Winamp Logo
Nej men ärligt Cover
Nej men ärligt Profile

Nej men ärligt

Swedish, Social, 1 seasons, 153 episodes, 3 days 22 hours 49 minutes
About
Det här är podden där Nicole Falciani och Tully Yayik pratar öppet och ärligt om precis allting. Ingen av tjejerna är rädda för att säga vad de tycker och tänker. Tully bor i Stockholm med sin fästman och snart två barn. Nicole lever "la dolce vita" i Rom tillsammans med sin kille och sin dvärgtax Frank. @Nicolefalciani @Tullyayik
Episode Artwork

20. Svensk sommar är så överskattat!

I dagens avsnitt avverkar vi sommaren hittills, var är egentligen Nicole? Och hur fan mår Tully efter allt? Är det okej att ej vara lyrisk över sommaren? Och givetvis avslutar de med en läsarfråga som Nicole inte känner sig manad att svara på.
25/07/202256 minutes 48 seconds
Episode Artwork

19. Våra pojkvänner gästar

Detta avsnitt blir det högt och lågt, varför har Nicole bajsat på Tullys toa? Vad bråkas det om? Hur uppdagades Nicoles ”nya” kille? Och vad säger Nicole i ett ljudmeddelande direkt efter första daten med Adem? Behöver man vara trevlig mot alla?
18/07/20221 hour 3 minutes 41 seconds
Episode Artwork

18. Älskade psykopat gästar

I dagens avsnitt har vi äran att ha Emilie Ohlsson som har podden älskade psykopat. Vi går igenom vilka som är de största red flaggen, hur man som kompis ska gå in för att hjälpa vad som skiljer en narsicist med en psykopat, vilken historia var den tyngsta? Hur klarar hon av att lyssna på så mycket och vad ledde henne hit.
11/07/202259 minutes 25 seconds
Episode Artwork

17. Vi tjafsar igen, vems sida är ni på?

Tjejerna har sitt första riktiga tjafs utanför podden och det behöver redas ut. Vad hände egentligen? Ghostade Nicole verkligen Tully? Överdriver Tully kanske litegrann? Förutom bråket pratas det om midsommar, hur viktigt det är med hjälm och hur dåliga svenskar är på att hantera stress. Nicole blir dessutom kränkt av två lyssnares meddelande på Instagram. Och givetvis är det en lyssnarfråga idag igen. Vart ser tjejerna sig själv om 5, 10 och 15 år?
04/07/202255 minutes 55 seconds
Episode Artwork

16. Var han otrogen?

Nicole och Tully är tillbaka i studion tillsammans med alldeles för mycket energi och glädje. Det blir ett spretigt avsnitt där tjejerna bland annat svarar på lyssnarnas frågor. Var Nicoles ex otrogen? Ska ens vänner betala om man skjutsar dom? Dessutom pratar dom om fördomar och kör en variant på mobilroulette där det uppdagas att Tully är mobilberoende. Det finns helt enkelt inga hemligheter.
27/06/202256 minutes 46 seconds
Episode Artwork

15. Final call for passenger Tolunay

I dagens avsnitt reder tjejerna ut hur länge Nicole egentligen ska stanna i och med att hon ÄLSKAR Rom så mycket, varför blev hon kvar en månad? Tully säger ifrån, varför är Nicole så aggressiv mot henne? Nicole berättar även om sin sjukdom.
20/06/202259 minutes 25 seconds
Episode Artwork

14. Dagen då tully blev en taxichaufför

Tully får i all hast ytterligare två barn slängda i ansiktet medan mamman är på fest. Varför är det viktigt att ta cellproven? Och vem kan sin kropp bäst egentligen. I dagens avsnitt stör sig Tully på något och det visar sig att Nicole är en sån person. Kommer deras relation hålla? Och givetvis en lyssnarfråga.
13/06/202245 minutes 12 seconds
Episode Artwork

13. Har inget förutom ett hål i hjärtat

Nicole är tillbaka med dunder och brak efter ett avsnitts frånvaro, varför var hon borta? Tully berättar allt om morsdag som spenderades i tårar och vad hon ska göra nästa år. Vem är egentligen "un named girl"? Och vad stör sig Nicole på denna vecka? De går igenom vad för sjuk verksamhet som bedrivits i Nicoles bostadshus. Såklart så svarar tjejerna sån veckans lyssnarfråga som är en uppföljning på tidigare fråga.
06/06/202256 minutes 5 seconds
Episode Artwork

12. David gästar

I dagens avsnitt lyser Nicole med sin frånvaro men david gör en otrolig insats trots sin i övrigt låga profil i sociala medier. Ni har fått ställa frågor men emellan dem är det MYCKET som behövs redas ut.
30/05/202251 minutes 37 seconds
Episode Artwork

11. Vem är egentligen Bruno?

Vad gjorde Nicole egentligen i Tullys hemstad? Tillslut sätter Tully ner foten för samtliga vänner och förklarar varför hon aldrig åker till Marbella under sommaren. Nicole avslöjar vem Bruno är som numer ska bo hos henne och berättar vad som händer VARJE höst, hur ska hon förebygga detta denna höst? Dessutom finns ett nytt stående segment from denna vecka ”Tullys Dilemma”, detta och mycket till pratar vi om i denna veckas avsnitt.
23/05/202251 minutes 58 seconds
Episode Artwork

10. Vår första gäst: Daniel Paris

I dagens avsnitt har vi bjudit in vår vän vi delar med hela svenska folket Älskade Daniel Paris. Vad är det Anis sagt som får alla att skratta rakt ut? Vi pratar om varför Daniel var rädd i skolan, Tully berättar hur hon uppfattade Daniel när de var 18 år vad har ändrats? Nicole berättar varför hon skulle bli irriterad på Tully och blir diagnostiserad med ”ensambarnssyndrom”. Sen lämnar hon studion mitt i.
16/05/202258 minutes 26 seconds
Episode Artwork

9. Skvaller om Ellegalan och är detta slutet på vår vänskap?

Nicole blir besviken på en profil på Ellegalan, Tully har haft en rörig morgon och Nicole är i chock över hur vissa hanterar sin ekonomi. Tully är i chock över varför hon återigen inte är bjuden på Nicoles tillställning. Dessutom går vi igenom om hur man hanterar om man ej kommer överens med sin partners vänner är det kört då?
09/05/202258 minutes 38 seconds
Episode Artwork

8. Tully får ingen syl i vädret, Nicole tar över.

Tjejerna börjar tjafsa redan innan avsnittet börjar spelas in, sen avverkar vi som vanligt något Nicole stör sig på men även ett dilemma Tully ställts inför. Konstruktiv kritik utdelas med ursäkt ”du är en tant”, hur har det gått för Tully att kommunicera? Nicole berättar även om ett väldigt stort köp som förmodligen kommer göras, är ni redo? För det var inte Tully.
02/05/202248 minutes 17 seconds
Episode Artwork

7. Är det okej att kolla igenom sin partners telefon?

Nicole tar upp en fundering och det visar sig vara ett laddat ämne inte minst för Tully. Varför känner Nicole ett behov av att gardera sig mot detta? Tjejerna öppnar upp sig väldigt mycket kring respektive förhållande och tipsar om att ta hjälp i förebyggande syfte och inte vänta tills det är försent. Har Tully en sund relation till sin mamma? Och vad stör sig Nicole på denna vecka och håller ni med? För de gör verkligen Tully.
25/04/202257 minutes 12 seconds
Episode Artwork

6. Kvinnor är bättre än FBI

Tully försöker sälja två fåtöljer men det går inte särskilt bra, Nicole har VERKLIGEN fått hybris är den befogad? Varför måste tully börja bli trevlig nu? Hur firar man ens påsk?
18/04/202255 minutes 47 seconds
Episode Artwork

5. Även vi jämför oss på instagram.

I dagens avsnitt pratar vi om hur även vårt sätt att se på oss präglas av det vi ser i sociala medier. Vem av Tully och Nicole är helt emot skönhetsingrepp? Saknar Tully singellivet, om nej varför finns hon då på en datingapp? Och vilka är de viktigaste kraven för att lyckas med första daten? Nej, men ärligt, lyssna bara!
11/04/202250 minutes 54 seconds
Episode Artwork

4. Oväntade känslor bubblar upp

I dagens avsnitt svarar vi på era frågor helt utan filter. Hur lärde vi känna varandra och varför ogillade Nicole tully från början? Vad jobbar tully med? Är Nicole okej med att hon umgås med hennes ex? Och vad önskar Nicole att hon gjort tidigare?
04/04/20221 hour 10 seconds
Episode Artwork

3. Tullys förlossning och Nicoles dunderfylla

Tully berättar allt om sin förlossning som gick från noll till hundra på bokstavligen någon minut och Nicole snålar lite på detaljerna kring sitt 25 årsdagsfirande, vad överraskade hon sina gäster med? Och hur löste hon problemet som uppstod dagen innan? Något som definitivt är en överraskning denna vecka är i alla fall ”nicole stör sig”...
28/03/202258 minutes 41 seconds
Episode Artwork

2. Nöden har ingen lag

Tully tror hennes vatten har gått. Varför tror hon det? Och varför vill hennes granne lukta på hennes trosor? Utöver det blir det en del snack om astrologi och Tully är orolig över att barn nummer två kommer bli vädur precis som Nicole. Men är vädurar verkligen så jobbiga? Ni får också höra på vad Nicole stör sig på denna vecka. Hint, ganska mycket.
21/03/202251 minutes 28 seconds
Episode Artwork

1. Hjälp, vi bråkar i första avsnittet!

Välkomna till vårt allra första avsnitt! I det här avsnittet börjar vi med tjafs och avslutar på samma sätt, varför är inte Tully bjuden på Nicoles födelsedag? Hur kom det sig att vi började podda egentligen? Vi kommer prata lite om varför Nicole är så arg och om Tully någonsin ångrat att hon skaffat barn. Högt och lågt med andra ord, nej men ärligt, in och lyssna nu!
14/03/202240 minutes 47 seconds
Episode Artwork

Nej men ärligt - premiär 15 mars!

Det här är podden där Nicole Falciani och Tully Yayik pratar öppet och ärligt om precis allting. Ingen av tjejerna är rädda för att säga vad de tycker och tänker. Tully bor i Stockholm med sin fästman och snart två barn. Nicole lever "la dolce vita" i Rom tillsammans med sin kille och sin dvärgtax Frank. @Nicolefalciani @Tullyayik
07/03/20221 minute 9 seconds