Winamp Logo
Natio Podcast Cover
Natio Podcast Profile

Natio Podcast

Dutch, Sports, 1 seasons, 7 episodes, 3 hours 11 minutes
About
De Natio Podcast met Orville Nielsen & Raynel Koole met vlijmscherpe analyses en de laatste voetbalupdates van de CONCACAF-zone.
Episode Artwork

'Ik was superblij toen ik hoorde dat ik geselecteerd was en kon het eerst niet geloven'

Natio Podcast met Raynel Koole. De Natio-watcher is de vaste co-host in het programma.  In uitzending #3 hebben wij AFC Ajax O17-speler Sanyika Bergtop als speciale gast in ons midden. De nog maar 15-jarige aanvaller kwam onlangs voor de U17 selectie van Suriname uit op het CONCACAF Kampioenschap. Wij vroegen hem onder meer hoe hij het zeer prestigieuze toernooi heeft ervaren.   Abonneer GRATIS om op de hoogte te blijven van de volgende afleveringen: https://bit.ly/SubscribeNationetwork  MUSIC DESCRIPTION:  “Funky Retro Funk” is an energetic, uplifting music with vintage bass guitar, electric guitar, modern punchy beat, trumpet melody. Inspiring mood.   __  ►This track on Spotify: https://open.spotify.com/track/1ywSTX...  
03/03/202313 minutes 9 seconds
Episode Artwork

'Suriname maakt kans op een uitnodiging voor de Copa América van 2024'

Natio Podcast met Orville Nielsen & Raynel Koole. In uitzending #2 hebben wij romanschrijver/journalist Diederik Samwel als speciale gast in ons midden waarmee wij onder meer de laatste updates over de toplanden van de CONCACAF-zone, de laatste updates over de U17 selectie van Suriname en uiteraard zijn boek, Suriname op weg naar het WK bespreekbaar maken. MUSIC DESCRIPTION:  “Funky Retro Funk” is an energetic, uplifting music with vintage bass guitar, electric guitar, modern punchy beat, trumpet melody. Inspiring mood.   
14/02/202353 minutes 39 seconds