Winamp Logo
Nonsensepodi Cover
Nonsensepodi Profile

Nonsensepodi

Finnish, Social, 1 season, 128 episodes, 3 days, 20 hours, 38 minutes
About
Nonsense-podcastia voisi kuvailla ai­kamme Sex and the City:ksi. Siinä missä 90-luvulla Carrie ja kumppanit kohauttivat avoimella lähestymistavallaan pari­suhteisiin, seksiin ja muihin naisten elä­mään liittyviin aihealueisiin, tekevät Alexa ja Linda tänäpäivänä saman podcastinsa välityksellä. For information regarding your data privacy, visit Acast.com/privacy (https://acast.com/privacy)
Episode Artwork

174. Kaikki kuluttamisesta ft. Julia Thurén

Vuoden ensimmäisessä jaksossa laitetaan kaikkien tuhlureiden tilit tarkastelun alle, kun ollaan pyydetty studioon Julia Thurén keskustelemaan meidän kanssa kuluttamisesta ja rahasta. Mitä kuluttaminen kokonaisuudessaan tarkoittaa ja millainen ero miesten ja naisten kulutustottumuksilla on? Miten keskeytetty yhdyntä ja tantra liittyy kuluttamiseen ja miksi vauvatavarahulluus ei välttämättä ole pelkästään huono asia? Pistetään Julia myös Nonsensen piinapenkkiin, eli luvassa perinteinen neljän minuutin esittely sekä Nonsense pikaiset. Jakso on tuotettu yksinoikeudella Podmelle.
1/5/202246 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

157. Luovan alan uratarina – vieraana Nonsensen tiimiläinen Lilli

Nostalgiaa ilmassa! Nonsense on saapunut ensimmäistä kertaa puoleentoista vuoteen yhdessä studioon, kun Linda on vihdoin päässyt käymään Helsingissä. Vanhojen hyvien aikojen kunniaksi studiossa on myös vieras, yrittäjä ja Nonsensen oikeana kätenä toimiva Lilli Salminen. Tällä viikolla tutustutaan siis Lilliin ja kuullaan hänen uratarinansa. Lilli kertoo kuinka on päätynyt pisteeseen jossa nyt on, ja antaa myös vinkkejä luovalle alalle haluaville. Jakso on viimeinen ilmaisena julkaistava ennen PodMe-palveluun siirtymistä.
8/25/202132 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

156. Unelmaelämää?

Toivejaksoa kehiin! ”Elättekö unelmaelämäänne?”, oli yksi kysymyksistä, joka saatiin kun pyydettiin teiltä jaksotoiveita. Tällä viikolla vastataankin tähän kysymykseen ja puhutaan lisää unelmista. Miltä näyttää Alexan unelmien päivä ja miten unelmat ovat muuttuneet matkan varrella? Mitkä on meidän top 3 unelmat tällä hetkellä, entä miten suhtautua siihen, että kaikki unelmat eivät ole vielä toteutuneet?
8/18/202138 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

155. Iso päätös ja taustat sen takana

Uutiset uudesta podikodista tuli julki viime viikolla ja tällä viikolla kerrotaan lisää muutosta. Meidän inboxiin tuli uutisen johdosta ryöppy risuja ja ruusuja, ja tämän viikon jaksossa myös vastataan teidän palautteisiin muuttoa koskien. Mitkä ovat perimmäiset syyt muuton taustalla ja mitä muutto tuo mukanaan Nonsensen arkeen? Entä mitä muutos tarkoittaa teille? Jakson lopussa kerrotaan myös tulevista jaksoista.
8/12/202137 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

154. Nonsense goes Dr. Phil – ratkotaan kuulijoiden ongelmia

Tällä viikolla Dr. Alexan ja Dr. Lindan vastaanotolla ratkotaan jälleen kuulijoiden lähettämiä kinkkisiä ongelmia. Mitä tehdä kun ystävän sanat satuttaa? Tai entä jos ystävä ei halua enää nähdä lainkaan? Entä kuinka voisi spice things up pitkässä parisuhteessa? Vastataan myös kysymykseen onko olemassa mukavia alusvaatteita? Jakso on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Lykon kanssa.
8/4/202141 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

153. Uusi aluevaltaus ja asiaa äitiydestä

Tämän viikon jaksossa käydään läpi kuulumisia ja paljastetaan uusi jännittävä työprojekti. Arvaatko jo mikä on meidän uusi aluevaltaus? Asialistalla myös äitiys atm – miltä imetyksen lopettaminen tuntuu, missä kohtaa palautumisessa mennään ja miten väliaikainen apukäsien saatavuus on vaikuttanut Lindan fiiliksiin ja kuormitukseen? Entä miltä näytti Alexan eka bileilta äidiksi tulon jälkeen – oliko meininki kuin entisajan kylpybileissä konsanaan vai onko mammautuminen vienyt biletyshalut? Jakso on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Anyfinin kanssa.
7/28/202144 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

152. Postikortti kesälomalta

Lomilta lompsis tultu takaisin ”studioon”, eli tällä viikolla aiheena onkin lomakuulumiset! Miten yhteinen Tukholma-viikko meni, mikä siinä oli parasta ja miten ensimmäinen matka vauvan kanssa sujui. Entä miltä tuntui nähdä ekaa kertaa melkein vuoteen ja tuliko bebeistä bestiksiä? Käydään läpi myös muita lomakuulumisia (mökkiprojekti ja seksi mainittu) sekä fiilistellään vanhaa lempparia O.C.:ta.
7/21/202145 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

151. Parisuhde vauvavuoden aikana

Hieman itsellemmekin yllätyksenä tämän viikon jakson aiheeksi muodostui parisuhteet ja niiden kunto vauvavuoden aikana. Mikä sai meidät pohtimaan parisuhteita vakavemminkin, ja miltä omat parisuhteet tällä hetkellä näyttävät? Mikä on ollut haastavinta vauvavuoden aikana ja miksi oman ajan ottaminen tuntuu välillä pahalta? Annetaan myös yksi vinkki parisuhteeseen vauvavuonna (ja muutenkin): ”mene mood edellä”. Jakso on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä C Moren kanssa.
6/23/202158 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

150. Ensimmäinen kesä vauvojen kanssa

Kesä on saapunut kaupunkiin niin Tukholmassa kuin Helsingissäkin, ja tämän viikon jaksossa fiilistellään kaikkea siihen liittyvää. Miltä ensimmäinen kesä vauvojen kanssa näyttää ja mitä suunnitelmia ollaan tehty? Aiotaanko pitää lomaa, entä mitkä on meidän ultimate kesäherkkuja ja millaisiin asuihin pukeudutaan tänä kesänä? Annetaan myös pari hot tipiä kesätekemisiin (Selviytyjät-rata ja rimpsa mainittu) ja haaveillaan omakotitalosta (!!). Jakso on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Valio Onnin kanssa.
6/16/202147 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

149. Rahankäyttö äitiyslomalla

Rich moms vai broke moms? Miten vauva-arki ja äitiysloma näkyy meidän kukkaroissa ja ollaanko tällä hetkellä enemmän plussalla vai miinuksella? Miten yrittäjien äitiysloman aikaiset raha-asiat ovat järjestyneet ja paljonko tilille kilahtaa tällä hetkellä kuukausittain? Vertaillaan myös rahankäyttöä ennen ja nyt, mihin tällä hetkellä tuhlataan, entä mihin ei enää kulu juurikaan rahaa? Annetaan myös hyvä vinkki tienaamiseen meidän tämän viikon yhteistyökumppanin kanssa. Jakso on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Tisen kanssa
6/9/202137 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

148. Uudet äiti-identiteetit – keitä me nyt ollaan?

Jos joudut esittelemään itsesi yllättäen, mitä sanot? Linda unohti listalta äidin roolin ja Alexa miettii edelleen, voiko olla super mom, jos leikkiminen ei oikein maistu? Miten meidän identiteetit ovat muuttuneet äitiyden myötä ja mikä uusissa identiteeteissä on edelleen haastavaa? Entä miten äitiyden ja yrittäjyyden yhdistäminen, ollaanko ensisijaisesti yrittäjiä joilla on lapsi, vai äitejä joilla on yritys? Äiti-identiteettien lisäksi pohditaan myös isän identiteettiä ja sen rakentumista.
6/2/202144 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

147. Reality-julkkiksia ja botox-kokeiluja

Etästudioon on tällä viikolla saatu vieraiksi Parhaat versiot -podcastin Katri ja Elina – jakso, jota me ollaan henk. koht. odotettu paljon! Katri on reality tv:n guru ja Elina kauneusalan ammattilainen, joten jutellaan muun muassa julkkisten kauneustoimenpiteistä, meidän lemppari julkkisseurattavista ja siitä, mitä apukeinoja me ollaan käytetty ollaksemme parhaita versioita itsestämme. Kenen Real Housewivesin kanssa haluttaisiin bilettää ja mitkä kauneustuotteet saa ison tuomion alan asiantuntijalta? Disclaimerina: tässä jaksossa ei ole disclaimereita.
5/26/202153 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

146. Someäitiys ja lapset somessa

Aiemmassa somea käsittelevässä jaksossa puhuttiin muun muassa nettikiusaamisesta (jakso nro. 114) ja tällä kertaa raotetaan sometyön verhoa äitiyden näkökulmasta. Millä kikoilla piiloteltiin somessa meidän raskauksia niiden alkuvaiheessa ja miltä ikävät kommentit tuntuvat nyt erityisesti äidiksi tulon myötä. Jaksossa käydään keskustelua myös lapsista somessa. Mitä sääntöjä meillä on sen suhteen, millaisia kuvia jaetaan omista kullannupuistamme ja millaiseen dilemmaan sometyössä olemme äitiyden myötä törmänneet?
5/20/202147 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

145. Viime viikkojen kuulumisia

Kiireiden takia ei olla keretty vaihtamaan kuulumisia pitkään aikaan, joten tällä viikolla pääsette mukaan meidän kuulumistuokioon! Luvassa viikon paskimpia ja parhaimpia, kun puhutaan muun muassa siitepölystä (kuka muu haluaisi repiä silmät irti?!), vauvantahtisesta unirytmistä (hello täydet yöt), aivokemioista (hello masisfiilikset), makean himosta ja meikeistä. Meikeistä puhutaan yhdessä Lykon kanssa, sillä saadaan jälleen tehdä yhteistyötä yhden meidän lemppari kumppanin kanssa (luvassa myös paljon kyselty alekoodi). Jakso on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Lykon kanssa.
5/12/202139 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

144. Ystävällisyys ja armollisuus äitiydessä ft. Kirsikka Simberg

Tämän viikon jaksoon ollaan saatu meitä kokeneempi mama jakamaan viisauttaan – koska Kirsikalla on jo kaksi lasta, katsotaan häntä todella korkealle ylöspäin, she knows her shit. Puhutaan yhdessä armollisuudesta ja siitä, miksi se on niin hankalaa etenkin vauvavuonna. Entä miksi suomalainen sisu on huono asia äitiydessä ja mikä on oikea tapa antaa neuvoja tuoreelle äidille? Jakso on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Friendly Viking'sin kanssa.
5/5/202147 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

143. Raskaaksi lahjoitetuilla munasoluilla osa 2 – lahjoittajan tarina

Tällä viikolla jutellaan jo toistamiseen munasolujen lahjoittamisesta yhdessä Ovumia Fertinovan kanssa. Studioon on tällä kertaa saapunut Ovumian asiantuntijan Maria Tuomisen lisäksi myös ”kokemusasiantuntija” Neea, joka on itse lahjoittanut munasoluja viidesti (!!). Pääsimme kyselemään Neealta teidän mieltä askarruttaneita kysymyksiä ja kuulemme vastaukset muun muassa siihen oliko prosessi kivulias, miltä tuntuu se, että omien sukusolujen avulla on saatu lapsi aluilleen ja mitä ajatuksia se herättää, että joku lahjoitettujen munasolujen avulla alkunsa saanut lapsi saattaa joskus ottaa Neean yhteyttä. Lisäksi Ovumian asiantuntija Maria vastaa kysymyksiin prosessin kulusta. Jakso on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Ovumia Fertinovan kanssa.
4/28/202130 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

142. Alakerran kuulumiset synnytyksen jälkeen

Tämän viikon jaksossa perehdytään viime jaksossa jätettyyn cliffhangeriin, eli Lindan P & P planiin, ja siihen miten alakerran haastava tilanne saadaan kuntoon synnytyksen jälkeen. Vertaistukea siis tarjolla haastavaan synnytyksestä palautumiseen! Lisäksi jaksossa käydään läpi myös toinen P & P, eli viikon paskimmat ja parhaimmat. Pohditaan myös ideaalia ikäeroa mahdolliselle sisarukselle, ja puhutaan raskauden jälkeisestä hormonitoiminnan käynnistymisestä.
4/21/202143 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

141. Pieni ränttäys äitiydestä ja sen odotuksista

Sorry not sorry & sisältövaroitus, viikon jakso sisältää ränttäystä! Jaksossa puhutaan muun muassa imetyksen ja äitiyden latautuneisuudesta sekä siitä, mikä on somen dilemma äitiyden ympärillä. Luvassa myös kuulumisia, kirjavinkkejä sekä viikon paskimmat ja parhaimmat. Jakso on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä BookBeatin kanssa.
4/14/202146 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

140. Sometyön kulisseissa

Tänään raotetaan verhoa sometyön kulisseihin. Mitä täydellisen Insta-kuvan ottamiseen joskus vaaditaan ja millaisia summia naapurimaan somekuningattaret yhteistöistä takoo? Entä mikä on oudoin huhu mitä meistä on liikkunut tai sairain kiusanteko, mitä ollaan kollegoilta kuultu? Puhutaan myös hieman somen kaupallisuudesta, ja siitä miksi se on pakollista, jotta tämäkin podcast on jälleen tänään ilmestynyt korviisi kuunneltavaksi.
4/7/202147 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

139. Q & A vauva-arjen paineet, haasteet ja parhaat hetket

Tällä viikolla on jälleen aika vastailla teidän kysymyksiin, aiheena meidän mamma- & baby-life! Pohditaan mikä on ollut tähänastisen äitiyden taipaleella kaikista ihaninta ja roihahtiko rakkaus vauvoja kohtaan heti? Mitä puolestaan kaivataan entisestä elämästä ennen vauvoja? Puhutaan myös äidin rooliin liittyvistä paineista ja odotuksista ja siitä miten kiintymyssuhde vauvaa kohtaan on kehittynyt. Entä oltaisiinko jo valmiita baby nr. 2? Kaikkeen tähän löydät vastauksen tästä jaksosta! Jakso on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Liberon kanssa.
3/31/202145 minutes
Episode Artwork

138. Expectations vs. reality baby edition

Mitkä kaikki raskausaikaiset odotukset, toiveet ja kauhut ovat käyneet toteen ja mitkä eivät? Tällä kertaa kuunnellaan menneisyyden meitä, eli kelataan takaisin jaksoon, jossa puhuttiin tulevaisuudesta vauvojen kanssa ja reagoidaan omiin juttuihimme välillä naureskellen, välillä hiki otsalla. Miten kävi yöunille, asumiskuvioille, hoitajahaaveille ja somekanavien sisällöille? Onko arki ollut sellaista kuin kuvittelimme, vai joudummeko syömään sanamme julkisesti? Jakso on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Liberon kanssa.
3/24/202155 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

137. Vaatebrändin perustaminen osa 2

Yhteisen babyn Almada Labelin tullessa noin puolen vuoden ikään ajateltiin kertoa teille lisää vaatebrändin perustamisesta. Viime kerralla puhuttiin Almada Labelin ensiaskeleista (jakso nro. 115), joten tällä kertaa keskitytään siihen mitä kaikkea vaatebrändin perustamisessa pitää ottaa huomioon ja mitä ollaan opittu matkan varrella. Puhutaan muun muassa rahasta, kuinka kannattavaa tällaisen bisneksen aloittaminen on ja ollaanko tämän ansiosta kohta jo miljonäärejä? Mitä kaikkea vaatteen myyntiin saaminen oikeasti vaatii? Entä millaisia tavoitteita meillä on brändin suhteen tulevaisuudessa? Kerrotaan myös vaatebisnekseen liittyvistä kommelluksista ja SOS-tilanteista synnytyssalissa.
3/17/202153 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

136. Vauva-arjen työnjako ja pieni parisuhderänttäys

Viikon naistenpäivän kunniaksi keskustellaan vanhempien välisestä tasa-arvosta lapsiarjen keskellä sekä päästellään vähän höyryjä ulos. Miten lapsiarkeen voi valmistautua etukäteen, vai voiko siihen? Miksi isän osallistuminen lapsen hoitoon ei vieläkään tunnu olevan peruskauraa, vaan kehuja kaipaava uroteko? Mitä on default-vanhemmuus? Lopussa annetaan myös vinkkejä uudenlaiseen arkeen, ja nyt olisikin korkea aika laittaa myös miehet kuuntelemaan Nonsensea!
3/10/202156 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

135. Alice Cooperin anakonda ja muut tarinat joita ette ole aiemmin kuulleet

Tällä viikolla poistutaan hetkeksi vauvakuplasta ja kerrotaan muutamia tarinoita mitä ette ole (toivottavasti) aiemmin kuulleet. Tää osoittautui hieman vaikeaksi, koska tuntuu että ollaan avattu teille suunnilleen koko meidän elämä jo! Tän päivän jaksoon mahtuu kuitenkin tarinaa muun muassa Alice Cooperista ja anakondasta sekä Lindan baaritikkareista. Jakso on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Tisen kanssa.
3/3/202139 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

134. Vauvojen rytmit – onko niitä?

Miten meillä nukutaan, vai nukutaanko? Tällä viikolla puhutaan vauvojen rytmeistä ja siitä mitkä kikat ollaan meillä todettu toimiviksi. Pähkäillään myös sitä, että mitä jos mitkään kokeilluista kikoista ei toimikaan? Jaksossa paljastetaan myös eräs pieni vempain, joka ansaitsisi ainakin Lindalta Nobelin rauhanpalkinnon, sen verran rauhaa se on nimittäin tuonut taloon. Vauvojen rytmien lisäksi kuullaan myös hieman muita kuulumisia.
2/24/202148 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

133. Synnytyksen jälkeinen palautuminen

Palautuminen synnytyksen jälkeen jännittää ja aiheesta on kyselty meiltäkin paljon. Tämän viikon toivejaksossa käydäänkin rehellisesti läpi fiiliksiä palautumisesta. Millaisia muutoksia vartalo koki raskauden aikana ja miten kaikki vaikutti meihin fyysisesti ja henkisesti? Onko raskauskilot kaikonneet, entä miltä alakerran bao bun näyttää näinä päivinä? Ennen kaikkea halutaan jakson myötä muistuttaa jokaista tuoretta äitiä olemaan armollinen itselleen.
2/17/202147 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

132. Kuulumisia vauvakuplasta

Pitkästä aikaa perinteisiä Nonsense-kuulumisia! Miten bebeillä menee, entä äideillä? Jaksossa pohditaan muun muassa vauvakuplaa ja sitä miten puheenaiheet ovat äitiyden myötä muuttuneet. Läpi tulee käytyä myös tämän hetken suurimmat cravingsit ja parhaat sarjakuulumiset. Jakson lopussa kuullaan myös ilouutinen erääseen pitkään paikoillaan junnanneeseen projektiin liittyen. Jakso on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Lykon kanssa.
2/10/202154 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

131. Kuulijoiden seksikommelluksia – käsirautoja ja pimppipieruja

Nonsensen kaksi uutta konseptia Pikaiset & Paljastukset ovat lähteneet liikkeelle ja ekojen Paljastusten myötä kerroitte meille noloista seksikommelluksista. Inbox täyttyi sen verran mehukkaista panoposteista, että päätettiin jakaa osa niistä ihan näin jakson muodossakin! Sukella jakson pariin, niin kuulet lisää muun muassa yllätyksistä saunassa ja hotellihuoneessa.
2/3/202136 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

130. Pumpulia ja paskavaippoja – vauva-arjen ihanuudet ja kamaluudet

Eka viikot ja kuukaudet takana beibien kanssa. Miten vauva-arki on lähtenyt liikkeelle alun epävarmuuksien jälkeen? Mikä on yllättänyt ja mitkä ovat olleet pahimpia vaiheita? Entä mitä ihanaa ollaan koettu ja mitkä on meidän mielestä parhaita juttuja uudessa arjessa? Käydään vähän läpi myös tulevaa ja lausutaan ääneen varovaiset toiveet tälle vuodelle.
1/27/202159 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

129. Synnytyksen jälkipyykki (kirjaimellisesti)

Tällä viikolla puhutaan synnytyksen jälkeisestä ajasta, ja siitähän riittää juttua – ei niin kaunista sellaista! Varoitus siis tässä kohtaa, K-18 settiä vähintään luvassa, kun kehiin ilmestyy king size hodarin kokoiseksi turvonnut alakerta, kakkavaipat (ei vauvalla vaan äidillä) sekä pyyhkimistipsit. Fyysisten olojen lisäksi käydään läpi myös henkisiä oloja. Mikä ensimmäisissä viikoissa vauvan kanssa on yllättänyt ja kuinka koville hormonit on meidät (tai meidän miehet) laittaneet?
1/20/202155 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

128. Lindan synnytystarina

Viime viikon tapaan tämänkin viikon jaksossa kuullaan synnytystarina, tällä kertaa äänessä Linda! Kuinka kauan Lindan synnytys kesti ja millainen kokemus se oli? Mikä oli synnytyksen kivuliain vaihe ja mikä yllätti? Jaksossa käydään hieman läpi myös Suomen ja Ruotsin eroja synnytykseen liittyen – ainakin ruoan puolesta voisi tehdä synnytysmatkan naapurimaahan! Lisäksi jakson lopussa vastataan muutamiin kuulijoiden kysymyksiin synnytyksiin liittyen.
1/13/20211 hour, 6 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

127. Alexan synnytystarina

Nonsensen vuosi 2021 startataan teidän kovasti toivomilla aiheilla, eli synnytystarinoilla! Tällä viikolla vuorossa Alexan melkein viikon (!!) mittainen synnytystarina ja jaksossa kuullaan muun muassa, miten homma lähti liikkeelle, mikä synnytyksessä yllätti eniten ja minkä arvosanan Alexa antoi synnytyksestään. Jaksossa Alexa paljastaa vastaukset myös monen mieltä askarruttaviin aiheisiin, eli: kakkasinko ja repesikö paikat?
1/6/20211 hour, 4 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

126. SUM UP 2020 – vuosi pakettiin

Vuoden vikassa jaksossa paketoidaan erikoinen mutta monella tapaa ikimuistoinen vuosi 2020. Jaksossa käydään läpi fiiliksiä vuoden varrelta, mitä ollaan opittu ja mitkä ovat olleet merkityksellisimmät asiat vuoden aikana (vaikea varmaan arvata..). Lisäksi pistetään pystyyn klassinen Vuoden parhaat -kysely, eli listataan esimerkiksi vuoden paras herkku, tv-sarja ja ostos. Annetaan myös pientä sneak peekiä mitä tuleman pitää ensi vuonna! NONSENSE kiittää kaikkia kuluneesta vuodesta ja toivottaa hyvää joulua!❤️ Jakso on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Tukesin kanssa.
12/9/20201 hour, 5 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

125. Q & A – asiaa kasvatuksesta, kirjoista ja Keittokeskiviikosta

Koska varauduttiin hautautumaan vauvakuplaan loppuvuodeksi, äänitettiin muutamat jaksot teille jo hyvissä ajoin ennakkoon, tässä yksi niistä. Kiitos teidän lähettämien kysymysten, tällä viikolla vastaillaan muun muassa siihen miten jaetaan meidän yritysten tulot, aiotaanko paljastaa lastemme nimet somessa, millaisia arvoja halutaan jälkikasvullemme opettaa ja voitaisko ikinä kuvitella olevamme avoimessa suhteessa? Sekalainen soppa siis luvassa, ja lopussa vielä asiaa Alexan lanseeraamasta Keittokeskiviikosta. Taattua Nonsense-laatua ennen pian koittavaa joululomaa. Jakso on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Nextoryn kanssa.
12/2/202045 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

124. Psykoterapeutin vastaanotolla – studiossa Maaret Kallio

Studioon on saapunut tällä kertaa odotettu ja toivottu vieras, nimittäin meidän ja monen muun suomalaisen fanittama psykoterapeutti Maaret Kallio! Perehdytään Maaretin kanssa muun muassa siihen, miksi terapiaan hakeutuminen on edelleen tabu, miksi ehkä sunkin kannattaisi silti hakeutua sinne, miten sen oikean terapeutin löytää ja miksi ’suomalainen sisu’ on oikeastaan melko huono käsite. Moni meistä ei jarruta, ennen kuin törmää seinään, ja tämän jakson myötä halutaankin purkaa stigmaa terapian ympäriltä sekä kannustaa myös sua kuulostelemaan omaa mieltä ja sen vointia. Jakso toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Lykon kanssa.
11/25/202051 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

123. Turvallisen treenaamisen ABC raskauden aikana ja sen jälkeen

Mikä se erkauma oikein on? Voiko vatsalihaksia treenata raskauden aikana? Entä miten treenaaminen kannattaa aloittaa raskauden jälkeen? Turvallisesti treenaaminen raskauden aikana ja sen jälkeen on aihe, jota moni pohtii ja johon saa hyvin erilaisia vastauksia eri tahoilta. Näihin kysymyksiin saapuukin tällä viikolla vastaamaan Alexan pilatesohjaaja, pilatesguru ja Bay Helsingin perustaja Julia Oravisto. Julia antaa konkreettisia vinkkejä siihen miten treenaaminen onnistuu turvallisesti ja muistuttaa syvien vatsalihasten tärkeydestä, oli sitten raskaana tai ei. Ja vaikka jaksossa puhutaan treenaamisesta, muistutetaan myös iisisti ottamisen tärkeydestä ja vauvakuplasta nauttimisesta. Jakso on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Nick’sin kanssa.
11/18/202053 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

122. Seksuaaliterapeutin vastaanotolla: seksi synnytyksen jälkeen

Tällä viikolla kurkistetaan synnytyksen jälkeisiin aikoihin yhdessä seksuaaliterapeutti Marja Kihlströmin kanssa. Kaikkiahan se mietityttää ja jännittää: mitä toosalle käy synnytyksessä ja miten seksielämälle käy vauva-arjessa? Marja antaa vinkkejä siihen miten seksiin kannattaa suhtautua synnytyksen jälkeen ja valaa myös toivoa tuleviin äiteihin, toisinaan seksihalut voivat jopa moninkertaistua synnytyksen jälkeen! Bonuksena kuulette myös Marjan upean demonstraation synnytyslaulusta. Jakso on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Woltin kanssa.
11/11/202045 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

121. Raskaus rewind – viimeinen virallinen ajankohtaispäivitys

Yhdeksän kuukautta pikakelauksella – tämän viikon jaksossa fiilistellään meidän raskauksia viimeisen kerran! Etureppu painaa jo ja vessassa täytyy ravata yölläkin useaan otteeseen. Miten raskausaika on mennyt, mitkä ovat oudoimmat kommentit mitä ollaan raskauteen liittyen saatu, mikä on ollut ärsyttävin raskausvaiva ja mitkä on meidän parhaat raskaustipsit? Entä saatiinko synnytysvalmennuksista irti muutakin kuin outoja istukkavinkkejä? Pian on aika pusertaa Nonsensebabyt maailmaan, jännittävää! Jakso on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Urbanistan kanssa.
10/28/202058 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

120. Raskaaksi lahjoitetuilla munasoluilla?

Tällä viikolla puhutaan tärkeästä aiheesta, nimittäin munasolujen lahjoittamisesta ja lahjoitetuilla munasoluilla hedelmöittymisestä. Vaikka ollaankin siitä onnellisessa asemassa, että tultiin raskaaksi luonnollisin keinoin, aina näin ei välttämättä käy. Siksi halusimmekin oppia aiheesta lisää ja pyysimme studioon vieraiksi Ovumia Fertinovan asiantuntijat, Marja Tuomisen ja Hanna Haapasen, joilta kysellään muun muassa teidän mieltä askarruttaneita asioita. Kuka voi lahjoittaa munasoluja ja millainen prosessi on? Vaikuttaako munasolujen lahjoittaminen omaan mahdolliseen myöhempään raskautumiseen ja voiko luovutusta tehdä anonyymisti? Entä kuka voi saada lahjoitettuja munasoluja ja mitä lahjoittajasta saa tietää etukäteen? Jakso on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Ovumia Fertinovan kanssa.
10/21/202033 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

119. Seksi raskausaikana – kolmesti päivässä vai kolmesti koko raskauden aikana?

”Seksipodi joka ei ole julkaissut mitään seksiin liittyvää puoleen vuoteen”. Nyt on aika korjata asia! Studiossa on jälleen suosikkivieras, seksuaaliterapeutti Marja Kihlström, jonka kanssa pohditaan sitä miten raskausaika on vaikuttanut seksielämään. Kumman seksihalut on taantuneet teini-ikäisen tasolle ja kumman sängyssä taas on tehty jotain aivan muuta kuin heiluteltu peittoa? Voiko seksi mitenkään vahingoittaa mahassa majailevaa vauvaa, entä miltä äidin orgasmi tuntuu vauvalle?
10/14/202043 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

118. Ajankohtaiset kuulumiset – kuka sai koronan ja kumpi alkoi opiskelemaan?

Useamman asiapitoisen jakson jälkeen tällä viikolla jälleen luvassa taattua Nonsense-laatua! Jaksossa käydään läpi ajankohtaiset kuulumiset aina koronaan sairastumisesta (sos!) autokoulussa aloittamiseen sekä etätyöfiiliksiin. Kumman kotona etäpalaverit aiheuttaa viuhahdusvaaran ja kummassa huushollissa postissa tulleet yllärilaitteet pitäisi laittaa surisemaan karanteenin ratoksi? Entä mitä odotetaan parin kuukauden päästä koittavassa vauva-arjessa eniten?
10/7/202039 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

117. Itseinhosta itsetuntoon – miksi puhumme itsellemme niin rumasti?

Muotiviikkojen aiheuttamaa itseinhoa ja mallitoimistojen sivuilla vierailua mallin mittoihin pääsemisen toivossa. Mitä kaikkea vahingollista me ollaan tehty omalle itsetunnollemme? Entä millaisilla asioilla ollaan saatu sitä vahvistettua? Tämän viikon jaksossa puhutaan itsetunnosta yhden itsetunnon kasvattamisen pioneerin, Doven kanssa. Dove on ollut edelläkävijä mitä tulee naiseuden monipuoliseen kuvastoon ja nykyisellä Self Esteem Projectilla halutaan auttaa parantamaan erityisesti nuorten itsetuntoa. Mitä eroa on itsetunnolla ja itseluottamuksella? Miksi itsetunto aiheena kiinnostaa erityisesti nyt, kun saadaan pian omia lapsia? Jakso on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Doven kanssa.
9/30/202044 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

116.Eläinten synnytysvideoita ja mindfulnessia – doulan vinkit synnytykseen valmistautumiseen

Koska synnytykset lähestyy, haluttiin päästä kyselemään vähän lisää tipsejä alan ammattilaiselta, ja kutsuttiin Nonsensen studioon vieraaksi kätilö ja doula Jenna Hellstén. Mitkä ovat avaimet mahdollisimman hyvään synnytyskokemukseen ja miksi Jenna näyttää monesti synnytysvalmennettavilleen eläinten synnytysvideoita? Jaksossa kysytään myös teidän mieltä askarruttaneita kysymyksiä, kuten miten mahdollisia repeämisiä voi estää ja tuntuuko seksi enää koskaan samalta? Jaksossa selviää myös mikä voi olla mahdollisesti elämän paras treesome ja miksi Alexa haluaa roudata synnytyssaliin led-kynttilöitä..
9/23/202051 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

115.Kuulumisia ja kaikki vaatebrändin perustamisesta

Nyt kun yhteinen vauva on saatu vihdoin uunista ulos, päästään kertomaan sen syntymisestä hieman lisää! Tämän viikon jaksossa puhutaan siis Almada Labelista, siitä miten vaatebrändi on saanut alkunsa ja millaisia haasteita sen luomisessa on ollut. Miten pitkä projekti on ollut kyseessä, millainen on eurooppalainen vaategame ja mitä ollaan opittu vaatebrändin perustamisesta. Paljastetaan myös mistä brändin nimi tulee ja onko mukana meidän lisäksi sijoittajia tai muita apukäsiä. Jakso on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Lykon kanssa.
9/16/202052 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

114. Kiusaaminen ja vihapuhe – kiristynyt ilmapiiri somessa

Lasten ja nuorten säätiön teettämän kyselyn mukaan yli 65% nuorista on kokenut netissä kiusaamista tämän vuoden aikana. Nonsensen kiusaamiskyselyyn vastanneista yli 500 kertoi joutuneensa nettikiusaamisen uhriksi. Myös me ollaan huomattu tämä kiristynyt ja entistä vihamielisempi ilmapiiri netissä ja haluttiin siksi ottaa tämä tärkeä aihe puheeksi viikon jaksossa. Mikä on disclaimer-kultturi ja mitä ollaan opittu vaikuttajana työskentelyn synkemmästä puolesta? Jakso on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä TietoEVRYn kanssa. #thepolitetype
9/9/202041 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

113.Suoraa puhetta yrittäjyydestä, kuluista ja tilinpäätöksistä

Tämän viikon jaksossa pohditaan kulunutta, hieman haastavaa vuotta yrittäjinä. Miltä näyttää behind the scenes Nonsensen ja meidän omien yritysten takana ja millaisia kiinteitä kuluja meidän yrityksillä on? Kerrotaan kuinka paljon massia pitäisi tulla kuukausittain sisään, jotta oman leivän päälle voisi ostaa voin lisäksi myös juustoa. Esitellään myös meidän upea Nonsense-tiimi, ja paljastetaan mitä kaikkea ollaan opittu yrittäjyydestä ja rahasta näinä haastavina aikoina. Jakso on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Anyfinin kanssa.
9/2/20201 hour, 3 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

112.Ennustajakokemuksia ja taikauskoa

Tällä viikolla vieraillaan ennustajalla! Linda varasi vuosi sitten ajan tukholmalaiselle ennustajalle ja pitkän jonon takia vierailu koitti vasta nyt. Oliko käynti kaiken odottamisen arvoinen, vai pelkkää ajanhukkaa? Saiko ennustaja yhteyden tuonpuoleiseen ja mitä hän osasi kertoa Lindan menneisyydestä? Entä millaisia asioita Alexan taannoisessa ennustussessiossa Los Angelesissa selvisi? Jaksossa sneak peekataan myös erästä tulevaa isoa työprojektia, onko aika laittaa pystyyn Nonsensen selvännäkijäklinikka, vai mistä oikein onkaan kyse?😏 Jakso toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Personal Plannerin kanssa.
8/26/202056 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

111. Keskiraskauden fiilistelyä – maineensa arvoinen toinen kolmannes ja varsinaista välineurheilua

Nyt kun raskauden puoliväli on ylitetty, vauvavarustelu on myös startannut! Millainen on hyvä starter kit äidille ja vauvalle ensihetkiin ja vauvavuoteen, entä mitä lääkekaapista tulisi ainakin löytyä? Onko rintapumppu oikeasti tarpeellinen ja millaisiin vaunuihin päädyttiin? Asiantuntijakysymyksiin vastaamassa farmaseutti Hertta Hurme. Jakso on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Yliopiston Apteekin kanssa.
8/19/20201 hour, 4 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

110. Katse tulevaisuuteen – EU nyt, koronakriisin jälkeen ja vuonna 2050

Miltä meidän tulevaisuus eurooppalaisina näyttää? Nonsensen vieraana etästudiossa on Euroopan komission ilmastoasioiden pääosaston johtava hallintovirkamies Ismo Ulvila, ja jaksossa kysytään kuulijoiden tiukkoja kysymyksiä EU:n nykyhetkestä ja etenkin tulevaisuudesta. Miten EU selviää koronakriisistä ja voidaanko tilanne nähdä uhan lisäksi myös mahdollisuutena? Mitä elpymispaketti tarkoittaa ja mikä on EU:n Green Deal? Entä mikä on tulevaisuuden kuumin ala opiskella? Jakso toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Euroopan komission kanssa.
8/12/202033 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

109. Single and ready to mingle – sinkkuelämää Tukholmassa

Tällä viikolla Nonsensessa pääsee ääneen sinkkuelämää Tukholmassa viettävä Marianna! Jaksossa perehdytään Tinderin saloihin, kuullaan Mariannan parhaista deittikokemuksista ja pohditaan stalkkausta ja ghostaamista ilmiöinä. Marianna antaa myös parhaat vinkit sinkkuelämästä nauttimiseen.
8/5/20201 hour, 4 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

108. Nonsense x Tuplakääk ja Hollywoodin viimeisimmät julkkisjuorut

Etästudiossa tällä viikolla odotetut vieraat, Hollywood-juorujen asiantuntijat, Tuplakääkin Enni ja Kirsikka! Jaksossa käydään läpi muun muassa Kanyen pressaehdokkuutta ja viime aikojen Twitter-sekoiluja. Lisäksi pohditaan mitä kaikkea #FreeBritney-casen takana on meneillään ja leikitään Fuck, Marry, Kill -leikkiä. Jakso on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Cmoren kanssa. 
7/29/202058 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

107. Jättinännit ja tuntemattomat mahan koskettelijat – mitä ajatuksia muuttuva keho herättää?

Tämän viikon jaksossa puhutaan kehon muutoksista, raskausajan pukeutumisesta ja siitä mitä ajatuksia kaikki tämä uusi herättää. Miten suhtautua mahan kommentoijiin, entä sen koskettelijoihin? Mistä ollaan nautittu raskausaikana ja mikä synnytyksen jälkeisessä palautumisessa jännittää? Jakso on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Nomin kanssa.
7/22/202058 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

106. Raskausajan ennustuksia ja spekulaatioita sukupuolista

Mahan muoto, nukkuma-asento, raskauspahoinvointi, ruokahimot, sormustesti – mitä kaikkia huuhaatestejä ja ennustuksia me ollaan tehty tai meille on tehty tulevan vauvan sukupuolen selvittämiseksi? Pettikö Alexan monta vuotta vanha gut feeling siitä kumpaa sukupuolta heidän eka vauva on ja miksi Alexan äiti joutuu syömään koirankakkaa ennustustensa vuoksi? Entä mitä tulevaan sukupuoleen viittaavia oireita Lindalla on ollut?
7/15/202050 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

105. Äänessä Nonsense miehet – meidän puolisoiden vastauksia kuulijoiden kysymyksiin

Tällä kertaa ”ääneen” pääsee Nonsense miehet! Kysyimme piinapenkeissä meidän miehiltä teidän kiperiä kysymyksiä, kuten mitkä ovat meidän ärsyttävät piirteet, miltä tuntuu olla somevaikuttajan puoliso, mikä on pitkän parisuhteen salaisuus ja mikä vanhemmaksi tulemisessa jännittää. Kummalla meistä on vähän liian painavat näppäinsormet ja kumpi kaivaa nenää toisinaan vähän liiankin antaumuksella? Jakso toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Nextoryn kanssa.
7/8/202054 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

104. Kesäkuulumisia, grillimakkarahimotuksia ja iskuyrityksiä

Tällä viikolla luvassa vanha kunnon kuulumisjakso! Miten kesäkuu sujui ja mitä kesäsuunnitelmia meillä on? Kumpi meistä on kokenut lähes ennätysmäärän iskuyrityksiä raskaudesta huolimatta? Paljastetaan myös meidän uusi binge watchaussuosikki, entiset The Hills ja Laguna Beach fanit kuulolle! Jakso toteutettu kaupallisessa yhteistyössä 7th Generation kanssa.
7/1/202041 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

103. Asiaa ulkonäöstä osa 2 – ihonhoitorutiinit ja kauneustoimenpiteet

Kun kaksiosaisen teemasarjan ensimmäisessä jaksossa keskityttiin enemmän syvällisempiin kysymyksiin ulkonäköön liittyen, toisessa jaksossa syynissä ovat pinnallisemmat aiheet. Jaksossa paljastuu, mihin kaikkeen ja kuinka paljon rahaa kuluu kuussa ulkonäköön ja kauneudenhoitoon liittyen, sekä millaiset ovat meidän ihonhoitorutiinit. Jaksossa myös paljastuu, millaisia kauneustoimenpiteitä meille on tehty ja mitkä niistä ovat myöhemmin kaduttaneet. Jakso toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Lykon kanssa.
6/24/202054 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

102. Alkuraskauden fiilistely – pesänrakennusvietti ja kipristelyä munasarjoissa

Tämän viikon jaksossa käydään läpi ekojen kuukausien raskausfiiliksiä. Miten hedelmöittymisen voi tuntea ja kuinka neuvolakokemukset ovat eronneet Ruotsissa ja Suomessa? Mitä tapahtuu kun raskaana oleva nainen ajautuu nälkäkiukun partaalle, entä kumman puoliso on saanut uuden pestin hovimestarina raskauden myötä?Jakso totetettuu yhteistyössä Fennian kanssa.
6/17/202053 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

101. #blacklivesmatter – miten olla aktiivisesti antirasisti?

Mitä on valkoinen etuoikeus ja eurosentrinen maailmankuva? Millaisia rasismin muotoja Suomessa joutuu kohtaamaan? Miten omaa lasta voi valmistaa kohtaamaan rasismia, entä mitä opettaa antirasismista? Etästudiossa Nonsensen vieraana kokemusasiantuntija, ihmisoikeusaktivisti sekä markkinointi- ja diversiokonsultti Fatima Verwijnen. Fatiman lyhyt antirasismikurssi auttaa meitä kaikkia ymmärtämään, miten voisimme ymmärtää enemmän.
6/10/202043 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

100. NONSENSEn 100. JAKSO – parhaita paloja matkan varrelta

Nonsensen 100. jakson juhlapäivän kunniaksi luvassa kunnon mashup-jakso! Poksautetaan (alkoholittomat) kuohuvat ja muistellaan matkaa tähän saakka. Studion seinien sisälle on mahtunut niin hauskoja hetkiä ja räkänaurua kuin vaikeita hetkiä ja kyyneleitäkin, unohtamatta Nonsensen huikeita vieraita! Koostejaksossa luvassa niin kuulijoiden kuin Nonsensenkin omia lempparikohtauksia. Onnea Nonsense 100 jaksoa ja lähes 5 miljoonaa kuuntelua!
6/3/202031 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

99. Uusi, muuttuva elämäntilanne – miten aiotaan handlata kaikki asiat?

Te kysyitte ja Nonsense vastaa. Miten aiotaan handlata elämä vauvojen tulon jälkeen, kuinka yrityskuvioiden käy, onko tiedossa muutot isompiin asuntoihin, aiotaanko matkustaa vauvojen kanssa ja mitä kieltä perheissämme tullaan puhumaan? Näihin ja muihin kiperiin kysymyksiin ollaan pohdittu vastauksia oikeassakin elämässä ja nyt vastaukset on aika paljastaa teillekin. Se, miltä todellisuus näyttää vauvojen kanssa, jääkin sitten nähtäväksi! Jakso toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Fennian kanssa.
5/27/202052 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

98. BIG NEWS AGAIN! Ei vain yksi Nonsense-vauva, vaan kaksi Nonsense-vauvaa on the way!

Nonsense spills the juice again – Alexa ei olekaan ainoa joka on raskaana, vaan myös Linda saa vauvan! Nonsense-vauvat saapuvat maailmaan loppuvuodesta noin kolmen viikon laskettujen aikojen erolla ja tässä jaksossa puhutaan enemmän Lindan ensifiiliksistä, siitä miten ilouutiset kerrottiin Stevelle ja millaisia cravingseja tulevilla mamoilla on ollut. 2020 bring it on!
5/22/202048 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

97. BIG NEWS! Nonsense-vauva on the way!

Pulla on niin sanotusti uunissa, mutta kumman uunissa? Jaksossa upotaan pehmeään vauvakuplaan ja keskustellaan muun muassa siitä, miten raskaus selvisi, miten siitä kerrottiin läheisille ja miten ensimmäiset raskauskuukaudet ovat menneet? Karanteenibaby is the real thing now! Jakso toteutettu kaupallisessa yhteistyössä 7th Generationin kanssa.
5/13/202045 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

96. Sijoitusspessu – näin jokainen meistä voi vaurastua!

Sijoitusaiheinen jakso on ollut yksi toivotuimpia ja nyt Nonsense on vihdoin saanut etästudioon vieraakseen sijoitusasiantuntijan puhumaan rahasta! Sijoitusalan moniosaaja ja ”bad boy” Martin Paasi vastaa kuulijoiden kysymyksiin ja kertoo muun muassa miten kannattaa alkaa sijoittamaan, mikä on korkoa korolle -ilmiö ja mitkä ovat sijoittajan kolme muistisääntöä. Sijoitushousut jalkaan ja jäitä hattuun! Jakso toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Nordnetin kanssa.
5/6/202054 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

95. Nonsense goes Dr. Phil - ratkotaan kuulijoiden kinkkisiä kysymyksiä

Auta Nonsense! Tällä viikolla ratkotaan teidän lähettämiä pulmia aina kinkkisistä parisuhdehaasteista oman polun löytämiseen. Miten torjua kundi nätisti tai päästä vaikeesta suhteesta helpoiten pois? Mitä tehdä jos ystävä ghostaa? Se selviää jaksossa!
4/29/202042 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

94. Sex edition: Kuulijat kysyy, seksuaaliterapeutti vastaa

Q & A time part 2! Suosittu seksuaaliterapeutti Marja Kihlström vastaa jälleen kuulijoiden mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Miten pitää halut yllä pitkässä parisuhteessa, entä miten boostata omaa seksuaalisuutta? Mitä jos ei ole ikinä saanut orgasmia ja mikä auttaisi tähän ongelmaan? Jaksossa vaihdetaan kahvakuulatreenit geishakuulatreeniin ja mietitään miksi jokaisen pitäisi pohtia omia fantasioitaan.
4/22/202054 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

93. Nostalgiatrippi teinivuosiin

Tämän viikon jaksossa sukelletaan teini-ikäisten Lindan ja Alexan maailmaan. Mitkä oli teiniaikojen kuumimpia lomakohteita, paras kotibilejuoma tai styleimmät bilevaatteet? Jaksossa paljastuu kumpi on joutunut käsirysyyn teini-iän ihastuksen takia, kumpi on poltellut röökiä omassa huoneessa salaa vanhemmilta sekä muut teini-iän kiusallisimmat salaisuudet. Jakso toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Nextoryn kanssa.
4/15/202045 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

92. Asiaa ulkonäöstä osa 1 – Ulkonäkökompleksit ja terapiaan vienyt itsekriittisyys

Kaksiosaisessa teemasarjassa puhutaan ulkonäköön liittyvistä aiheista, kysymyksinä teidän kuulijoiden mieltä askarruttaneet asiat! Tämän päivän jaksossa keskustellaan ikävistä ulkonäköön liittyvistä kommenteista ja nuoruuden ulkonäkökomplekseista. Miltä tuntuu saada kuulla 6. luokalla näyttävänsä hevoselta, entä millaisia itsekriittisyyden aiheuttamia haavoja toinen meistä on purkanut jopa terapiassa asti? Jakson lopussa listataan asiat joista tykätään omassa ulkonäössä ja toivotaan teidän tekevän sama! Jakso toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Lykon kanssa.
4/8/202049 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

91. Karanteeni diaries – salaliittoteorioita ja hirveetä suorittamista

Korona on laittanut jokaisen elämän enemmän ja vähemmän sekaisin ja tämän viikon jaksokin on nauhoitettu puoliksi old school tapaan vaatekomerosta! Viikon jaksossa puhutaan koronaan liittyvistä salaliittoteorioista sekä molempia ärsyttäneestä ”koronasuorittamisesta”. Jaksossa myös pieni update Lindan baby gamesta, onko peitto heilunut karanteenin aikana, vai onko homma laitettu jäihin? Luvataan, että ensi viikon jaksossa ei puhuta sanallakaan koronasta..
4/1/202036 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

90. Sex edition: Linda ja Alexa seksiterapiassa osa 2 – seksitraumoja ja sukupuolitauteja

Uusi seksispesiaali on täällä, kun studioon ollaan jälleen saatu Nonsensen ja kuuntelijoiden suosikki, seksuaaliterapeutti Marja Kihlström! Jaksossa selviää miten Alexan vanha suuseksitrauma voi ja onko alapää jo korkattu? Entä millainen meininki oli Nonsensen opintomatkalla Sexhibitionissa? Marja kertoo myös ammattilaisen näkökulmasta siitä mikä on multiorgasmi, miten sellaisen voi saada, ja miksi hyvään gynekologiin kannattaa satsata?
3/25/202043 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

89. Q & A – Elämää koronakaranteenissa ja kommelluksia Kamukiertueelta

Vuorossa pitkästä aikaa Q & A -jakso! Jakson alussa pureudutaan vallitsevaan Koronatilanteeseen ja lisäksi vastataan kuulijoiden kysymyksiin. Tällä kertaa vastauksia kaipailtiin siihen mikä toisen luonteessa ärsyttää ja mitä osakkeita Alexalla ja Lindalla on. Studion penkkiin on istuttu suoraan Kamukiertueelta, joten jaksossa kerrotaan vihdoin mitä kiertueella touhuttiin ja mitä kommelluksia siihen liittyi. Jakso toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Anyfinin kanssa.
3/18/20201 hour, 3 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

88. Asiaa esiintymisjännityksestä – miten voittaa jännäkakka ja onko mokaaminen hyvästä

Viikon jaksossa perehdytään Alexan ja Lindan omaan toiveaiheeseen, esiintymisjännitykseen. Studiossa vieraana esiintymisen asiantuntija, näyttelijä ja muusikko Maruska Verona. Jaksossa selviää kummalla Nonsense-kaksikosta on ennen esiintymistä jännäkakka housuissa ja kumpi vetää lavashown vaikka silmät kiinni improna? Jaksossa kuullaan myös Maruskan vinkit esiintymisjännityksen taltuttamiseksi.
3/11/202051 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

87. Parisuhdestatus ja eroaikeita

Jaksossa perehdytään Alexan ja Lindan parisuhteisiin. Mihin kumpikin on kumppanissaan alunperin ihastunut ja mitä piirteitä hänessä ihailee? Kumman puoliso on ostanut Alexan ja Lindan faneille pullia yöllä baarin jälkeen? Entä kumpi mimmeistä on parisuhdekriisin aikana ilmoittanut pankkiin, että asunto menee myyntiin? Jaksossa puhutaan myös parisuhdekriiseistä ja niiden tärkeydestä.
3/4/202041 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

86. NONSENSE 2020 COMEBACK!

Nonsense on vihdoin back in business tahattoman pitkäksi venyneen tauon jälkeen! Vuoden ekassa jaksossa paljastetaan, miksi tauko venyi kahden kuukauden mittaiseksi. Lisäksi kerrotaan alkuvuoden parhaat ja yritetään kurkistaa myös kristallipalloon loppuvuoden osalta. Kumpi aikoo mennä terapiaan ja kumpi toivoo isoja elämänmuutoksia vuoden 2020 aikana? Se selviää uudesta jaksosta!
2/27/202047 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

85. Vauvakuumetta ilmassa ja jänniä synnytysvideoita

Vuoden viimeisessä jaksossa Alexa ja Linda puivat tulevaisuuden vauvahaaveitaan ja toisaalta myös lasten”hankintaan” liittyviä paineita ja odotuksia. Miten someyrittäjyyden ja vauva-arjen pyörittäminen onnistuisi? Entä mitä mietteitä synnytysvideot herättävät?
2/26/202036 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

84. POKSENSE - En ole koskaan..

Ollaanko me koskaan otettu karseita tatuointeja, varastettu läheiseltä tai sniikattu alaikäisinä baariin? Muun muassa näihin meheviin kysymyksiin on luvassa rehellisiä vastauksia! Tällä kertaa Linda ja Alexa eivät istahda piinapenkkiin kahdestaan, sillä vieraaksi ovat saapuneet POKS -podcastin Sita ja Veronica.
2/26/202040 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

83. Stondaako sulla töissä ja mikä on sun salainen pahe - parhaat vinkit ak-tilanteisiin

Pikkujoulukauden kunniaksi Nonsense listaa parhaita kysymyksiä kiusallisien tilanteiden varalle. Miten murtaa jää treffeillä tai bondailla naapurin kanssa smoothisti. Jakso on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä C MORE:n kanssa.
2/26/202039 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

82. Verotiedoilla mässäilyä ja influencer-petos!

Miten Alexa ja Linda päätyivät yrittäjiksi? Entä paljonko palkkaa tilille kilahtaa kuukaudessa? Tällä viikolla luvassa toivejakso someyrittäjyydestä. Jaksossa puidaan, millaista on kilpailla alalla, jossa feikkiseuraajat ja -tykkäykset ovat arkipäivää. Kaupallisessa yhteistyössä Samsungin kanssa.
2/26/202047 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

81. Suomen ensimmäisen VS-mallin paljastukset mallimaailmasta

Millaista on matkustella ympäri maailmaa ja poseerata huippudesignerien kuvissa? Tämän viikon jaksossa vieraana on nuoresta iästään huolimatta menestyksekkään mallinuran luonut Lotta Kaijärvi. Suomen ensimmäisenä VS -mallina tunnettu Lotta paljastaa, mitä ammattimallin elämä oikeasti pitää sisällään.
2/26/202039 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

80. Karkkilakkoja, ahmimista ja kamalan kallis lasku

Tällä viikolla puhutaan meidän lempiaiheesta, ruuasta! Mitä ruokia me fiilistellään eniten, mitä ei voida sietää? Entä miten meidän herkkulakot ovat onnistuneet? Jaksossa paljastetaan myös meidän mieleenpainuvimmat ravintolakokemukset. Kaupallisessa yhteistyössä Fazer Candy Storen kanssa.
2/26/202039 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

79. Alexan ADHD - diagnoosi, lääkkeet ja vaikutus parisuhteeseen

Miten ADHD vaikuttaa tavalliseen arkeen ja työntekoon? Entä ihmissuhteisiin? Tämän viikon jaksossa Alexa ja Linda avaavat omista näkökulmistaan Alexan aktiivisuuden- ja tarkkaavuuden häiriötä.
2/26/202031 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

78. Elämää Jenkeissä osa 2 - julkkisbongausta metrossa & arvaamaton adoptiokoira

Houkutteleeko elämä Nycin sykkeessä? Sarjan toisessa osassa vieraanamme on aikoinaan arvonnassa green cardin voittanut, ja sen vuoksi Manhattanin sydämessä asunut Petra Korpi. Tässä jaksossa Petra paljastaa suurkaupunkielämän parhaat ja pahimmat puolet unohtamatta hulvattomimpia kommelluksiaan.
2/26/202047 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

77. Tän hetken pakkomielteet ja flunssa-niksit, jotka pelastaa meidät joka kerta!

Mitä me fiilistellään tällä hetkellä? Tällä viikolla Alexa ja Linda jakavat lemppareitaan aina ”quilty pleasure” tv-sarjoista tyyppeihin, jotka ihastuttavat kerta toisensa jälkeen! Lisäksi päästään kuulemaan mitä mimmien inside -sanavarasto oikein pitää sisällään ja mikä aihe saa molemmat kihisemään raivosta? Jakso on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Timberlandin kanssa.
2/26/202043 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

76. Paluu menneisyyteen: pahimmat fanitukset, karmeimmat muotimokat ja nostalgisimmat muistot

Tällä viikolla luvassa nostalgisia hetkiä, kun Alexa ja Linda sukeltavat muistelemaan lapsuuttaan. Mitkä olivat kaikista suosituimmat lelut ja pelit? Entä mitä bändejä ja artisteja mimmit kuumeisesti fanittivat? Myös ”ihanimpia” vaatetrendejä muistellaan. Kaupallisessa yhteistyössä Reservedin kanssa.
2/26/202040 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

75. Miesten mielessä Special: Hot Seatissa Alexa ja Linda

Tällä viikolla roolit ovat vaihtuneet, sillä piinapenkkiin istahtavat normaalista poiketen Alexa ja Linda. Kiperiä kysymyksiä miesten mielen sopukoista laukomassa ja syvällistä keskustelua luomassa ovat tällä kertaa Migis ja Jeremie. Aiheina mm. parisuhteet ja niiden rajat, dirty talk sekä miehen haluttomuus.
2/26/202053 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

74. TOP Matkavinkit - Pariisi, Lontoo, NYC, Tukholma & Barcelona

Viikon jaksossa jaetaan parhaat reissuvinkit meidän lempikaupunkeihin. Mitkä ovat kaupunkien parhaat putiikit, kahvilat ja must-do mestat? Mitkä ovat meidän lempi ravintolat ja annokset? Missä kannattaa yöpyä? Ja paljon muuta! Jakso on tehty kaupallisessa yhteistyössä Vita Liberatan kanssa.
2/26/20201 hour, 4 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

73. Todellinen epäonnen kesä

Viikon jaksossa selviää millainen kesä mimmeillä on takanapäin ja mitä tuleva syksy tuo tullessaan. Miten kuuden viikon sairaslomasta selviää hymy huulilla? Millainen oli Alexan elämän kauhein päivä? Millä fiiliksellä kickstartataan tuleva syksy? Kaupallisessa yhteistyössä BookBeatin kanssa.
2/26/202037 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

72. Kaikki muotiviikoista: julkkiskohtaamisia ja noloja kommeluksia

Tämän viikon jakso lähetetään suoraan New Yorkin muotiviikkojen hulinan keskeltä!Mimmit raportoivat mitä paikan päällä tapahtuu, kehen lempparijulkkikseen he juuri törmäsivät, kertovat miten näytöksiin pääsee ja muistelevat kommelluksia aiempien muotiviikkojen varrelta!
2/26/202034 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

71. Totuus sometyöstä some-assarin suusta

Tällä viikolla studioon hyppää mimmien assistentti Aada, joka paljastaa millaista sometyö todella on ja mitä kulissien takana tapahtuu. Mitkä on Lindan ja Alexan parhaat puolet - entä huonoimmat? Mikä työtehtävä on kiinnostavin ja mikä puolestaan puuduttavin? Aada spills the juice!
2/26/202030 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

70. Nonsense goes Dr. Phil: nyt ratkotaan kuulijoiden ongelmia

Tervetuloa Alexan ja Lindan vastaanotolle. Tällä viikolla ratkotaan teidän haasteita ja ongelmia. Pohditaan mm. mitä tehdä jos parisuhteen kipinä alkaa hiipua? Voiko lapsihaaveista luopua miehen takia? Miten toimia, kun ystävä on aina negatiivinen ja valittaa kaikesta? Kaupallisessa yhteistyössä Nick’sin kanssa.
2/26/202053 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

66. Q & A - kiusallisia hetkiä blogitapahtumassa ja toistemme parhaat piirteet

Tällä viikolla vastataan jälleen teidän kysymyksiin! Jaksossa paljastuu mm. mitä ei uskalleta tehdä kumppanin edessä? Mitä podcasteja me kuunnellaan tällä hetkellä? Miten meidän elämä on muuttunut julkisuuden ja rahan myötä? Kaupallisessa yhteistyössä Magnumin kanssa.
2/26/202037 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

59. Elämää Jenkeissä: Nakushokki pukuhuoneessa

Uudessa sarjassa pureudutaan elämään suomalaisena Jenkeissä. Ekassa jaksossa vierailee Alexan ystävä Emmi, joka on rakkauden perässä päätynyt elämään Ameriikkaan. Haluttiin kuulla Emmiltä elämästä Minnesotassa, synnytyksestä ja kouluhommista. Sarja saa jatkoa syksyllä, jolloin perehdytään seuraavan jenkkiasukin tarinoihin.
2/26/202041 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

58. Q & A - julkkis kolmen kimppa ja guilty pleasures

Tällä viikolla vastataan teidän kiperiin kysymyksiin! Keiden julkkisten kanssa harrastettaisiin kolmen kimppaa? Onko Lindaa jo kosittu? Mitkä ovat meidän pahimmat paheet? Kaupallisessa yhteistyössä Skincityn kanssa.
2/25/202028 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

56. Juoppohulluus Italiassa ja vaippakassin shoppailua

Tällä viikolla uutisia riittää, sillä mimmit vaihtavat kuulumisia ja kertovat mitä viimeiset kaksi viikkoa ovat pitäneet sisällään. Paljastetaan mm. minkälaisia tuntemuksia somevapaa loma Milanossa herätti, mitä Linda touhusi sängyssä, kun synttärivieraat kolkuttelivat ovella ja mistä roisi vaginakakku sai inspiraatiota. Kaupallisessa yhteistyössä Vita Liberatan kanssa.
2/25/202035 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

55. EU-vaalispessu: Ilmastonmuutos, mikä tilanne ja miten voimme vaikuttaa?

Tällä viikolla päästään taas vaalitunnelmiin, nimittäin puhutaan tulevista EU vaaleista EU-komissiossa työskentelevän Anna-Kaisa Itkosen kanssa. Selvitetään mm. miksi EU vaaleissa kannattaa äänestää ja mihin kaikkeen äänellä voi vaikuttaa? Käsitellään jaksossa myös kuulijoiden toiveaihetta, nimittäin ilmastokriisiä! Toteutettu kaupallisessa yhteistyössä EU komission kanssa.
2/25/20201 hour, 3 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

54. Kaikenlaisia koteja ja unelmanaapuri Marbellassa

Tämän viikon jaksossa puhutaan asumisesta ja muistellaan koteja elämän varrelta. Jaksossa selviää mm. minkälaiset olivat mimmien lapsuudenkodit, mitkä ovat tämän hetkisten kotien lempipaikkoja ja missä Linda ja Alexa näkevät itsensä asuvan tulevaisuudessa. Toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Lumo-kodit kanssa.
2/25/202028 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

52. Megayllätys ja valheiden verkosto

Tämän viikon jaksossa fiilistellään Lindalle järjestettyjä 30v yllätyssynttäreitä! Miten yllätys saatiin pidettyä salassa, mitä juhlapäivä piti sisällään ja mitkä ovat tyttöjen parhaat vinkit yllätysjuhlien järjestämiseen? Lisäksi käydään läpi The 30 Before 30 -bucket listaa, josta selviää mitä kaikkea tähän ikään mennessä on tullut koettua. Toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Adlibriksen kanssa.
2/25/202047 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

48. Vitsi miten hullua!

Oletko koskaan miettinyt minkälaista olisi viettää yö suljetussa tavaratalossa? Tällä kertaa siirretään studio Stockmannille ja taltioidaan yön tunnelmia tavaratalosta käsin ja hullujen päivien kunniaksi muistellaan, mitä kaikkea hullua meille on elämän aikana tapahtunut?Toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Stockmannin kanssa
2/25/202027 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

45. Pahimmat tyylimokat ja vaatekaapin häpeäpilkut

Viikon jaksossa puhutaan kevään suosikki- ja inhokkitrendeistä, mimmien tyylistä ja heidän pahimmista muotimokista. Jaksossa paljastuu, kuinka montaa eri tyyliä Alexa on vuosien saatossa rokannut ja mikä Lindan teini-iän go-to-lookin vaatekappale on tehnyt vahvan come backin. Lisäksi selviää, mitkä tämän kevään trendeistä ovat ylitse muiden ja mitkä saavat tytöt jopa hilpeälle tuulelle. Kaupallisessa yhteistyössä Stockmannin kanssa.
2/25/202030 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

42. Hedelmällisyysspesiaali

Tällä viikolla puhutaan Alexan ja Lindan mieltä askarruttaneesta hedelmällisyydestä yhdessä asiantuntijoiden kanssa. Jaksossa selviää mm. mikä hedelmällisyyskatsaus on, minkä ikäisenä hedelmällisyystutkimuksiin kannattaa hakeutua, mitä eri hoitokeinoja on saatavilla ja kuinka munasolujen pakastaminen tapahtuu. Toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Ovumia Fertinovan kanssa.
2/25/202033 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

41. Koppavat, pinnalliset bitchit ja muita ennakkoluuloja

Onko Alexa vaikeasti lähestyttävä tosikko tai Linda ujo siveyden sipuli?Tämän viikon jaksossa selviää, mitä ulkokuorien alta paljastuukaan, kun tytöt pääsevät lukemaan kuulijoiden ennakkoluuloja heistä. Mitkä ennakkoluuloista pitävät paikkansa ja mitkä saavat kaksikon yllättymään? Kaupallisessa yhteistyössä Pierre Robertin kanssa.
2/25/202031 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

40. Hikisiä hetkiä ja kuumottavia kohtaamisia

Viikon jaksossa sukelletaan jälleen nolojen hetkien pariin, jotka saavat meidän häpeän niskakarvat pystyyn! Kummalta tuppaa repeämään housut väärässä paikassa ja väärään aikaan, ja kumpi puolestaan on vetänyt fangirlauksen astetta liian pitkälle? Jaksosta selviää myös, mitä kaikkea ei ehkä kannata lipsauttaa asiakkaiden kuullen. Kaupallisessa yhteistyössä Nivean kanssa.
2/21/202038 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

39. Balanssin hakua ja kinkkisiä kysymyksiä PT:lle

Tällä viikolla saadaan vieraaksi Alexan PT Kanerva Ahonala. Puhutaan hyvinvoinnista ja balanssista, sekä käydään läpi kuulijoiden kinkkisiä kysymyksiä. Toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Stockmannin kanssa.
2/21/202044 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

37. Mummoja, miljonäärejä ja kiroilukulhon tuomio

Vuosi laitetaan käyntiin milläs muulla kuin katsauksella uuteen vuoteen! Tapamme mukaan viljellään jälleen hoonoa suomea, mummoillaan ja uuden vuoden kunniaksi lanseerataan myös uusi konsepti nimeltä kiroilukulho!Kaupallisessa yhteistyössä Nick’s.
2/21/202041 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

32. Työpaikkakiusaamista ja minimipalkka-hommia

Tämän viikon jaksossa on syynissä Alexan ja Lindan työhistoria. Mukaan mahtuu kaikkea aina tiskikoneen pöyrittämisestä putiikissa hääräilyyn eikä vuosien varrella ole vältytty ikäviltä pomoilta saati ahdistelulta. Jaksossa paljastuu myös Lindan uusi elämänmuutos! Kaupallisessa yhteistyössä Norwegianin kanssa.
2/21/202032 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

30. Puolisot somessa ja oman naaman kirous

Tällä viikolla pakka on aivan sekasin kun Alexa ja Linda päättivät nauhoittaa jakson viime hetkellä. Puhutaan Alexan kauhunhetkistä suorassa lähetyksestä, uppoudutaan somen varjopuoliin ja käydään läpi menkka-update. Kaupallisessa yhteistyössä Desenion kanssa.
2/21/202033 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

28. Sheivatut kulmakarvat, unohtunut dödö ja muita kommelluksia

Tällä viikolla uppoudutaan kauneuden maailmaan, joskaan tässäkään aiheessa ei olla selvitty ilman kömmähdyksiä matkan varrella. Sheivatut kulmat, kynitty tukka, ja mitä näitä nyt oli? Kaupallinen yhteistyö kanssa Stockmann.com.
2/21/202023 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

27. Sex edition: Halu-napin löytäminen ja seksimatka Berliiniin

Q & A time! Tässä jaksossa huikea seksuaaliterapeutti Marja Kihlström vastaa kuulijoiden kysymyksiin kanssamme. Miten halu-nappi ja seksimatka liittyy asiaan? Kuuntele jakso, niin tiedät!
2/21/202034 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

26. Sex edition: Linda ja Alexa seksiterapiassa

Jälleen uutta seksispesiaalia kehiin! Tässä jaksossa Linda ja Alexa pääsevät seksuaaliterapeutti Marja Kihlströmin vastaanotolle. Jaksossa käydään läpi mimmien mieltä painavia seksikysymyksiä, eli puhutaan mm. haluttomuudesta, halujen eriparisuudesta ja suuseksi-kammosta - Nonsenselle ominaiseen tyyliin! Kaupallisessa yhteistyössä Vuokkosten kanssa.
2/21/202044 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

25. Luottokortin kirous ja mitä me tienataan?

Nonsense iskee taas kerran tabujen kimppuun, nimittäin tässä jaksossa mimmit kertoo suoraan kuinka paljon he tienaavat. Alexa paljastaa paljon häihin paloi rahaa ja Linda kertoo mihin opintolaina oikeasti kului.
2/21/202028 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

24. Yllätys pöntössä ja raskaustestejä Ruotsissa

Story time! Tänään käydään läpi AK-momentteja, eli kiusallisia hetkiä! Niistä riittää ammennettavaa suuntaan jos toiseen. Miten pöntöt ja raskaustestit liittyy aiheeseen? Kuuntele jakso niin tiedät!
2/21/202033 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

23. Kehonkuva, dieetit ja julmat kommentit

Tällä viikolla puhutaan suhteesta omaan kroppaan ja miten se on kehittynyt vuosien varrella. Muistellaan koettuja vartalokomplekseja, dieettikokeiluja ja mieleenpainuvimpia tahdittomia kommentteja ulkönäöstä. Kaupallinen yhteistyö Pierre Robert.
2/21/202028 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

22. Rakkauden 5 kieltä ja mikä on tärkeämpää kun seksi?

Nyt korvat hörölle – tällä viikolla paljastetaan miten Joksu ja Steve onnistuivat varastamaan Alexan ja Lindan sydämet, sekä minkälaisia puolisoja he parisuhteissaan ovat. Jaksossa selviää myös kuka hoitaa talouden pyykit ja kenelle lankeaa likaiset astiat. Kaupallisessa yhteistyössä C Moren kanssa.
2/21/202029 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

21. Nakukommuuni ja ennustajan kykyjä

Tämän viikon jaksossa puhutaan ystävyydestä, mitä me ystävissä arvostetaan ja mikä puolestaan saa niskakarvat pystyyn ja näkemään punaista? Mietitään myös, voiko kaverilta lainata alkkareita, ja kuinka nopeasti toisen edessä kehtaa nakuilla - vai kehtaako ollenkaan? Kaupallisessa yhteistyössä Desenion kanssa.
2/21/202029 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

20. Kynnetön pedikyyri ja kuolavana

Miten meni niin kuin ihan omasta mielestä? Tämän viikon jaksossa Alexalle sattuu ja tapahtuu (taas)! Käydään läpi viimeisimmät ja hulvattomimmat tapaturmat ja miten niistä on selvitty. Lisäksi pääsemme kuulemaan, mitä kumpikin on onnistunut jättämään läppärinsä kannen väliin tehden läppäreistään entiset. Kaupallisessa yhteistyössä Folksamin kanssa.
2/21/202029 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

19. Unissakävelyä ja uniorgasmeja

Tänään paneudutaan unien maailmaan. Mitä painajaisemme meistä kertoo, entä käveleekö jumpi kumpi unissaan ja kumpi mimmeistä saa uniorgasmeja?
2/21/202042 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

18. Sex edition: Kolmen kimppa ja oopperalaulua makuuhuoneessa

Tällä viikolla sukelletaan taas seksin maailmaan! Luvassa on extra pitkä jakso, jonka myötä selviää millaisia seksipersoonia Alexa ja Linda ovat. Rohkenisivatko he kolmen kimppaan ja millä kokoonpanolla? Entä kumpi on revitellyt rannalla ja kumpi valitsee mielummin keittiön pöydän? HUOM, jos aiheena seksi tuntuu liian henkilökohtaiselta, skippaa ja jää odottelemaan ensi viikon jaksoa!
2/21/202051 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

17. Kommandona kaupungilla käristyskupolin kourissa

Uudessa jaksossa käydään läpi kesän tapahtumia tai pikemminkin noloja sattumuksia. Sen lisäksi Linda paljastaa budjettinsa asuntomarkkinoilla, niin ja alkoiko ne Alexan menkat viimein?
2/21/202032 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

16. Kysymyspodi: Hyvät tissit ja kaverikateus?

Tällä viikolla vastataan kuuntelijoiden esittämiin kysymyksiin. Jakson myötä selviää mm. kumpi vahaa nenäkarvansa ja olemmeko kokeneet ystävien välistä kateutta? Entä miltä näyttää meidän aamurutiinit? Näihin kysymyksiin vastaukset kuulet tämän viikon jaksosta!
2/21/202028 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

15. Vauvakuumetta ilmassa?

Puhutaan uraunelmista, perheestä ja spekuloidaan sitä millaista raskaana olo ja synnytys tulee olemaan.
2/21/202030 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

14. Blogijuoruja ja dick piceja

Epäonnistunut blogiportaali, painajaisia aiheuttanut stalkkeri ja dicki-kuvia... Näistä ja muutamasta muusta blogjuorusta ei muuten olla koskaan puhuttu!
2/21/202028 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

13. Kuningas alkoholi?

Puhutaan nuoruuden seikkailuista, kauheista kankkusista ja suhtautumisesta alkoholiin. Kuinka usein tulee juotua, vai skoolataanko mieluummin kolalla? Entä onko juomattomuus osoittautunut koskaan ongelmaksi?
2/21/202023 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

12. Mustasukkaisuutta ja haavemaailman petikumppaneita

Jatketaan siitä mihin viimeksi jäätiin! Puhutaan siis rooleistamme parisuhteessa, ja mustasukkaisuudesta - onko sitä? Homma taas tavalliseen tapaan eskaloitu niin, että ajauduttiin unelmoimaan haavemaailman petikumppaneista.
2/21/202031 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

11. Miestyyppejä ja ekoja treffejä

Tällä viikolla pohditaan meidän miestyyppejä, mikä meidät sytyttää? Kerrotaan myös tarinoita parisuhteiden alkutaipaleelta, missä niitä miehiä oikein tapaa? Ainiin, ja kumpi oli enemmän skeittareihin päin ja kumpi taas innostui surffareista? Selviää päivän jaksossa! Kaupallisessa yhteistyössä Barebellsin kanssa.
2/21/202034 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

10. Jättekiva, eller hur?

Se olisi maaottelun aika, tällä kertaa laitetaan nimittäin Suomi ja Ruotsi vastakkain ja puhutaan siitä, onko ruoho vihreämpää aidan toisella puolella? Kaupallisessa yhteistyössä Barebellsin kanssa.
2/21/202031 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

9. Sex edition: Barbileikkejä ja ekoja kertoja

Kauan odotettu ja toivottu seksijakso on täällä! Tällä viikolla kelataan aikaa taaksepäin, muistellaan meidän ekoja seksikokemuksia ja vastataan polttavan kuumaan kysymykseen: milloin me menetettiin neitsyytemme ja miten? Kummalla pääsi oksu ja mitä Ken ja Barbie oikeastaan puuhasivat keskenään..? Kaupallisessa yhteistyössä Barebellsin kanssa.
2/21/202028 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

8. Raskausuteluita ja kreisejä kesämuistoja

Kesäfiilistely lähti täysin käsistä. Muistellaan nuoruuden dokureissuja, kumpi ryöstettiin ja kumpi meni kännissä naimisiin? Kaupallisessa yhteistyössä Barebellsin kanssa.
2/21/202027 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

7. Deittailu, vatsavaivat ja ujopissa

Deittailuvaihe on samalla ihanaa ja kamalaa, mutta tällä kertaa puhutaan niistä kamalista hetkistä eli keskiössä on vessajutut - ne ei vanhene koskaan! Kumpi on kärsinyt ujosta pissasta ja kumpi pakeni kakkoshätää pesutupaan? Se selviää tässä jaksossa.
2/21/202024 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

6. Polttarispesiaali

Miksi Alexalla on krapula ja kuinka monta kertaa The Baron-strippari mainitaan? Se selviää päivän jaksossa! Aamu Wolt-kuskina ja muita polttarikommelluksia siis luvassa, vieraana polttariasiantuntija ja aina sanavalmis Vivian. Kaupallisessa yhteistyössä Barebellsin kanssa.
2/21/202036 minutes, 41 seconds