Winamp Logo
O, o, De Mos Cover
O, o, De Mos Profile

O, o, De Mos

Dutch, News, 2 seasons, 16 episodes, 6 hours, 45 minutes
About
Het politieke succesverhaal van Richard de Mos eindigt op 1 oktober 2019 door een inval van de rijksrecherche. De Haagse wethouder en verkiezingswinnaar wordt verdacht van corruptie, deelname aan een criminele organisatie, omkoping en lekken.  Binnenkort begint de rechtszaak. Maar ondertussen leven er nog altijd tal van vragen. Wat drijft de oud-PVV'er? Welke belangen dient hij werkelijk: is hij er voor iedereen of is hij toch meer de loopjongen van mannen met veel geld? Speelt hij een spelletje met ons, of spelen anderen een spelletje met hem? Bij AD Haagsche Courant zag verslaggever Niels Klaassen de opkomst van De Mos van dichtbij en neemt in deze podcast O, o, De Mos de methode-De Mos onder de loep. Volg zijn zoektocht naar antwoorden binnen en buiten de politiek, langs vriend en vijand én De Mos zelf.
Episode Artwork

Aanstaande vrijdag: de uitspraak in corruptiezaak rond Richard de Mos

Gaat oud-wethouder Richard de Mos vrijuit of wordt hij toch veroordeeld? Aanstaande vrijdag, bijna 6 jaar na de start van het corruptieonderzoek, zal het hof eindelijk een uitspraak doen. Wat denk jij?  Luister zaterdag naar de ontknoping van O, o, De Mos.See omnystudio.com/listener for privacy information.
6/17/20243 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Eind deze week: de uitspraak

Vrijdag is de uitspraak in de zaak De Mos en O, o, De Mos, aflevering 7 zal niet lang op zich laten wachten. Niels vertelt in deze korte aankondiging wat je kunt verwachten van de zevende aflevering.See omnystudio.com/listener for privacy information.
4/17/202347 seconds
Episode Artwork

Volgende week: aflevering 6 van O, o, De Mos

De rechtszaak tegen Richard de Mos is in volle gang. Ook vandaag weer is Niels Klaassen erbij. En hij geeft een korte update over de langverwachte aflevering 6.See omnystudio.com/listener for privacy information.
1/31/202338 seconds
Episode Artwork

Trailer O, o, De Mos

Het politieke succesverhaal van Richard de Mos eindigt op 1 oktober 2019 door een inval van de rijksrecherche. De Haagse wethouder en verkiezingswinnaar wordt verdacht van corruptie, deelname aan een criminele organisatie, omkoping en lekken.  Binnenkort begint de rechtszaak. Maar ondertussen leven er nog altijd tal van vragen. Wat drijft de oud-PVV'er? Welke belangen dient hij werkelijk: is hij er voor iedereen of is hij toch meer de loopjongen van mannen met veel geld? Speelt hij een spelletje met ons, of spelen anderen een spelletje met hem? Bij AD Haagsche Courant zag verslaggever Niels Klaassen de opkomst van De Mos van dichtbij en neemt in deze podcast O, o, De Mos de methode-De Mos onder de loep. Volg zijn zoektocht naar antwoorden binnen en buiten de politiek, langs vriend en vijand én De Mos zelf.See omnystudio.com/listener for privacy information.
1/10/20231 minute, 54 seconds