Winamp Logo
Na het einde van de wereld Cover
Na het einde van de wereld Profile

Na het einde van de wereld

Dutch, Social, 1 season, 5 episodes, 45 minutes
About
Zeven jaar lang schuilt Tom in een atoombunker in Amsterdam voor een nucleaire oorlog, tot zijn voedselvoorraad op is en hij wel naar buiten moet. Daar treft hij een nieuwe wereld aan… NA HET EINDE VAN DE WERELD is een audiofilm van NOX en Topcast Media. Scenario en regie: Luuk Imhann | muziek en montage: Sietse Damen | stem: Barry Emond | zang: Desiree Coumans
Episode Artwork

Nieuw van Nox: Nagasaki

Beluister het tweede deel van de Atoomtrilogie op je favoriete podcast-app: https://link.audiocollectiefnox.nl/nagasaki, Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/19/20231 minute, 25 seconds
Episode Artwork

Episode 3

Zoekend naar zijn ouders wordt Tom telkens opnieuw herinnerd aan het moment dat de atoombom viel terwijl een mysterieuze nieuwe stem hem probeert te helpen... Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/8/202213 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Episode 2

Dwalend door een heerlijke nieuwe wereld treft Tom verwarrende wezens die hem doen terugdenken aan het moment dat de oorlog begon... Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/8/202214 minutes
Episode Artwork

Episode 1

Zeven jaar lang schuilt Tom in een atoombunker in Amsterdam voor een nucleaire oorlog tot zijn voedselvoorraad op is en hij wel naar buiten moet. Daar treft hij een nieuwe wereld aan... Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/8/202214 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Trailer - Na het einde van de wereld

Zeven jaar lang schuilt Tom in een atoombunker in Amsterdam voor een nucleaire oorlog, tot zijn voedselvoorraad op is en hij wel naar buiten moet. Daar treft hij een nieuwe wereld aan… Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/4/20221 minute, 15 seconds