Winamp Logo
Op het Bureau Cover
Op het Bureau Profile

Op het Bureau

Dutch, Social, 1 season, 4 episodes, 2 hours, 11 minutes
About
Welkom luisteraar, Op Het Bureau. Wij zijn Bureau Dupin, een collectief van gedreven onderzoekers dat zich samen met de politie inzet om cold cases op te lossen. Van het onderzoek naar de dood op Marja Nijholt doen we verslag in de podcastserie 'De Nieuwjaarsmoord’. Op Het Bureau praten we verder over de achtergronden van dat onderzoek.
Episode Artwork

Aflevering 4 - Telecomdata

Op het bureau beschouwen we de achtergronden van het onderzoek naar de Nieuwjaarsmoord. In aflevering 4 praten we over de telecomdata die de Politie deelde met Bureau Dupin. Met: data science studenten Rodger en Floris, telecomdata specialist Rene en initiator van Bureau Dupin Peter.   Presentatie: Roel, community host van Bureau Dupin.
2/15/202232 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Aflevering 3 - Foto's

Op het bureau beschouwen we de achtergronden van het onderzoek naar de Nieuwjaarsmoord. In aflevering 3 praten we met officier van justitie Walter Kupers en leden van Bureau Dupin over de foto's van de plaats delict, die politie en justitie met Bureau Dupin hebben gedeeld
4/8/202134 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Aflevering 2 - Scenario's

Op het bureau beschouwen we de achtergronden van het onderzoek naar de Nieuwjaarsmoord. In aflevering 2 praten criminoloog Chantal Epskamp, auteur Elvin Post en leden van Bureau Dupin over het werken met scenario's in opsporing en onderzoek.
2/4/202131 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Aflevering 1 - ‘Help, we zijn een community!’

Welkom luisteraar, Op Het Bureau. Wij zijn Bureau Dupin, een collectief van gedreven onderzoekers dat zich samen met de politie inzet om cold cases op te lossen.  Van het onderzoek naar de dood op Marja Nijholt doen we verslag in de podcastserie 'De Nieuwjaarsmoord’. Op Het Bureau praten we verder over de achtergronden van dat onderzoek. Vandaag bespreken we de samenwerking van Bureau Dupin met iedereen die wil bijdragen en meedenken. Dit is aflevering 1: ‘Help, we zijn een community!’
12/18/202032 minutes, 41 seconds