Null Stress Cover
Null Stress Profile

Null Stress

Norwegian Bokmål, Cultural, 1 seasons, 25 episodes, 15 hours 4 minutes
About
Podcasten er om å være en ung voksen i dagens samfunn. Den dekker temaer som livet på videregående skole, russetiden + festing, utvekslingsår i LA, jentekode, venner, dating + guttedrama, og hvordan det er å bli voksen. Null Stress inkluderer også morsomme kjendisgjester relatert til de forskjellige temaene. Programlederne er Frida Leonore Næss, og Adele Christine Kavli. Begge går siste året på VGS og møttes på utveksling i Los Angeles i fjor. Her har de mange morsomme opplevelser og tips de ønsker å dele i podden.   Hosted on Acast. See acast.com/privacy (https://acast.com/privacy) for more information.
Episode Artwork

Spesial Episode - Manifestere

I dagens episode snakker Frida og Adele om hva de definerer som manifestering. Frida diskuterer de ulike sidene med manifestering, og hennes metoder for å oppnå sine mål. I tillegg deler hun sine tanker om manifesteringsartikkelen som ble lagt ut i høst. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
24/05/202315 minutes 26 seconds
Episode Artwork

Teaser

Null Stress handler om å være ung idag. Utveksling, videregående, russetiden, girl code, videre utdanning og guttedrama er noen av det jentene skal snakke om. I tillegg skal de ha ulike kjente profiler som skal gjeste i episodene. Programlederne er Frida Leonore Næss, og Adele Christine Kavli. Begge går siste året på VGS og møttes på utveksling i Los Angeles i fjor. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/01/202326 seconds