Winamp Logo
Namaste med Vibeke Klemetsen Cover
Namaste med Vibeke Klemetsen Profile

Namaste med Vibeke Klemetsen

Norwegian, Religion, 1 season, 26 episodes, 1 day, 1 hour, 36 minutes
About
Vibeke Klemetsen har vært lidenskapelig opptatt av yoga i over 20 år. Yoga har blitt en livsstil og et utrolig viktig verktøy som har hjulpet henne på så mange forskjellige måter i livet. Og det har yoga gjort for så mange andre også. I denne podcasten skal derfor Vibeke invitere ulike mennesker, for å snakke om erfaringene deres med yoga, kunnskap om ulike temaer og få gode tips. Målet er å spre yogaglede og gi lytterne masse yogainspirasjon. Hosted on Acast. See acast.com/privacy (https://acast.com/privacy) for more information.
Episode Artwork

Yoga, smerter og skader - Med kiropraktor og yogalærer Marianne Kriken.

Velkommen til siste episode av sesong 2 av Namaste Podcast. På tampen av sesongen hadde jeg lyst til å snakke om et tema som jeg vet mange av oss som praktiserer og driver med yoga er opptatt av, nemlig skader og smerter. Hvordan oppstår smerter? Hva kan vi gjøre for å forebygge skader når vi gjør yoga? Hvordan kan vi forholde oss til både smerter og skader og hva kan vi lære når vi møter utfordringer i yogapraksisen vår. Dette er bare noe av det vi snakker om i denne episoden og jeg har fått med meg en dedikert Ashtanga utøver fra Ørstad. Marianne Kriken er både kiropraktor og yogalærer, og som tidligere toppidrettsutøver har hun kjent mye på kroppen i forhold til både skader og smerter. Tusen takk til min sponsor: https://www.ellaandil.com/Namaste, VibekeOm du har noen spørsmål eller tilbakemeldinger skriv gjerne til meg på instagram.com/vibekeklemetsen eller send en mail til [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/16/20231 hour, 24 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Når livet ikke blir en dans på roser - Om ballerina-drømmen som brast, og veien tilbake gjennom yoga.

Francesca Golfetto var prima ballerina. Hun kom fra Italia til Norge for å danse i Nasjonalballetten og leve ut den store drømmen på Den Norske Opera. Men slik skulle det visst ikke bli. En skade gjorde til at drømmen brast og alt ble veldig mørkt. Så kom yoga inn i livet, i dag underviser hun fulltid og inspirerer over 115 tusen følgere på Instagram.Jeg har alltid vært så nysgjerrig på Francesca sin historie, hvordan hun taklet at den store drømmen brast og hvordan hun klarte å finne en ny karriere der hun får brukt kroppen og estetikken i seg selv på en annen måte. Endelig har jeg fått henne i studio og jeg gleder meg skikkelig til å dele hennes historie! Gled deg til å bli kjent med Francesca!Om du har noen spørsmål eller tilbakemeldinger skriv gjerne til meg påinstagram.com/vibekeklemetsen eller send en mail til [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/9/20231 hour, 8 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Veien fra psykose til autorisert Ashtanga yogalærer - en samtale med Inger Kristine Havåg

Vi har alle en historie. På godt og vondt. Jeg har valgt å være ganske ærlig og åpen om min historie og om mine utfordringer som jeg har møtt underveis i mitt 47 år lange liv. Jeg har også snakket mye om hvordan yoga har hjulpet meg gjennom mange av disse hendelsene og periodene i livet. Yoga har faktisk vært ganske avgjørende for at jeg er her jeg er i dag, og jeg pleier å si at jeg ikke vet hvor jeg ville vært hadde jeg ikke hatt denne praksisen og dette verktøyet. Akkurat det tror jeg dagens gjest vil kjenne seg ganske godt igjen i også, selv om hun er 20 år yngre enn meg. Inger Kristine Havåg var bare 17 år da hun fikk en alvorlig psykoselidelse og det var starten på noen veldig vanskelige år. Veien ut av sykdommen ble yoga, og 10 år etter er Inger Kristine en dedikert Ashtanga yogastudent. Etter flere lengre opphold i Mysore ble hun i fjor autorisert av vår lærer i India som en av de yngste i verden. Vi deler en stor felles kjærlighet for dette stedet og i denne episoden ser vi tilbake på våre fantastiske opphold i ashtangens vugge. Så utrolig stolt og takknemlig for at Inger Kristine ville dele sin historie i Namaste - denne rørende historien må du høre! Om du har noen spørsmål eller tilbakemeldinger skriv gjerne til meg på instagram.com/vibekeklemetsen eller send en mail til [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/2/20231 hour, 10 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Kunsten å leve - en episode om Ayurveda med Jessica Winderl

Ayurveda er verdens eldste helhetlige helsesystem med røtter mer enn 5 000 år tilbake,  det er nært beslektet med yoga og et tema og et system jeg alltid har hatt lyst til å lære mer om. Ayurveda lærer oss selvinnsikt og selvoppdragelse: Vi oppmuntres til å lære hvem vi er, hvordan vi holder oss friske og hvorfor vi blir syke, og hvordan vi kan forandre livet vårt slik at vi kan øke den sunne gleden ved å leve.Dagens gjest er amerikanske Jessica Winderl. Hun er yogalærer og tydeligvis en som har latt seg fascinere ekstra mye av denne gamle tradisjonen for nå kommer hun med bok om ayurveda - "Holistisk Livsstil"I denne episoden blir du kjent med Jessica, hvordan hun fant yoga og ayurveda og hvordan hun endte opp med å bosette seg i Norge. Hun gir oss en god innføring i denne gamle tradisjonen, forteller hvorfor det er viktig for oss alle å integrere en ayurvedisk/holistisk livsstil og deler sine aller beste tips. Håper du blir like inspirert som meg! Link for å forhåndsbestille boken hennes:https://norcommunity.com/pages/jessica-winderlHer finner du Jessica:www.jessicawinderl.comwww.atmanyogaschool.comInstagram: @jessicawinderl Sjekk også ut hennes podcast: One Sacred Pause https://open.spotify.com/show/1f8bLjId8gog6S0VshQMfK?si=6514e3ad47ae42e0Om du har noen spørsmål eller tilbakemeldinger skriv gjerne til meg på instagram.com/vibekeklemetsen eller send en mail til [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/25/20231 hour, 15 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Yoga gjennom krisetider - en samtale med yogalærer Maria Fürst

Hvordan kan yogaen hjelpe deg når livet rakner? Når «bliss» og «lykke» blir fjerne klisjeer, og du får skyggesidene slengt i fleisen på rekke og rad? Yogalærer og fagansvarlig på Aya Yoga, Maria Fürst, forteller hvordan både egenpraksis og jobben som yogalærer har båret henne gjennom de tøffeste årene hun har opplevd.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/18/20231 hour, 8 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Disiplin og dedikasjon - en samtale med Ellen Johannesen

Hva vil det si å ha en fast og dedikert yoga praksis i livet? Hva er disiplin? Hvorfor er det slik at noen av oss er disiplinerte, mens andre lar hverdagen og livet ta overhånd? Hva vil det si å være dedikert? Og kan yoga utvikle seg til å bli en egoistisk livsstil? Dette er noen av temaene jeg og Ellen snakker om. Hun er en av Norges mest erfarne Ashtanga utøvere og lærere med mer en 25 års fartstid. Hennes undervisning er basert på en omfattende bakrunn innen bevegelse, først som professjonell danser og siden som avansert Ashtanga utøver. Ellen har bodd mange år i India og Nepal og er dypt engasjert i Østlig filosofi og har Mastergrad i Buddhist studies and Himalayen Languages. Gled deg til å bli inspirert av Ellen! Om du har noen spørsmål eller tilbakemeldinger skriv gjerne til meg på instagram.com/vibekeklemetsen eller send en mail til [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/11/202359 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Morten Hegseth - balansen mellom fjas, alvor og yoga-zen

Morten Hegseth er kjent som programleder, podcaster og dommer i Skal vi danse. Han har jobbet som journalist hele livet og er også kjent for å ytre sine meninger, på godt og vondt. Det du kanskje ikke vet er at han er ganske glad i yoga - og hvorfor yoga har fått en plass i livet til Morten, ja det og mye mer finner du i denne episoden.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/28/202357 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Fra Playboy og jet-set liv til norsk fjellyogi

Rebecca Loos jobbet som sports manager, lagde store overskrifter i internasjonal presse, deltok på alt av store reality-shows på TV, stilte opp i Playboy og hadde papparazzi rundt seg til alle døgnets tider. Den Nederlandske versjonen av 71 grader Nord med innspilling i Norge var det som skulle endre livet hennes totalt. Og hun flyttet fra London til lille Hemsedal. I dag lever Rebecca er mer tilbaketrukket liv, med mann og sine to barn på Snarøya utenfor Oslo, jobber som yogalærer og har byttet ut høye hæler og korte kjoler med turbukse og yogatights for lengst. Hva får en person til å gå fra å leve et jet-set liv i det store utland til å slå seg ned i lille Hemsedal. Hvordan kom yoga inn i bildet? Hvordan har yoga vært med på å endre livet hennes? Og hva kreves egentlig for å takle en så stor endring.  Gled dere til å bli kjent med Rebecca Loos! Om du har noen spørsmål eller tilbakemeldinger skriv gjerne til meg på instagram.com/vibekeklemetsen eller send en mail til [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/21/202359 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Yoga i overgangen - Hetetokter, hormonell ubalanse og hvordan puste seg gjennom det. Med Anita Hegge og Cathinka Devor

I en stadig mer åpen verden, der vi snakker om det meste, så er det fortsatt noen temaer som er tabubelagt. Overgangsalder er noe alle kvinner skal forholde seg til,  det er like naturlig som puberteten for oss kvinner, men vi snakker forsvinnende lite om temaet. Personlig har jeg prøvd å skyve dette bort og foran meg, men i en alder av 47 år så har jeg skjønt at det kan være lurt å lære litt mer om temaet og fasen som venter. Hva skjer med kroppen, hodet og følelsene våre under denne overgangen? Hvordan ta best vare på seg selv i denne perioden? Og ikke minst hvordan kan eller vil yogapraksisen min endre seg i overgangsalderen? Og hvordan kan vi faktisk bruke yoga til å forminske plagene? Dette er bare noen av spørsmålene jeg stilte mine gjester i denne episoden. Jeg inviterte Anita Hegge, entreprenør innenfor kvinnehelse, yogaterapeut og mindfullnesslærer og Cathinka Devor, jordmor, akupunktør og yogalærer med overgangsalder som spesialfelt for en prat om temaet. Om du har noen spørsmål eller tilbakemeldinger skriv gjerne til meg på instagram.com/vibekeklemetsen eller send en mail til [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/14/20231 hour, 3 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Jannicke Wiel - Hva er yogamagi?

Noe gjør at mange av oss blir hekta på yoga. Kanskje har du hørt noen snakke om "yoga bliss" eller om at de har opplevd at yoga hjulpet dem til å gjøre viktige forandringer? Mange kan oppleve at yoga har en nesten magisk effekt: at hvis man kjenner seg tung eller stresset eller forvirret. kan man kjenne seg helt annerledes etter en kort yogaøkt! I denne episoden av Namaste snakker vi om yogamagi - om yogaens påvirkning på oss og om den nye boken vi har skrevet. Jannicke Wiel har drevet Oslo Yoga i over 20 år og har holdt på med yoga i over 30 år. Sammen har vi skrevet YOGAMAGi som ble utgitt på Cappelen Damm nå i januar. Her har vi samlet våre beste tips og verktøy for livsmestring. Boken har et annet fokus enn mange andre yogabøker, og det er dette vi vil løfte fram. Yoga er ikke bare stillinger. Innstillingen er like viktig som den fysiske posisjonen. I denne podcasten snakker vi om hvordan yoga påvirker oss mentalt - og om hvordan vi kan bruke tankens kraft både på yogamatten og i livet for å oppleve mer mestring og skape positive forandringer. Og vi deler noen historier vi ikke fikk plass til i boken - om hvordan vi selv har opplevd forbindelsen mellom kropp og sinn, og har lært oss å lytte til kroppen for å forstå mer av hva vi trenger og få veiledning til å ta gode valg i livet.Om du har noen spørsmål eller tilbakemeldinger skriv gjerne til meg på instagram.com/vibekeklemetsen eller send en mail til [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/7/202359 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Dypdykk i Ashtanga yoga, India, Indisk kultur og tradisjoner. Med yogalærer Taran Bhattal fra India.

I denne episoden går vi virkelig i dybden av hva Ashtanga yoga er, tradisjonen bak og hvordan dette kan være en livslang praksis. Hvem bedre kan snakke om disse temaene enn indiske Taran Bhattal. Hun har praktisert yoga i 20 år og var den første jenta i India til å bli autorisert av guruen av Ashtanga yoga, Patthabi Jois.Ikke bare får du et veldig godt innblikk i Ashtanga yoga, hvordan den har endret seg fra sin orginale form, India, tradisjoner, kultur, og familieliv, men jeg deler også en viktig del av min personlige reise, mitt første møte med India og hva det gjorde med meg. Hvordan kan én person, én reise og 1 måned i India endre livet ditt totalt? Tune in så får du høre.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/28/202359 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Axel "AANDEDRAG" Haugland - Rebirthing Breathwork, transformasjon og The Power of now

Breathwork er for tiden veldig i vinden. En praksis med fokus på en dyp frigjørende pust utmerker seg ofte som en enestående metode for å komme i kontakt med vårt åndelig aspekt av det å være menneske. Gjennom et dypdykk i det i ubevisste vil vår bevissthet vokse og frigjøre nye deler av vårt naturlige potensiale for vekst og utvikling. Tenk deg at pustearbeidet lærer deg å re-sirkulere energien som lever i deg og hjelper deg å kultivere din egen bærekraft. " I går var jeg smart, så jeg ville endre på verden. I dag er jeg vis, så jeg endrer meg selv"I denne samtalen med Axel AANDEDRAG Haugland går vi i dybden av denne teknikken, vi snakker om livet, foreldrerollen, pust, transformasjon og frigjøring.Denne episoden må du bare høre - spesielt hvis du er interessert i pust og følelser, og vil vite hva en Rebirthing Breathwork session kan gjøre med en. Og blir du ikke inspirert til å teste en workshop med Axel skjønner jeg ingenting:-) Om du har noen spørsmål eller tilbakemeldinger skriv gjerne til meg på instagram.com/vibekeklemetsen eller send en mail til [email protected]_ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/21/20231 hour, 6 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Karin Mæland - Yogafilosofi i hverdagen

Yoga er for mange en fysisk praksis, men bak alle disse fysiske stillingene som vi gjør på matta ligger det en filosofi. Så hva er egentlig yoga filosofi? Og hvordan kan vi bruke det i hverdagen vår? Det er kanskje spørsmål du også har stilt deg? Eller kanskje yogafilosofi er helt nytt for deg? Dagens gjest er forfatter, foredragsholder, lærer, filosof…OG lege, nemlig Karin Mæland. Hun har tre års studier fra India i sanskrit språk, filosofi og yoga, samt en master i filosofi fra Universitetet i Oslo. I 2019 startet hun Akademi for Indisk Filosofi.I denne episoden utforsker vi yogaens store lerret og vi er innom mange eksistensielle spørsmål. Hvordan kan filosofien endre måten vi ser verden på? Måten vi ser på oss selv på? “Hvem er jeg?” “Hva er meningen med livet?”I denne episoden kommer Karin med anbefalinger om bøker og tekster:Gregor Maehle: Ashtanga Yoga. Practice and Philosophy.Edwin Bryant: The Yoga Sutras of Patanjali.Yoga SutraBhagavad Gita (f.eks oversettelsen av Eknath Easwaran)Upanishadene (f.eks oversettelsen av Eknath Easwaran)De to eposene Ramayana og Mahabharata (f.eks i serien Penguin Classics)Bhagavata Purana (f.eks oversettelsen av Edwin Bryant med tittelen Krishna: The Beautiful Legend of God)Les mer om Karin her: https://karinmaeland.no/Om du har noen spørsmål eller tilbakemeldinger skriv gjerne til meg på instagram.com/vibekeklemetsen eller send en mail til [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/14/202359 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Silje Løkeng - brystkreft, verdien av mentale verktøy og drømmen om Grønland

I denne episoden møter du Silje Løkeng. I 2019 fikk hun sjokkbeskjeden om at hun hadde fått påvist brystkreft og forstadiet til livmorhalskreft. Det sendte hun ut av balanse både fysisk og mentalt. Med hjelp av psykolog, coach, yoga, meditasjon og ikke minst utfordringen om å gå tur hver dag i 365 dager finner hun sakte men sikkert fotfeste igjen. Nå er det Grønland som gjelder - 1.mai er målet å krysse Grønland på ski sammen med Team Expedition Pink Ribbon!  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/7/20231 hour, 20 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

En guidet meditasjon for ro, åpenhet og hvile i øyeblikket med To Gutter som Mediterer

Denne øvelsen kombinerer mindfulness og pust, og passer fint hvis du trenger å senke skuldrene, riste av deg dagen eller rett og slett trenger en liten pause. Øvelsen er designet for å kunne gjøre når som helst og hvor som helst, og kan fint gjøres med øynene åpen. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/31/202313 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

To gutter som mediterer - Mindfulness i hverdagen

Mindfulness har på nytt blomstret opp i samfunnsbilde, men hva er det egentlig og hvorfor trenger vi det?Kasper og Fredrik driver det digitale fellesskapet og instagrammen To gutter som mediterer. De bruker selv verktøyene i en hektisk hverdag for å komme tilbake til kroppen og for å finne en indre ro. Nå ønsker de å normalisere og tilgjengeliggjøre meditasjon, pust og mindfulness for flere.Vi prater om mindfulness, meditasjon og pust, og hvordan disse verktøyene har hatt en innvirkning på livene våre. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/31/20231 hour, 5 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Anne-Lene Fredriksen: Yoga ut av mørket

En episode om bipolar lidelse, selvmordsforsøk, elektrosjokk-behandling, vennskap, åpenhet og selvfølgelig yoga.   Anne-Lene slet mye med depresjon og angst  i ung alder. Etter et lengre opphold på Lier psykiatriske sykehus i 2012 fikk hun diagnosen bipolar lidelse 2. Året etter oppdaget hun yoga. Yogaen ble etterhvert et lyspunkt i hverdagen og en måte å mestre livet på. I fjor, 10 år etter, smalt det igjen og mørket tok overhånd. I løpet av 2021 hadde Anne-Lene to lengre opphold på Blakstad psykiatriske sykehus. Også denne gangen ble ECT-behandling benyttet med god effekt. I dag er hun hjemme med familien, men får fremdeles vedlikeholdsbehandling med elektrosjokk. Nå jobber hun med å finne tilbake til matta og åpne opp for yogaen igjen.    Mental helse er et viktig tema jeg virkelig brenner for og i denne episoden deler jeg en av mine erfaringer med å møte et mørke jeg aldri trodde skulle skygge over meg. I samtale med Anne-Lene føltes det naturlig og fint å dele og jeg tror virkelig at åpenhet er viktig i dagens samfunn og håper dette kan være til nytte og hjelp for andre.    Denne episoden har vært litt skummelt og vanskelig for meg å dele, og det er kanskje derfor den kommer som siste episode i første sesong, men jeg håper og tror den vil røre og berøre dere som lytter.  Om du har noen spørsmål eller tilbakemeldinger skriv gjerne til meg på instagram.com/vibekeklemetsen eller send en mail til [email protected] Namaste Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/27/20221 hour, 22 minutes, 1 second
Episode Artwork

Pernille Bønkan: Kunsten å finne ro i livet

Pernille Bønkan er en av pionerene innen Ashtanga Yoga i Norge. Etter 10 år som profesjonell danser viet hun livet sitt til yoga og yoga undervisning og driver i dag Puro Yoga i Oslo. Pernille har en leken, klok og samtidig tradisjonell tilnærming til yoga. I denne episoden går vi virkelig i dybden på hva det vil si å ha yoga i livet. Hva er en god yoga praksis? Hvordan kan vi frigjøre oss fra smerte og lidelse? Og hvordan kan vi vekke opp vårt potensiale i kropp og sinn gjennom yogaens kraft? Det blir dype samtaler og litt latter, jeg tror du kommer til å bli inspirert! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/19/202256 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

May-Rita Sætervoll: Yoga ødela ruskarrieren min

May-Rita Sætervoll startet sin destruktive ruskarriere som 13-åring, og det var ingen selvfølge at hun skulle bli 50 år. Da legene avskrev henne, mente det ikke var håp, May-Rita var på bunnen og levde på gata i Oslo kun på jakt etter neste dose, kom yoga inn i livet hennes. Og det endret alt. I dag er trebarnsmora assisterende daglig leder på Nøsen Yoga og Fjellhotell og jobber som mentor i Back in the Ring, en organisasjon som tilbyr yoga for de som ønsker å gjøre comeback i livet. Hvordan kan yoga forandre liv så dramatisk som det har gjort for May-Rita? Og hva kreves egentlig å gjennomføre en slik reise? God lytt! May-Rita Sætervoll finner du på @1mayrita på  instagram.com/vibekeklemetsen Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/12/20221 hour, 29 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Ingebjørg Vesaas: Enkel introduksjon til Bølgepust

Bølgepust er en svært enkel instruksjon. Det er tøying av mellomgulvet og øvelse i å styre pusten.Den løser opp i kroppens spenningssenter og stimulerer vagus nerven. Fremmer god spontanpust. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/5/20227 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Ingebjørg Vesaas: Take a deep breath and remember who the f*** you are

Ingebjørg Vesaas har jobbet med kropp og uttrykk hele sitt voksne liv. Etter 10 år som profesjonell danser var det yoga og yogalærer som ble veien, og i dag brenner hun for å gjøre yogateknikkene tilgjengelige for “mannen i gata”, vekke den barnlige nysgjerrighet på kropp og sinn og øke kunnskapen om hva vi selv kan gjøre for å ha det bedre, med spesielt fokus på pusten. Hvorfor er det viktig at vi har fokus på pust? Hva kan det gjøre for livskvaliteten vår? Etter denne episoden lover jeg deg at du puster godt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/5/20221 hour, 4 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Berit Nordstrand: Yoga, mat og livet

Som dedikert yogi er jeg veldig opptatt av mat, kosthold, helse. Jeg har testet mye opp gjennom årene, noe har fungert bra, andre ting ikke. I denne episoden får du en åpen og ærlig Berit Nordstrand. Hun er kjent som engasjert lege, foredragsholder og forfatter. Hun har hatt sine egne program på tv og er en utrolig dyktig forretningskvinne. Berit inspirerer meg, hun tør å stå opp for det hun tror på og brenner for og hvordan har hun skapt en så fantastisk karriere med 6 barn?? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/29/20221 hour, 41 seconds
Episode Artwork

Susanne Holzweiler: Karrierekvinne og yogi

Susanne Holzweiler har sammen med sin bror og svigerinne blitt motenorges mektigste på bare noen få år.Hun er trebarnsmor, karrierekvinne og har et brennende engasjement for bærekraft og nyskapning. Hun inspirerer mange med det de har fått til, men hvordan takler hun motstand, tøffe tider og hverdagens krav? Og hva er viktige ingredienser for å få et godt liv? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/24/202253 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Kino MacGregor: Et moderne yoga-ikon

Kino McGregor er en av verdens mest anerkjente Yoga profiler og med over 750 tusen abbonenter på youtube, 670 tusen følgere på facebook og over 1,1 millioner følgere på instagram kan man si at hun er et moderne ikon i yoga bransjen. Hun har de siste 15 årene inspirert en hel generasjon til å starte med yoga, og gjennom sine kanaler og ved å reise verden rundt for å holde workshops og retreats inspirerer hun folk i hele verden til å gjøre yoga. Å ha Kino som gjest i podcasten min er bare en utrolig stor ære og det var så inspirerende å få dykke litt ned i hennes historie og hennes yogareise. Håper du også blir inspirert. Kos deg med episoden.Denne episoden av Namaste ble spilt inn i august 2021. Jeg hadde akkurat startet planleggingen av podcasten og Kino Mc Gregor var virkelig en av mine drømmegjester. Siden jeg var på yoga workshop med hun på Nøsen her i Norge måtte jeg bare benytte anledning til å lage en episode med henne. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/22/202256 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Albin Bendu: Fra innsatt til yogi

Albin Bendu hadde en lovende idrettskarriere som bokser, fotballspiller og stuper. Han var også en av Norges beste breakdansere på 80-tallet, men sløste bort talentet sitt med rusmisbruk og småkriminalitet. Etter en lengre dom på Ila fengsel begynte han med yoga i 2013. I dag underviser han yoga til andre som ønsker å komme seg bort fra et liv med rus og vold, og livnærer seg som snekker. Og det jeg er så nysgjerrig på og har lyst til å lære mer om er hvordan man faktisk kan bruke yoga til å endre livet sitt i så stor grad som Albin faktisk har gjort. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/22/202256 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Teaser

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/17/20221 minute, 2 seconds