Winamp Logo
Not Fanny Anymore Cover
Not Fanny Anymore Profile

Not Fanny Anymore

Swedish, Fitness / Keep-fit, 1 season, 57 episodes, 2 days, 2 hours, 45 minutes
About
I ”Not Fanny Anymore” får du följa make up-artisten Fanny Lagerwall och programledaren Jessica Almenäs på en stor och omvälvande resa. Jessica och Fanny möts i samtal om övervikt och livet som helhet. Resan börjar när Fanny besöker läkaren och vågen stannar på 134kg. Där och då känner Fanny att det är nog nu. Genom en hälsosam viktnedgång med hjälp av träning och rätt kost är målet att bli stark och må bra och hitta glädjen till träning och en hälsosammare livsstil. Det här är ingen bantningspodd, eller en podd om att se bra ut. Detta är en podd om långsiktig hälsa och om att må bra. Jessica och Fanny blev vänner genom jobbet. Det blir därmed också massa prat om TV-branschen, backstage-skvaller och Fanny’s galna dejtingliv.   Det här är en resa du vill hänga med på! Hosted on Acast. See acast.com/privacy (https://acast.com/privacy) for more information.
Episode Artwork

56. Vårruset!

Fanny gjorde det! Hon tog sig runt vårruset trots ryggskottet och alla rädslor om att inte klara det. Har Fanny nu fått blodad tand nu för att springa eller är hon mätt? Jessica ger i detta avsnitt massa tips på hur man kommer igång med att löpa som nybörjare. Det svaras på frågor ni lyssnare skickat in och diskuteras hur man bäst lindrar sockersuget när dinosauriehjärnan kickar in. Hög och lågt och många skratt. Varmt välkommen till veckas avsnitt! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/28/20241 hour, 3 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

55. Två stukade själar och ett vårrus runt hörnet!

Fannys rygg sa stopp förra veckan och hon fick ryggskott på jobbet. En riktigt bump in the road så att säga och hur ska det nu gå med vårruset, kommer Fanny kunna delta? Jessica har haft en maraton vecka men inte av löpning utan av festligheter med allt ifrån lunch hos kungligheter till härliga pressluncher och 30 årsfest. Champagnen har flödat och Fanny har trots ryggskottet haft ett trevligt besök på vågen. Varmt välkomna till ännu ett härligt avsnitt! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/21/202450 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

54. Torsk på Tallinn och den berömda euforin av träning!

Tjejerna har varit iväg till varmare breddgrader i jobbet och trots trötta kroppa fick dom tillslut till lite träning. Och konstaterandet är - träning läker både huvud som kropp. Jessica har sprungit 2 km på rekordtid på Frankfurts flygplats. Fanny missade flyget och sov på torsk på Tallinn hotell. Uppladdning för vårruset är i tillgång! God Lyssning! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/14/202458 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

53. Discokulan dansar in i podden!

Tjejerna är ute på resande fot och lyckas få till ett avsnitt med delad mick i ett pyttelitet bås på Frankfurts flygplats. Jessica har dansat färdigt i Masked Singer och ni är många som gissat rätt - Jessica var discokulan.Fanny försöker välja ett gym och funderar på om hon vill gifta sig. Häng med på en resa från Sverige till varmare breddgrader! God lyssning Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/7/202441 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

52. Det stora ettårsavsnittet!

Ett helt år har nu gått sedan Fannys stora hälsoresa började. Har det varit värt det? Den frågan ställer sig Fanny nu med ett helt år av nya hälsosammare vanor i backspegeln. Och vad säger vågen idag? Jessica minns gamla Fanny och berättar vad hon nu ser framför sig i ”nya” Fanny. Jessica har även anammat Fannys lättsamma inställning till att ingenting är pinsamt nog att prata om. Många lärdomar har kommit under året så avsnittet är fyllt av klokskap, skratt och värme. God lyssning! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/30/202454 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

51. En resväska full med troll!

Häng med i ett härligt avsnitt full av skratt och ärlighet. Skäggiga damer, schimpansbebisar och troll. Skönhetstips och träningsvärk.Det är bara lite av vad som diskuteras i dagens avsnitt.Varmt välkommen in i värmen, god lyssning! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/23/202455 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

50. Nytändningen, sockerdetox och att gräva upp motivationen.

Fanny har varit i Mexico och vad som skulle bli en aktiv resa med motion blev istället matförgiftning och bristande motivation. Men hon har en plan för en rejäl nystart.Jessica har grymma tips på hur man gräver upp motovationen och vart man köper bästa trängskläderna. Tjejerna svarar även på lyssnarfrågor.God lyssning! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/16/20241 hour, 3 minutes
Episode Artwork

49. Flum

Det omtalade flumavsnittet är här. Veckans avsnitt handlar denna vecka om intuion, magkänsla, andlighet och spökhistorier. Att tjejerna har en spirituell sida har ingen missat så spänn fast er nu åker vi med på helt annan resa ut i det okända. God lyssning! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/9/202458 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

48. För gammal för att gråta och den stora överraskningen

Jessica har hjärtesorg då älskade hästen Fille fått åka till hästhimlen. Fanny är nervös för loppen Jessica anmält dom till, men Jessica får Fanny att inse att det inte ska va press utan det ska bara bli en kul upplevelse, om dom så ska krypa i mål. Jessica ger även grymma tips på hur man börjar springa när man är nybörjare som Fanny.  Och så har Fanny blivit rejält överraskad av Jens…Tårar, glädje, skratt. God lyssning! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/2/202454 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

47. Karolinska ringde, provsvaren har kommit!

Nu har Fannys provsvar om hon har den ärftliga sjukdomen Familjär hyperkolesterolemi inkommit. Hur ser framtiden ut? Jessica har en stor utmaning till Fanny och bjuder in alla poddvänner att delta. Det här vill ni inte missa. God lyssning! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/26/202450 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

46. Har bägaren runnit över?

Jessica har varit i Trysil och Fanny tycker hon ser ut som en Bond-brud. En räv ställer till drama. Fanny har känt sig tyngd av prestation. Har Fannys rädslor satt käppar i hjulet och kan Jessicas kloka ord rikta om energin? Djupa tankar, kloka råd och massa skratt som vanligt. God lyssning! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/19/202454 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

45. Problem med övervikt man aldrig pratar om

Jessica har varit på kinesiologi för att försöka råda bot på sin pollenallergi. Det besöket resulterade i något mycket djupare och en stunds meditation blev en fin inre resa. Fanny berättar om svårigheter hon haft som väldigt överviktigt, som att tappa andan vid att göra det mest basala sakerna och hur glädjefyllt det är att nu klara av många saker utan de svårigheterna. Högt och lågt som vanligt och lite goa skratt. God lyssning! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/12/20241 hour, 27 seconds
Episode Artwork

44. Resultatavsnitt, långa tuttar och ”snälltolka” lite mer

Fanny har jobbat på stenhårt och nu visar det sig på vågen när hon delar med sig av februaris resultat. Jessica har ett knep för hur man når personliga mål och hur Fanny ska nå sin målvikt. Något hon kallar sikta mot stjärnorna men landa på månen. Vad har Bradley Cooper för koppling till Jessica? Lös hud och långa tuttar blir en del av dagens diskussion också. Och så vore det väl härligt om man kunde snälltolka lite mer online. Insikter, skratt och goda råd utlovas. God lyssning! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/5/202455 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

43. Man kan inte gå runt och vara en Rövhatt!

Tjejerna tar upp det egna ansvaret man har för att va en god medmänniska, ta hand om sin hälsa och fortsätta utveckla sig själv. Jessica ger veckans utmaning och den är på temat ”hemmagym”. Jessica blir eld och lågor när hon inspirerar Fanny och er till vad man kan köpa för att kunna träna hemma. Fanny har kommit in i en riktigt bra rutin med både mat och promenader nu. Hon har dock bergs-mens igen så resultaten av februaris hårda jobb kommer med första avsnittet i mars! Såklart blir det massa mer, så varmt välkommen in i denna veckas goa avsnitt! God lyssning! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/27/202452 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

42. What I eat in a day!

Fanny berättar vad hon äter under en dag, och det är inte äckliga saker kan konstateras. Jessica glömde bort alla hjärtans dag men räddar upp myset. Hur firade tjejerna alla hjärtans dag? Hur går träningen? Vad är Fannys nya supergoda efterrättstips? Och vad blir veckans utmaning? Detta och mycket mer i veckans avsnitt. God lyssning! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/20/202453 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

41. Fannys alla delmål på viktresan!

I dagens avsnitt får ni ta del av alla Fannys delmål som motiverar och sporrar henne att kämpa mot sitt slutmål. Jessica läser upp en tung lyssnarfråga om att känna sig avundsjuk och inte älskvärd, tjejerna går in på djupet i frågan och ger råd och egna tankar kring ämnet. Jessica har grymma tips för att våga bryta mönster och Fanny är förväntansfull inför våren och allt nytt som komma skall. Detta och mycket mer i dagens avsnitt, god lyssning. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/13/202459 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

40. Det stora motivationsavsnittet

Jessica har hittat en lista om hur man håller motivationen uppe under en stor viktresa. Tjejerna går igenom alla punkter och jämför med Fannys egna resa. Det blir massa bra tips för att antingen starta sin resa eller fortsätta hålla lågan brinnande. Det blir såklart massa mer spännande så varmt välkommen till veckans avsnitt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/6/202446 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

39. Arg som ett bi

Fanny är arg som ett bi efter veckans invägning. Jessica ger Fanny ny energi med kloka råd för att gasa vidare in i februari. Fanny släpper en bomb som hon hintat om en längre period. Dörrar stängs och nya skall öppnas. Spoiler alert för den som inte ännu sett Love is blind reunion men det blir såklart prat om detta i dagens poddavsnitt också. Jessica har tagit världen med storm kan man minst säga.God lyssning! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/30/202448 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

38. Ganska perfekt!

Jessica har äntligen fått tillbaka styrkan att spela basket och vinner match. Fanny knallar på och har gått många promenader nu, men har hon klarat alla sina utmaningar för januari? Det disskuteras mega succén Love is Blind och Fanny ger lite nya dejting tips. Och så blir det en mega utmaning för den som är redo att satsa extra denna vecka! För nu är vi redo att steppa upp lite eller hur? Detta och mycket mer i veckans avsnitt. God lyssning! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/23/202459 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

37. En sjuk och en stark

Jessica och Fanny har gjort en mastodontinspelning ihop och en av dem är ganska ynklig.. Fanny har haft en riktigt bra träningsvecka och det känns i benen. Men har hon klarat av utmaningen hon gav sig själv i januari? Jessica är stressad på jobbet och Fanny har funderat på att göra slut (gissa om det handlar om städning..?). Dessutom: urvuxen garderob, nyttiga mattips, kloka livsråd, lite trams och en ny ”Veckans Utmaning”. Happy lyssning! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/16/202456 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

36. Godisbakfyllan

2024 är igång med stormsteg och iskyla, tjejerna är så imponerande av alla som varit med på årets första ”veckans utmaning”. Fanny hade lite för mycket mys under mellandagarna och känner att hon behöver en omstart i januari och gör detta med en stor utmaning till sig själv. Jessica berättar om nyårsafton när hon trillade av en häst men modigt hoppade upp på hästryggen igen. För det är så viktigt att våga när man trillar av eller när man gör sig illa. Ni får även svar på fler spännande frågor ni skrivit in. Detta och mycket mer i dagens avsnitt. God lyssning! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/9/202451 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

35. Gott nytt år!

Detta avsnitt avrundar 2023 och tjejerna tar upp nyårslöften och svarar på lite frågor ni poddlyssnare skrivit in. Det pratas om bonusfamiljer och hur man får ihop pusslet med att träffa en partner med barn. En härlig blandning av träning, förlossningar och lite tokigheter som vanligt.Gott nytt år kära lyssnare och god lyssning! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/2/20241 hour, 53 seconds
Episode Artwork

34. Här kommer årets resultat!

8 månader har gått sedan Fanny påbörjade sin stora resa för ett hälsosammare liv. Nu ska ni äntligen få veta vad vågen och måttbandet säger efter denna omtumlande höst av motgångar som Fanny fått kämpa sig tillbaka ifrån. Jessica djupdyker i vad som är det bästa råden för att man ska kunna påbörja en likande resa som Fanny gör. God lyssning vänner och gott nytt år! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/26/202354 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

33. Kicksluta året på topp

Istället för att kickstarta nästa år med löften om träning och allt vad man vill åstadkomma så ska Fanny ”kicksluta” året på topp. Fanny kör på ordentligt nu för att maxa inför årets sista invägning. Vi blandar denna träningsglädje med den årliga Jul-coviden.Jessica är säker på att hon är en av de första i Sverige som fick covid redan 2019, och nu har hon vad det verkar som hennes återkommande Jul-covid. Det svaras på frågor om match making och Fanny berättar hur hon gör när hon sätter ihop en perfect match. Detta och mycket mer i julveckans mysiga avsnitt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/19/202355 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

32. Det är något som inte stämmer...

Jessica berättar äntligen om det hemliga TV-projekt hon är programledare för. Tjejerna gör en lätt resumé av året som gått och hittar alla ljusglimtar som lagt grunden för podden och att Fanny gör sin stora hälsoresa. Och är Voldemort förlåten? Vi får väl se... Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/12/202354 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

31. Kläderna sitter löst!

Nu kommer den festliga säsongen med julbord och fester och Fanny berättar hur hon tänker med alla frestelser. Jessica har kramat ett träd och ger Fanny tips hur man kan varva ner lite när man är stressad. Mål, drömmar och planering är temat i dagens avsnitt. Varmt välkommen in i värmen och avnjut veckans avsnitt! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/5/202352 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

30. Mr.Big gästar podden!

Äntligen är han med i podden - Mr.Big eller Jens som han egentligen heter. Det här blir ett intimt samtal om Fanny och Jens relation. Ett samtal som inte bara handlar om det glada och fina som kommer med en kärleksrelation, utan också om hinder de stött på i denna nya relation. Jessica guidar er igenom detta samtal och ställer många nyfikna frågor och tar även upp de frågor ni lyssnare skrev in. Fanny och Jens har också en mycket spännande sak att dela med sig om för första gången här i podden. Välkomna in till detta varma samtal! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/28/202354 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

29. Våga öppna nya dörrar

Denna vecka blir det allt om Jessicas härliga födelsedagsvecka och Patriks otroliga present. Fanny berättar om besöket hos fysioterapeut och första träningspasset tillbaka hos Emelie. Fanny delar även med sig om väldigt privata tankar om framtiden och Jessica kommer med pepp hur man faktiskt inte ska va så rädd för att öppna nya dörrar.Allt detta och mycket mer i dagens härliga avsnitt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/21/20231 hour, 22 seconds
Episode Artwork

28. “Good enough”

Tjejerna har varit på Allt för hälsan-mässan och intervjuats på stora scen om podden och Fannys viktresa. Fanny har också nya uppdateringar kring sin rehabilitering från diskbråcket. Jessica pratar om prestationsångest och att man aldrig ska döma någon utifrån det man ser på sociala medier. En liten dubbelterapi uppstår i avsnittet. Detta och mycket mer. God lyssning! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/14/202349 minutes
Episode Artwork

27. Jessica och Fanny kommer ut ur garderoben

Vilken garderob är det tjejerna kommer ut ur? Det får ni veta mer om i dagens avsnitt när Jessica och Fanny lär känna en ny sida av varandra. Jessica har tips på hur man kan få in bättre vanor i vardagen och bryta ett mönster. Fanny berättar om sin tidigare problematik med hetsätning och reflekterar över hur långt hon kommit på 6 månader. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/7/20231 hour, 6 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

26. Morfinfällan och sockersuget

Fanny mår lite bättre och är inställd på att fortsätta sin resa, trots den senaste tidens motgångar. Men hur ska det gå att fortsätta viktnedgången utan de hårda gympassen? Jessica har tagit ett stort steg i sin personliga utveckling och lärt sig sätta gränser. Hon berättar också hur det har gått med ADHD-medicineringen. Och så har Fanny tagit del av en skräckhistoria från en lyssnare och satt sig själv på morfin-avvänjning. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/31/202355 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

25. Den stora utmaningen

Nu börjar den verkligt stora utmaningen för Fanny. MR-röntgen visar att det är diskbråck. Med detta stora nya hinder är det verkligen upp till bevis om Fanny klarar att kämpa vidare. Jessica är på Cypern och spelar in nya säsongen av Superstars. Hon får efterlängtat besök, lever på fetaost men lyckas Jessica träna trots att gymmet inte är runt. Fannys Dejtinghörna hjälper en lyssnare med sina bästa råd om akut hjärtesorg. Dessutom, Jens steppar in som Fannys privata sjukskötare.... Väldigt privata! God lyssning! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/24/202354 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

24. Fanny akut till sjukhus!

Mycket dramatik i veckans avsnitt då Fanny plötsligt tappar känsel och akut åker till sjukhuset. Jessica befinner sig på inspelning utomlands och försöker ta hand om sin hälsa. Fanny bakar för Jens på starka mediciner med mindre lyckat resultat. Jessica får dessutom snart efterlängtat besök. Välkomna! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/17/202340 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

23. Lejontämjaren & Fräcka fredag

Fanny har besökt specialist då hon utreds för den ärftliga sjukdomen ”familjär hyperkolesterolemi” som gör att hennes kolesterol inte kan bli lägre utan medicin. Jessica har också besökt läkaren för att kolla upp leverfläckar som sitter på lite mer intima platser och tycker det blir minst sagt pinsam när läkaren hon välkomnas av är ett bekant ansikte. Och vad heter Mr.big? Detta och mycket mer får ni höra om i dagens avsnitt. God lyssning!  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/10/202352 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

22. Dags för resultat!

Det är fem månader sen Fanny påbörjade sin resa och med en engagerad och växande lyssnarskara kämpar hon allt mer med tankarna på att vara perfekt och en förebild för alla följare. Efter förra veckans slarvande är hon nu orolig för att ställa sig på vågen. Har hon anledning att oroa sig? Dessutom: Hur många centimeter är egentligen en meter?Och hur många indier krävs för att få ordning på Jessicas fötter? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/3/202351 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

21. Den ofrivilliga Trekanten

Jessica är äntligen tillbaka från sin långa resa! Glädjen av att ses igen skapade ett mindre haveri för tjejerna när de äntligen ska spela in podden tillsammans. Hur har Jessica haft det på jordenruntresan? Hur mår hennes kropp? Fanny har en sak att berätta som rör upp känslor. Och vem är det som råkar ut för den ofrivilliga trekanten? Allt detta och mycket mer i dagens avsnitt. God lyssning vänner! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/26/20231 hour, 7 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

20. Det stora frågeavsnittet - Del 2

Ni ställde frågor och vi svarade. Dock blev det så många intressanta frågor att det krävdes en Del 2. Högt och lågt i dagens avsnitt - Allt ifrån Jessicas Adhd-medicin till om Fanny fortfarande dejter Mr.Big? Detta vill du inte missa. God lyssning! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/19/202339 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

19. Att inte bli vald - Ett känslosamt samtal med Carina Berg.

Fanny sitter ner och pratar med vännen Carina Berg i detta speciella avsnitt. Carina fick fria tyglar att välja samtalsämne och då blev det: Vem är Fanny, egentligen? Frågor som, Vad döljer sig bakom den självsäkra och livsglada fasaden? Vad har format Fannys livslånga sökande? Och givetvis samtal om sorgen efter att ha förlorat sin pappa i tidig ålder och rädslan av att inte bli vald. Dessutom, Vad blev egentligen startskottet för att Fanny äntligen ville ta tag i sitt välmående och sin viktresa? Ett avsnitt sprängfyllt med både skratt och tårar. God lyssning. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/12/20231 hour, 1 minute, 54 seconds
Episode Artwork

18. Kristin Kaspersen på besök

I detta avsnitt pratar Fanny med Kristin. Ett väldigt öppenhjärtigt samtal om kroppsfixeringar, självkänsla och om hur man hittar balans och inte låter kost och träning bli en besatthet. I dejtinghörnan får Kristin ovärderliga tips på hur hon ska hitta kärleken. Fanny har nu dessutom tagit sig an uppdraget som Kristins personliga matchmaker. Detta är med andra ord ett avsnitt du inte vill missa! 🫶🏼 Välkomna! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/5/20231 hour, 3 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

17. Husguden är på besök

Månadens resultatavsnitt gästas av PT-Emelie som fått det fina smeknamnet ”husguden”. Fanny och Emelie pratar om den nya kärleken till träning, som nu fyra månader senare verkligen uppstått för Fanny. Frågorna ni skickat in besvaras och såklart lite skvaller och skratt. God lyssning! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/29/202349 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

16. Det stora frågeavsnittet del 1

Missa inte detta otroliga avsnitt där Fanny och Jessica svarar på frågorna ni skickat in. Det blir högt, lågt och väldigt roligt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/22/202353 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

15. Fannys Djävul knackar på

Fanny har besök av sötsuget och kämpar verkligen denna vecka. Är det så att det står lite still nu, för första gången. Tjejerna inser att de lider av ett gravt flyktbeteende, och Jessica har rejäla biverkningar av ett vaccin inför sin resa. Man kan verkligen undra hur tjejerna egentligen mår denna vecka? Men svaret, det får ni i podden (och mycket mer där till). God lyssning! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/15/202356 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

14. Hulken

Jessica har varit på studiebesök och tränat med Fanny för första gången. De har kört ett stenhårt pass med PT-Emelie och Jessica har nu kommit fram till att Fanny är Hulken. Fanny har kommit in i nya rutiner med maten och hur hon tänker när vännerna vill äta skräpmat. Och såklart lite prat om Håkan-konserten och fotboll. Häng med! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/8/202353 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

13. Här kommer resultaten!

Tre månader har nu gått i resan mot en bättre hälsa och Fanny delar med sig av sina senaste resultat. Tjejerna uppmärksammar det trista sätt på vilket podden omnämndes i en annan podd. I Dejtinghörnan agerar Jessica djävulens advokat och ställer Fanny mot väggen. Och som ni minns, fick Jessica en utmaning av Fanny förra veckan. Har Jessica klarat utmaningen? Allt detta i veckans avsnitt! Det vill ni inte missa! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/1/202340 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

12. Du är inte sjuk, du är bara tjock!

Fanny har ätit pizza, njutit av semester och kompenserat för uteblivet träning. Jessica bad er skriva in om fördomar man råkar ut för som överviktig, och det blir en het diskussion. I Dejtinghörnan får Jessica en utmaning. God lyssning! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/25/20231 hour, 2 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

11. Mr. Big

Fanny har träffat en man - Mr. Big - som hon umgås med varje dag. Frågan är om hon fortsättningsvis klarar av att följa sin mat- och träningsschema, eller om allt ballar ur när hon nu blivit förtjust? Jessica befinner sig i Portugal bland palmer och rosévin men tampas med sin adhd-medicin. I dejtinghörnan får vi detaljerna kring hur Fanny träffade Mr. Big. Dessutom, väntade Fanny tre dejter? Välkomna! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/18/202353 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

10. Dejtinghörnan deluxe

Jessica har varit i NYC och delar med sig av resturang- och shoppingtips. Fanny har stirrat in i en vägg och haft en dipp mentalt. I Dejtinghörnan fördjupar vi oss i hur man vågar sig ut i dejtinglivet. Och är det en skröna eller är det en verklig historia som Fanny hört? Ja, det vill även Jessica veta. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/11/20231 hour, 9 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

9. Fanny kliver in i garderoben

Tjejerna tar inte sommarlov från podd och träning. Detta är istället första avsnittet ifrån Fannys garderob och Jessicas poddkällare. Jessica ska ut och resa och Fanny går in i den tredje månaden. Nu steppas det upp med mer träning och längre promenader. Dessutom, uppdatering ifrån datinghörnan! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/3/202343 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

8. Husguden på besök

Vår egen utnämnde husgud Emelie kommer på besök och berättar om Fannys första två månader och hur allting har gått. Emelie svarar på lyssnar frågor och ger massa råd och tips. Vad är en Para kropp som både Fanny och Jessica har? Ja allt detta vill ni ju såklart inte missa i veckans avsnitt! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/27/202359 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

7. Hotelldirektören

Fanny går på bröllop och berättar allt om hur hon förhåller sig till mat och dryck i festliga sammanhang. Det har uppstått en liten ”bump in the road” för Fannys träning. Jessica berättar hur man tränar rumpan bäst och drömmer om att ha häst i trädgården. Och nu får ni äntligen veta vad som hände med hotelldirektören. Välkomna! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/20/20231 hour, 14 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

6. Nakenhiking

Jessica har det stressigt och är låg, men Fannys glada humör muntrar upp henne rejält. Fanny förbereder sig inför ett bröllop och en eventuell dejt med ”direktören”. Häng med det blir kul! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/13/202344 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

5. Jessicas stora avslöjande!

I detta avsnitt är det Jessicas tur att öppna upp sig och dela med sig av en inre resa hon just påbörjat. Fanny älskar sin nya läkare och i Lyssnarbrevet handlar det mest om vad man egentligen kan unna sig som dessutom är nyttigt. PT Emelie utökar sina tjänster och fixar nu även ragg åt Fanny. God lyssning! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/6/202347 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

4. Månad 1 - Måttbandet har talat!

Fanny har klarat av den första månaden med hälsosammare vanor och det har gett resultat, både på vågen och på måttbandet. Men allt har inte varit en dans på rosor. Lyssnarbrevet handlar om hur man tar upp övervikt och fetma med en anhörig. Jessica är rädd för handleder och Fanny får smaka på sin egen medicin. Välkomna! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/30/202350 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

3. Sumoböj

Fanny har börjat träna på gym och det är fokus på de stora muskelgrupperna. Jessica benar ut alla detaljer och ser medicinbollar okontrollerat kastas omkring. Dessutom en otroligt modig raggningshistoria från Fannys dejtinghörna. Välkomna! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/23/202342 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

2. Fannys nya otroliga mellanmål

Fanny har kickat sockret och får stresspåslag när kroppen ställer om sig till den nya kosten. Jessica går in på djupet i Fannys dagliga matrutin. Dessutom, Fanny besöker psykolog och analyserar sitt dejtingliv. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/16/202354 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

1. Resan börjar nu!

Fanny har burit på en tung hemlighet och nu är det dags att berätta. Här börjar resan mot ett bättre mående och ni kommer att få hänga med på varenda steg på vägen!Programledaren Jessica Almenäs och make up-artisten Fanny Lagerwall träffades genom jobbet och möts här i allvarliga, roliga, tunga, bubbliga samtal om livet, döden, övervikt, psykisk ohälsa, tv-jobbet, skvaller och inte minst - Fannys ojämförliga dejtingliv. Men mest av allt Fannys kamp för att känna sig som Fanny igen. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/9/202341 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Trailer - Not Fanny Anymore

Programledaren Jessica Almenäs och make up artisten Fanny Lagerwall möts i samtal om övervikt och livet i helhet. Varje tisdag får ni följa med på en resa som startar där vågen säger 134kg. Det här är ingen bantningspodd, eller en podd om att se bra ut. Det här är en podd om långsiktig hälsa och om att må bra Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/4/20234 minutes, 12 seconds