Winamp Logo
Naisen kosto Cover
Naisen kosto Profile

Naisen kosto

Finnish, Comedy, 1 seasons, 11 episodes, 3 hours 28 minutes
About
Naisen kosto yhdistelee komediaa ja asiantuntijanäkemystä yhteiskuntamme suuresta tabusta: naisen aggressiosta. Sarjan sankaritar Saila (Pirjo Heikkilä) tekee totaalisen elämänmuutoksen: hän hylkää lammasmaisen kiltteyden, alkaa tutkia omaa aggressiotaan sekä ennen kaikkea – hän alkaa tasoittaa tilejä. Karma is a bitch. Ja niin on Sailakin. Sisältää voimakasta kielenkäyttöä. Ohjaus ja käsikirjoitus: Suvi Tuuli Kataja Dramaturgia ja käsikirjoitus: Elli Salo Äänisuunnittelu: Tuomas Skopa Musiikki: Jussi Liukkonen Tuottajat: Suvi Ahoniemi ja Eerik Purdon Tilaaja: Juha-Pekka Hotinen Esiintyjät: Pirjo Heikkilä, Tuomas Skopa, Antto Hinkkanen, Arvi Lind, Irina Pulkka, Miiko Toiviainen, Emma Mattila, Saana Peltola, Anna Rimpelä, Ville Leppilahti, Elli Salo, Eve Mantu, Kimmo Koskinen, Anttoni Palm, Antti Soulanto, Jussi Rautaniemi, Suvi Ahoniemi, Suvi Tuuli Kataja, Eerik Purdon. Asiantuntijat: Elina Reenkola, Antti Paakkari, Milka Hirvaskero, Nora Horn, Terhi Ketola-Huttunen, Tytti Shemeikka, Ruusu Haarla, Aino Vesikansa, Sami Pihlström.
Episode Artwork

Pimeä puoli

10/10. Sailan yliajaja on vihdoin löytynyt. Oo katharsis, lopullinen kosto voi alkaa! Saila alkaa toteuttaa viimeistä ristiretkeään Darth Vaderin johdolla. Mutta eihh voi v*ttuu: herkkylimummo tulee ja tuhoaa kaiken. Viimeisen jakson asiantuntijat ovat psykoanalyytikko Elina Reenkola ja professori Sami Pihlström. Esiintyjät: Pirjo Heikkilä, Tuomas Skopa, Elli Salo, Antto Hinkkanen ja Irina Pulkka. Sisältää voimakasta kielenkäyttöä.
22/04/202019 minutes 53 seconds
Episode Artwork

Viha, viha ja viha

9/10. Miksi pitää hieroa onnellista onnistumista toisen naamaan?!! Saila vihaa kaikkea. Kaikkia. Mikkeä. Havua. Terapeuttia. Maailmaa. Saila on yksin ja täynnä vihaa. Ei, tässä ei todellakaan ole kyse kateellisuudesta!!! Freddy Krueger Elm Streetiltä tulee Sailan uneen ja ymmärtää. Yhdeksännen jakson asiantuntija on psykoanalyytikko Elina Reenkola. Esiintyjät: Pirjo Heikkilä, Tuomas Skopa, Elli Salo, Ville Leppilahti, Suvi Tuuli Kataja ja Jussi Liukkonen. Sisältää voimakasta kielenkäyttöä.
22/04/202019 minutes 53 seconds
Episode Artwork

Myrkytetty lahja

8/10. Saila kostaa ex-kumppanilleen Havulle. Kun kyse on rakkaudesta, kaikki keinot ovat sallittuja… ja homma voi lähteä lapasesta. Lumikin paha äitipuoli ja antiikin Medeia kannustavat Sailaa naamioimaan myrkyllisen koston välittämisen, luottamuksen ja hellyyden lahjapapereihin. Kahdeksannen jakson asiantuntija on psykoanalyytikko Elina Reenkola. Esiintyjät: Pirjo Heikkilä, Tuomas Skopa, Elli Salo, Miiko Toiviainen, Saana Peltola, Anna Rimpelä, Jussi Rautaniemi ja Suvi Tuuli Kataja. Sisältää voimakasta kielenkäyttöä.
22/04/202018 minutes 48 seconds
Episode Artwork

Kärsimysten tie

7/10. Koulu, tuo ihmisarjen raadollisin sotatanner! Saila alkaa kostaa koulutien kiusaajille ja lapsuutensa riivaajille. Koston tie vie Sailan ja Miken tarpomaan Tarinoita ihmisestä -sarjan empatiasohjoon ja heiluttamaan lapioita Spoon Riverin hautausmaalle. Seitsemännen jakson asiantuntijat ovat psykoanalyytikko Elina Reenkola ja väitöskirjassaan muistia tutkinut Aino Vesikansa. Esiintyjät: Pirjo Heikkilä, Tuomas Skopa, Elli Salo, Arvi Lind, Miiko Toiviainen, Emma Mattila, Anna Rimpelä ja Kimmo Koskinen. Sisältää voimakasta kielenkäyttöä.
22/04/202023 minutes 1 second
Episode Artwork

Moottorisahahippa

6/10. Saila ahmii liikaa kostoelokuvia ja kostotaidetta. Hän uppoaa oman kostofantasioinnin syvään päätyyn ja käynnistää mielikuvituksen moottorisahat. Saila osallistuu anonyymien kostoholistien kokoontumiseen eikä rauhoitu yhtään. Kuudennen jakson asiantuntijat ovat psykoanalyytikko Elina Reenkola ja teatteriohjaaja Ruusu Haarla. Esiintyjät: Pirjo Heikkilä, Tuomas Skopa, Elli Salo, Antto Hinkkanen, Saana Peltola, Anna Rimpelä ja Suvi Tuuli Kataja. Sisältää voimakasta kielenkäyttöä.
22/04/202021 minutes 37 seconds
Episode Artwork

Kamalan seksikäs

5/10. Saila tursuaa hallitsematonta seksikkyyttä ja ylitsepursuavaa himokkuutta. Se on joidenkin mielestä liikaa. Lähinnä äidin mielestä. Siispä edessä on psykologista raadantaa – intohimoista äidinmurhaa. Stephen Kingin Carrie neuvoo Sailaa tuhovoimien käytössä. Viidennen jakson asiantuntijat ovat psykoanalyytikko Elina Reenkola ja läskiaktivisti Tytti Shemeikka. Esiintyjät: Pirjo Heikkilä, Tuomas Skopa, Elli Salo, Irina Pulkka, Emma Mattila, Saana Peltola, Ville Leppilahti, Anttoni Palm, Suvi Ahoniemi ja Suvi Tuuli Kataja. Sisältää voimakasta kielenkäyttöä.
22/04/202021 minutes 58 seconds
Episode Artwork

Be gorgeous

4/10. Vaikka Saila sai potkut, niin EI SE MITÄÄN! Saila hakee uusia töitä ja on tehokas ja pärjäävä ja yritteliäs ja avoin ja valoisa ja ja… Kostoksi Saila päättää saada entisen työpaikan itkemään peräänsä. Tuhkimo, Ruma Ankanpoikanen and her international colleague Mikke help her. Neljännen jakson asiantuntijat ovat psykoanalyytikko Elina Reenkola ja psykoterapeutti Terhi Ketola-Huttunen. Esiintyjät: Pirjo Heikkilä, Tuomas Skopa, Elli Salo, Saana Peltola, Anna Rimpelä, Eve Mantu ja Eerik Purdon. Sisältää voimakasta kielenkäyttöä.
22/04/202028 minutes 6 seconds
Episode Artwork

Passiivisaggressiivisin terveisin

3/10. Työkaveri haukkuu ja haukkaa Sailan palaveripullaa. Saila ei alistu kiusaamiseen, vaan käy passiivisaggressiivisen koston tielle. Huuliharppukostaja ja Mikke säestävät Sailan työpaikalla toteuttamaa huomaamatonta mitätöintiä, tahdikasta tietojen pimittämistä ja hienotunteista huomiotta jättämistä. Kolmannen jakson asiantuntijat ovat psykoanalyytikko Elina Reenkola ja räppäri Nora Horn (Mon-Sala). Esiintyjät: Pirjo Heikkilä, Tuomas Skopa, Elli Salo, Eve Mantu, Suvi Ahoniemi, Antti Soulanto ja Suvi Tuuli Kataja. Sisältää voimakasta kielenkäyttöä.
22/04/202017 minutes 52 seconds
Episode Artwork

Järkkymätön toiminnan ihminen

2/10. Saila alkaa toteuttaa Kosto TO DO -listaa. Ensimmäisen koston kohteena on manspleinaava poliisi. Sailan projektia tukevat Robocop, Sigmund Freudin kostonhimoinen potilas Dora sekä Sailan paras ystävä Mikke. Terapeutti suosittelee Sailaa... menemään terapiaan. Toisen jakson asiantuntijat ovat psykoanalyytikko Elina Reenkola ja kasvatustieteiden maisteri Milka Hirvaskero. Esiintyjät: Pirjo Heikkilä, Tuomas Skopa, Elli Salo, Antto Hinkkanen ja Antti Soulanto. Sisältää voimakasta kielenkäyttöä.
22/04/202020 minutes
Episode Artwork

Kiltit tytöt

1/10. Auto ajaa Sailan yli ja se on viimeinen piste. Saila tekee elämänmuutoksen, hylkää kiltteyden, eikä aio enää miellyttää ketään. Karma is a bitch. Ja niin on Sailakin. Tai siis ehkä on. Tai siis on tietysti, mutta siis että nooh... MUTTA MITÄ?!!??!#!! MITÄ YRITÄT SANOA!??!?!??! Ensimmäisen jakson asiantuntijat ovat psykoanalyytikko Elina Reenkola sekä filosofian tohtori Antti Paakkari. Esiintyjät: Pirjo Heikkilä, Tuomas Skopa, Elli Salo, Antto Hinkkanen ja Irina Pulkka. Naisen kosto yhdistelee komediaa ja asiantuntijanäkemystä yhteiskuntamme suuresta tabusta: naisen aggressiosta. Sarjan sankaritar Saila (Pirjo Heikkilä) tekee totaalisen elämänmuutoksen: hän hylkää lammasmaisen kiltteyden, alkaa tutkia omaa aggressiotaan sekä ennen kaikkea - hän alkaa tasoittaa tilejä. Karma is a bitch. Ja niin on Sailakin. Sisältää voimakasta kielenkäyttöä.
22/04/202015 minutes 37 seconds
Episode Artwork

Naisen kosto - sisältövaroitus: vihainen nainen!

Naisen kosto on faktaa ja fiktiota yhdistelevä podcast, jossa kuullaan miten käy, kun kiltti nainen päättää alkaa kostaa kokemiaan vääryyksiä. Nyt saa riittää! Naisen kosto Yle Areenassa ja Spotifyssä 22.4.
15/04/20201 minute 53 seconds