Winamp Logo
Netcast Zone Cover
Netcast Zone Profile

Netcast Zone

Greek, Social, 1 seasons, 694 episodes, 2 days 16 hours 17 minutes
About
We Are Podcast. We deliver content of human stories. Our mission is to motivate, inspire, entertain & educate uncensored
Episode Artwork

Ακόμα μια ήττα ο Τεν Χάγκ; | The Barber Bros E14

Oι Barber Bros επιστρέφουν με τον Σέπη σε φόρμα.Σσυζητούν τα αποτελέσματα της εβδομάδα και αναλύουν τα ντέρπι. Επιστροφή στις νίκες για Σιτυ και Λίβερπουλ; Κρατήθηκαν στην κορυφή οι Κανονιέρηδες; Έβαλε φρένο η Γιουνάιντεντ στην Νιούκαστλ; Εβδομάδα μέτριων επιδόσεων γενικά στο Φάντασυ και προβλέψεις για τις επόμενες 2 αγωνιστικές.
05/12/20231 hour 20 minutes 45 seconds
Episode Artwork

Αστυνομική βία χωρίς μέτρο | The Blue Zone E48

Κώστας και Αργύρης σχολιάζουν το παιχνιδι του Σαββάτου, κακίζουν την χωρίς προηγούμενο βία της αστυνομίας σε οικογενιάρχες, ΑΜΕΑ, ηλικιωμένους και παιδιά και ενημερώνουν για τα νέα των τμημάτων.
05/12/20231 hour 18 minutes 39 seconds
Episode Artwork

Πάμεντε για πρωτάθλημα τζαι ούτε βήμα πίσω | Ομόνοια 24 Ε20

Ο Γιώργος και ο Πάνος φιλοξενούν τον γνωστό φίλο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Σπύρο Σπύρου ο οποίος αν και σε τροχοκάθισμα δεν χάνει παιχνίδι της ομάδας. Στην παρέα και ο νεαρός λαϊκός ποιητής Εφραίμ Χ. Χρίστου. Η νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ επί του Οθέλλου, και η σημασία της αν και ήρθε δύσκολα. Το κεφάλαιο Λοίζος Λοΐζου που άνοιξε ξανά και τα σημαντικά παιχνίδια που ακολουθούν μέχρι τα Χριστούγεννα. Oι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι με ΑΜεΑ για να παρακολουθήσουν ένα αγώνα ποδοσφαίρου στην Κύπρο. Η λαϊκή ποίηση και η σύνδεση της με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Αυτά και άλλα ενδιαφέροντα στο νέο επεισόδιο
04/12/20231 hour 4 minutes 28 seconds
Episode Artwork

Κυπριακά κουρκουτιλλίκκια. Nοοτροπία ή πραγματικότητα; - Μιχάλης & Γιάννος | E384

H ανευθυνότητα και η αφέλεια είναι επικίνδυνη. Ακόμα και για μας τους πολίτες. Μιχάλης και Γιάννος μιλάνε για τις ευθύνες του κράτους απέναντι στους πολίτες του και την ευθύνη τη δική μας ακόμα και όταν νομίζουμε οτι δεν έχουμε ευθύνη, για ο,τιδήποτε συμβαίνει και επηρεάζει τη ζωή μας σήμερα και αύριο.
02/12/20231 hour 39 minutes 28 seconds
Episode Artwork

Σταντ απ Ορολογίες & Κυπριακές Αερολογίες - Τζείνο με τον Ζαχαρία | SKP Pilot Episode

Ποδαρικό για το πρώτο podcast series της Σταντ απ κοινότητας της Κύπρου με πρώτο καλεσμένο τον Ζαχαρία Ζανέττου. Premise, οpen mics, punchline, τα επόμενα βήματα της σκηνής στη χώρα τζαι το πρώτο official Solo tour του Ζακ. Κάθε επεισόδιο τζαι άλλος καλεσμένος με την Μαριλενα Τζαι τον Γιώργο σταθερούς Host. Ένα podcast από 2 comedy loving Comedians με καλεσμένους Comedians και Comedy lovers για όλους εσάς που αγαπάτε τζαι ακολουθείτε την ντόπια σκηνή του Στάνταπ Κκόμετυ.
01/12/20231 hour 23 minutes 3 seconds
Episode Artwork

Ακίνητα, Κυπριακή αγορά και η επιχειρηματικότητα - Παύλος Λοΐζου | Driving Forces Pilot Episode

Στο πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς του Netcast Zone 'Driving Forces' η Άνδρεα Τρυφωνίδου και η Έφη Φιλίππου φιλοξενούν τον Παύλο Λοΐζου, ιδρυτή της Ask Wire, εταιρεία χαρτογράφησης ακινήτων. Πώς διαγράφετε τελικά η Κυπριακή αγορά ακινήτων, επιχειρηματικότητα, επενδύσεις σε ακίνητα και άλλα.
01/12/20231 hour 45 minutes 56 seconds
Episode Artwork

Παλεύοντας για τους άνδρες - Τhe MOVember team | E383

Οι 4 Διόσκουροι Αναπολούν πως ξεκίνησε η καμπάνια και πως συναντήθηκαν οι δρόμοι του Round Table 1 Λευκωσίας και της Μπύρας ΚΕΟ. Τα δημόσια πρόσωπα που φωτογραφήθηκαν, διακόσμησαν & καλλιτέχνησαν για την καμπάνια. Τη δημιουργία του μοναδικού MAN VAN, τα περιστατικά ανδρικού καρκίνου που ανακαλύφθηκαν μέσω της εκστρατείας ενώ κάκισαν την κυπριακή κουλτούρα και την «εκμετάλλευση» που τυγχάνει από κάποιους μεμονωμένα. Με χιούμορ περιγράφουν τη δική τους Οδύσσεια για τον ανδρικό καρκίνο & την ψυχική υγεία των ανδρών και πως έφτασαν στα 10τα κεράκια της καμπάνιας.
01/12/202356 minutes 35 seconds
Episode Artwork

Οι Κανονιέρηδες στην κορυφή | The Barber Bros E13

Oι Barber Broς με τον Σέπη 'απών/ τραυματίας' σε αυτό το επεισόδια, συζητούν τα αποτελέσματα της εβδομάδα αλλά και τα πολλά ντέρπι αυτής που έρχεται. Θα επανέλθουν οι Σπερς, Σιτυ και Νιούκαστλ στις νίκες; Θα ανεβεί ο Τεν Χάγκ; Εβδομάδα μέτριων προς καλών επιδόσεων γενικά στο Φαντασυ και φυσικά προβλέψεις για την επόμενη αγωνιστική.
29/11/202355 minutes 36 seconds
Episode Artwork

O αγωνιστικός κατήφορος της ΑΕΛ είναι επικίνδυνος | The Lions Den E25

Η παρέα του TLD συζητά για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στην αρένα, την κακή εμφάνιση της ομάδας μας αλλά και τα προβλήματα που φαίνονται στον ορίζοντα για το άμεσο μέλλον.
29/11/20231 hour 6 minutes 6 seconds
Episode Artwork

Να συνεχίσει το σερί | The Blue Zone E47

Κώστας και Αργύρης σχολιάζουν το ντέρμπι με τον Απόλλωνα με χιούμορ και καλή διάθεση, καυστηριάζουν τις αποφάσεις της διαιτησίας και ασχολούνται και με τις γελοίες εισηγήσεις για το γήπεδο.
28/11/20231 hour 17 minutes 9 seconds
Episode Artwork

2η συνεχόμενη νίκη. Αμήν - Πάτερ Σάββα | Ομόνοια 24 Ε19

Ο Γιώργος και ο Πάνος συζητούν με τον γνωστό φίλο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πάτερ Σάββα ή αλλιώς πάτερ τριφύλλιο για όλα όσα αφορούν την ΟΜΟΝΟΙΑ και όχι μόνο! Η νίκη επί του Εθνικού, o παίχτης αδυναμία του πάτερ Σάββα, η συνέχεια στο πρωτάθλημα, πως ο πάτερ Σάββας έσπασε τα στερεότυπα της κοινωνίας για τους Ιερωμένους και την παρουσία τους στα γήπεδα, και γιατί πάντα στην Βόρεια. Αυτά και άλλα πολλά σε ένα πολύ ιδιαίτερο επεισόδιο!
27/11/20231 hour 15 minutes 38 seconds
Episode Artwork

Εξερεύνηση διαστήματος. Ύπαρξη ζωής εκτός Γής. Μύθοι και πραγματικότητες - Γιώργος Α. Δανός | Ε382

Ο Γιώργος Α. Δανός είναι ο πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Εξερεύνησης Διαστήματος. Φιλοξενούμενος στο Netcast Zone, μιλάει με τον Γιάννο, για όλα όσα συναρπάζουν τους λάτρεις του διαστήματος και της αστρονομίας. Συζητούν για την ύπαρξη ζωής, εξελιγμένης και μή εκτός Γής, για τις πρόσφατες ακροάσεις σχετικά με UFO στο Κονγκρέσο, το εγχείρημα της κατοίκησης στον Άρη, θεωρίες συνωμοσίας, αγαπημένες ταινίες επιστημονικής φαντασίας και τέλος, τον ρόλο της Κύπρου στην παγκόσμια διαστημική κοινότητα.
24/11/20231 hour 27 minutes 44 seconds
Episode Artwork

Στην σάτιρα πάντα υποβοσκει ένα δεύτερο κείμενο - Tεύκρος & Λούης | Ε381

Ο Λεόντιος & ο Κρις, εκ των ιδρυτών του Movember Cyprus συναντήθηκαν με τον Λούη Πατσαλίδη και τον Τεύκρο Νεοκλέους στην Πάφο και θυμήθηκαν την μέχρι τώρα εμπλοκή τους στην καμπάνια και φυσικά την ρεβάνς του περσινού αγώνα μπάσκετ. Η κουβέντα είχε από τον Φαίδωνα Φαίδωνος, μέχρι την Έβελυν Καζαντζόγλου και τα χαμένα κιλά του Λούη στέλνοντας πολλά μηνύματα σε σχέση με τους σκοπούς της καμπάνιας Movember.
23/11/202341 minutes 42 seconds
Episode Artwork

Μία γυναίκα να σωθεί πετύχαμε - Δήμητρα Αντρέου | YOUth Inspire E47

Η Δήμητρα μας πλοηγεί στην εφαρμογή Άμεσος Σωτήρας, η οποία διεξάγει την πρώτη της δια ζώσης εκδήλωση το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στη Λάρνακα. Συζητά, επίσης, με τη Χριστιάνα για το ζήτημα κακοποίησης γυναικών και πόσο σημαντικό είναι στις μέρες μας να έχουμε πραγματικά δίκτυα ασφαλείας.
21/11/202336 minutes 16 seconds
Episode Artwork

Το σωματείο της Ομόνοιας (ΑΣΟΛ) στην νέα εποχή | Ομόνοια 24 Ε18

Ο Γιώργος και ο Πάνος συζητούν μαζί με τα μέλη του Δ.Σ του ΑΣΟΛ Γιάννα Αργυρού και Χριστόφορο Χριστοφόρου για όλα όσα αφορούν το Σωματείο. Η Γυναικεία Ομάδα ποδοσφαίρου, το πλάνο και το όραμα του νέου Δ.Σ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τα 75 χρόνα του Σωματείου και πολλά άλλα ενδιαφέροντα στην ακίδα της συζήτησης.
21/11/20231 hour 10 minutes 22 seconds
Episode Artwork

Τεχνολογία, ΑΙ, Χάκερς, Cyborgs και υποκλοπές προσωπικών δεδομένων - Ντίνος Παστός | Ε380

Ο Ντίνος Παστός είναι ειδικός σε θέματα κυβερνοασφαλειας και αναλυτής ψηφιακής τεχνολογίας. Μιλάει για με τον Γιάννο για την ραγδαία και αναπόφευκτη ενσωμάτωση της τεχνολογίας και την προσθήκη του ΑΙ στις ζωές μας. Πόσο εκτεθειμένοι ή μη είμαστε εμείς αλλά και οι προσωπικές μας ζωές και κατα πόσο στο κοντινό μέλλον θα αρχίσουμε να μιλάμε για σταδιακή ενσωμάτωση της τεχνολογίας στο ανθρώπινο σώμα. Ή μήπως είμαστε ήδη εκεί;
20/11/20231 hour 46 minutes 32 seconds
Episode Artwork

[EN] The Carters Family. Η αγάπη για την ΑΕΛ και η ζωή στην Κύπρο | The Lions Den E24

[Το επεισόδιο είναι στα Αγγλικά] Μετά από μια τυχαία επιλογή, να πάνε να παρακολουθήσουν αγώνα ποδοσφαίρου στο Παφιακό, η οικογένεια Κάρτερ έπεσε σε παιχνίδι της ΑΕΛ και από τότε δημιουργήθηκε μια τρελή αγάπη για την ομάδα, την Λεμεσό και την Κύπρο. Αυτή είναι η ιστορία τους.
19/11/20231 hour 46 minutes 57 seconds
Episode Artwork

Το κόστος, οι προκλήσεις και οι ευθύνες μιας δημιουργού περιεχομένου - Pan Dragomir | E379

Η δημιουργία περιεχομένου αποτελεί έναν όρο που αντιμετωπίζεται με κριτική από τη γενιά των millennials και των μεγαλύτερων ηλικιακά, ωστόσο για τις νέες γενιές αποτελεί σαφή επαγγελματική επιλογή, η οποία έρχεται με το κόστος της αυτοπροβολής, προκλήσεις, ευθύνες, αλλά και προοπτική, σε ένα οικοσύστημα βασισμένο σε νούμερα και ακόλουθους. Ένα χρόνο μετά την στροφή της σε μια καριέρα πλήρους απασχόλησης σε αυτό το πεδίο, η Pan μοιράζεται σκέψεις, εμπειρίες και την προσέγγισή της, έχοντας αποκομίσει περισσότερες γνώσεις.
16/11/20231 hour 18 minutes 22 seconds
Episode Artwork

Κορυφή ακόμη η Σίτυ ή οχι; | The Barber Bros E12

Οι Barber Bros συζητούν τα αποτελέσματα της εβδομάδας. Eπανήλθαν η Σπερς, Άρσεναλ, Λίβερπουλ στις νίκες. Μπαίνει για τα καλά ο χειμώνας στην Αγγλία και ζεσταίνονται τα ντέρμπι. Επτάψυχος ο Τεν Χάγκ; Υποτίμησε ο Πέπ την Τσέλσι; Εβδομάδα καλή γενικά στο FANTASY. Προβλέψεις για επόμενη αγωνιστική.
15/11/20231 hour 20 minutes 29 seconds
Episode Artwork

Τον Μάη ξυρίζουν τον γαμπρό - Κώστας & Γιάννος | Ε378

Κώστας και Γιάννος μιλάνε για την πορεία των πρωταγωνιστών στο πρωτάθλημα μέχρι σήμερα, τα συμπεράσματα των πρώτων 11 αγωνιστικών, το μοντέλο της 29Μ και τη δύναμη στήριξης του συνόλου ως εναλλακτική επιλογή για τις ομάδες χωρίς 'επενδυτές' και χρήμα, την ομάδα που θα επέλεγαν αν δεν υπήρχε η Ομόνοια και τη λύση ριζικής αναβάθμισης του ΓΣΠ από τους Λευκωσιάτες αντί ανέγερσης ιδιόκτητων (2) γηπέδου.
14/11/20231 hour 41 minutes 46 seconds
Episode Artwork

Σημείο Μηδέν | The Lions Den E23

Η παρέα του TLD συζητά τον απόηχο του ντέρμπι στη Λευκωσία, που αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση αφού η ήττα μας στεναχωρεί αλλά το καλό δεύτερο ημίχρονο μας αφήνει με αισιοδοξία για τα ερχόμενα παιχνίδια.
14/11/202342 minutes 43 seconds
Episode Artwork

4 X 3 για να μην χάσει το τρένο - Ανδρέας Γιωργάλλας | Ομόνοια 24 Ε17

Ο Γιώργος και ο Πάνος συζητούν μαζί με τον δημοσιογράφο Ανδρέα Γιωργάλλα για το άσχημο βράδυ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο "Αντώνης Παπαδόπουλος". Η πρώτη ήττα, η υποχώρηση στην βαθμολογία, και η ανάγκη για συνεχόμενες νίκες μέχρι την διακοπή των Χριστουγέννων. Οι παίκτες κλειδιά για να ανακάμψει η ΟΜΟΝΟΙΑ και ο ρόλος του κόσμου στην ακίδα της συζήτησης
13/11/20231 hour 30 minutes 56 seconds
Episode Artwork

Στον ΝΑΟ θα σέβεστε - Πανίκος Κωνσταντίνου | The Blue Zone E46

Ο Κωστής και ο Αργύρης στο φιλοξενούν τον γνωστό δημοσιογράφο/αθλητικογράφο Πανικο Κωνσταντίνου. Σχολιάζουν τον απόηχο του ντέρμπι, δίνουν κάποιες πληρωμένες απαντήσεις και αναλύουν την αγωνιστική καθώς και τον επικείμενο αγώνα της Εθνικής.
13/11/20231 hour 32 minutes 51 seconds
Episode Artwork

Καταρρίπτοντας μύθους - Χρήστος Μιχάλαρος | YOUth Inspire E46

Τον Χρήστο τον βλέπουμε καθημερινά στο τηλεοπτικό γυαλί υπό την ιδιότητά του ως δημοσιογράφο. Στο επεισόδιο αυτό μας συστήνεται ως ακροβάτης κάπου μεταξύ ποίησης, ραδιοφώνου και έρωτα. Παθιασμένος και δοσμένος σε ό,τι κάνει, αυτή τη φορά μας προσκαλεί στη 2η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λεμεσό 17-18-19 Νοεμβρίου.
13/11/202352 minutes 43 seconds
Episode Artwork

Ο Έρωτας είναι συναισθηματική εξάρτηση (;) | Good Girls E21

Ο έρωτας κι η αγάπη είναι δύο έννοιες που ερμηνεύονται κι εκφράζονται με διαφορετικό τρόπο απ’ τον κάθε άνθρωπο. Είναι ο έρωτας ο ίδιος για τη γυναίκα και τον άντρα; Είναι η κοινωνία καταλύτης έκφρασης και αποδοχής του έρωτα όποτε αυτός προκύψει; Μέσα από τη συζήτηση του επεισοδίου παρέα με τον Κωστή και τα κορίτσια η ερμηνεία αλλά και οι απόψεις διαφέρουν.
09/11/20231 hour 21 minutes 41 seconds
Episode Artwork

Λευκωσία ερχόμαστε. Pre Game Σαββάτου | The Lions Den E22

Μετά την επιτακτική νίκη απέναντι στην Καρμιώτισσα, ο Γιώργος και ο Παναγιώτης συζητούν το επερχόμενο ντέρμπι ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία και ανανεώνουν μνήμες και ιστορίες από παλαιότερους αγώνες με ένταση εντός και εκτός γηπέδου
09/11/20231 hour 22 minutes 12 seconds
Episode Artwork

Ποτσετίνο vs Ποστέκoγλου | The Barber Bros E11

Οι Barber Bros συζητούν τα αποτελέσματα της εβδομάδας, το μουρμουρητό και συμπεριφορά του Αρτέτα μαζί με τις αδυναμίες της Άρσεναλ. Αντέχει και άλλο ο Τεν Χάγκ? Υποτίμησε ο Κλοππ την Λούτον? Εβδομάδα τραγική στο Φάντασυ. Αναφορά στο Καραμπάο. Προβλέψεις για επόμενη αγωνιστική.
08/11/20231 hour 12 minutes 59 seconds
Episode Artwork

Πάει και ο Απόλλων. Επόμενη στάση Παπαδόπουλος - Κωνσταντίνος Παρασκεύας | Ομόνοια 24 Ε16

Ο Γιώργος και ο Πάνος συζητούν μαζί με τον φίλο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Κωνσταντίνο Παρασκεύα για την τεράστια νίκη απέναντι στον Απόλλωνα. Η φιλοσοφία στην ΟΜΟΝΟΙΑ που αλλάζει, το οικογενειακό κλίμα, το ξέσπασμα του ΜVP Λοΐζου. Το παιχνίδι με την Ανόρθωση και η πίστη για νίκη στο Παπ. Η παρουσία του κόσμου στο ΓΣΠ , τα οπαδικά γκρουπ και ο ρόλος τους, η σημασία της λέξης ΟΜΟΝΟΙΑΣ!
07/11/20231 hour 45 minutes 20 seconds
Episode Artwork

Awareness. The afternoon Project Nicosia | YOUth Inspire E45

Χρήστος, Στέφανος και Ευαγγελία μας εξηγούν πως με πολλή αγάπη μια παρέα 5 δημιουργικών -και όχι μόνο- ατόμων κατάφερε να δημιουργήσει το Afternoon Project Nicosia, που στις 10-11 Νοεμβρίου θα φέρει κοντά καλλιτέχνες από όλους τους χώρους στην εκδήλωση Awareness.
07/11/202340 minutes 1 second
Episode Artwork

Τι καθορίζει το επίπεδο μιας κοινωνίας - Γιάγκος Χατζηγιάννης | Ε376

Είμαστε οι αποφάσεις ή η ανοχή μας, για το τι συμβαίνει γύρω μας; O Γενικός Διευθυντής του Сyprus Business School, Γιάγκος Χατζηγιάννης παρέα με τον Γιάννο μιλάνε για την νέα γενιά αλλά και την νέα γενιά γονέων, το πλάνο της κυβέρνησης'2035' καθώς και την ικανότητα και προοπτική να εξελιχθεί η Κύπρος και να μπει σε ένα δρόμο διαφορετικό από αυτό που κρίνουμε συνεχώς, δηλαδή της στασιμότητας, της γραφειοκρατίας, του κανονίσματος και του βολέματος φίλων και συγγενών.
06/11/20231 hour 31 minutes 31 seconds
Episode Artwork

Winds of Change - Σοφία Παπαμιχαλοπούλου | YOUth Inspire E44

Η Σοφία μαζί με την ομάδα της έβαλαν πλώρη για ένα ταξίδι ειρήνης γύρω από την Κύπρο μας. Κόντρα σε όλα τα κύματα και κόντρα σε όσους έλεγαν πως δεν θα τα καταφέρουν!
02/11/202348 minutes 20 seconds
Episode Artwork

Θέλουμε μια ΑΕΛ αντάξια της ιστορίας της | The Lions Den E21

Ενα διαφορετικό επεισόδιο για πρώτη φορα χώρις το Παναγιώτη, εν μέσω μιας δύσκολης εβδομάδας για την ΑΕΛ, ο Γιώργος και ο Οδυσσέας συζητούν τα αγωνιστικά και τα διοικητικά προβλήματα που προκύπτουν μετά την δύσκολη ήττα και την άσχημη συγκομιδή της ομάδας μας.
01/11/20231 hour 7 minutes 43 seconds
Episode Artwork

Η γιγάντωση της Ανορθώσεως - Χριστάκης Πίττας | The Blue Zone E45

Ο Κωστής και ο Αργύρης φιλοξενούν το δεξί χέρι του αείμνηστου Προέδρου της Ανόρθωσις Χριστάκη Πίττα και κάνουν μια αναδρομή της πολυετούς πορείας τους, στα διοικητικά της Ανόρθωση, αλλά και γενικότερα της προσφοράς τους, με τα δύσκολα , τα ωραία, αλλά και τις στιγμές Δόξας, θυμού και χιούμορ του Κίκη Κωνσταντίνου.
01/11/20231 hour 49 minutes 58 seconds
Episode Artwork

Tεχνητή Νοημοσύνη με απλά λόγια - Τρύφωνας Παπάζογλου

Για τον Τρύφωνα Παπάζογλου πρώτα θα πρέπει να αλλάξουμε εμείς το πως βλέπουμε την τεχνολογική εξέλιξη, προτού αρχίσουμε να συζητάμε τι είναι τεχνητή νοημοσύνη και πως μπορεί να αλλάξει τις ζωές μας. Ως άτομο που βίωσε και παρατηρεί την μετάβαση του παλαιού κόσμου στον νέο, σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο και εμπειρία χρόνων σε συστήματα Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών μιλάει για το ΑΙ με απλά λόγια.
31/10/20231 hour 19 minutes 58 seconds
Episode Artwork

Kηδεία στο Όλντ Τράφορντ και Δυτικό Λονδίνο | The Barber Bros E10

Οι Barber Bros συζητούν τα αποτελέσματα της εβδομάδας, την συνέπεια των πρωτοπόρων, τις αδυναμίες του Τεν Χάγκ και Ποκεττίνο και Φάντασυ. Αναφορά στο Έλ Κλάσσικο. Προβλέψεις για επόμενη αγωνιστική.
31/10/20231 hour 23 minutes 53 seconds
Episode Artwork

Νίκη κόντρα στον Απόλλωνα. Tίποτα λιγότερο | Ομόνοια 24 Ε15

Ο Γιώργος και ο Πάνος συζητούν μαζί με τον Λευτέρη Κοντολεύτερο για την ισοπαλία με την ΑΕΚ και τις συνέπειες της. Η αγωνιστική φιλοσοφία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στα ντέρμπι και αν πάει κόντρα με τον στόχο του πρωταθλητισμού και η αξιοποίηση του ρόστερ. Το ντέρμπι με τον Απόλλωνα και η σημασία του, το κεφάλαιο ακαδημίες στην Κύπρο, το πώς λειτουργούν και ο "λάκκος" του ΓΣΠ στην ακίδα της συζητήσης.
30/10/20231 hour 9 minutes 1 second
Episode Artwork

Dating και Flirting το 2023- Κάλια Ελευθερίου | Good Girls E20

Πως είναι τελικά το σύγχρονο φλερτ; Τα dating apps απλοποιούν ή περιπλέκουν τις καταστάσεις. Πως φτάσαμε από τα προξενιά στο tinder και πως ειναι ή single ζωή μετά τα 30 ! Η Ελενα και η Ιωάννα συζητούν με την Καλια Ελευθέριου εντός εκτός και επι ταύτα!
30/10/20231 hour 20 minutes 30 seconds
Episode Artwork

Κοινωνία Τζαζ - Βασίλης Δημητριάδης | YOUth Inspire E43

Ανατρεπτικός, προοδευτικός, ανυπόμονος. Τον Βασίλη Δημητριάδη τον γνωρίσαμε ως Υφυπουργό Ναυτιλίας. Πλέον μας συστήνεται ως συγγραφέας, με το δικό του ημερολόγιο καταστρώματος "Κοινωνία Τζαζ".
29/10/202338 minutes 19 seconds
Episode Artwork

Πίσω στις νίκες | The Lions Den E20

Η ομάδα του TLD αναλύει την πρεμιέρα του νέου προπονητή μας, την επιστροφή στις νίκες μετα απο σχεδόν 2 μήνες αλλα και την αποφασιστικότητα που περιμένουμε να δούμε απο την ομάδα μας για να επιστρέψει εκεί που της αξίζει, να πρωταγωνιστεί.
26/10/20231 hour 25 minutes 15 seconds
Episode Artwork

Πόλεμος στην Γάζα. Οι ακραίοι και οι αθώοι - Μιχάλης & Γιάννος | Ε374

Τι οδήγησε τους Ισραηλινούς και του Παλαιστίνιους σε μια εκ νέου αιματηρή διαμάχη η οποία αυτή τη φορά απασχολεί τον πλανήτη περισσότερο από ποτέ. Μιχάλης και Γιάννος μιλάνε για τις ευθύνες και την υποκρισία; της κάθε πλευράς αλλά και όλων όσων διαλέγουν μια.
26/10/20231 hour 46 minutes 57 seconds
Episode Artwork

Ίσως σπάσει το συνηθισμένο Big 6 φέτος; Βελτιώνει ο Τεν Χαγκ τη Γιουνάιτεντ; | The Barber Bros E9

Οι Barber Bros συζητούν τα αποτελέσματα της εβδομάδας, τον αόρατο Όντεγκαρντ, το δαιμονισμένο δίδυμο Σόν-Μάντισον και Φάντασυ. Προβλέψεις για επόμενη αγωνιστική.
25/10/20231 hour 29 minutes 46 seconds
Episode Artwork

Πάφος τέλος. Σειρά της ΑΕΚ Στο ΓΣΠ, με τον λαό της | Ομόνοια 24 Ε14

Ο Γιώργος και ο Πάνος συζητούν για την προοπτική που δίνει το μεγάλο διπλό της Ομόνοιας στο Παφιακό. Τα νέα ντέρμπι που έρχονται και ο ρόλος του κόσμου. Η διαμάχη των οργανωμένων που πληγώνει τον κόσμο, και η στάση της ΑΕΚ για διάφορα ζητήματα στην ακίδα της συζήτησης
24/10/20231 hour 7 minutes 14 seconds
Episode Artwork

Ενας τζέντλεμαν των γκολποστ - Arjan Beqaj | The Blue Zone E43

Κώστας και Αργύρης φιλοξενούν τον πρώην τερματοφύλακα της Ανόρθωσης Arjan Beqaj και συζητούν για την νίκη της Κυρίας έναντη της Δόξας, το Κυπριακό πρωτάθλημα και την εθνική Κύπρου
24/10/20231 hour 33 minutes 56 seconds
Episode Artwork

Μουσική, F1 και τρέλα με τον Dj Antoni 642 | 433 series E23

Με τον Dj Antoni 6-4-2 μαθαίνουμε για τη μουσική, τις διαφορές της Ραπ από την Τραπ, τις δυσκολίες της νυχτερινής ζωής και πως μπορείς να ζωντανέψεις ένα πάρτι. Η απολαυστική συζήτηση με τον Πανίκο Κωνσταντίνου περνά και στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, κυρίως στη F1 μέχρι και τους χαρταετούς.
22/10/20231 hour 5 minutes 36 seconds
Episode Artwork

Ο γύρος της Κύπρου σε 22 ώρες - Αλέξανδρος Αγρότης | YOUth Inspire E42

Τι είναι ο χρόνος για έναν ποδηλάτη και τι σκέφτεται όταν ποδηλατεί για 20 και πλέον ώρες; Ο Αλέξανδρος μοιράζεται την εμπειρία του από τον ποδηλατικό γύρο της Κύπρου, μας μιλά για το δικό του υποστηρικτικό σύστημα και μας μαθαίνει πως οι μάχες κερδίζονται με δύο ρόδες ποδηλάτου.
22/10/202327 minutes 47 seconds
Episode Artwork

[EN] Πόλεμος στην Γάζα. Το Ισραήλ πολεμάει ενάντια στην τρομοκρατία - Rotem Segev | E374

Η αναπληρωτής πρέσβη του Ισραήλ στην Κύπρο, Rotem Segev μιλάει για τον πόλεμο του Ισραήλ ενάντια στους τρομοκράτες της Χαμάς και σε όλους τους αντι-σημιτιστές που θέλουν να εξαφανίσουν τον λαό της από προσώπου γης, για το δικαίωμα των Ισραηλινών να υπερασπιστούν τα σύνορα της πατρίδας τους, για τα γεγονότα της 7ης Οκτωβρίου καθώς και για τις όποιες ευθύνες της κυβέρνησης Νετανιάχου για τα όσα εξελίσσονται τις τελευταίες μέρες.
20/10/20231 hour 10 minutes 40 seconds
Episode Artwork

[ΕΛ] Πόλεμος στην Γάζα. Οι Παλαιστίνιοι είναι περήφανος λαός - Abdallah Attari | Ε373

O Πρέσβης της Παλαιστίνης στην Κύπρο, Abdallah Attari, μιλάει για εξευτελισμό, καταπίεση και κατοχή ενός λαού από το Ισραήλ, οοποιός έφτασε στο απροχώρητο και αντιδρά. Η δική του αλλά και η επίσημη θέση της Παλαιστινιακής αρχής, για όλα όσα ακούμε και βλέπουμε να συμβαίνουν στην φλεγόμενη Μέση Ανατολή και οι αμέτρητες πληγές ενός πολέμου λίγα χιλιόμετρα κοντά μας.
20/10/20231 hour 43 minutes 5 seconds
Episode Artwork

Τελικά πόσοι άνθρωποι χωράνε σε μία σχέση; Είναι η ρουτίνα παγίδα ή ασφάλεια; | Good Girls E19

Η Έλενα και η Ιωάννα με αφορμή τις ερωτήσεις που έστειλαν ακροατές του podcast αναλύουν ξανά το θέμα σχέσεις! Τελικά υπάρχει φιλία μεταξύ ανδρών και γυναικών; Πόσοι άνθρωποι χωράνε σε μία σχέση; Ειναι η μονογαμία κοινωνική νόρμα; Είναι η ρουτίνα παγίδα ή ασφάλεια; Συγχωρείται ποτέ η απιστία;
18/10/202349 minutes 42 seconds
Episode Artwork

Δύο όψεις, ένα νομισμα; - Κώστας & Γιάννος | Ε372

Kώστας και Γιάννος μιλάνε για όλα όσα συμβαίνουν στην καθημερινότητα τους ανατρέχοντας πίσω στα δικά τους βιώματα και πως οι συνθήκες έχουν αλλάξει, μαζί και με τον κόσμο που ζούμε σήμερα. Την ίδια στιγμή που ο κόσμος και οι κοινωνίες αλλάζουν, μόλις κάποιες 100αδες χιλιόμετρα δίπλα, εξελίσσεται μια αιματηρή διαμάχη που παραμένει αμετάβλητη σε όλα τα επίπεδα, εδώ και δεκάδες χρόνια.
17/10/20231 hour 32 minutes 38 seconds
Episode Artwork

Καλύτερη 11άδα μέχρι στιγμής, Εξαιρετικές και μη μεταγραφές | The Barber Bros E8

Οι Barber Bros φτιάχνουν την καλύτερη ενδεκάδα μέχρι σήμερα. Συζητηση και διαφωνία για τις χειρότερες μεταγραφές καθώς και αλλαγή στις αρχικές τους προβλέψεις για τετράδα;
17/10/202356 minutes 10 seconds
Episode Artwork

Αχ αυτό το χρέος - Σάββας Σάββας & Χριστόδουλος Κουντουρής | Ε13

Ο Γιώργος και ο Πάνος φιλοξενούν τον προπονητή της πετοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑ Σάββα Σάββα και τον Γ.Γ του ΑΣΟΛ Χριστόδουλο Κουντουρή και συζητούν για τις εξελίξεις στο Σωματείο. Η κατάκτηση του 8ου Super Cup στην πετόσφαιρα, η απουσία του κόσμου από τα κλειστά, η αναστολή λειτουργίας του τμήματος μπάσκετ, το όραμα του νέου Δ.Σ, και το χρέος του Σωματείου στην ακίδα της συζήτησης
17/10/20231 hour 24 minutes 57 seconds
Episode Artwork

Και τώρα ποιος; | The Lions Den E19

Η παρέα του TLD συζητά για το θέμα αποχώρησης του Χρίστου και το ζήτημα που προκύπτει για την αντικατάσταση του, καθώς και για την λίστα υποψηφίων για τη θέση του προπονητή στην ομάδα.
13/10/20231 hour 11 minutes 59 seconds
Episode Artwork

Rues Cine Art. Μια Disneyland στην Κύπρο - Μάριος Γαβριηλίδης | YOUth Inspire E41

O Μάριος μας συστήνει τον κόσμο των θεματικών πάρκων. Μας εξηγεί τι είναι το Rues Cine Art και πως από το να συναρμολογεί Lego κατέληξε να φτιάχνει συνοικίες βγαλμένες από τον κινηματογράφο.
12/10/202334 minutes 31 seconds
Episode Artwork

Παλαιστινιακό. Από το 1948 μέχρι σήμερα - Γιάννης Ιωάννου | Ε372

Ο Γιάννης Ιωάννου είναι διεθνολόγος με ειδίκευση στη Μέση Ανατολή. Έχει εργαστεί για κυπριακά, ελληνικά και ξένα έντυπα και τηλεοπτικά μέσα καλύπτοντας πολεμικές συγκρούσεις. Φιλοξενούμενος στο Netcast Zone, ξεκινάει μια ιστορική αναδρομή από το 1948 μέχρι σήμερα, με σκοπό να δώσει μια όσο πιο απλή διάσταση στο καυτό ζήτημα Ισραήλ και Παλαιστίνης, με αφορμή τα γεγονότα της 7ης Οκτωβρίου 2023.
12/10/20231 hour 18 minutes 8 seconds
Episode Artwork

Γυμναστική και αποκατάσταση - Χρήστος Σωτηρίου | Τhe Reload Project E15

O Ανδρέας Γιαφάς συνομιλεί με τον γυμναστή Χρήστο Σωτηρίου, ειδικευμένο στην αποκατάσταση, για το φάσμα της γυμναστικής και τους προβληματισμούς που μπορεί να αντιμετωπίσει ένας ερασιτέχνης αθλητής και ο απλός ασκούμενος.
12/10/202356 minutes 5 seconds
Episode Artwork

Δέυτερη γκέλα η Σίτυ, "Χ" στο Μπράιτον, ανάσα για Τεν Χάγκ | The Barber Bros E7

Πρωτιά για Σπέρς και Άρσεναλ, δραματική νίκη στο Όλντ Τράφορντ, τεσσάρα η Τσέλσι, πολλά "Χ" και ντεφορμέ Χάαλαντ. Σχεδόν διπλάσιο το Φάντασυ γκρουπ μας, με μέτριες προς κακές επιδόσεις των ομάδων μας.
10/10/20231 hour 6 minutes 40 seconds
Episode Artwork

Ήττα με το κεφάλι ψηλά | The Blue Zone E42

Κώστας και Αργύρης σχολιάζουν το παιχνίδι με τον 'Αρη, την απαράδεκτη στάση του προπονητή της λεμεσιανής ομάδας αλλά και όλη την επικαιρότητα των τελευταίων ημερών της Ανόρθωσης.
10/10/20231 hour 33 minutes 4 seconds
Episode Artwork

Δεν είναι άσπρο - μαύρο, υπάρχει και το γκρίζο - Mάκης Καζακαίος | Ομόνοια 24 Ε12

Ο Γιώργος και ο Πάνος φιλοξενούν τον γνωστό φίλο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Μάκη Καζακαίο και μαζί συζητούν για το ατυχές αποτέλεσμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ απέναντι στην ΑΕΖ. Επηρέασαν οι αλλαγές σε πρόσωπα και σχηματισμό, η προοπτική που υπάρχει, και το πως θα επηρεάσουν τα τέσσερα συνεχόμενα ντέρμπι που έρχονται. Παράλληλα αναλύουν εκτενέστερα το κεφάλαιο οργανωμένοι οπαδοί με αναδρομή στo ρόλος του Μάκη στο παρελθόν τόσο στα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όσο και στους οργανωμένους οπαδούς, τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί μετά το 2018 στις κερκίδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τα απαγορεύτικα, οι πολλές απόψεις που εμφανίζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η έντονη κριτική που ασκείται στην διοίκηση στην ακίδα της συζήτησης.
09/10/20231 hour 41 minutes 33 seconds
Episode Artwork

Από πόρισμα σε πόρισμα - Μιχάλης & Γιάννος | Ε371

Μιχάλης και Γιάννος με αφορμή το νέο πόρισμα για τον άρχοντα του κυπριακού ποδοσφαίρου και των πόλεμο ανακοινώσεων, μιλάνε για την ανοχή και αποδοχή των ανθρώπων σε γεγονότα, καταστάσεις και συμβάντα τα οποία συμβαίνουν γύρω τους και τα οποία φαίνεται πως δεν αποτελούν προτεραιότητα, ή σημαντικά ή και αφορμή για αφύπνιση, πιθανόν επειδή στην ιεραρχία των 'αναγκών' και προτεραιοτήτων του κάθε ενός από μας βρίσκεται κάτι άλλο, ή μήπως όχι;
07/10/20231 hour 58 minutes 34 seconds
Episode Artwork

Ύπνωση: Μύθοι και αλήθειες - Μαρία Τάκκου | Good Girls E18

Είναι η ύπνωση αυτό που βλέπουμε στις ταινίες; Πού αποσκοπεί και σε τι βοηθά; Η Μαρία Τάκκου, κλινική υπνοθεραπεύτρια, μας λύνει όλες τις απορίες και διαλύει τον μεγαλύτερο μύθο που αφορά στην ύπνωση!
05/10/202340 minutes 43 seconds
Episode Artwork

Όχι άλλα λάθη | The Lions Den E18

H παρέα του TLD υποδέχεται ξανά το φίλο Οδυσσέα κάνοντας τον απολογισμό των τεσσάρων ντέρπι. Τα λάθη που δεν πρέπει να επαναληφθούν στους επόμενους πολύ σημαντικούς αγώνες όπου η ομάδα μας καλείται επιτέλους να ξυπνήσει και να αγωνίζεται 90 λεπτά σε κάθε αγώνα.
05/10/20231 hour 5 minutes 46 seconds
Episode Artwork

"VARιά" λάθη στο Τόττεναμ-Λίβερπουλ. Τρίποντο ο Ποκεττίνο | The Barber Bros E6

Τραγικές αποφάσεις στο Τόττεναμ-Λίβερπουλ, ήττα για Σίτυ,επιστροφή στις νίκες η Άρσεναλ, στη κόλαση οι Κόκκινοι Διάβολοι, Τσέλσι με ουσία. Το Φάντασυ γκρούπ μας μεγαλώνει.
04/10/20231 hour 22 minutes 58 seconds
Episode Artwork

Ο Βράχος των 90΄s - Δημήτρης Ιωάννου | The Blue Zone E41

Η ομάδα του ΤΒΖΡ φιλοξενεί το βράχο της άμυνας της χρυσής εποχής της ομάδας της ομάδας της Αμμοχώστου, Δημήτρη Ιωάννου (Σκούλλο) και συζητούν για το χθές, το σήμερα, για την Ανόρθωση και την Εθνική ομάδα.
03/10/20231 hour 55 minutes 12 seconds
Episode Artwork

Τσάνιαστους ούλλους ρε κάττο - Δημήτρης Μάρης | Ομόνοια 24 Ε11

O Γιώργος και ο Πάνος φιλοξενούν τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Δημήτρη Μάρη και συζητούν για όλες τις εξελίξεις στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Η μεγάλη ανατροπή στην Περιστερώνα, το τεράστιο κεφάλαιο που ονομάζεται Σωφρόνης Αυγουστή, και μαγικός πράσινο λαός. Η ποδοσφαιρική πορεία του Δημήτρη Μάρη, η παρουσία του στην ΟΜΟΝΟΙΑ και η Ομονοιατική τρέλλα που κουβαλά!
03/10/20231 hour 11 minutes 46 seconds
Episode Artwork

Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός - Κώστας & Γιάννος | Ε370

Κώστας και Γιάννος μιλάνε για τη δύναμη και την επιρροή της εικόνας που βγαίνει από το διαδίκτυο και του σύντομου μορφής περιεχομένου που πλέον καθορίζει σε μεγάλο βαθμό, κυρίως στις πιο μικρές ηλικίες, την κοινή γνώμη και εντύπωση για θέματα, γεγονότα αλλά και ανθρώπους. Κουβέντα για μπάλα στο [56:25]
02/10/20231 hour 52 minutes 6 seconds
Episode Artwork

Πόσες ταινίες μικρού μήκους χωρούν σε 7 μέρες; Αλεξία & Ιωακείμ | YOUth Inspire E40

Οι καλλιτεχνικοί διευθυντές του Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Κύπρου, Αλεξία και Ιωακείμ μας βάζουν στον μαγικό κόσμο των ταινιών μικρού μήκους και μας πλοηγούν στο 13ο Φεστιβάλ!
01/10/202343 minutes 21 seconds
Episode Artwork

'Τι κάνεις στην Ευρώπη;' Συζήτηση με τους 6 Ευρωβουλευτές μας | Ε369

Ο Γιάννος Τράν ταξιδεύει στο Στρασβούργο και συναντά τους 6 Ευρωβουλευτές μας. Οι προσωπικοί στόχοι, η εμπειρία της Ευρωέδρας, η ατζέντα και οι προτεραιότητες του καθενός, οι κίνδυνοι και οι προοπτικές με κύριο πυλώνα της συζήτησης το μεταναστευτικό, την οικονομία, τη διαφθορά, το κυπριακό, το λόμπινγκ και η εικόνα της χώρας στα μάτια 'εχθρών' και 'φίλων'.
30/09/20231 hour 47 minutes 39 seconds
Episode Artwork

Πέραν από την προπόνηση - Αντώνης Μακρής | 433 series E22

Ο Technical Coaching και "δάσκαλος ποδοσφαίρου" Αντώνης Μακρής μιλά για το ταλέντο, πως διακρίνεται, τις σχέσεις των προπονητών στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο με την ατομική βελτίωση αλλά και για τους Τζιωνή, Κωστή, Κακουλλή, Γαβριήλ, Μάμα, τις ομάδες τους, την Τσέλσι και τη Σίτι του Γκουαρδιόλα
28/09/20231 hour 19 minutes 22 seconds
Episode Artwork

ΑΕΛ πάρτο αλλιώς. Ο απόηχος του ντέρπι της πόλης | The Lions Den E17

Το duo του ΤLD βλέπει την επόμενη μέρα του ντέρμπι της πόλης, συζητώντας τα λάθη της ομάδας μας, πάντα καλόπιστα και με την προυποθεση να δει ο κόσμος μιαν 'αλλη ΑΕΛ στο επέρχομενο ματς με την Ανόρθωση.
28/09/202359 minutes 46 seconds
Episode Artwork

Είμαστεν η ΟΜΟΝΟΙΑ. Oμόνοια vs Άρης. Ο απόηχος - Xρίστος Αραβής | Ομόνοια 24 Ε10

O Γιώργος και ο Πάνος φιλοξενούν τον φίλο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Χριστό Αραβή και συζητούν για όλες τις εξελίξεις στην ΟΜΟΝΟΙΑ.Τα δύο πρόσωπα στο παιχνίδι με τον Άρη, και πως εξηγείται αυτό το συχνό φαινόμενο.Ήταν το ταβάνι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ η εμφάνιση της στο πρώτο ημίχρονο η μπορεί για περισσότερα; Η παρουσία του Λοίζου και η αντιμετώπιση που έχει από μερίδα κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καθώς και κεφάλαιο Μάριος Ηλία και ο Κίκης Φιλίππου στην ακίδα της συζήτησης.
27/09/20231 hour 28 minutes 8 seconds
Episode Artwork

Ο απόηχος του ντέρμπι - Στέλλα Μάρκου | The Blue Zone E40

Κώστας και Αργύρης φιλοξενούν την γνωστή ραδιοφωνική Ανορθωσιάτισσα Στέλλα Μάρκου και συζητούν για το ντέρμπι του περασμενου Σαββάτου, τα τραγελαφικά εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών αλλά και για το επικείμενο ντέρμπι με την ΑΕΛ.
26/09/20232 hours 25 seconds
Episode Artwork

«Χ» στο Έμιρειτς, Επιτέλους τρίποντο ο Τέν Χάγκ | The Barber Bros E5

Ώρα για EPL. Γαλάζιο και κόκκινο τρένο Σίτυ και Λίβερπουλ, συνεπής η Μπράιτον, στον αναπνευστήρα η Τσέλσι, ανάσα για Κόκκινους Διάβολους, 8άρα η Νιούκαστλ.
25/09/20231 hour 12 minutes 53 seconds
Episode Artwork

Δύο δίδυμα κορίτσια κάνουν Κύπρο και Ελλάδα γνωστές στην Κίνα - Μαρία & Σοφία | YOUth Inspire E39

Η Μαριάννα και η Σοφία τόλμησαν στα 18 τους κάτι διαφορετικό: πήγαν για σπουδές σε έναν προορισμό πέραν των συνηθισμένων, στην Κίνα. Στο σήμερα είναι οι Πρέσβειρες Ελληνικού Τουρισμού στην Κίνα και με τη διπλή τους ταυτότητα ως Κύπριες-Ελληνίδες προωθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κουλτούρα μας.
23/09/202328 minutes 50 seconds
Episode Artwork

Σε 5 χρόνια δεν θα υπάρχουν πολύτεκνες οικογένειες - Nτίνος Ολύμπιος | Good Girls E17

Είναι οι πολύτεκνες οικογένειες στην Κύπρο είδος υπό εξαφάνιση; Μπορούν να τα βγάλουν πέρα; Οι αριθμοί μιλούν και ο κος Ντίνος Ολύμπιος, Πρόεδρος της Παγκύριας Oργάνωσης Πολυτέκνων, μας εξηγεί την τρέχουσα κατάσταση και επισημαίνει την σημαντικότητα των κινήτρων για αύξηση των γεννήσεων.
23/09/202347 minutes 24 seconds
Episode Artwork

Η δύναμη της επιρροής - Σάββας Τρίχας | Ε368

Ο Σάββας Τρίχας είναι συγγραφέας και διεθνής ομιλητής. Είναι κάτοχος διδακτορικού στην αποκωδικοποίηση της ανθρώπινης συμπεριφοράς και συγγραφέας των βιβλίων 'Η Δύναμη της επικοινωνίας' και 'Ξεκίνα χθές'. Επιπρόσθετα, έχει συνεργαστεί με πανεπιστήμια και οργανισμούς, όπως το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, TED, Million Dollar Round Table, Εθνική Ακαδημία Αποφοίτων FBI Αστυνομίας Κύπρου και με δημοσιεύσεις σε κορυφαία επιστημονικά περιοδικά. Στο επεισόδιο αυτό επικαλείται τις δικές του εμπειρίες και έρευνες, προκειμένου να συζητήσει πώς οι άνθρωποι μπορούν να επηρεάσουν θετικά τον ευατό τους για να πετύχουν τους προσωπικούς στόχους, αλλά και ο ένας τον άλλον με σκοπό την εξέλιξη του συνόλου. Τη σειρά Johny Tran & Friends στηρίζει το Сyprus Business School https://cim.ac.cy
22/09/20231 hour 25 minutes 1 second
Episode Artwork

'Ηθελα να παίξω στο Champions League - Χάρης Χαραλάμπους | The Blue Zone E39

Κώστας και Αργύρης φιλοξενούν το καλύτερο αριστερο μπακ που γέννησε η Κύπρος, Χάρη Χαραλάμπους και συζητούν για την χρυσή δεκαετία , τις ακαδημίες και την Ανόρθωση του σήμερα.
20/09/20231 hour 46 minutes 11 seconds
Episode Artwork

5η Αγωνιστική: Γκόλ και θέαμα Σίτυ και Λίβερπουλ. Νίκες Άρσεναλ/Τόττεναμ | The Barber Bros E4

Πέρασε η πέμπτη αγωνιστική με πολλές ανατροπές και δύσκολες νίκες για Άρσεναλ/Λίβερπουλ και Τόττεναμ. Συνεχίζουν τρένο Σίτυ με Χαάλαντ και Τσέλσι με Τζάκσον αλλά με άκρως αντίθετες πορείες. Καταιγίδα α λα Μπράιτον στο Όλντ Τράφορντ.
19/09/20231 hour 23 minutes 56 seconds
Episode Artwork

Πρωταγωνίστρια ή κομπάρσος; - Γλαύκος Μιχαηλίδης | Ομόνοια 24 Ε9

O Γιώργος και ο Πάνος φιλοξενούν τον γνωστό Ομονοιάτη αθλητικογράφο Γλαύκο Μιχαηλίδη και συζητούν για όλες τις εξελίξεις στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Η εικόνα της ομάδας απέναντι στην ΑΕΛ και οι άλλοι δύο χαμένοι βαθμοί στην Λεμεσό, το παιχνίδι κόντρα στον Άρη, όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να αποδείξει αν θα είναι πρωταγωνίστρια στην φετινή σεζόν, ή αν θα έχει και πάλι τον ρόλο του κομπάρσου. Η επικοινωνιακή πολιτική της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η τελική διαμόρφωση του ρόστερ και πολλά άλλα στην ακίδα της συζήτησης!
19/09/20231 hour 50 minutes 32 seconds
Episode Artwork

Κοινωνικά καρτέλ - Κώστας & Γιάννος | Ε367

Κώστας και Γιάννος μιλάνε για τη βιομηχανία του γάμου στην Κύπρο και για την κινητήριο δύναμη που διατηρεί ψηλά κόστα και τιμές. Η κουβέντα φεύγει και πάει στο μοντέλο λειτουργίας των αθλητικών ακαδημιών και πως μια ενδεχομένως ριζική μεταρρύθμιση στο σύστημα παιδείας μπορεί να ωφελέσει γονείς, παιδιά, τον αθλητισμό αλλά και το επίπεδο των ανταγωνιστικών πρωταθλημάτων της χώρας και φυσικά ο απόηχος της ποδοσφαιρικής αγωνιστικής που πέρασε. Κουβέντα για μπάλα στο [59:25]
18/09/20231 hour 44 minutes 30 seconds
Episode Artwork

Να μην φοβόμαστε την αποτυχία - Θεόδωρος Λουκαΐδη (ΔΕΚ) | YOUth Inspire E38

Είμαστε καινοτόμοι στην Κύπρο; Πως ενισχύουμε την αγορά εργασίας μέσα από την έρευνα και αντιστρόφως; Ο γενικός διευθυντής του ΙΔΕΚ Θεόδωρος Λουκαΐδη συζητάει με τη Χριστιάνα και μοιράζεται όλες τις πληροφορίες για τα τρέχοντα αλλά και νέα προγράμματα του Ιδρύματος, για το Reflect Festival του οποίου είναι μέγα χορηγοί και για την μεγάλη γιορτής της έρευνας, της καινοτομίας και της τεχνολογίας την Βραδιά του Ερευνητή .
13/09/202347 minutes 27 seconds
Episode Artwork

Ασυμβίβαστος Σίμος Κρασσάς | The Lions Den E16

Η ομάδα του ΤLD καλωσορίζει αυτή την βδομάδα τον πρωην ποδοσφαιριστη και αγαπημένο παιδί της Θύρα 3, Σίμο Κρασσά. Αρκετά καυστικός σε μία συζήτηση για το ποδόσφαιρο, μέσα αλλά και έξω των τεσσάρων γραμμών, από έναν άνθρωπο που το έζησε από πρώτο χέρι και στην Κύπρο και στην Ελλάδα αλλά και σε εθνικό επίπεδο.
13/09/20231 hour 49 minutes
Episode Artwork

Stand Up Comedy. Κοινωνικά/ πολιτικά μηνύματα υπο κάλυψη - Ζαχαρίας & Χαμπής | Ε366

Ο Ζαχαρίας και ο Χαμπης είναι επαγγελματίες Stand up κωμικοί. Στόχος να γίνει η πλήρη τους απασχόληση. Μιλάνε με τον Γιάννο για τις οικονομικές προκλήσεις μιας δουλειάς που ακόμη δεν είναι "δουλειά", τις εμπειρίες από την προβολή αποσπασμάτων από τις βραδιές τους στα MKΔ, το hate καθώς και την κριτική για αμφιλεγόμενες θεματολογίες των κειμένων τους σε μία εποχή που όλοι μας έχουμε έντονη άποψη για όλα.
13/09/20231 hour 59 minutes 1 second
Episode Artwork

Έστω και ένα άτομο να επηρεάσεις είναι αρκετό - Cyprus Forum 2023 | YOUth Inspire EP37

Έχουμε θεσμικά αντίβαρα στην Κύπρο; Κι αν έχουμε, λειτουργούν; Είναι η Δημοκρατία, τελικά, ένα power game; Μπορούμε να κάνουμε την αλλαγή; Κι αν ναι, πότε; Νικόλας και Γιώργος μας συστήνουν την ΜΚΟ ΟΧygono που έδωσε ζωή στο νομοθετικό παρατηρητήριο Nomoplatform καθώς και στο Cyprus Forum που φέτος πραγματοποιείται για 4η συνεχόμενη χρονιά!
11/09/20231 hour 19 minutes 30 seconds
Episode Artwork

Ο Legend Σκαμπύλης, οι δρομείς που μεγαλώνουν και τα απαγορεύτικα - Τάσος & Νίκος | Ομόνοια 24 Ε8

Χωρίς υποχρεώσεις στο ποδόσφαιρο, ο Γιώργος και ο Πάνος φιλοξενούν ανθρώπους του Σωματείου και συζητούν μαζί τους πολλά κι ενδιαφέροντα. Η μεγάλη μορφή της ομάδα φούτσαλ Τάσος Σκαμπύλης, και το μέλος του Δ.Σ του ΑΣΟΛ Νίκος Φιλοθέου παραθέτουν τις απόψεις τους για τις εξελίξεις γύρω από τα τμήματα του Σωματείου μας. Η αποκάλυψη του Τάσου για το τέλος της καριέρας του ως φουτσαλιστής, η άποψη του Νίκου ότι ο κόσμος πρέπει να επιστρέψει και να στηρίξει το Σωματείο, και τα περιβόητα απαγορεύτικα.
11/09/20231 hour 16 minutes 55 seconds
Episode Artwork

ΑΕΚ Λάρνακας. To αφεντικό της κυπριακής καλαθόσφαιρας - Βασίλης Σελλάς | Ε365

Ο πρόεδρος της μπασκετικής ΑΕΚ Λάρνακας, στον Νεοκλή Θεοχαρίδη εφ' όλης της ύλης. Η συνταγή της επιτυχίας, η παρουσία/ απουσία ανταγωνισμού και ο 'δρόμος' για ανάσταση του κυπριακού μπάσκετ.
10/09/202349 minutes 43 seconds
Episode Artwork

Μάριος Νεοφύτου Χωρίς Φίλτρο | The Lions Den E15

Η oμάδα του TLD καλωσορίζει τον πρώτο πρώην ποδοσφαιριστή και αρχηγό της ΑΕΛ που εισέρχεται στην σπηλιά, Μάριο Νεοφύτου για μια κουβέντα με το δικό του ξεχωριστό τρόπο και από τη δική του οπτική γωνιά για τη σημερινή ΑΕΛ καθώς και ποτ πουρί ρετρό ιστοριών, προσωπικών εμπειριών και αναμνήσεων.
07/09/20232 hours 5 minutes 11 seconds
Episode Artwork

Μεταναστευτικό. Πολιτικές & Κομματικές ευθύνες - Μιχάλης & Γιάννος | Ε364

To καζάνι της βίας, του μίσους και της ανεπάρκειας του κυπριακού κράτους να εφαρμόσει μέτρα και να πάρει πολιτικές αποφάσεις για να λυθεί όχι μόνο το πρόβλημα του μεταναστευτικού αλλά και της κοινωνικής 'αναρχίας' έχει ιστορικό υπόβαθρό. Μιχάλης και Γιάννος μιλάνε για την αρχή του 'κακού' η οποία διαιωνίζεται μέχρι σήμερα. Από ιστορικές φιγούρες, κόμματα, πολιτικούς, media ακόμα και θεσμούς.
07/09/20232 hours 8 minutes 17 seconds
Episode Artwork

Διαστημικός Νούνιεζ, Τρένο η Σίτυ | The Barber Bros Ε3

Πέρασαν ήδη 4 αγωνιστικές, Φοβερή Σίτυ, Λίβερπουλ 2.0, συνέχεια στις κακές εμφανίσεις Τσέλσι, μέτρια Γιουνάιντετ, ανώμαλη προσγείωση της Νιούκασλ και τέλος μεταγραφών. Ελαφρώς καλύτερες επιδόσεις στο Fantasy.
06/09/20231 hour 24 minutes 1 second
Episode Artwork

Το στραβοπάτημα, η διαιτησία και η Cablenet | The Blue Zone E38

Κώστας και Αργύρης αναλύουν την παρουσία της ΑΝΟΡΘΩΣΕΩΣ στο ντέρμπι της ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ, τα διαιτητικά αλλά και τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής.
06/09/20231 hour 24 minutes 22 seconds
Episode Artwork

To laugh or not to laugh, τι θέλει η κοινωνία; - Γιώργος Κυριάκου & Κων/ος Ψυλλίδης | Good Girls E16

Μετά από 6 χρόνια εμπειρίας στο stand up και λίγο πριν το πρώτο Φεστιβάλ stand up κωμωδίας, ο Κωνσταντίνος Ψυλλιδης και ο Γιώργος Κυριάκου συζητούν με Ιωάννα και Έλενα all things stand up: όρια, πολιτική ορθότητα, χιούμορ καθώς και για την εξέλιξη της ανερχόμενης κοινότητας κωμικών στην Κύπρο!
05/09/20231 hour 23 minutes 5 seconds
Episode Artwork

Νίκη "σκέττη" απόλαυση - Ρολάνδος Σκέττος | Ομόνοια 24 Ε7

O Γιώργος και ο Πάνος φιλοξενούν τον δημοσιογράφο και γνωστό οπαδό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Ρολάνδο Σκέττο. Οι τρεις τους συζητούν για την μαγκική νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ απέναντι στο αιώνιο, τον Ιταλό διαιτητή που έκλεψε την παράσταση, και για τα αδικαιολόγητα παράπονα του προπονητή του ΑΠΟΕΛ μετά το τέλος του αγώνα. Τι πρέπει να κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ για να διεκδικήσει τον τίτλο, και πως πρέπει να διαχειριστεί την νίκη επί του αιωνίου της!
04/09/20231 hour 32 minutes 10 seconds
Episode Artwork

Οι μέτριοι, οι κακοί και οι άσχημοι - Κώστας & Γιάννος | Ε363

Κώστας και Γιάννος μιλάνε για τον απόηχο του ντέρπι της Λευκωσίας καθώς και για τις επιθέσεις σε μετανάστες και τις περιουσίες τους, την περασμένη Παρασκευή στη Λεμεσό.
04/09/20231 hour 47 minutes 5 seconds
Episode Artwork

Θα σε δώ στο γήπεδο - Flying Away Art & Music Festival | YOUth Inspire E36

Χρήστος και Ελεονώρα μας περιγράφουν τις τρεις μαγικές μέρες, γεμάτες τέχνη, μουσική, φαγητό και ποτό που μας περιμένουν στο Flying Away Art and Music Festival 2023!
03/09/202330 minutes 29 seconds
Episode Artwork

Ένας Κύπριος στο UFC - Xαράλαμπος Γρηγορίου | E362

Ο Χαράλαμπος Γρηγορίου ζει το όνειρο του όντας πλέον και επίσημα μαχητής του UFC, τον μεγαλύτερο οργανισμό επαγγελματίων αθλητών ΜΜΑ στον κόσμο, με 4 αγώνες συμβόλαιο. Μέχρι να φτάσει στον μαγικό κόσμο του UFC η πορεία του από την Πάφο στην Νέα Υόρκη, ο αγώνας για οικονομική επιβίωση, η σκληρές προπονήσεις, η απογοήτευση και το παρολίγο τέλος της καρίερας του ήταν σταθμοί που τον έκαναν πιο σοφό και πιο έτοιμο για το μεγαλύτερο επίτευγμα της καριέρας του. Μέχρι το επόμενο! Τη σειρά Johny Tran & Friends στηρίζει το Сyprus Business School https://cim.ac.cy
02/09/20231 hour 16 minutes 36 seconds
Episode Artwork

Η ιστορία του Gaming στην Κύπρο. Από το Ατάρι στο ΑΙ - Λάμπρος Μυριανθέας (KINX) | E361

Ο κόσμος των video games και της βιομηχανίας των e-sports μέσα από τις γνώσεις, εμπειρία και αγάπη του Λάμπρου Μυριανθέα (kinxsix)για αυτόν. Μια συζήτηση για την ιστορία του gaming ξεκινώντας από τη δεκαετία του 90 μέχρι σήμερα αλλά και στο αύριο. Πως μετεξελίχθηκε η βιομηχανία ακολουθώντας την εξέλιξη της τεχνολογίας, τα trends, η τεχνητή νοημοσύνη, η μετεξέλιξη των gamers, ο ρόλος των social media, η επίδραση στα παιδιά και αυτά που πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς. Τη σειρά Johny Tran & Friends στηρίζει το Сyprus Business School https://cim.ac.cy
31/08/20231 hour 43 minutes 45 seconds
Episode Artwork

Στην Πάφο για το 3 Χ 3 | The Lions Den E14

Η παρέα του TLD φιλοξενεί τον Κυριάκο, που υπηρέτησε την καλαθοσφαιρική ΑΕΛ, σε μια συζήτηση με θέμα την δεύτερη διαδοχική νίκη της ποδοσφαιρικής ΑΕΛ, τα επιτεύγματα στο φούτσαλ και στην καλαθόσφαιρα, και ιστορίες απο τα παλιά.
30/08/20231 hour 23 minutes 35 seconds
Episode Artwork

Η καλή αρχή και η συνέχεια | The Blue Zone E37

Η ομάδα του ΤΒΖΡ φιλοξενεί τον πιστό φίλο της Μεγάλης Κυρίας Αντρέα Χριστοδούλου (Τάτσας) και συζητούν για τις πρώτες δύο αγωνιστικές, την παρουσία της ομάδας και την συνέχεια του πρωταθλήματος.
30/08/20231 hour 50 minutes 34 seconds
Episode Artwork

Ισοπαλία που μοιάζει με ήττα - Βασίλης Μιχαήλ | Ομόνοια 24 Ε6

O Γιώργος και ο Πάνος φιλοξενούν τον ηθοποιό και φίλο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Βασίλη Μιχαήλ και συζητούν για το άσχημο αποτέλεσμα και εμφάνιση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Πάφο, απέναντι στην Καρμιώτισσα. H αδιαφορία κάποιων ποδοσφαιριστών, η 'έκρηξη' του κόσμου, η άποψη για στήριξη του προπονητή και η κακή επικοινωνία που βγαίνει από την εταιρεία, στο μικροσκόπιο της συζήτησης.
28/08/20231 hour 53 minutes 40 seconds
Episode Artwork

Το σημαντικό είναι να προσπαθούμε - Ναταλία & Σάββας Ευαγγελίδη | YOUth Inspire EP35

Ναταλία και Σάββας. Δύο αδέρφια με ιδιαίτερη αγάπη προς τον αθλητισμό και συγκεκριμένα στον στίβο. Όσο η μια σπάει τα κοντέρ, ο άλλος το καταγράφει με μια κάμερα, για άμεση ενημέρωση μέσω του https://www.trackfieldcy.com.
26/08/202344 minutes 19 seconds
Episode Artwork

Πρώτο δείγμα θετικό - Ανδρέας Δρουσιώτης | The Lions Den E13

Η παρέα του TLD φιλοξενεί τον Ανδρέα Δρουσιώτη, και μιλάνε για τη σημαντική νίκη στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος για την ΑΕΛ αλλά και το επόμενο παιχνίδη με την ΑΕΖ. Ποιός ο παλμός του κόσμου, τι αναμένει για τη συνέχεια με βάση το πρώτο δείγμα και ποιές οι απαιτήσεις της ομάδας αλλά και ολόκληρης της ΑΕΛιστικής οικογένειας.
24/08/20231 hour 21 minutes 11 seconds
Episode Artwork

O 'πόλεμος' των φυλών - Μιχάλης & Γιάννος | Ε360

Oι 'δυνατές' και πιστευτές ιστορίες είναι αυτές που κρατούσαν τις διάφορες φυλές και κοινωνίες των ανθρώπων δυνατές και προσυλωμένες, ταγμένες προς ένα 'ανώτερο' σκοπό. Μιχάλης και Γιάννος μιλάνε για τις σύγχρονες 'ιστορίες' και τα αφηγήματα που οδηγούν τους ανθρώπους να υπερασπίζονται τα ιδανικά τους ερχόμενοι αντιμέτωποι πάντα με το αντίθετο, το κακό, το διαφορετικό, το ξένο. Οι δύο τους συζητούν στη βάση αυτή τις περιπτώσεις χουλιγκανισμού εντός και εκτός γηπέδων, την προστασία ενός συστήματος από 'φίλους' και 'υποστηρικτές' του και το ρόλο των μέσω κοινωνικής δικτύωσης και των whistle blowers όπως την περίπτωση του λογαριασμού parody, Jho Low.
24/08/20232 hours 4 minutes 2 seconds
Episode Artwork

Tι είδαμε στις πρώτες 2 αγωνιστικές της EPL, τι αναμένουμε | The Barber Bros Ε2

Oι Βarber Bros αναλύουν τους πρωτοπόρους Manchester City και Arsenal, τις αδυναμίες των Chelsea και Manchester United, την αναμενόμενη Liverpool, και τις δυναμικές Brighton και Bretford, με το πέρασμα των 2 πρώτων αγωνιστικών. Θα αλλάξουμε άραγε τις προβλέψεις μας για ΤΟΡ 4? Επίσης οι μέτριες προς κακές προσωπικές μας επιδόσεις στο FPL.
23/08/20231 hour 35 minutes 31 seconds
Episode Artwork

The Manifest of Hair - Μάριος Νεοφύτου & Γιάννης Ηροδότου | YOUth Inspire E34

Πως δύο συνεργάτες, αλλά διαφορετικοί αναμεταξύ τους τεχνίτες επιδιώκουν να θέσουν την Κύπρο στον παγκόσμιο χάρτη κομμωτικής; Μάριος και Γιάννης μοιράζονται μαζί μας το όραμά τους για το The Manifest of Hair, το πρώτο συνέδριο για επαγγελματίες κομμωτές που θα γίνει τον Οκτώβριο στην Κύπρο
23/08/20231 hour 3 minutes 6 seconds
Episode Artwork

Την Ομόνοια θέλω την πρώτη - Λευτέρης Κοντολεύτερος | Ομόνοια 24 Ε5

O Γιώργος και ο Πάνος φιλοξενούν την παλιά δόξα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευτέρη Κοντολεύτερο και συζητούν για την μεγάλη νίκη των πρασίνων στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η προοπτική, η διαδικασία αντιμετώπισης των Κυπρίων ποδοσφαιριστών, η ενίσχυση και πολλά άλλα στην ακίδα της συζήτησης. Ο Λευτέρης διηγείται όμορφες στιγμές από το ποδοσφαιρικό του παρελθόν και πράγματα που έζησε πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας.
23/08/20231 hour 36 minutes 7 seconds
Episode Artwork

Μην κάνετε εκπτώσεις στην αξία σας - Άδωνης Πηγασίου & Μάριος Μόρτης | YOUth Inspire E33

Τι σημαίνει να είναι κάποιος λογιστής το 2023; Έχουμε ανακάμψει από την οικονομική κρίστη του 2013; Οι Κύπριοι εμπιστευόμαστε τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα; Στο σημερινό επεισόδιο, μαθαίνουμε τι είναι το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Διοίκησης και Χρηματοοικονομικών και λύνουμε όλες μας τις απορίες γύρω από την οικονομία και τους χρηματοπιστωτικούς όρους.
20/08/202350 minutes 57 seconds
Episode Artwork

Failing to prepare, is preparing to fail - Κώστας & Γιάννος | Ε359

Κώστας & Γιάννος μιλάνε για τον αποκλεισμό της Ομόνοιας μετά από 3 χρόνια παρουσίας στους ομίλους, το νέο πρωτάθλημα που ξεκινάει το ερχόμενο Σ/Κ, απαντάνε σε μηνύματα φίλων και σχολιάζουν το φαινόμενο του ποδοσφαιρικού χουλιγκανισμού που σκοτώνει 'τα παιδιά' μας.
18/08/20231 hour 42 minutes 19 seconds
Episode Artwork

Η επόμενη μέρα μετά τον διασυρμό στην Δανία | Ομόνοια 24 Ε4

Ο Γιώργος και ο Πάνος φιλοξενούν τον Πανίκο Στυλιανίδη και μαζί συζητούν τον διασυρμό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο MCH Arena. Σχολιάζουν επίσης τα εμφανέστατα κενά στο ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και την άμεση ανάγκη για ποιοτική ενίσχυση. Που μπορεί να φτάσει η φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ και το ερώτημα! Θα μπορέσει να ακολουθήσει το "τρένο" βάση της ποιότητας των αντιπάλων της στο πρωτάθλημα που ξεκινά;
18/08/20231 hour 23 minutes 7 seconds
Episode Artwork

Καινούργια αρχή, καινούργιο καράβι, ίδιες απαιτήσεις; | The Lions Den E12

Λίγα 24ωρα πρίν την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν, η παρέα του TLD επανέρχεται, το ίδιο και η ομάδα με εντελώς διαφορετικά δεδομένα από την σεζόν που έφυγε. Οι στόχοι, το διοικητικό, οι απαιτήσεις του κόσμου καθώς και το ανταγωνιστικό περιβάλλον στο μενού της συζήτησης Παναγιώτη και Γιώργου.
17/08/20231 hour 1 minute 48 seconds
Episode Artwork

Ένας θρύλος στα αποδυτήρια - Γιάννος Οκκάς | The Blue Zone E36

Η ομάδα του ΤΒΖΡ φιλοξενούν τον θρύλο του κυπριακού ποδοσφαίρου και βοηθό προπονητή της Μεγάλης Κυρίας Γιάννο Οκκα και συζητούν για το παρελθόν και το παρόν του ίδιου και της Ανόρθωσης.
16/08/20231 hour 46 minutes 20 seconds
Episode Artwork

Μην μεγαλώσεις ποτέ, είναι παγίδα - Χαριτίνη Ηλιάδου | YOUth Inspire E32

Η Χαριτίνη δεν σταματά ποτέ να εξερευνά αυτόν τον κόσμο, συνεχώς να εξελίσσεται και να ονειρεύεται! Σε αυτό το επεισόδιο μας συστήνει τον δικό της κόσμο που είναι γεμάτος ομορφιά, χιούμορ και καλοσύνη.
15/08/202343 minutes 43 seconds
Episode Artwork

H κυρά της Λαπήθου και η ιστορία που έσωσε 12 στρατιώτες το 1974 - Νίκος Παπαναστασίου | Ε358

Mέσα από τις θύμησες του Νίκου Παπαναστασίου και τα γεγονότα του πολέμου το 1974, η συζήτηση μας παίρνει πίσω στο χρόνο όταν ο καλεσμένος, έφηβος στρατιώτης, βίωσε τη σκληρότητα του πραξικοπήματος, της εισβολής, της αιχμαλωσίας και του θανάτου. Αφορμή της επετείου των γεγονότων, αναδεικνύει την ιστορία της Ευφροσύνης Προεστού, η οποία ρίσκαρε τη ζωή της με σκοπό να σώσει από τους Τούρκους κατακτητές τη ζωή 12 κύπριων στρατιωτών.
14/08/20232 hours 19 minutes 36 seconds
Episode Artwork

Είμαστε οι κτίστες της ομορφκιάς. 7ο Φεστιβάλ Αντίσκηνο | YOUth Inspire E31

Τρεις μέρες γεμάτες θέατρο, μουσική, τέχνη κι ανθρώπους! Σάρα και Γιώργος μας λένε όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για το 7ο Φεστιβάλ Αντίσκηνο. Είστε έτοιμοι για Πύρκο;
12/08/202343 minutes 42 seconds
Episode Artwork

Mπορεί για την πρόκριση, φωνάζει για ενίσχυση | Ομόνοια 24 Ε3

Ο Γιώργος και ο Πάνος φιλοξενούν τον Παναγιώτη Αποστολίδη και μαζί συζητούν την νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ επι της Μίτιλαντ στο ΓΣΠ και τον επαναληπτικό σε μια εβδομάδα στην Δανία. Σχολιάζουν επίσης το πολυσυζητημένο κεφάλαιο ενίσχυσης και τις δηλώσεις Γιάνσον - Παπασταύρου, ενώ αναφέρονται και στα τραγικά γεγονότα στην Ελλάδα και την δολοφονία του 29χρόνου φίλου της ΑΕΚ Αθηνών.
11/08/20231 hour 15 minutes 11 seconds
Episode Artwork

Το κυνήγι της ευτυχίας και το δίπολο προοδευτισμού, παράδοσης - Φίλιππος Αριστοτέλους | Ε357

O Φίλιππος Αριστοτέλους είναι σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα στρατηγικής/ ανάπτυξης και συγγραφέας, με την πρόσφατη έκδοση του βιβλίου του, The Marvel of Happiness, να είναι αφορμή για να μιλήσει στο επεισόδιο αυτό για την πλάνη γύρω από τη διοχέτευση 'συνταγών' αναζήτησης ευτυχίας σε μια περίοδο όπου το δίπολο και η σύγκρουση της παράδοσης και προοδευτισμού αλλά και της εικόνας στα ΜΚΔ, να δημιουργεί νέες θεωρίες, αντιλήψεις και μονοπάτια τα οποία καταρρίπτουν το τι ξέραμε μέχρι πρόσφατα. Τη σειρά Johny Tran & Friends στηρίζει το Сyprus Business School https://cim.ac.cy
10/08/20231 hour 36 minutes 42 seconds
Episode Artwork

Hello Premier League 2023-24 | The Barber Bros Pilot Episode

Η νέα σεζόν της Premier League ειναι προ των πυλών και τα τρία αδέρφια Τόμυς, Ρομπέρτο και Σεμπάστιαν εγκαινιάζουν αυτό που μας ζήτησαν αρκετοί εδώ καιρο. Mια σειρά επεισοδίων αποκλειστικά, για το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.
09/08/20231 hour 39 minutes 13 seconds
Episode Artwork

Aναπόφευκτη επιφυλακτικότητα - Κώστας & Γιάννος | Ε356

Mε τη φετινή αγωνιστική σεζόν να μοιάζει με την περσινή σαν δυό σταγόνες νερό, για όλους και για όλα, Κώστας και Γιάννος μιλάνε για αυτά που πρέπει να κάνει φέτος η Ομόνοια και δεν έκανε πέρσι, αν θέλει να πετύχει τους στόχους της, με πρώτο, ημερολογιακά κατα σειρά, αυτόν της Ευρώπης.
07/08/20231 hour 17 minutes 14 seconds
Episode Artwork

Και τώρα Μίντιλαντ | Ομόνοια 24 Ε2

Ο Γιώργος και ο Πάνος συζητούν για την μεγάλη πρόκριση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ επί της Καμπάλα και τις διπλές αναμετρήσεις με την Μίντιλαντ. Μιλούν επίσης για τις σχέσεις ανάμεσα σε Αυγουστή και Γιάνσον, τους οργανωμένους οπαδούς καθώς και το κεφάλαιο ενίσχυση.
04/08/20231 hour 4 minutes 28 seconds
Episode Artwork

Ζωή πλαστική, ζωή φανταστική | Good Girls E15

Η επίδραση της νούμερο 1 (μαζί με το Oppenheimer) ταινίας στο box office 'Barbie' και οι συζητήσεις στο διαδύκτιο για τα πρότυπα και τα μηνύματα για τους λάτρεις των συζητήσεων απασχολεί στο σημερινό επεισόδιο τα 'κορίτσια'. H θηλυκότητα, τα στερεότυπα, η θέση της γυναίκας στην κοινωνία και η αντίληψη της έννοιας μητέρα/ γυναίκα σε ένα κόσμο που αλλάζει.
03/08/202353 minutes 10 seconds
Episode Artwork

Cypriots of New York. No Way Home - Άλεξ Μαλαός | Α Νetcast Zone Special

Ο Άλεξ Μαλαός φεύγοντας πριν 20 χρόνια από Κύπρο για σπουδές στην Νέα Υόρκη είχε όπως πολλά νεαρά παιδιά το δικό του όνειρο, να γίνει ηθοποιός. Η ζωή τα έφερε με τέτοιο τρόπο και πλέον μένει μόνιμα Αμερική, χτίζοντας καριέρα και οικογένεια ωστόσο στα 40 του πλέον ο χρόνος περνάει και οι υποχρεώσεις σε μια πόλη με ψηλές απαιτήσεις για να επιβιώσεις μεγαλώνουν. Το όνειρο ωστόσο, για αυτούς που το θέλουν παραμένει το ίδιο. Powered by Ηellenic Bank | Το θέλω γίνεται μπορώ https://www.hellenicbank.com
03/08/202354 minutes 55 seconds
Episode Artwork

H AEK, η πόλη, ο κόσμος και η ομάδα - Χριστόφορος Λειβαδιώτης | Ε355

Για τον coach της ΑΕΚ Λάρνακας, Χριστόφορο Λειβαδιώτη, η μεγαλύτερη εντύπωση είναι η σύνδεση της ομάδας και του κόσμου με την πόλη. Παρέα με τον Νεοκλή Θεοχαρίδη μιλάνε για την περσινή σεζόν, αυτήν που έρχεται, το σημείο που βρίσκεται το κυπριακό μπάσκετ, τον Κεραυνό και τις σχέσεις του με την πρώην του ομάδα, τον Βεζένγκοφ καθώς και την εμπειρία του ως προπονητής στο Ισραήλ της Hapoel Beer Sheva,
02/08/20231 hour 3 minutes 19 seconds
Episode Artwork

Αναδρομή και ξεκαθάρισμα - Τιμούρ Κετσπάγια | The Blue Zone E35

Η ομάδα του ΤΒΖΡ φιλοξενεί το προπονητή της εθνικής Κύπρου και ζωντανό θρύλο της ομάδας της Αμμοχώστου Τιμούρ Κεσπάγια και συζητούν για Ανόρθωση, εθνική και γενικά για ποδόσφαιρο.
01/08/20231 hour 45 minutes 12 seconds
Episode Artwork

Μεταναστευτικό. Άβολες αλήθειες - Μιχάλης & Γιάννος | E344

Είναι το μεταναστευτικό πρόβλημα μέρος ατζέντας μυστικών σχεδίων, θρησκευτικού φονταμελισμού, ταξικού διαχωρισμού, ή πεπρωμένο του ανθρώπινου είδους από τα παλιά χρόνια; Μιχάλης και Γιάννος μιλάνε για το 'δικό' μας πρόβλημα γύρω από το μεταναστευτικό καθώς και τους κινδύνους που παραμονεύουν, εαν δεν αντιμετωπιστεί με ρεαλισμό και κυνικότητα.
30/07/20231 hour 37 minutes 19 seconds
Episode Artwork

Omonoia24 [Νew Series] Στο ΓΣΠ θα είναι αλλιώς | Pilot Episode

Το πρώτο Ομονοιάτικο series στο Netcast Zone κάνει ποδαρικό, με τον Γιώργο και Πάνο να μιλάνε για τον επαναληπτικό του ΓΣΠ απέναντι στους Αζέρους και την ανάγκη να ενισχυθεί περαιτέρω η Ομόνοια, αν θέλει να μπει με απαιτήσεις για πολύ μεγαλύτερα πράγματα σε όλους τους τομείς, από την περσινή σεζόν
30/07/202356 minutes 10 seconds
Episode Artwork

Αχτύπητο δίδυμο - Κώστας & Γιάννος | YOUth Inspire E30

Kωστής και Γιάννος εφ’ όλης της ύλης! 111 επεισόδια μετά, 4 χρόνια περίπου από το πρώτο τους, μιλάνε για τα αγαπημένα τους επεισόδια, τις ιδιαίτερες στιγμές, το πρόσφατο ταξίδι στην Αμερική, συμβουλές για podcast και προσωπικές λεπτομέρειες για τη ζωή τους εκτός διαδικτύου.
29/07/20231 hour 23 minutes 15 seconds
Episode Artwork

Ο κόσμος είναι δικός σου - Λουκάς Φουρλάς | YOUth Inspire E29

Τον γνωρίσαμε ως δημοσιογράφο, ενώ τα τελευταία χρόνια μας εκπροσωπεί στο ευρωκοινοβούλιο. Σε αυτό το επεισόδιο μας μιλά για το Ευρωπαϊκό Έτος Δεξιοτήτων, αλλά και για τον άνθρωπο Λουκά, πίσω από τα φώτα.
22/07/20231 hour 14 minutes 35 seconds
Episode Artwork

Γεια σου γιαγιά | The Blue Zone E34

Η ομάδα του ΤΒΖΡ φιλοξενεί την γιαγιά της ομάδας της Ανόρθωσης (Γιαγια Φωτεινή) μαζί με τον εγγονό της Κυριάκο και συζητούν για Αμμόχωστο, την Ανόρθωση και για την σχέση αγάπης της με τους ΜΑΧΗΤΕΣ.
21/07/20231 hour 34 minutes 48 seconds
Episode Artwork

ΣΥΦ. ΑΕΛ Αθηνών. Αναμνήσεις μιας άλλης εποχής - Μιχάλης & Μιχάλης | The Lions Den E11

O Μιχάλης και ο Μιχάλης, ιδρυτικά στελέχη του ΣΥΦ.ΑΕΛ Αθηνών, καλεσμένοι στο 11ο TLD, πάνε πίσω 27 χρόνια και θυμούνται τη 'μαύρη' σεζόν του υποβιβασμού της ομάδας και την αφορμή να δημιουργήσουν το σύνδεσμο Αθηνών. Μέσα από τη συζήτηση, βγαίνει η μεγάλη τους αγάπη για την ομάδα, αναπολούν τα φοιτητικά τους χρόνια, τη ζωή μακριά από την ΑΕΛ, τις δυσκολίες του τότε αλλά και τις δυσκολίες του τώρα.
20/07/20231 hour 58 minutes 3 seconds
Episode Artwork

Θα έρθει επιτέλους η αλλαγή; | Good Girls E14

Τι παίζει μες στο κεφάλι μας με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας. Η κυπριακή επικαιρότητα μέτρα υψηλές θερμοκρασίες, ειρηνικές διαμαρτυρίες έξω από την νομική υπηρεσία και ακατάλληλες πολυκατοικίες προς κατεδάφιση.
19/07/202345 minutes 39 seconds
Episode Artwork

Από πού είσαι; - Δημήτρης Κοτσιεκκάς | YOUth Inspire E28

Στο 28ο επεισόδιο του YOUth Inspire ο Δημήτρης Κοτσιεκκάς μοιράζεται τη δική του ιστορία. Πως είναι να μεγαλώνει ως εγκλωβισμένος και πως κτίζει το δικό του παρόν ώστε να αφήσει έναν καλύτερο κόσμο πίσω του.
15/07/202348 minutes 41 seconds
Episode Artwork

Ο 'πατέρας' του κυπριακού Ιντερνετ - Παντελής Μιχαηλίδης | Ε343

O Παντελής Μιχαηλίδης μιλάει για τη γέννηση του διαδικτύου στην Κύπρο και πως ο ίδιος θυμάται την τότε εποχή, όταν ανέλαβε να βοηθήσει τον Χριστόδουλο Πρωταπαπά, να στηθεί αυτό που για όλους μας σήμερα είναι περισσότερο από δεδομένο και σημαντικό. Πως άλλαξε το διαδίκτυο τη δική του ζωή, πως άλλαξε τον κόσμο που θυμάται ο ίδιος και την εξέλιξη του μέχρι σήμερα, πόσο ακριβώς είμαστε εξαρτημένοι από αυτό και που βλέπει την μετεξέλιξη του, στο σύντομο μέλλον. Τη σειρά Johny Tran & Friends στηρίζει το Сyprus Business School https://cim.ac.cy
14/07/20231 hour 15 minutes 26 seconds
Episode Artwork

Μαθητές, Αθλητές. Διαδρομή Κύπρος, κορυφή, μέσω ΗΠΑ | Ε341

Η Μαρία, ο Τζόζεφ και ο Παναγιώτης, τρεις αθλητές πρότυπα, άνοιξαν τα φτερά τους και πετάνε προς το μέλλον. Η αφοσίωση στον στόχο, οι δυσκολίες, οι υποτροφίες, η πανεπιστημιακή ζωή (και πόσο αυτή διαφέρει από τις χολυγουντιανές ταινίες), οι συμβουλές ζωής, ο μέντορας Αλέξανδρος και το Αll Around Sports Agency.
14/07/20231 hour 6 minutes 35 seconds
Episode Artwork

'Κρύο' καλοκαίρι - Κώστας & Λούης | Ε340

Εν μέσω καλοκαιρινής περιόδου, το γνωστό off season, με την επικαιρότητα να έχει τα πάνω και τα κάτω της, Κώστας και Λούης σχολιάζουν την μετεγγραφή του Σλούκα στον Παναθηναικό, το χτίσιμο των ρόστερ των κυπριακών ομάδων και το τέλος εποχής του ηλεκτρονικού FIFA
13/07/202352 minutes 37 seconds
Episode Artwork

Ο κόσμος αλλάζει - 2J (Γιώργος Ιωάννου) | Ε339

Για αυτούς που γνωρίζουν τον 2J, ιδιαίτερες συστάσεις δεν χρειάζονται. Νούμερο 1 Youtuber σε Ελλάδα και Κύπρο και μεγάλο κοινό που τον αγαπάει μέσα από τα χρόνια δημιουργίας περιεχομένου στην πλατφόρμα. Για τον ίδιο η καθημερινότητα του και η άποψη του για την πραγματικότητα και το σήμερα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, με προβληματισμούς, ανησυχίες αλλά και στόχους που απασχολούν όλους μας, μέσα σε ένα κόσμο ο οποίος αλλάζει με γρήγορους ρυθμούς. Τη σειρά Johny Tran & Friends στηρίζει το Сyprus Business School https://cim.ac.cy
07/07/20232 hours 5 minutes 18 seconds
Episode Artwork

Μεγαλώσαμε στο Τσίρειο. Oπαδισμός μιας άλλης εποχής - Λούης | The Lions Den E10

Η σπηλιά υποδέχεται έναν γνήσιο συνδεσμίτη, εκ των αρχηγών της κίτρινης φυλής και οργανωτής της Θύρα 3 για σειρά ετών. Ο Λούης μας διηγείται πολλές ιστορίες, απο το πώς ξεκίνησε σαν μεγάλος θαυμαστής του ΣΥΦ.ΑΕΛ μέχρι και την δημιουργία της πιο εντυπωσιακής κερκίδας που έγινε ποτέ στο νησί μας.
05/07/20231 hour 44 minutes 24 seconds
Episode Artwork

Κυνήγησε τα όνειρά σου - Αναστασία Λιοπετρίτη | YOUth Inspire E27

Ένα χρόνο ακριβώς καλεσμένη ήταν η Παναγιώτα Πολυκάρπου. Φέτος, στο 27ο YOUth Inspire Series για το Girls in STEAM Academy μας μιλά η Αναστασία Λιοπετρίτη! Μοιράζεται μαζί μας το πόσο μεγάλωσε η ακαδημία και φυσικά τους λόγους που τους χάρισε την υποψηφιότητα για "Γυναίκες της Χρονιάς" στα φετινά βραβεία Madame Figaro!
05/07/202337 minutes 47 seconds
Episode Artwork

Ο δικός μας πρωταθλητής του FIBA Aσίας - Λίνος Γαβριήλ | Ε338

Η απίστευτη σεζόν για τον Λίνο Γαβριήλ είναι βγαλμένη από μπασκετικό παραμύθι. Ο πρωταθλητής coach του FIBA ASIA με τη Μανάμα του Μπαχρέιν αλλά και εγχώριος νταμπλούχος, μιλάει στον Νεοκλή Θεοχαρίδη του cyprusbasket.net για τη μεγάλη επιτυχία, τη ζωή στο Μπαχρέιν, τα πλάνα του και πως τον ξαθόρισε η 'ξενιτιά' καθώς και για τον 'δικό' του Σάβα Βεζένκοβ και το νέο του ταξίδι στο ΝΒΑ.
04/07/20231 hour 8 minutes 17 seconds
Episode Artwork

Επιστροφή στο σπίτι 13 Χρόνια μετά - Νίκος Κατσαβάκης | The Blue Zone E33

Η ομάδα του ΤΒΖΡ φιλοξενεί τον τέως αρχηγό της ομάδας Νίκο Κατσαβάκη που άφησε ανεξίτηλη την σφραγίδα του στην χρυσή εξαετία του στην ΑΝΟΡΘΩΣΗ.
04/07/20231 hour 40 minutes 28 seconds
Episode Artwork

Εμείς και τα παιδιά μας - Κώστας & Γιάννος [Guest Μιχάλης Παρασκευά] | Ε337

Με αφορμή τη συζήτηση περι σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία καθώς και το ρόλο οικογένειας, σχολείου και κοινωνίας στην ανάπτυξη και εξέλιξη των παιδιών, Μιχάλης, Κώστας & Γιάννος μιλάνε για το σωστό περιεχόμενο και ύφος του τι μαθαίνουμε στα παιδιά μας και πως αυτά ερμηνεύουν ένα κόσμο τον οποίο οι μεγάλοι βλέπουν πίσω από ιδεολογίες, πιστεύω και ατζέντες.
02/07/20231 hour 53 minutes 5 seconds
Episode Artwork

Κυνήγησε τα όνειρά σου - Αναστασία Λιοπετρίτη | YOUth Inspire E27

Ένα χρόνο ακριβώς καλεσμένη ήταν η Παναγιώτα Πολυκάρπου. Φέτος, στο 27ο YOUth Inspire Series για το Girls in STEAM Academy μας μιλά η Αναστασία Λιοπετρίτη! Μοιράζεται μαζί μας το πόσο μεγάλωσε η ακαδημία και φυσικά τους λόγους που τους χάρισε την υποψηφιότητα για "Γυναίκες της Χρονιάς" στα φετινά βραβεία Madame Figaro!
01/07/202348 minutes 41 seconds
Episode Artwork

Νησί χωρίς ναυτιλιακή κουλτούρα - Παύλος Κοντίδης | Ε31

Ο Παύλος Κοντίδης, θυμάται το ξεκίνημα του στον αθλητισμό από πολύ μικρή ηλικία, το σημείο αναφοράς που τον έκανε να καταλήξει οτι η ιστιοπλοΐα όχι μόνο ήταν το άθλημα που ήθελε να ακολουθήσει αλλά και παράλληλα ο στόχος που έβαλε, αυτός της 'κορυφής' του κόσμου. Φιλοξενούμενος στον Μιχάλη και Τάσο μιλάει και για την έλλειψη της ναυτιλιακής κουλτούρας σε ένα νησί όπως την Κύπρο, κάτι το οποίο θα μπορούσε να επιφέρει πολλαπλά οφέλη στη χώρα πέραν από το αγωνιστικό κομμάτι.
30/06/20231 hour 16 minutes 34 seconds
Episode Artwork

Η 'επιστήμη' του ύπνου - Δρ. Ανδρέας Ζαχαριάδης | Good Girls E13

Κοιμόμαστε σχεδόν το 1/3 της ζωής μας και ακόμη δεν έχουμε πάρει τον ύπνο στα σοβαρά. Ζούμε σε μια εποχή όπου οι διαταραχές ύπνου, ακόμη και αν δεν τους δίνουμε όνομα, αποτελούν πολύ συχνό φαινόμενο. Η Ιωάννα και η Έλενα κάνουν τις απορίες που όλοι έχουμε, αλλά δεν μας βρίσκεται πρόχειρος ένας υπνολογος για να μας τις λύσει. Καλεσμένος τους ο Δρ. Ανδρέας Ζαχαριάδης
29/06/20231 hour 10 minutes 53 seconds
Episode Artwork

Lucas Bar - Μαρίνος & Λάκης | The Lions Den E9

Η παρέα του TLD υποδέχεται τον Μαρίνο, ιδρυτικό μέλος του ΣΥΦ.ΑΕΛ, και τον Λάκη σε ένα επεισόδιο με αμέτρητες ιστορίες από το θρυλικό "Lucas Bar" στην Λεμεσό. Ξεκινώντας λοιπόν από το 1967 στην δημιουργία του ιστορικού bar, φτάνοντας στο 1979, όπου και ξεκίνησε ανεπίσημα η αρχή του οπαδισμού στο νησί μας και πως όλα κατέληξαν στο 1989, όπου και γίνεται επίσημη εγγραφή του ΣΥΦ.ΑΕΛ.
25/06/20232 hours 39 minutes 22 seconds
Episode Artwork

Όση δουλειά βάλεις τόσο καλύτερα θα πάει - Κωνσταντίνος Ορφανού | YOUth Inspire E26

Ο Κωνσταντίνος μας συστήνει το σύγχρονο ανθοπωλείο του "The Botanist", με το οποίο έβαλε στόχο να κάνει τις ζωές μας πιο όμορφες!
25/06/202344 minutes 4 seconds
Episode Artwork

'Ο παίκτης' - Κώστας & Γιάννος | Ε336

Εν αναμονή της κατάληξης σε θετική ή όχι συμφωνία, μεταξύ σωματείου Ομόνοιας και Παπασταύρου, Κώστας & Γιάννος συζητάνε για το αδιέξοδο και το τέλος;; εποχής των σωματείων για πλήρη έλεγχο και διαχείριση των ποδοσφαιρικών ομάδων υπό το καθεστώς τους, σε μια εποχή που πλέον το παιχνίδι παίζεται με τους 'κανόνες' των νέων 'παίχτών'.
21/06/20231 hour 54 minutes 16 seconds
Episode Artwork

Μηδενίζουμε τα μιλίμετρα και ξεκινάμε από την αρχή - Μάριος Δημητρίου | Good Girls E12

Η Ιωάννα και η Έλενα συζητούν με τον αγαπημένο φίλο και ηθοποιό Μάριο Δημητρίου και εξερευνούν τις πολύπλευρες πτυχές του επαγγέλματός του ηθοποιού. Λένε ιστορίες για ρόλους που διαμόρφωσαν την καριέρα του, τα ανεκτίμητα μαθήματα που πήρε στην πορεία και τις προκλήσεις που συνοδεύονται με την δουλειά αυτή. Με ειλικρίνεια και αυθεντικότητα, αντανακλούν τα πάνω και τα κάτω, τους θριάμβους και τους αγώνες σ’ αυτό το ταξίδι ακόμα και για κάποιον που θεωρείται καταξιωμένος στο χώρο αυτό.
20/06/202359 minutes 58 seconds
Episode Artwork

Neverland Rock Bar. Ροκ & αγάπη για τη μουσική - Χαρίτος & Χαράλαμπος | From Zero To Hero Ε30

Από την ηλικία των πέντε φιλαράκια, μέχρι τα 16 όταν μπήκε η ιδέα, στο 2009 όταν πήρε σάρκα και οστά, το Neverland Rock Bar στην παλιά Λευκωσία αποτελεί ενα από τα κλασσικά μαχαζιά για τους λάτρεις και νοσταλγούς της ροκ διασκέδασης. Χαρίτος Βάσου και Χαράλαμπος Αγησιλάου μιλάνε για τα πρώτα στάδια, τις εποχές των δίσκων, τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας, το σήμερα και το μέλλον της ροκ, μουσικής σκηνής της χώρας.
19/06/20231 hour 17 minutes 38 seconds
Episode Artwork

CERV Cyprus - Νέναντ Μπογκντάνοβιτς | YOUth Inspire E25

Τι είναι το CERV; Ποιοι μπορούν να συμμετέχουν και πως μπορούν να ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι; Αυτά και άλλα πολλά μαθαίνουμε από τον Συντονιστή του Προγράμματος, Νέναντ Μπογκντάνοβιτς. Τη σειρά YOUth Inspire στηρίζει το Κέντρο Πληροφόρησης Πανεπιστημίου Κύπρου.
17/06/202339 minutes 52 seconds
Episode Artwork

Βρυχηθμοί στη πρωτεύουσα - Nικόλας & Χάρης | The Lions Den E8

Ένα αλλιώτικο επεισόδιο, χωρίς τον αγαπημένο μας Γιώργο αλλά με 2 λιοντάρια αναθρεμένα στη πρωτεύουσα. Το TLD καλωσορίζει στη σπηλιά, τον Νικόλα και τον Χάρη σε ένα επεισόδιο με αρκετό γέλιο, όμορφες ιστορίες και μία ανακοίνωση.
15/06/20231 hour 21 minutes 28 seconds
Episode Artwork

'Ενας από εμάς - Γιώργος Παπαδόπουλος | The Blue Zone E32

Η ομάδα του ΤΒΖΡ φιλοξενεί το αγαπημένο παιδί των φιλάθλων και για μια επταετία, εκ των τερματοφυλάκων της ομάδας, Γιώργο Παπαδόπουλο και εξιστορούν την πορεία και τα βιώματα του Γιώργου στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια
14/06/20232 hours 13 minutes 15 seconds
Episode Artwork

Το τελευταίο τσιανς του Λούη - Κώστας & Λούης | Ε335

Κώστας και Λούης, μιλάνε για το πρωτάθλημα της 'νέας τάξης πραγμάτων' και μεταξύ άλλων για το νέο σταθμό του Μέσσι, τους τελικούς του ΝΒΑ, την ΤΣΣΚΑ 1948, λίγο ρετρό και λίγο πείραγμα για τα ψυχολογικά του Κωστή.
11/06/20231 hour 20 minutes 51 seconds
Episode Artwork

DMTs, ψυχεντελικά, αποποινικοποίηση κανναβής και 'παρενέργειες' - Μιχάλης & Γιάννος | Ε334

Tην ίδια στιγμή που σε κάποιες χώρες όπως Καναδά, τις μισές πολιτείες της Αμερικής, στην Γερμανία μέχρι το τέλος του χρόνου, η ψυχαγωγική χρήση της κάνναβης είναι και θα γίνει νόμιμη, στην Κύπρο η όποια συζήτηση περι του ίδιου θέματος βρίσκει κλειστές πόρτες και αποστασιοποίηση από άνοιγμα διαλόγου με την προοπτική αυτή. Μιχάλης και Γιάννος μιλάνε για τους μύθους, πραγματικότητες και ταμπού της 'κυπριακής άποψης' γύρω από το συγκεκριμένο 'απαγορευμένο' θέμα για αποποινικοποίηση καθώς και προοπτικής οικονομικής αξιοποιήσης.
09/06/20231 hour 46 minutes 13 seconds
Episode Artwork

Πολιτισμός μετ'εμποδίων - Κωνσταντίνος Κυπριανού (Pikatillis) | Ε333

Τo Afrobanana Festival, κλείνει 11 χρόνια ζωής, ωστόσο η φετινή προσπάθεια, για τον Κωνσταντίνο Κυπριανού και την ομάδα/ κοινότητα του φεστιβάλ, βρήκε εμπόδια, κλειστές πόρτες και το βαθύ, κατα τον ίδιο, οπισθοδρομισμό κομμάτι της χώρας. Γιατί ο ίδιος πιστεύει οτι κομμάτι της κοινωνίας και του κράτους αγνοεί την έννοια πολιτισμός και γιατί θεωρεί οτι η στοχοποίηση του φεστιβάλ είναι στοχοποίηση του εκμοντερνισμού και του πολιτισμού. Φιλοξενούμενος στον Γιάννο Τράν μιλάει για αυτούς που στάθηκαν εμπόδιο στη φετινή διεξαγωγή του φεστιβάλ στον Κόρνο.
08/06/20231 hour 19 minutes 47 seconds
Episode Artwork

Άρης Λεμεσού. 'Ήρθε' για να μείνει - Κώστας Παπαδόπουλος & Χριστόφορος Μιχαηλούδης | Ε332

Ίσως η μεγαλύτερη έκπληξη στην ιστορία του κυπριακού πρωταθλήματος η φετινή κατάκτηση του, από τον Άρη Λεμεσού. Για τους υπεύθυνους επικοινωνίας και τύπου των πρωταθλητών, Κώστα και Χριστόφορο, η δουλειά που γίνεται στην ομάδα δεν είναι μιας χρονιάς πυροτέχνημα αλλά για να καταστεί ο Αρης ανταγωνιστικός σε βάθος χρόνου. Φιλοξενούμενοι του Γιάννου και Πανίκου Κωνσταντίνου μιλάνε για τη φετινή χρονιά, την Ευρωπαική πορεία και τους στόχους της επερχόμενης αγωνιστικής σεζόν.
07/06/20231 hour 49 minutes 47 seconds
Episode Artwork

Σκέψου το ξανά. Να δέχεσαι οτι δεν γνωρίζεις - Σταύρος Δρακουλαράκος | Ε331

Ο Σταύρος Δρακουλαράκος είναι ο Γενικός Διευθυντής της Philip Morris Κύπρου & Μάλτας με εμπειρία στη στρατηγική, ανάπτυξη επιχειρήσεων, εμπορικοποίηση, ηγεσία ομάδων και ανάπτυξη ανθρώπων. Φιλοξενούμενος στο Netcast, μιλάει για το δύσκολο αλλά μαγικό μονοπάτι των start-ups και τη 'συνταγή' της επιτυχίας/ αποτυχίας, την εταιρική κουλτούρα που θα εμπνεύσει καθώς και για τα συστατικά των 'σπουδαίων' ηγετών που θα βγάλουν το καλύτερο από τους ανθρώπους και τις ομάδες τους.
05/06/20231 hour 36 minutes 28 seconds
Episode Artwork

Κάμε το! - Αλέξης Αργυρού | YOUth Inspire E24

Πόση αγάπη θέλει ένα ψωμί; Τι είναι τα pizza nights κάθε Πέμπτη στη Λευκωσία; Ο Αλέξης Αργυρού μας συστήνει τον φούρνο του B.R.E.A.D και όλα τα αρτοδημιουργήματα που μπορούμε να γευτούμε (και όχι μόνο)!
04/06/202328 minutes 8 seconds
Episode Artwork

Σύμβαση αορίστου χρόνου - Κώστας & Γιάννος | Ε330

Kώστας και Γιάννος αναλύουν τα σημεία της προφορικής συμφωνίας Ομόνοια σωματείο και Παπασταύρου, την επόμενη μέρα και τα παραλειπόμενα των τελευταίων αγωνιστικών ημερών μιας χρονιάς θεμέλιο για νέα δεδομένα για την επόμενη
01/06/20231 hour 50 minutes 5 seconds
Episode Artwork

O Πρόεδρος της Ανόρθωσης Εφ' όλης της Ύλης - Ανδρέας Σάντης | The Blue Zone E31

Η ομάδα του ΤΒΖΡ φιλοξενεί τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής εταιρείας Ανδρέα Σάντη και συζητούν για το σήμερα και το αύριο της ποδοσφαιρικής ομάδας, τις εγκαταστάσεις , το σωματείο και ότι αφορά την ΑΝΟΡΘΩΣΗ.
31/05/20231 hour 51 minutes 38 seconds
Episode Artwork

Θρύλε τα παιδιά σου σε θέλουν δυνατό - Ανδρέας Κωνσταντίνου | Into The Orange E47

O Δήμαρχος Αγλαντζιάς Ανδρέας Κωνσταντίνου, βγάζει για 90 λεπτά το 'καπέλο' του Δημάρχου, βάζει το 'γαλαζοκίτρινο κασκόλ' και κάνει κουβέντα παρέα με Πάμπο και Πάνο για το φετινό ΑΠΟΕΛ, για τον ΑΠΟΕΛ της επόμενης μέρας καθώς και για το τι σημαίνει για τον ίδιο η αγάπη του προς την ομάδα και τι είναι αυτό που θα κρατήσει ψηλά την περηφάνια του ΑΠΟΕΛίστα σε μια περίοδο που μπαίνει στον 5ο χρόνο μακριά από τις επιτυχίες του πρόσφατου παρελθόν.
30/05/20231 hour 32 minutes 27 seconds
Episode Artwork

Δεν ξενερώνουμε ποτέ - Έλενα Γεωργίου | The Lions Den E7

Μια εβδομάδα μετά τον χαμένο τελικό, η ομάδα του TLD καλωσορίζει την Ελένα, την πρώτη λιοντάρινα στη σπηλιά, συζητώντας τα πάντα για τον τελικό κυπέλλου που πέρασε, αλλά και την επόμενη μέρα στις τάξεις της ομάδας.
30/05/20231 hour 19 minutes 43 seconds
Episode Artwork

Γελάστε γιατί χανόμαστε | Good Girls E11

Το γέλιο, λένε, είναι το καλύτερο φάρμακο και δεν έχουν άδικο. Η Ελενα και η Ιωάννα συζητάνε το ποσό σημαντικό είναι το χιούμορ στη ζωή μας, τα ωφέλη του, αναλυουν τις θεραπευτικες ιδιότητες του γέλιου, κάνουν laughter yoga και ξορκίζουν την μαυρίλα!
29/05/202354 minutes 52 seconds
Episode Artwork

Back to Back - Aνδρέας Κάντηλος & Κόκος Μηνά | Ε329

Ανδρέας Κάντηλος και Κόκος Μηνάς φιλοξενούμενοι στον Πανίκο και Γιάννο, κάνουν κουβέντα για την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου κυπέλλου της Ομόνοιας, τη συνολική εικόνα της ομάδας τη φετινή χρονιά, καθώς και για την επόμενη μέρα και τις συζητήσεις μεταξύ σωματείου και Παπασταύρου εν μέσω έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου.
26/05/20231 hour 40 minutes 46 seconds
Episode Artwork

Η επόμενη μέρα | Into The Orange E46

Μετά την απώλεια και του πρωταθλήματος, η επόμενη μέρα βρίσκει όλους στον ΑΠΟΕΛ ενωπίον του οικονομικού βραχνά και την συνέλευση μετόχων να κρίνεται σημαντική για να ακούσουν όλοι πως συνεχίζει το οικοδόμημα μιας και οι υποχρεώσεις προγραμματισμού, προετοιμασίας και Ευρωπαικών αγώνων δεν είναι μακριά. Πάνος και Χαράλαμπος μιλάνε για όλα όσα συμβαίνουν και αναμένουν να εξελιχθούν, την 'επόμενη' μέρα.
25/05/20231 hour 34 minutes 47 seconds
Episode Artwork

Καυστικός και γνήσιος - Χρήστος Ιωαννίδης | The Blue Zone E30

Η ομάδα του ΤΒΖΡ φιλοξενεί το φίλο της ομάδας Χρήστο Ιωαννίδη και συζητούν έξω απο τα δόντια για το παρελθόν και το σήμερα.
25/05/20231 hour 52 minutes 42 seconds
Episode Artwork

9 χρόνια πορείας για αποδοχή - Στέφανος Eυαγγελίδης & Αντώνης Παπαγεωργίου | Ε328

Με αφορμή την πορεία περηφάνειας το Σάββατο 27 Μαίου, ο Στέφανος και ο Αντώνης επιστρέφουν στο Netcast και μιλάνε για την πορεία και την εξέλιξη της κοινότητας ΛΟΑΤΙ στη χώρα και το κατα πόσο η κοινωνία και πολιτεία έκανε η όχι βήματα αποδοχής του αγώνα για ίσα ανθρώπινα δικαιώματα.
23/05/202358 minutes 50 seconds
Episode Artwork

The Real American podcast reunion - Λούης & Κώστας | Ε327

Λούης και Κωστής, τα λένε ξανά μετά από ένα χρόνο και συζητούν για το παρασκήνιο της επίσκεψης 'Παπασταύρου' στη Νέα Υόρκη, τα playoffs του NBA, το 'χαμένο' τελικό της Ευρωλίγκας για τον Ολυμπιακό την Κυριακή το βράδυ, το φινάλε του κυπριακού πρωταθλήματος και την εκτίμηση του Κωστή για τον τελι...άκυρο.
23/05/20231 hour 1 minute 38 seconds
Episode Artwork

Φέρτο ΑΕΛάρα στο λιμάνι - Μάριος Μιχαήλ | The Lions Den E6

48 ΩΡΕΣ πρίν τον Μεγάλο Τελικό, στον παλμό της Θύρα 3 από το Σάββατο, η παρέα του TLD φιλοξενεί στη σπηλιά τον φίλο Μάριο συζητώντας τα αγωνιστικά θέματα της ομάδας μας, αλλά και για την δίψα του κόσμου να έρθει η κούπα στο λιμάνι.
22/05/20231 hour 5 minutes 33 seconds
Episode Artwork

Dare to ask. Ψυχική υγεία, αντιμετώπιση και επούλωση - Δρ. Στέφανος & Helene Ιωάννου | Ε326

O Δρ. Στέφανος Ιωάννου και η σύζυγος του Helene προσεγγίζουν θέματα ψυχικής υγείας και ψυχολογικής κατάπτωσης με πρακτικές, όπως υποστηρίζουν, οι οποίες φέρνουν τον άνθρωπο πίσω στον εαυτό του και στη δύναμη που του παρέχει η ίδια η φύση και το μυαλό του, σε ένα παράλληλο 'δρόμο' επούλωσης από αυτόν της κοινής και σύγχρονης ιατρικής.
22/05/20231 hour 34 minutes 24 seconds
Episode Artwork

Away From Home - Chapter 3 | Stavros Papastavrou

Κώστας και Γιάννος ταξιδεύουν Αμερική και γνωρίζουν κύπριους της Νέας Υόρκης που ζούν και κυνηγούν στόχους και όνειρα μακριά από την πατρίδα. Στην πρώτη από τις 7 φιλοξενίες, κάνουν κουβέντα με τον πρόεδρο της Ομόνοιας, Σταύρο Παπασταύρου. Η ζωή του μακριά από την Κύπρο, η επαγγελματική του πορεία και φυσικά το παρόν και το μέλλον του με την Ομόνοια. Powered by Ηellenic Bank | Το θέλω γίνεται μπορώ
17/05/202359 minutes 22 seconds
Episode Artwork

Πρώτα Λεμεσός και μετά βλέπουμε | Into The Orange E45

Επιτέλους νίκη για την ομάδα και η προσοχή πλέον στον πρώτο 'τελικό' στη Λεμεσό για να κερδίσει ο ΑΠΟΕΛ το δικαίωμα της διεκδίκησης του πρωταθλήματος στο σπίτι του. Η παρέα του ΙΤΟ μιλάει για το μάτς που πέρασε απέναντι στην ΑΕΚ, αυτό που έρχεται στην Λεμεσό και με κλεφτές ματιές τον 'τελικό' του πρωταθλήματος, αν και εφόσον.
17/05/20231 hour 26 minutes 1 second
Episode Artwork

Όπως παλιά - Χαράλαμπος Λεβέντης | The Lions Den E5

Αλήτες μας ξέρουν οι πολίτες! Ένας γνήσιος ΑΕΛίστας, παλιός συνδεσμίτης μας διηγείται ωραίες ιστορίες από τα παλιά. Με μπόλικο ΑΕΛισμό, μαγκιά αλλά και άφθονο γέλιο ο φίλος μας Χαράλαμπος, Λεβέντης και στο όνομα αλλά και στη χάρη.
17/05/20231 hour 31 minutes 3 seconds
Episode Artwork

Μεγάλη Τετάρτη | The Lions Den E4

Στον απόηχο της Γενικής Συνέλευσης η παρέα του ΤLD κάνει κουβέντα μαζί με τον φίλο Οδυσσέα, για τα υπέρ και τα κατά της νέας εποχής στην ΑΕΛ με τα μάτια στραμμένα πάντα στον Τελικό της 24ης Μαΐου.
08/05/20231 hour 2 minutes 48 seconds
Episode Artwork

Στα πόδια μας ακόμη | Into The Orange E44

4 ματς πριν το τέλος, ο ΑΠΟΕΛ είναι ακόμη στο παιχνίδι του τίτλου, ακόμη παίζει στο γήπεδο τη δική του μοίρα και πλέον οι εμφανίσεις, το ρόστερ, ο προπονητής και όλα αυτά δεν έχουν σημασία παρα μόνο το απόλυτο στις νίκες. Η τριάδα του ΙΤΟ σχολιάζει το περασμένο εντός έδρας ματς, το επόμενο με Πάφο καθώς και τις παραμέτρους της πορείας της ομάδας των τελευταίων αγώνων που την αφήνει στάσιμη και στο -3 από την κορυφή.
03/05/20231 hour 14 minutes 29 seconds
Episode Artwork

Να θιχτεί κανείς ή να μην θιχτεί - Kώστας & Γιάννος [Guest Έλενα & Ιωάννα] | E325

Κώστας και Γιάννος φιλοξενούν την Έλενα και Ιώαννα και μιλάνε για αυτά που 'ενοχλούν' και για αυτούς που 'ενοχλούνται', για όλα όσα, επιλεκτικά και μη, απασχολούν τη διαδικτυακή σύγχρονη κοινωνία αλλά και την πραγματική επίδραση των πράξεων/ απόψεων μας στον αληθινό κόσμο.
03/05/20232 hours 6 minutes 45 seconds
Episode Artwork

ΜΑΧΗΤΕC Old School - Αντώνης Αντωνίου (Κότας)| The Blue Zone E29

Η ομάδα του ΤΒΖΡ φιλοξενεί τον εκ των ιδρυτών των MAXHTΩΝ Αντώνη Αντωνίου (Κότα). Πολλές ιστορίες απο την ΘΥΡΑ 10 του τότε μέχρι σήμερα που θα θυμηθούν οι παλιοί και θα μάθουν οι νεότεροι.
01/05/20231 hour 51 minutes 21 seconds
Episode Artwork

Σεφ της Χρονιάς 2022! - Ανδρέας Γιαγκουλλάς | YOUth Inspire E23

Ο Ανδρέας μοιράζεται το γαστρονομικό του ταξίδι, από την αρχή της καριέρας του μέχρι και την πρόσφατη βράβευσή του ως Σεφ της χρονιάς! Τι να είναι άραγε τα επόμενα του πλάνα; Και τι είναι το Sentio;
01/05/202339 minutes 22 seconds
Episode Artwork

Γινόμαστε οι γονείς που θα θέλαμε να είχαμε - Ευγενία Στεφανάκη | Ε324

H Ευγενία Στεφανάκη είναι λογοθεραπεύτρια, λογοπαθολόγος, συγγραφέας και δημιουργός περιεχομένου με μεγάλο κοινό ακολούθων στα προφίλ της. Η κουβέντα με τον Γιάννο αφορά όσα απασχολούν τους νέους γονείς γύρω από την ανατροφή των παιδιών τους, την επικοινωνία τους με το περιβάλλον και την κοινωνία, με μεγάλο μέρος της συζήτησης να καταπιάνεται με το φάσμα του αυτισμού. Τι είναι ο αυτισμός, πως τον εντοπίζουμε στο παιδί μας, πως τον αντιμετωπίζουμε και πως μεγαλώνουμε παιδιά με αυτισμό σε μια κοινωνία η οποία προσπαθεί να αποδεχτεί το διαφορετικό με ταμπού και προκαταλήψεις.
29/04/20231 hour 51 minutes 19 seconds
Episode Artwork

ΠΑΜΕ ΤΕΛΙΚΟ | The Lions Den Ε3

H παρέα του TLD φιλοξενεί και κάνει κουβέντα με τον φίλο Οδυσσέα για την μεγάλη πρόκριση της ομάδας απέναντι στον Ολυμπιακό. Τελικός λοιπόν, με ψυχή 1000 λεόντων!
27/04/20231 hour 6 minutes 56 seconds
Episode Artwork

H Δύναμη της επικοινωνίας - Σάββας Τρίχας | Τhe Reload Project E14

O Σάββας Τρίχας είναι συγγραφέας και ομιλητής. Καλεσμένος στον Ανδρέα Γιαφά, μιλάει για τα μυστικά του body language, πως τα ξεκλειδώνουμε για να επικοινωνήσουμε και ποιά η επίδραση της μη λεκτικής επικοινωνίας.
27/04/20231 hour 20 minutes 22 seconds
Episode Artwork

Η βάση των πάντων είναι ιδεολογική - Μιχάλης Σοφοκλέους | E323

Για τον Μιχάλη Σοφοκλέους η βάση των πάντων είναι ιδεολογική. Η ιδεολογική αρχή καθορίζει την πλεύση ενός κόμματος, μιας επιχείρησης, ενός πολιτικού, ενός προέδρου, ενός κράτους και κατ'επέκταση ολόκληρης της κοινωνίας. Φιλοξενούμενος στον Γιάννο Τράν, μιλάει για τις ιδεολογίες που καθόρισαν την πορεία του ΔΗΣΥ αλλά και της διακυβέρνησης του τόπου τα τελευταία χρόνια, καθώς και την προοπτική για το μέλλον υπό 'νέα διοίκηση'.
27/04/20232 hours 21 minutes 21 seconds
Episode Artwork

Ο 2ος γύρος να είναι αλλιώς | Into The Orange E43

Ο πρώτος γύρος των play off μπορεί να τελείωσε με πενιχρή βαθμολογική συγκομιδή για την ομάδα, ωστόσο είναι μέσα στο κόλπο του τίτλου και είναι στα πόδια της, αρχής γενομένης από την ερχόμενη Δευτέρα, να 'αρχίσει' με νίκη για το ντεμαράζ με στόχο την τελική πρωτιά.
26/04/20231 hour 26 minutes 13 seconds
Episode Artwork

Απουσία πλάνου, προετοιμασία για αποτυχία - Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης | From Zero To Hero Ε29

Ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, γνωστός για την σπουδαία ποδοσφαιρική καριέρα σε Κύπρο, Ελλάδα και Γερμανία, μιλάει φιλοξενούμενος στον Τάσο και Μιχάλη, για τον 'επαγγελματία' ποδοσφαιριστή του τότε και του σήμερα, την μετάβαση του ιδίου από τη μία αποχή στην άλλη κατα τη διάρκεια της καριέρας του και μοιράζεται γνώση και συμβουλές για αυτούς που επενδύουν το χρόνο τους στον αθλητισμό με στόχο μια καριέρα η οποία θα τους επιφέρει επιτυχίες αλλά και οικονομική εξέλιξη.
25/04/20231 hour 18 minutes 20 seconds
Episode Artwork

Βήμα στον Κόσμο της ομάδας | The Blue Zone E28

Η ομάδα του ΤΒΖΡ με καλεσμένο τον φίλο της ομάδας Κυριάκο Χατζηγιάγκου συζητούν για όλα όσα απασχολούν τους φίλους της ομάδας.
25/04/20231 hour 52 minutes 39 seconds
Episode Artwork

3 μήνες μετά - Μιχάλης & Γιάννος | Ε322

Mιχαλης και Γιάννος μιλάνε για τους 'σέρβερ' του κράτους μας ως την αποτύπωση της κατάστασης, σε όλα τα επίπεδα, που απεικονίζει το που βρισκόμαστε, σε ένα κόσμο που αλλάζει ραγδαία και εξελίσσεται σε ένα νέο τεχνολογικά, σημείο αναφοράς.
24/04/20231 hour 51 minutes 16 seconds
Episode Artwork

Ο πρωταθλητής - Νικόλας Τσακανιάς | The Lions Den Ε2

Η Αθλητική Ένωση Λεμεσού είναι το σωματείο με τα περισσότερα τρόπαια στη Κύπρο. Σε αυτό το επεισόδιο έχουμε μαζί μας ένα ΑΕΛίστα πρωταθλητή για μία πολύ όμορφη και ενδιαφέρων συζήτηση για την φουτσαλική ΑΕΛ, το πρωτάθλημα, το χαμένο κύπελλο αλλά και όλα όσα αφορούν την μεγάλη οικογένεια της ΑΕΛ μας.
23/04/20231 hour 23 seconds
Episode Artwork

H μαγεία του 'Σινεμά' - Αργυρώ Νικολάου | Good Girls E10

Με αφορμή τη βδομάδα επίσημου διεθνές κινηματογραφικού φεστιβάλ της Κύπρου, η Έλενα και η Ιωάννα συζητούν με την καλλιτεχνική διευθύντρια του Cyprus Film Days, Αργυρώ Νικολάου για την μαγεία του κινηματογράφου και για το πως καταφέρνει να απλώνεται σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου και καταλήγοντας να ενώνει όλο τον κόσμο. Περισσότερα για το φεστιβάλ στο https://www.cyprusfilmdays.com
23/04/202356 minutes 51 seconds
Episode Artwork

Με μια κιθάρα και ένα φλάουτο- Αβραάμ Κοντός & Χριστίνα Ευθυμίου | YOUth Inspire E22

Το μουσικό ντουέτο 'Φλουτάρα' ήρθε για να μείνει. Με μία κιθάρα και ένα φλάουτο μας ταξιδεύουν στον κόσμο της μουσικής. Αλλιώτικα, διαφορετικά και κυρίως μουσικά. Απολαύστε τους!
23/04/202341 minutes 42 seconds
Episode Artwork

Κυπελλούχοι ΑΠΟΕΛίστες! | Into The Orange E42

Δύο από τους συντελεστές του φετινού φουτσαλικού, κυπελλούχου ΑΠΟΕΛ, ο Παναγιώτης Σκαρπάρης και ο Πάρης Ψηλογένης, φιλοξενούνται στο ΙΤΟ και μιλάνε για τα εμπόδια και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το τμήμα κάνοντας την κατάκτηση του τροπαίου ακόμη πιο σημαντική, σε ένα άθλημα το οποίο νοσεί από τη μη υποστήριξη του φίλαθλου κοινού αλλά και έλλειψης οικονομικών πόρων.
20/04/20231 hour 43 minutes 56 seconds
Episode Artwork

Enter the Den | The Lions Den Pilot Episode

Με σεβασμό στην τεράστια ιστορία της ΑΕΛ, ο Παναγιώτης και ο Γιώργος συζητούν τα καλά, τα κακά και τα άσχημα. Καλωσορίσατε στη σπηλιά των λεόντων!
20/04/20231 hour 5 minutes 23 seconds
Episode Artwork

Η επιτυχία της ευτυχίας - Κωνσταντίνος Λοΐζου | Ε321

O Kωνσταντίνος Λοΐζου είναι personal trainer, ομιλητής και πρόσφατα συγγραφέας του βιβλίου 'Αφού μπορώ εγώ, μπορείς και εσύ', μιλάει για τα κόμπλεξ και τις ανασφάλειες των ανθρώπων στην εποχή της εικόνας, τον ορισμό της επιτυχίας και για το αν η ευτυχία είναι μέρος της εξίσωσης της, καθώς και το σύγχρονο ρόλο γυναίκας και άντρα σε μια συμβίωση ερωτική/ συναισθηματική αλλά και ξεχωριστά το κάθε φύλο στο ευρύτερο κοινωνικό πλαίσιο.
17/04/20231 hour 39 minutes 30 seconds
Episode Artwork

Περίοδος. Mιλώντας ελεύθερα χωρίς ταμπού | Good Girls E9

Ενώ η περίοδος αποτελεί ταμπού μέχρι σήμερα κάποιες γυναίκες δεν έχουν χρήματα να προμηθευτούν σερβιέτες. Έλενα και Ιωάννα συζητάνε ανοιχτά για την περίοδο, τα ταμπού και τις δυσκολίες και μοιράζονται δικές τους εμπειρίες γύρω από το θέμα.
16/04/202357 minutes 14 seconds
Episode Artwork

Μονόζυγο στον πρωταθλητισμό - Μάριος Γεωργίου | YOUth Inspire E21

Πώς η απώλεια από αδυναμία μετατρέπεται σε κινητήριος δύναμη; Πόσες θυσίες χρειάζονται για να βγει κανείς στο πιο ψηλό βάθρο; Είναι η ζωή πρωταθλητισμός; Ο Μάριος Γεωργίου μοιράζεται τη δική του ιστορία και ξεδιπλώνει πτυχές του εαυτού του που δεν ξέραμε μέχρι σήμερα.
16/04/202339 minutes 49 seconds
Episode Artwork

Κουλτούρα και νοοτροπτία για update - Κώστας & Γιάννος | Ε320

Oι δικοί 'μας' στόχοι βρίσκουν πάντα εμπόδιο τους στόχους των άλλων. Σε ένα περιβάλλον υγιής ανταγωνισμού αυτό επιφέρει συλλογική πρόοδο. Σε μια μικρή χώρα όπως την Κύπρο όμως η κριτική και η αποτυχία των άλλων τόσο σε προσωπικό, πολιτικό αλλά ΚΥΡΙΩΣ ποδοσφαιρικό επίπεδο, είναι αρκετές φορές το οξυγόνο και ο λόγος ύπαρξης. Κουβέντα για μπάλα [00:41:00]
14/04/20231 hour 39 minutes 38 seconds
Episode Artwork

Η υπερδύναμη, οι άθλοι και η ποδοσφαιρική ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ | The Blue Zone E27

Η ομάδα του ΤΒΖΡ φιλοξενεί τον πρόεδρο του τμήματος χειροσφαίρισης και αναπληρωτή πρόεδρο της ποδοσφαιρικής εταιρίας Αντρέα Αντρέου "Sabbianco". Συζητούν για τους άθλους της ομάδας χειροσφαίρισης αλλά και τα της ποδοσφαιρικής ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ. Διοικητικά, γηπεδικό, μπουτίκ. Ένα πικάντικο επεισόδιο γεμάτο ΑΝΟΡΘΩΣΗ
13/04/20232 hours 16 minutes 47 seconds
Episode Artwork

Εμείς πιστεύουμε | Into The Orange E41

H ομάδα αγνοεί τη νίκη στην φάση των ομίλων, η απώλεια της πρώτης θέσης φέρνει μουρμούρα ωστόσο το σκηνικό είναι γνώριμο και κόσμος, παίχτες, διοίκηση οφείλουν στα εναπομείναντα παιχνίδια να αφήσουν πίσω τους πάντες και τα πάντα και να αφοσιωθούν στον ένα και μοναδικό στόχο, αυτό του πρωταθλήματος. Το επεισόδιο είναι μια χορηγία των καρτών Mastercard της Ελληνικής Τράπεζας. Mάθε περισσότερα στο hbcy.me/ucl
13/04/20231 hour 29 minutes 20 seconds
Episode Artwork

Fight Club - Κώστας & Γιάννος [Guest X. Τορναρίτης] | Ε319

Γενικός Ελεγκτής, ΑΕΛ, Ομόνοια, Πάφος, βανάκια, 29Μ, διπλοκάμπινα, ο Καφενές, διατροφή, μαύρες τρύπες, θρησκεία, παράλληλα σύμπαντα και όχι μόνο, σε ένα δίωρο φιλοξενίας του Χριστόφορου Τορναρίτη στην 3η του επίσκεψη στον Κώστα και Γιάννο.
09/04/20232 hours 1 minute
Episode Artwork

O χρόνος δεν έρχεται ποτέ πίσω! - Γιάννος Τράν | YOUth Inspire E20

Μας συνήθισε στο να φιλοξενεί κόσμο. Σε αυτό το επεισόδιο είναι ο ίδιος καλεσμένος και μας μιλά για όλα! Πως ξεκίνησε η Netcast, ποια είναι η κινητήριος του δύναμη, αν είναι αυστηρός, πως ένιωσε όταν έμεινε άνεργος, τα μελλοντικά του σχέδια, για τον Κωστή (φυσικά!) και για άλλα πολλά. Απολαύστε υπεύθυνα!
08/04/20231 hour 23 minutes 17 seconds
Episode Artwork

Nα γίνει η 'αρχή' | Into The Orange E40

Mπορεί η ομάδα να παραμένει πρώτη για ακόμα μια αγωνιστική ωστόσο η απουσία της νίκης στην τελευταία φάση του πρωταθλήματος χτυπάει καμπανάκι 'κινδύνου'. Το ματς με τον υπολογίσιμο Απόλλωνα θα κρίνει αρκετά ή και τίποτα, ωστόσο το πρώτο τρίποντο θα φέρει ηρεμία σε ομάδα και κόσμο. Το επεισόδιο είναι μια χορηγία των καρτών Mastercard της Ελληνικής Τράπεζας. Mάθε περισσότερα στο https://hbcy.me/ucl
07/04/20231 hour 13 minutes 48 seconds
Episode Artwork

Ο Ανορθωσιάτης Γιάννης Καρούσος Εφ όλης της ύλης | The Blue Zone E26

Η ομάδα του ΤΒΖΡ φιλοξενεί τον πρώην υπουργό μεταφορών Γιάννη Καρούσο στην πρώτη του παρουσία σε podcast σε ένα αλλιώτικο επεισόδιο με συζήτηση εφ όλης της ύλης και φυσικά ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ.
07/04/20232 hours 55 minutes 42 seconds
Episode Artwork

A champ in the making - Ηλίας Γεωργίου & Παναγιώτης Σιήππης | Ε318

Ενόψει 36ου Ευρωπαικού Πρωταθλήματος Ενόργανης Γυμναστικής στην Αττάλεια, ο Ηλίας Γεωργίου και ο προπονητής του Παναγιώτης Σιήππης μιλάνε για την προοπτική του νεαρού πρωταθλητή μας να φτάσει ψηλά και να αναδειχτεί ο ίδιος αλλά και το άθλημα στη χώρα μας σε ένα 'χάρτη', ενάντια σε υπερδυνάμεις με παράδοση και 'όπλα' πέραν της κυπριακής πραγματικότητας.
05/04/20231 hour 24 minutes 52 seconds
Episode Artwork

Ρατσισμός | Good Girls E8

Ρατσιστές γεννιόμαστε ή γινόμαστε; Η Έλενα και η Ιωάννα συζητούν αν και πως ο ρατσισμός επηρεάζει την καθημερινότητα και τις σχέσεις μας.
01/04/20231 hour 3 minutes 1 second
Episode Artwork

Ο γιατρός του ΑΠΟΕΛ - Κώστας Σχιζας | Into The Orange E39

Αθλητής από τα 15 του στην αγαπημένη του ομάδα, 33 χρόνια ο γιατρός του ΑΠΟΕΛ όπως είναι γνωστός στους Αποελιστες και όχι μόνο, ο Κώστας Σχιζας φιλοξενείται στο ΙΤΟ και κάνουν ένα ιστορικό ταξίδι πίσω στο χρόνο όπου μέσα από προσωπικές αναμνήσεις και γεγονότα απλώνεται το μεγαλείο και η αγάπη που τρέφει ο ίδιος για τον ΑΠΟΕΛ για 1926 λόγους. Το επεισόδιο είναι μια χορηγία των καρτών Mastercard της Ελληνικής Τράπεζας. https://hbcy.me/ucl
30/03/20231 hour 30 minutes 9 seconds
Episode Artwork

Κάρτα Παλιάτσων. Ευθύνες και Υποκρισία - Μιχάλης & Γιάννος | Ε317

Mε αφορμή τα επεισόδια μεταξύ οπαδών την περασμένη Κυριακή, Μιχάλης και Γιάννος μιλάνε για τις ευθύνες και υποκρισία ΟΛΩΝ όσων συγκροτούν την κοινωνία μιας χώρας καθώς και την έλλειψη θέλησης και σοβαρότητας στις λύσεις που διαχρονικά προτείνονται χωρίς κανένα αποτέλεσμα.
29/03/20231 hour 40 minutes 52 seconds
Episode Artwork

Ρίσκο, Προσπάθεια, Αποτυχία, Επιτυχία - Καρολίνα Πελενδρίτου | From Zero To Hero Ε28

Για την Καρολίνα Πελενδρίτου, η προσπάθεια για να πετύχει κάποιος τους στόχους του μετράει πολύ περισσότερο από το αποτέλεσμα. Η κριτική και ο φόβος της αποτυχίας είναι αυτό που αποθαρρύνει τους ανθρώπους που κάνουν πίσω από το κυνήγι των ονείρων τους. Μιλάει στον Μιχάλη και Τάσο για όλα όσα πήρε και έδωσε μέσα από τον αθλητισμό και τη ζωή όλα αυτά τα χρόνια στο προσκήνιο του πρωταθλητισμού.
27/03/20231 hour 21 minutes 15 seconds
Episode Artwork

Πάφος, Φαίδων, Πρωτα-θλη-μά! - Κώστας & Γιάννος [Guest Φαίδωνας Φαίδωνος] | Ε316

Kώστας και Γιάννος φιλοξενούν τον Δήμαρχο Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος και μιλάνε για όλα όσα αφορούν την πόλη της Πάφου μέσα από το πρίσμα του Δημάρχου της, σχολιάζουν την 'νέα' εποχή επι Νίκου Χριστοδουλίδη στο τιμόνι της άμαξας, τη νοοτροπία μας σαν κύπριοι σε νέες προοπτικές και μονοπάτια αλλαγών καθώς και για τους λόγους που τον οδήγησαν εκτός διεκδίκησης της αντιπροεδρίας του ΔΗΣΥ.
25/03/20232 hours 18 minutes 53 seconds
Episode Artwork

Επιρροή και Ευθύνη - Μιχάλης & Γιάννος [Guest X. Xριστοφή] | Ε315

Μιχάλης και Γιάννος φιλοξενούν τον δημιουργό και οικοδεσπότη του Legal Matters Podcast, Χριστόφορο Χριστοφή και μιλάνε για την δύναμη της επιρροής και τον ρόλο των δημιουργών περιεχομένου με μεγάλο κοινό ακόλουθων και παράλληλα τη σημαντική ευθύνη που έχουν έναντι στην κοινωνία και στους χρήστες που απευθύνονται.
24/03/20231 hour 52 minutes 41 seconds
Episode Artwork

E-sports , σωματείο και τμήματα [Guest Αμίρ Τζέμα] | The Blue Zone E25

Έχοντας ως καλεσμένο τον πρόεδρο του τμήματος E-sports , Αμίρ Τζέμα, η ομάδα του ΒΖ μιλάει για την ανάγκη στήριξης των τμημάτων, τον εκσυγχρονισμό του Σωματείου, τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των τμημάτων και τις ενέργειες που θα ξεκινήσουν γύρω από τα μέλη.
23/03/20231 hour 55 minutes 34 seconds
Episode Artwork

Pit Stop | Into The Orange E38

Mε αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος, η τριάδα του ΙΤΟ αναλύει τα μέχρι στιγμής δεδομένα και την προσπάθεια της ομάδας για επαναφορά στους τίτλους με τον ανταγωνισμό και τις δυναμικές να αλλάζουν από αγωνιστική σε αγωνιστική και το κατα πόσο σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος, έχει σημασία η εμφάνιση vs το αποτέλεσμα.
22/03/20231 hour 13 minutes 34 seconds
Episode Artwork

Πορεία εξέλιξης 5 δεκαετιών - Γιάγκος Χατζηγιάννης | From Zero To Hero Ε27

O Γιάγκος Χατζηγιάννης μιλάει για την εξέλιξη που παρατηρεί ως СEO του Сyprus Institute of Marketing αλλά και σύμβουλος/ αναλυτής επιχειρηματικότητας και ανάπτυξης εταιρειών, όλα αυτά τα χρόνια και κυρίως την τελευταια πενταετία στη χώρα μας. Ποιός ο ρόλος των γονιών και ποιά η επιρροή τους στις νέες γενιές; o ρόλος των εργοδοτών το 2023 προς τους εργαζομένους του σήμερα, του κράτους προς την εκπαίδευση καθώς και οι προσωπικές ευθύνες του καθενός προς επίτευξη στόχων και ονείρων.
21/03/20231 hour 32 minutes 18 seconds
Episode Artwork

Τεχνητή Νοημοσύνη. Το παιχνίδι αλλάζει. - Σάββας Χατζηχριστοφή | Ε314

O Αντιπρύτανης και καθηγητής τεχνητής νοημοσύνης, στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος, Σάββας Χατζηχριστοφή μιλάει με τον Γιάννο Τράν για το πως η τεχνητή νοημοσύνη διαμορφώνει το μέλλον του κόσμου και της ανθρωπότητας σε όλα της τα φάσματα, με αφορμή την έκδοση του Сhat GPT 3.5 καθώς και το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται η τεχνολογική κοινότητα της Κύπρου παράλληλα με το επίπεδο κατανόησης και ύπαρξης στρατηγικής παράλληλης πλεύσης του κράτους, με την εξέλιξη γύρω από αυτήν.
19/03/20231 hour 4 minutes 11 seconds
Episode Artwork

Αγορά εργασίας. Μύθοι και Πραγματικότητες - Αίμη & Χριστιάνα (Human Asset)| YOUth Inspire E19

Έχουμε ευτυχισμένους επαγγελματίες; Χτίσαμε την κουλτούρα "Work From Home" στην Κύπρο; Πόσο σημαντική είναι η ψυχική υγεία και στο εργασιακό περιβάλλον; Η νέα γενιά έχει άλλες δεξιότητες, μήπως έχει και άλλες ανάγκες; Πόσο ταμπού είναι ακόμη το "χρειάζομαι μια παύση;" Χριστιάνα και Αίμη συζητάνε με τη Χριστιάνα για την Human Asset και τις υπηρεσίες που παρέχει σε εργοδότες και εργοδοτούμενους, ενώ ταυτόχρονα μοιράζονται τα δικά τους tips!
19/03/202352 minutes 44 seconds
Episode Artwork

Yin and Yang - Κώστας & Γιάννος | Ε313

Κώστας και Γιάννος μιλάνε για αυτά που μαθαίνουμε από παιδιά και την επιρροή που έχουν οι γονείς στις ζωές μας, ως σημαντικό παράγοντα στη διαμόρφωση χαρακτήρων. Ωστόσο οι ανθρώποι μεγαλώνουν σε ένα ευρύτερο κοινωνικό σύνολο όπου ο περίγυρος, το σχολείο, τα ΜΜΕ αλλά και το κράτος βάζουν κι αυτά το χέρι τους στην εξέλιξη μας, αλλά και τον τρόπο που σκεφτόμαστε.
17/03/20231 hour 33 minutes 59 seconds
Episode Artwork

Mικρό το κακό. Επόμενη 'στάση' Πάφος | Into The Orange E37

Η πρώτη αγωνιστική της 3ης φάσης του πρωταθλήματος, βρίσκει 'κερδισμένο' τον ΑΠΟΕΛ και η τριάδα του ΙΤΟ συζητάει για τον ερχόμενο 2ο από τους 10 τελικούς, με αντίπαλο την Πάφο του Μπεργκ και την ανάγκη να πάρει τη νίκη η ομάδα για να βάλει πίεση στους επίδοξους ανταγωνιστές για τον τίτλο.
15/03/20231 hour 12 minutes 44 seconds
Episode Artwork

Λίγο μεζές λίγο μπαλα, λιγο απ'όλα | The Blue Zone E24

Η ομάδα του ΤΒΖΡ με πιο χαλαρή διάθεση φιλοξενείται από το ψητοπωλείο «Μαγείρων Τέχνη» όπου συζητούν τα της ομάδας, λένε τις σκέψεις τους για το αύριο και φυσικά απολαμβάνουν τα εξαιρετικά εδέσματα του μαγαζιού.
15/03/20231 hour 37 minutes 12 seconds
Episode Artwork

YπερΜαραθώνιος Αγώνας 250 χιλιομέτρων - Ανδρέας Τζιακούρης | Ε312

Για τον Ανδρέα Τζιακούρη ο επερχόμενος αγώνας πρόκληση των 250 χιλιομέτρων στην έρημο του Μαρόκου στις 21 Απριλίου (Μarathon Des Sables)είναι μια δοκιμασία που χρειάζεται σωματικές και ψυχικές αντοχές πέραν της λογικής. Ο σκοπός της συμμετοχής του στον πιο σκληρό δρομικό αγώνα στον κόσμο, με συμμετοχές από όλη τη γη, γίνεται με αφορμή ενός άλλου αγώνα, ακόμη πιο δύσκολο και απαιτητικό, που δίνεται καθημερινά από ανθρώπους κυριολεκτικά της διπλανής πόρτας. Σπάνια αποστολή, αφιερωμένη σε σπάνιους ασθενείς. https://raredisorderscyprus.com/ Μπορείτε να στηρίξετε το σύνδεσμο εδώ > https://bit.ly/mission_for_rare_people
14/03/20231 hour 13 minutes 47 seconds
Episode Artwork

Πρότυπα και εικόνα (Guest Μαρίλενη & Κώστας) | Good Girls E7

Σόσιαλ μίντια, σύγχρονες επιταγές, πρότυπα ομορφιάς και εικόνα. Τελικά, όλα αρχίζουν και τελειώνουν σ´εμάς; Φταίνε τελικά τα εργαλεία ή ο τρόπος που τα χρησιμοποιούμε; Ποσό διαφορετικά βλέπει τα πράγματα το κάθε φύλο;
12/03/20231 hour 19 minutes 19 seconds
Episode Artwork

UFC 285 - Jon Jones vs Ciryl Gane | Fight Podcast E8

H παρέα του Fight Podcast Series σχολιάζει την κάρτα του UFC 285, Jon Jones vs Ciryl Gane και Valentina Shevchenko vs Alexa Grasso καθώς και τις εκπλήξεις που έγιναν. Συζητούν πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει ο Shavkat Rakhmonov, το μέλλον της Heavyweight κατηγορίας, καθώς και το UFC 286 όπου Στέλιος & Αναστάσης θα δουν ζωντανά από O2 Arena στο Λονδίνο.
10/03/202348 minutes 8 seconds
Episode Artwork

Αν όχι εγώ ούτε και εσύ - Κώστας & Γιάννος | Ε311

Kώστας και Γιάννος συμφωνούν οτι διαφωνούν, περι νοοτροπίας αυτών που ανταγωνίζονται για τα ψηλά, έχουν ψηλούς στόχους και έντονο ανταγωνισμό.
09/03/20231 hour 3 minutes 59 seconds
Episode Artwork

10 τελικοί | Into The Orange E36

Η αρχή του τέλους προς το στόχο ξεκινάει το Σάββατο πάλι εναντίων της Ομόνοιας και ο μοναδικός στόχος για την παρέα του ΙΤΟ να μπει η ομάδα με το δεξί στην τελική φάση του φετινού πρωταθλήματος και παράλληλα να δώσει απαντήσεις με τον πλέον πειστικό τρόπο οτι φέτος ήρθε η ώρα.
09/03/20231 hour 44 minutes 1 second
Episode Artwork

Απολογισμός δεκαετίας και το αύριο | The Blue Zone E23

Η ομάδα του TBZP μετά και την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος κάνει τον απολογισμό της φετινής σεζόν, αναλύοντας από την μια όλα αυτά που έγιναν λάθος και έφεραν την ομάδα εδώ που βρίσκεται και από την άλλη συζητούν τι χρειάζεται να γίνει για να μην χαθείς άλλος χρόνος για την επόμενη σεζόν που ακολουθεί.
09/03/20231 hour 14 minutes
Episode Artwork

Όλα για το Μάη στον εξώστη | Into The Orange E35

Mετά τον αποκλεισμό από το κύπελο, όλη η προσοχή στρέφεται στον ένα και μοναδικό στόχο. Το πρωτάθλημα. Η παρέα του ΙΤΟ μιλάει για αυτά που έγιναν και δεν έγιναν στους δύο προημιτελικούς κυπέλου και την επιτακτική ανάγκη να τα δώσουν όλοι όλα, για να καταφέρει η ομάδα να πετύχει τον πιο σημαντικό στόχο της χρονιάς.
04/03/20231 hour 21 minutes 23 seconds
Episode Artwork

Ώρα για σοβαρές τομές | The Blue Zone E22

Η ομάδα του TBZP συζητάει ήδη για τη νεά σεζόν καθώς μετά τον αποκλεισμό η χρονιά έχει τελειώσει άδοξα. Ποιές πρέπει να είναι οι επόμενες κινήσεις και πως προχωρά από εδώ και πέρα η Ανόρθωση;
04/03/20231 hour 18 minutes 16 seconds
Episode Artwork

Τεχνητή Νοημοσύνη. Επιστημονική Φαντασία ή Πραγματικότητα - Μιχάλης & Γιάννος | Ε310

Μιχάλης και Γιάννος μιλάνε για την ένταξη του СhatGPT 3.5 στις ζωές μας, ως το σημείο μηδέν της εξέλιξης της ανθρωπότητας και συζητάνε για το κατα πόσο η τεχνητή νοημοσύνη θα αλλάξει σε κάποια φάση στο 'μέλλον' τον κόσμο, όπως τον ξέρουμε σήμερα.
01/03/20232 hours 13 minutes 36 seconds
Episode Artwork

Να κυνηγάμε τη φωνή της καρδιάς μας - Δρ. Κωνσταντίνος Φελλάς | YOUth Inspire E18

Πόσο ανοιχτά μιλάμε για θέματα όπως η ψυχική υγεία, η σεξουαλικότητα, ο θάνατος, η ευθανασία; Βιώνουμε, άραγε, μια διαχρονική σιωπηρή πανδημία; Ο Δρ. Κωνσταντίνος Φελλάς σε μια συζήτηση γεμάτη αλήθειες και συναισθήματα μακριά από ταμπού.
26/02/202358 minutes 35 seconds
Episode Artwork

Πατριαρχία: Παρωχημένος όρος ή πραγματικότητα; (Guest Αλεξία Αλέξη) | Good Girls E6

Η Ιωάννα και η Έλενα συζητάνε με την καλεσμένη τους Αλεξία Αλέξη για στερεοτυπικές αντιλήψεις που διαιωνίζουν κοινωνικές συμπεριφορές και μας αφορούν όλους!
24/02/20231 hour 5 minutes 51 seconds
Episode Artwork

Λίγο μπάλα, λίγο γεωλογία, οικονομία, πολιτική, πίτσα και αυτοί - Κώστας & Γιάννος | Ε309

Οι 'μετασεισμοί' στην Ομόνοια καλά κρατούν και Κώστας - Γιάννος μιλάνε για όλα αυτά που ενδεχομένως δεν έγιναν ή έγιναν το καλοκαίρι και τον Γενάρη, με ορατό το σενάριο για μια απόλυτα αποτυχημένη χρονιά, στην ομάδα τους.
22/02/20231 hour 42 minutes 43 seconds
Episode Artwork

Τίποτα δεν αλλάζει | Into The Orange E34

Χαράλαμπος, Πάνος και Βερόνικα σχολιάζουν τα δύο τελευταία παιχνίδια της ομάδας, τον απόηχο για τα της διαιτησίας και των δύο αγώνων, καθώς και την 2η από τις τρείς, στη σειρά, αναμέτρηση με Ομόνοια το ερχόμενο Σάββατο.
22/02/20231 hour 23 minutes 58 seconds
Episode Artwork

Ο νόμος του ΠΑΠ | The Blue Zone E21

Μπορεί η Πάφος να εξέλεξε Αρχιεπίσκοπο και Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η Πάφος FC ομως δεν μπορεί να περάσει από το "Αντώνης Παπαδόπουλος". Η ομάδα του TBZP συζητάει για τη νέα νίκη της Ανόρθωσης, τι σημαίνει αυτό ενόψει της συνέχειας αλλά και τι χρειάζεται να κάνει καλύτερα στον επαναληπτικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.
22/02/20231 hour 33 minutes 30 seconds
Episode Artwork

Ακαδημία και Περιβαλλοντική Διαχείριση | Η ώρα για το περιβάλλον E20

O Kυριάκος Παρπούνας φιλοξενεί και συζητάει με τον Δρ. Αντώνη Ζορπά, αναπληρωτή καθηγητή στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου για το πως συνδυάζεται η ακαδημαϊκή έρευνα για το περιβάλλον με τις πραγματικές ανάγκες των κοινωνιών σήμερα.
21/02/20231 hour 13 minutes 55 seconds
Episode Artwork

UFC284 - Islam Makhachev VS Alexander Volkanovski | Fight Podcast E7

H παρέα του Fight Podcast Series σχολιάζει την κάρτα του UFC 284, Islam Makhachev VS Alexander Volkanovski, τα παράδοξα με τις ζώνες καθώς και τον τρόπο βαθμολόγησης των παιχνιδιών. Koυβέντα επίσης και για τον ερχόμενο αγώνα του Χρίστου μας, στο Brave 70 που θα γίνει στο Ισραήλ.
19/02/202347 minutes 26 seconds
Episode Artwork

Mr President - Μιχάλης & Γιάννος | Ε308

Mιχάλης και Γιάννος συζητάνε για την 'νέα εποχή' με Νίκο Χριστοδουλίδη στην προεδρία της χώρας.
15/02/20231 hour 57 minutes 8 seconds
Episode Artwork

Σοβαρά και προσγειωμένα | Into The Orange E33

Xαράλαμπος και Γιώργος παρέα με τον εκλεκτό τους καλεσμένο μιλάνε και σχολιάζουν το επερχόμενο πρώτο ματς κυπέλου απέναντι στην Ομόνοια και την επιθυμία να συνεχιστεί το εντυπωσιακό σερί των τελευταίων αγώνων.
14/02/20231 hour 18 minutes 1 second
Episode Artwork

Η ελπίδα που φούντωσε και η δίψα για το κύπελλο | The Blue Zone E20

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις , νέα νίκη για την Μεγάλη Κυρία και η ομάδα του TBZP σχολιάζει το αποτέλεσμα, βλέπει την συνέχεια και κάνει αναφορά και στα τεκταινόμενα της επικαιρότητας στο κυπριακό ποδόσφαιρο.
13/02/20231 hour 14 minutes 12 seconds
Episode Artwork

Ob-La-Di, Ob-La-Da - Δένα Φράγκου | YOUth Inspire E17

Η Δένα Φράγκου έγινε καπετάνισσα της ζωής της και έβαλε πλώρη για το Tart Bar!
11/02/202344 minutes 9 seconds
Episode Artwork

Έρευνα! Περισσότερη έρευνα - Καθηγητής Κωνσταντίνος Δέλτας | From Zero To Hero Ε26

Καλεσμένος στον Μιχάλη Πιτσιλλίδη και στον Τάσο Μπιλιανίδη ο καθηγητής Κωνσταντίνος Δέλτας μιλά για την πορεία του ξεκινώντας απο μικρό παιδί στον Στρόβολο όταν τον είχε συγκινήσει η επιστήμη, το πρώτο μικροσκόπιο που αγόρασε και πως βρέθηκε να σπουδάζει φαρμακευτική και μετά στο διδακτορικό στην Αμερική με πλήρη υποτροφία.
11/02/20231 hour 32 minutes 39 seconds
Episode Artwork

Λογοκρισία ή η φωνή των αδύνατων | Good Girls E5

Η Ιωάννα και η Έλενα συζητάνε για το cancel culture ή αλλιώς κουλτούρας της ακύρωσης και αναρωτιούνται αν θα επρεπε να γίνεται υπό προϋποθέσεις και συζητάνε μέχρι που μπορεί να φτάσει η online οργή!
09/02/20231 hour 37 seconds
Episode Artwork

Tα χαμόγελα επέστρεψαν / Γυναικείο Τμήμα Πετοσφαίρισης | The Blue Zone E19

Όπως είναι λογικό επέστρεψαν τα χαμόγελα στην ομάδα του TBZP μετά την μεγάλη και σημαντική νίκη επί της Ομόνοιας, ωστόσο γνωρίζουν πολύ καλά πως μια νίκη από μόνη της δεν είναι αρκετή. Ανάλυση του τι άλλαξαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και πως βλέπουν την συνέχεια ήταν μερικά από τα θέματα που συζητήθηκαν, την ίδια στιγμή που φιλοξενούμενο σε αυτό το επεισόδιο και το γυναικείο τμήμα βόλεϊ της ομάδας.
07/02/20232 hours 5 minutes 4 seconds
Episode Artwork

Πρώτα Παραλίμνι | Into The Orange E32

Χαράλαμπος και Βερόνικα σχολιάζουν την πολύ σημαντική νίκη της ομάδας ενόψει της καυτής συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και τους ενδιάμεσους αγώνες κυπέλου με τον αιώνιο αντίπαλο.
07/02/20231 hour 19 minutes 17 seconds
Episode Artwork

Προεδρικές Εκλογές 2ος γύρος - Κώστας & Γιάννος | Ε307

Kώστας και Γιάννος σχολιάζουν το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου προεδρικών εκλογών και για όλα αυτά που θα ακούσουμε, δούμε μέχρι την 2η και τελευταία Κυριακή, ενόψει ανάδειξης νέου προέδρου της χώρας.
06/02/20231 hour 39 minutes 59 seconds
Episode Artwork

Από το κοστούμι στον δίσκο! - Σταύρος Ζαχαρία (7 κλειδιά)| YOUth Inspire E16

Ζιβανία και κουβέντα στο πρώτο επεισόδιο του YOUth Inspire για το 2023! Ο Σταύρος μιλά για τον χώρο εστίασης, για τα ρίσκα που πήρε και πως 7 κλειδιά του άλλαξαν τη ζωή!
03/02/202356 minutes 50 seconds
Episode Artwork

Διαχείριση κρίσης, προοπτική εξέλιξης - Νίκος Χριστοδουλίδης | From Zero To Hero Ε25

O Nίκος Χριστοδουλίδης κλείνει τον κύκλο φιλοξενιών υποψηφίων προέδρων στο Netcast και φιλοξενούμενος στον Μιχάλη και Τάσσο, παραθέτει τις δικές του προτάσεις για την επόμενη 5ετία στα 'διοικητικά' της χώρας και τους σημαντικούς για εκείνον πυλώνες για την επιτεύξη των στόχων που παραθέτει το πλάνο διακυβέρνησης του.
01/02/20231 hour 15 minutes 7 seconds
Episode Artwork

Αβέρωφ Νεοφύτου | The Bravehearts E1

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς The Bravehearts, ο Μιχάλης Παρασκευά φιλοξενεί και ανακρίνει τον υποψήφιο για την προεδρία της χώρας, Αβέρωφ Νεοφύτου ο οποίος επιστρέφει στο Netcast Zone, σε διαφορετικό περιβάλλον και ύφος.
31/01/20233 hours 26 minutes 31 seconds
Episode Artwork

AEK vs ΑΠΟΕΛ post game ανάλυση | Into The Orange E31

Παρά την καλή εμφάνιση, ο ΑΠΟΕΛ για ακόμα μια φορά έφυγε ηττημένος από την Αρένα και η ομάδα του ΙΤΟ σχολιάζει τον απόηχο και τις επιπτώσεις της ήττας στο ντέρπι κορυφής που πέρασε, καθώς και το κεφάλαιο κύπελο και την κλήρωση κυπέλου (Το επεισόδιο γυρίστηκε πριν το αποτέλεσμα της κληρωτίδας).
31/01/20231 hour 34 minutes 57 seconds
Episode Artwork

UFC 283 Teixeira vs Hill | Fight Podcast E6

O Αναστάσης, Στέλιος και ο Μάριος φιλοξενούν ένα από τους καλυτέρους Kύπριους αθλητές μαχητικών αθλημάτων τον Σάββα Μιχαήλ, 8 φορές πρωταθλητής Κύπρου και WBC Παγκόσμιο Πρωταθλητή Muay Τhai στην κατηγορία Lightweight. O Κύπριος μαχητής ξενιτεύτηκε νωρίς για να κυνηγήσει το όνειρο του και εκπροσωπεί τη χώρα μας, αφου ανήκει στο ρόστερ του κορυφαίου promotion ONE FC που αντιμετώπισε αρκετούς από τους καλύτερους μαχητές του κόσμου. Όλοι μαζί σχολιάζουν την κάρτα του UFC 283
28/01/20231 hour 29 minutes 6 seconds
Episode Artwork

Από το Μένοικο στο LA - Φειδίας Παναγιώτου | Ε306

Με αφορμή την επιστροφή του στην Κύπρο, ο Φειδίας Παναγιώτου πέρασε από το Netcast Zone προτού επιστρέψει στην Αμερική, κάνοντας κουβέντα, με τον Γιάννο Τράν για μια ώρα και κάτι, γύρω από την καριέρα του ως δημιουργός περιεχομένου, το πλάνο του για το άμεσο μέλλον, αυτά που έμαθε τα τελευταία 2 χρόνια και την μεγάλη αλλαγή να πάρει τη 'δουλειά' του σε παγκόσμιο κοινό, τους μακροπρόθεσμους στόχους του καθώς και το πως ο ίδιος ονειρεύεται την Κύπρο του αύριο.
27/01/20231 hour 20 minutes 18 seconds
Episode Artwork

Project: Arena (Special Guest Ζήνωνας Σεβέρης) | Into The Orange E30

Γιώργος και Χαράλαμπος φιλοξενούν τον επικεφαλή του πετοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ, Ζήνωνα Σεβέρη και μιλάνε για το επόμενο σούπερ ντέρπι κορυφής απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας, τη γενική εικόνα της ομάδας μέχρι σήμερα καθώς και τις δυναμικές του πρωταθλήματος όπως αυτό εξελίσσεται. Μεταξύ άλλων συζητάνε για τον πετοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ, τις προκλήσεις αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το τμήμα με τα δεδομένα που επικρατούν τη δεδομένη στιγμή.
26/01/20232 hours 15 minutes
Episode Artwork

Αξίζουμε καλύτερα - Αχιλλέας Δημητριάδης | E305

O Αχιλλέας Δημητριιάδης, φιλοξενείται στο Netcast Zone και μιλάει μεταξύ άλλων, για την υποψηφιότητα του για την προεδρία της κυπριακής δημοκρατίας και την ανάγκη για αλλαγή στην αρνητική εικόνα και αξιοπιστία της Κύπρου που δημιούργησαν άτομα και γεγονότα τα τελευταία χρόνια.
24/01/20231 hour 47 minutes 3 seconds
Episode Artwork

Εναλλακτικός δρόμος στην πολιτική - Χαράλαμπος Αριστοτέλους | 433 series E21

Ο Χαράλαμπος Αριστοτέλους δηλώνει αριστερός και προτείνει ένα διαφορετικό εναλλακτικό δρόμο σε αυτή την εκλογική μάχη για την ανάδειξη Προέδρου της Δημοκρατίας 2023. Τοποθετείται σε μια χαλαρή κουβέντα με τον Πανίκο Κωνσταντίνου σε θέματα που δε συζητούνται δημόσια ξεδιαλύνοντας τους ιδεολογικούς προσδιορισμούς «αριστερός» και «δεξιός» μπλέκοντας και τον αθλητισμό.
21/01/20231 hour 2 minutes 12 seconds
Episode Artwork

Και τώρα Και πάντα - Κώστας & Γιάννος (Special Guest Στέφανος Στεφάνου) | E304

Κώστας και Γιάννος φιλοξενουν τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ, Στέφανο Στεφάνου σε ένα δίωρο κουβέντας με το 'μενού' της να περιλαμβάνει, προεδρικές εκλογές, τα 10 χρόνια εξουσίας του ΔΗΣΥ, το παρόν και το μέλλον της αριστεράς, το ρόλο του ΑΚΕΛ και φυσικά την Ομόνοια.
20/01/20232 hours 6 minutes 7 seconds
Episode Artwork

Νέα αρχή | Into The Orange E29

O Xαράλαμπος και ο εκλεκτός συμπαρουσιαστής του, μιλάνε για την πειστική νίκη της ομάδας και την πρόκριση στο κύπελο απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο και σχολιάζουν τη συνέχεια καθώς και την προοπτική για νταμπλ, κοντεύοντας σιγά σιγά στην τελική ευθεία μιας χρονιάς για τον ΑΠΟΕΛ, που ψαχνει επανάκτηση των κεκτημένων.
20/01/20231 hour 28 minutes 10 seconds
Episode Artwork

Τρίαθλο και Ποδόσφαιρο. Ποιός αντέχει περισσότερο και πώς; - Φαίδωνας Μιχάηλ | Mental Growth Pot Ε6

Η μεγάλη εμμονή του Φαίδωνα έχει να κάνει με την αθλητική επιτυχία στο Τρίαθλο. Ο Νεκτάριος το θεωρεί ασύλληπτο να μπορεί ενας άνθρωπος να αντέξει τέτοιους αγώνες. Ποιό είναι το κοινό τους που συνδέει την προπόνηση, τον αγώνα και την επιτυχία και στα δύο αθλήματα;
19/01/202359 minutes 22 seconds
Episode Artwork

Αγωνιστής της ζωής - Χριστόφορος Τόφαρος | 433 series E20

Ο Χριστόφορος Τόφαρος, αθλητής της ζωής αλλά και καλαθοσφαιριστής σε τροχοκάθισμα μιλά για τα πάντα στον Πανίκο Κωναταντίνου στο 433 pod series. Την παιδική του ηλικία, τους φίλους του, τις δυσκολίες που συνάντησε, τους καρδιακούς του φίλους αλλά και για τον ΑΠΟΕΛ που αγαπάει τόσο πολύ.
18/01/20231 hour 11 seconds
Episode Artwork

Κύπελλο η μόνη διέξοδος | The Blue Zone E18

Η ομάδα του TBZP συζητάει για την νέα ήττα της Ανόρθωσης και αναλογίζεται κατά πόσο το Κύπελλο αποτελεί μια διέξοδο για την "Κυρία" για να σώσει την χρονιά, έτσι ώστε να λειτουργήσει ως "βάλσαμο" στις πολλές ανοιχτές πληγές που υπάρχουν λόγω του κάκιστου προγραμματισμού του Καλοκαιριού.
17/01/20231 hour 16 minutes 7 seconds
Episode Artwork

Τελευταία ευκαιρία - Κώστας & Γιάννος (Special Guest Ανδρέας Μαυρογιάννης) | E303

Kώστας & Γιάννος φιλοξενούν και γνωρίζουν τον Ανδρέα Μαυρογιάννη, υποψήφιο πρόεδρο για τις εκλογές Φεβρουαρίου για την προεδρία της Δημοκρατίας και μέσα από την κουβέντα που κάνουν, αναπτύσσονται οι θέσεις και το όραμα του καλεσμένου για την Κύπρο της επόμενης πενταετίας και όχι μόνο.
15/01/20232 hours 1 minute 25 seconds
Episode Artwork

Έχω σχέδιο για μια άλλη Κύπρο - Κωνσταντίνος Χριστοφίδης | E302

Για τον υποψήφιο για την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Χριστοφίδη η Κύπρος χρειάζεται στροφή 180 μοιρών από το δρόμο που χαράζουν όσοι έχουν την ευθύνη της πορείας της χώρας τις τελευταίες δεκαετίες. Φιλοξενούμενος στον Γιάννο Τράν μιλάει για αυτά που τον οδήγησαν να πάρει την απόφαση να παρουσιάσει ένα διαφορετικό πλάνο το οποίο θα έχει ως επίκεντρο την ενεργειακή αυτονομία, ανεξάρτητη παιδεία και τον εκσυγχρονισμό.
13/01/20232 hours 3 minutes 36 seconds
Episode Artwork

Προσήλωση στον στόχο (Special Guest Γιώργος Μερκής) | Into The Orange E28

Ο Γιώργος Μερκής, παρέα στο ΙΤΟ, με Xαράλαμπο και Γιώργο, μιλάει για την πορεία της ομάδας, τα τελευταία αποτελέσματα που δείχνουν οτι τίποτα δεν είναι εύκολο πλέον, τις αδυναμίες των περασμένων χρόνων στο επιθετικό κομμάτι και το γεγονός οτι και φέτος υπάρχει αυτό το αγωνιστικό πρόβλημα, καθώς και για αυτά που πήρε και έδωσε στο κυπριακό ποδόσφαιρο από τον καιρό που ξεκίνησε να παίζει στο ανώτατο επίπεδο.
11/01/20231 hour 59 minutes
Episode Artwork

Οι κόντρες, οι αποδεσμεύσεις και στην μέση η Ιδέα μας | The Blue Zone E17

Aργύρης και Κώστας συζητάνε για τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα, τόσο διοικητικά αλλά και αγωνιστικά. Τι δεν έπρεπε να γίνει και τι γίνεται από εδώ και πέρα. Όλοι ασπίδα γύρο απο την ομάδα με σκοπό να έρθουν καλύτερες μέρες.
10/01/20231 hour 20 minutes 14 seconds
Episode Artwork

Από Αργακα προς προεδρικό - Κώστας & Γιάννος (Special Guest Αβέρωφ Νεοφύτου) | E301

Ένα μήνα πάρα κάτι πριν τις προεδρικές εκλογές, Κώστας & Γιάννος φιλοξενούν και ανακρίνουν τον υποψήφιο πρόεδρο Αβέρωφ Νεοφύτου και συζητάνε για όλα όσα θα κάνει η/και θα αλλάξει σε περίπτωση εκλογής του.
06/01/20232 hours 45 minutes 32 seconds
Episode Artwork

Ένας ΑΠΟΕΛίστας από την Hematita - Αιλτον Αλμέιδα | Into The Orange E27

Κατα τη διάρκεια της επίσκεψης του στην Κύπρο, ο Αύλτον Αλμέιδα φιλοξενήθηκε στο ΙΤΟ podcast και μίλησε στον Πάνο και Χαράλαμπο για αυτά που πέρασε στον ΑΠΟΕΛ, για την αγάπη που είσπραξε και παίρνει μέχρι σήμερα από τον κόσμο και αναπολούν μαζί έντονες αλλά και άγνωστες πτυχές και αναμνήσεις από το πέρασμα του στην ομάδα, μια δεκαετία μετά.
05/01/202339 minutes 40 seconds
Episode Artwork

Eταιρείες του μέλλοντος και κουλτούρα - Παναγιώτης Θρασυβούλου | From Zero To Hero Ε24

Ο Παναγιώτης Θρασυβούλου είναι Partner - Head of People Advisory Services της EY. Φιλοξενούμενος στον Μιχάλη και Τάσο, μιλά για τις δεξιότητες που μπορεί και πρέπει κάποιος/α να αναπτύξει για να είναι ανταγωνιστικός/ή στην αγορά εργασίας του μέλλοντος καθώς και το ρόλο των εργοδοτών και εταιρειών ώστε να είναι προετοιμασμένες στη συγκεκριμένη αγορά και προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις των καιρών.
04/01/20231 hour 10 minutes 48 seconds
Episode Artwork

Ομόνοια έχεις μήνυμα - Κώστας & Γιάννος | Ε300

Κώστας και Γιάννος σχολιάζουν τις τοποθετήσεις του επικεφαλή τμήματος σκάουτινγκ της Ομόνοιας αναφορικά με τον προγραμματισμό και το στήσιμο μετά Μπεργκ εποχής, καθώς και (άποψη) την ανάγκη να 'αλλάξουν' πράγματα πέραν του οργανωτικού, αν θέλει η ομάδα να επανέλθει και να παραμείνει ανταγωνιστική. Κουβέντα για μπάλα στο 42:00. To επεισόδιο στηρίζει το Foody! www.foody.com.cy
01/01/20231 hour 28 minutes
Episode Artwork

Να είμαστε θετικοί και ν'αγαπούμε! - Αντώνης Κουρράς | YOUth Inspire E15

Νέος, ενεργός και κυρίως παθιασμένος με τα ζητήματα νεολαίας. Το τελευταίο YOUth Inspire για το 2022 κλείνει με καλεσμένο τον Αντώνη Κουρρά. Εκτός από τα θέματα νεολαίας και Διάσκεψης για το Μέλλον της Ευρώπης που συζητά με τη Χριστιάνα, μας δίνει μια νότα αισιοδοξίας για το κλείσιμο του έτους!
30/12/202253 minutes 49 seconds
Episode Artwork

Οικογενειακή επιχείρηση 107 Χρονών - Περικλής Ασκώτης | From Zero To Hero Ε23

O Περικλής Ασκωτης φιλοξενούμεντος στο ΖΤΗ μιλάει για την ιστορία και τις εμπειρίες της οικογενειακής του επιχείρησης παράδοση και ζωή στον κλάδο από το 1915, όταν ο παππούς Ασκώτης ξεκίνησε για πρώτη φορά με ένα μικρό κατάστημα στη Λευκωσία στην οδό Ερμού, (εντός της Πράσινης Γραμμής), επιχείρηση που σήμερα συνεχίζει την πορεία της στην πάροδο των ετών, με την τρίτη γενιά να ηγείται προς την καινοτομία και την εξέλιξη.
30/12/20221 hour 48 minutes 44 seconds
Episode Artwork

Πορτοκαλί Christmas Special - Kώστας Μαλέκος & Κίνγκσλεϊ Σαρφό | Into The Orange E26

Kώστας Μαλέκος και Κίνγκσλεϊ Σάρφο, παρέα με την τριάδα του ΙΤΟ και την τελευταία συμμετοχή του Πάνου, κλείνουν συντροφιά με φίλους Αποελίστες της σειράς, το 2022. με ένα εορταστικό επεισόδιο με παιχνίδι, συζήτηση για την φετινή πορεία της ομάδας και ευχές για επιστροφή στην κορυφή τον Μάιο του 2023.
29/12/20221 hour 7 minutes 33 seconds
Episode Artwork

A Christmas Special - Στέλλα Μάρκου, Μιχάλης Κάκκουφας & Στέλιος Χιώτης | The Blue Zone E16

Στέλιος Χιώτης, Στέλλα Μάρκου και Μιχάλης Κάκκουφας, φιλοξενούμενοι στο TBZP, παρέα και με φίλους της Ανόρθωσης, μαζεύονται σε ένα τελευταίο και εορταστικό επεισόδιο για το 2022 γεμάτο μπλέ και μιλάνε για αυτά που πρεσβεύει η ομάδα, για αυτά που την κάνουν ξεχωριστή και για αυτά που θα τη βοηθήσουν να 'ξυπνήσει' από το λήθαργο των τελευταίων χρόνων.
28/12/20221 hour 45 minutes 11 seconds
Episode Artwork

A Christmas Special - Κώστας & Γιάννος [Special Guest Βάσσος & Μάριος] | Ε299

Kώστας και Γιάννος φιλοξενούν τους Βάσσο Ηλιάδη και Μάριο Νεοφύτου σε ένα εορταστικό επεισόδιο, όπου οι ποδοσφαιρικές γνώσεις των τριών τεστάρονται, για να αναδειχθεί ο παγκόσμιος πρωταθλητής ποδοσφαιρικών γνώσεων για το 2022, με έπαθλο τη φήμη και τη δόξα. To επεισόδιο στηρίζει το Foody! www.foody.com.cy
27/12/20221 hour 48 minutes 56 seconds
Episode Artwork

Zωή μετά τον θάνατο | Good Girls E4

Πόσο συχνά σκεφτόμαστε τον θάνατο; Και μετά τι γίνεται; Πως διαχειριζόμαστε την απώλεια; Κλαίμε όλοι το ίδιο ή είμαστε από γεννησιμιού μας «αλλεργικοί» στα κόλλιβα;
25/12/202252 minutes 17 seconds
Episode Artwork

Tαλέντο ή 'δουλειά'- Δημήτρης Τζεφαλής | Ε298

Ο Γιάννος Τράν φιλοξενεί το συγγραφέα του πιο ολοκληρωµένου προπονητικού οδηγού-βιβλίου για δροµείς µεγάλων αποστάσεων µε τίτλο: 'Φέρνοντας κοντά τις μεγάλες αποστάσεις', Δημήτρη Τζεφαλή. Μιλάνε για το ταλέντο, τη συνέπεια και την πειθαρχία ως καθοριστικοί παράγοντες για να πετύχει κάποιος τους στόχους του και πως ο αθλητισμός και συγκεκριμένα το τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων είναι προσομοίωση της φιλοσοφίας της ζωής, για τη 'διαδρομή' μας προς την επίτευξη τους.
23/12/202252 minutes 16 seconds
Episode Artwork

Fury vs Chisora & UFC 282: Błachowicz vs Ankalaev | Fight Podcast E5

Αναστάσης, Στέλιος και Χρίστος μαζί με τον καλεσμένο τους Μάριο Στόκο, σχολιάζουν τους αγώνες Πυγμαχίας καθώς και το UFC 282 Błachowicz vs Ankalaev. Συζήτηση για τα αποτελέσματα, αν είχαμε προαποφασισμένες βαθμολογίες, καθώς και τεχνική ανάλυση. Τέλος δίνουν προγνωστικά για το UFC 283 και τον πιθανό αγώνα Fury - Usyk
22/12/20221 hour 4 minutes 58 seconds
Episode Artwork

Αειφόρος ανάπτυξη - Κωσταντίνος Βασιλειάδης | Η ώρα για το περιβάλλον E19

O Κωσταντίνος Βασιλειάδης είναι Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Αρχιτεκτονικής και Γεωπεριβαλλοντικών Επιστημών στο πανεπιστήμιο Νεάπολις στην Πάφο και στέλεχος του αρχιτεκτονικού γραφείου «Βασιλειάδης Αρχιτέκτονες», οποίος ασχολείται ιδιαίτερα με την περιβαλλοντική υφή της Αρχιτεκτονικής και τις αειφόρες παραμέτρους των κτιρίων αλλά και την ενεργειακή αναβάθμιση του υφιστάμενου κυπριακού κτιριακού αποθέματος. Φιλοξενούμενος στον Κυριάκο Παρπούνα μιλάει για το ρόλο της αρχιτεκτονικής στην αειφόρο ανάπτυξη αλλά και την αρχιτεκτονική παρέμβαση στο υφιστάμενο κτιριακό απόθεμα με στόχο τη συνεισφορά στην αειφορία.
22/12/20221 hour 9 minutes 28 seconds
Episode Artwork

Ασπίδα προστασίας ο κόσμος | The Blue Zone E15

Η ομάδα του TBZP σχολιάζει το παιχνίδι του ΓΣΠ, τον απόηχο και τις προθέσεις της ομάδας για την μετεγγραφική του Ιανουαρίου.
20/12/20221 hour 8 minutes 29 seconds
Episode Artwork

Αίλτον Αλμέιδα, o εξωγήινος | Mental Growth Pot Ε6

Ο Αίλτον κέρδιζε με το μυαλό. Η τεχνική ακολουθούσε. Μεγάλωσε δύσκολα, μέντορα είχε τη μαμά του και πρότυπο ενα θείο απο την 5η κατηγορία τοπικού. Έφτασε στην κορυφή γιατί δούλεψε και ολα άλλαξαν γιαυτόν οταν χρησιμοποίησε μεθόδους για την ενδυνάμωση του μυαλού. Ήθελε να αντιμετωπίζει τους καλύτερους και οχι να παίζει μαζί τους. Η σχέση του με τον Ιβάν, τί συνταρακτικό έγινε τις μέρες πριν τον επαναληπτικό με τη Βίσλα και πως το διαχειρίστηκε. Μαθήματα ζωής και δύναμης απο ενα απο τους πιο σπουδαίους επιθετικούς που έπαιξαν στην Κύπρο.
19/12/20221 hour 4 minutes 41 seconds
Episode Artwork

Ιταλία Κατάρ σε 32 χρόνια - Κώστας & Γιάννος [Special Guest Γιώργος Κύζας] | Ε297

Kώστας και Γιάννος φιλοξενούν και συζητάνε παρέα με τον αθλητικογράφο Γιώργο Κύζα, για τα Παγκόσμια Κύπελα που έζησαν ο καθένας τους, από το Ιταλία 90 μέχρι το φετινό στο Κατάρ 22, τους μύθους ποδοσφαιριστές και τις θρυλικές εθνικές, 'παραμονές' της στέψης της νέας? Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας.
15/12/20221 hour 16 minutes 48 seconds
Episode Artwork

Kώστας & Γιάννος Live Experience #6

Κώστας και Γιάννος, κλείνουν την ημερολογιακή χρονιά με ένα τελευταίο LIVE 'παραμονές' της στέψης της νέας παγκόσμιας πρωταθλήτριας εθνικής καθώς και με μισό σχεδόν γύρο ολοκληρωμένου κυπριακού πρωταθλήματος. Τη σειρά Κώστας & Γιάννος Live Experience στηρίζει η Στοιχηματική Εταιρεία Parimatch. Η Parimatch συνδυάζει την τεχνολογία, την επιχειρηματικότητα και τον αθλητισμό βασιζόμενη στην καινοτομία. Προσφορά καλωσορίσματος! €30 Free Bet + 100% Μπόνους Πρώτης Κατάθεσης* σε περιμένει με την εγγραφή σου! *Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις https://go.parimatch.com.cy/NetcastFreeBetAndWelcomeBonus. Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη. Στοιχημάτισε με ασφάλεια στην Parimatch. Μην ξεχνάς ο στοιχηματισμός θέλει όρια. Μάθε περισσότερα στο https://safergambling.gov.cy/ Η χρήση υπηρεσιών στοιχημάτων επιτρέπεται μόνο από άτομα άνω των 18 ετών. Η Parimatch είναι αδειοδοτημένη από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου.
13/12/20221 hour 8 minutes 44 seconds
Episode Artwork

Τώρα θα φανεί η μαγκιά | The Blue Zone E14

Η ομάδα του TBZP αφήνει το αγωνιστικό κομμάτι όσο αφορά το τελευταίο αποτέλεσμα του ποδοσφαιρικού και αναφέρεται περισσότερο στα τμήματα, στην μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, στην αποδέσμευση Χριστοδουλόπουλου αλλά και στην επιλογή του Μουνιόθ να αφήσει εκτός του επερχόμενου ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ τον Ουάρντα.
13/12/20221 hour 46 minutes 42 seconds
Episode Artwork

Τρεισήμισι χρόνια μετά | Into The Orange E24

3 χρόνια και κάτι μετά, ο ΑΠΟΕΛ πατάει κορυφή και ετοιμάζεται για το αμέσως επόμενο σημαντικό ντέρπι με Ανόρθωση μετά από αυτό της Πάφου, Πάνος και Χαράλαμπος μιλάνε για αυτά που έβγαλε και συνεχίζει να βγάζει η ομάδα του Μιλόγεβιτς στο γήπεδο και αυτά που πρέπει να γίνουν ώστε να παραμείνει ο ΑΠΟΕΛ εκεί μέχρι τον Μάιο ενόψει και μετεγγραφικής περιόδου.
13/12/20221 hour 15 minutes 21 seconds
Episode Artwork

Μπορούμε σε όλα να ρίξουμε φως! - Μάριος Δημητριάδης | YOUth Inspire E14

Πόσο συχνά στρεφόμαστε στην έρευνα για να βρούμε λύσεις; Και πόσο συχνά οι πολιτικές μας στηρίζονται στην έρευνα; Τι είναι το Ευρωπαϊκό Έτος Δεξιοτήτων; πόσο συμβαδίζουν οι δεξιότητες μας με την αγορά εργασίας; Τι είναι η Ανοιχτή Επιστήμη και πως ενισχύει το αίσθημα του ανήκειν; H Χριστιάνα Ξενοφώντος φιλοξενεί τον Μάριο Δημητριάδη, Προϊστάμενος Υπηρεσίας Υποστήριξης Έρευνας και Καινοτομίας του Πανεπιστημίου Κύπρου και Εκτελεστικός Διευθυντής του Europe Direct Κυπρου.
09/12/20221 hour 9 seconds
Episode Artwork

Φώς στο τούνελ - Κυριάκος Κόκκινος | From Zero To Hero Ε22

Για τον Υφυπουργό Έρευνας, Καινοτομίας/ Ψηφιακής Πολιτικής Κυριάκο Κόκκινο η πρακτική 'δουλειά' των φορέων, του κράτους και της πολιτείας που γίνεται ή δεν γίνεται, δεν είναι από μόνη της αρκετή για να δημιουργηθεί ένα περιβάλλον ευκαιριών και προόδου. Καλεσμένος στον Μιχάλη και Τάσσο μιλάει για όλα τα υπόλοιπα που επιβάλλονται να γίνουν από όλους τους εμπλεκομένους καθώς και για αυτά που φέρνει μαζί του μέσα από τις δικές του εμπειρίες και γνώσεις, στο σήμερα, μέσω της αρμοδιότητας του, σαν Υφυπουργός με στόχο να προσθέσει το δικό του λιθαράκι.
09/12/20221 hour 34 minutes 6 seconds
Episode Artwork

Στην ακίδα η Πάφος | Into The Orange E23

Η έναρξη του 2ου γύρου βρίσκει τον ΑΠΟΕΛ ένα βήμα πριν την κορυφή και το ντέρπι κορυφής απέναντι στην ομάδα του Μπέργκ είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να βρεθεί η ομάδα στο νούμερο 1, εκεί που θέλει να τελειώσει τον Μάιο του 23
07/12/20221 hour 1 minute 29 seconds
Episode Artwork

Η Αξιοπρέπεια, οι εισηγήσεις και η συνέχεια | The Blue Zone E13

Νέα ήττα της Ανόρθωσης από τον Άρη, αυτή την φορά δεν φαίνεται να αλλάζουν και πολλά από θέμα αποτελεσμάτων. Πλέον η συζήτηση της ομάδας του TBZP στρέφεται γύρω από το πως θα προοδεύσει τα επόμενα χρόνια η ομάδα, καθώς ένα οικοδόμημα όπως αυτό της Ανόρθωσης, δεν ξεκινά ούτε τελειώνει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ποδοσφαιρικής Ανόρθωσης
06/12/20222 hours 4 minutes 21 seconds
Episode Artwork

Αγάπη, αποδοχή, προσαρμογή - Μητροπολίτης Βασίλειος | Ε296

Η εκκλησία της Κύπρου είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας αλλά και του πολιτισμού της χώρας μας. Παράλληλα εμπλέκεται σε όλα τα κοινωνικά, πολιτικά, επιχειρηματικά και εκπαιδευτικά δρώμενα. Ο Γιάννος Τραν φιλοξενεί τον Μητροπολίτη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου Βασίλειο και μιλάνε για τον ρόλο της εκκλησίας εν έτη 2022, τη σχέση της εκκλησίας με τις νέες γενιές καθώς και το κατα πόσο προσαρμοστική μπορεί να είναι αυτή αλλά και ο νέος Αρχιεπίσκοπος σε ένα κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
05/12/20221 hour 3 minutes 49 seconds
Episode Artwork

Ματαιοδοξία - Μιχάλης & Γιάννος | Ε295

Το σύστημα στο οποίο ζούμε και καθορίζει την καθημερινότητα αλλά και το μέλλον μας, είναι στημένο με τέτοιο τρόπο που δημιουργεί δισεκατομυριούχους και παράλληλα πολύ περισσότερους με τα απολύτως αναγκαία και ίσως όχι. Μιχάλης και Γιάννος μιλάνε για τη δικαιοσύνη και την ηθική του συστήματος, την τεράστια επιρροή που έχουν οι έχοντες στο πως καθορίζεται η κοινή άποψη και το κατα πόσο είναι σωστό να υπάρχει ένα μέτρο και περιορισμός διακίνησης πλούτου και οικονομικής ανισορροπίας.
04/12/20221 hour 51 minutes 10 seconds
Episode Artwork

Εσύ ξέρεις τα δικαιώματά σου ως Ευρωπαίος καταναλωτής; - Αναστασία Στυλιανίδου | YOUth Inspire E13

Έχασες την αποσκευή σου και δεν ξέρεις τι να κάνεις; Μόλις έκανες την ηλεκτρονική σου αγορά, αλλά, τελικά άλλαξες γνώμη; Στο 13ο επεισόδιο η Αναστασία Στυλιανίδου, Διευθύντρια του Ευρωπαϊκού Κέντρου Καταναλωτή στην Κύπρο, μοιράζεται όλα εκείνα που θέλεις ή θα ήθελες να ξέρεις για τα δικαιώματά σου ως καταναλωτής.
03/12/20221 hour 1 minute 46 seconds
Episode Artwork

ΝΕΒΕΡΣΑΡΕΝΤΕΡ - Κώστας & Γιάννος [Special Guest Χριστόφορος Τορναρίτης] | Ε294

Με αφορμή τη συγγραφή και την κυκλοφορία του πρώτου του βιβλίου, ο Χριστόφορος Τορναρίτης επιστρέφει στο Netcast Zone και μιλάει με τον Κώστα και Γιάννο για αυτά που τον οδήγησαν να αποκαλύψει άγνωστα κομμάτια και συμβάντα της ζωής του με σκοπό να προσκαλέσει τους αναγνώστες σε μια γιορτή μιας νέας (τους) ζωής.
02/12/20222 hours 28 minutes 48 seconds
Episode Artwork

Ακτιβισμός και Περιβάλλον - Κλείτος Παπαστυλιανού | Η ώρα για το περιβάλλον E18

O επιστήμονας και ακτιβιστής Κλείτος Παπαστυλιανού, λειτουργός των Περιβαλλοντικών Οργανώσεων Κύπρου κατατάχθηκε το 2018 από το περιοδικό Πολίτικο στους 28 ανθρώπους διεθνώς που που διαμορφώνουν θετικά τον κόσμο. Φιλοξενούμενος στον Κυριάκο Παρπούνα μιλάνε για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του περιβάλλοντος της χώρας.
01/12/20221 hour 11 minutes 57 seconds
Episode Artwork

Δεύτερη Ζωή - Κατερίνα Βρανά | From Zero To Hero Ε21

Tι κι αν η ζωή είχε για την Κατερίνα Βρανά διαφορετικά πλάνα, από αυτά που η ίδια προγραμμάτιζε. Από το κώμα στη Μαλαισία, όρθια στις σκηνές και τις stand up comedy παραστάσεις, φιλοξενείται στον Μιχάλη Πιτσιλλίδη και μας μιλάει για το πως η περιπέτεια με την υγεία της, δεν στάθηκε καθόλου εμπόδιο στο να κάνει αυτό που ξέρει και αγαπάει.
30/11/202258 minutes 19 seconds
Episode Artwork

Ασταμάτητο και Αφεντικό | Into The Orange E22

Η 3ή συνεχόμενη 4άρα στον αιώνιο έρχεται να επιβεβαιώσει δύο πράγματα. Οτι το φετινό ΑΠΟΕΛ, μέχρι στιγμής είναι στο σωστό δρόμο και έτοιμο για επανάκτηση κεκτημένων και δεύτερο, παίζει χωρίς αιώνιο. Η τριάδα του ΙΤΟ μιλάει για όλα όσα έγιναν σττο ντέρπι της Κυριακής που πέρασε.
30/11/20221 hour 23 minutes 24 seconds
Episode Artwork

Νική, μπύρες και ξανά στο παιχνίδι | The Blue Zone E12

Επιτέλους εμφανίστηκαν τα χαμόγελα στα πρόσωπα της ομάδας του TBZP και γενικά στον κόσμο της Ανόρθωσης, μετά την πρώτη νίκη σε ντέρμπι, ωστόσο γνωρίζουν όλοι πολύ καλά πως από μόνη της αυτή η επικράτηση δεν είναι αρκετή αν δεν υπάρξει και ανάλογη συνέχεια. Κουβέντα για αυτά που κάνουν τον Μουνιόθ να ξεχωρίζει και για το τι επιφυλάσει η συνέχεια.
29/11/20221 hour 18 minutes 43 seconds
Episode Artwork

Τρία αδέλφια, τρεις διαφορετικές ομάδες | 433 series E19

Ο Ττόμις (Τσέλσι), ο Ροβέρτος (Μ. Γιουνάϊτεντ) και ο Σέπις (Λίβερπουλ) συζητόύν για το Αγγλικό πρωτάθλημα, το μουντιάλ και τα προβλήματα της νέας γενιάς.
28/11/20221 hour 25 minutes 43 seconds
Episode Artwork

Kώστας & Γιάννος Live Experience #5

O Γιάννος, εν απουσία τελευταία στιγμή, κάνει LIVE κουβέντα παρέα με τον Χαράλαμπο Kυριάκου και σχολιάζουν τον απόηχο του ντέρπι των αιωνίων. Τη σειρά Κώστας & Γιάννος Live Experience στηρίζει η Στοιχηματική Εταιρεία Parimatch. Η Parimatch συνδυάζει την τεχνολογία, την επιχειρηματικότητα και τον αθλητισμό βασιζόμενη στην καινοτομία. Προσφορά καλωσορίσματος! €30 Free Bet + 100% Μπόνους Πρώτης Κατάθεσης* σε περιμένει με την εγγραφή σου! *Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις https://go.parimatch.com.cy/NetcastFr... . Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη. Στοιχημάτισε με ασφάλεια στην Parimatch. Μην ξεχνάς ο στοιχηματισμός θέλει όρια. Μάθε περισσότερα στο https://safergambling.gov.cy/ Η χρήση υπηρεσιών στοιχημάτων επιτρέπεται μόνο από άτομα άνω των 18 ετών. Η Parimatch είναι αδειοδοτημένη από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου.
28/11/202257 minutes 46 seconds
Episode Artwork

Aπιστία και ανθρώπινες σχέσεις | Good Girls E3

Μετριέται η απιστία; Ποσες ευκαιρίες δίνεις στους ανθρώπους;
27/11/20221 hour 14 seconds
Episode Artwork

Οι Αλήθειες που δεν ειπώθηκαν - Xριστάκης Κασσιανός & Νίκος Παναγιώτου | The Blue Zone E11 Μέρος 2ο

Στο δεύτερο μέρος του επεισοδίου με Νίκο Παναγιώτου και Χριστάκη Κασσιανό, αποκαλύπτονται προσωπικές ιστορίες, οι οποίες για χρόνια παρέμεναν αναπάντητα ερωτήματα. Οι δύο μεγάλες μορφές της ομάδας μας, παραθέτουν τις δικές τους απόψεις γύρω από την ποδοσφαιρική Ανόρθωση, την διοίκηση αλλά και το μέλλον της ομάδας
23/11/20221 hour 24 minutes 38 seconds
Episode Artwork

Αθλητισμός, Άνδρες, Ψυχική Υγεία και Movember - Λεόντιος Τσελεπος | Mental Growth Pot Ε5

Ο Λεόντιος σαν χαμάλης πολυτελείας που αυτοαποκαλείται σε φίλους και γνωστούς μοιράζεται με το Νεκτάριο ιδέες, εμπειρίες και απόψεις για τη θέση και τη στάση του άντρα απέναντι στην υγεία του σωματικά και ψυχικά (Movember), πάντα μέσα απο το πρίσμα του αθλητισμού, του πρωταθλητισμού, επενδύσεων και της ανάγκης για να βελτιωθεί ενας χώρος με τη μεγαλύτερη επιρροή παγκόσμια. Ο αθλητικός χώρος όπως θα έπρεπε να είναι, ακόμα και στην Κύπρο.
23/11/202233 minutes 51 seconds
Episode Artwork

Stand Up Comedy. Τέχνη ή πλατφόρμα? - Γιώργος Κυριάκου | Ε293

Σε ένα κόσμο που όλοι και όλα κρίνονται ο Γιώργος Κυριάκου (ηθοποιός, stand up comedian, σκηνοθέτης) και αρκετά νέα παιδιά στήνουν με αγάπη και πάθος την κοινότητα των stand up comedians. Έχει όρια το περιεχόμενο τους; Είναι υπόχρεοι να μένουν πίσω από κόκκκινες γραμμές όπως αυτές ορίζονται από τη ζούγκλα της 'πολιτικής ορθότητας' των ΜΚΔ; Eίναι τέχνη το επάγγελμα τους ή μήπως είναι πλατφόρμα επικοινωνίας ιδεών και απόψεων μεταμφιεσμένη σε διασκέδαση και κωμωδία;
22/11/20221 hour 21 minutes 46 seconds
Episode Artwork

Ντέρπι Αιωνίων. PreGame ανάλυση - Τάκης Αντωνίου | Into The Orange E21

Φιλοξενούμενος στον Χαράλαμπο και Γιώργο, η παλιά δόξα και πρώην προπονητής του ΑΠΟΕΛ Τάκης Αντωνίου μιλάει για τα δεδομένα του κρίσιμου (μέχρι το επόμενο) ματς της ομάδας απέναντι στην Ομόνοια, αναλύοντας πλεονεκτήματα και αδυναμίες των δύο ομάδων και μιλάει για αυτά που πρέπει να κάνει η ομάδα για να πάρει το σημαντικό τρίποντο και να βγάλει οριστικά εκτός παιχνιδιού τον αιώνιο. Ποιές οι διαφορές του ντέρπι από τον καιρό που ήταν αυτός πρωταγωνιστής με το σήμερα, ποιό είναι το καλύτερο ΑΠΟΕΛ όλων των εποχών και ο ρόλος που παίζει ο κόσμος.
22/11/20222 hours 14 minutes 3 seconds
Episode Artwork

Νέος ή Παλιός; Polish Power ή Dagestan Power? | Fight Podcast E4

Στο 4ο επεισόδιο, Αναστάσης, Στέλιος και Χρίστος μαζί με καλεσμένο τον Ηρόδοτο σχολιάζουν το UFC 281 και τους 2 νέους πρωταθλητές. Συζήτηση για τα αποτελέσματα, ανάλυση των αγώνων και τα τεχνικά στοιχεία τους καθώς και κουβέντα για το πότε είναι καλά κάποιος μαχητής να σταματάει την καριέρα του, την εξέλιξη του σύγχρονου MMA και προγνωστικά για το UFC 282 μετα στοιχήματος.
21/11/20221 hour 4 minutes 38 seconds
Episode Artwork

Πρωταγωνιστές της Ιστορίας - Xριστάκης Κασσιανός & Νίκος Παναγιώτου | The Blue Zone E11 Μέρος 1ο

Η ομάδα του TBZP φιλοξενεί δύο μεγάλες μορφές της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, τον Νίκο Παναγιώτου και Χριστάκη Κασσιανό και μέσα από μια μαραθώνια συζήτηση χωρισμένη σε δύο μέρη, αναβιώνουν στο πρώτο γεγονότα, δυσκολίες, κατορθώματα αλλά και μεγάλες επιτυχίες του παρελθόντος.
20/11/20221 hour 6 minutes 28 seconds
Episode Artwork

Eίδη Βίας στην Οικογένεια και Αθλητισμό - Δρ. Αντρη Ανδρονικου | Mental Growth Pot Ε4

Η Δρ. Άντρη Ανδρονίκου μιλάει για τη ψυχική υγεία των παιδιών, στον Νεκτάριο Αλεξάδνρου, και τη διαδρομή να μεγαλώνουμε τα παιδιά της αυριανής κοινωνίας. Πως επηρεάζουν αυτή την ανάπτυξη οι προπονητές, δάσκαλοι, γονείς και άλλοι προπονητές;
19/11/20221 hour 3 minutes 10 seconds
Episode Artwork

Purple World - Αντώνης, Στέφανος (Accept) & Άννα (Rainbow Families) | Ε292

Ο Γιάννος Τράν φιλοξενεί τα δύο μέλη της Accept Κύπρου Αντώνη Παπαγεωργίου και Στέφανο Ευαγγελίδη, την Άννα Μιχαηλίδου, μέλος των Πολύχρωμων Οικογενειών (Rainbow Families)και μιλάνε για τον αγώνα των ΛΟΑΤΙ οργανώσεων, για ένα κόσμο που θα τους δεχτεί για αυτό που είναι, μαζί με την παροχή των δικαιωμάτων που ζητούν σαν ίσοι πολίτες αλλά και ανθρώποι, την ελευθερία έκφρασης λόγου και την επίδραση, μέσω των μέσων κοινωνικών δικτύων, των ιδεολογιών και απόψεων υπέρ αλλά και ενάντια όχι μόνο στη δική τους δράση αλλά όλων των 'ευάλωτων' κοινωνικών ομάδων του κόσμου.
18/11/20221 hour 44 minutes 37 seconds
Episode Artwork

Η τέχνη του να λες Ναι και Oχι - Έλενα Μιχαήλ & Yana Novak | Ε291

Για τους λάτρεις των TEDtalks ή Έλενα και Yana μιλάνε στον Γιάννο Τράν για τους λόγους που τους οδήγησαν να ενταχθούν στην εθελοντική ομάδα του TEDex Λεμεσού και πως το αγαπημένο τους TED Talk είναι και κατα κάποιο τρόπο προσωπική φιλοσοφία και φάρος προς την επίτευξη των προσωπικών τους στόχων.
17/11/20221 hour 5 minutes 24 seconds
Episode Artwork

Στάση για ανάσες και συνέχεια με αιώνιο | Into The Orange E20

Mε την ίδια συνταγή των τελευταίων νικών σερί ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει ακάθεκτος και ενόψει ντέρπι με Ομόνοια η τριάδα του ΙΤΟ σχολιάζει αυτά που είδαν από την επίσκεψη ομάδας και κόσμου στην Περιστερώνα και αυτά που πρέπει να γίνουν για να έρθει το τρίποντο στο εντός έδρας επόμενο παιχνίδι, μετά τη διακοπή.
15/11/20221 hour 10 minutes 54 seconds
Episode Artwork

Μόνη δε σ' αφήσαμε ποτέ | The Blue Zone E10

Η ομάδα του TBZP σχολιάζει την νέα αποτυχία η οποία μεγάλωσε τον προβληματισμό, συζητώντας παράλληλα για την χειροσφαίριση και την αξιοπρόσεκτη πορεία που κάνει σε Κύπρο και Ευρώπη και πως το μοντέλο της θα μπορούσε να προσαρμοστεί και στα δεδομένα της ποδοσφαιρικής Ανόρθωσης. Ιδιαίτερη αναφορά και στους δρομείς οι οποίοι συμμετέχουν στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας την Κυριακή.
12/11/20221 hour 39 minutes 34 seconds
Episode Artwork

Ψηλά, ψηλότερα | Into The Orange E19

Πάνος και Χαράλαμπος μιλάνε για το νικηφόρο πέρασμα από τους Παραλιμνίτες, τη δουλειά που πρέπει να κάνει ο ΑΠΟΕΛ και την ευκαιρία να βρεθεί ακόμα και στην κορυφή πριν τα Χριστούγεννα, την συνέντευξη του Πρόδρομου Πετρίδη για όσα συμβαίνουν στην ομάδα αλλά και για την πιο σημαντική μέρα όλων των Αποελιστών. Τα γενέθλια και τα 96 χρόνια ζωής.
09/11/20221 hour 15 minutes 48 seconds
Episode Artwork

Περισσότερο από ένα 'brand' - Κώστας & Γιάννος | Ε290

Κώστας και Γιάννος μιλάνε για αυτά που καθορίζουν την αξία ένος ποδοσφαιρικού 'brand' και τι σημαίνει πλέον από τη μια για τους οπαδούς και από την άλλη για τους εκατομμυριούχους επενδυτές/ ιδιοκτήτες, τι ρόλο παίζουν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς γύρω από την λειτουργία και ανάπτυξη του, παίρνοντας ως παράδειγμα την πρόσφατη δήλωση/ πρόταση του προέδρου της Ομόνοιας για πλήρη εξαγορά του ποδοσφαιρικού τμήματος του σωματείου.
08/11/20221 hour 49 minutes 49 seconds
Episode Artwork

Μια ζωή Ομόνοια Αραδίππου - Αντώνης Κούνιος | 433 series E18

Ο Πανίκος Κωνσταντίνου φιλοξενεί τον Αντώνη Κούνιο και μοιράζεται μαζί του την αγάπη του για την αγαπημένη του ομάδα, Ομόνοια Αραδίππου. Οι περασμένες δεκαετίες, τα σκηνικά στην Α' κατηγορία, οι δυσκολίες της ζωής, οι φίλοι που "έφυγαν", σε μια κουβέντα γεμάτη συγκίνηση και ανθρωπιά.
07/11/20221 hour 2 minutes 44 seconds
Episode Artwork

Παντοτινή 'νικήτρια' - Άντρη Σιάλου | Ε289

Από τις κορυφαίες κύπριες αθλήτριες όλων των εποχών, η Άντρη Σιάλου φιλοξενούμενη στον Γιάννο Τράν, μιλάει για τα συστατικά και τις προσωπικές της θυσίες για να πετύχει όσα πέτυχε, μιλάει για αυτά που δεν 'πέτυχε' και για αυτά που θέλει να πετύχει στο μέλλον μέσα από την δράση της εκτός στίβου.
04/11/20221 hour 16 minutes 8 seconds
Episode Artwork

Και τώρα τι;;; | The Blue Zone E9

Νέα ήττα για την Ανόρθωση , κατήφεια και πάλι στο "στρατόπεδο" της "Μεγάλης Κυρίας". Η ομάδα του TBZP αναλύει τις ανησυχίες του κόσμου και ψάχνει τρόπους μέσα από τους οποίους θα βγει η ομάδα από το αδιέξοδα συμπεριλαμβανομένου και του αγωνιστικού , σε μια ακόμη χρονιά που όπως όλα δείχνουν θα είναι χαμένη.
02/11/20221 hour 35 minutes 43 seconds
Episode Artwork

Η επόμενη μέρα των ποδοσφαιριστών | 433 series E17

O Πανίκος Κωνσταντίνο φιλοξενεί και συζητάει με τον πρώην Ομοσπονδιακό τεχνικό Χριστάκη Χριστοφόρου, για την επόμενη μέρα του ποδοσφαιριστή και πως πρέπει να προετοιμαστεί για το μέλλον του, τις δυσκολίες του προπονητή και πως φτιάχνεται μια ομάδα, το φετινό πρωτάθλημα, το var και την επιχειρηματικότητα.
01/11/20221 hour 7 minutes 8 seconds
Episode Artwork

Αντίο Τσίρειο | Into The Orange E18

Στο τελευταίο παιχνίδι στο Τσίρειο στάδιο, ο ΑΠΟΕΛ τελείωσε όπως ξεκίνησε πριν από πάρα πολλά χρόνια, με νίκη, αποχαιρετώντας για πάντα ένα γήπεδο με πολλές σημαντικές εγχώριες αγωνιστικές και οπαδικές αναμνήσεις. Η παρακαταθήκη της νίκης, ο απόηχος (αγωνιστικός και μη) στην ατζέντα της τριάδας του ΙΤΟ που σχολιάζει και τη συνέχεια, εν όψει επόμενου αντιπάλου (Παραλίμνι)
01/11/20221 hour 21 minutes 35 seconds
Episode Artwork

UFC 280 Post Fight Analysis | Fight Podcast E3

Στο 3ο επεισόδιο, Aναστάσης, Στέλιος και Χρίστος σχολιάζουν την εμπειρία του Στέλιου στο UFC 280 μετά από το ταξίδι του στο Abu Dhabi. Κουβέντα για τα αποτελέσματα, ανάλυση αγώνων και τα τεχνικά στοιχεία τους, συζήτηση για τα πιθανά σενάρια για τις ζώνες Bantamweight, Lightweight & Middleweight, προγνωστικά για το UFC 281 καθώς και κουβέντα για την επιστροφή;;; του McGregor μαζί με διάφορα κους κους από τον κόσμο του UFC και όχι μόνο.
31/10/202258 minutes 28 seconds
Episode Artwork

Kώστας & Γιάννος Live Experience #4

Κώστας και Γιάννος κάνουν κουβέντα για τα Ευρωπαικά παιχνίδια των κυπριακών ομάδων και σχολιάζουν μηνύματα/σχόλια των διαδυκτιακών τους 'φίλων'. Τη σειρά Κώστας & Γιάννος Live Experience στηρίζει η Στοιχηματική Εταιρεία Parimatch. Η Parimatch συνδυάζει την τεχνολογία, την επιχειρηματικότητα και τον αθλητισμό βασιζόμενη στην καινοτομία. Προσφορά Καλωσορίσματος! €20 Free Bet + 100% Μπόνους Πρώτης Κατάθεσης* σε περιμένει με την εγγραφή σου! https://go.parimatch.com.cy/NetcastFreeBetAndWelcomeBonus *Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη.
31/10/20221 hour 39 minutes 10 seconds
Episode Artwork

Ηθικά διλήμματα - Μιχάλης & Γιάννος | Ε288

Τα ηθικά διλήμματα προκαλούν φιλοσοφικές συζητήσεις και αποτελούν μέρος ακαδημαικών και κοινωνιολογικών μελετών. Τα αποτελέσματα αυτών επηρεάζουν τις απόψεις και τα συμπεράσματα των ειδικών και θεωριών. Τι γίνεται όταν αυτά τα ηθικά διλήμματα παρουσιάζονται ενωπίον ανθρώπων, από τον πρώτο πολίτης μιας χώρας μέχρι και αυτόν της διπλανής πόρτας;
27/10/20221 hour 42 minutes 22 seconds
Episode Artwork

Nτέρπι Crash Test εν όψει | Into The Orange E17

H τριάδα του ΙΤΟ αναλύει το πολύ σημαντικό νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στην ΑΕΚ, μιλάει για το επερχόμενο κομβικό (για την ώρα) ντέρπι του Τσιρείου και κουβεντιάζει το μέτρημα τροπαίων και μεγαλύτερων σε όγκο οπαδικών ταξιδιών κυπριακών ομάδων στο εξωτερικό.
26/10/20221 hour 49 minutes 8 seconds
Episode Artwork

Η Ευκαιρία, η Συνέπεια και οι Δρομείς μας | The Blue Zone E8

Επέστρεψαν τα χαμόγελα στην ομάδα και στο studio του TBZP μετά την νίκη επί της Δόξας, ωστόσο γνωρίζουν πολύ καλά πως χρειάζεται ακόμη πάρα πολύ δουλειά για να παραμείνουν. Πέρα από το πως θα γίνει αυτό, στο σημερινό επεισόδιο φιλοξενήθηκε επίσης το τμήμα των Δρομέων της ομάδας, το οποίο αναφέρθηκε για την ίδρυση , το όραμα και τη δράση του.
25/10/20222 hours 8 minutes 10 seconds
Episode Artwork

Ζωή στα όρια - Πόπη Αριστείδου & Στέλιος Κτόρας | Ε287

Στο πλαίσιο στήριξης του TEDex Limassol 2022, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Νοεμβρίου, ο Γιάννος Τράν φιλοξενεί την Πόπη Αριστείδου (Λέκτορα Εφαρμοσμένων Τεχνών Πανεπιστημίου Λευκωσίας & Υπεύθυνη Ταυτότητας της εκδήλωσης) και Στέλιο Κτόρα (Εκπαιδευτικό/ Σύμβουλο & Ραδιοφωνικό Παραγωγό στον Deejay Radio & Υπεύθυνο Μουσική Εμπειρίας της εκδήλωσης) και μιλάνε για το να ζεις στα όρια και πως οι νέες γενιές βλέπουν το σήμερα και το αύριο, το ρόλο που διαδραματίζει η τεχνολογία στην μετεξέλιξη της κοινωνίας καθώς και τα αγαπημένα τους TED Talks.
24/10/20221 hour 4 minutes 44 seconds
Episode Artwork

Kρίσεις πανικού. Ένα ιδιαίτερο ταξίδι | Good Girls E2

Έλενα και Ιωάννα συζητάνε για τις κρίσεις πανικού. Πώς είναι να το βιώνεις και πώς είναι να το παρατηρείς!
23/10/20221 hour 4 minutes 35 seconds
Episode Artwork

Μαζί εμείς - Άννα Χρυσάνθου | YOUth Inspire E12

Η Άννα μοιράζεται με τη Χριστιάνα τη δική της διαδρομή και γίνεται η αφορμή να γεμίσει το στούντιο με μουσική!
21/10/20221 hour 8 minutes 36 seconds
Episode Artwork

Παιδαγωγικά tips για γονείς και προπονητές - Παναγιώτης Σταυρινίδης | Mental Growth Ε2

O Παναγιώτης Σταυρινίδης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου. Φιλοξενούμενος στον Νεκτάριο Αλεξάνδρου μιλάει για τον ρόλο γονιών και προπονητών να τα εμπνεύσουν τα παιδιά. Ποιές είναι οι ανάγκες τους σε κάθε ηλικία και αναπτυξιακό στάδιο. Πώς ένας γονιός/προπονητής κερδίζει το μέγιστο για την προόδο των παιδιών του;
21/10/202253 minutes 44 seconds
Episode Artwork

Ο Μπεργκ, ο Λένον και ο νέος - Κώστας & Γιάννος | Ε286

Kώστας και Γιάννος 'επιστρέφουν' ανώμαλα από την Αγγλία στην κυπριακή πραγματικότητα και μιλάνε για το παρατεταμένο 'κακό' αγωνιστικό πρόσωπο της Ομόνοιας στο πρωτάθλημα και τον κίνδυνο να πάει στραβά η φετινή χρονιά.
19/10/20221 hour 38 minutes 25 seconds
Episode Artwork

Και τώρα με Vladan Milojevic | Into The Orange E16

H νέα εποχή με Βλάταν Μιλόγεβιτς στον ΑΠΟΕΛ έρχεται για ακόμα μια φορά εν μέσω αγωνιστικής δράσης και τα περιθώρια για πίστωση είναι περιορισμένα. Γιώργος και Πάνος μιλάνε για το πρώτο δείγμα της μετά Σοφρόνη εποχής, τις προσδοκίες του κόσμου που δεν αλλάζουν και τα κομβικά (για την ώρα) παιχνίδια που ακολουθούν.
18/10/20221 hour 26 minutes 49 seconds
Episode Artwork

Και Σεφ Και Επιχειρηματίας - Stephan Busch | Ε285

O Stephan Busch είναι Chef και συνιδιοκτήτης του εστιατορίου The Porterhouse & Co στην Λεμεσό. Φιλοξενούμενος στον Γιάννο Τράν μιλάει για το πως και γιατί δημιούργησε ένα steak house το οποίο χρησιμοποιεί ως μια από τις βασικές πρώτες ύλες κυπριακό βοδινό, τις δυσκολίες της κουζίνας αλλά και της ανταγωνιστικής αγοράς του σήμερα, τη φιλοσοφία πίσω από τη δημιουργία και ανάπτυξη ενός εστιατορίου και πως οι εμπειρίες του στο εξωτερικό τον βοήθησαν να μεταφέρει τις γνώσεις του στην Κύπρο.
16/10/20221 hour 8 minutes 37 seconds
Episode Artwork

No Wo(MAN) no cry - Κώστας & Γιάννος [Special Guest Ελένη Αντωνίου] | Ε284

Κώστας & Γιάννος φιλοξενούν την podcaster του 'Mamma Mu' series Ελένη Αντωνίου και συζητάνε για όλα όσα είναι άβολο να ειπωθούν επώνυμα και δημόσια. Ομοφυλόφιλοι γονείς, ρόλοι γυναίκας και άντρα, μητέρας και πατέρα στη σύγχρονη κοινωνία και οικογένεια, φίλτρο η όχι στην ελεύθερη έκφραση;; στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μέσα σε όλα αυτά, ο ρόλος της εκπαίδευσης των παιδιών που μεγαλώνουν σε ενα κόσμο ο οποίος 'ψάχνεται, εν μέσω διαφόρων απόψεων επί των θεμάτων
14/10/20222 hours 23 minutes 24 seconds
Episode Artwork

Υπάρχει Φως στο Τούνελ;; | The Blue Zone E7

Απογοήτευση και στεναχώρια έκαναν και πάλι την εμφάνιση τους. Η ομάδα του TBZP ψάχνει να βρει τι πάει λάθος και πως μπορεί αυτό να διορθωθεί μετά την νέα ήττα της Ανόρθωσης με το έργο της σίγουρα να μην είναι καθόλου απλό και εύκολο.
12/10/20221 hour 14 minutes 54 seconds
Episode Artwork

Kώστας & Γιάννος Live Experience #3

Postgame κουβέντα του ματς της Ομόνοιας με την Manchester aλλά και των δύο άλλων εκπροσώπων της Κύπρου στην Ευρώπη, η επιστροφή του Μιλόγιεβιτς στην Κύπρο και η εξέλιξη της μάχης του πρωταθλήματος. Τη σειρά Κώστας & Γιάννος Live Experience στηρίζει η Στοιχηματική Εταιρεία Parimatch. Η Parimatch συνδυάζει την τεχνολογία, την επιχειρηματικότητα και τον αθλητισμό βασιζόμενη στην καινοτομία. Προσφορά Καλωσορίσματος! €20 Free Bet + 100% Μπόνους Πρώτης Κατάθεσης* σε περιμένει με την εγγραφή σου! https://go.parimatch.com.cy/NetcastFr... *Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις
07/10/20221 hour 15 minutes 21 seconds
Episode Artwork

Συμβιβασμός αορίστου χρόνου - Μιχάλης & Γιάννος | Ε283

Μιχάλης και Γιάννος μιλάνε για την ανέλιξη, την πρόοδο και τα κίνητρα απόδοσης των ανθρώπων οι οποίοι ξεκινάνε τη ζωή τους από διαφορετικές αφετερίες και διαφορετικά 'προνόμια'. Πόσο επηρεάζει τις ζωές του συνόλου όταν η ανέλιξη των 'αρίστων' αποφασίζεται από τους λίγους και πόσο επηρεάζει όταν αυτοί οι ανθρώποι τοποθετούνται σε κρατικά και δημόσια πόστα από τις χαμηλότερες κλίμακες μέχρι τις πιο ψηλές;
06/10/20221 hour 34 minutes 37 seconds
Episode Artwork

Only F(u)ns | Good Girls Pilot Episode

Στην εποχή της εικόνας που διανύουμε, τα σόσιαλ μίντια κατέλαβαν ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής μας-και του μυαλού μας. Το χρήμα ρέει άφθονο και Έλενα & Ιωάννα αναρωτιόνται ταπεινά, στο πιλοτικό επεισόδιο της νέας σειράς του Netcast Good Girls, αν το κλειδί στην ευτυχία είναι το Oνλι Φανς.
05/10/202253 minutes 19 seconds
Episode Artwork

Το 'εμπόδιο' του ΓΣΠ | Into The Orange E15

Η νέα απώλεια βαθμών του ΑΠΟΕΛ στην έδρα του προβληματίζει και οι 'υπεύθυνοι' επιβάλλεται να βρουν λύσεις για να αποφύγει η ομάδα τα ίδια τα περσινά και να βρεθεί για μια ακόμη χρονιά με την πλάτη στον τοίχο η ομάδα, τόσο νωρίς. Πάνος και Χαράλαμπος συζητάνε για τις ευθύνες προπονητή, παιχτών, διοίκησης αλλά και της αστυνομίας, για τα όσα συνέβησαν μετά το ματς της περασμένης Κυριακής.
04/10/20221 hour 22 minutes 54 seconds
Episode Artwork

Το ποτήρι που ξεχείλισε, η μουρμούρα του κόσμου και η επόμενη ημέρα | The Blue Zone E6

Η υπομονή του κόσμου έφτασε στο απροχώρητο μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στο οικοδόμημα της Ανόρθωσης. Η ομάδα του TBZP ψάχνει να βρει φως στο τούνελ , σε μια χρονιά που σίγουρα δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς.
04/10/20221 hour 42 minutes 23 seconds
Episode Artwork

Ψυχική Υγεία, το στίγμα - Αντώνης Αλεξόπουλος | Mental Growth Pot Pilot Episode

Στο πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς του Netcast, Mental Growth Pot ο Αντώνης Aλεξόπουλος, φιλοξενούμενος του Νεκτάριου Αλεξάνδρου, μιλάει για τη δική του μάχη για την ψυχική του υγεία. Βγαίνοντας δυνατότερος απ αυτήν τάχθηκε να υπηρετήσει τη γυμναστικη, την κοινωνιολογία και τη δημιουργία κουλτούρας ευαισθητοποίησης για την ανδρική ψυχική υγεία, αλλά και τη γενικότερη μάχη στο χώρο του αθλητισμού, στο συγκεκριμένο θέμα. Η κουβέντα εναλλάσσεται σε εμπειρίες, απόψεις και στάσεις που επιδιώκουν να αλλάξουν πράγματα και καταστάσεις στο χώρο του Αθλητισμού. Απο αναπτυξιακό μέχρι Επαγγελματικό επίπεδο.
02/10/20221 hour 8 minutes 40 seconds
Episode Artwork

Μαζί μπορούμε περισσότερα - Μυρτώ Ζαμπάρτα & Ανδρέας Κεττής | YOUth Inspire E11

Μια συζήτηση εφ όλης της ύλης, της Χριστιάνας Ξενοφώντος, για την Ευρωπαϊκή Ένωση, με την Επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο Μυρτώ Ζαμπάρτα και τον Επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωκοινοβουλίου στην Κύπρο Ανδρέα Κεττή.
01/10/20221 hour 12 minutes 43 seconds
Episode Artwork

Κράτος Μαφία - Κώστας & Γιάννος [Special Guest Mακάριος Δρουσιώτης] | Ε282

Με αφορμή την έκδοση του 3ού στη σειρά βιβλίου με τίτλο 'Κράτος Μαφία', Κώστας & Γιάννος φιλοξενούν τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και πρώην συνεργάτη του Πρόεδρου Νίκου Αναστασιάδη, Μακάριο Δρουσιώτη και μιλάνε για όλα όσα ακούνε, διαβάζουν και βλέπουν οι κύπριοι πολίτες για το κράτος διαφθοράς, προσωπικών ατζέντων των εκάστοτε πολιτικών, ολιγαρχών, κομμάτων, επιχειρηματιών αλλά και φίλων/ εχθρών της χώρας με την κουβέντα να ταξιδεύει και πίσω στο χρόνο μέχρι το 1878 ως τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές. Τη σειρά Κώστας & Γιάννος στηρίζουν τα καταστήματα Public! www.public.cy
30/09/20222 hours 13 minutes 43 seconds
Episode Artwork

Πίσω από τις κάμερες - Γιώργος Χρυσάνθου | 433 series E16

O Πανίκος Κωνσταντίνου φιλοξενεί το δημοσιογράφο -πολιτικό συντάκτη- του "Αλφα" Γιώργο Χρυσάνθου μιλάνε για μπάλα, όλοι κάνουν προβλέψεις, κανούν και αυτοί τις δικές τους και όχι μόνο για την μπάλα. Αποκαλύπτουν τις στιγμές πίσω από τις κάμερες με τους πολιτικούς αρχηγούς και παράλληλα συζητάνε για φιλία και πως περνάντε στις ταβέρνες.
29/09/202258 minutes 3 seconds
Episode Artwork

Eπιχειρηματικότητα, τεχνολογία, γνώση & όραμα - Στυλιανός Λάμπρου | From Zero To Hero Ε20

H λίστα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του Στυλιανού Λάμπρου είναι μεγάλη, στα 31 του μόλις χρόνια. Συνιδρυτής του Heart Cyprus, συνιδρυτής τεχνολογικών προγραμμάτων, σύμβουλος και διαχειριστής επενδυτικού πορτφολίου για start ups προγράμματα και ιδεές, ανάπτυξη γης, διοργάνωση τεχνολογικών φεστιβάλ (Reflect), συνέργειες με επιχειρηματίες και κυβέρνηση για επενδύσεις στην τεχνολογικά ανάπτυξη κλπ αλλά πάνω από όλα οραματιστής και όπως λέει ο ίδιος DOER (αυτός που δρα και πράττει). Παρέα στον Τάσσο και Γιάννο μιλάει για τις προοπτικές της χώρας μέσα από την επιχειρηματική ανάπτυξη, τα χαρακτηριστικά ενός μοντέρνου entrepreneur και την ανάγκη για αλλαγή στον τρόπο σκέψης, ειδικά των νέων.
28/09/20221 hour 26 minutes 28 seconds
Episode Artwork

House of the Cypriot V.10 - Kώστας & Γιάννος | Ε281

Στην Κύπρο του 2022 όλα τριγύρω δεν αλλάζουν παρά μόνο τα πρόσωπα και τα ονόματα τους. Η προεκλογική περίοδος ενόψει προεδρικών αναμένεται συναρπαστική, ενδιαφέρουσα, δραματική, κωμική ίσως και λυπητερή ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα πέραν της πλάκας είναι αυτό που θα καθορίσει το μέλλον όλων μας για ακόμα μια πενταετία. Κωστής Γιαννής συγκρίνουν το πολιτικό σενάριο των τελευταίων χρόνων και τους πρωταγωνιστές του με αυτό των βιβλίων του George R. R. Martin. Τη σειρά Κώστας & Γιάννος στηρίζουν τα καταστήματα Public! www.public.cy
23/09/20221 hour 32 minutes 35 seconds
Episode Artwork

Σταράτα, Βαρωσιώτικα, Ανορθωσιάτικα - Γιώργος Κοντεάτης | The Blue Zone E5

Η ομάδα του TBZP έχοντας ως φιλοξενούμενο το παλιό μέλος των μαχητών, Γιώργο Κοντεάτη, συζήτησαν όλα τα θέματα που άπτονται της οπαδικής κουλτούρας και των Μαχητών, την ίδια στιγμή που δεν άφησαν ασχολίαστο το τελευταίο αποτέλεσμα με τον Ακρίτα και πολλές από τις ενέργειες της υφιστάμενης διοίκησης.
22/09/20221 hour 51 minutes 11 seconds
Episode Artwork

Δρομείς ΑΠΟΕΛ. Δεν σταματούν ούτε λεπτό - Θέμης & Στέλιος | Ε280

To τμήμα δρομέων του ΑΠΟΕΛ αριθμεί στα 200 μέλη και αποτελεί ένα από τα πιο δραστήρια τμήματα του σωματείου τόσο εν ώρα αθλητικής δράσης αλλά και εκτός. Θέμης και Στέλιος παρέα στον Γιάννο Τράν μιλάνε για το τρέξιμο και τα οφέλη του αθλητισμού για την κοινωνία, την ιστορία του τόπου μέσω της δράσης του τμήματος, τους δρομείς αλλά και του σωματείου, μακριά από τη φήμη, τα λεφτά και τα τρόπαια.
21/09/20221 hour 52 minutes 38 seconds
Episode Artwork

Αδιαπραγμάτευτοι στόχοι - Κώστας Φασουλιώτης | Ιnto The Orange E14

Xαράλαμπος και Πάνος φιλοξενούν τον Κώστα Φασουλιώτη και μιλάνε για το φετινό ΑΠΟΕΛ. Μιλάνε για τους αδιαπραγμάτευτους στόχους που πρέπει να είναι εκεί, συζήτηση για τα μέχρι στιγμής δεδομένα και τις δυναμικές της ομάδας και παράλληλα 'ταξίδι' πίσω στα παλιά τα χρόνια, μέσα από τις ιστορίες του παλαίμαχου αριστεροπόδαρου Κώστα, όταν το ποδόσφαιρο και η σύνδεση με την ομάδα ήταν πολύ διαφορετική από το σήμερα.
20/09/20221 hour 36 minutes 4 seconds
Episode Artwork

Πρέπει να κάνεις αυτό που πρέπει να κάνεις - Νικόλας Ιωαννίδης | From Zero To Hero Ε19

Ξεκινώντας από νεαρή ηλικία ο Νικόλας Ιωαννίδης έχτισε μια εικόνα εξαιτίας της επαγγελματικής του καριέρας, που για τον ίδιο, το κίνητρο και οι στόχοι ήταν η 'επιβίωση', η ανέλιξη αλλά και μια καλύτερη ζωή για αυτόν και τους ανθρώπους, του με αποτέλεσμα ο κόσμος να βλέπει μόνο την πρόσοψη χωρίς να γνωρίζει. Καλεσμένος στον Τάσο και Μιχάλη μιλάει για όλα αυτά, για τις εμπειρίες και αναμνήσεις της μέχρι τώρα πορείας του στο 'προσκήνιο' καθώς και το νέο επιχειρηματικό κεφάλαιο που άνοιξε κάνοντας αυτό που τον γεμίζει.
16/09/20221 hour 11 minutes 6 seconds
Episode Artwork

Kώστας & Γιάννος Live Experience #2

Koυβέντα για τη 2η Ευρωπαική αγωνιστική αμέσως μετά τα ματς των κυπριακών ομάδων και η προοπτική των big 6+2 στο φετινό πρωτάθλημα. Χορηγός εκπομπής Parimatch Κύπρου. Η στοιχηματική εταιρεία Parimatch συνδυάζει την τεχνολογία, την επιχειρηματικότητα και τον αθλητισμό βασιζόμενη στην καινοτομία. go.parimatch.com.cy/SignUp
16/09/20221 hour 29 minutes 54 seconds
Episode Artwork

UFC 279 Post Fight Analysis | Fight Podcast E2

O Αναστάσης και ο Στέλιος με καλεσμένο τον Χρίστο Νικολάου, σχολιάζουν τα αποτελέσματα και αναλύουν τους αγώνες και τα τεχνικά στοιχεία του UFC Fight Pass & UFC 279. Συζητούν και μιλούν για τα προγνωστικά των αγώνων του UFC 280 και τα ανερχόμενα ταλέντα. Σχολιάζουν επίσης για τον πιθανό αγώνα πυγμαχίας στην βαριά Κατηγορία μεταξύ Fury – Usyk και για το μέλλον του Joshua.
15/09/20221 hour 4 minutes 46 seconds
Episode Artwork

Kώστας & Γιάννος Live Experience #1

Kώστας και Γιάννος ξεκινάνε ένα νέο σύντομο κύκλο 6 επεισοδίων ζωντανών συνομιλιών, με καλεσμένους φίλους και γνωστούς και μιλάνε για θέματα της αθλητικής και όχι μόνο επικαιρότητας. Χορηγός εκπομπής Parimatch Κύπρου. Η στοιχηματική εταιρεία Parimatch συνδυάζει την τεχνολογία, την επιχειρηματικότητα και τον αθλητισμό βασιζόμενη στην καινοτομία. https://go.parimatch.com.cy/SignUp
14/09/20222 hours 44 minutes 9 seconds
Episode Artwork

Το "ΠΑΠ", η Μπουτίκ και η ίδρυση μιας μεγάλης ιδέας | The Blue Zone E4

Επιστροφή στις νίκες για την Ανόρθωση, μπαίνοντας ξανά στην κατάλληλη τροχιά. Η ομάδα του TBZP συζητάει για την βελτίωση που παρατηρείται στην ομάδα και τον αγώνα με την Καρμιώτισσα, το θέμα του υφιστάμενου και ενός νέου γηπέδου, όπως επίσης και το θέμα της Μπουτίκ στην Λάρνακα. Ανάλυση και ιστορική αναδρομή οι δύο νέες ενότητες της εκπομπής.
13/09/20221 hour 50 minutes 2 seconds
Episode Artwork

Βήμα σημειωτόν | Into The Orange E13

H ήττα από τον Άρη 'πληγώνει' μιας και είναι η δεύτερη απώλεια στην έδρα του ΑΠΟΕΛ και η τριάδα του ΙΤΟ αναλύει και κριτικάρει τις αιτίες της ήττας απαντώντας και σε ερωτήματα των φίλων της εκπομπής. Παρέμβαση στο επεισόδιο από τον Σωτήρη Γκαβωτάσιο, 2ο βοηθό του καλαθοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ και υπεύθυνο τμημάτων ανάπτυξης ο οποίος μιλάει για τους στόχους της φετινής χρονιάς και το έργο το οποίο γίνεται για να επιστρέψει η ομάδα εκεί που είχε συνηθίσει τον κόσμο.
13/09/20221 hour 32 minutes 51 seconds
Episode Artwork

Αντριλλίκκι. Μύθοι και πραγματικότητες - Γιώργος Κωνσταντίνου (Πελλόγιωρκος) | Ε279

Για τον Γιώργο Κωνσταντίνου (Πελλόγιωρκος) η ζωή είναι πολύ πιο σκληρή και επώδυνη από τις πολεμικές τέχνες. Φιλοξενούμενος στον Γιάννο Τράν, μιλάει για τα νεανικά του χρόνια, την πορεία του σαν αθλητής αλλά και επιχειρηματίας στο χώρο των πολεμικών τεχνών, συγκρίνει τις νέες γενιές του καιρού του με αυτές σήμερα και κατα πόσο μεγαλώνει η κοινωνία 'ευάλωτους' ανθρώπους και χαρακτήρες και απαντά γιατί επέστρεψε στα ρίνγκ στην ηλικία των 46.
13/09/20221 hour 36 minutes 47 seconds
Episode Artwork

Επαγγελματική στροφή 180 μοιρών στα 35 - Χούλιο Κλεάνθους | From Zero To Hero Ε18

Στα 35 του, ο Χούλιο Κλεάνθους κάνει επαγγελματική στροφή 180 μοιρών και αφήνει πίσω μια επιχείρηση τεχνολογίας, γνωστή στην αγορά και με παρουσία στην αγορά από το 2013 για να ασχοληθεί με το τεχνικό επάγγελμα του πελεκάνου, προσθέτωντας μοντέρνα στοιχεία και άποψη. Την ίδια ώρα που τα τεχνικά επαγγέλματα υποφέρουν από έλλειψη νέων ανθρώπων και ιδεών, σε μια αγορά που η γενιά των επαγγελματιών του χθές, φεύγει σιγά σιγά από το προσκήνιο.
11/09/20221 hour 16 minutes 54 seconds
Episode Artwork

Ευρωμπασκετοκουβέντα - Άδωνης Χρίστου | 433 series E15

O Πανίκος Κωνσταντίνου φιλοξενεί τον coach Άδωνη Χρίστου και μιλάνε για Ευρωμπάσκετ με Γιάννη, Βεζένκοφ, Σερβία, Σλοβενία κλπ καθώς και για Κυπριακό μπάσκετ του σήμερα, του χθες και του αύριο. Ποιά οι δική του φιλοσοφία και τρόπος για να βγουν ταλέντα μέσα από την Ακαδημία του Youth Stars.
10/09/20221 hour 9 minutes 54 seconds
Episode Artwork

Η αλήθεια είναι απελευθερωτική - Aντώνης Παπαγεωργίου | YOUth Inspire E10

Η νέα σεζόν μπαίνει και με νέα συνεργασία! Το YOUth Inspire με τη Χριστιάνα Ξενοφώντος συμπράττει με το Κέντρο Πληροφόρησης Πανεπιστημίου Κύπρου και φιλοξενεί αριθμό καλεσμένων με τους οποίους συζητούν θέματα που μας αφορούν ως ευρωπαίους πολίτες. Ο Αντώνης Παπαγεωργίου μας μιλά για το δικό του coming out και για τη θεραπεία μεταστροφής, σε ένα πολύχρωμο επεισόδιο YOUth Inspired στο οποίο η αγάπη έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.
09/09/202238 minutes 19 seconds
Episode Artwork

Αποστολή εξετελέσθη | Into The Orange E12

Η νίκη επί της Ανόρθωσης σε μια δύσκολη έδρα και με τον τρόπο που ήρθε έφερε μια ηρεμία στον ΑΠΟΕΛ, η οποία θα βοηθήσει να συνεχίσουν όλοι στη συνέχεια με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Η τριάδα του ITO σχολιάζει το τι είδαν και ποιούς ξεχώρισαν και τι μένει από το ντέρπι που έφυγε, πριν το 'δύσκολο' παιχνίδι με τον δυνατό Άρη Λεμεσού.
08/09/20221 hour 29 minutes 33 seconds
Episode Artwork

Το "μαύρο κουτί" της ήττας | The Blue Zone E3

Σάββας, Αργύρης και Κώστας συζητούν τους λόγους που έφεραν την ήττα της Aνόρθωσης στο ντέρμπι της Κυριακής, εκφράζοντας τόσο τις δικές τους ανησυχίες και προβληματισμούς όσο και αυτές του κόσμου. Η αισιοδοξία δεν χάνεται αλλά πολλά χρειάζεται να βελτιωθούν ενόψει της συνέχειας
07/09/20221 hour 44 minutes 44 seconds
Episode Artwork

El Professor - Κώστας & Γιάννος [Special Guest Ανδρέας Κτωρής] | Ε278

Για όσους γνωρίζουν τον Άνδρο Κτωρή, το συγκεκριμένο επεισόδιο δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Κώστας και Γιάννος φιλοξενούν τον παλιό τους προπονητή και μιλάνε για το 'στάτους' του μοντέρνου ποδοσφαίρου καθώς και τα απαραίτητα χαρακτηριστικά του σύγχρονου ποδοσφαιριστή αλλά και προπονητή για να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις των ρυθμών του παιχνιδιού όπως παίζεται σήμερα. Τη σειρά Κώστας & Γιάννος στηρίζουν τα καταστήματα Public! www.public.cy
05/09/20221 hour 13 minutes 8 seconds
Episode Artwork

2 ώρες και κάτι με το СEO της СYTA - Aνδρέας Νεοκλέους | Ε17

Μιχάλης και Τάσος φιλοξενούν το СEO της CYTA, Ανδρέα Νεοκλέους, ο οποίος τους παίρνει μέσα από την κουβέντα, πίσω στο χρόνο, από τα μαθητικά του χρόνια, το επαγγελματικό του ταξίδι από το εξωτερικό μέχρι το σήμερα στη СYTA, ανακαλώντας μνήμες και προσωπικές εμπειρίες οι οποίες τον βοήθησαν ή όχι να γίνει αυτός που είναι σήμερα. Είναι οι αποτυχίες και οι λάθος αποφάσεις μέρος της εξίσωσης για προσωπική ανέλιξη ή μήπως οι ανθρώποι καθοδηγούνται από ένστικτα και συναισθήματα;
02/09/20222 hours 16 minutes 50 seconds
Episode Artwork

Rejection is redirection! - Δημήτρης Στεφανή | YOUth Inspire E9

Ο Δημήτρης Στεφανή μας συστήνει την Hivebreed και μας εξηγεί πως όπως και οι μέλισσες έτσι και το marketing δεν επιβιώνουν σε τοξικό περιβάλλον!
02/09/202254 minutes
Episode Artwork

Εμείς και οι άλλοι | Into The Orange E11

Χαράλαμπος και Πάνος μιλάνε για αυτά που είδαν στην πρώτη αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος, ρίχνουν μια ματιά και στα παιχνίδια όλων των ανταγωνιστών βγάζοντας τα πρώτα συμπεράσματα τους και ετοιμάζονται για την ιδιαίτερη 'επιστροφή' σε μια δύσκολη έδρα εναντίoν της Ανόρθωσης.
31/08/20221 hour 22 minutes 49 seconds
Episode Artwork

Σαν ηφαίστειο που ξυπνά | The Blue Zone E2

Αποστολή εξετελέσθη με τον Ολυμπιακό. Πλέον τα πράγματα σοβαρεύουν με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ στο "καυτό" ΠΑΠ. Τι χρειάζεται να προσέξει ενόψει του επερχόμενου ντέρμπι και αν μπορεί η "Κυρία" να εκμεταλλευτεί τις συγκυρίες με τους Ευρωπαίους για να βρεθεί ξανά στη κορυφή του Κυπριακού ποδοσφαίρου, ήταν μεταξύ άλλων τα θέματα που συζήτησε η ομάδα του TBZP
30/08/20221 hour 38 minutes 34 seconds
Episode Artwork

Ευρωπαικές εξορμήσεις Χ 3 - Κώστας & Γιάννος | Ε277

Κώστας και Γιάννος παρακολουθούν και σχολιάζουν τις κληρώσεις των κυπριακών ομάδων, σχολιάζοντας το πρώτο μέρος των συμμετοχών τους που έκλεισε με τρείς από αυτές στους ομίλους καθώς και τις δυναμικές που δημιουργούνται λίγο πριν ξεκινήσει η σεζόν και των εγχώριων διοργανώσεων.
26/08/20221 hour 28 minutes 52 seconds
Episode Artwork

UFC 278 & Usyk vs Joshua 2 - Post Fight Analysis | Fight Podcast E1

Στέλιος και ο Αναστάσης σχολιάζουν τα αποτελέσματα του UFC 278. Αναλύουν τους αγώνες και τα τεχνικά στοιχεία και συζητούν για τα ανερχόμενα ταλέντα και τους πιθανούς αγώνες που θα ακολουθήσουν. Σχολιάζουν επίσης το αποτελέσματα του δευτέρου πυγμαχικού αγώνα μεταξύ Usyk - Joshua και το μέλλον την βαριάς Κατηγορίας.
25/08/202252 minutes 19 seconds
Episode Artwork

Η επόμενη μέρα - Βάσσος Ηλιάδης | Into The Orange E10

Ο αποκλεισμός του ΑΠΟΕΛ από την Ευρώπη φέρνει όλους ενώπιον μιας δύσκολης συνέχειας, λαμβάνοντας υπόψη κυρίως το οικονομικό πρόβλημα. Οι υποχρεώσεις στις εγχώριες διοργανώσεις ξεκινούν άμεσα, ο ανταγωνισμός προβλέπεται εντονότερος από πέρσι και ο πρώτος καλεσμένος της σειράς ITO, Bάσσος Ηλιάδης μιλάει με Γιώργο και Πάνο για όλα όσα οδήγησαν τον ΑΠΟΕΛ σε μια 3η αποτυχημένη Ευρωπαική παρουσία και γιατί είναι σημαντικό όλοι οι Αποελίστες, να στηρίξουν την ομάδα στα δύσκολα περισσότερο από ποτέ.
25/08/20221 hour 58 minutes 17 seconds
Episode Artwork

Νεα σεζόν, νέα εποχη, νέα Ανόρθωση | The Blue Zone Pilot Episode

Η Επιστροφή στην Κορυφή για την Ανόρθωση χτίζεται και χρειάζεται σωστή δουλειά και υπομονή. Η ομάδα του TBZP series Σάββας, Κώστας & Αργύρης, αναλύει το νέο μοντέλο διαχείρισης, το νέο Τεχνικό επιτελείο, τις μεταγραφές που ήρθαν και θα έρθουν και την μέχρι στιγμής εικόνα της ομάδας. Η σειρά λαθών που κράτησε την ομάδα της Αμμοχωστου μακρυά από Πρωτάθληματα κάπου πρέπει να σταματήσουν.
24/08/20221 hour 17 minutes 3 seconds
Episode Artwork

20 χρόνια γνώση και εμπειρία - Άνδρεα Χατζηβασιλείου | Ε16

Με μια εικοσαετία, περίπου, στην πλάτη της στο χώρο της διαφήμισης και επικοινωνίας η Άνδρεα Χατζηβασιλείου (Γενική Διευθύντρια Partners VMLY&R)φιλοξενούμενη στον Τάσο και Μιχάλη, μιλάει για το πόσο γρήγορα αλλάζουν τα δεδομένα της διαφήμισης και αν πλέον μιλάμε για διαφήμιση ή επικοινωνία, σε ένα κόσμο τεχνολογικά εξαρτημένο, τις συνθήκες στο παζάρι εργασίας και τις ευκαιρίες/ προϋποθέσεις που υπάρχουν για τους νέους οι οποίοι ψάχνουν μια θέση στον μαγικό;; κόσμο του marketing.
23/08/20221 hour 50 minutes 12 seconds
Episode Artwork

Η μουσική έχει άποψη - The 'CoverDose' Band | E276

3 καλλιτέχνες, Η Μυρτώ Μελετίου, ο Φρανσουά Μικελέτο και ο Γιώργος Γρηγορίου προερχόμενοι ο καθένας από διαφορετικές μουσικές φιλοσοφίες, ιστορικό και στυλ, ενώνουν δυνάμεις και δημιουργούν τους СoverDose. Με αφορμή την πρώτη τους εμφάνιση στις 17 του Σεπτέμβρη, φιλοξενούμενοι στον Γιάννο Τράν μιλάνε για το πως η μουσική είναι έκφραση άποψης και ιδεολογιών, πως και αν διαφέρει σαν μέσο επικοινωνίας από τις πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων, και πως ολόκληρη η βιομηχανία της μουσικής αλλάζει λόγω της ασταμάτητης ανάπτυξης της τεχνολογίας και τις τάσεις των ανθρώπων για επαφή μεταξύ τους στο διαδύκτιο.
22/08/20221 hour 52 minutes 52 seconds
Episode Artwork

Το πιο κρίσιμο ματς είναι τώρα | Into The Orange E9

Ο επαναληπτικός πρόκριση στο Καζακστάν δεν σηκώνει αρκετή ανάλυση, ωστόσο για τον Γιώργο και Πάνο είναι σημαντική, επειδή ο ΑΠΟΕΛ παιχνίδι με παιχνίδι βάζει παιχνίδια στα πόδια και προετοιμάζεται για το πραγματικά δύσκολο και τελευταίο εμπόδιο, στην προσπάθεια για είσοδο στους ομίλους, απέναντι στην Djurgården.
14/08/20221 hour 7 minutes 58 seconds
Episode Artwork

Τρίποντο στην Ειρήνη! - Στέφανη Νικόλα | YOUth Inspire E8

Η Στέφανη Νικόλα μοιράζεται την ιστορία των Peace Players στην Κύπρο και μας εξηγεί πως, τελικά, ένα πορτοκαλί μπαλάκι κρύβει κάτι περισσότερο από σκορ και νίκες στα γήπεδα!
12/08/202252 minutes 40 seconds
Episode Artwork

Ο γύρος των Βαλκανίων με μια μπάλα του 'μπάσκετ' - Τόνι Κωνσταντινίδης | | 433 series E14

Δυο Καιμακλιωτες μιλουν για καλαθόσφαιρα. Ο Πανίκος Κωνσταντίνου φιλoξενεί τον πολύπειρο προπονητή, Τόνι Κωνσταντινίδη, κάνουνε ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο, στα γήπεδα τότε της καλαθόσφαιρας στο Καιμακλί, μένουν λίγο Κύπρο στις ομάδες που πέρασε ο φιλοξενούμενος και φτάνουν στα παρκέ των Βαλκανίων. Ο σημερινός φιλοξενούμενος, ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στην Ομόνοια, έγινε προπονητής της το 2006 και από τότε άρχισε ένα οδοιπορικό στην Ευρώπη αφού προηγουμένως κατέκτησε τίτλους με την ΕΘΑ ενώ προσλήφθηκε και στον ΑΠΟΕΛ. Πέρασε από τη Ρουμανία (CS Energia & CS Dinamo Bucuresti), το Κόσσοβο (KB Prishtina),την Αλβανία (Εθνική ομάδα), την Ελλάδα (Ρέθυμνο Cretan Kings BC) και τώρα στην Ουγγαρία (Egis Körmend Hivatalos).
11/08/20221 hour 22 minutes 39 seconds
Episode Artwork

Ελ Ντοράντο - Μιχάλης & Γιάννος | Ε275

Μιχάλης και Γιάννος μιλάνε για την 'ικανότητα' της κοινωνίας να κλείνει μάτια και αυτιά χωρίς να αντιδράει, σε όσα γίνονται εις βάρος των πολιτών της από αυτούς που οι πολίτες έχρισαν ως υπεύθυνους για να οραματιστούν ένα καλύτερο αύριο για όλους. Είναι πρόβλημα του συστήματος ή μήπως πρόβλημα των ανθρώπων που αποτελούν τα γρανάζια του συστήματος;
10/08/20221 hour 33 minutes 23 seconds
Episode Artwork

Η συνύπαρξη μας με τη φύση και οι λεπτές ισορροπίες - Κλέλια Βασιλείου | Η ώρα για το περιβάλλον E17

O Κυριάκος Παρπούνας φιλοξενεί την Επίτροπο Περιβάλλοντος Κλέλια Βασιλείου. Η διαπίστωση κοινή: Δεν κινδυνεύει ο πλανήτης και η φύση από την ανθρώπινη δραστηριότητα. Ο άνθρωπος είναι που κινδυνεύει, γιατί η φύση και ο πλανήτης θα βρει τη δική του νέα ισορροπία!
08/08/20221 hour 19 minutes 4 seconds
Episode Artwork

Να τελειώσει η δουλειά | Into The Orange E8

Το 1-0 του πρώτου ματς ενάντια στους Kαζάκους, είναι 'ύπουλο' αποτέλεσμα ωστόσο Χαράλαμπος και Πάνος πιστεύουν οτι το φετινό ΑΠΟΕΛ μπορεί να τελειώσει τη δουλειά σε μια χώρα με άσχημο αγωνιστικά ιστορικό για την ομάδα, χάρη της ποιότητας που φαίνεται να δείχνει οτι υπάρχει στην ομάδα.
06/08/20221 hour 15 minutes 3 seconds
Episode Artwork

Ο Κωστής αλλιώς! - Κώστας Ανδρονίκου | YOUth Inspire E7

Τον έχουμε συνηθίσει να μιλά για τη στρογγυλή θεά. Σε αυτό το επεισόδιο, όμως, ο δικός μας Κωστής ξεδιπλώνει άλλες, άγνωστες πτυχές του εαυτού στην Χριστιάνα Ξενοφώντος. Ένα επεισόδιο διαφορετικό, αποκαλυπτικό και με αρκετή δόση χιούμορ!
05/08/20221 hour 30 minutes 34 seconds
Episode Artwork

Ποιότητα & Συνέπεια - Αναστάσης Χαραλάμπους | From Zero To Hero E15

Ο Αναστάσης Χαραλάμπους, εκ των ιδιοκτήτων του EshopforFitness, μιλάει παρέα με τον Μιχάλη και Τάσο για την επαγγελματική του διαδρομή, και πως οι εμπειρίες της ζωής του, συντέλεσαν στο να δημιουργηθεί, ένας οργανισμός, όπου με τους συνεργάτες του, να καθορίζουν τις εξελίξεις στον Τομέα του Fitness στην Κύπρο. Συζητούν για την σημασία του Στρατηγικού Marketing και των events, και πως βοηθούν όλους τους οργανισμούς, να επιτύχουν τους στόχους τους. Επίσης πως η ποιότητα και η συνέπεια, είναι το κλειδί για όλες τις εταιρίες, ώστε να έχουν ικανοποιημένους πελάτες! Αναλύουν πως τα Podcast και η δημιουργία Πρωτότυπου Υλικού «Original Content» μπήκαν για τα καλά στην ζωή μας, και την σημαντικότητα να ξεκινήσουν οι Κυπριακές εταιρίες να εκμεταλλεύονται την δυναμική τους. Τέλος, γίνεται αναφορά για την δημιουργία της πρωτότυπης πλατφόρμας του Growth Hacking
05/08/20221 hour 55 minutes 37 seconds
Episode Artwork

Οι 'άντρες' δεν κλαίνε 'ποτέ'(;;) - Aντώνης Αλεξόπουλος | Ε274

O Aντώνης Αλεξόπουλος (Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας Αθλητισμού στο Ευρωπαικό Πανεπιστήμιο) φιλοξενούμενος στον Γιάννο Τράν μιλάει για την απαραίτητη συνοχή, επιμονή και θυσία για να είναι κάποιος ο 'πρωταθλητής' που θέλει, το πως η εξίσωση αυτή καθρεφτίζεται και στις ζωές μας εκτός αθλητικού πλαισίου, πως οι δικές του εμπειρίες και γνώση τον βοήθησαν να παλέψει με τους δικούς του 'δαίμονες' και γιατί η κοινωνία έχει ψηλές απαιτήσεις από τους άντρες στο να είναι 'άντρες'.
03/08/20221 hour 19 minutes 34 seconds
Episode Artwork

Fantasy Premier League προ των πυλών - FPL Cyprus με Λούη και Βιολάρη | Ε273

To Fantasy Premier League είναι προ των πυλών και οι Λούης Νικολάου, Ανδρέας Βιολάρης φιλοξενούν την ομάδα του FPL Cyprus για burgers και κουβέντα για ένα από τα σπουδαιότερα φαινόμενα του 'φανταστικού' κόσμου του ποδοσφαίρου. FPL CYPRUS by CYBET link to join 👇🏼 https://fantasy.premierleague.com/leagues/auto-join/net9pe Για τα υπόλοιπα leagues και οποιεσδήποτε πληροφορίες, επικοινωνήστε με τα παιδιά του FPL Cyprus μέσω των social media τους: IG: https://www.instagram.com/fpl_cyprus/ FB: https://www.facebook.com/FPLCyprus/ Twitter: https://www.twitter.com/fplcyprus
02/08/20221 hour 1 minute 30 seconds
Episode Artwork

Κυπραίοι, Ευρωπαίοι και Ωραίοι; - Κώστας & Γιάννος | Ε272

Η νέα σεζόν ξεκίνησε με τα Ευρωπαικά παιχνίδια του τριών ομάδων μας να είναι ήδη παρελθόν και Kώστας - Γιάννος συζητάνε για αυτά που είδαμε αλλά και για αυτά που θα δούμε. [Koυβέντα για μπάλα 17:00]
01/08/20221 hour 36 minutes 38 seconds
Episode Artwork

Βουλγαρία > Καζακστάν | Into The Orange E7

Το τρίο του ITO series αναλύει παίχτες, προπονητή και κόσμο μετά την πρώτη πρόκριση, από τις τρείς που ψάχνει ο ΑΠΟΕΛ, του νικηφόρου 2-0 απέναντι στους Βούλγαρους καθώς και το προφίλ του επόμενου αντιπάλου και τη σημαντικότητα του να πάρει σκορ ασφαλείας στο ΓΣΠ η ομάδα, στο ματς της ερχόμενης Πέμπτης.
31/07/20221 hour 35 minutes 3 seconds
Episode Artwork

Social Redemption - Άλεξ Κληρίδης | Ε271

O Άλεξ Κληρίδης είναι δικηγόρος στο επάγγελμα και δραστήριο μέλος του Συνδέσμου Προστασίας των Δικαιωμάτων των Φυλακισμένων και Αποφυλακισθέντων. Μιλάει για τα δικαιώματα αυτών που είναι στο 'κατώφλι' της φυλακής, αυτών που εκτίουν ποινή, το επίπεδο συνθηκών διαβίωσης των κεντρικών φυλακών στη χώρα, τα προβλήματα όσων εκτίσουν την ποινή τους και επανεντάσσονται πίσω στην κοινωνία και τις ζωές μας, καθώς και την ανάγκη του συστήματος αλλά και της κοινωνίας να σοφρονίζει αυτούς που 'πήραν διαφορετικό' δρόμο.
28/07/20221 hour 30 minutes 16 seconds
Episode Artwork

Έξω απ'τα δόντια - Κώστας Καλοθέου | 433 series E13

Ο Κώστας Καλοθέου μιλάει στον Πανίκο Κωνσταντίνου για στιγμές και αναμνήσεις της καριέρας του σε Ομόνοια και ΑΕΛ, κάνει τοποθέτηση για την 'φρενίτιδα' επενδυτών στο ποδόσφαιρο μας τα τελευταία χρόνια παραθέτοντας τη δική του 'διαφορετική' άποψη καθώς και κουβέντα για το νέο του πόστο κοντά στα αυριανά βλαστάρια ποδοσφαίρου και τι θα άλλαζε γενικά στην κοινωνία σήμερα, για να το βρει μπροστά της σε 10 χρόνια.
27/07/20221 hour 12 minutes 12 seconds
Episode Artwork

Ακόμα τρέχει - Νικόλας Γεωργίου | E270

Ο Νικόλας Γεωργίου παίρνει πίσω το χρόνο, στα πρώτα του 'ποδοσφαιρικά' βήματα στην ΕΠΑ και μετέπειτα στην ομάδα της καρδιάς του Ομόνοια. Ιστορίες και αναμνήσεις από τα 2 πρωταθλήματα και το κύπελο, αυτά που 'έχασε', τη σχέση του με τον κόσμο αλλά και το ποδόσφαιρο, γιατί έβαλε στοπ στην καριέρα του στα 32 του χρόνια, μιλάει για την Ομόνοια του σήμερα, την επαγγελματική του καριέρα αλλά και αυτήν ως δημοτικός σύμβουλος Λάρνακας, καθώς και για τα χιλιόμετρα που συνεχίζει να 'γράφει' στην ηλικία των 46, τόσο με τη συμμετοχή του στην ομάδα παλαιμάχων αλλά και στους 'δρόμους' της Κύπρου.
26/07/20221 hour 44 minutes 28 seconds
Episode Artwork

Κωδικός Μπότεφ [Special Guest Π. Χατζηλιασής] | Into The Orange E6

Σε δύο μέρη το 6ο επεισόδιο του ITO με τον Πάνο και Γιώργο, από Βουλγαρία, να συζητάνε πριν τον αγώνα που πέρασε για το τι περίμεναν όσον αφορά την παρουσία της ομάδας στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς και τον Χαράλαμπο και Πάνο, με την επιστροφή στην Κύπρο στο στούντιο, για το τι είδαν τελικά και τι 'πρέπει' να κάνει ο ΑΠΟΕΛ αν θέλει να συνεχίσει το ευρωπαικό του ταξίδι.
25/07/20221 hour 34 minutes 30 seconds
Episode Artwork

Oι προκλήσεις σε εξελίσσουν - Μάριος Δημητρίου | From Zero To Hero E14

O Μάριος Δημητρίου φιλοξενούμενος του Τάσου και Μιχάλη, μιλάει για την 'ανάγκη' να αγαπάμε αυτό που κάνουμε και την ευλογία να εξελισσόμαστε σε ένα περιβάλλον που τίποτα δεν μένει σταθέρο και ίδιο, ακόμα και όταν μιλάμε για τον καλλιτεχνικό χώρο και τις τηλεοπτικές σειρές.
24/07/20221 hour 15 minutes 4 seconds
Episode Artwork

Hustle. To κυπριακό βερσιόν - Αλέξανδρος Παναγίδης | 433 series E12

Ο Αλέξανδρος Παναγίδής στα 16 του έφυγε για το όνειρο της Αμερικής από τον Κεραυνό για να βρεθεί σ’ ένα καλοκαιρινό καμπ των Φιλαδέλφεια Σίξερς, με αποτέλεσμα να δεχθεί προτάσεις από διάφορα σχολεία και να συνεχίσει εκεί τη μαθητική του σταδιοδρομία και κολέγιο. Με την επιστροφή του στην Κύπρο θέλει να βοηθήσει νεαρούς αθλητές να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους και μιλάει στον Πανίκο Κωνσταντίνου για το τι χρειάζεται τόσο από πλευράς διαδικασιών αλλά και προσόντων.
23/07/20221 hour 3 minutes 26 seconds
Episode Artwork

Η νεολαία μπορεί και κάνει την αλλαγή - Χριστίνα Γιανναπή | YOUth Inspire E6

Πως αντιμετωπίζεται μια νέα γυναίκα στη διαδικασία χάραξης πολιτικής για τη νεολαία; πως η γλώσσα καθορίζει τον κόσμο μας; Είναι η συμμετοχή των νέων στατική και μονοδιάστατη; H Χριστίνα Γιανναπή μοιράζεται μαζί μας το ταξίδι της στον χώρο της νεολαίας και φέρνει στο φως προγράμματα όπως το The 25% που ενθαρρύνουν τους νέους να διεκδικούν την αλλαγή.
23/07/20221 hour 5 minutes 36 seconds
Episode Artwork

H Μπότεφ, ο Σόουζα, ο Ουαρντά και οι άλλοι | Into The Orange E5

Λίγες μέρες πριν το πρώτο Ευρωπαικό ταξίδι του ΑΠΟΕΛ, Χαράλαμπος και Πάνος προβλέπουν τους 11 του κρίσιμου αγώνα της φετινής σεζόν, μιλάνε για το μέλλον του Σόουζα στο ρόστερ και την παρολίγο; μετεγγραφή μπαμ του Ουαρντά στην ομάδα.
16/07/20221 hour 36 minutes 37 seconds
Episode Artwork

Δικαίωμα στην άμβλωση - Seagull Shah | Mamma Mu E2

Πλέον σε αρκετές πολιτείες της Αμερικής, το συνταγματικό δικαίωμα στην άμβλωση έχει καταργηθεί. Την απόφαση-ορόσημα Roe v Wade, που το 1973 νομιμοποίησε τις εκτρώσεις, έχει ανατρέψει το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, με αποτέλεσμα χιλιάδες γυναίκες να μην έχουν πρόσβαση σε αυτή την ιατρική υπηρεσία και δικαίωμα να αποφασίζουν για την ζωή τους και το σώμα τους. Με αφορμή αυτή την ανατροπή, η Ελένη Αντώνιου, συζητά με την ιδρύτρια της σελίδας Women of Cyprus, την Seagull Shah, για τους μύθους που επικρατούν γύρω από τις αμβλώσεις, για τα δικαιώματα μας στην Κύπρο όσο αφορά την άμβλωση αλλά και την αντισύλληψη. Τι ισχύει για την Κύπρο; Ποια ιατρικοφαρμακευτική κάλυψη υπάρχει; Ποια τα στατιστικά και ποιες οι πραγματικότητες γύρω από αυτή την συζήτηση;
12/07/20221 hour 18 minutes 18 seconds
Episode Artwork

Προεκλογικομετεγγραφικός οργασμός - Κώστας & Γιάννος | Ε269

Κώστας και Γιάννος, αφήνουν στην πάντα για λίγο τα του ποδοσφαίρου και ξεσκονίζουν τις 10 επιλογές υποψηφίων προέδρων. Κουβέντα για το μετεγγραφικό σκηνικό, το ξεκίνημα, με φιέστα, της σεζόν για την Ομόνοια, το ρόστερ του ΑΠΟΕΛ και το πρώτο του ματς στην Ευρώπη και γενικά για μπάλα στο [48:07]
11/07/20221 hour 35 minutes 11 seconds
Episode Artwork

Προετοιμασία, μετεγγραφές, κλήρωση πρωταθλήματος | Into The Orange E4

Λίγες μέρες πριν από το πρώτο Ευρωπαικό παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος, Χαράλαμπος και Πάνος μιλάνε, ενώ παρακολουθούν το 2ο φιλικό προετοιμασίας, για τις εξελίξεις του προγραμματισμού, την κλήρωση του πρωταθλήματος κάνοντας τις πρώτες προβλέψεις για το ποιές ομάδες θα προκριθούν στο 1ο γκρούπ, τους αρχηγούς της φετινής σεζόν καθώς και το καθεστός προώθησης νεαρών, που επικρατεί τα τελευταία χρόνια, από τις ακαδημίες στην 1η ομάδα,
09/07/20221 hour 51 minutes 30 seconds
Episode Artwork

Η ζωή δεν σου υπόσχεται ασφάλεια - Andy Σοφρωνίου | From Zero To Hero E13

O CEO της Handys Security Systems, Andy Σοφρωνίου, καλεσμένος στον Μιχάλη Πιτσιλλίδη μιλάει για όλα όσα πέρασε, έπαθε και έμαθε στα πρώτα του επιχειρηματικά βήματα, μέχρι να φτάσει στο σήμερα με μια γνωστή εταιρεία στην αγορά, 30 ατόμων η οποία ατενίζει το τεχνολογικό μέλλον με την ίδια προσέγγιση. Ευελιξία και προσαρμογή στις ανάγκες των καιρών και την καινοτομία.
09/07/20221 hour 32 minutes 23 seconds
Episode Artwork

Music is the message - Κωνσταντίνος Κυπριανού | YOUth Inspire E5

Το πέμπτο επεισόδιο του YOUthInspire είναι γεμάτο, μουσική, ρομαντισμό και ενέργεια. Ο ένας και μοναδικός Κώτσιος Ο Pikatillis, μας μιλά για το Φεστιβάλ AfroBanana, πως ακριβώς γεννήθηκε η ιδέα και ταυτόχρονα μας ξεδιπλώνει στην Χριστιάνα Ξενοφώντος ένα ολόκληρο κόσμο γεμάτο ήχο, αρχιτεκτονική και έρωτα!
08/07/20221 hour 8 minutes 25 seconds
Episode Artwork

Τι μπορείς ΕΣΥ να κάνεις - Λεωνίδας & Γιάννος | Ε268

Oι επερχόμενες προεδρικές εκλογές είναι κοντά και η πλειάδα υποψηφίων προέδρων δίνει ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο, ή μήπως όχι; Λεωνίδας και Γιάννος μιλάνε για την επικοινωνία των υποψηφίων προέδρων, τη σημασία της προσωπικότητας και την επικοινωνία στο διαδύκτιο και όχι μόνο, για σύνδεση με τους αμέτοχους νέους καθώς και τις ευθύνες όσων με την αποχή τους αφήνουν την τύχη των ζωών τους στα χέρια αυτών που 'αποφασίζουν'.
07/07/20221 hour 1 minute 35 seconds
Episode Artwork

Από την 'καλή' και από την ανάποδη - Κώστας Ηλία | 433 series E11

Ο Κώστας Ηλία γνωρίζει τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου και από την καλή και από την ανάποδη. Μιλά στον Πανίκο Κωνσταντίνου για τις μεταγραφές των Κάστανου και Λαϊφη, για το πρωτάθλημα μας, για αυτούς που φέρουν ευθύνες για τα 'όμορφα και τα άσχημα' μαζί, για τους επενδυτές και για τα προβλήματα στις μικρότερες κατηγορίες.
04/07/20221 hour 22 minutes 6 seconds
Episode Artwork

Nirvana - Μιχάλης & Γιάννος | Ε267

Με αφορμή τη συζήτηση περί εκτρώσεων και την όλη συζήτηση περι δικαιωμάτων και ελεύθερης βούλησης των ανθρώπων για ευαίσθητα θέματα, Μιχάλης και Γιάννος μιλάνε για το πλαίσιου του σωστού και λάθους, το ρόλο που παίζει το νομοθετικό πλαίσιο, η κουλτούρα, η θρησκεία αλλά και πολιτικοί οι οποίοι ηγούντε μιας χώρας.
01/07/20221 hour 26 minutes 50 seconds
Episode Artwork

Όλα για όλα | Into The Orange Ε3

Το φετινό στοίχημα Ευρώπη είναι πιθανόν το πιο σημαντικό για την πορεία του ΑΠΟΕΛ. Η οικονομική στενότητα και το φάντασμα του χρέους επιβάλει μόνο επιτυχίες. Σε διαφορετική περίπτωση το μέλλον για την ομάδα προδιαγράφεται δύσκολο και το οικοδόμημα θα πρέπει να μπει σε διαφορετικού είδους συζήτηση. Μια τέτοια κάνουν στο σημερινό επεισόδιο οι Γιώργος και Πάνος.
01/07/20221 hour 24 minutes 23 seconds
Episode Artwork

Κατάδυση στα 80 μέτρα με μια ανάσα - Παύλος Κουρτέλλας | Τhe Reload Project E13

Η ελεύθερη κατάδυση μπορεί να σας ταξιδέψει σωματικά και ψυχικά. Ένας υδάτινος αθλητικός στοίβος που έχει μεγάλη προοπτική ανέλιξης στην χώρα μας. Ο Ανδρέας Γιάφας συζητά με τον εκπαιδευτή Παύλο Κουρτέλλα για την ελεύθερη κατάδυση στην Κύπρο.
29/06/202256 minutes 29 seconds
Episode Artwork

Επανεφεύρεση, εξέλιξη, πάθος - Λώρης Λοΐζιδης| From Zero To Hero E12

Ο Λώρης Λοΐζιδης, καλεσμένος στον Τάσο και τον Μιχάλη μιλάει για το παρόν και μέλλον της βιομηχανίας της υποκριτικής, των σειρών, του θεάτρου καθώς και της δημιουργίας και διοχεύτευσης περιεχομένου, την ύπαρξη ή όχι ποιότητας στο χώρο αλλά και την επίδραση στην μικρή κοινωνία της Κύπρου που είχαν και έχουν τα έργα του, μέσα από τις ιστορίες, τους χαρακτήρες καθώς και ατάκες που δημιούργησε.
28/06/20221 hour 15 minutes 14 seconds
Episode Artwork

2023 ρόστερ σε εξέλιξη | Into The Orange E2

O στόχος του πρωταθλήματος για τον ΑΠΟΕΛ προϋποθέτει ενίσχυση σε σημαντικές θέσεις. Το τρίο του ITO series κουβεντιάζει για τις μέχρι τώρα ενισχύσεις της ομάδας, αυτές που θα έρθουν, καθώς και τα 'λάθη' τις περσινής χρονιάς που πρεπει να αποφύγει η ομάδα αν θέλει να επανέλθει στην κορυφή.
27/06/20221 hour 22 minutes 42 seconds
Episode Artwork

Καλώς τα παιδιά - Κώστας & Γιάννος | Ε266

Κώστας και Γιάννος μιλάνε για το στοίχημα της Ευρώπης για όλες τις κυπριακές ομάδες, την επιθυμία του Κώστα;;: να δούμε τουλάχιστον 4 ομάδες μας στους φετινούς Ευρωπαικούς ομίλους συμπεριλαμβανομένου του ΑΠΟΕΛ, την κατάληξη της ανασυγκρότησης του αιωνίου αντιπάλου, την πρόβλεψη του (!) για την πορεία του πρωταθλητή Απόλλωνα για την σεζόν που έρχεται, και την μετά Τιμούρ εποχή στο Βαρώσι.
26/06/20221 hour 27 minutes 55 seconds
Episode Artwork

Να είσαι θρασύς και υπομονετικός με τα όνειρά σου - Σουζάνα Πετρή | YOUth Inspire E4

Το τέταρτο επεισόδιο του YOUthInspire είναι φτιαγμένο από πηλό και μέταλλο δια χειρός Σουζάνας Πετρή. Απομυθοποιεί την έννοια "trend" στην κεραμική και παρασύρει τη Χριστιάνα Ξενοφώντος σε μια συζήτηση για την Κύπρο, την παλιά Λευκωσία, τα όνειρα και τις αποτυχίες.
25/06/202249 minutes 25 seconds
Episode Artwork

Κράμπος VS Παμπος [Guests Κάλια/ Πάμπος/ Αναστάσης] | Informal Entertainment S2E10

O Μαρίνος Χατζηβασιλείου και ο Mανώλης Αναστασίoυ φιλοξενούν την Κάλια Δρακατάκη που τους περνά ένα χέρι, στην συνέχεια συζητούν με τον Πάμπο Γρηγορίου για την Νέα Υόρκη, το MMA, πόσο ξύλο τρώει και πόσο κοντά είναι στον να μπει στο UFC. Τέλος μαζί με τον Αναστάση Χαραλάμπους μιλούν για τα σκατά του σκύλου, την πρωταθλήτρια 2022-23 PAFOS FC και τις Κυπριακές Υπερβολές
24/06/20221 hour 13 minutes 26 seconds
Episode Artwork

Πάφος φτιαγμένη για τίτλο - Χάρης Θεοχάρους | 433 series E10

O Γενικός Διευθυντής της Πάφος FC Χάρης Θεοχάρους, φιλοξενούμενος του Πανίκου Κωνσταντίνου, μιλάει για τους μεγαλεπίβολους στόχους της ομάδας, το όραμα στόχος για νέο γήπεδο, τη σημασία επιτυχιών της ποδοσφαιρικής ομάδας για ολόκληρη την πόλη καθώς και το πως προσεγγίζει ο ιδιοκτήτης της, Roman Dubov το project Πάφος FC στην προσπάθεια να σπάσει το 'κατεστημένο' των μεγάλων.
24/06/20221 hour 17 minutes 35 seconds
Episode Artwork

2022 σεζόν ήταν και πέρασε | Into The Orange Pilot Episode

Πάνος Χατζηνικολάου, Χαράλαμπος Κυριάκου και Γιώργος Αγαθοκλέους κάνουν ποδαρικό με το πρώτο καθαρά Αποελίστικο podcast series του καναλιού και μιλάνε για τη 'κακή' χρονιά που πέρασε για τον ποδοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ.
21/06/20221 hour 4 minutes 1 second
Episode Artwork

Αργεντίνικο ποδόσφαιρο. Περισσότερο από άθλημα - Κώστας Χατζηψάλτης | 433 series E9

Ως εκπρόσωπος παιχτών, ο Κώστας Χατζηψάλτης έχει γνωρίσει την Αργεντινή και τους αργεντίνους περισσότερο και από ταξιδιωτικό πράκτορα. Φιλοξενούμενος του Πανίκου Κωνσταντίνου, μιλάει για τα του επαγγέλματος, την 'δεύτερη' του πατρίδα και το ποδόσφαιρο στην Αργεντινή, γιατί είναι κάτι μεγαλύτερο από ένα άθλημα, τα μεγάλα ντέρπι, τον Ντιέγκο, τον Μέσι, τον Κεμπες, τον Μπατιστούτα, το ντέρπι Ρίβερ - Μπόκα και όχι μόνο, το πόσο δύσκολο για κάποιον ξένο να αποφασίσει να δει από κοντά τέτοιου είδους παιχνίδια καθώς και τις ομοιότητες με το δικό μας ποδόσφαιρο.
19/06/20221 hour 17 minutes 38 seconds
Episode Artwork

Επεσαν οι μάσκες - Mανώλης & Μαρίνος [Guest Μαρίνα Αβραάμ] | Informal Entertainment S2E9

Η Μαρίνα Αβραάμ, δημοσιογράφος και ιδιοκτήτρια του www.dolce.com.cy φιλοξενούμενή του Μαρίνος Χατζηβασιλείου και ο Μανώλη Αναστασίου συζητούν για την εποχή μετα την πανδημία, τα ταξίδια στο Ουάντι Ραμ Ιορδανία και Βαρκελώνη. Μιλούν για τον χωρισμό της Shakira με τον Piqué και την δίκη του Johnny Depp. Σχολιάζουν την ακρίβεια, για τις νέες τράπεζες φούρνους καθώς και τους κτηνοτρόφους, την δημοσιογραφία και τους Influencers.
17/06/20221 hour 3 minutes 23 seconds
Episode Artwork

Rocking on dreams and goals - Chris J. & Κωνσταντίνος [Minus One] | From Zero To Hero E11

Ο Сhris Ιωαννίδης και ο Κωνσταντίνος Αμερικάνος, φιλοξενούμενοι του Τάσου και Μιχάλη μιλάνε για τα τόσα χρόνια πορείας ενός από τα πιο γνωστά ροκ συγκροτήματα της Κύπρου, τους Minus One. Tα πάνω, τα κάτω, ιστορίες ροκ για 'αγρίους', οι προσωπικοί στόχοι και εκπλήρωση τους, η βιομηχανία της αγοράς των πρώτων χρόνων και η εξέλιξη της μέχρι σήμερα, η εμπειρία της Eurovision και τα μελλοντικά τους σχέδια, καθώς και οι συμβουλές τους στα νέα παιδιά που θέλουν να μπουν στην πίστα των 'παραστάσεων' τους.
17/06/20221 hour 40 minutes 24 seconds
Episode Artwork

Τρόπαιο ξανά στον Στρόβολο - Nίκος/ Simon & Λάζαρος | E265

O Κεραυνός επιστρέφει στους τίτλους και οι δύο αρχηγοί της ομάδας του Στροβόλου, Simon Michael και Νίκος Στυλιανού επισκέπτονται τον Λούη Νικολάου για να μιλήσουν για την επιτυχία του νταμπλ, την τελευταία φάση του πέμπτου τελικού και να λογοδοτήσουν σε ένα από τους πιο φανατικούς οπαδούς της ομάδας του Στροβόλου.
06/06/20221 hour 3 minutes 27 seconds
Episode Artwork

Απόλυτη ισορροπία - Ηλιάνα Χαραλάμπους [Mindy] | From Zero To Hero E10

Η Ηλιάνα Χαραλάμπους, φιλοξενούμενη του Τάσου και Μιχάλη μιλάει για τα 38 χρόνια επιχειρηματικής δραστηριότητας του Mindy Boutiques, μιας οικογενειακής επιχείρησης η οποία βασίζεται στην αγάπη, το μεράκι καθώς και τους προσωπικούς στόχους 3 γυναικών. Η ίδια, ως СEO της επιχείρησης μιλάει για τις δυσκολίες, τα σκαμπανεβάσματα και τις προκλήσεις της αγοράς για ανάπτυξη αλλά και επιβίωση, συμβουλεύει τις νέες γενιές που προσπαθούν και επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στη συγκεκριμένη αγορά καθώς και το κατα πόσο θα επέλεγε το ίδιο 'μονοπάτι' αν είχε την ευκαιρία να ξεκινήσει από την αρχή.
05/06/20221 hour 25 minutes 57 seconds
Episode Artwork

Ομόνοια. 10 χρόνια μετά - Ανδρέας Κάντηλος & Κόκος Μηνά | 433 series E8

10 χρόνια μετά την τελευταία κατάκτηση κυπέλου, Ανδρέας Κάντηλος και Κόκος Μηνά μιλάνε παρέα με τον Πανίκο Κωνσταντίνου για την φετινή σεζόν της ομάδας. Η αποτυχία του πρωταθλήματος, η επιτυχία του κυπέλλου, ο Μπεργκ και ο Λένον, το στοίχημα της Ευρώπης, η άποψη τους για την Ομόνοια 29Μ και οι συγκρίσεις του ποδοσφαίρου σήμερα, με το ποδόσφαιρο της εποχής τους.
04/06/20221 hour 31 minutes 14 seconds
Episode Artwork

Θκυό Λόγια για την ισότητα - Παναγιώτα Πολυκάρπου | YOUth Inspire E3

Η Χριστιάνα Ξενοφώντος φιλοξενεί την Παναγιώτα Πολυκάρπου η οποία μας βάζει στον κόσμο του Θκυο Λόγια. Πως προέκυψε το έργο, τι είναι το Girls in STEAM academy και πως η ακαδημία ενδυναμώνει νεαρά κορίτσια για να ακολουθήσουν την καριέρα που θέλουν. Με 'Θκυό Λόγια', πως μπορούμε να πετύχουμε την ισότητα των φύλων.
03/06/202243 minutes 52 seconds
Episode Artwork

Mothers for Peace - Κατερίνα, Pembe, Aysenur & Ελένη | Mamma Mu E1

For the very first time, in front of cameras and for the whole world to see, two Turkish Cypriot mothers and two Greek Cypriot mothers sit down to discuss their thoughts, worries, and hopes about raising children in a country of conflict and division. Having recently completed a workshop on peace, leadership and mediation with a group of Cypriot women from all over the island, Eleni Antoniou, Pembe Mentesh, Katerina Stephanou and Aysenur Talat discuss what it was like as young girls growing up, the stories and narratives they were told about the war and about ‘the other side’. They unpack the intergenerational trauma they saw and still see in our society, their role as mothers with children who want to move past the fighting and the conflict and what they believe can be done to heal the wounds.
02/06/20221 hour 25 minutes 49 seconds
Episode Artwork

Η ΑΕΚ επέστρεψε - Ιωσήφ Φράγκος | 433 series E7

Το μέλος του Δ.Σ. της ΑΕΚ Λάρνακας, Ιωσήφ Φράγκος, φιλοξενούμενος του Πανίκου Κωνσταντίνου μιλάει για τη φετινή χρονιά της ομάδας. Τα σημαντικά γεγονότα που ξεχώρισαν από μια σεζόν που βρίσκει τους 'Σκαλιώτες' στο Champions League, καθώς και τα πλάνα για τη συνέχεια.
31/05/20221 hour 13 minutes 42 seconds
Episode Artwork

Απόλλων. 16 χρόνια μετά - Άθως Παπαμιχαήλ & Κώστας Κωνσταντινίδης | 433 series E6

O Πανίκος Κωνσταντίνου φιλοξενεί τους δημιουργούς του Apollon1954 Retro Stories Άθω Παπαμιχαήλ και Κώστα Κωνσταντινίδη σε ένα επεισόδιο μόνο Απόλλων. Από τα χρόνια της απογοήτευσης, της πίκρας και της αναμονής στο 2022 και το νέκταρ του πρωταθλήματος, 16 χρόνια μετά το προηγούμενο. Πως το φετινό πρωτάθλημα και το νέο γήπεδο μπορούν να παίξουν ρόλο στο να παραμείνει ο Απόλλωνας στην κορυφή και το μεγάλο στοίχημα της οικογένειας του 'Θεού' για τη νέα σεζόν.
26/05/20221 hour 10 minutes 40 seconds
Episode Artwork

Η γη της Σιεφτα - Ελιας [Guest Liam Ireland] | Informal Entertainment S2E8

O Liam Ireland από την σειρά «Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ» φιλοξενούμενος του Μαρίνου Χατζηβασιλείου και Mανώλη Αναστασίου, συζητούν για το θέατρο και την τηλεόραση, την Αγγλία, την Κρήτη, την Κύπρο και πως θα κλείσετε φτηνά αεροπορικά εισιτήρια. Αποκαλύπτουν, γιατί δεν είναι καλό να παντρευτείς είτε από το Zoom, ή το Avatar των ονείρων σου ή και τον εαυτό σου, και πως πραγματικά είναι τα αρσενικά παλιάς κοπής
25/05/20221 hour 23 seconds
Episode Artwork

Δύο κόσμοι αναμεσά μας - Σωτήρης Ιωάννου | Ε264

O Γιάννος Τράν φιλοξενεί τον νεαρότερο βουλευτή της κυπριακής βουλής Σωτήρη Ιωάννου, και κάνουν συζήτηση για θέματα τα οποία επιφυλάσσουν πιθανή διαφωνία ιδεολογικών, φιλοσοφικών, θρησκευτικών, ιστορικών, κοινωνικών και πολιτικών απόψεων, μεταξύ των δύο.
24/05/20221 hour 40 minutes 57 seconds
Episode Artwork

Κάνε εκείνο που γουστάρεις - Μιχάλης Μιχαηλίδης | YOUth Inspire E2

Ο Μιχάλης Mιχαηλίδης έκτισε "τούβλο-τούβλο" τη δική του βιολογική φάρμα. Φιλοξενούμενος της Χριστιάνας Ξενοφώντος, εξηγεί πως άλλαξε στροφή στην καριέρα του και πως η αγάπη του για τη γη τον οδήγησε αρχικά στην Αυστραλία και τα τελευταία 2 χρόνια στο Nomads Farm
21/05/202248 minutes 10 seconds
Episode Artwork

Next season please - Κώστας & Γιάννος | E263

16 χρόνια μετά ο Απόλλωνας κατακτά το θρόνο του κυπριακού ποδοσφαίρου. Κώστας και Γιάννος μιλάνε για το πως εξελίχθηκαν σε γκράν γκινιόν οι τελευταίες αγωνιστικές μέχρι την κατάληξη, το φαβορί και το αουντσάιντερ για το πρωτάθλημα της νέας χρονιάς από τώρα καθώς και το κατα πόσο η Ομόνοια θα κατακτήσει 'εύκολα' ή δύσκολα το φετινό κύπελο αν θέλει να αποφύγει τα 'ψυχολογικά' μιας 'κακής' χρονιάς.
18/05/20221 hour 6 minutes 37 seconds
Episode Artwork

Old School Stories - Χάρης Χατζηπαύλου | 433 series E5

O Xάρης Χατζηπαύλου επιστρέφει στο Netcast Zone καλεσμένος του Πανίκου Κωνσταντίνου και μιλάνε για ποδόσφαιρο, τέχνη και κοινωνία. Που βρίσκεται η κοινωνία σήμερα, πως το ποδόσφαιρο αντικατοπτρίζει το επίπεδο και την παιδεία έξω από τα γήπεδα, ποιές οι διαφορές των οργανωμένων οπαδών της δεκαετίας του 90 με σήμερα, ποιές οι ευθύνες του κράτους και της αστυνομίας αλλά και των παραγόντων για την ύπαρξη του χουλιγκανισμού στο ποδόσφαιρο και τι θα άλλαζε ο ίδιος αν μπορούσε να έχει λόγο στα τεκτενόμενα, τόσο στα της χώρας αλλά και του ποδοσφαίρου.
17/05/20221 hour 8 minutes 56 seconds
Episode Artwork

Aνάπτυξη θεματικών αγώνων εκτός πόλεων - Σωτήρης Μαύρος | Τhe Reload Project E12

Η Κύπρος μας προσφέρεται για ανάπτυξη θεματικών αγώνων αποκεντρομενων από τις μεγάλες λεωφόρους των πόλεων. Η προετοιμασία για τη διεξαγωγή ενός αγώνα είναι πολύσυνθετη και ξεκινά αρκετούς μήνες πριν. Όταν η επιτυχία της διοργάνωσης βρίσκεται και στα χέρια των κατοίκων της περιοχής τότε αναγάγει το αγώνα σε μια πραγματική γιορτή άσκησης, φιλοξενίας και προσφοράς. Ο Ανδρέας Γιάφας συζητά με τον Σωτήρη Μαύρο διοργανωτή αθλητικών εκδηλώσεων για την προοπτική του αθλητικού προϊόντος στο νησί μας.
15/05/202259 minutes 9 seconds
Episode Artwork

Το πρίν, το τώρα και το μετά - Νεκτάριος Αλεξάνδρου | 433 series Ε4

ΑΠΟΕΛ, Τσάμπιονς Λιγκ, Γιοβάνοβιτς, Κρίστιανσεν, αποδυτήρια, κρύο, πέναλτι, νοοτροπία, Ελλάδα, μια πόλη μια ομάδα, μπουζούκια, αθλητικό σχολείο, το διαζύγο, όλα αυτά με τους Πανίκο Κωνσταντίνου και Νεκτάριο Αλεξάνδρου σε ένα απολαυστικό podcast.
14/05/20221 hour 6 minutes 19 seconds
Episode Artwork

Δεν με νοιάζει, δεν ρωτάω, η ζωή τι θα μου φέρει | Informal Entertainment S2E7

Στο πρώτο μέρος ο Δασκαλάκος (Φεσάς Ανδρέας) ήταν λεβεντιά και στο δεύτερο μέρος μια κυρία (Κάλια Δραγατάκη) στα μπουζούκια συναντιόνται στο Road Trip και ξεδιπλώνουν τις γνώσεις τους, και ανοίγουν την καρδιά τους, στον Μαρίνο Χατζηβασιλείου και ο Μανώλη Αναστασίου. Συζητούν για επενδύσεις, blockchain, metaverse, NFT, ιδιωτικά Jet, σκληροπυρηνική πορνογραφία, καμάκι, podcast, ροζ sυννεφάκια, στερεότυπα, και για την αναμόρφωση της Μακαρίου και Στασικράτους
13/05/20221 hour 11 minutes 32 seconds
Episode Artwork

Λίγο πριν το τέλος - Λούης & Κώστας | Ε262

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής χρονιάς, Κώστας και Λούης μιλάνε για τις τελευταίες 'παραστάσεις' στο κυπριακό σκηνικό, (πρωτάθλημα και κύπελο)που απομένουν για να 'κλείσει' η σεζόν, μετά το σούπερ ντέρπι κορυφής Απόλλων - ΑΠΟΕΛ, καθώς και τις προκρίσεις Ομόνοιας και Εθνικού, στον φετινό τελικό κυπέλλου.
12/05/202258 minutes 5 seconds
Episode Artwork

Υπευθυνότητα επιχειρήσεων. Απαραίτητη μετάβαση - Ιωάννα Παναγιώτου | Η ώρα για το περιβάλλον E16

Μια Κουβέντα του Κυριάκου Παρπούνα για τα περιβαλλοντικά και τη βιωσιμότητα με την τέως Επίτροπο Περιβάλλοντος και πρώην Γενική Γραμματέα του Κινήματος Οικολόγων Κ. Ιωάννα Παναγιώτου.
11/05/20221 hour 13 minutes 8 seconds
Episode Artwork

Mαζί με τον Δημήτρη | Ε11 - Νατάσα Χρήστου

Φιλοξενούμενη του Δημήτρη Δημητρίου η Νατάσα Χρήστου, μέλος της Ομάδας Gardens Of The Future. Μάθαμε πως αξιοποιείται η γενιά των wisdom, πως ένα παλιό κτήριο μπορεί να γίνει φυσικός πνεύμονας εντός της πόλης και πως μπορεί κάποιος να ψηφίσει τον κήπο ως τον καλύτερο της Ευρώπης!
10/05/202225 minutes 37 seconds
Episode Artwork

Πίσω απ'την βιτρίνα - Χριστιάνα Αριστοτέλους | From Zero To Hero E9

Για να φτάσει εδώ που έφτασε η Χριστιάνα Αριστοτέλους θυσίασε αρκετά από νεαρή ηλικία και είναι κάτι που αν γύριζε το χρόνο πίσω θα ήθελε να δώσει κάποια από αυτά στον εαυτό της. Φιλοξενούμενη του Τάσου και Μιχάλη, μιλάει για την καριέρα της, για το πως ισορροπεί ρόλους συζύγου, παρουσιάστριας και μητέρας, τους στόχους της για το μέλλον και τη διαχείριση της άποψης της κοινής γνώμης για αυτή από 'φίλους' και 'εχθρούς'.
03/05/20221 hour 22 minutes 46 seconds
Episode Artwork

Αθλητισμός. Μαθήματα Ζωής - Ανδρέας Ιακώβου | Τhe Reload Project E11

Ο Ανδρέας Ιακώβου κατάφερε να συμπύκνωσει την ουσία του αθλητισμού μέσα από την έκδοση του βιβλίου του "Αθλητισμός: Μαθήματα Ζωης". Μια συζήτηση με τον Ανδρέα Γιάφα για τα πολλαπλά μηνύματα που μεταφέρει σε μια κοινωνία που ταλανίζεται από σωρεία προβλημάτων και προκλήσεων.
02/05/202240 minutes 51 seconds
Episode Artwork

Η ουσία βρίσκεται στα απλά - Ρένος Ευαγγελάκης | YOUth Inspire E1

Στο πρώτο επεισόδιο του YOUth Inspire καλεσμένος της Χριστιάνας Ξενοφώντος είναι ο Ρένος Ευαγγελάκης. Μιλάει για τις μέρες που ήταν σε κώμα, πως επανέφερε το σώμα του με διαρκή προσπάθεια και πως τελικά η ομορφιά βρίσκεται στα απλά.
30/04/202237 minutes 16 seconds
Episode Artwork

Τα στημένα στο χώρο του ποδοσφαίρου - Ανδρέας Βιολάρης | 433 series Ε3

Τα στημένα στο χώρο του ποδοσφαίρου είναι πάντα θέμα επίκαιρο. Ο Πανίκος Κωνσταντίνου με τον Ανδρέα Βιολάρη ανοίγουν το «καυτό» θέμα σε μια κουβέντα με προσωπικά βιώματα, διαπιστώνουν τα κενά και παίρνουν παραδείγματα από εξωτερικό προτείνοντας λύσεις που θα βοηθήσουν και το δικό μας πρωτάθλημα.
30/04/20221 hour 12 minutes 6 seconds
Episode Artwork

Αν όλα τα παιδιά της Γης - Μαρίνος & Μανώλης | Informal Entertainment S2E6

Τι σχέση έχει ο Elon Mask, o Stavento, o Mαρτάς και Will Smith; Όλοι χωράνε σε μια συζητηση με τα δικά μας παιδιά, Μαρίνος Χατζηβασιλείου και Manolis Anastasiou. Φιλοξενούν άλλα παιδιά, και συγκρίνουν το Tik Tok και το Instagram. Αναπολούν τα Σχολικά τους χρόνια και συγκρίνουν την Κύπρο με το Metaverse. Τα Κρουσμένα ανέκδοτα δεν λείπουν και περιμένουν από εσάς να στείλετε τα δικά σας και να κερδίσετε 2 δώρα από το https://www.meluxuryproducts.com!
29/04/202254 minutes 4 seconds
Episode Artwork

Σχέσεις, συναισθήματα, κακοποιήσεις, έλεγχος - Κώστας & Γιάννος | Ε261

Κώστας και Γιάννος μιλάνε για τις σχέσεις των ανθρώπων και τα πράγματα που κρύβονται σε κάθε σχέση, πίσω από τα μάτια του περίγυρου και της κοινωνίας, για τα ημιτελικά κυπέλου, για την προσπάθεια του Απόλλωνα να χάσει το πρωτάθλημα, απαντάνε σε ερωτήσεις φίλων της εκπομπής και για αλλαγή, δοκιμάζουν μπέργκερ και κρίνουν.
29/04/20221 hour 48 minutes 19 seconds
Episode Artwork

Το επόμενο θα είναι καλύτερο - Φώτης Γεωργίδης | From Zero To Hero E8

Για τον Φώτη Γεωργίδη η επιτυχία του Κάμπινγκ είναι από τη μια το big break του, σε κάτι το οποίο ήθελε καιρό να δουλέψει, ωστόσο αυτή η 'στιγμή' δεν ήρθε τυχαία και ούτε σε μία νύχτα. Παρέα με τον Μιχάλη και Τάσο, μιλάει για τα 'μυστικά' της σειράς, τις εμπνεύσεις, τα λάθη, τα παθήματα-μαθήματα, για τα μελλοντικά του πλάνα αλλά και γιατί ο ίδιος θεωρεί μέτρια τη σειρά.
27/04/20221 hour 33 minutes 31 seconds
Episode Artwork

Σέλτικ - Ρέϊντζερς. Μια σχέση μίσους - Πέτρος Χατζηχριστοδούλου | 433 series Ε2

Από την πρώτη ημέρα που δημιουργήθηκε το ποδόσφαιρο πολλά ντέρμπι σε όλες τις «γωνιές» της γης κουβαλούν ιστορίες πίσω τους. Υπάρχει και ένα ντέρμπι μοναδικό στον κόσμο το οποίο ξεκίνησε πριν δημιουργηθεί καν το ποδόσφαιρο! Από το 16ο αιώνα και κυρίως στον 17ο αιώνα στον τριακονταετή πόλεμο μπορεί να βρει κάποιος την πηγή της κόντρας Σέλτικ- Ρέϊντζερς. Ο Πανίκος Κωνσταντίνου συζητά μαζί με τον Πέτρο Χατζηχριστοδούλου (που ήταν παρόν στο ποδοσφαιρικό αντίο του Νιλ Λένον προπονητή της Ομόνοιας) για την κόντρα αιώνων των Καθολικών της Σέλτικ με τους Προτεστάντες της Ρέϊντζερς.
27/04/20221 hour 17 minutes 47 seconds
Episode Artwork

To δαιμόνιο μέσα μας - Μιχάλης & Γιάννoς | Ε260

Μιχάλης και Γιάννoς μιλάνε για το δαιμόνιο μέσα μας το οποίο καθορίζει αυτά που σκεφτόμαστε, αυτά που πιστεύουμε, αυτά που πράττουμε και για αυτά που παθιαζόμαστε, χωρίς η επιστήμη να μπορεί να καθορίσει από που προέρχεται αυτή η ορμή.
25/04/20221 hour 24 minutes 54 seconds
Episode Artwork

Χιούμορ. Ευφυΐα, υποκειμενικότητα ή συντηρητισμός; - Κρυσταλ Χριστοφή & Παύλος Παυλίδης | Ε259

H Kρύσταλ και ο Παύλος είναι δύο νεαρά παιδιά, της Stand Up Comedy κοινότητας που μαζί με όλους τους άλλους προσπαθούν να καθιερώσουν το Stand Up Comedy σαν μια εμπειρία όπως την γνωρίζουμε εδώ και χρόνια στο εξωτερικό. Υπάρχουν όμως κάποια εμπόδια στο εγχείρημα αυτό. Η αποδοχή των κυπρίων στο χιούμορ και το ιδιαίτερο περιεχόμενο των κωμικών στις σκηνές και το στοίχημα της οικονομικής επιβράβευσης από τη μικρή προς το παρών αγορά της χώρας, ώστε η ασχολία τους να γίνει καριέρα.
23/04/20221 hour 16 minutes 56 seconds
Episode Artwork

Hermosa beach - Malindi beach ένα τσιγάρο δρόμος - Γιάννης Τουμαζής | Ε258

Ο Γιάννης Τουμαζής, φιλοξενούμενος του Λούη Νικολάου, μιλάει για την ημι-επαγγελματική ενασχόληση του με το beach tennis στο Λος Άντζελες, την αγάπη του για ένα πολύ ωραίο και ιδιαίτερο άθλημα, τα ταξίδια στην Αρούμπα καθώς και τα μέρη που μπορεί κάποιος να προπονηθεί, σχεδόν σε όλες τις πόλεις τις Κύπρου.
20/04/202257 minutes 51 seconds
Episode Artwork

To μέλλον είναι τώρα - Γιώργος Μαλέκκος | From Zero To Hero E7

O ΓΔ και ιδρυτής της Powersoft Cyprus, μιλάει παρέα με τον Μιχάλη και Τάσο για την τεχνολογία του χθές, του σήμερα και του ΜΕΤΑ-αύριο και πως αυτή αλλάζει τον κόσμο, τα επαγγέλματα, τις συνήθειες των ανθρώπων αλλά και την ανάγκη των εταιρειών να δούν πέρα από την 'μύτη' τους και να αφουγκραστούν την ανάγκη για καινοτομία. Για τον ίδιο ωστόσο, τα συστατικά πλοήγησης ενός επιχειρηματία παραμένουν τα ίδια, ειλικρίνεια, αφοσίωση, θυσίες, συνεχές μάθηση και σεβασμός στην αγορά και τις 'συμπεριφορές' της.
20/04/20221 hour 35 minutes 23 seconds
Episode Artwork

Θρύλος για πάντα - Τάκης Αντωνίου | Ε255 Μέρος 2ο

O πόλεμος είναι μια εμπειρία που αν δεν την ζήσεις τι να πεις; Ο Τάκης Αντωνίου, ζώντας τα γεγονότα του 74 τόσο πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και σαν αιχμάλωτος πολέμου μετά, μιλάει για ένα συναίσθημα που μοιάζει να μην είναι πραγματικό, σαν όνειρο. Στο 2ο μέρος της φιλοξενίας του στο Netcast, ανατρέχει 48 χρόνια πίσω στο χρόνο και μιλάει για τον 'ξεχασμένο' πόλεμο που δεν πρέπει να ξεχνάμε και να λειτουργεί σαν φάρος για το μέλλον.
18/04/202245 minutes 45 seconds
Episode Artwork

Kάρτα οπαδού ήταν και πέρασε; - Κωστής Ευσταθίου | 433 series E1

Ο Πανίκος Κωνσταντίνου συζητά την πρόταση νόμου του Βουλευτή της ΕΔΕΚ, Κωστή Ευσταθίου και τις αλλαγές που προτείνει για την κάρτα φιλάθλου. Οι προθέσεις των άλλων κομμάτων, το μητρώο φιλάθλων, η θέση του για όσους έχουν ήδη εκδώσει κάρτα, ο φόβος περί επεισοδίων, η επιστροφή των οργανωμένων του ΑΠΟΕΛ, το σχόλιο του για τους οπαδούς της Ομόνοιας 29ης Μαίου, πότε θα συζητηθεί η πρόταση στη βουλή κλπ.
18/04/202246 minutes 46 seconds
Episode Artwork

GoodFellas Vs DogFellas | Informal Entertainment S2E5

Τα δικά μας καλά παιδιά (Gοodfellas) Μαρίνος Χατζηβασιλείου και ο Μανόλης Αναστασίου φιλοξενούν τους DogFellas, Χρίστο Σαββίδη και Mike Φωτίου σε ένα επεισόδιου που μετρούν ποιος έχει πιο μακριά … μαλλιά, κουβέντα για τον βιγκανισμό, τους Pescatarian και για συμπληρώματα δια(σ)τροφής. Γενικά δεν αφήνουν τίποτε ασχολίαστο. Χρήση κράνους απαραίτητη.
15/04/20221 hour 11 minutes 22 seconds
Episode Artwork

Women in Business (The FuelHouse sisters) - Μέλανη & Ναταλία | Ε257

Η Mέλανη και Ναταλία Στεφανίδου φιλοξενούν τον Λούη Νικολάου στο πρώην θρυλικό Vivendi, νυν FUELhouse, τον νέο και πρωτοποριακό χώρο γυμναστική και όχι μόνο της Λευκωσίας. Οι δύο αδερφές μιλάνε για την ιδέα πίσω από τη δημιουργία, τις πολλές ώρες έρευνας και αφοσίωσης, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι νεαροί επιχειρηματίες σήμερα καθώς και την ανάγκη τέτοιου είδουν start ups να είναι κάτι περισσότερο από απλά επιχειρήσεις.
15/04/20221 hour 7 minutes 36 seconds
Episode Artwork

Όποιος το θέλει περισσότερο - Κώστας & Γιάννος | Ε256

Kώστας και Γιάννος μιλάνε για το πρωτάθλημα που 'δεν θέλει' ο Απόλλωνας, το φάντασμα του επίδοξου πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ που στοιχειώνει όλους τους άλλους, την επιστροφή των πορτοκαλί στα γήπεδα, την ιδιαίτερη 'σχέση' του Ουαρντά με τους ΑΠΟΕΛίστες, το 'сomeback' της Ομόνοιας για το κύπελο και τις 'μαύρες σκιές' που αφήνονται στις πλάτες του αγγελικά πλασμένου κυπριακού ποδοσφαίρου. Η κουβέντα για μπάλα στο [00:28:53]
14/04/20221 hour 29 minutes 1 second
Episode Artwork

Θρύλος για πάντα - Τάκης Αντωνίου | Ε255 Μέρος 1ο

Ο Τάκης Αντωνίου φιλοξενούμενος του Γιάννου Τράν, μιλάει στο 1ο μέρος του επεισοδίου για τον ΑΠΟΕΛ, όπως τον έζησε ο ίδιος μέσα από τη δική του ματιά. Το πρώτο συναπάντημα με την ομάδα του σαν ποδοσφαιριστής, το πήγαινε-έλα Αθήνα Λευκωσία κάθε βδομάδα για 5 χρόνια για τα παιχνίδια και τις σπουδές, το πρωτάθλημα του 72-73 που δεν 'γράφτηκε ποτέ', η 'χαμένη' δεκαετία του 70' και η Ομόνοια, η χρονιά στην Α' Εθνική και η Χούντα, ο ΑΠΟΕΛ του σήμερα, η άποψη του για τον Πρόδρομο και το ερώτημα που θέτει στον κάθε ΑΠΟΕΛίστα εν μέσω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης της ομάδας.
13/04/20221 hour 5 minutes 45 seconds
Episode Artwork

Στόχους, όχι όνειρα - Mάριος Πριάμος Ιωαννίδης | From Zero to Hero E6

Φιλοξενούμενος του Τάσου και του Μιχάλη, ο Μάριος Πριάμος μιλάει για το που βρίσκεται σήμερα η καριέρα του, πως τον βοήθησε η επιτυχία του Survivor πριν 5 χρόνια, γιατί από μόνη της η επιτυχία κάποιων σε ένα τηλεοπτικό show δεν είναι αρκετή και γιατί η συνέπεια και η οριοθέτηση στόχων είναι πολύ πιο σημαντική από τα όνειρα και τις προσωπικές επιθυμίες.
12/04/20221 hour 47 seconds
Episode Artwork

Τίποτα δεν πετυχαίνει τυχαία - Χριστόφορος Φραντζής | Ε254

Οι περισσότερες ιστορίες 'επιτυχίας' έχουν μια σινεματική αρχή και ένα όμορφο αποτέλεσμα το οποίο προμυνείει ανάλογη συνέχεια. Για τον Χριστόφορο Φραντζή, η συνέχεια είναι το τέλος οριστικά ενός κύκλου, του προσωπικού του startup το οποίο απογειώθηκε ελέω πανδημίας, για λόγους οι οποίοι είναι μεγαλύτεροι από τα χρήματα και την ανάπτυξη μιας επιχείρησης. Μεταξύ άλλων μιλάμε και για την ανάμειξη του στα της Ομόνοιας 29Μ, το πλάνο της επόμενης χρονιάς καθώς και τη συσχέτιση της σωστής στρατηγικής για οτιδήποτε κάνεις, είτε είναι μια ποδοσφαιρική ομάδα είτε μια οικογενειακή επιχείρηση.
07/04/202252 minutes 17 seconds
Episode Artwork

Δρομέας ορεινού τρεξίματος - Βίκτωρ Λεωνίδου | Τhe Reload Project E10

Για τους δρομείς ορεινού τρεξίματος η ελευθερία βρίσκεται ανάμεσα στα απόκρημνα βουνά, αρωματικά δάση και τα τραχιά μονοπάτια. Μια συζήτηση για το τρέξιμο στο βουνό μεταξύ του Ανδρεάς Γιάφα και του λάτρη του σπορ Βίκτωρα.
05/04/202248 minutes 1 second
Episode Artwork

Δοκίμασε, απότυχε για να πετύχεις - Νίκος Μεσολογγίτης | From Zero to Hero E5

Για τον Νίκο Μεσολογγίτη η δημιουργία και επιτυχία του brand Ojo Sunglasses ξεκίνησε από πολύ παλιά, όταν η σκέψη για επιχειρηματικότητα περιτριγύριζε στο μυαλό του. Φιλοξενούμενος του Μιχάλη και Τάσου μιλάει για τα συστατικά της επιτυχίας ενός κυπριακού franchise με παρουσία και στο εξωτερικό, καθώς και τη φιλοσοφία που τον οδηγεί να συνεχίζει να επενδύει το χρόνο του, για περαιτέρω ανάπτυξη.
04/04/20221 hour 43 minutes 1 second
Episode Artwork

Walk In or Drive Through - Μαρίνος & Μανώλης | Informal Entertainment S2E4

Τι σχέση έχει ο Αζας με την Καραντώνη, ο Φαίδωνας με τον Mike Tyson την Shakira και τον Chuck Norris; Πως ήταν η παλιά τεχνολογία, πως η καινούργια και τι χρήσεις έχουν; Τι διάφορες έχει ένας Walk In Δικηγόρος με έναν Drive Trough; Όλες οι 'απαντήσεις' στο νέο επεισόδιο του Informal σε μια χαλαρή κουβέντα μεταξύ του Μαρίνος Χατζηβασιλείου και Μανώλη Αναστασίου.
01/04/202252 minutes 11 seconds
Episode Artwork

Όσκαρ - Κώστας & Γιάννος | Ε253

Ο 'λευκός' Γουίλ, ο ταξικός διαχωρισμός και τα πολλαπλά στάρταντς, η αναβαθμισμένη 'ττενέκκα' του ΑΠΟΕΛ, ο επίδοξος πρωταθλητής Απόλλωνας, το κάζο της Ομόνοιας και τα 'καλά' παιδιά Σόουζα/ Ουαρντά στην ατζέντα του σημερινού επεισοδίου 'Κωστής & Γιαννής' [κουβέντα για μπάλα [1:00:00]
01/04/20221 hour 38 minutes 12 seconds
Episode Artwork

Chicane what? - Φρίξος Μασούρας | Ε252

Φρίξος Μασούρας και Λούης Νικολάου, ανανεώνουν το podcast ραντεβού τους σε αυτό το επεισόδιο για μια συζήτηση που σκοπό είχε να περιοριστεί στη Φόρμουλα 1 και τη νέα εκπλητική σεζόν που προδιαγράφετε ωστόσο η συζήτηση, περιείχε ποδόσφαρο, NFL, κάρτα οπαδού, κυπριακά γήπεδα και ιστορία.
30/03/20221 hour 24 minutes
Episode Artwork

Φύλα/Σεξουαλικότητες - Αχιλλέας Κουκκίδης | The Zookeeper E50

Μια συζήτηση της Άννας Κουκκίδη-Προκοπίου με τον κλινικό ψυχολόγο Αχιλλέα Κουκκίδη, με θέμα τα φύλα και την σεξουαλικότητα. Πως καταλήξαμε στα 68 διαφορετικά φύλα και στις 200 διαφορετικές κατηγορίες σεξουαλικότητας; Μήπως στην προσπάθεια να αποποιηθούμε τον binary διαχωρισμό, δημιουργούμε ακόμα περισσότερα στερεότυπα; Πόσο προχωρημένη είναι η κυπριακή κοινωνία να δεχτεί αυτή την ποικιλομορφία; Υπάρχει ακόμη ταμπού για την ομοφυλοφιλία και τις σεξουαλικές προτιμήσεις των γύρω μας στην Κύπρο;
26/03/202243 minutes 51 seconds
Episode Artwork

Αγάπα τον εαυτό σου, αγάπα το σώμα σου - Ναστάζια Σολομωνίδου | Ε251

Ναστάζια και Γιάννος μιλάνε για την ισορροπημένη διατροφή η οποία για τον κάθε άνθρωπο διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο ζωής του, σωματότυπο, ηλικία καθώς και επάγγελμα. Μπορεί η διατροφή και τρόπος ζωής του Κριστιάνο Ρονάλντο να φαντάζει ιδεατή ωστόσο όλοι μας, δεν είμαστε СR7.
24/03/202252 minutes 44 seconds
Episode Artwork

Από την Νέα Υόρκη στην παλιά Λευκωσία - Παναγιώτης Μέντζης (Ζανέττος)| From Zero to Hero E4

Το 1997 ο Παναγιώτης Μέντζης, γυρνώντας από Νέα Υόρκη, πέρασε από διάφορα πόστα μέχρι που τα έφεραν με τέτοιο τρόπο οι συνθήκες και αγόρασε την αρχαιότερη ταβέρνα της Κύπρου. Σήμερα η ταβέρνα Ζανέττος αποτελεί σημείο αναφοράς τόσο για τους Λευκωσιάτες αλλά και για όσους επισκέπτονται την πρωτεύουσα είτε από άλλες πόλεις, είτε από το εξωτερικό. Η 'επιτυχία' για τον Παναγιώτη δεν ήρθε μέσα σε μια μέρα αλλά μετά από μεράκι για δουλειά, αφοσίωση, εμπόδια, δυσκολίες καθώς και αγάπη προς τον 'πελάτη' και τους ανθρώπους που τον περιτριγυρίζουν.
23/03/20221 hour 36 minutes 15 seconds
Episode Artwork

Ενδομητρίωση, μια αόρατη πάθηση - Δρ. Ανδρέας Σταυρούλης | Ε250

Ο Μάρτιος είναι μήνας αφιερωμένος στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για την Ενδομητρίωση, μια ασθένεια που επηρεάζει την καθημερινότητα εκατομμυρίων γυναικών. Η Ελένη Αντώνιου, μπλόγκερ στο Georgie’s Mummy και δημιουργός του Mamma Mu podcast series συζητά με τον Δρ Ανδρέα Σταυρούλη, μαιευτήρα γυναικολόγο και ιδρυτή του Endometriosis & Fertility Centre του American Medical Centre, για το τι ακριβώς είναι αυτή η χρόνια πάθηση, γιατί κάποτε χρειάζεται μέχρι και 10 χρόνια για να γίνει διάγνωση, ποιοι είναι οι μύθοι και ποιες οι αλήθειες και οι διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν για αποτελεσματική αντιμετώπιση.
22/03/202258 minutes 49 seconds
Episode Artwork

Διεθνείς Σχέσεις - Δρ. Ιωάννης Μάζης | The Zookeeper E49

Μια συζήτηση της Άννας Κουκκίδη-Προκοπίου με τον Ομότιμο Καθηγητή Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής Θεωρίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δρ. Ιωάννη Μάζη. Πως φτάσαμε στην εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία; Ποιο μερίδιο ευθύνης μπορεί να έχουν για την ένταση που δημιουργήθηκε οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ; Ποιες οι ομοιότητες μεταξύ Ουκρανικού και Κυπριακού; Πως γίνεται η Τουρκία του Ερντογάν, ως εισβολέας και κατοχική δύναμη, να αποκτά ρόλο ειρηνοποιού και διαμεσολαβητή στο διεθνές σύστημα; Ποιο ρόλο παίζει τελικά το διεθνές δίκαιο στην πραγματικότητα που ζούμε;
19/03/202244 minutes 40 seconds
Episode Artwork

Στόχοι χωρίς πλάνο μια ουτοπία - Λεωνίδας & Γιάννος | Ε249

Λεωνίδας και Γιάννος μιλάνε για τους στόχους που βάζουμε και την αναγκαιότητα να πλαισιωθούν από ένα πιο συγκεκριμένο, παράλληλα ευέλικτο πλάνο ενεργειών, σε ένα περιβάλλον το οποίο αλλάζει κυριολεκτικά από χρόνο σε χρόνο. Πόσο σημαντικό είναι το κομμάτι των πωλήσεων, το marketing αλλά και η επιλογή των κατάλληλων ατόμων που θα πλαισιώσουν ένα οργανισμό, ώστε να φτάσει στον 'προορισμό' του.
16/03/20221 hour 13 minutes 7 seconds
Episode Artwork

Δουλειά, ταλέντο, αποτυχία, επιτυχία - Λούης Πατσαλίδης | From Zero to Hero E3

Για τον Λούη Πατσαλίδη, για να πετύχεις το στόχο σου, το ταλέντο από μόνο του δεν αρκεί. Χρειάζεται να βάλεις τις ώρες και την αφοσίωση σε αυτό που πιστεύεις εσύ οτι σε γεμίζει, χωρίς να ακούς την οποιαδήποτε αρνητική συμβουλή μιας και ο μόνος τρόπος να φτάσεις στην επιτυχία είναι να μάθεις πρώτα στην αποτυχία.
15/03/20221 hour 3 minutes 30 seconds
Episode Artwork

Ρωσία. Ιστορία βαμμένη με αίμα - Μιχάλης & Γιάννος | Ε246 Μέρος 2o

Στο 2ο μέρος του επεισοδίου, γύρω από το τι γίνεται στην Ουκρανία, Μιχάλης και Γιάννος ανταλλάζουν απόψεις αναφορικά με τα 'double standards' της ανθρωπότητας, των κρατών, των media, υπέρ/ κατά των 'εμπλεκομένων' χωρών τη σύγκριση με το δικό μας πρόβλημα με την Τουρκία και το κατα πόσο το Ουκρανικό είναι το ένα κακό των μυρίων που έπονται.
13/03/202259 minutes 55 seconds
Episode Artwork

Ομάδαρα κυπριακής πραγματικότητας - Λούης & Κώστας | Ε248

Λούης και Κώστας ψάχνουν να συγκροτήσουν το Δ.Σ., προπονητή και 11άδα που θα μπορούσε να απαρτήσει μια 'ξεχωριστή' ομάδα στα μέτρα της κυπριακής πραγματικότητας. Μεταξύ αυτού, μιλάνε για την επιλογή του νέου προπονητή της Ομόνοιας, το NBA καθώς και τις blockbuster εξελίξεις στο NFL.
12/03/20221 hour 19 minutes 19 seconds
Episode Artwork

Ψυχική Υγεία - Αχιλλέας Κουκκίδης & Πόλυ Γρηγορά | The Zookeeper E48

Μια συζήτηση της Άννας Κουκκίδη-Προκοπίου και του κλινικού ψυχολόγου Αχιλλέα Κουκκίδη με την Πόλυ Γρηγορά, η οποία υποφέρει με διπολική διαταραχή, με αντικείμενο τη ψυχική υγεία, τις ψυχικές ασθένειες και πως αυτές αντιμετωπίζονται στην χώρα μας. Ποια η διαφορά μεταξύ της ψύχωσης και της ψυχοπάθειας; Πόσο αναγκαία είναι η φαρμακευτική αγωγή για την καθημερινότητα ενός ασθενούς; Πως μπορεί αυτό το άτομο να ενταχθεί στο κοινωνικό σύνολο χωρίς στίγμα και διακρίσεις; Τι ακριβώς σημαίνει η δημιουργία ενός νέου ανθρωποκεντρικού μη-κυβερνητικού οργανισμού στον τομέα της ψυχικής υγείας;
12/03/20221 hour 8 minutes 12 seconds
Episode Artwork

Άλλο NAFTYS και άλλο Ναύτης - Μαρίνος & Μανώλης | Informal Entertainment S2E3

Ο Μαρίνος Χατζηβασιλείου και ο Μανώλης Αναστασίου κουβεντιάζουν για τον πόλεμο στην Ουκρανία, για τα NFT των Πορνοστάρ, την Βία στα Παραμύθια, την προέλευση των Κυπριακών παροιμιών. Αναπολούν την πρώτη τους τηλεοπτική συνάντηση, τα Κινούμενα σχέδια της εποχής τους και μοιράζονται στιγμές από μια κρουαζιέρα μετα από μεθύσι στην Αγία Νάπα.
11/03/202245 minutes 46 seconds
Episode Artwork

A hero next door - Ηρακλής Μιχαήλ | The Fridays Show E11

Ο Ηρακλής είναι ένας από τους πολλούς «ήρωες της διπλανής πόρτας»! Φιλοξενούμενος της Ιωάννας Λαμπροπούλου, μοιράζεται τη δική του περιπέτεια, με ποιους τρόπους κατάφερε να «βγει νικητής», πως θα μπορούσε να βοηθήσει ανθρώπους που περνούν παρόμοιες περιπέτειες, την αγάπη του για το cross-fit και τη ζωή του στην ομάδα των Fridays.
11/03/20221 hour 3 minutes 52 seconds
Episode Artwork

Τεχνικά επαγγέλματα. Κρυμμένοι επαγγελματικοί θησαυροί - Ηλίας Μαρκάτζιης | Ε247

Ο Ηλίας Μαρκάτζιης είναι ο γενικός διευθυντής της Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης. Φιλοξενούμενος στον Γιάννο Τράν, μιλάνε για την έλλειψη εργατικού προσωπικού σε θέσεις τεχνικών επαγγελμάτων, την άγνοια των νέων για τις προσδοφόρες προοπτικές τέτοιου είδους επαγγελμάτων, καθώς και την ευθύνη του εκπαιδευτικού συστήματος, των γονέων αλλά και του κράτους για ενημέρωση και καθοδήγηση των νέων προς αυτή την επαγγελματική κατεύθυνση.
10/03/20221 hour 4 minutes 14 seconds
Episode Artwork

Ρωσία. Ιστορία βαμμένη με αίμα - Μιχάλης & Γιάννος | Ε246 Μέρος 1ο

Ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι ένα δυσάρεστο γεγονός με ρίζες στην παλαιά ιστορία που φτάνει πίσω μέχρι τους Βίκινγκς και την εμφάνιση των πρώτων Σλάβικων φυλών. Μια ιστορία γεμάτη πολέμους, επιδρομές, κατακτήσεις, γενοκτονίες, πολιτική, οικονομία, θρησκεία αλλά και πολιτισμό για να φτάσουμε σήμερα στον Βλαδίμηρο Πούτιν και για τον, κατα αρκετούς αναλυτές, σχεδιασμό για αναβίωση της ιδέας ένωσης των Σλάβων κάτω από την σκέπη της μεγάλης Ρωσίας.
08/03/20221 hour 3 minutes 10 seconds
Episode Artwork

Ιατρική Φύλου. Η σημασία για την υγεία της γυναίκας - Δρ. Α. Σταυρούλης & Μ. Καηλίδης | E245

Ο γυναικολόγος Δρ. Ανδρέας Σταυρούλης και ο γενικός χειρούργος μαστού Δρ. Μιχάλης Καηλίδης, συζητούν με την Ελένη Αντωνίου, podcaster του Mamma Mu Series και μπλογκερ στο Georgie’s Mummy για την ανάγκη εξειδικευμένης φροντίδας υγείας για τις γυναίκας. Συζητάνε για τα επιστημονικά δεδομένα, που διαμορφώνουν ένα κόσμο που περιστρέφεται γύρω από το αντρικό σώμα με άμεσες επιπτώσεις στην υγεία και την ευζωία των γυναικών και κατα πόσο αυτά λαμβάνονται/ ερμηνεύονται μεροληπτικά. Λαμβάνει υπόψη ενας γιατρός, το φύλο του ατόμου που έχει απέναντι του, όταν κάνει εξέταση; Ποιές είναι οι διαφορές στην βιολογία των δύο φύλων και που οφείλονται?
07/03/20221 hour 7 minutes 46 seconds
Episode Artwork

What women think & feel - Μάχη/ Ελένη/ Δέσποινα/ Μιράντα | E244

Με αφορμή την πρόσφατη επανεκκίνηση της αγαπημένης σειράς Sex And The City με τίτλο And Just Like That και με τις πρωταγωνίστριες πλέον στα 50 τους, η Ελένη Αντώνιου, Μάχη Σολωμού, Δέσποινα Ευστάθιου και Μιράντα Ζαχαρίου, ως φανς της σειράς συζητούν τι τους άρεσε και δεν άρεσε, τι σημαίνει η σειρά για αυτές αλλά και για τις γυναίκες της γενιάς τους όπως επίσης για την αντιπροσώπευση στα media των γυναικών αυτής της ηλικίας και ότι τις αφορά. Προσοχή: Η συζήτηση περιέχει spoilers.
05/03/20221 hour 43 minutes 34 seconds
Episode Artwork

ΗΠΑ/ Ρωσία/ Ουκρανία - Νίκος Κατσουρίδης | The Zookeeper E47

Μια συζήτηση της Άννας Κουκκίδη-Προκοπίου με τον Νίκο Κατσουρίδη με θέμα την κρίση στην Ουκρανία και τον νέο άξονα που φαίνεται να σχηματίζεται ενάντια στην πρωτοκαθεδρία της Δύσης και των ΗΠΑ. Τι πραγματικά κρύβεται πίσω από την αντιπαράθεση του ΝΑΤΟ και της Ρωσίας σε σχέση με την Ουκρανία; Ποιες επιλογές των δύο μερών μας έφεραν ως εδώ; Ποιους πιθανούς κινδύνους αντανακλά για ολόκληρη την ανθρωπότητα η επιλογή της Ρωσίας να εισβάλει σε μια γειτονική της χώρα; Αλλάζει τελικά ο κόσμος που ζούμε και πως;
05/03/20221 hour 1 minute 55 seconds
Episode Artwork

Σολίστ Μπαλαρίνα - Αναστασία Πασχάλη | Ε243

Η Αναστασία Πασχάλη, μια από τις σπουδαιότερες εκπροσώπους χορού της Κύπρου στο εξωτερικό, φιλοξενούμενη του Λούη Νικολάου, μιλάει για τις πολλές θυσίες, τα ταξίδια, τις μεγάλες παραστάσεις, την σπουδαιότερη στιγμή στην καριέρα της και για την εσωτερική μας 'μάχη' να ανακαλύψουμε και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε κάνοντας αυτά που πρέπει για ν