Winamp Logo
Noortjes Oortjes Cover
Noortjes Oortjes Profile

Noortjes Oortjes

Dutch, Social, 1 season, 7 episodes, 54 minutes
About
Goed dat je er bent! Om de week op vrijdagochtend vertel ik je in tien minuutjes over drie podcasts die écht de moeite waard zijn om te checken. Want eerlijk: met zoveel shows is het soms best lastig zoeken! Wil je deze podcast ook als nieuwsbrief lezen? Dat kan. Meld je dan aan via noortjesoortjes.com! En wil je je ergens mee bemoeien, of heb je een luistertip voor mij? Stuur me dan een DM'tje op @noortjesoortjes. En s/o naar Ivo Duijsings, Jacobien Vink en Pepijn Lanen voor het mede mogelijk maken. ?
Episode Artwork

Recipe Club, PBO & Achter Gesloten Deuren

Huh? Een nieuwe episode op dinsdag? Dat komt iedereen binnen de organisatie Noortjes Oortjes stiekem toch beter uit. En eerlijk is eerlijk: de kans is groter dat je doordeweeks aan een nieuwe podcast begint dan in je (drukke, sociale, sportieve) weekend. Dus vanaf nu om de week op dinsdag! Met in deze editie de gezelligste kookclub van de wereld, mijn type humor en het verhaal van een multimiljonair die langzaam gek wordt. Lekker luisteren!
11/29/202210 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Het geheim van Mallorca, Inspirerend Gesprek & Smartless

Een extra feestelijke aflevering vandaag want: Noortjes Oortjes bestaat een jaar! Dat komt neer op 75 podcasts die ik het afgelopen jaar met je gedeeld heb en deze aflevering weer drie kersverse tips. Wat is er nou echt gebeurd op Mallorca vorig jaar zomer, alles over stacks, Ghandi, wisdom en een lief gesprek met de 46e president van Amerika. 
11/18/20227 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

De gestolen schilderijen, Elizabeth the First & Schaamteloos Randstedelijk

Soms kan ik niet kiezen en soms valt er opeens weinig te kiezen. Voor deze aflevering geldt dat eerste. Ik had er nog wel tien kunnen tippen! Maar ik heb denk ik met deze drie podcasts voor ieder wat wils. Het mysterie van drie gestolen schilderijen, antwoord op wie de eerste influencer ooit was en een praatgroep voor iedereen met een elektrische fiets en vliegschaamte.
11/4/20228 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Dit kan geen toeval zijn, Coup van Qatar & Hoge Bomen

Ongelooflijk maar waar! Drie Nederlandse tips in deze aflevering. Over de geheimen van Geheime Diensten, waarom Qatar opeens interesse heeft in voetbal en de opkomst van Jumbo. Wil je deze podcast ook als nieuwsbrief ontvangen? Dat kan! Via www.noortjesoortjes.com
10/21/20228 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Crypto Island, Terug naar de Oerknal & Back to the Beach

Voor ieder wat wils deze aflevering! Crypto avonturen die te mooi lijken om waar te zijn, een ruimtereis richting het multiversum en ken je de tv serie Laguna Beach nog? 
10/7/20228 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Expeditie Oceaan, The Story of Tablo & Shameless Acquisition Target

In deze aflevering ga je zwemmen met Freek Vonk en allemaal vette planten en dieren, leer je de waarheid over een Koreaanse hip hop legende die slachtoffer werd van complottheorieën én hoor je hoe je stinkend rijk zou kunnen worden van een podcast. Wat? Ja, precies. Lekker luisteren!
9/22/20229 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Trailer: Noortjes Oortjes

9/22/20221 minute, 56 seconds