Winamp Logo
NOS Voetbalpodcast Cover
NOS Voetbalpodcast Profile

NOS Voetbalpodcast

Dutch, Sports, 1 season, 418 episodes, 3 days, 4 hours, 29 minutes
About
De NOS-voetbalcommentatoren nemen de week door. Met aandacht voor de laatste voetbalwedstrijden, het voetbalnieuws en vooruitblikkend naar de komende wedstrijden. Anekdotes van de voetbalexperts die ter plekke waren en er de hele week bovenop zitten. Presentatie is in handen van Arno Vermeulen.
Episode Artwork

#25 - ‘Doel bereikt, werk aan de winkel’

Het Nederlands elftal gaat volgend jaar naar het EK, het doel is bereikt. De weg ernaartoe was een moeizame en een emotionele. Rivkah op het Veld doen een nabespreking van de kwalificatiewedstrijd tegen Noorwegen met Frank Wielaard en Susanne Morren. Beleving en vechtlust waren er de laatste maanden genoeg, kwaliteit en doelpunten te weinig. Welke talenten moeten een stap maken, wie verdienen rust en wat moet er het komende jaar gebeuren? Over één ding zijn we het eens: Oranje is op dit moment geen titelkandidaat voor die Europese titel.
7/16/202421 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

#24 - 'We mogen blij zijn met Spanje als winnaar'

Spanje is Europees kampioen na een 2-1 overwinning op Engeland. De nabeschouwing op de finale en op het hele toernooi komt voor rekening van Arno Vermeulen, Jeroen Elshoff en Philip Kooke.
7/14/202428 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

#381 - Vivianne Miedema is nog steeds van de absolute buitencategorie

0-0 is normaal geen eindstand om heel vrolijk van te worden. Toch valt de stemming alleszins mee in Sittard na Nederland - Italië, is te horen bij presentator Rivkah op het Veld, verslaggever Susanne Morren, analist Leonne Stentler en commentator Frank Wielaard. Oranje plaatste zich nog niet voor het EK, maar liet wel nieuw elan zien. En het beste nieuws: Vivianne Miedema speelde voor het eerst in anderhalf jaar 90 minuten en bij vlagen was te zien wat haar toch zo’n absolute sterspeler maakt.
7/12/202420 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

#23 - 'Nederland verliest door 1 geniaal moment'

Presentator Gert van 't Hof praat met Arman Avsaroglu, Jeroen Elshoff en Jan Roelfs na over de halve finale van het EK, die Nederland verloor van Engeland.
7/11/202411 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

#22 - 'We gaan naar Berlijn. Klaar, punt.'

Een voorbeschouwing op de halve finale van het Europees kampioenschap tussen Nederland en Engeland. Met Thierry Boon, Matthijs Weststrate, Jan Roelfs en Jeroen Stekelenburg.
7/10/202427 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

#21 - 'Oranje probleemloos richting woensdag'

Arno Vermeulen, Jeroen Elshoff en Arman Avsaroglu tellen af naar de halve finales van het EK: Spanje-Frankrijk en vooral Nederland-Engeland.
7/8/202424 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

#20 - 'De snoepzak van moeder Verbruggen'

Een dag nadat Oranje de halve finale bereikte praten Gert van 't Hof, Jeroen Grueter en Thierry Boon over Nederland-Turkije (2-1) en de route naar het duel met Engeland van woensdag. 
7/7/202420 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

#19 - 'Zo'n wedstrijd hebben we lang niet meer gevoeld'

Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff, Jeroen Stekelenburg en Arman Avsaroglu praten na over de 2-1 zege van Nederland op Turkije.
7/6/202420 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

#18 - 'Gakpo; een echte wereldster'

Een voorbeschouwing op Nederland-Turkije, de kwartfinale van het Europees kampioenschap met Jeroen Elshoff, Arman Avsaroglu en Jeroen Stekelenburg.
7/5/202425 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

#17 - 'Nog drie keer winnen en je bent Europees kampioen'

Jeroen Elshoff, Jan Roelfs, Jeroen Stekelenburg en VIP gast Arno Vermeulen praten na over de 3-0 zege van Nederland op Roemenië.
7/2/202424 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

#16 - 'Geen reden om voorbij Roemenië te kijken'

Een voorbeschouwing op de achtste finale tussen Nederland en Roemenië met Jan Roelfs, Arman Avsaroglu, Jeroen Elshoff en Jeroen Stekelenburg.
7/1/202425 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

#15 - 'Geen ploeg kan tippen aan Spanje'

Arno Vermeulen bespreekt met Jeroen Grueter en Thierry Boon de tweede dag van de achtste finales van het EK. Met de wonderbaarlijke ontsnapping van Engeland tegen Slowakije, de 4-1 van Spanje tegen Georgië en natuurlijk de dag van Oranje.
6/30/202421 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

#14 - 'De Gegenpressung werkt heel goed dit toernooi'

Gert van 't Hof bespreekt met Frank Wielaard en Thierry Boon de eerste achtste finales van het EK en de Dag van Oranje.
6/29/202422 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

#13 - 'Roemenië... Koeman heeft weer een gouden je-weet-wel'

Arno Vermeulen praat met Jeroen Grueter en Thierry Boon over de laatste speeldag in de poulefase van het EK, Roemenië als volgende tegenstander van Oranje en de opties voor Ronald Koeman. 
6/26/202422 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

#12 - 'Wanvertoning'

Jeroen Stekelenburg, Jeroen Elshoff, Arman Avsaroglu en Jan Roelfs over de 3-2 nederlaag van het Nedelands elftal tegen Oostenrijk.
6/25/202423 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

#11 - 'Hopen op 2 goals van Memphis'

Presentator Jeroen Stekelenburg beschouwt met Jan Roelfs en Jeroen Elshoff voor op de derde poulewedstrijd van Nederland tegen Oostenrijk.
6/24/202426 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

#10 - 'Sfeer in Oranjekamp is beter dan bij de fans'

Arno Vermeulen praat over de tiende dag van Euro 2024 met Thierry Boon en Ragnar Niemeijer. Over Duitsland dat zichzelf in de vingers snijdt, het vertrouwen bij de Oranje-spelers en de nationale discussie over Memphis.
6/23/202424 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

#9 - 'De UEFA zal in crisisoverleg zitten'

Gert van 't Hof bespreekt de negende dag van het EK 2024 met Philip Kooke, Frank Wielaard en Thierry Boon. Over een onbaatzuchtige Ronaldo, tevredenheid bij Oranje en pitch invaders die de UEFA hoofdpijn bezorgen. 
6/22/202425 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

#8 - 'Goal Simons terecht afgekeurd'

Presentator Jeroen Stekelenburg beschouwt de 0-0 tussen Nederland en Frankrijk na met Jeroen Elshoff en Arman Avsaroglu
6/22/202426 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

#7 - 'Het wordt wel eens tijd voor een grote overwinning'

Presentator Jeroen Stekelenburg beschouwt met Jeroen Grueter en Jeroen Elshoff voor op de EK-kraker van morgen tussen Nederland en Frankrijk
6/20/202424 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

#6 - 'Je hoeft niet te shinen in de groepsfase'

Arno Vermeulen praat met Ragnar Niemeijer en Gert van 't Hof over dag 6 van het EK voetbal. Over de toch wat moeizamere tweede wedstrijd van Duitsland, de gesmeerd lopende voorbereiding van het Nederlands elftal op het duel met Frankrijk en wederom: de neus van Mbappé.
6/19/202423 minutes
Episode Artwork

#5 - 'Nog geen streep door Mbappé'

Jeroen Stekelenburg, Jan Roelfs, Thierry Boon en Matthijs Weststrate bespreken dag 5 van het EK voetbal. Over de spectaculaire wedstrijd Turkije - Georgië (3-1), de neus van Mbappé en de verdediging van Oranje bij hoekschoppen.
6/18/202420 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

#4 - 'België hoeft echt niet te wanhopen'

Arno Vermeulen maakt de balans op van de vierde dag van Euro 2024 met Arman Avsaroglu en Jeroen Grueter, met als Match of the Day Frankrijk - Oostenrijk (1-0) en natuurlijk de Dag van Oranje.
6/18/202424 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

#3 - 'De dag van Wout'

Presentator Jeroen Stekelenburg blikt samen met Arman Avsaroglu en Jeroen Elshoff terug op de 2-1 overwinning van Nederland op Polen
6/16/202414 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

#2 - 'Zonder goals slaat de goede sfeer snel om.'

Jeroen Stekelenburg praat met Jan Roelfs en Thierry Boon over de tweede speeldag van het EK voetbal en blikt vooruit op Nederland - Polen.
6/15/202424 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

#1 - 'Nu al verheugen op het volgende duel van Duitsland.'

Arno Vermeulen praat met Frank Wielaard en Jeroen Stekelenburg over de openingswedstrijd van het EK en de dag van Oranje.
6/14/202416 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Vergeten Helden #4 - Frankrijk

Dit is de vierde en laatste aflevering van de podcast Vergeten Helden. Een speciale serie waarin Tom Egbers vertelt over onbekende grootheden aan wie we het voetbal van nu te danken hebben. Helden die je moet kennen voordat je gaat kijken naar het Europees Kampioenschap, dat op 14 juni begint. Niet over Michel Platini, Johan Cruijff of Andrea Pirlo. Niet over het winnende doelpunt in blessuretijd, of de ruit op het middenveld.  Maar over Kees. Ook over Frankrijk. Maar toch vooral over Kees. 
6/13/202415 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Vergeten Helden #3 - Nederland

Dit is de derde aflevering van de podcast Vergeten Helden. Een speciale serie waarin Tom Egbers vertelt over onbekende grootheden aan wie we het voetbal van nu te danken hebben. Helden die je moet kennen voordat je gaat kijken naar het Europees Kampioenschap, dat op 14 juni begint. Niet over Michel Platini, Johan Cruijff of Andrea Pirlo. Niet over het winnende doelpunt in blessuretijd, of de ruit op het middenveld.  In deze aflevering: Ronald Dellow, een Engelse zendeling die het voetbalvuur in Nederland aanwakkerde. Niet bij één club, maar bij Hermes DVS, HBS in Den Haag, Blauw-Wit in Amsterdam, HVV Helmond, Scheveningen Holland Sport, ’t Gooi, Volendam, Gooiland, DCG in Amsterdam, GVAV in Groningen, en… Heracles Almelo. 
6/13/202414 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Vergeten Helden #2 - Italië

Dit is de eerste aflevering van de podcast Vergeten Helden. Een speciale serie waarin Tom Egbers vertelt over onbekende grootheden aan wie we het voetbal van nu te danken hebben. Helden die je moet kennen voordat je gaat kijken naar het Europees Kampioenschap, dat op 14 juni begint. Niet over Michel Platini, Johan Cruijff of Andrea Pirlo. Niet over het winnende doelpunt in blessuretijd, of de ruit op het middenveld.  In deze aflevering: Lesley Lievesley. Een voetballer en trainer die via Torquay en Heracles Almelo in Italië eindigde, waar hij landskampioen werd met Torino, toen de grootste club uit Turijn. Een vergeten voetbalheld die echtgenoot was van Nelly, en de vader van Billy. Een grootheid in wording, met een tragisch einde. 
6/12/202416 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Vergeten Helden #1 - Schotland

Dit is de eerste aflevering van de podcast Vergeten Helden. Een speciale serie waarin Tom Egbers vertelt over onbekende grootheden aan wie we het voetbal van nu te danken hebben. Helden die je moet kennen voordat je gaat kijken naar het Europees Kampioenschap, dat op 14 juni begint. Niet over Michel Platini, Johan Cruijff of Andrea Pirlo. Niet over het winnende doelpunt in blessuretijd, of de ruit op het middenveld.  In deze aflevering: Richard McFadden uit Schotland, en zijn jeugdvriend en bloedbroeder William Jonas. Vergeten helden, die de dodelijke aanval vormden bij Clapton Orient. Een onafscheidelijk duo, ook buiten het veld. 
6/12/202415 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Vergeten Helden trailer

Dit is de podcast Vergeten Helden. Een speciale serie waarin Tom Egbers vertelt over onbekende grootheden aan wie we het voetbal van nu te danken hebben. Helden die je moet kennen voordat je gaat kijken naar het Europees Kampioenschap, dat op 14 juni begint.
6/12/202453 seconds
Episode Artwork

#380 - 'Balen dat Frenkie niet meegaat, maar Oranje toch met vertrouwen naar Duitsland.'

Arman Avsaroglu, Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff praten olv Arno Vermeulen na over de uitzwaaiwedstrijd van Oranje in De Kuip. 
6/10/202426 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

#379 - 'Frimpong heeft zich in de basis gevoetbald.'

Arno Vermeulen praat met Jeroen Greuter, Jeroen Elshoff en Arman Avsaroglu na over de oefenwedstrijd die Nederlend speelde en won van Canada.
6/7/202421 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

#378 - 'Er is talent, maar ook nog een lange weg te gaan'

Het afscheid van Lieke Martens ging niet zoals gehoopt. Het Nederlands elftal speelde 1-1 gelijk tegen Finland. Rivkah op het Veld bespreekt het met verslaggever Susanne Morren en commentator Frank Wielaard. De pech houdt niet op bij Oranje, de blessures stapelen zich op. Maar de conclusie is ook dat de selectie niet breed genoeg is om al dat gemis op te vangen. En dat het nog even gaat duren voor dat wel zo is
6/4/202426 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

#377 - Afscheid Lieke Martens is einde van een tijdperk

Het was de laatste thuiswedstrijd van Lieke Martens voor Oranje en het afscheid was mooi. Presentator Rivkah op het Veld praat na met commentator Arman Avsaroglu en analisten Leonne Stentler en Mandy van den Berg. Over de opvolger van Martens en waarom er niet meer doelpunten zijn gemaakt tegen Finland vandaag.
5/31/202419 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

#379 - Andere Tijden Sportcast : Koeman & Koeman, Groningse broers veroveren Europa.

Opgegroeid tussen de flats in de wijk Helpman in Groningen en groot geworden in Europa. Ronald, de man van de wereld. Erwin, de meer bescheiden broer, wars van publiciteit en aandacht. Ze winnen Europacups en samen worden ze Europees Kampioen in 1988. In de zomer van 2024 coachen ze Oranje op het EK in Duitsland. Het is de droom van moeder Koeman. Een roadtrip van Groningen naar München over winnen en verliezen. En het belang van familie en vriendschap. Jeroen Stekelenburg in gesprek met de maker, regisseur Kees Jongkind. 
5/29/202420 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

#378 - Andere Tijden Sportcast : Het vergeten EK van 1980

Een EK met lege tribunes in Italië na een gokschandaal. Oranje bakt er niks van. Alles gaat mis. Een tragikomedie over een overtrainde selectie die verblijft in een hotel vol toeristen. Niemand weet nog iets van deze tussengeneratie. De derde keeper wordt gepest, Hans van Breukelen. Hij is de enige, die op het EK van 1988 erbij is. Jeroen Stekelenburg in gesprek met de makers, regisseur Bernard Krikke en researcher Casper Brassser. 
5/24/202427 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

#377 - Andere Tijden Sportcast Trailer

De Andere Tijden Sportcast geeft een kijkje achter de schermen en vertelt de verhalen van de sporters die ooit een unieke prestatie leverden en nu terugkijken. De makers van de tv-uitzendingen praten met presentator Jeroen Stekelenburg over hun dilemma’s en verbazingen. De podcasts worden gemaakt rond de zes uitzendingen op tv.  Waarom wil de familie van oorlogsmisdadiger en Olympisch sprintkanon Tinus Osendarp niet meewerken? Waarom was Inge de Bruijn zo zenuwachtig voor het bezoek aan haar coach in Amerika? Hoe ging bokser Orhan Delibas om met discriminatie in Arnhem? En waarom werd doelman Hans van Breukelen zo gepest op het EK In 1980? En hoe pijnlijk en risicovol was expeditie Alicante voor de hockeyvrouwen van 2012. Wat betekent het voor de broers Koeman om nu samen Het Nederlands Elftal te leiden? 
5/24/20243 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

#376 - 'Farioli heeft na de winterstop met Nice niks gepresteerd'

Arno Vermeulen bespreekt de voetbalweek met Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Jan Roelfs.
5/20/202456 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

NOS De Wielerredactie is terug!

De Wielerredactie is terug! Vanaf 22 mei hoor je wekelijks weer achtergronden uit het prof-peloton. Zo ontdekken we bijvoorbeeld hoe groot de gevolgen van hersenschuddingen kunnen zijn, we onderzoeken de sprinttrein en duiken in de wereld van dopingcontroles.  Fabio Jakobsen, Ellen van Dijk, Taco van der Hoorn, Jip van den Bos en Marcel Kittel: allemaal komen ze voorbij.  En nog eens iets: De Wielerredactie zelf is versterkt met niemand minder dan Annemiek van Vleuten! Als dat niet interessant wordt... Vanaf woensdag 22 mei dus. 
5/17/20241 minute, 5 seconds
Episode Artwork

#375 - 'Zonder Slot kan Feyenoord weleens als een kaartenhuis in elkaar storten'

Presentator Jeroen Stekelenburg blikt terug op de afgelopen voetbalweek met Arman Avsaroglu, Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter.
5/13/202448 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

#374 - 'Het moet een feest zijn om bij PSV te spelen'

Presentator Arno Vermeulen blikt terug op de afgelopen speelronde met Jeroen Grueter, Jan Roelfs en Arman Avsaroglu. 
5/6/202445 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

#373 - 'Misschien is Erik ten Hag wel de oplossing voor Feyenoord'

Presentator Arno Vermeulen blikt met commentatoren Jeroen Grueter, Jan Roelfs en Jeroen Elshoff terug op de afgelopen voetbalweek.
4/29/202445 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

#372 - 'Timber en Sandler gezichten van de bekerfinale'

Presentator Arno Vermeulen bespreekt met Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Jan Roelfs de voetbalweek.
4/22/202442 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

#371 - 'Feyenoord is afhankelijker van Slot dan PSV van Bosz'

Presentator Arno Vermeulen blikt met commentatoren Jeroen Elshoff, Arman Avsaroglu en Jan Roelfs terug op de afgelopen voetbalweek.
4/15/202444 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

#370 - '4-3-3 is met deze groep de logische keuze'

Het Nederlands elftal heeft de eerste drie punten binnen in de EK-kwalificatie. Revanche is het niet te noemen, maar beter dan tegen Italië ging het wel. Presentator Gert van ‘t Hof bespreekt de wedstrijd tegen Noorwegen met analist Leonne Stentler, commentator Frank Wielaard en verslaggever Rivkah op het Veld. Het nieuwe oude systeem passeert de revue, net als de rol van Esmee Brugts en hoe het moet als de grote sterren weer fit zijn.
4/9/202419 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

#369 - 'Kroes is te besmeurd om terug te keren bij Ajax'

Presentator Arno Vermeulen blikt met commentatoren Jeroen Grueter, Jan Roelfs en Philip Kooke terug op de afgelopen voetbalweek.
4/8/202439 minutes, 1 second
Episode Artwork

#368 - 'Het was voor iedereen een zware avond'

Een valse start voor Oranje in de EK-kwalificatie. Het verloor van Italië met 2-0 en er was weinigs positiefs op te merken over de wedstrijd. Rivkah op het Veld praat erover na met verslaggever Susanne Morren en commentator Jeroen Elshoff. Over het gebrek aan kansen, het gemis van de grote namen en hoe het nu verder moet na drie nederlagen op een rij.
4/5/202427 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

#367 - 'Het is PSV gegund, maar een beetje spanning zou wel leuk zijn'

Presentator Jeroen Stekelenburg blikt met Jeroen Elshoff, Jan Roelfs en Arman Avsaroglu terug op de afgelopen voetbalweek.
4/1/202451 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

#366 - 'Ik geloof nog steeds niet dat het een doelpunt is'

Presentator Jeroen Stekelenburg blikt met Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Arman Avsaroglu terug op de oefenwedstrijd tegen Duitsland (2-1)o
3/27/202441 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

#365 - 'Het wordt ongetwijfeld weer een enorm spektakelstuk'

Presentator Jeroen Stekelenburg blikt met Jeroen Elshoff en Arman Avsaroglu vooruit op de wedstrijd tussen Nederland en Duitsland in Frankfurt.
3/25/202426 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

#364 - 'Tijd voor Malen in de basis'

Presentator Jeroen Stekelenburg blikt met Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Arman Avsaroglu terug op de moeizame oefenwedstrijd tegen Schotland (4-0).
3/23/202421 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

#363 - 'Een basisplaats voor Mark Flekken en een pet voor de Bondscoach'

Presentator Jeroen Stekelenburg blikt met Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Arman Avsaroglu vooruit op de vriendschappelijke wedstrijd tussen Nederland en Schotland.
3/21/202431 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

#362 - 'Natuurlijk was het een doelpunt'

Presentator Jeroen Stekelenburg blikt met Jeroen Grueter, Arman Avsaroglu en Jan Roelfs terug op de afgelopen voetbalweek. 
3/18/202448 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

#361 - 'PSV toch licht favoriet in Dortmund'

Presentator Arno Vermeulen blikt met Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Arman Avsaroglu terug op de afgelopen voetbalweek. 
3/11/202445 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

#360 - 'PSV - Feyenoord was geweldige reclame voor de eredivisie'

Presentator Arno Vermeulen blikt met Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Jan Roelfs terug op de afgelopen voetbalweek.
3/4/202444 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

#359 - 'Oranje wereldtop? Alleen als iedereen fit is.'

Het Nederlands elftal gaat niet naar de Olympische Spelen. Na een pittige week waren zowel de Spanjaarden als de Duitsers (veel) beter dan Oranje. Presentator Rivkah op het Veld praat na met analisten Mandy van de Berg en Leonne Stentler en commentator Frank Wielaard. Nu deze cyclus voorbij is wordt er nagedacht of sommige speelsters nog bij deze selectie horen en welke talenten een kans zouden moeten krijgen.
2/29/202425 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

#358 - 'Dit PSV is een van de beste eredivisieteams ooit'

Presentator Jeroen Stekelenburg blikt met Jeroen Grueter, Arman Avsaroglu en Philip Kooke terug op de afgelopen voetbalweek. 
2/26/202449 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

#357 - 'Oranje nergens beter dan Spanje, maar woensdag komt alles goed'

Het Nederlands elftal heeft zich nog niet gekwalificeerd voor de Olympische Spelen, wereldkampioen Spanje was op alle fronten beter. Presentator Rivkah op het Veld praat na met verslaggever Susanne Morren en commentatoren Philip Kooke en Frank Wielaard. Over de fitheidsperikelen van Oranje, of het verstandig was Vivianne Miedema in de basis te zetten en wat de kansen zijn tegen Duitsland. Want het positieve nieuws: er is nog een laatste kans op de Spelen en die is thuis, in Heerenveen.
2/24/202424 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

#356 - 'Kijk ook eens naar jezelf, meneer Vaessen'

Presentator Jeroen Stekelenburg blikt met Philip Kooke, Frank Wielaard en Arman Avsaroglu terug op de afgelopen voetbalweek.
2/19/202456 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

#355 - 'Ajax en Feyenoord niet favoriet in Europa'

Presentator Arno Vermeulen blikt met Jeroen Stekelenburg, Frank Wielaard en Philip Kooke terug op de afgelopen voetbalweek.
2/12/202445 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

#354 - 'Feyenoord moet Fer terughalen'

Presentator Arno Vermeulen blikt met Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Arman Avsaroglu terug op de afgelopen voetbalweek. 
2/5/202437 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

#353 - 'Poeieren is het woord van het weekend'

Presentator Jeroen Stekelenburg blikt met Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Philip Kooke terug op de afgelopen voetbalweek.
1/29/202453 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

#352 - 'Utrecht-DNA voorkomt record PSV'

Presentator Arno Vermeulen blikt met Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Philip Kooke terug op de afgelopen voetbalweek.
1/22/202442 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

#351 - 'Luuk de Jong mee naar het EK? Dan Weghorst thuislaten'

Presentator Arno Vermeulen blikt met Arman Avsaroglu, Jeroen Grueter en Philip Kooke terug op de afgelopen voetbalweek.
1/15/202442 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

#350 - 'PSV is favoriet tegen Borussia Dortmund in de Champions League'

In de laatste aflevering van 2023 praat presentator Jeroen Stekelenburg over de afgelopen voetbalweek met commentatoren Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Philip Kooke.
12/18/202347 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

#349 - 'Vertrekadvies Joey Veerman: naar Spanje of Italië'

Presentator Arno Vermeulen blikt met Arman Avsaroglu, Jeroen Stekelenburg en Philip Kooke terug op de afgelopen voetbalweek.
12/11/202339 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

#348 - 'Deze avond vergeet je nooit meer'

Probeer deze knotsgekke avond maar eens samen te vatten in een podcast van 20 minuten. Presentator Gert van ’t Hof doet een poging met Frank Wielaard, Leonne Stentler en Rivkah op het Veld. Over ‘plan Dama’, of het juichen van bondscoach Andries Jonker toch terecht was en de invalbeurten van Miedema en Leuchter. Één ding is zeker: Oranje staat in het finaletoernooi van de Nations League en maakt nog steeds kans op de Olympische Spelen.
12/5/202321 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

#347 - 'PSV blijkt toch beter dan Feyenoord'

Presentator Arno Vermeulen blikt met Philip Kooke, Ragnar Niemeijer en Jeroen Elshoff terug op de afgelopen voetbalweek. 
12/4/202349 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

#346 - 'Het was een fantastisch verwarrende avond'

Het Nederlands elftal verloor van Engeland, maar bondscoach Andries Jonker stond toch te juichen bij het laatste fluitsignaal. Rivkah op het Veld praat na over deze intense en verwarrende avond met verslaggever Susanne Morren en commentatoren Frank Wielaard en Jeroen Elshoff. De een was onder de indruk van de eerste helft, de ander een stuk minder. En over de tweede helft hebben we het liefst maar helemaal niet. Disclaimer voor de eerste zeven minuten van de podcast, waarin we dit verwarrende toernooi niet simpeler maken voor de luisteraar.
12/2/202329 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

#345 - 'Ook al wint PSV in De Kuip, de titelstrijd is nog niet beslist'

Presentator Arno Vermeulen blikt met Jan Roelfs, Arman Avsaroglu en Jeroen Elshoff terug op de afgelopen voetbalweek. 
11/27/202345 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

#344 - 'Calvin Stengs zal deze avond nooit vergeten'

Presentator Arno Vermeulen blikt met verslaggever Jeroen Stekelenburg en commentatoren Arman Avsaroglu en Jeroen Grueter terug op de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Nederland en Gibraltar
11/21/202317 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

#343 - 'De zon doet ook Ronald Koeman goed'

Arno Vermeulen spreekt in aanloop naar Gibraltar - Nederland met Jeroen Stekelenburg en Arman Avsaroglu.
11/20/202322 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

#342 - 'Je gunt Weghorst dat hij er meer van geniet'

Presentator Arno Vermeulen blikt samen met verslaggever Jeroen Stekelenburg en commentatoren Jeroen Grueter en Arman Avsaroglu terug op de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Nederland en Ierland.
11/19/202323 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

#341 - 'Nederland moet een uitroepteken achter de kwalificatiereeks zetten'

Presentator Arno Vermeulen blikt samen met verslaggever Jeroen Stekelenburg en commentatoren Jeroen Grueter en Arman Avsaroglu vooruit op de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Nederland en Ierland.
11/17/202330 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

#340 - 'KNVB: help Vitesse de winter door!'

Presentator Arno Vermeulen blikt met Jan Roelfs, Arman Avsaroglu en Jeroen Elshoff terug op de afgelopen voetbalweek. 
11/13/202343 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

#339 - 'John van ’t Schip is de Ted Lasso van Ajax'

Presentator Arno Vermeulen blikt met Jan Roelfs, Arman Avsaroglu en Jeroen Elshoff terug op de afgelopen voetbalweek. 
11/6/202340 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

#338 - 'Brugts geeft troosteloze ambiance in Glasgow glans'

Goed was het niet, maar Nederland won van Schotland op Hampden Park. Rivkah op het Veld praat na met commentatoren Jeroen Elshoff en Frank Wielaard en verslaggever Susanne Morren. Oranje staat bovenaan in de Nations League, maar alles is nog mogelijk in de groep - mede dankzij het verrassende België. 
10/31/202326 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

#337 - 'Ook Ajax-Volendam is een finale'

Presentator Jeroen Stekelenburg blikt met Jeroen Grueter, Jan Roelfs en Philip Kooke terug op de afgelopen voetbalweek. 
10/30/202344 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

#336 - 'Feestavond compleet met rentree Miedema'

Het Nederlands elftal staat bovenaan in de groep van de Nations League - na een makkelijke 4-0 winst op Schotland. Presentator Gert van 't Hof spreekt na met analist Leonne Stentler, commentator Arman Avsaroglu en verslaggever Rivkah op het Veld. Hoogtepunten van de avond? De rentree van Vivianne Miedema en het witte hesje dat bondscoach Andries Jonker aan moest doen.
10/27/202322 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Nieuw van NOS Sport: De Wielerredactie

We hebben een nieuwe podcast: De Wielerredactie.  In deze podcast gaan we op onderzoek en duiken we dieper in de wielermaterie. Waarom hebben wielrenners broze botten? Maakt profwielrenner zijn wel gelukkig? Komen hartklachten vaker voor dan vroeger? En hoe werkt het verdienmodel van een wielerploeg? Abonneer je nu (https://www.nporadio1.nl/podcasts/de-wielerredactie/) en mis geen enkele aflevering. 
10/24/202341 seconds
Episode Artwork

#335 - 'Ajax heeft een type Dick Advocaat nodig'

Presentator Arno Vermeulen blikt met Jeroen Elshoff, Arman Avsaroglu en Jeroen Grueter terug op de afgelopen voetbalweek.  
10/23/202347 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

#334 - 'Nu al verheugen op Frenkie de Jong en Reijnders op 1 middenveld'

Presentator Arno Vermeulen blikt samen met verslaggever Jeroen Stekelenburg en commentatoren Jeroen Elshoff en Arman Avsaroglu terug op de door Nederland met 1-0 gewonnen EK-kwalificatiewedstrijd tegen Griekenland.
10/16/202325 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

#333 - ‘Dit is geen groepswedstrijd, maar een finale’

Vanuit Athene kijkt presentator Arno Vermeulen met verslaggever Jeroen Stekelenburg en commentatoren Arman Avsaroglu en Jeroen Elshoff vooruit op de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Griekenland en Nederland.
10/15/202324 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

#332 - 'Debutanten geven kleur aan de Oranje avond'

Arno Vermeulen blikt samen met Jeroen Elshoff, Arman Avsaroglu en Jeroen Stekelenburg terug op de Mbappé show in Amsterdam.
10/13/202325 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

#331 - ‘Elke kans die je krijgt om Kylian Mbappé te zien, moet je pakken’

Jeroen Stekelenburg blikt samen met Jeroen Elshoff en Arman Avsaroglu vooruit op de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Nederland en Frankrijk van vrijdagavond in de Johan Cruijf Arena.
10/12/202330 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

#330 - 'Ajax: acceptatie van moedeloosheid'

Presentator Arno Vermeulen blikt met Jeroen Elshoff, Arman Avsaroglu, Jeroen Grueter en Jan Roelfs terug op de afgelopen voetbalweek.  
10/9/202347 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

#329 - 'Steijn en de spelersgroep zijn op elkaar uitgekeken'

Presentator Jeroen Stekelenburg blikt met Arman Avsaroglu, Jeroen Grueter en Jan Roelfs terug op de afgelopen voetbalweek.  
10/2/202355 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

#328 - 'Oranje doet weer mee dankzij Renate Jansen'

Het Nederlands elftal heeft eindelijk gewonnen van een groot land. En wat voor een: WK-finalist Engeland, de ploeg van Sarina Wiegman. Presentator Gert van ' t Hof praat na met commentator Frank Wielaard, analist Leonne Stentler en verslaggever Rivkah op het Veld.
9/26/202321 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

#327 - 'Wie is de volgende dominosteen bij Ajax?'

Presentator Jeroen Stekelenburg blikt met Arman Avsaroglu, Jeroen Grueter en Jeroen Elshoff terug op de afgelopen voetbalweek.  
9/25/202352 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

#326 - Oranje ´teleurstellend en slecht´ tegen België

De Nations League is begonnen, maar Oranje heeft nog steeds nul punten. Presentator Rivkah op het Veld bespreekt de nederlaag tegen België met commentatoren Jan Roelfs en Frank Wielaard en verslaggever Susanne Morren. Het gesprek gaat over de motivatie voor de Olympische Spelen, het debuut van keeper Weimar en wat er moet gebeuren richting Engeland.
9/22/202319 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

#325 - Ajax zit in een diepe, diepe crisis

Arno Vermeulen bespreekt de voetbalweek met commentatoren Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Jan Roelfs.
9/18/202351 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

#324 - 'Oranje hardleers, maar met grote stap richting EK'

Na afloop van de interland in Dublin praat Arno Vermeulen na met Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Jeroen Stekelenburg over de moeizame winst van het Nederlands Elftal. 
9/10/202324 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

#323 - 'De overwinning tegen de Grieken is niet zoveel waard als het hier misgaat'

Arno Vermeulen blikt in Dublin met Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Jeroen Stekelenburg vooruit op de EK kwalificatiewedstrijd van zondagavond tegen Ierland.
9/9/202330 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

#322 - 'Eindelijk een probleemloze wedstrijd'

Arno Vermeulen blikt met Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Jeroen Stekelenburg terug op de 3-0 overwinning van het Nederlands elftal op Griekenland.
9/7/202318 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

#321 - 'We willen wel eens een swingend Oranje zien.'

Arno Vermeulen blikt sammen met een blik Jeroen'en vooruit op Nederland-Griekenland van morgenavond. Verder komt uiteraard de uitspraak van Louis van Gaal ter sprake.
9/6/202331 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

#320 - 'Er is nu al een breuk bij Ajax'

Presentator Arno Vermeulen blikt met Jeroen Stekelenburg, Jeroen Grueter en Ragnar Niemeijer terug op de afgelopen voetbalweek.  
9/4/202344 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

#319 - 'Ron Jans zou prima bij FC Utrecht passen'

Presentator Arno Vermeulen blikt met Arman Avsaroglu, Jeroen Grueter en Jan Roelfs terug op de afgelopen voetbalweek.  
8/28/202341 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

#318 - 'Feyenoord moet op zoek naar een nieuwe nummer 1 doelman'

Presentator Arno Vermeulen blikt met Arman Avsaroglu, Jeroen Grueter en Jan Roelfs terug op de afgelopen voetbalweek.  
8/21/202347 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

#317 - 'Slot moet kiezen tussen Wieffer en Zerrouki'

Presentator Arno Vermeulen blikt met Arman Avsaroglu, Jeroen Grueter en Jan Roelfs terug op de afgelopen voetbalweek.  
8/14/202341 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

#316 - 'Deze kwartfinale was een ´wat als´-wedstrijd'

Het WK zit erop voor Oranje. Spanje gaat door, het Nederlands elftal naar huis. Presentator Rivkah op het Veld beschouwt na met ESPN-collega Fresia Cousiño Arias, commentator Frank Wielaard en verslaggever Susanne Morren. Conclusie: Spanje is een terechte winnaar, maar Nederland heeft genoeg om hoop uit te putten voor de toekomst.
8/11/202327 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

#315 - 'Het gaat morgen om het eerste kwartier'

Spanje is al jaren een angstgegner voor Nederland: Oranje heeft moeite met het tiki-taka voetbal. Presentator Rivkah op het Veld bespreekt met Eline de Zeeuw, Susanne Morren en Frank Wielaard waarom dat nu anders zou liggen. Het zelfvertrouwen is groot bij het Nederlands elftal, terwijl de Spanjaarden een chaotische voorbereiding op het WK kenden. 
8/10/202323 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

#314 - 'Wake-up call voor Oranje'

Oranje is door naar de kwartfinale. Maar makkelijk ging het niet in de achtste finales tegen Zuid-Afrika. Presentator Rivkah op het Veld doet de nabeschouwing met verslaggever Susanne Morren en commentator Frank Wielaard. Het gesprek gaat over uitblinker Daphne van Domselaar, waarom de verdediging het vandaag lastig had en wie Danielle van de Donk moet vervangen tegen Spanje. 
8/6/202319 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

#313 - 'Stefanie van der Gragt heeft haar laatste wedstrijd nog niet gespeeld'

Morgen speelt Oranje de achtste finale tegen Zuid-Afrika - Nederland is de grote favoriet. Presentator Rivkah op het Veld bespreekt in Sydney met Eline de Zeeuw, Frank Wielaard en Susanne Morren of dat terecht is. Bij Oranje is de sfeer kalm en gefocust, bij Zuid-Afrika wordt er gedanst en gebeden. Over één ding is deze groep het eens: we zien Stefanie Van der Gragt nog terug.
8/5/202322 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

#312 - ´Bij de mannen was dit nooit gebeurd´

Een speciale podcast vanuit het spelershotel van Oranje. We spreken daar met KNVB-directeur Jan Dirk van der Zee. Presentator Rivkah op het Veld, verslaggever Susanne Morren en commentator Frank Wielaard bespreken met hem het toernooi tot nu toe. Ook gaat het over de aanstelling van Mark Parsons, waarom het zo vaak tegenzat met trainingsvelden deze zomer en waarom het Nederlands elftal valt onder de directeur amateurvoetbal.
8/4/202335 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

#311 - 'Brugts toekomstig wereldvoetbalster van het jaar?'

Nederland is groepswinnaar geworden op het WK. Presentator Rivkah op het Veld bespreekt de wedstrijd met verslaggever Susanne Morren, commentator Frank Wielaard en NU.nl-journalist Jeroen van Barneveld. De wondergoals van Esmee Brugts, de klasse van Lieke Martens en de jongste WK-debutant van Nederland komen voorbij. Net als de kansen van Oranje verder in het toernooi.
8/1/202327 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

#310 - 'Bijna iedereen bij Oranje kan doelpunten maken'

Het einde van de groepsfase nadert. Presentator Rivkah op het Veld beschouwt voor op Vietnam - Nederland met commentator Frank Wielaard en verslaggever Susanne Morren. En Eline de Zeeuw is op bezoek in het Amerikaanse kamp, waar journalisten vast zoeken naar restaurants in Sydney - de plaats waar de groepswinnaar de volgende wedstrijd speelt. Oranje heeft doelpunten nodig, maar gelukkig zijn er genoeg goalgetters in het team.
7/31/202322 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

#309 - ´Nederland is nu favoriet voor de groepswinst´

Nederland heeft de Verenigde Staten op een gelijkspel gehouden. Met hangen en wurgen, dat wel. Presentator Rivkah op het Veld bespreekt de wedstrijd met commentator Frank Wielaard, verslaggever Susanne Morren en NRC-journalist Koen Greven. Wat zegt dit duel over het vervolg van het toernooi? En wie gaat er als groepswinnaar door?
7/27/202319 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

#308 - ´De bondscoach vond het niet leuk dat ik dat zei´

Morgen is het D-day: Oranje speelt tegen wereldkampioen de Verenigde Staten. Presentator Rivkah op het Veld praat erover met verslaggever Susanne Morren, commentator Frank Wielaard en ANP-journalist Tjeerd Wiersma die zelf in Nieuw-Zeeland woont. Verslaggever Eline de Zeeuw ging op bezoek bij een voetbalschoenenfabrikant. En we constateren dat er slechts twee landen echt op stoom zijn dit WK.
7/26/202325 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

#307 - 'Jackie Groenen is de nieuwe kannibaal van Oranje'

De kop is eraf: Nederland heeft de eerste drie punten binnen op het WK na winst op Portugal. Presentator Rivkah op het Veld praat na met verslaggever Susanne Morren, commentator Frank Wielaard en ESPN-collega Fresia Cousiño Arias. Er zijn zorgen om de blessure van Lineth Beerensteyn, er is waardering voor Stefanie van der Gragt en het gaat vast over verbeterpunten. Want over een paar dagen is wereldkampioen de Verenigde Staten de tegenstander.
7/23/202326 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

#306 - 'Als Nederland goed is, is Portugal geen probleem'

Presentator Rivkah op het Veld praat met verslaggevers Susanne Morren en Eline de Zeeuw en commentator Frank Wielaard over het WK voetbal. Het Nederlands elftal speelt morgen de eerste wedstrijd tegen Portugal, Sherida Spitse lijkt het systeem al te hebben verklapt. Er is geen grote topfavoriet voor de wereldtitel en dat is goed voor de spanning. En op welke Oranje-speelsters moeten we letten dit toernooi?
7/22/202330 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

#305 - 'Nederland speelt wel heel aanvallend'

Presentatoren Gert van 't Hof en Rivkah op 't Veld kijken met analist Leonne Stentler en commentator Frank Wielaard terug op de laatste wedstrijd voor het WK van de Nederlandse voetbalvrouwen tegen België.0
7/3/202321 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

#304 - 'We dachten even dat Koeman zou opstappen'

Presentator Arno Vermeulen blikt in de laatste aflevering van dit seizoen met Jeroen Stekelenburg, Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter terug op de prestatie van Oranje in de Nations League. 
6/19/202342 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

#303 - "Laat Modric hem nu maar winnen ook"

Arno Vermeulen, Arman Avsaroglu, Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter praten na over de door Nederland met 4-2 verloeren wedstrijd tegen Kroatië.
6/15/202319 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

#302 - 'Hoe zal Heitinga kijken naar de komst van Steijn naar Ajax?'

Presentator Arno Vermeulen bespreekt met Jeroen Stekelenburg en Jeroen Grueter de afgelopen voetbalweek. 
6/12/202344 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

#301 - "De titel van Antwerp is de reïncarnatie van Mark van Bommel"

In de NOS Voetbalpodcast praat Jeroen Stekelenburg met Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Philip Kooke over onder meer de spectaculaire ontknoping in het Belgische voetbal.
6/5/202341 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

#300 - 'Ajax wordt ook de komende drie jaar geen landskampioen'

Presentator Arno Vermeulen blikt terug op de afgelopen voetbalweek met Arman Avsaroglu, Jeroen Grueter en Jeroen Elshoff. 
5/29/202348 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

#299 - 'Feyenoord moet Arne Slot de Spurs gunnen'

Presentator Arno Vermeulen blikt terug op de afgelopen voetbalweek met Arman Avsaroglu, Jeroen Grueter en Jeroen Elshoff. 
5/22/202352 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

#298 - 'Dit kampioenschap is een feest voor het voetbal'

Presentator Jan Roels praat met Jeroen Stekelenburg, Jeroen Elshoff en Philip Kooke over het kampioenschap van Feyenoord, de problemen met supporters en het Europese avontuur van AZ.
5/15/202342 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

#297 - 'Dit is de titel van het zelfvertrouwen'

Presentator Jeroen Stekelenburg blikt terug op de afgelopen voetbalweek met Arman Avsaroglu, Jeroen Elshoff en Jan Roelfs.
5/8/202351 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

#296 - 'Peter Bosz niet benaderd door Ajax'

Presentator Arno Vermeulen blikt terug op de afgelopen voetbalweek met Jeroen Stekelenburg, Jeroen Grueter en Frank Wielaard.
5/1/202346 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

#295 - 'Feyenoord wordt ook volgend seizoen kampioen'

Presentator Arno Vermeulen blikt terug op de afgelopen voetbalweek met Jan Roelfs, Jeroen Grueter en Jeroen Elshoff. 
4/24/202346 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

#294 - 'Feyenoord op cruisecontrol naar de titel'

Presentator Jeroen Stekelenburg blikt terug op de afgelopen voetbalweek met Jan Roelfs, Arman Avsaroglu en Jeroen Elshoff. 
4/17/202345 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

#293 - 'Voetbal was oorlog'

Presentator Arno Vermeulen blikt terug op de afgelopen voetbalweek met Jeroen Stekelenburg, Jeroen Grueter en hoogleraar evolutionaire psychologie Mark van Vugt, schrijver van het boek FC Sapiens over het verband tussen voetbalvandalisme en (oer)menselijk gedrag.
4/10/202348 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

#292 - “Het was een hoopvolle wedstrijd omdat Oranje dingen liet zien waarvan je niet meer wist dat het erin zat”

Presentator Gert van ‘t Hof blikt met Rivkah op het Veld, Frank Wielaard en Leonne Stentler terug op de oefeninterland die Nederland ongelukkig met 1-0 verloor van Duitsland. “Door blessures hebben we de échte voorkeuren van Jonker nog steeds niet kunnen zien”.
4/7/202322 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

#291 - 'Kudus is de enige Ajax-speler die Feyenoord nog beter maakt'

Presentator Arno Vermeulen blikt met Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Jan Roelfs terug op de afgelopen voetbalweek. Ze spreken over het machtsvacuüm in Amsterdam, de aanstaande titel in Rotterdam en ze hebben een advies voor FC Groningen. Maar de grootste vraag: waar is Burak Yilmaz?
4/3/202343 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

#290 - 'Er hangt een muffe geur rond Oranje'

Presentator Jeroen Stekelenburg blikt met commentatoren Arman Avsarolgu, Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter terug op de EK kwalificatiewedstrijd tussen Nederland en Gibraltar.
3/28/202325 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

#289 - 'Er was weinig zelfkritiek te bespeuren bij de bondscoach'

Presentator Jeroen Stekelenburg bespreekt samen met commentatoren Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Arman Avsaroglu de afgang van Oranje in Frankrijk, de aankomende Nations League Finals en de wedstrijd tegen dreumes Gibraltar. 
3/26/202325 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

#288 - 'Alle keuzes van Koeman pakten verkeerd uit'

Presentator Jeroen Stekelenburg blikt met commentatoren Arman Avsaroglu, Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter vanuit Parijs terug op de door Nederland met 4-0 verloren EK kwalificatiewedstrijd tegen Frankrijk.
3/25/202333 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

#287 - 'Dit wordt de doorbraak van Xavi Simons in Oranje'

Presentator Jeroen Elshoff blikt met commentatoren Arman Avsaroglu en Jeroen Grueter vanuit Parijs vooruit op de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Frankrijk en Nederland.
3/23/202323 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

#286 - 'Feyenoord moet het salaris van Slot verdubbelen'

Presentator Jan Roelfs blikt met Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Arman Avsaroglu terug op de afgelopen voetbalweek met onder meer de Klassieker in Amsterdam.
3/20/202343 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

#285 - 'Is Ajax - Feyenoord de Vorentscheidung?'

Presentator Jan Roelfs blikt met Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Arman Avsaroglu terug op de afgelopen voetbalweek.
3/13/202329 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

#284 - 'John Heitinga is geen tussenpaus bij Ajax'

Presentator Arno Vermeulen blikt met Jan Roelfs, Jeroen Grueter en Arman Avsaroglu terug op de afgelopen voetbalweek. Ze hebben het onder meer over het optreden van Cody Gakpo tegen Manchester United, de wederopstanding van Cambuur en de arbitrage die Feyenoord gunstig gezind lijkt te zijn.
3/6/202345 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

#283 - 'Erik ten Hag heeft Manchester United gereanimeerd'

Presentator Arno Vermeulen blikt met Jan Roelfs, Jeroen Grueter en Philip Kooke terug op de afgelopen voetbalweek. Aandacht voor Xavi Simons, de terugval van FC Twente en de eredivisiewedstrijden. 
2/27/202343 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

#282 - 'Feyenoord op titelkoers maar Slot zal er niet een wijntje extra om hebben gedronken'

Presentator Jeroen Stekelenburg bespreekt met Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Philip Kooke de afgelopen voetbalweek. 
2/20/202344 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

#281 - Met schorsing van Kokcü mist Feyenoord vooral haar aanvoerder

In de NOS Voetbalpodcast praat Arno Vermeulen met commentatoren Arman Avsaroglu en Philip Kooke en verslaggever Jeroen Stekelenburg over onder meer de 'leukste' voetbalcompetitie van Europa, de eredivisie.
2/13/202349 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

#280 - 'Xavi Simons is het grootste talent van Europa'

In deze aflevering praat presentator Jeroen Stekelenburg met Jeroen Elshoff, Arman Avsaroglu en Arno Vermeulen over de afgelopen speelronde in de eredivisie. Het gaat over de stormachtige ontwikkeling van Xavi Simons, de blessures bij Feyenoord en de opmars van Ajax.
2/6/202346 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

#279 - 'Ajax moet Tuchel of Van Gaal bellen'

Presentator Arno Vermeulen blikt met Arman Avsaroglu, Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter terug op het afgelopen eredivisieweekend. Ze bespreken de 5-5 tussen FC Utrecht en AZ, de topper tussen FC Twente en Feyenoord en de ‘ongelukkige’ arbitrage. Ook maken de mannen zich zorgen over de situatie in Groningen.
1/30/202346 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

#278 - 'Twente en AZ hebben meer kans op de titel dan Ajax en PSV'

Presentator Arno Vermeulen praat met Tom Egbers, Jeroen Elshoff en Jeroen Stekelenburg over de presentatie van de nieuwe bondscoach Ronald Koeman en over de wedstrijd Feyenoord tegen Ajax.
1/23/202343 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

#277 - 'Als Feyenoord wint, moet Ajax zich doodschamen'

Presentator Arno Vermeulen blikt met Jan Roelfs, Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter terug op het afgelopen eredivisieweekend.
1/16/202343 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

#276 - 'Zerrouki bepaalt wie landskampioen wordt'

Presentator Arno Vermeulen blikt met Jan Roelfs, Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter terug op het afgelopen eredivisieweekend.
1/9/202340 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

#275 - 'Messi is nu echt de beste voetballer ooit'

Presentator Arno Vermeulen bespreekt samen met commentator Arman Avsaroglu, commentator Andy Houtkamp, commentator Jan Roelfs en commentator Jeroen Elshoff de finale van het wereldkampioenschap voetbal 2022. De droomfinale tussen Argentinië en Frankrijk waarbij de Argentijnse keeper Emiliano Martinez, Kylian Mbappé en Lionel Messi de hoofdrol speelden.
12/18/202236 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

#274 - 'We krijgen toch onze droomfinale'

Presentator Arno Vermeulen bespreekt samen met commentator Jan Roelfs, commentator Jeroen Elshoff en commentator Philip Kooke de halve finale van vandaag en de finale van zondag. Het doorzettingsvermogen van de Marokkanen, het prachtige doelpunt van Theo Hernández en de missie van Lionel Messi.
12/14/202234 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

#273 - 'Ouderwetse, weergaloze dribbel van Messi'

Presentator Arno Vermeulen bespreekt samen met commentator Jan Roelfs, commentator Jeroen Elshoff en commentator Jeroen Grueter de halve finale van vandaag en van morgen. De sfeer in het stadion na de winst van Argentinië, de kwaliteiten van Messi en de halve finale van morgen tussen Frankrijk en Marokko.
12/13/202231 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

#272 - 'Argentinië wilde niet Oranje, maar Louis van Gaal verslaan'

Jeroen Elshoff neemt samen met Jan Roelfs en Kees Jongkind de zaterdagavond gespeelde kwartfinales door. De heren komen ook nog even terug op de wedstrijd Nederland - Argentinië en de opstootjes die daarbij plaatsvonden.
12/10/202236 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

#271 - 'Lahoz maakte er een zooitje van'

Presentator Arno Vermeulen bespreekt samen met commentator Jan Roelfs en commentator Jeroen Elshoff de wedstrijden van vandaag. Het Nederlands elftal dat is uitgeschakeld op het WK, de winst van Kroatië en vragen van de luisteraars.
12/9/202229 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

#270 - 'Noa Lang is de Nederlandse Messi'

Presentator Arno Vermeulen bespreekt samen met commentator Jeroen Elshoff, commentator Jan Roelfs en commentator Arman Avsaroglu de wedstrijden van morgen. De persconferentie van Van Gaal en de opstelling en strategie van het Nederlands elftal tegen Argentinië.
12/8/202241 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

#269 - 'De hele Arabische wereld staat achter Marokko'

Presentator Arno Vermeulen bespreekt samen met commentator Jeroen Elshoff en commentator Jan Roelfs de wedstrijden van vandaag en van morgen. De sfeer in de stadions, het voorzichtige Spanje en het doorzettingsvermogen van Marokko, het fantastische Portugal en vragen van de luisteraars.
12/6/202238 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

#268 - 'Alleen Marokko kan nog voor een verrassing zorgen'

Presentator Arno Vermeulen bespreekt samen met commentator Philip Kooke en commentator Frank Wielaard de wedstrijden van vandaag en van morgen. De verdeling van de landen bij de laatste 8, het matige Kroatië, het sterke Brazilië en vragen van de luisteraars.
12/5/202239 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

#267 - 'Mbappé loopt net zo hard als een kameel'

Presentator Arno Vermeulen bespreekt samen met commentator Jeroen Elshoff, commentator Jan Roelfs en commentator Kees Jongkind de wedstrijden van vandaag en van morgen. Een niet te stoppen Kylian Mbappé, Franse spelers met records, Kamelenraces en het Koreaanse elftal. 
12/4/202241 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

#266 - 'Lionel Messi? Een mooie klus voor Jurriën Timber'

Presentator Arno Vermeulen bespreekt samen met commentator Frank Wielaard en journalist Tom Egbers de wedstrijden van vandaag en van morgen. De overwinning van het Nederlands elftal, de prestaties van de spelers en het sterke Argentinië dat we treffen in de kwartfinale.
12/3/202233 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

#265 - 'Het wordt een spectaculaire wedstrijd'

Presentator Jeroen Elshoff bespreekt samen met commentator Frank Wielaard, commentator Philip Kooke en analist Pierre van Hooijdonk de wedstrijden van gisteren en van morgen. De afgang van Duitsland en België, of Japan kan verassen in de achtste finale en de opstelling van het Nederlands elftal tegen de Verenigde Staten.
12/2/202242 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

#264 - 'Deze sensationele avond herinneren we ons over 10 jaar nog'

Presentator Arno Vermeulen bespreekt samen commentator Jan Roelfs, commentator Kees Jongkind en commentator Arman Avsaroglu de wedstrijden van de dag en van morgen. De spannende ontknoping van Groep E, de groepswinst van Japan, de uitschakeling van Duitsland en wat we van de wedstrijden van morgen kunnen verwachten.
12/1/202231 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

#263 - 'Alles is te danken aan Dick Advocaat'

Presentator Arno Vermeulen bespreekt samen met commentator Frank Wielaard, commentator Philip Kooke en journalist Peter Vandenbempt de wedstrijden van de dag en van morgen. België die alles moeten geven tegen Kroatië, vragen van de luisteraars en het plan van Van Gaal.
11/30/202238 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

#262 - 'Nederland is aan zijn stand verplicht om te winnen van USA'

Presentator Arno Vermeulen bespreekt samen met commentator Jeroen Elshoff en journalist Tom Egbers de wedstrijd van het Nederlands elftal, de vorm van de Nederlandse spelers en wat we kunnen verwachten in de achtste finale tegen de Verenigde Staten.
11/29/202238 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

#261 - 'De Qatarese fans gaan niet eens meer kijken'

Presentator Jeroen Elshoff bespreekt samen met commentator Jan Roelfs, commentator Kees Jongkind en commentator Arman Avsaroglu de wedstrijden van de dag en van morgen. De wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Qatar, het spektakel van Kameroen, de geweldige selectie van Brazilië en vragen van de luisteraars.
11/28/202233 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

#260 - 'Met van Gaal was België wereldkampioen geworden'

Presentator Jeroen Elshoff bespreekt samen met commentator Frank Wielaard, verslaggever Chiel van Koldenhoven en commentator Stef Wijnants de wedstrijden van de dag. De nederlaag van de Belgen, de overwinning van de Marokkanen en de nederlaag van de Japanners.
11/27/202233 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

#259 - 'Mbappé is beter dan Messi'

Presentator Arno Vermeulen bespreekt samen met journalist Tom Egbers en commentator Kees Jongkind de wedstrijden van de dag. De winst van Argentinië tegen Mexico met een prachtig goal van Messi, de training van het Nederlands elftal en de kwaliteiten van Mbappé.
11/26/202237 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

#258 - 'Geloven de spelers wel in de missie van Van Gaal'

Presentator Arno Vermeulen bespreekt samen met commentator Jan Roelfs, commentator Jeroen Elshoff en verslaggever Chiel van Koldenhoven de matige wedstrijd van het Nederlands elftal en de mogelijke nieuwe opstellingen en strategieën.
11/25/202237 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

#257 - 'Brazilië favoriet, maar Japan kan verrassen'

Presentator Arno Vermeulen bespreekt samen met commentator Philip Kooke en journalist Tom Egbers de wedstrijden van de dag en de sfeer in Qatar. De opstelling van het Nederlands elftal tegen Ecuador, de saaie wedstrijd van Zwitserland tegen Kameroen, de wilskracht van Cristiano Ronaldo, de nieuwe talenten van het WK en vragen van de luisteraars.
11/24/202232 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

#256 - 'Duitsland nu al in do or die-situatie'

Presentator Arno Vermeulen bespreekt samen met commentator Frank Wielaard, commentator Jan Roelfs en commentator Arman Avsaroglu de wedstrijden van de dag en van morgen. Het goed voetballend Japan die de Duitsers te sterk af zijn, het sterk spelende Spanje, de knappe prestatie van Marokko tegen Kroatië en het verrassende Canada tegen de Belgen. 
11/23/202234 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

#255 - 'KNVB kan niet achterblijven bij de DFB'

Presentator Arno Vermeulen bespreekt samen met commentator Frank Wielaard, commentator Jan Roelfs en journalist Tom Egbers de wedstrijden van de dag. De nederlaag van Argentinië, de gemiste penalty van Lewandowski en het sterke Franse elftal.
11/22/202232 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

#254 - 'Soms hou je bij Frenkie je hart vast, maar het was wel een wereldassist'

Presentator Arno Vermeulen bespreekt samen met commentator Kees Jongkind en commentator Philip Kooke de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Senegal, de situatie in Qatar en de aanvoerdersbanden die worden gedragen.
11/21/202234 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

#253 - 'Senegal zonder Mané is een groter probleem dan Oranje zonder Memphis'

Presentator Arno Vermeulen blikt samen met commentator Jeroen Elshoff en commentator Arman Avsaroglu terug op de openingswedstrijd van het WK en bespreekt de mogelijke opstelling van het Nederlands elftal tegen Senegal.
11/20/202229 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

#252 - 'Nederland verliest zelden op een WK'

Presentator Arno Vermeulen blikt een dag voor de openingswedstrijd met commentator Jeroen Elshoff en verslaggever Jeroen Stekelenburg vooruit op het wereldkampioenschap voetbal en de kansen van het Nederlands elftal.
11/19/202230 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

#251 - 'Ajax kan niet verder met Schreuder'

Presentator Arno Vermeulen blikt met Philip Kooke, Jan Roelfs en Jeroen Grueter terug op het afgelopen eredivisieweekend en er wordt vooruitgeblikt op het WK in Qatar. 
11/14/202245 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

#250 - 'Schreuder haalt chip uit Ajaxcomputer'

Presentator Arno Vermeulen blikt met Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Arman Avsaroglu terug op het eredivisieweekend. Natuurlijk is er veel aandacht voor de topper Ajax-PSV en wordt er gesproken over de definitieve selectie van het Nederlands elftal, die bondscoach Louis van Gaal vrijdag bekendmaakt. 
11/7/202244 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

#249 - 'Met Luuk de Jong heeft PSV geen excuses meer'

Presentator Arno Vermeulen bespreekt met Jeroen Stekelenburg, Jeroen Elshoff en Jan Roelfs de belangrijkste ontwikkelingen in de voetbalwereld. Deze keer zitten ze niet in de studio in Hilversum, maar zijn ze te gast op de Johan Cruyff Academy in Amsterdam. Ze bespreken onder meer de waarde van Luuk de Jong voor PSV en Oranje.
10/31/202249 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

#248 - 'Dat waren de 6 meest spectaculaire minuten van dit seizoen'

Presentator Jeroen Stekelenburg blikt met Jeroen Grueter, Arman Avsaroglu en Philip Kooke terug op de afgelopen voetbalweek. 
10/24/202245 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

#247 - 'Feyenoord moet Trauner de nieuwe aanvoerder maken'

Presentator Arno Vermeulen blikt met Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Philip Kooke terug op het voetbalweekend.  Onder meer aandacht voor de week van Ajax en trainer Alfred Schreuder en Feyenoord-aanvoerder Orkun Kökçü, die weigerde de OneLove-band te dragen.
10/17/202248 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

#246 - 'AZ is echt een titelpretendent'

Presentator Arno Vermeulen blikt met Jan Roelfs, Jeroen Grueter en Jeroen Elshoff terug op het voetbalweekend.  Onder andere aandacht voor koploper AZ en Ajax-aanvoerder Dusan Tadic, die druk stond te coachen langs de zijlijn. 
10/10/202239 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

#245 - 'Problemen PSV nog groter dan bij Ajax'

Presentator Jeroen Stekelenburg blikt met Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Arman Avsaroglu terug op het afgelopen eredivisieweekend, waarin Ajax, PSV en Feyenoord niet wisten te winnen. 
10/3/202245 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

#244 - ' Van Gaal heeft nu een luxeprobleem in het doel '

Arno Vermeulen blikt na afloop van de door Nederland gewonnen wedstrijd tegen Belgie na met Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Jeroen Stekelenburg. 
9/25/202227 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

#243 - 'Wij gaan morgen winnen'

Presentator Arno Vermeulen kijkt samen met Elshoff, Grueter en Stekelenburg vooruit naar Nederland - België. Die wedstrijd wordt morgenavond gespeeld in de Johan Cruijff Arena en is de laatste wedstrijd van oranje voor het wereldkampioenschap in Qatar.
9/24/202232 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

#242 - 'Polen wordt in elk geval geen wereldkampioen'

Na afloop van Polen-Nederland blikt presentator Jereon Stekelenburg met Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Arman Avsaroglu terug op de overtuigende zege van het Nederlands elftal.
9/22/202226 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

#241 - 'NOS verslaggever vloert bijna Lewandowski tijdens training'

Presentator Jeroen Stekelenburg kijkt samen met Arman Avsaroglu en Jeroen Elshoff vooruit naar de Nations League wedstrijd van morgenavond in en tegen Polen.
9/21/202228 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

'Van Gaal was geprikkeld, geïrriteerd en een tikje onvriendelijk'

Presentator Jeroen Stekelenburg blikt met Tom Egbers, Jeroen Elshoff en Arman Avsaroglu terug op een zinderende Super Sunday én vooruit op de komende interlandperiode, die afgetrapt werd met een persconferentie op z'n Louis van Gaals.
9/19/202235 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

#239 - 'Kudus in spits beter dan Brobbey, die tandenknarsend voor de camera stond'

Presentator Arno Vermeulen blikt met Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Arman Avsaroglu terug op het afgelopen voetbalweekend. 
9/12/202245 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

#238 - Andries Jonker heeft Oranje op scherp gezet

In de NOS-voetbalpodcast blikt presentator Gert van 't Hof terug op de kwalificatie van de Nederlandse vrouwen voor het WK van 2023. Met Jeroen Elshoff, Leonne Stentler en Rivkah op 't Veld bespreekt hij onder meer de nipt gewonnen kwalificatiewedstrijd tegen IJsland.
9/7/202223 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

#237 - 'We zijn iets te enthousiast geweest over PSV'

Presentator Jeroen Stekelenburg praat met Jeroen Grueter, Philip Kooke en Arman Avsaroglu over de vorm van PSV en Feyenoord en het hectische slot van de transferzomer bij Ajax. Ook contact met Rivkah op het Veld over de cruciale WK-kwalificatiewedstrijd van de Nederlandse vrouwen tegen IJsland.
9/5/202242 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

#236 - 'Sensationele Xavi Simons straalt zoveel spelplezier uit'

Presentator Arno Vermeulen maakt met Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Philip Kooke een rondje over de voetbalwereld. Met aandacht voor: de honderd miljoen voor Antony, de toekomst van Cody Gakpo en het vreemdelingenlegioen van Feyenoord.
8/29/202246 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

#235 - 'Tip voor Van der Sar: informeer of Ronaldo bij Ajax wil spelen'

Presentator Arno Vermeulen maakt met Jeroen Grueter, Jan Roelfs en Philip Kooke een rondje over de voetbalwereld. Met aandacht voor: de blessure van Wijnaldum, de transferperikelen bij Ajax, de nieuwelingen bij Feyenoord, PSV-Rangers, het ontslag van Sjors Ultee en nog veel meer.
8/22/202247 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

#234 - 'Ten Hag heeft met 55 miljoen voor Martinez vooral Ajax geholpen'

Presentator Arno Vermeulen maakt met Frank Snoeks, Jan Roelfs en Philip Kooke een rondje over de voetbalwereld. Met aandacht voor: Erik ten Hag, het WK in Qatar, de eredivisie en de Europese play-off-wedstrijden aankomende week.
8/15/202244 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

#233 - 'Feyenoord kan spectaculair voetbal gaan spelen en meestrijden om de titel'

Arno Vermeulen bespreekt met Jeroen Greuter, Jan Roelfs en Arman Avsaroglu de eerste speelronde van het nieuwe eredivisie seizoen. 
8/8/202243 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

#232 - 'Het was een toernooi met tegenslag en slecht, te slecht voetbal van Nederland'

Nederland is in de kwartfinale van het EK uitgeschakeld door een veel sterker Frankrijk. Toch kwam het aan op een verlenging, want na 90 minuten voetbal stond het nog nul nul. Dat was vooral te danken aan keeper Daphne van Domselaar. Gert van 't Hof evalueert de prestaties van Oranje  en bondscoach Mark Parsons dit EK met Leonne Stentler, Rivkah op het Veld en Frank Wielaard.
7/24/202225 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

#231 - ‘De jonkies hebben het vertrouwen en de energie’

Nederland speelt zaterdag tegen Frankrijk in de kwartfinale van het EK. Oranje won het laatste groepsduel met 4-1 van een stug Zwitserland, maar dat had ook heel anders kunnen aflopen.  Gert van ‘Hof bespreekt het met Leonne Stentler, Rivkah Op het Veld en Jeroen Elshoff. Over een uitblinkende keeper Van Domselaar, de hoop op een scherpe Miedema en de gedurfde wissels van een steeds ontspanner wordende bondscoach.
7/17/202226 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

#230 - ‘Het is not done om je trainer zo af te maken’

Nederland boekt een zwaarbevochten 3-2 overwinning op Portugal en staat nu bovenaan in de poule. Over “de nieuwe ster” Damaris Egurrola, een tegenvallende Lieke Martens en een - alléén in de krant - zeer uitgesproken Jill Roord. Gert van ‘Hof blikt terug met Leonne Stentler, Rivkah Op het Veld en Frank Wielaard. 
7/13/202225 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

#229 - ‘Het was een do or die’

Nederland pakt een punt tegen Zweden (1-1) en verliest aanvoerder Sari van Veenendaal en Aniek Nouwen met blessures. Over een uitblinkende Groenen en een prima invalbeurt van de jonge keepster Van Domselaar. Gert van ‘t Hof blikt terug op Oranjes eerste EK-duel met Leonne Stentler, Rivkah Op het Veld en Jeroen Elshoff. 
7/9/202224 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

#228 - 'De verdediging is in alles weifelend'

Na de uitzwaaiwedstrijd tegen Finland (2-0) blikt Gert van 't Hof terug op de voorbereiding van Oranje. Met Leonne Stentler, Frank Wielaard en Rivkah Op het Veld gaat het ook over de kansen op het EK dat volgende week in Engeland begint.
7/2/202228 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

#227 - 'Parsons heeft een ongelofelijke valse start gemaakt'

Vanuit het NPO Podcastevent in TivoliVredenburg blikt Jeroen Elshoff samen met Suse van Kleef, Frank Wielaard en Leonne Stentler terug op de uitglijder van Oranje tegen Engeland (5-1) en vooruit op het aankomende EK vrouwenvoetbal.
6/27/202255 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

#226 - 'Nederland gaat meedoen om de wereldtitel'

Na de spectaculaire overwinning tegen Wales (3-2) blikt Jeroen Stekelenburg met Jeroen Grueter, Tom Egbers en Jeroen Elshoff terug. Verder wordt vooruitgekeken naar november, naar het WK in Qatar.
6/15/202226 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

#225 - 'Het was gewoon een prachtige voetbalavond'

Arno Vermeulen blikt met Jeroen Grueter, Arman Avsaroglu en Tom Egbers terug op het gelijkspel van het Nederlands elftal tegen Polen in de Nations League. 
6/12/202221 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

#224 - 'Dit was maar een halve kans voor de spelers die speelden tegen Wales'

Na de gewonnen interland tegen Wales (2-1) bespreekt Arno Vermeulen samen met Jeroen Stekelenburg, Jeroen Elshoff en Frank Snoeks de wedstrijd.
6/9/202226 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

#223 - 'We moeten nu niet denken dat het Nederlands elftal heel goed is'

Presentator Jeroen Stekelenburg blikt een uur na de 4-1 overwinning van het Nederlands elftal op België met Arman Avsaroglu, Jeroen Grueter en Jeroen Elshoff terug op de wedstrijd. 
6/4/202225 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

#222 - 'Als je het menselijke aspect zo belangrijk vindt selecteer je Wijnaldum wél'

Arno Vermeulen, Arman Avsaroglu, Tom Egbers en Jeroen Elshoff bespreken de selectie van bondscoach Louis van Gaal en aankomende wedstrijden van het Nederlands elftal in de Nations League.
5/30/202223 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

#221 - "Fantastisch dat er vier eigen spelers in een finale staan"

In de NOS -Voetbalpodcast blikt Arno Vermeulen met commentatoren Arman Avsaroglu en Jeroen Elshoff terug op de finale om de Conference League. Feyenoord werd daarin na een uitstekend seizoen verslagen door AS Roma.
5/25/202223 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

#220 - ‘Bij de Italiaanse media ging het geen seconde over Feyenoord, alleen Mourinho telt’

Presentator Jeroen Elshoff blikt met Arman Avsaroglu en Joep Schreuder in Tirana vooruit op de Conference League-finale van Feyenoord tegen AS Roma. 
5/24/202225 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

#219 - 'Feyenoord moet de finale spelen zoals ze de finale gehaald hebben'

Arno Vermeulen bespreekt met Jeroen Greuter, Jeroen Elshoff en Arman Avsaroglu op de play-offs om Europees voetbal, maar de analisten blikken natuurlijk ook vooruit op de Conference League-finale van Feyenoord tegen AS Roma.
5/23/202240 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

#218 - 'Ajax is een wat fletse kampioen'

Jeroen Stekelenburg blikt met Arman Avsaroglu, Jeroen Grueter en Jeroen Elshoff terug op het afgelopen eredivisieseizoen. Het gaat onder andere over de ontsnapping van Fortuna en Sparta, de titel van Ajax en het project-Roger Schmidt.
5/16/202254 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

#217 - 'De arbitrage bij Feyenoord-PSV heeft aan alle kanten gefaald'

Presentator Arno Vermeulen blikt samen met collega-commentatoren Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Jan Roelfs terug op het afgelopen eredivisieweekend. Onder andere veel aandacht voor de discutabele penalty die PSV tegenkreeg, het gelijkspel bij AZ-Ajax en de spannende strijd tegen degradatie.
5/9/202240 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

#216 - 'Hoe dan ook, waar je die 4 miljoen euro vandaan haalt, Dessers moet je kopen'

Samen met Jeroen Stekelenburg, Jeroen Grueter en Philip Kooke bespreekt Arno Vermeulen het afgelopen voetbalweekend. Ook wordt er vooruitgeblikt op het duel tussen Olympique Marseille en Feyenoord in de halve finale van de Conference League.
5/2/202243 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

#215 - 'Er komen donkere tijden aan voor Sparta, het is een puinhoop'

In deze aflevering bespreekt verslaggever Jeroen Stekelenburg samen met Arman Avsaroglu, Philip Kooke en Jeroen Elshoff onder andere de nijpende situatie bij Sparta Rotterdam.
4/25/202242 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

#214 - 'Ajax begint meer en meer op een Jenga-puzzel te lijken, het stort in'

In deze aflevering blikt presentator Arno Vermeulen met Jeroen Grueter, Jan Roelfs en Arman Avsaroglu onder andere terug op de zinderende bekerfinale tussen Ajax en PSV.
4/18/202239 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

#213 - 'Het interesseert Onana geen reet meer, Stekelenburg moet bekerfinale keepen'

In deze aflevering praten Jeroen Stekelenburg, Rivkah op het Veld, Jeroen Elshoff en Jan Roelfs over de afgelopen voetbalweek. Het gaat onder meer over André Onana, Luuk de Jong, de Oranjevrouwen en de strijd onderin de eredivisie.
4/11/202247 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

#212 - 'Hoe Van Gaal hierin staat, daar kan je alleen maar respect voor hebben'

In deze aflevering blikt presentator Arno Vermeulen met Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Jan Roelfs terug op het voetbalweekend en op het nieuws van bondscoach Louis van Gaal die lijdt aan prostaatkanker.
4/4/202242 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

#211 - 'Fenomenale Frenkie de Jong keerde de wedstrijd in zijn eentje'

In deze aflevering blikt presentator Arno Vermeulen met Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Jeroen Stekelenburg terug op het gelijkspel van Oranje in de oefenwedstrijd tegen Duitsland.
3/30/202224 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

#210 - 'Weet niet of Ten Hag de uitspraken van Van Gaal leuk vindt'

Arno Vermeulen, Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Jeroen Stekelenburg blikken vooruit op de oefenwedstrijd van het Nederlands elftal, dinsdag tegen Duitsland. 
3/28/202229 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

#209 - 'Die rentree van Eriksen, ik had duimendik kippenvel op m'n rug'

Een terugblik op de oefenwedstrijd Nederland - Denemarken, met Jeroen Stekelenburg, Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Arman Avsaroglu.
3/27/202226 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

#208 - Er gaat het een en ander veranderen voor een aantal spelers met grote verdienste

In de NOS-voetbalpodcastblikt presentator Jeroen Stekelenburg met commentatoren Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter, en met presentator Tom Egbers, vooruit op de oefeninterland van Nederland tegen Denemarken. Het is voor bondscoach Louis van Gaal de start van de voorbereiding op het WK dat later dit jaar in Qatar wordt gehouden.
3/25/202232 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

#207 - 'Is Overmars niet te besmet om technisch directeur te worden bij Antwerp FC?'

Presentator Jeroen Stekelenburg bespreekt met Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Jan Roelfs het nieuws dat Marc Overmars aan de slag gaat bij FC Antwerp als technisch directeur. Ook is er aandacht voor de Klassieker en het Nederlands elftal, dat komende week twee oefenwedstrijden speelt.
3/21/202241 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

#206 - 'PSV landskampioen? Kans wordt met de week groter'

Presentator Arno Vermeulen blikt met Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Arman Avsarolgu terug op het afgelopen voetbalweekend. Ook wordt er vooruitgekeken naar de Europese wedstrijden van de Nederlandse topclubs. 
3/14/202243 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

#205 - 'Nog negen wedstrijden, dit wordt een fantastische titelrace'

Presentator Jeroen Stekelenburg bespreekt met Jeroen Elshoff, Jan Roelfs en Philip Kooke de laatste ontwikkelingen op voetbalgebied. 
3/7/202238 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

#204 - 'Statement FIFA over Rusland is bizar, schaamteloos en hypocriet'

Presentator Arno Vermeulen bespreekt met Jeroen Grueter, Jan Roelfs, Arman Avsaroglu en Evgeniy Levchenko de oorlog in Oekraïne en de gevolgen voor de voetbalwereld. Ook is er aandacht voor het afgelopen voetbalweekend. 
2/28/202240 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

#203 - 'Ajax op zijn best gaat met een nulletje of drie van Benfica winnen'

In deze aflevering blikt presentator Arno Vermeulen met commentatoren Jan Roelfs, Jeroen Grueter en Philip Kooke vooruit op de komende Champions League-wedstrijd van Ajax tegen Benfica. Verder gaat het onder meer over de ongeregeldheden bij FC Utrecht - Vitesse, Phillip Cocu als mogelijke nieuwe trainer van PSV en de spelers die dit seizoen verrassen in de eredivisie. 
2/21/202248 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

#202 - Het PSV-rapport van Gerbrands: terugval na een goede start

In de NOS-Voetbalpodcast praat Arno Vermeulen met Jeroen Elshoff, Philip Kooke en Frank Snoeks onder meer over de mislukte crisbezwering bij Ajax en het vertrek van Toon Gerbrands bij PSV
2/14/202242 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

#201 - 'Komende dagen zullen meer details naar buiten komen in zaak-Overmars'

Presentator Arno Vermeulen praat in deze aflvering met commentatoren Frank Snoeks, Jeroen Elshoff en Philip Kooke over het plotselinge vertrek van Marc Overmars bij Ajax vanwege grensoverschrijdende berichten aan vrouwelijke collega's. Verder gaat het onder andere over de opvolging van PSV-trainer Roger Schmidt.
2/7/202248 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

#200 - 'Wim Jansen was de personificatie van geen woorden, maar daden'

In de tweehonderdste aflevering van de NOS Voetbalpodcast bespreekt presentator Jeroen Grueter met commentatoren Jan Roelfs en Philip Kooke het laatste nieuws uit de voetbalwereld. 
1/31/202237 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

#199 - 'Schmidt wint geen grote wedstrijden en dus is hij te licht bevonden'

Presentator Arno Vermeulen bespreekt samen met Jeroen Grueter, Frank Snoeks en Philip Kooke het afgelopen voetbalweekend.
1/24/202242 minutes, 1 second
Episode Artwork

#198 - 'Totale arrogantie van Ajax om zichzelf boven de wet te plaatsen'

Presentator Arno Vermeulen bespreekt met Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Jeroen Stekelenburg de laatste ontwikkelingen op voetbalgebied.
1/17/202243 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

#197 - 'Zonder bloeddorstige Kuip was Klassieker geen ene moer aan'

Presentator Arno Vermeulen bespreekt met Arman Avsaroglu, Jeroen Elshoff en Frank Snoeks de laatste ontwikkelingen op voetbalgebied. 
12/20/202140 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

#196 - 'Nederlaag Ajax is een zege voor de eredivisie'

Presentator Arno Vermeulen bespreekt met commentatoren Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Jan Roelfs het voorbije voetbalweekend. De mannen waren niet echt onder de indruk van het niveau van de meeste wedstrijden. De spanning bovenin de eredivisie kan ze wel bekoren.
12/13/202137 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

#195 - 'Marcel Brands is de ideale technisch directeur voor de KNVB'

Presentator Arno Vermeulen bespreekt met Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Jan Roelfs alle ontwikkelingen op voetbalgebied. 
12/6/202138 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

#194 - 'Op het kunstgrasveld van Sparta mag je geen eredivisieduel meer spelen'

Presentator Arno Vermeulen kijkt met Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Jan Roelfs terug op de afgelopen voetbalweek.  Onder andere aandacht voor het kunstgrasveld van Sparta, de zoektocht naar een nieuwe Ajax-spits en onrust bij Bayern München. 
11/29/202142 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

#193 - 'Antony is een fenomeen en levert Ajax over de 100 miljoen op'

Presentator Arno Vermeulen kijkt met Jan Roelfs, Arman Avsaroglu, Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter terug op de afgelopen voetbalweek.  Aandacht voor de incidenten in de stadions, het sterke spel van PSV en de prestaties van Ajacied Antony.
11/22/202138 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

#192 - 'Compact voetballen en controle houden, Oranje heeft het goed gedaan'

Vlak na Nederland-Noorwegen (2-0), de wedstrijd waarin Oranje zich plaatste voor het WK in Qatar, nemen Jeroen Stekelenburg, Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Frank Snoeks een nieuwe NOS Voetbalpodcast op. 
11/17/202124 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

#191 - 'Ongeval van Van Gaal kan geschenk voor Oranje zijn'

Dinsdag speelt het Nederlands elftal tegen Noorwegen voor een WK-ticket. Presentator Arno Vermeulen kijkt met Tom Egbers, Jeroen Elshoff en Jeroen Stekelenburg vooruit op het beslissende kwalificatieduel.
11/15/202122 minutes
Episode Artwork

#190 - 'Marten de Roon zat op de tribune, dat is de grootste fout geweest'

Presentator Arno Vermeulen blikt met Jeroen Stekelenburg, Jeroen Grueter en Jeroen Elshoff terug op de WK-kwalificatiewedstrijd van het Nederlands elftal in en tegen Montenegro, waar Oranje een ticket voor het WK door de handen liet glippen.
11/14/202126 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

#189 - 'Een echte finale zonder publiek, dat is verschrikkelijk'

Nederland speelt zaterdag tegen Montenegro en komende dinsdag tegen Noorwegen. In die laatste wedstrijd wordt het WK-ticket waarschijnlijk verdeeld. Maar na de persconferentie is het duidelijk: tegen Noorwegen is er geen publiek bij. Presentator Arno Vermeulen bespreekt het met Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Jeroen Stekelenburg.
11/12/202126 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

#188 - 'Enige echte oplossing voor Feyenoord is dat iemand de club koopt'

Presentator Arno Vermeulen bespreekt met Jeroen Elshoff, Jeroen Stekelenburg en Philip Kooke het afgelopen voetbalweekend. Aandacht voor Feyenoord, de blessures bij PSV en de cruciale week van het Nederlands elftal. 
11/8/202140 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

#187 - 'Grote puinhoop bij Feyenoord, dat wordt geregeerd door angst'

In deze aflevering bespreekt presentator Arno Vermeulen met commentatoren Jan Roelfs, Jeroen Grueter en Arman Avsaroglu het afgelopen voetbalweekend. Er is ook aandacht voor Feyenoord, waar algemeen directeur Mark Koevermans opstapte na bedreigingen. 
11/1/202141 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

#186 - 'Ten Hag is een toptrainer, bij Schmidt mis je tactisch vernuft'

Presentator Arno Vermeulen blikt met Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Jan Roelfs terug op het afgelopen voetbalweekend. Ze hebben natuurlijk extra aandacht voor de topper tussen Ajax en PSV (5-0). 
10/25/202143 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

#185 - 'Er zijn in coronatijd nieuwe groepen hooligans ontstaan'

Presentator Arno Vermeulen praat met Arman Avsaroglu, Jeroen Grueter en Jan Roelfs over NEC-Vitesse. Er wordt gezocht naar een verklaring voor het uit de hand lopen van de Gelderse derby. Verder gaat het onder meer over Ajax, Feyenoord en Mohamed Ihattaren.
10/18/202140 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

#184 - 'Hoezo geen vleugelaanvallers? Ze tuimelen over elkaar heen'

In de NOS-voetbalpodcast praat Arno Vermeulen met Jeroen Stekelenburg, Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter na over de WK-kwalificatiewedstrijd van het Nederlands elftal tegen Gibraltar: 6-0.
10/11/202120 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

#183 - 'Alles onder de 10-0 tegen Gibraltar is slecht'

Een speciale aflevering van de NOS Voetbalpodcast, want opgenomen tijdens het allereerste NPO Podcastevent in het Utrechtse muziekgebouw TivoliVredenburg. Presentator Arno Vermeulen praat met Jeroen Grueter, Arman Avsaroglu en Jeroen Elshoff over het Nederlands elftal. Met een gastoptreden van columnist Frank Heinen, een quiz en vragen uit het publiek.
10/11/20211 hour, 18 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

#182 - 'Bijlow pakte twee punten voor het Nederlands elftal'

In de NOS-voetbalpodcast praat Jeroen Stekelenburg met Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Frank Snoeks over de WK-kwalificatiewedstrijd van het Nederlands elftal tegen Letland. Het matige duel eindigde in een krappe 1-0 overwinning voor Oranje.
10/9/202126 minutes, 1 second
Episode Artwork

#181 - 'Het veld is hier zo egaal als een golfslagbad'

Presentator Jeroen Elshoff kijkt met Jeroen Grueter en Frank Snoeks vanuit Letland vooruit naar het WK-kwalificatiewedstrijd Letland - Nederland. Onder meer ervaringen uit het verleden, de omstandigheden in het stadion en Feyenoord-middenvelder Guus Til komen aan bod.
10/8/202122 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

#180 - 'Koeman moet gewoon zelf opstappen'

Presentator Arno Vermeulen kijkt met Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Jan Roelfs terug op het afgelopen eredivisieweekend. Ook is er aandacht voor de situatie van Ronald Koeman bij FC Barcelona en het Nederlands elftal, dat zich opmaakt voor WK-kwalificatiewedstrijden. 
10/4/202140 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

#179 - 'Slot is lekker bezig daar op Zuid'

Presentator Jeroen Stekelenburg blikt met Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Jan Roelfs terug op het afgelopen voetbalweekend.  Dit keer veel aandacht voor Feyenoord, Ajax en PSV. 
9/27/202143 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

#178 - 'Wisselbeleid van Schmidt is minachting van het publiek'

In deze aflevering bespreekt presentator Arno Vermeulen met Jan Roelfs, Arman Avsaroglu en Jeroen Grueter het afgelopen voetbalweekend. Er is natuurlijk veel aandacht voor de eredivisietopper PSV - Feyenoord, die door de Rotterdammers met 0-4 werd gewonnen. 
9/20/202137 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

#177 - 'AZ heeft de slechtste selectie in jaren'

Presentator Arno Vermeulen blikt met Arman Avsaroglu, Jan Roelfs en Jeroen Elshoff terug op het voetbalweekend. Veel aandacht is er voor de wedstrijd AZ - PSV.
9/13/202139 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

#176 - 'Wonder dat Van Gaal Oranje zo snel naar zijn hand zet'

In de NOS-voetbalpodcast blikt Arno Vermeulen met Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Jeroen Stekelenburg terug op de WK-kwalificatiewedstrijd van Oranje tegen Turkije (6-1 winst).
9/8/202123 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

#175 - 'Turkije gaat hetzelfde doen als Noorwegen: hangen en counteren'

Arno Vermeulen kijkt samen met Tom Egbers, Jeroen Stekelenburg en Jeroen Elshoff vooruit naar het WK-kwalificatieduel Nederland-Turkije. 
9/6/202131 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

#174 - 'Als Dumfries zich nou nog niet bewezen heeft'

In de NOS-voetbalpodcast blikt Arno Vermeulen met Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Jeroen Stekelenburg terug op de WK-kwalificatiewedstrijd van Oranje tegen Montenegro (4-0 winst).
9/4/202126 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

#173 - Van Gaal wil voorzichtig zijn met Van Dijk

In de NOS-voetbalpodcast praat Arno Vermeulen met Jeroen Stekelenburg en Jeroen Grueter over de laatste ontwikkelingen rond het Nederlandse elftal dat drie kwalificatiewedstrijden voor het WK speelt.
9/3/202135 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

#172 - Nieuwe verwachtingen Oranje komen (nog) niet uit

In de NOS Voetbalpodcast blikt Jeroen Stekelenburg samen met Jeroen Grueter en Jeroen Elshoff terug op de kwalificatieinterland die Oranje onder leiding van Louis van Gaal speelde in en tegen Noorwegen.
9/2/202130 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

#171 - 'Winnen van Noorwegen geeft nieuwe kracht na waardeloze zomer'

Vanuit Oslo blikt Jeroen Stekelenburg vooruit op de WK-kwalificatiewedstrijd van het Nederlands elftal tegen Noorwegen met Jeroen Grueter en Jeroen Elshoff.
9/1/202137 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

#170 - 'Buitengewone prestatie van FC Utrecht, die derde kunnen worden'

Presentator Arno Vermeulen bespreekt samen met Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Arman Avsaroglu het afgelopen voetbalweekend.
8/30/202137 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

#169 - 'Dit Ajax straalt een totaal gebrek aan honger uit'

Presentator Arno Vermeulen bespreekt samen met Arman Avsaroglu, Jan Roelfs en Jeroen Grueter het afgelopen voetbalweekeinde.
8/23/202145 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

#168 - 'Door vertrek Berghuis kunnen anderen zich beter ontplooien bij Feyenoord'

Presentator Arno Vermeulen bespreekt samen met Arman Avsarolgu, Jan Roelfs en Philip Kooke het afgelopen voetbalweek.
8/16/202145 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

#167 - 'Rare dingen aan de hand bij strafschoppenserie Engeland'

In deze aflevering van de NOS Voetbalpodcast blikt presentator Arno Vermeulen met Jeroen Stekelenburg, Jeroen Grueter en Jan Roelfs terug op de EK-finale tussen Engeland en Italië. 
7/12/202143 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

#166 - 'Makkelie zat 80 procent mis bij penalty Engelsen'

De finale van het EK voetbal is bekend. Engeland versloeg Denemarken en speelt zondag tegen Italië, dat eerder Spanje al uitschakelde. In de NOS Voetbalpodcast heeft presentator Arno Vermeulen het erover met Jeroen Stekelenburg, Jeroen Grueter en Jan Roelfs.
7/8/202146 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

#165 - 'Engeland speelt angsthazenvoetbal, Italië weer vervelend'

Presentator Arno Vermeulen bespreekt met Jeroen Elshoff, Jan Roelfs en Jeroen Stekelenburg het laatste nieuws uit de voetbalwereld. Ze blikken vooruit op de halve finales op het EK. 
7/5/202133 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

#164 - "Van Gaal als bondscoach zou een hoop rust creëren"

Jeroen Stekelenburg bespreekt met Jeroen Elshoff, Jan Roelfs en Arno Vermeulen het laatste nieuws uit de voetbalwereld. Zo geven ze bijvoorbeeld hun visie wie de nieuwe bondscoach van Oranje moet worden.
7/1/202138 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

#163 - "Afgang voor Nederlandse voetbal in Boedapest"

Presentator Jeroen Stekelenburg blikt met Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Tom Egbers terug op de achtste finale tussen Nederland en Tsjechië op het EK.
6/28/202131 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

#162 - 'Nederland mag nooit van Tsjechië verliezen, nooit'

Presentator Jeroen Stekelenburg blikt met Jeroen Grueter, Frank Snoeks en Tom Egbers vooruit op de achtste finale tussen Nederland en Tsjechië op het EK.
6/26/202125 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

#161 - "Malen heeft de concurrentiestrijd met Weghorst wel gewonnen"

In de NOS voetbalpodcast wordt teruggeblikt op de wedstrijd van Oranje tegen Noord-Macedonië. Arno Vermeulen praat over de wedstrijd met Tom Egberts, Jeroen Grueter en Jeroen Stekelenburg.
6/21/202122 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

#160 - 'Malen maakt een hattrick tegen Noord-Macedonië'

Er staat tegen Noord-Macedonië niets op het spel, maar rondom Oranje is er altijd genoeg te bespreken. In de NOS Voetbalpodcast kijkt presentator Arno Vermeulen samen met verslaggever Jeroen Stekelenburg en commentatoren Jan Roelfs en Jeroen Grueter vooruit.
6/20/202132 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

#159 - 'Het was counteren, maar wel heel slecht counteren'

Presentator Arno Vermeulen blikt met Tom Egbers, Jeroen Stekelenburg en Jeroen Elshoff terug op het EK-duel tussen Nederland en Oostenrijk.
6/18/202126 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

#158 - 'Waarom moet De Ligt eigenlijk spelen?'

Presentator Arno Vermeulen blikt samen met Jan Roelfs en Jeroen Stekelenburg vooruit op het EK-duel van Oranje tegen Oostenrijk.
6/16/202133 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

#157 - 'Wij hadden ongelijk en Frank de Boer had gelijk'

Presentator Arno Vermeulen blikt met Tom Egbers, Jeroen Stekelenburg en Jeroen Elshoff terug op het EK-duel tussen Nederland en Oekraïne.
6/14/202130 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

#156 - 'Oekraïne zou zomaar een bananenschil kunnen worden'

Presenator Arno Vermeulen blikt samen met Jan Roelfs en Jeroen Stekelenburg vooruit op het EK-duel van Nederland tegen Oekraïne.
6/12/202128 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

#155 - ‘We zijn al iets verder dan tegen Schotland’

Vanuit Enschede blikken Arno Vermeulen, Jeroen Stekelenburg, Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter terug op de oefenwedstrijd van Oranje tegen Georgië. 
6/7/202129 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

#154 - 'Frank de Boer handelt alsof-ie nog vier weken de tijd heeft'

Vanuit Portugal blikken Arno Vermeulen, Jeroen Stekelenburg, Frank Snoeks en Jeroen Elshoff terug op de oefenwedstrijd van Oranje tegen Schotland. 
6/3/202131 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

De historie in richting het EK: terug naar 1988

In de NOS EK-voetbalpodcast gaat presentator Arno Vermeulen in negen afleveringen terug in de historie van de Europees kampioenschappen. Van 1988 tot 2021. De smeuïge anekdotes, indrukwekkende verhalen en historische fragmenten zijn de ideale warming-up voor het komende EK voetbal. De NOS EK-voetbalpodcast is nu te vinden in jouw favoriete podcast-app. Abonneer op deze feed!
5/19/20211 hour, 1 minute, 54 seconds
Episode Artwork

#153 - "Dit is gedrag dat je niet moet belonen met applaus, maar juist moet veroordelen"

In de NOS Voetbalpodcast praat Arno Vermeulen met commentatoren Arman Avsaroglu, Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter over de laatste speelronde in de eredivise, de Champions League winst van Lieke Martens en het opmerkelijke optreden van de Feyenoord-fans en de reactie daarop van de spelers.
5/17/202149 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

#152 - 'Ik kon het eigenlijk niet geloven dat Robben speelde'

In de NOS Voetbalpodcast bespreekt presentator Arno Vermeulen met commentatoren Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Jan Roelfs het afgelopen voetbalweekend. 
5/10/202138 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

#151 - 'Waarom stapt hij niet gewoon op?'

In de NOS Voetbalpodcast bespreekt presentator Arno Vermeulen met voetbalcommentatoren Jan Roelfs, Arman Avsaroglu en Jeroen Grueter de afgelopen voetbalweek. Aandacht natuurlijk voor het kampioenschap van Ajax en de misère bij Feyenoord. 
5/3/202139 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

#150 - Tranen in je ogen door het publiek

Presentator Jeroen Stekelenburg bespreekt met Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Jan Roelfs het afgelopen voetbalweekend. Er is aandacht voor de degradatiestrijd, de rode kaart van Steven Berghuis en de terugkeer van het publiek op de tribunes. 
4/26/202143 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

#149 - ‘De Super League is gewoon een geldcomplot’

Presentator Arno Vermeulen bespreekt in de NOS Voetbalpocast de afgelopen voetbalweek met commentatoren Jan Roelfs, Arman Avsaroglu en Jeroen Grueter. De heren bespreken de bekerfinales van Nederland en Spanje, maar ook het Europese seizoen van Ajax en het overlijden van ‘Mister PSV’ Willy van der Kuijlen. 
4/19/202133 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

#148 - 'Heilig van overtuigd dat Emmen in eredivisie blijft'

In de NOS Voetbalpodcast bespreekt presentator Arno Vermeulen met voetbalcommentatoren Jan Roelfs, Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter de afgelopen voetbalweek. Dit keer extra aandacht voor de wederopstanding van FC Emmen en de rentree van Arjen Robben. 
4/12/202142 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

'Waarom doet Ihattaren dit nou?'

Presentator Arno Vermeulen blikt samen met Arman Avsaroglu, Jeroen Grueter en Jeroen Stekelenburg terug op het afgelopen voetbalweekend.
4/5/202143 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

#146 - 'De blessure van Daley Blind gooit grauwsluier over avond'

Het Nederlands elftal haalde uit in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Gibraltar. 't Won met 7-0, maar de op het oog zware blessure van Daley Blind zorgde voor gemengde gevoelens. Commentatoren Arno Vermeulen, Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Jan Roelfs bespreken de avond. Verslaggever Jeroen Stekelenburg praat vanuit Gibraltar mee.
3/30/202123 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

#145 - 'Geweldige Memphis Depay hoeft zich niet overal mee te bemoeien'

Het Nederlands elftal is de inhaalslag in zijn WK-kwalificatiepoule begonnen met een magere 2-0 zege op Letland. Arno Vermeulen bespreekt de wedstrijd met Rafael van der Vaart, Frank Snoeks en Jeroen Grueter.
3/27/202124 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

#144 - 'Had gek genoeg na afloop meer teleurstelling bij Oranje verwacht'

Het Nederlands voetbalelftal opende woensdagavond de kwalificatiereeks voor het WK van 2022 in Qatar met een 4-2 nederlaag in Turkije. Arno Vermeulen bespreekt met zijn collega's Jan Roelfs, Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter de teleurstellende interland.
3/24/202130 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

#143 - 'Het is op bij Feyenoord'

In deze aflevering bespreekt presentator Arno Vermeulen met Jan Roelfs, Jeroen Elshoff en Jeroen Stekelenburg het afgelopen voetbalweekend. Zo is er aandacht voor de sportieve en financiële malaise bij Feyenoord en wordt de topper AZ - PSV besproken. Ook gaat het over het Nederlands elftal, dat begint aan de kwalificatiewedstrijden voor het WK in Qatar.
3/22/202145 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

#142 - 'Brobbey kan een sensatie worden in de Bundesliga'

In deze aflevering van de NOS Voetbalpodcast praat presentator Arno Vermeulen met commentatoren Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Jeroen Stekelenburg. Het gaat onder andere het herstel van Virgil van Dijk, de transfer van Brian Brobbey naar RB Leipzig en is het tijd voor Wout Weghorst in de spits bij Oranje?
3/15/202143 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

#141 - 'Alleen de dubbel is voor Ajax niet genoeg'

In de nieuwste aflevering van de NOS Voetbalpodcast bespreekt presentator Arno Vermeulen met commentatoren Arman Avsaroglu, Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter het afgelopen voetbalweekend. Het gaat onder meer over de vorm van Ajax, de schorsing van Riechedly Bazoer en de voorselectie van het Nederlandse elftal.
3/8/202142 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

#140 - 'Ihattaren help PSV niet en PSV helpt hem niet'

In de NOS Voetbalpodcast bespreekt presentator Arno Vermeulen de voetbalweek met commentatoren Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Jeroen Stekelenburg.
3/1/202147 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

#139 - 'Schmidt is aan alle kanten met waanzinnig geluk ontsnapt'

In de NOS Voetbalpodcast bespreekt presentator Arno Vermeulen de voetbalweek met commentatoren Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Arman Avsaroglu.
2/22/202144 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

#138 - 'Reserves Ajax zouden ook kampioen kunnen worden'

In de NOS Voetbalpodcast bespreekt presentator Arno Vermeulen het afgelopen voetbalweekend met commentatoren Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Jan Roelfs. Het gaat onder andere over de breedte van de Ajax-selectie en over PSV-trainer Roger Schmidt.
2/15/202140 minutes, 1 second
Episode Artwork

#137 - 'Het is te makkelijk om te zeggen dat er koppen moeten rollen bij Ajax'

Presentator Arno Vermeulen bespreekt met commentatoren Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Jan Roelfs het afgelopen voetbalweekend waarin de helft van de duels het slachtoffer werd van het winterweer.
2/8/202140 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

#136 - 'Ajax heeft ons de apotheose ontnomen'

Presentator Jeroen Stekelenburg bespreekt met commentatoren Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Jan Roelfs het afgelopen voetbalweekend waarin onder andere de toppers Feyenoord-PSV en AZ-Ajax op het programma stonden.
2/1/202144 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

#135 - Ondanks verschil in begroting heeft AZ een betere selectie dan Feyenoord

In de NOS voetbalpodcast bespreekt presentator Arno Vermeulen de voetbalweek met de commentatoren Arman Avsaroglu, Jeroen Grueter en verslaggever Jeroen Stekelenburg.
1/25/202140 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

#134 - 'Feyenoord voelde aan dat Ajax niet top was'

Presentator Arno Vermeulen bespreekt met Jan Roelfs, Jeroen Grueter en Jeroen Elshoff de afgelopen voetbalweek met onder andere de Klassieker.
1/18/202141 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

#133 - 'Genieten van Ajax - PSV, uitblinkers Tadic en Malen'

In de NOS Voetbalpodcast bespreekt Arno Vermeulen het afgelopen voetbalweekend met commentatoren Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Jan Roelfs. En daarin gaat het natuurlijk over de topper Ajax - PSV.
1/11/202140 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

#132 - "Moeten we af van de eredivisie en openstaan voor de BeNeliga?"

In de NOS Voetbalpodcast bespreekt Arno Vermeulen het afgelopen voetbaljaar met commentatoren Arman Avsaroglu, Jeroen Grueter en Jan Roelfs. Het gaat onder andere over het gemis van het publiek en ook wordt er gesproken over een gezamenlijke competitie met België, de BeNeliga.
12/28/202043 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

#131 - "Het is zwaar overdreven dat Feyenoord is afgehaakt in titelrace"

In de NOS voetbalpodcast bespreekt Arno Vermeulen het voetbalweekend met commentatoren Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Jan Roelfs. Er is aandacht voor de invalbeurt van Quincy Promes, het verlies van Feyenoord en de rust bij PSV.
12/21/202046 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

#130 - 'Mooi dat Ihattaren bewust Schmidt opzocht'

In de 130ste voetbalpodcast bespreekt Jeroen Stekelenburg samen met Jeroen Elshoff, Jan Roelfs en Jeroen Grueter het afgelopen voetbalweekend.
12/14/202042 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

#129 - 'Situatie Slot kent alleen maar verliezers'

Arno Vermeulen bespreekt met Arman Avsaroglu, Jan Roelfs en Jeroen Elshoff het afgelopen voetbalweekend.
12/7/202036 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

#128 - 'Feyenoord moet overleven tot de winterstop'

Presentator Arno Vermeulen bespreekt het afgelopen voetbalweekend met commentatoren Jan Roels, Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter. Deze keer veel aandacht voor Feyenoord en de komende week vol Europees voetbal.
11/30/202038 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

#127 - 'VAR is een soort Comedy Capers'

In de NOS Voetbalpodcast blikt presentator Arno Vermeulen terug op het voetbalweekend met commentatoren Jan Roelfs, Jeroen Grueter en Jeroen Elshoff.
11/23/202040 minutes, 1 second
Episode Artwork

#126 - 'Het is avontuurlijker dan onder Koeman'

In de NOS Voetbalpodcast blikt presentator Arno Vermeulen met commentatoren Jan Roelfs, Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter terug op de nipte overwinning van Oranje op Polen.
11/18/202029 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

#125 - 'Ontspannen, relaxed. Een totaal andere Memphis dan vier, vijf jaar geleden'

In de NOS Voetbalpodcast blikt presentator Arno Vermeulen met Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Jeroen Stekelenburg terug op de eerste overwinning van Oranje onder bondscoach Frank de Boer.
11/15/202029 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

#124 - 'Nederland B deed het eigenlijk beter dan Nederland A'

Presentator Arno Vermeulen praat in de NOS Voetbalpodcast met commentatoren Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en verslaggever Jeroen Stekelenburg na over de oefenwedstrijd van Nederland tegen Spanje. Het duel eindigde in een gelijkspel, 1-1.
11/12/202027 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

#123 - 'De nieuwe trainer van ADO wordt een soort pop'

Presentator Arno Vermeulen praat met commentatoren Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Jan Roelfs over het afgelopen eredivisieweekend. Het gaat onder meer over vertrekkende trainers: John van den Brom die FC Utrecht inruilt voor Racing Genk en het ontslag van Alexander Rankovic bij ADO Den Haag.
11/9/202038 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

#122 - 'Toon Gebrands voelt zich genaaid'

Tijdens de NOS Voetbalpodcast bespreekt Arno Vermeulen samen met Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Jan Roelfs het afgelopen voetbalweekend. Waren de strafschoppen bij Ajax terecht en hoe erg is het bij PSV. Tot slot staan de mannen nog even stil bij het overlijden van Tonny Bruins Slot. Voormalig trainer en analyticus van FC Barcelona en Ajax.
11/2/202039 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

#121 - 'Eredivisieclubs zouden in quarantaine moeten gaan'

In de NOS Voetbalpodcast praat presentator Arno Vermeulen met commentatoren Jeroen Stekelenburg, Jeroen Elshoff en Jan Roelfs over het afgelopen weekend in de eredivisie. Het gaat onder meer over de vele coronabesmettingen bij AZ en PSV.
10/26/202046 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

#120 - 'Blessure Van Dijk is als een bom ingeslagen'

Presentator Jan Roelfs bespreekt in de NOS Voetbalpodcast het voetbalweekend met commentatoren Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter en Arman Avsaroglu.
10/19/202040 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

#119 - 'Oranje in drie dagen van vreugdeloos naar vreugdevol'

Presentator Jeroen Stekelenburg praat in de NOS Voetbalpodcast met commentatoren Frank Snoeks, Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter over het gelijkspel van het Nederlands elftal in en tegen Italië.
10/15/202029 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

#118 - 'De magie van het Nederlands elftal is nog niet terug'

Presentator Jeroen Stekelenburg praat in de NOS Voetbalpodcast met commentatoren Arman Avsaroglu, Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter over het tegenvallende spel van het Nederlands Elftal tegen Bosnië en Herzegovina.
10/11/202036 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

#117 - 'Oranje zonder Frenkie de Jong is een kwetsbaar geheel'

Presentator Jeroen Stekelenburg blikt met commentatoren Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Frank Snoeks terug op de oefeninterland tussen Nederland en Mexico. Het gaat onder meer over het ontbreken van Frenkie de Jong en de vorm van Luuk de Jong.
10/8/202032 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

#116 - 'Als Feyenoord heel blijft, dan zijn ze titelkandidaat'

In de NOS Voetbalpodcast bespreekt Arno Vermeulen met collega-commentatoren Jeroen Grueter, Jan Roelfs en Arman Avsaroglu alle gebeurtenissen van het afgelopen voetbalweekend.
10/5/202044 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

#115 - 'Schmidt is nog altijd zoekende bij PSV'

In de NOS Voetbalpodcast bespreekt Jan Roelfs met collega-commentatoren Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Arman Avsaroglu alle gebeurtenissen van het afgelopen voetbalweekend.
9/28/202038 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

#114 - 'Woorden Berghuis regelrechte aanklacht tegen Advocaat'

Presentator Jeroen Stekelenburg kijkt met commentatoren Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Jan Roelfs terug op de tweede speelronde van het eredivisieseizoen.
9/21/202053 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

#113 - 'De Dick-factor is gigantisch bij Feyenoord'

Presentator Arno Vermeulen kijkt met commentatoren Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Jan Roelfs terug op de eerste speelronde van het nieuwe eredivisieseizoen. Het gaat onder meer over de terugkeer Arjen Robben en de aanvallende potentie van PSV.
9/14/202042 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

#112 - 'Als het niet loopt, is verrassing er bij Oranje af'

Arno Vermeulen, Frank Snoeks, Jeroen Elshoff en Jeroen Stekelenburg bespreken na de Nations League-wedstrijd Nederland-Italië de gang van zaken rond Oranje.
9/8/202037 minutes, 1 second
Episode Artwork

#111 - 'Ook met Lodeweges heeft Oranje de overtuiging'

Direct na de interland in de Nations League tussen Nederland en Polen sprak Arno Vermeulen met Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Jeroen Stekelenburg.
9/5/202030 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

#110 - 'Van Gaal is de perfecte oplossing voor dit Nederlands elftal'

Presentator Arno Vermeulen neemt met voetbalcommentatoren Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Jan Roelfs de afgelopen week door. Zo gaat het onder andere over de zoektocht naar een nieuwe bondscoach, de transfer van Donny van de Beek naar Manchester United en het mogelijke vertrek van Messi bij Barcelona.
8/31/202043 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

#109 - 'Het team zonder zwakke punten wint de Champions League'

Tijdens de NOS Voetbalpodcast worden de Europese finales uitgebreid besproken. Arno Vermeulen praat samen met Jeroen Elshoff, Jeroen Stekelenburg en Arman Avsaroglu over de Champions League, de Europa Cup en de eredivisie.
8/24/202049 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

#108 - 'Kan Koeman het maken om naar Barcelona te gaan?'

In de podcast wordt onder andere gesproken over het gerucht dat bondscoach Ronald Koeman topkandidaat is om hoofdtrainer van FC Barcelona te worden.
8/17/202049 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

#107 - 'Als Feyenoord zich verdedigend versterkt kunnen ze kampioen worden.'

In de NOS Voetbalpodcast bespreekt Arno Vermeulen de afgelopen voetbalweek. Dit keer zijn Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Arman Avsaroglu zijn tafelgenoten. Het gaat over de oefenwedstrijden van de eredivisie, de loting van AZ en de uitspraken van Toon Gerbrands.
8/10/202041 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

#106 - 'Ze gaan Veltman heel erg missen bij Ajax'

In de NOS Voetbalpodcast bespreekt Arno Vermeulen de afgelopen voetbalweek met Jeroen Stekelenburg, Andy Houtkamp en Frank Snoeks.
8/3/202043 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

#105 - 'Bij PSV moesten alle ramen open, tijd voor een frisse wind'

In de NOS Voetbalpodcast bespreekt Arno Vermeulen het nieuws van de afgelopen week met commentatoren Jeroen Grueter, Jeroen Stekelenburg en Jan Roelfs.
7/27/202039 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

#104 - 'Tijd dat Riemer en Foppe een standbeeld krijgen in Heerenveen'

In de NOS Voetbalpodcast bespreekt Arno Vermeulen het nieuws van de afgelopen week met commentatoren Jeroen Grueter, Frank Snoeks en Jan Roelfs.
7/20/202046 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

#103 - 'In Alkmaar zijn ze Zeist spuugzat'

Naast Arno Vermeulen schuiven Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Jan Roelfs aan om de afgelopen voetbalweek de bespreken. Onder andere het overlijden van Wim Suurbier en Jack Charlton komen ter sprake en er wordt vooruit geblikt op de Champions League. Ook worden de genomen juridische stappen van AZ besproken.
7/13/202040 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

#102 - 'Sneijder kan over zes maanden volwaardig eredivisiespeler zijn'

Presentator Arno Vermeulen praat met Jan Roelfs, Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter over de afgelopen voetbalweek. Het gaat onder andere over de mogelijke terugkeer van Wesley Sneijder bij FC Utrecht. Daarnaast wordt de zoektocht van Ajax naar een topaanvaller besproken. De heren hebben een suggestie; winkelen bij AZ.
7/6/202038 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

#101 - 'Robben geschenk uit de hemel voor FC Groningen'

Presentator Arno Vermeulen bespreekt met commentatoren Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Jan Roelfs de afgelopen voetbalweek. Het gaat onder meer over de terugkeer van Arjen Robben bij FC Groningen, de trainersambities van Wesley Sneijder en de toekomst van Mark van Bommel als trainer.
6/29/202043 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

#100 - 'Een diep statement van Oranje, dat schudt ons allemaal wakker'

Arno Vermeulen bespreekt met Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Jan Roelfs de afgelopen voetbalweek. In de 100e aflevering gaat het over onder andere over de herstart van de Europese competities en het racisme in de voetbalwereld.
6/22/202040 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

#99 - 'Uit Feyenoord valt veel meer te halen dan nu gebeurt'

Naast Arno Vermeulen bespreken Jeroen Stekelenburg, Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter onder andere de mogelijke Amerikaanse investering in Feyenoord.
6/15/202045 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

#98 - 'De KNVB heeft lang op achterstand gestaan, maar hebben nu een voortrekkersrol'

Jeroen Stekelenburg praat met Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Jan Roelfs over het Deltaplan. Is het plan van de KNVB de oplossing om voetbal in Nederland weer mogelijk te maken of staan er teveel details in? In de NOS Voetbalpodcast wordt het plan uitvoerig besproken.
6/8/202039 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

#97 - 'Het niet uitspelen van de eredivisie is een historische blunder'

Presentator Arno Vermeulen praat met NOS-collega's Jeroen Grueter, Jan Roelfs en Jeroen Stekelenburg over de afgelopen voetbalweek in tijden van corona. Wanneer kan er weer gevoetbald worden in Nederland?
6/1/202038 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

#96 - 'Luuk de Jong is de laatste van wie ik dit had verwacht'

Presentator Jeroen Stekelenburg praat met voetbalcommentatoren Jan Roelfs, Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter over de ontwikkelingen in de voetbalwereld. Ze bespreken de rechtszaak die FC Utrecht voert om Europees voetbal af te dwingen, het gemis van voetbal in Nederland, Luuk de Jong en al het andere voetbalnieuws van afgelopen week.
5/25/202040 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

#95 - Afscheid Ziyech: 'Echte stilist in rijtje Cruijff, Van Basten en Bergkamp'

Presentator Arno Vermeulen praat met voetbalcommentatoren Jan Roelfs, Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter over de ontwikkelingen in de voetbalwereld. Het gaat over de rechtszaak die De Graafschap en Cambuur Leeuwarden aanspande tegen de KNVB, de hervatting van de Bundesliga en het afscheid van een smaakmaker in de eredivisie: Hakim Ziyech.
5/18/202041 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

#94 - 'Premier Rutte is een groot nadeel voor het Nederlands voetbal'

Presentator Arno Vermeulen praat met Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Jan Roelfs over de ontwikkelingen in de voetbalwereld. Het gaat onder andere over de beslissing om in Duitsland wel weer te gaan voetballen, spelers die hun salaris moeten inleveren en de rechtszaak die De Graafschap en Cambuur Leeuwarden aanspande tegen de KNVB.
5/11/202041 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

#93 - 'Passieve KNVB moet nu leiderschap tonen'

In aflevering 93 van de NOS Voetbalpodcast praat presentator Arno Vermeulen met commentatoren Jeroen Elshoff, Jan Roelfs en Jeroen Grueter. Het gaat onder meer over Ronald Koeman, de afwikkeling van de eredivisie en de nieuwe baan van oud-Feyenoord-directeur Jan de Jong.
5/4/202037 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

#92 - 'Wie staat er op om het Nederlandse voetbal te redden?'

Een ingelaste voetbalpodcast. Ondanks dat er niet gevoetbald word is er ene hoop te bespreken. De KNVB heeft besloten om de competitie 2019/2020 te beëindigen. Geen kampioen, geen promotie en geen degradatie. Dat tot grote frustratie van een hoop clubs. In de NOS Voetbalpodcast bespreken Arno Vermeulen, Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Jan Roelfs de stand van het Nederlandse voetbal.
4/27/202030 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

#91 - 'Als dit zonder rechtszaak opgelost gaat worden, is dat een wonder'

Komt er een kampioen? Gaan er ploegen degraderen? En wat gebeurt er met de bekerfinale? Arno Vermeulen bespreekt met Jeroen Elshoff, Jeroen Stekelenburg en Jeroen Grueter de gevolgen van het kabinetsbesluit voor het betaald voetbal.
4/22/202043 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

#90 - Eredivisie uitspelen? 'Overal is solidariteit, behalve in het voetbal'

Jeroen Stekelenburg praat met Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Arman Avsaroglu over de coronacrisis en de gevolgen voor het voetbal. Moet de eredivisie wel worden uitgespeeld?
4/3/202028 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

#89 - 'Spelen zonder publiek? Gezondverstand en luister naar de instanties'

Arno Vermeulen praat met Philip Kooke, Arman Avsaroglu en Jeroen Elshoff over de invloed van het coronavirus op het voetbal in Nederland, de uitbarsting van Tadic, de kampioenskansen van AZ en Feyenoord en de magie van de Oude Meerdijk in Emmen.
3/9/202035 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

#88 - 'Ajax is geen eenheid'

Arno Vermeulen praat in de NOS Voetbalpodcast met Frank Snoeks, Jan Roelfs en Arman Avsaroglu over het pak slaag dat Ajax in eigen huis kreeg van AZ en over de kansen van Feyenoord en PSV om weer terug te komen in de race om het kampioenschap
3/2/202036 minutes, 1 second
Episode Artwork

#87 - 'Ajax is aangeschoten wild, kruipend op zoek naar schuilplaats'

Arno Vermeulen praat met Jan Roelfs, Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter over het gebrek aan spelvreugde bij Ajax, de juiste vibe van Feyenoord, de kerstboom zonder stam die AZ heet en de discussie over de VAR.
2/24/202039 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

#86 - 'Getafe is zonder enige twijfel favoriet tegen Ajax'

Presentator Arno Vermeulen praat met commentatoren Arman Avsaroglu, Jeroen Grueter en Frank Wielaard over het afgelopen voetbalweekend. Het gaat onder meer over de groeiende vorm van PSV, Feyenoord, dat niet te stoppen lijkt, en de kansen van Ajax tegen Getafe in de Europa League.
2/17/202037 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

#85 - 'Als je zo op je gat ligt, is dit een goed herstel van PSV'

Arno Vermeulen laat Andy Houtkamp, Jeroen Elshoff en Jan Roelfs vertellen hoe ze hun voetballoze zondag zijn doorgekomen. Verder de ergernis van Andy Houtkamp over de ontvangst van de PSV-spelers voor de wedstrijd tegen Willem II. En er wordt gespeculeerd over de nieuwe trainer van PSV. De commentatoren richten hun blik vooral richting het buitenland, maar zien ook in de huidige trainer van Sparta een kandidaat.
2/10/202038 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

#84 - 'Geen licht aan het einde van tunnel voor PSV'

Naast Arno Vermeulen bespreken Jeroen Eslhoff, Arman Avsaroglu en Andy Houtkamp alle gebeurtenissen van het afgelopen voetbalweekend. Ze bespreken onder andere de wedstrijd Ajax-PSV en de nieuwe aankoop van Feyenoord: Oguzhan Özyakup.
2/3/202039 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

#83 - 'Situatie bij PSV is momenteel ontluisterend'

Arno Vermeulen praat met Jeroen Elshoff, Frank Snoeks en Jan Roelfs over een voetbalweekend waarin heel veel gebeurde. Ze hebben het over de explosieve sfeer bij PSV, het vertrek van Steven Bergwijn, de gevolgen van de blessures bij Ajax en het effect van Dick Advocaat bij Feyenoord.
1/27/202042 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

#82 - NOS Voetbalpodcast #82: 'Fantastisch Willem II kan tweede worden'

De eredivisie is weer hervat en dus hebben presentator Arno Vermeulen en commentatoren Arman Avsaroglu, Jeroen Elshoff en Philip Kooke genoeg te bespreken. Het gaat onder meer over de verrassende nummer drie Willem II, de wederopstanding van Feyenoord onder Dick Advocaat en het uitblijven daarvan bij PSV.
1/20/202036 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

#81 - 'Koeman zal Barcelona met bloedend hart geweigerd hebben'

Arno Vermeulen praat in de eerste Voetbalpodcast van 2020 met Andy Houtkamp, Arman Avsaroglu en Jeroen Elshoff over Ronald Koeman die een aanbod van Barcelona heeft geweigerd, de onzekerheden bij het Nederlands elftal en de terugkeer van Ryan Babel naar Ajax.
1/13/202038 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

#80 - 'Slimme zet van PSV om Hiddink binnen te halen'

De NOS Voetbalpodcast met Arno Vermeulen, Jan Roelfs, Philip Kooke en Andy Houtkamp. Over de terugkeer van Guus Hiddink bij PSV, degradatiekandidaat ADO Den Haag en een beknopte terugblik op het jaar.
12/23/201937 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

#79 - 'Ontslag Van Bommel grootste schok van het seizoen'

Arno Vermeulen praat met Jan Roelfs, Frank Snoeks en Jeroen Elshoff over het ontslag van trainer Mark van Bommel bij PSV. De commentatoren zijn ook kritisch over de rol van technisch manager John de Jong en algemeen directeur Toon Gerbrands. Bij het speculeren over een opvolger valt onmiddellijk de naam van Guus Hiddink. Verder ook veel aandacht voor de zware blessure van Memphis Depay en de drie nederlagen op rij voor Ajax.
12/16/201940 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

#78 - Vraagtekens bij Ajax richting cruciaal Champions League-duel

Arno Vermeulen kijkt met Frank Wielaard, Jan Roelfs en Jeroen Elshoff vooruit naar de cruciale Champions League-wedstrijd van Ajax tegen Chelsea. Ook wordt het afgelopen eredivisieweekend besproken, met speciale aandacht voor AZ en PSV.
12/9/201937 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

#77 - 'De beer uit Moskou stond al te wachten voor het interview'

Arno Vermeulen bespreekt met Frank Snoeks, Arman Avsaroglu en Jeroen Elshoff het afscheid van Vitesse-trainer Sloetski. Frank Snoeks is ervan overtuigd dat de Rus voor de wedstrijd tegen Heerenveen al wist dat hij weg zou gaan. Verder komen onder meer het vertrek van Alfons Groenendijk bij ADO Den Haag, het opmerkelijke basisdebuut van Noa Lang bij Ajax en de crisis bij PSV aan de orde.
12/2/201937 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

#76 - 'AZ-Ajax gaat straks om het kampioenschap'

Arno Vermeulen praat met Jeroen Elshoff, Andy Houtkamp en Jan Roelfs. Er wordt teruggeblikt op het eredivisieweekeinde, op de tandem tussen Hakim Ziyech en Quincy Promes bij Ajax, het spel van AZ en de uitspraak van Marco van Basten.
11/25/201936 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

#75 - 'Teamgevoel is het sterkste punt van dit Nederlands Elftal'

Arno Vermeulen praat met Jeroen Stekelenburg, Jeroen Elshoff en Frank Wielaard. Ze blikken terug op de wedstrijd tegen Estland, de wijzigingen van Ronald Koeman en het statement van Georginio Wijnaldum en Frenkie de Jong, die zich uitspraken tegen racisme. Ook kijken ze alvast vooruit naar het EK en de bijbehorende loting.
11/20/201923 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

#74 - 'Het was een zwarte dag voor het Nederlands voetbal'

Arno Vermeulen praat met Arman Avsaroglu, Frank Wielaard en Jan Vincent van Zuiden. De drie gaan uitgebreid in op de racistische spreekkoren bij de wedstrijd tussen FC Den Bosch en Excelsior. Ook kijken ze vooruit naar de EK kwalificatiewedstrijd tussen Nederland en Estland. Verder bespreken ze onder meer de Nederlandse vrouwen en de vierde plek van Oranje -17 op het WK in Brazilië.
11/18/201931 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

#73 - 'Niet vergeten uit welk diep dal je komt'

Arno Vermeulen blikt met Tom Egbers, Jeroen Elshoff en Arman Avsaroglu terug op de EK kwalificatiewedstrijd van het Nederlands elftal in Belfast tegen Noord-Ierland. Oranje plaatste zich dankzij het 0-0 gelijkspel voor het eerst in 6 jaar weer voor een eindtoernooi.
11/17/201928 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

#72 - 'Affaire-Zoet blijft aan Van Bommel hangen'

De crisis bij PSV wordt uitgebreid besproken door Arno Vermeulen, Frank Snoeks, Arman Avsaroglu en Ragnar Niemeijer. Snoeks denkt dat de affaire-Zoet Van Bommel zal blijven achtervolgen. Verder gaat het onder meer over het gedrag van Steven Berghuis en de opstelling van Oranje.
11/11/201937 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

#71 - 'Eindelijk kiest een speler wel voor het Nederlands elftal'

De weer baardloze Arno Vermeulen praat met Jeroen Elshoff, Philip Kooke en Arman Avsaroglu over de keuze van Mohamed Ihattaren voor Oranje. Verder was dit het weekend van Dick Advocaat. De 72-jarige nestor van het trainersgilde won zijn eerste wedstrijd met Feyenoord van VVV. Ook komen de talenten van AZ en de crisis bij PSV aan de orde.
11/4/201938 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

#70 - 'Stam heeft tactisch de plank finaal misgeslagen'

Bij Arno Vermeulen schuiven Arman Avsaroglu, Jeroen Elshoff en Frank Snoeks aan om onder andere te praten over De Klassieker.
10/28/201936 minutes, 1 second
Episode Artwork

#69 - 'Feyenoord staat op de plek waar ze horen te staan'

In de NOS Voetbalpodcast neemt Arno Vermeulen met Jeroen Elshoff, Frank Wielaard en Arman Avsaroglu het afgelopen voetbalweekend door.
10/21/201936 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

#68 - 'Is Oranje weer een beetje op z'n plek gezet?'

Kort na de 2-1 zege op Wit-Rusland in Minsk nemen Arno Vermeulen, Jeroen Stekelenburg, Jeroen Grueter en Jeroen Elshoff de podcast op.
10/13/201926 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

#67 - 'Reparatiebedrijf Koeman floreert'

Arno Vermeulen blikt met Jeroen Stekelenburg, Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter terug op de moeizame 3-1 zege van Nederland op Noord-Ierland. Had bondscoach Koeman met Donny van de Beek in basis moeten starten en wat is er aan de hand met Matthijs Ligt?
10/11/201920 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

#66 - 'Misschien moet etiket topclub even van Feyenoord'

In de NOS Voetbalpodcast schuiven naast Arno Vermeulen Jan Roelfs, Jeroen Grueter en Jeroen Elshoff aan om het afgelopen weekend te bespreken.
10/7/201938 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

#65 - 'FC Groningen kreeg boemerang in eigen gezicht'

Jan Roelfs bespreekt met Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Arman Avsaroglu het afgelopen voetbalweekend. Het gaat onder meer over de rode kaart voor FC Groningen-speler Django Warmerdam en de overtreding van Feyenoord-aanvaller Steven Berghuis.
9/30/201931 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

#64 - 'De cowboys van PSV schoten met neppistooltjes'

Arno Vermeulen blikt met Jeroen Elshoff, Jan Roelfs en Arman Avsaroglu uitgebreid terug op de topper in de eredivisie tussen PSV en Ajax. De commentatoren hadden meer verwacht van de wedstrijd. Vooral de aanvallers vielen tegen. "De cowboys van PSV schoten met neppistooltjes", concludeert Jeroen Elshoff.
9/23/201940 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

#63 - 'Aanval PSV is fantastisch, maar de rest blijft achter'

Deze week schuiven Arman Avsaroglu, Jeroen Elshoff en Jan Roelfs aan bij Arno Vermeulen.
9/16/201936 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

#62 - 'Oranje met zevenmijlslaarzen naar EK voetbal'

Jeroen Stekelenburg blikt met Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Frank Snoeks terug op de 4-0 overwinning van het Nederlands Elftal op Estland. "Nederland heeft dit klusje adequaat geklaard."
9/10/201930 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

#61 - 'Interessant om te zien hoe Oranje omgaat met een kleinere tegenstander'

Arno Vermeulen kijkt met Jeroen Grueter en Jeroen Elshoff vooruit naar de EK kwalificatiewedstrijd tegen Estland. Natuurlijk genieten ze ook nog even na van de 4-2 overwinning van Oranje op Duitsland. Ze bespreken onder meer de rol van Depay en Dumfries. Ook schuift Philip Kooke nog even aan om vooruit te kijken naar de eredivisie komend weekend.
9/9/201924 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

#60 - 'In de tweede helft was Oranje Duitsland op alle fronten de baas'

Bij deze speciale editie zitten Frank Snoeks, Jeroen Grueter en Jeroen Elshoff aan tafel bij Jeroen Stekelenburg op te praten over de wedstrijd Duitsland-Nederland.
9/7/201926 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

#59 - 'Ten Hag moet over Telegraaf-kritiek heen stappen'

Jeroen Stekelenburg praat met Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Frank Snoeks over Ajax-trainer Erik ten Hag, die niet naar het Voetballer van het Jaar-gala gaat uit onvrede met de berichtgeving van organisator De Telegraaf. Ook blikken de commentatoren vooruit op de EK-kwalificatiewedstrijden van Oranje tegen Duitsland en Estland.
9/2/201939 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

#58 - 'Voor De Ligt is dit een stap terug, maar uiteindelijk twee vooruit'

Arno Vermeulen praat met Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Arman Avsaroglu over een weekend met een beperkt programma in de eredivisie en een weekend waarin Matthijs de Ligt bij zijn nieuwe club Juventus de hele wedstrijd op de bank zat. De commentatoren bespreken ook de ongebruikelijke positie van Frenkie de Jong bij Barcelona, "Het doet een beetje pijn om hem van links te zien spelen." En hoe moet Ajax het aanpakken in de return tegen Apoel Nicosia?
8/26/201937 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

#57 - 'Dit zijn vreselijke omstandigheden voor Jaap Stam'

Arno Vermeulen, Jan Roelfs, Jeroen Elshoff en Arman Avsaroglu bespreken de stand van zaken in voetballand.
8/19/201937 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

#56 - 'Donyell Malen is heel interessant voor Oranje'

Bij Arno Vermeulen aan tafel zijn Arman Avsaroglu, Jan Roelfs en Jeroen Elshoff aangeschoven om het afgelopen voetbalweekend door te nemen.
8/12/201936 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

#55 - 'De carrière van Van Bommel begint nu pas'

Bij Arno Vermeulen aan tafel zijn Jan Roels, Andy Houtkamp en Jeroen Grueter aangeschoven om het afgelopen voetbalweekend te bespreken.
8/5/201936 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

#54 - "Nederland is nu een topland en een grootmacht geworden."

Jeroen Stekelenburg bespreekt met Rivkah op het Veld, Jeroen Elshoff en Frank Wielaard de door Oranje verloren finale van het wereldkampioenschap voetbal voor vrouwen.
7/8/201934 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

#53 - 'Knokken, vechten, poetsen, maar Nederland staat in de WK-finale!'

Vanaf een terras in Lyon - waar de Oranjevrouwen de WK-finale bereikten door te winnen van Zweden - praat Jeroen Stekelenburg met Rivkah op het Veld, Frank Wielaard en Jeroen Elshoff.
7/4/201933 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

#52 - 'Voor de Oranjevrouwen is het WK nu al geslaagd'

Vanuit de catacomben in het stadion in Valenciennes - waar de Oranjevrouwen de WK-kwartfinale van Italië wonnen - praat Jeroen Stekelenburg met Rivkah op het Veld, Frank Wielaard en Jeroen Elshoff.
6/29/201924 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

#51 - 'We hebben met zijn tienen gewonnen van Japan'

Deze keer zijn bij Jeroen Stekelenbrug aangeschoven commentatoren Jeroen Elshoff en Frank Wielaard en presentatrice/verslaggeefster Rivkah op het Veld. Aan bod komen onder andere de "gestolen overwinning" tegen Japan in de achtste finales van het WK en het zwakke spel van Shanice van de Sanden.
6/26/201932 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

#50 - 'Miedema is niet goed, ik vind haar super'

Deze keer zijn bij Jeroen Stekelenbrug aangeschoven commentatoren Jeroen Elshoff en Frank Wielaard en analist Mandy van den Berg. Aan bod komen onder andere het niveau van Oranje en het WK en is er discussie of matchwinner Lineth Beerensteyn nu in de basis moet staan.
6/21/201928 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

#49 - 'Het is terecht dat er kritisch naar de vrouwen gekeken wordt'

De Nederlandse vrouwen zijn zeker van de achtste finales van het wereldkampioenschap dankzij een 3-1 overwinning op Kameroen. Toch wordt er gemopperd op Oranje. In de podcast de analyse van Jeroen Elshoff, Frank Wielaard en Rivkah op het Veld.
6/16/201931 minutes, 1 second
Episode Artwork

#48 - 'Oranje was lamgeslagen van de spanning'

In de NOS Voetbalpodcast wordt er teruggeblikt op de eerst groepswedstrijd van de oranje vrouwen. Jeroen Stekelenburg bespreekt met Rivkah op het Veld, Arman Avsaroglu en Mandy van den Berg de wedstrijd tegen Nieuw-Zeeland. Nederland won weliswaar met 1-0, maar in de podcast was men niet tevreden.
6/12/201932 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

#48 - 'Oranje was lamgeslagen van de spanning'

In de NOS Voetbalpodcast wordt er teruggeblikt op de eerst groepswedstrijd van de oranje vrouwen. Jeroen Stekelenburg bespreekt met Rivkah op het Veld, Arman Avsaroglu en Mandy van den Berg de wedstrijd tegen Nieuw-Zeeland. Nederland won weliswaar met 1-0, maar in de podcast was men niet tevreden.
6/12/201932 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

#47 - 'Bij Juventus kan De Ligt een absolute topverdediger worden'

In deze aflevering kijkt presentator Arno Vermeulen met commentatoren Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter en verslaggever Jeroen Stekelenburg terug op de verloren Nations League-finale van Nederland tegen Portugal en vooruit op het WK voor vrouwen.
6/10/201927 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

#46 - 'Wat opvalt is dat de hiërarchie binnen oranje echt heel goed is'

De NOS Voetbalpodcast komt dit keer vanuit Portugal. Arno Vermeulen kijkt met Jeroen Stekelenburg, Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter terug op de halve finale van de Nations League. Natuurlijk kijken ze ook alvast vooruit naar de finale waarin Nederland het op moet nemen tegen Portugal.
6/7/201935 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

#45 - 'Ik ben deze Champions League-finale nu alweer vergeten'

De oersaaie finale van de Champions League is een van de belangrijkste gespreksonderwerpen.Verder heeft Jeroen Grueter grote moeite met de uitspraken van bondscoach Ronald Koeman over de geruchten dat hij mogelijk naar Barcelona gaat. En de verbazing bij Arman Avsaroglu over de vreugde bij FC Utrecht over het behalen van Europees voetbal.
6/3/201935 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

#44 - 'Machtstrijd bij Feyenoord veroorzaakt geen stabiele organisatie'

Commentatoren Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter bespreken met presentator Arno Vermeulen de belangrijkste onderwerpen uit de voetbalwereld. Natuurlijk gaat het over het Nederlands elftal. De mannen maken zich op voor de Nations League en de vrouwen bereiden zich voor op het WK. Ook wordt het beleid van Feyenoord besproken en vragen ze zich af wat Arjen Robben gaat doen.
5/27/201936 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

#43 - 'Het voetbal wordt helemaal kapotgemaakt door de marketeers'

Nu bijna alle beslissingen in het voetbal zijn gevallen, is het Eurovisie Songfestival een belangrijk gespreksonderwerp. Arman Avsaroglu geeft toe dat hij juichend op de bank stond toen Duncan Laurence won. De commentatoren verbazen zich er verder over dat de wedstrijd tussen sc Cambuur en De Graafschap op zondagavond om 20.00 uur begon. Ze vrezen dat dit in de toekomst vaker gaat gebeuren. Ook komen de Europese titel voor Oranje O17 en het afscheid van Arjen Robben bij Bayern München aan de orde.
5/20/201923 minutes, 1 second
Episode Artwork

#42 - 'Goed dat Emmen in de eredivisie is gebleven'

Na de laatste competitieronde wordt in de voetbalpodcast de balans opgemaakt van het afgelopen seizoen. Daarnaast bespreken Arno Vermeulen, Jeroen Elshoff, Jan Roelfs en Arman Avsaroglu ook de eerste resultaten in de nacompetitie.
5/16/201944 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

#41 - 'Van de Beek gaat vertrekken bij Ajax, 100 procent'

In deze aflevering van de NOS Voetbalpodcast blikken commentatoren Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Arman Avsaroglu met presentator Arno Vermeulen terug op eredivisie-speelronde 33, waarin Ajax een voorschot nam op de titel. Elshoff is er 100 procent van overtuigd dat Donny van de Beek vertrekt bij Ajax, maar wil zijn hoofd niet laten kaalscheren als de middenvelder blijft.
5/13/201935 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

#40 - 'De uitschakeling van Ajax, alsof je bruid net voor het altaar weg rent'

Ook in de NOS Voetbalpodcast heerst verslagenheid na de uitschakeling van Ajax in de Champions League. Arno Vermeulen praat erover na met Jan Roelfs, Jeroen Greuter en Jeroen Elshoff.
5/9/201932 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

#39: 'Ajax is op dit moment net een scancomputer'

In de NOS Voetbalpodcast deze week onbegrip over de opstelling van Willem II in de bekerfinale tegen Ajax. De ploeg speelde een half uur aardig, maar was uiteindelijk kansloos. De commentatoren vragen zich verder af wat druk met Ajax zal doen in return van de halve finale van de Champions League tegen Tottenham Hotspur. Ook de andere halve finale tussen Liverpool en Barcelona komt ter sprake. De eerste wedstrijd eindigde in 3-0, maar Jeroen Grueter en Jeroen Elshoff denken dat het toch nog spannend kan worden. Jan Roelfs denkt het niet en scheert zich kaal als Liverpool het toch redt.
5/6/201931 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

#38: 'Tottenham Hotspur loopt niet over van het vertrouwen'

Ondanks dat er geen eredivisievoetbal was dit weekend, is er genoeg te bespreken voor NOS-commentatoren Arno Vermeulen, Jan Roels, Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter: de verkiezing van Virgil van Dijk en Vivianne Miedema tot speler en speelster van het jaar in Engeland, de naderende Champions League-ontmoeting tussen Tottenham Hotspur en Ajax en de ontwikkeling van Martin Ødegaard.
4/29/201935 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

#37: 'PSV moet hopen op iets geks'

Elke maandag blikken de commentatoren van de NOS terug op het voetbalweekend. Meningen en scherpe analyses, verhalen en opvallende anekdotes. Dat en meer is te horen in de NOS Voetbalpodcast. Deze week schuiven Arman Avsaroglu, Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter en Arman Avsaroglu aan bij presentator Jan Roelfs, die deze keer Arno Vermeulen vervangt.
4/23/201934 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

#36: 'Als Frenkie de Jong fit is, wint Ajax van Juventus'

In de NOS Voetbalpodcast van deze week bespreken Arman Avsaroglu, Jeroen Jan Roels, Jeroen Grueter en Arno Vermeulen de Eredivisie-wedstrijden. Het gaat vooral om de titelstrijd tussen Ajax en PSV, maar er wordt ook vooruit gekeken naar Juventus-Ajax.
4/15/201935 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

#35: 'Vitesse - PSV was de mooiste wedstrijd van het seizoen'

Deze week met Arno Vermeulen, Jan Roelfs, Arman Avsaroglu en Jeroen Elshoff. Ze blikken terug op de zinderende wedstrijd tussen Vitesse en PSV en concluderen dat PSV-trainer Mark van Bommel in deze fase van de competitie zoekende is op het middenveld. Ook bespreken ze het gedrag van Vitesse-trainer Sloetski ten opzichte van scheidsrechter Gözübüyük. En ze discussiëren over de vraag of PSV het verschil in doelsaldo met Ajax nog bij kan halen in de resterende vijf wedstrijden.
4/8/201936 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

#34: VAR brengt pittige discussie op gang

In de NOS Voetbalpodcast van deze week bespreken Arman Avsaroglu, Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Arno Vermeulen de Eredivisie-wedstrijden, waaronder Ajax-PSV! Ook de rol van scheidsrechter Björn Kuipers komt voorbij. Floot hij nu wel of geen goede wedstrijd?
4/1/201931 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

#33: 'PSV speelt tegen Ajax met Pereiro, daar zet ik een fles wijn op'

Deze week met Arno Vermeulen, Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Jan Roelfs. Jeroen Elshoff heeft slecht geslapen na de nederlaag van het Nederlands elftal tegen Duitsland. De commentaren vragen zich ook af waarom het Nederlands elftal vaak niet goed start onder Koeman. En er wordt vooruitgekeken naar de topper tussen Ajax en PSV. Als PSV wint, staan de Eindhovenaren acht punten voor op Ajax met nog zeven duels te gaan. De commentatoren dichten PSV goede kansen toe op de overwinning.
3/25/201935 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

#32: 'Artiest Depay voelt zich lekker in Oranje'

Vanuit De Kuip blikken Arno Vermeulen, Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Jeroen Stekelenburg terug op de met 4-0 gewonnen EK-kwalificatiewedstrijd van Oranje tegen Wit-Rusland. En er wordt vooruitgekeken naar de ontmoeting met Duitsland van zondag in Amsterdam.
3/22/201920 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

#31: 'Als PSV van Ajax wint kan de platte kar alvast gepoetst worden'

Arno Vermeulen, Frank Wielaard, Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter bespreken het afgelopen voetbalweekend. Wordt PSV kampioen na de nederlaag van Ajax tegen AZ? Hoe komt het dat het de laatste twee wedstrijden zo moeizaam gaat bij de Amsterdammers? Op welke posities moet Feyenoord zich versterken? Deze en meer vragen komen voorbij in de dertigste aflevering van de NOS Voetbalpodcast.
3/18/201937 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

#30: 'Het seizoen gaat nu pas beginnen voor Ajax'

Deze week met Arno Vermeulen, Jan Roelfs, Jeroen Grueter en Jeroen Elshoff. Ze kijken nog een keer terug naar de historische avond van Ajax in Bernabéu. De commentatoren zijn het erover eens dat Ajax alle lof verdient, maar dat het seizoen pas geslaagd is als de ploeg een prijs wint. Ook vinden ze dat PSV momenteel niet het niveau haalt om de titelrace vol te houden. Ze zijn kritisch over de manier waarop Feyenoord de zoektocht naar een nieuwe trainer heeft aangepakt. En is Jeroen Grueter de grootste visionair ooit op voetbalgebied?
3/11/201934 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

#29: 'Jaap Stam is geen verrassende naam als coach voor Feyenoord en dat is jammer'

Elke maandag blikken de commentatoren van de NOS terug op het voetbalweekend. Meningen en scherpe analyses, verhalen en opvallende anekdotes. Dat en meer is te horen in de NOS Voetbalpodcast. Deze week schuiven. Jeroen Elshoff, Philip Kooke en Jeroen Greuter aan bij presentator Arno Vermeulen.
3/4/201939 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

#28: "Van Bommel krijgt de komende maanden om zich te bewijzen"

Deze week met Arno Vermeulen, Jan Roelfs, Arman Avsaroglu en Jeroen Elshoff. Jan Roelfs vertelt over de moeilijke middag in Emmen. Jeroen Elshoff zag weer de oude Frenkie de Jong. Verder wordt er uitgebreid teruggeblikt op de wedstrijd tussen PSV en Feyenoord. En waarom is Arman Avsaroglu blij dat Bohemian Rhapsody geen Oscar voor de beste film heeft gekregen?
2/25/201936 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

#27: 'Vlap neemt heel Heerenveen nu al op sleeptouw'

De commentatoren van de NOS bespreken uitgebreid de wedstrijd tussen Heerenveen en PSV. Verder aandacht voor Groningen, Feyenoord en de vele eigen doelpunten.
2/18/201939 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

#26: "Van Boekel krijgt wel een weekje rust"

Deze week met Arno Vermeulen, Jeroen Grueter, Andy Houtkamp en Jeroen Elshoff. Ze bespreken de discussie over de VAR dit weekend, de teamspirit van PSV met Luuk de Jong als leider. De dodelijke cijfers van Frenkie de Jong, de zakken cement op de rug van Matthijs de Ligt. De week van Dick Advocaat en antwoord op de vraag hoe oud Jeroen Grueter is geworden.
2/11/201940 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

#25: Kan Advocaat Feyenoord wel beter maken?

In de voetbalpodcast bespreken Arno Vermeulen, Arman Avsaroglu, Jeroen Grueter en Jan Roelfs het voetbalweekend. Aan bod komen de discutabele besluiten van de VAR, het falen van Feyenoord en de vraag of Dick Advocaat wel geschikt is om Giovanni van Bronkhorst op te volgen bij de Rotterdamse club.
2/4/201939 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

#24: 'Ik zag mensen in de Kuip naar huis bellen'

Deze week met Arno Vermeulen, Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Arman Avsaroglu. De commentatoren blikken terug op de 6-2 overwinning van Feyenoord op Ajax. Ze nemen de rol van Jens Toornstra onder de loep en vragen zich af waarom Ajax de topwedstrijden in de eredivisie verliest. Verder komen de geniale hoekschop van Idrissi en de beslissing van Kingsley Ehizibue om Genua af te zeggen aan de orde. En wat doet Jeroen Elshoff om half 3 's nachts?
1/28/201940 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

#23: 'Ajax heeft het slechtste gevoel na dit weekend'

Deze week aandacht voor PSV en Ajax, die dit weekend niet wisten te winnen. Maar ook de VAR en de nederlaag van Feyenoord komen ter sprake.
1/21/201934 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

#22: 'Zelfs River Plate-fans enthousiast over Magallán'

Terug van een korte winterstop, met in deze aflevering Arno Vermeulen, Jan Roelfs, Jeroen Grueter en Jeroen Elshoff. Ze praten onder meer over transfers en het komende eredivisieweekend.
1/14/201932 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

#21: 'PSV'ers mogen met hun borst vooruit'

Deze week met Jan Roelfs, Andy Houtkamp, Arman Avsaroglu en Jeroen Grueter. De NOS-commentatoren kijken terug op het afgelopen eredivisieweekend.
12/24/201831 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

#20: Serious Request-editie met publieksvragen

Ter gelegenheid van de Serious Request-actie van 3FM werd de podcast live opgenomen in muziekcentrum TivoliVrededenburg.
12/20/201845 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

#19: "De Graafschap is degradatiekandidaat nummer 1"

Deze week met Arno Vermeulen, Jan Roelfs, Jeroen Elshoff en Arman Avsaroglu. De commentatoren verbazen zich erover dat de Graafschap geen plan B had voor damage control tegen Ajax. Ook praten ze over de kansen van Ajax tegen Real Madrid in de Champions League. De twijfels over Dolberg en Vente. Hoe cruciaal is de bekerwedstrijd tegen Utrecht voor Feyenoord? En waarom was Dick Lukkien de man van het weekend voor Jan Roelfs.
12/17/201838 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

#18 "Overmars is de veilingmeester die PSG, City en Barca tegen elkaar uitspeelt"

Arno Vermeulen, Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Jan Roelfs praten je bij over John van den Brom, Dick Advocaat en Frenkie de Jong.
12/10/201837 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

#17: "PSV was niet berekend op strijdlust van Feyenoord."

Deze week met Arno Vermeulen, Jeroen Grueter, Arman Avsaroglu en Jan Roelfs. De commentatoren vragen zich wat het verlies tegen Feyenoord met PSV doet. Verder discussiëren ze over de vraag of er wijzigingen moeten komen in het vaste basiselftal van PSV. Speelde Feyenoord dankzij het ontbreken van Van Persie zo goed of ondanks het ontbreken van Van Persie? Hoe komt het dat Ajax Zyech niet lijkt te missen, hangt de toekomst van Ten Hag af van het kampioenschap en waarom geniet Jan Roelfs zo van Anco Jansen?
12/3/201831 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

#16: gaat PSV ondersteboven bij Feyenoord?

Deze week met Arman Avsaroglu, Andy Houtkamp, Frank Snoeks en presentator Arno Vermeulen. Ze bespreken wie voor hen de speler van het weekend was en ze kijken vooruit naar de Champions League-wedstrijden van Ajax en PSV. En hoe veel kans maakt PSV bij Feyenoord komend weekend? De meningen zijn verdeeld!
11/26/201828 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

#15: "Koeman is nu de wonderdokter. Het is te hopen dat het medicijn lang werkt."

Deze week met Arno Vermeulen, Jeroen Elshoff , Jeroen Grueter en Jeroen Stekelenburg. Ze bespreken natuurlijk de geweldige overwinning van Oranje op wereldkampioen Frankrijk. Verder hebben ze het over het instapmoment van bondscoach Ronald Koeman, de kansen van Oranje straks tijdens de EK-kwalificatie, de Nations League brengt het jochie in de spelers naar boven.en er wordt vooruitgekeken naar de wedstrijd tegen Duitsland.
11/19/201832 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

#14: Eredivisie spannender dan ooit!

Deze week met Arno Vermeulen, Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Andy Houtkamp. Ze bespreken het kwaliteitscontrast tussen de twee topploegen - koploper PSV en Ajax - en de mindere goden uit de Eredivisie, ze kijken vooruit naar de wedstrijden van de dames en heren in Oranje en vers van de pers namen ze het afscheid van FC Groningen-voorzitter Hans Nijland onder de loep!
11/12/201835 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

#13: 'Het zag eruit als Buurman en Buurman, maar er kwam geen a je to'

Deze week met Arno Vermeulen, Jan Roelfs, Jeroen Grueter en Jeroen Elshoff. Ze vragen zich af of de lichtmasten van de Kuip ook tijdens Nederland-Frankrijk kunnen uitvallen. Ze constateren dat de spelers van Ajax precies weten wat ze moeten doen om een resultaat te halen en discussiëren over de vraag of PSV de opstelling moet aanpassen tegen Tottenham Hotspur.
11/5/201831 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

#12: 'Nog veel sneller dan verwacht werd het een hele makkelijke middag voor Ajax'

Deze week met Arno Vermeulen, Frank Snoeks, Jan Roelfs en Arman Avsaroglu. De voetbalmannen van de NOS kijken terug op een klassieker wat eigenlijk geen klassieker meer was.
10/29/201838 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

#11: Ze zijn in Rotterdam bang om naar Amsterdam te gaan

Deze week met Jan Roelfs, Arman Avsaroglu, Andy Houtkamp en Jeroen Elshof. Over het wennen aan de VAR, Ajax moet tegen Benfica laten zien wat het waard is, de problemen bij NAC en FC Groningen en waarom was Jan Roelfs blij om Guus Meeuwis te horen.
10/22/201829 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

#10: 'Over twee jaar weten we of deze week de lente is begonnen'

Deze week met Jeroen Stekelenburg, Jeroen Elshoff en Frank Snoeks over het Nederlands elftal.
10/15/201826 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

#9: Genieten van PSV en Ajax!

Deze week met Arno Vermeulen, Frank Snoeks, Ragnar Niemeijer en Jan Roelfs. Over AZ dat Ajax nog niet eens met fluwelen handschoenen aanpakte, de vraag of Daley Blind op het middenveld moet blijven spelen, moet er een vaste videoscheidsrechter in team Kuipers komen, gaat Nederland Duitsland een pak slaag geven in de Nations League en is de 2-0 voorsprong van de Oranje vrouwen voldoende tegen Denemarken?
10/8/201830 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

#8: Van Persie terug in Oranje!

Deze week met Arno Vermeulen, Frank Snoeks, Jan Roelfs en Arman Avasaroglu. Over het weekend van de rode kaarten, de vraag of we Van Persie terug zien in Oranje en of PSV misschien wel ongeslagen kampioen kan worden. Daarnaast wagen de voetbalcommentatoren zich ook nog aan een voorspelling voor de Champions League-wedstrijden van Ajax en PSV.
10/1/201837 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

#7: Het staat nu 3-0 voor Van Bommel

Deze week met Arno Vermeulen, Jeroen Elshoff, Arman Avsaroglu en Philip Kooke. Over het krediet van Erik ten Hag, de vergelijking tussen Mark van Bommel en Diego Simeone, moet Jorrit Hendrix in Oranje en is Groningen van het ‘Padje’?
9/24/201839 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

#6: De aanloop naar een spannende voetbalweek

NOS-voetbalverslaggevers Arno Vermeulen, Jeroen Elshoff, Frank Snoeks en Frank Wielaard bespreken de actuele voetbalzaken. Wordt PSV elke week beter en wat kan Dick Advocaat bij FC Utrecht? Dat zijn enkele van de vele vragen die de commentatoren beantwoorden in de zesde NOS Voetbalpodcast. Natuurlijk wordt er ook vooruit gekeken naar de Champions League-duels van PSV en Ajax.
9/17/201837 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

#5: Oranje met perspectief en hoop

Deze week met Arno Vermeulen, Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter. Over Oranje dat met opgeheven hoofd verliest van wereldkampioen Frankrijk, al telt dat niet topsport, kopduels die je niet met je kuiten wint, de zaklamp van Jeroen Elshoff en het sterke gevoel van Jeroen Grueter om de wereldbeker te omhelzen.
9/10/201829 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

#4: ‘Is de groep van PSV in de Champions League wel zo moeilijk?’

Meningen en scherpe analyses, verhalen en opvallende anekdotes. Allemaal van de commentatoren die langs het veld ter plekke waren. Dat en meer is te horen in de NOS Voetbalpodcast. Deze week spreekt Arno Vermeulen met zijn collega-commentatoren Frank Snoeks, Andy Houtkamp en Jeroen Elshoff. Zij praten onder meer over PSV en Ajax in de Champions League. “Is de groep van PSV wel zo moeilijk?”, vraagt Snoeks zich openlijk af. Hij krijgt bijval van zijn collega Elshoff. “Ik denk dat de ploegen in Eindhoven niet zo maar even over PSV heenlopen.” En natuurlijk komt de naderende afscheidswedstrijd van Wesley Sneijder ter sprake. Donderdagavond neemt de recordinternational in de wedstrijd tegen Peru afscheid.
9/3/201837 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

#3: ‘Er zijn te veel ploegen als FC Emmen in de eredivisie’

Deze week met Arno Vermeulen, Jeroen Elshoff, Andy Houtkamp en Jeroen Grueter. Over PSV en Luuk de Jong, het laatste kwartier van Feyenoord, de vraag of FC Emmen wel goed genoeg is voor de eredivisie en de transfer van Kevin Strootman naar Olympique Marseille.
8/27/201840 minutes
Episode Artwork

#2: ‘AZ moet zeggen dat het kampioen wil worden’

Deze week met Arno Vermeulen, Frank Snoeks, Jeroen Elshoff en Jan Roelfs. Over de invloed van de videoscheidsrechter, het uitspreken van kampioensambities in Alkmaar en de kansen van PSV en Ajax in de play-offs van de Champions League.
8/20/201838 minutes, 1 second
Episode Artwork

#1: Feyenoord figurant in slechte film

Deze week met Arno Vermeulen, Frank Snoeks, Jeroen Grueter en Arman Avsaroglu. Over de acteurs die zomaar ineens een Feyenoordshirt droegen, mogelijk vergaande gevolgen van het passeren van Klaas-Jan Huntelaar en het gevoel van onoverwinnelijkheid bij de nieuwkomers in de eredivisie.
8/13/201844 minutes, 10 seconds