Winamp Logo
Noin viikon radio Cover
Noin viikon radio Profile

Noin viikon radio

Finnish, Social, 1 season, 21 episodes, 1 day, 3 minutes
About
Noin viikon radio on Jukka Lindströmin syy päästä tapaamaan mielenkiintoisia ihmisiä. Ohjelma julkaistaan noin kerran viikossa.
Episode Artwork

Vieraana Atte Järvinen

Ylimääräisessä Noin viikon radion jaksossa vieraana on käsikirjoittaja Atte Järvinen. Hän on kirjoittanut lukuisia suomalaisia tv-ohjelmia, mutta parhaiten hänet tunnetaan suositun animaatiosarjan Pasilan luojana. Noin viikon radion toistaiseksi viimeisessä jaksossa kuullaan Atte Järvisen ajatuksia mm. käsikirjoittamisesta, satiirista sekä politiikasta. Lisäksi keskustelussa päädytään puhumaan siitä, miksi jotkut tv-ohjelmat on hyvä lopettaa ajoissa. Noin viikon radio on Jukka Lindströmin syy päästä tapaamaan mielenkiintoisia ihmisiä. Tämä on sarjan toistaiseksi viimeinen jakso.
12/8/20171 hour, 20 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Vieraana Pentti Järvinen

Kauden viimeisessä Noin viikon radiossa tavataan käsikirjoittaja-ohjaaja Pentti Järvinen. Hän loi 80-luvulla tv-viihteeseen uudenlaisen ohjelman. Hukkaputki-sketsisarjan aiheet otettiin päivänpolitiikasta ja poliitikoille irvailtiin ensimmäistä kertaa näiden oikeilla nimillä. Noin viikon radiossa Järvinen kertoo, miten hän päätyi uutistoimittajasta tv-viihteen ammattilaiseksi, ja miten jopa kolme miljoonaa katsojaa kerännyt Hukkaputki syntyi. Noin viikon radion Noin viikon radio on Jukka Lindströmin syy päästä tapaamaan mielenkiintoisia ihmisiä. Ohjelma julkaistaan torstaisin.
6/29/20171 hour, 24 seconds
Episode Artwork

Vieraana Maryan Abdulkarim

Toimittaja Maryan Abdulkarim tunnetaan innokkaana yhteiskunnallisena keskustelijana, etenkin kun kyse on naisten ja vähemmistöjen asemasta. Noin viikon radiossa Abdulkarim kertoo, miksi hän kammoksuu muiden määritelmiä itsestään. Miksi puhe muslimifeministin huivista tai rasismin herättämistä tunteista vie keskustelua väärään suuntaan? Noin viikon radio on Jukka Lindströmin syy päästä tapaamaan mielenkiintoisia ihmisiä. Ohjelma julkaistaan torstaisin.
6/22/20171 hour, 11 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Vieraana Marko Annala

Noin viikon radiossa luvassa nuoruusmuistoja 90-luvun alun Lappeenrannasta, kun Jukka Lindströmin vieraaksi saapuu Mokoma-yhtyeen keulakuva Marko Annala. Keväällä esikoiskirjansa julkaissut Annala kertoo myös kirjoittamisesta, sekä tilinteostaan menneisyyden ja masennuksen kanssa. Noin viikon radio on Jukka Lindströmin syy päästä tapaamaan mielenkiintoisia ihmisiä. Ohjelma julkaistaan torstaisin.
6/15/20171 hour, 23 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Vieraana Seela Sella

Vuodenvaihteessa 80 vuotta täyttänyt näyttelijä Seela Sella lähti juhlimisen sijaan monologikiertueelle ihmettelemään ihmisten outouksia pieneksi eläimeksi pukeutuneena. Noin viikon radiossa Sella kertoo näyttelijäntyön kipupisteistä ja pohtii, mikä saa taiteilijan palaamaan lavalle aina uudestaan niistä huolimatta. Noin viikon radio on Jukka Lindströmin syy päästä tapaamaan mielenkiintoisia ihmisiä. Ohjelma julkaistaan torstaisin.
6/8/20171 hour, 28 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Vieraana Ville Ranta

Tässä jaksossa Jukka Lindström keskustelee sarjakuvataitelija ja pilapiirtäjä Ville Rannan kanssa satiirista, punavihreästä kuplasta ja Muhammed-pilakuvakohusta. Samalla selviää, miten pilapiirrokset syntyvät, ja miksi häntä puhutellaan Oulun Alkossa ritariksi. Noin viikon radio on Jukka Lindströmin syy päästä tapaamaan mielenkiintoisia ihmisiä. Ohjelma julkaistaan torstaisin.
6/1/20171 hour, 15 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Vieraana Antti Holma

Noin viikon radiossa Antti Holma kertoo, miten kieltenopettajaksi aikoneesta ilmaisuhirviöstä tuli suosittu näyttelijä ja kirjoittaja. Lisäksi selviää, miksi Holma pakeni Suomesta ulkomaille, ja miksi hän tykkää kiusata suomalaisen tv-viihteen tekijöitä? Noin Noin viikon radio on Jukka Lindströmin syy päästä tapaamaan mielenkiintoisia ihmisiä. Ohjelma julkaistaan torstaisin.
5/25/20171 hour, 14 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Vieraana Joonas Nordman

Piruilumielessä tehty video saattaa tuoda työtarjouksen, tietää näyttelijä Joonas Nordman, jonka tie television viihdeohjelmiin ei ole mennyt perinteisten käsikirjoitusten mukaan. Suuri yleisö muistaa nyt omaa Pelimies-satiiriohjelmaansa tekevän Nordmanin etenkin Putouksen voittajahahmoista, liitto-orava Salme Pasista ja Matti Pikkuvanhasesta. Harvempi tietää, että myös käsikirjoittajana ja ohjaajana työskentelevän Nordmanin uran varrelle mahtuu myös pari traumaattista syrjähyppyä mediamaailmaan. Noin viikon radiossa selviää, mistä roolistaan Nordman saa kuulla eniten kuittailua? Ja kuka hitto on Smolanderin Joonas? Noin viikon radio on Jukka Lindströmin syy päästä tapaamaan mielenkiintoisia ihmisiä. Ohjelma julkaistaan torstaisin.
5/18/20171 hour, 18 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Vieraana Anu Koivunen

Mikä suomalaisessa poliittisessa keskustelussa on pielessä? Miksi Suomessa kriittisyys ja erimielisyys nähdään usein uhkana? Näihin kysymyksiin Jukka Lindström etsii vastausta mediatutkija Anu Koivuselta, joka kääntää keskustelun myös poliittiseen satiiriin ja kysyy, miksi poliitikoille pitää aina naljailla. Samalla selviää miten nuori lappilainen ylioppilas päätyi lopulta mediatutkimuksen professoriksi Tukholman yliopistoon. Noin viikon radio on Jukka Lindströmin syy päästä tapaamaan mielenkiintoisia ihmisiä. Ohjelma julkaistaan torstaisin.
5/11/20171 hour, 7 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Vieraana Jani Volanen

Ilmassa on fanitapaamisen tuntua, kun Jukka Lindström pääsee juttelemaan komiikasta yhden esikuvansa eli näyttelijä ja ohjaaja Jani Volasen kanssa. Volanen tunnetaan mm. Putouksen kehittäjänä sekä 90-luvun kulttisarjan Studio Julmahuvin ohjaajana. Noin viikon radion tuoksinnassa selviää miten monta tappelua toimiva komediakäsikirjoitus vaatii ja mikä suomalaista televisiota nykyään vaivaa.
5/4/20171 hour, 10 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Vieraana Pirjo Heikkilä

Noin viikon radion paluu! Kauden ensimmäisessä podcast-jaksossa Jukka Lindström pohtii koomikko Pirjo Heikkilän kanssa mm. esiintymistä ja häpeää, sekä sitä onko stand up -komiikan tekemisessä mitään järkeä. Noin viikon radio on Jukka Lindströmin syy päästä tapaamaan mielenkiintoisia ihmisiä. Ohjelma julkaistaan torstaisin.
4/27/201757 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Vieraana Ali Jahangiri

Tämän kesän viimeisen Noin viikon radion vieraana koomikko ja toimittaja Ali Jahangiri. Keskustelua huumorista, yhteiskunnasta, rasismista ja rauhasta. Turpa kiinni! Me tarvitsemme dialogia! Noin viikon radio on Jukka Lindströmin syy päästä tapaamaan mielenkiintoisia ihmisiä. Ohjelma julkaistaan noin kerran viikossa.
6/23/20161 hour, 12 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Vieraana Maija Vilkkumaa

Tällä viikolla selviää miten Maija Vilkkumaa tekee musiikkia, miksi hän haluaa uudistaa biisintekoprosessinsa ja miten Maija hurmasi Jukka Lindströmin. Noin viikon radio on Jukka Lindströmin syy päästä tapaamaan mielenkiintoisia ihmisiä. Ohjelma julkaistaan noin kerran viikossa.
6/17/20161 hour, 16 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Vieraana Juha Jokela

Noin viikon radio on Jukka Lindströmin syy päästä tapaamaan mielenkiintoisia ihmisiä. Ohjelma julkaistaan noin kerran viikossa. Tällä viikolla vieraana näytelmäkirjailija, käsikirjoittaja ja ohjaaja Juha Jokela. Keskustelun aiheina mm. Putin, sukupolvien välinen kuilu ja tietenkin ohjelman lopussa on huippusuosittu "tiedän mitä twiittasit viime kesänä" -osio.
6/10/20161 hour, 9 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Vieraana Niina Lahtinen

Jukka tapaa tällä viikolla käsikirjoittaja, näyttelijä ja ohjaaja Niina Lahtisen. Onko moraali vasemmistolaista? Haluaako kaikki politiikassa hyvää? Miksei Niina pääse tanssimaan? Noin viikon radio on Jukka Lindströmin syy päästä tapaamaan mielenkiintoisia ihmisiä. Ohjelma julkaistaan noin kerran viikossa.
6/3/20161 hour, 8 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

"Kuulematta paskaa"

Tällä viikolla Noin viikon radiossa puhutaan musiikista, mutta ei soiteta sitä. Viikon jakso kulkee työnimellä: Kuulematta paskaa. Spotifyn Jussi Mäntysaari ja YleX:n Jani Nivala ovat valinneet heille tärkeät kappaleet, joita emme kuule. Kuinka paljon voi yksi kappale merkitä ihmiselle? Noin viikon radio on Jukka Lindströmin tekosyy keskustella mielenkiintoisten ihmisten kanssa.
5/27/20161 hour, 1 minute, 43 seconds
Episode Artwork

Vieraana Jaakko Saariluoma

Viidennessä jaksossa Jukka tapaa Jaakko Saariluoman hotellihuoneessa. Jaakko kertoo Suomen Stand upin alkujoista, tv-ohjelmistaan ja ensimmäisestä twiitistään. Noin viikon radio on Jukka Lindströmin syy päästä tapaamaan mielenkiintoisia ihmisiä. Ohjelma julkaistaan noin kerran viikossa.
5/20/20161 hour, 9 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Vieraana Saara Särmä

Neljännen jakson vieraana on Saara Särmä. Onko feministinä olemisesta tehty hankalaa? Onko feminismillä negatiivinen kaiku? Miksi joidenkin lapsuus menee takautuvasti pilalle uuden Ghostbustersin takia? Noin viikon radio on Jukka Lindströmin syy päästä tapaamaan mielenkiintoisia ihmisiä. Ohjelma julkaistaan noin kerran viikossa.
5/13/20161 hour, 49 seconds
Episode Artwork

Vieraana Ruben Stiller

Noin viikon radio on Jukka Lindströmin syy päästä tapaamaan mielenkiintoisia ihmisiä. Ohjelma julkaistaan noin kerran viikossa. Kolmannessa jaksossa Ruben Stiller kertoo miten ulkopuolisuuden kokemus on määrittänyt hänen elämäänsä.
5/6/201659 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Vieraana Anna Dahlman

Jukka Lindström vierailee käsikirjoittaja Anna Dahlmanin kotona. Anna on kirjoittanut Siskonpetiä, Yle Leaksiä ja monia muita huumoriohjelmia. Onko huumorissa sovinistinen tai seksistinen leima?
4/29/201646 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Vieraana André Wickström

Jukka Lindström nyt myös podcastina! Noin viikon radion ensimmäisessä jaksossa vieraana André Wickström. Keskustelunaiheina poliittinen epäkorrektius, käsikirjoittaminen ja vihreä pilottitakki.
4/29/201650 minutes, 50 seconds