attilát Nagy József kérdezte pólósaink megnyert bronzmeccséről és arról, hogy miért örülünk jobban ma egy-egy éremnek és helyezésnek. The post „Nagyon kijárt már egy olimpiai érem a női vízilabdának” first appeared on Olimpia 2021.
08/08/202141 minutes 58 seconds
Episode Artwork

„Anya, mikor ér már véget az a hülye olimpia?!”

Mai kibeszélőnkben trambulinunk volt a női kajaknégyes aranya, a pólós csajok bronza, Muszukajev Iszmail ötödik s Marosi Ádám hatodik helye. A visszavonulással és az anyasággal tervező női sportolóink kapcsán felidéztük Kele kolléga bölcsességét, miszerint a foci, pontosabban a sport a világ legfontosabb nem fontos dolga. The post „Anya, mikor ér már véget az a hülye olimpia?!” first appeared on Olimpia 2021.
07/08/202141 minutes 23 seconds
Episode Artwork

„Szépen belesétáltunk a görögök utcájába”

Az Ötkarikás szemek olimpiai kibeszélőjében Kósz Zoltán olimpiai bajnok vízilabdakapussal és Kálnoki Kis Attilával, a 24. hu főmunkatársával Bruckner Gábor beszélgetett a férfi pólósaink elődöntőjéről, Kovács Sarolta és Hárspataki Gábor bronzérméről. Sőt elmerengünk azon is, van-e ideje fogat mosni az 50 km-t gyalogló atlétának. The post „Szépen belesétáltunk a görögök utcájába” first appeared on Olimpia 2021.
06/08/202155 minutes 32 seconds
Episode Artwork

„Mondtuk a fiammal, hogy Tótka akár aranyat is nyerhet”

Mi a kajakos Tótka Sándor győzelmének titka? Párhuzamba hozható-e Kozák Danuta olimpiai teljesítménye Hosszú Katinkáéval? Olimpiai kibeszélő. The post „Mondtuk a fiammal, hogy Tótka akár aranyat is nyerhet” first appeared on Olimpia 2021.
05/08/202147 minutes 3 seconds
Episode Artwork

Le a kalappal, kedves Lőrincz apuka és anyuka!

Az Ötkarikás szemek olimpiai kibeszélőjében Zsiga Gyulával, a kézilabda-szövetség utánpótlás-fejlesztési igazgatójával és Kálnoki Kis Attilával, a 24. hu főmunkatársával beszélgetett Bruckner Gábor a kézis lányok norvégok elleni, várakozás feletti helytállása mellett arról is, hogy a pólómedencében ma nagy játékossá lett a horvátoknak hét gólt lövő Manhercz Krisztián, na meg, hogy a Lőrincz családnak a keddi arany után szerdán ezüst jutott, és alighanem az övék a játékok legromantikusabb története. The post Le a kalappal, kedves Lőrincz apuka és anyuka! first appeared on Olimpia 2021.
04/08/202145 minutes 44 seconds
Episode Artwork

„Ennél följebb aligha van… És még vége sincs, ha már Hollywoodot keressük”

Az Ötkarikás szemek mai kibeszélőjét a Lőrincz család aranyával és remélt aranyával kezdtük, szobrot faragtunk a Gyerekét Évtizeden Át Edzésre Hordó Szülő tiszteletére, majd az aranyos kajakos Kopasz Bálintnak, az ezüstös vitorlázó Berecz Zsombornak, valamint a hollandokat legyőzve négybe jutó női pólósainknak tapsoltunk. The post „Ennél följebb aligha van… És még vége sincs, ha már Hollywoodot keressük” first appeared on Olimpia 2021.
03/08/202138 minutes 3 seconds
Episode Artwork

Erre a női kézilabdacsapatra a magyar sportvezetés se fogadott volna, aztán most meg az elődöntőért játszunk

Az Ötkarikás szemek mai kibeszélőjét a birkózó Lőrincz Tamás döntőbe kerülésével kezdtük, aztán női kéziseink előtt borultunk le, majd férfi pólósaink kapcsán jutottunk arra, hogy végül is (szinte) mindegy, ki jön szembe az elődöntőbe jutásért (a horvátok). Örvendeztünk egy rövidet a kajak-kenusok „bemelegítő” napja fölött, végül azon studíroztunk, hová vezet az, hogy immár transznemű sportolók is indulhatnak az olimpián. The post Erre a női kézilabdacsapatra a magyar sportvezetés se fogadott volna, aztán most meg az elődöntőért játszunk first appeared on Olimpia 2021.
02/08/202144 minutes 18 seconds
Episode Artwork

Mentális erő és lelki hadviselés, avagy ilyen az olimpia lélektana

Olimpiai kibeszélőnkben dr. Lénárt Ágota pszichológussal és Bita Dániellel beszélget Bruckner Gábor arról, hogy miért lépett vissza a versenyektől a világ első számú tornásznője, hogy miért lehetett képes sorozatban három olimpiát nyerni Szilágyi Áron, és hogy Milák Kristóf miért élte meg úgy a fürdőgatyája döntő előtti elveszítését, mintha elsodorta volna egy vonat. The post Mentális erő és lelki hadviselés, avagy ilyen az olimpia lélektana first appeared on Olimpia 2021.
01/08/202149 minutes 7 seconds
Episode Artwork

Jó reggelt, Magyarország, jó reggelt, ezüstérem!

Az Ötkarikás szemek olimpiai kibeszélőjében megtárgyaljuk, hogy Milák Kristóf Párizsban legyőzheti-e már Caeleb Dresselt, hogy vannak-e a korábbi nagyokhoz hasonlítható figurák a férfi pólóválogatottban, hogy a női kézilabda-válogatott miként juthat még tovább, na meg azt is, hogy mikor sérült meg Novak Djokovics válla. The post Jó reggelt, Magyarország, jó reggelt, ezüstérem! first appeared on Olimpia 2021.
31/07/202148 minutes 18 seconds
Episode Artwork

Ahogyan Cseh Lacit elbúcsúztatták, az felért egy arannyal

Az Ötkarikás szemek olimpiai kibeszélőjében szóba kerül Cseh László bejelentett és Turi György várható búcsúja az uszodától, megfejtjük, hogy Milák Kristóf nyerhet-e 100 pillangón is, és azt is, hogy miért hajíthatott kisebb szikladarabot a tokiói vízbe egy ezüstérmes amerikai sportoló. The post Ahogyan Cseh Lacit elbúcsúztatták, az felért egy arannyal first appeared on Olimpia 2021.
30/07/202148 minutes 47 seconds
Episode Artwork

Kökény Bea: Hosszú évek problémája, hogy a védekezésre nem fordítunk kellő figyelmet

Az Ötkarikás szemek olimpiai kibeszélőjében a női kézilabda-válogatott harmadik vereségéről, Cseh László egynapos karrierhosszabbításáról, Hosszú Katinka újabb várakozás alatti úszásáról, sőt még Alekoszról is szó esik, bár inkább ne esett volna... The post Kökény Bea: Hosszú évek problémája, hogy a védekezésre nem fordítunk kellő figyelmet first appeared on Olimpia 2021.
29/07/202148 minutes 46 seconds
Episode Artwork

„Katinka kapcsán sok korábbi dolog nem lett kibeszélve, de annyira erősek voltak az eredményei, hogy ezeket senki nem merte felhozni”

Az Ötkarikás szemek ötödik olimpiai kibeszélőjében szó esett az aranyérmet szerző Milák Kristóf csalódottságáról, a Hosszú Katinka márványszobrán esett karcolásról, Tóth Krisztián cselgáncsozó bronzkönnyeiről, a férfi kardcsapat különös harmadik helyezéséről, s arról, hogy a női pólósok legyőzték az elvileg világelső amerikaiakat. The post „Katinka kapcsán sok korábbi dolog nem lett kibeszélve, de annyira erősek voltak az eredményei, hogy ezeket senki nem merte felhozni” first appeared on Olimpia 2021.
28/07/202140 minutes 54 seconds
Episode Artwork

„A sok csúcsrajáratott között csak az tud nyerni, aki képes másokon keresztül taposni”

Az Ötkarikás szemek negyedik olimpiai kibeszélőjében megállapítottuk, hogy Milák Kristóf úgy gyorsul, mint egy Ferrari, s hogy Kenderesi Tamás is úgy gyorsul, mint egy Ferrari. Beszéltünk arról, hogy Hosszú Katinka 200 vegyesen döntőbe verekedte magát, és igyekeztük értelmezni visszalépését 200 pillangón. Méltattuk a 19 éves Vas Kata Blanka negyedik helyét a hegyikerékpárosok versenyén, szomorkodtunk női kéziseink vereségén, örvendeztünk férfi pólósaink különös és kötelező győzelme felett. The post „A sok csúcsrajáratott között csak az tud nyerni, aki képes másokon keresztül taposni” first appeared on Olimpia 2021.
27/07/202139 minutes 23 seconds
Episode Artwork

„Milák Kristófot olyan esélyesként könyveli el mindenki, hogy fogadni alig lehet rá”

Az Ötkarikás szemek harmadik olimpiai kibeszélőjében a triatlonista Bicsák Bence bravúros hetedik helyéről, a kardozó és névnapos Márton Anna térdéről s negyedik helyéről, az úszó Milák Kristóf arcáról, Hosszú Katinka továbbjutásáról, valamint női pólósaink döntetlenjéről cseréltünk eszmét. The post „Milák Kristófot olyan esélyesként könyveli el mindenki, hogy fogadni alig lehet rá” first appeared on Olimpia 2021.
26/07/202135 minutes 4 seconds
Episode Artwork

„Napja volt a franciának, van ilyen, ettől még Siklósinak összejöhet három olimpiai arany”

Az Ötkarikás szemek második olimpiai kibeszélőjében szóba került a magyarok összes fontos vasárnapi eredménye. Kálnoki Kis Attilát és a házigazda Nagy Józsefet annyira lenyűgözte a vívás, hogy még a dzsúdóban is asszót láttak. The post „Napja volt a franciának, van ilyen, ettől még Siklósinak összejöhet három olimpiai arany” first appeared on Olimpia 2021.
25/07/202133 minutes 56 seconds
Episode Artwork

„Szilágyi a vívás Federerje”

Az Ötkarikás szemek első olimpiai kibeszélőjében Szilágyi Áron varázslatos triplájáról, a taekwondós tini, Salim Omar ötödik helyéről, Hosszú Katinka 400 m vegyes előfutamáról, és még arról is, hogy ki volt a gyorsabb Londonban: Gyurta a medencében, vagy néhai edzője, Széles Sándor a lépcsőkön. Bruckner Gábor a 24.hu munkatársaival, Dajka Balázzsal és Pető Péterrel beszélgetett. The post „Szilágyi a vívás Federerje” first appeared on Olimpia 2021.
24/07/202142 minutes 19 seconds
Episode Artwork

Ötkarikás szemek – Beharangozó

Tokió expressz, avagy a 24.hu olimpiai kibeszélője hol Nagy Józseffel, hol Bruckner Gáborral. The post Ötkarikás szemek - Beharangozó first appeared on Olimpia 2021.
20/07/202116 seconds