Winamp Logo
Myrdet af Richelsen & Grau Cover
Myrdet af Richelsen & Grau Profile

Myrdet af Richelsen & Grau

Danish, Social, 1 season, 34 episodes, 1 day, 7 hours, 23 minutes
About
To mennesker mødes og gyselig musik opstår. TV-vært og tidligere efterforsker ved politiet Sebastian Richelsen og komiker/skuespiller Anders Grau kendte egentlig slet ikke hinanden, men nu nyder de at mødes og præsentere seriemordere for hinanden, som to små drenge, der lige har pillet folien af et helt friskt sæt bilkort. Hvem imponerer med den stærkeste seriemorder?
Episode Artwork

Ny sæson af Myrdet hos Podimo

Lidt snak om vores nye sæson, der lige nu er aktuel hos Podimo! Hvis du ikke allerede har abonnement hos Podimo, så har vi et godt tilbud til dig: https://go.podimo.com/myrdettilbud Se os LIVE i november 2024!! Billetter: https://allthingslive.dk/event/myrdet-live
6/3/20241 minute, 6 seconds
Episode Artwork

Info om "Billet til døden" – nu hos Podimo

Et godt tilbud til nye abonnenter hos Podimo: https://go.podimo.com/dk/billettildoden
2/9/202344 seconds
Episode Artwork

Info om sæson 5 – nu på Podimo

12/14/20221 minute, 12 seconds
Episode Artwork

Info om sæson 4 – nu på Podimo

1/5/20221 minute, 4 seconds
Episode Artwork

Myrdet af Richelsen & Grau Sæson 3 #10 – H. H. Holmes og Richard Cottingham

Der nydes søde sager i anledning af sæsonafslutning, og værterne aner intet om deres fremtid. Så tager vi på murder hotel og verdensudstilling med H. H. Holmes, og rosinen i pølseenden for sæsonen bliver Richard Cottingham, der med sine tilfældige og makabre drab blev kendt som The Torso Killer.
6/16/20211 hour, 25 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Myrdet af Richelsen & Grau Sæson 3 #9 – Robert Berdella og Donald Gaskins

En ellers banal snak om madvaner viser sig mere chokerende end først antaget! Derefter skal vi gennem lange, frygtelige pinsler med Robert Berdella, og slutteligt South Carolina rundt med den ledeste Donald Gaskins.
6/9/20211 hour, 24 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Myrdet af Richelsen & Grau Sæson 3 #8 – Christopher Wilder og Jane Toppan

En svær, svær snak er nødvendig at tage, men så tager vi på en vild tur mellem amerikanske storcentre med "The Beauty Queen Killer", Christopher Wilder, og slutter med "Jolly" Jane Toppan, der nok var mere giftig end munter.
6/2/20211 hour, 16 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

Myrdet af Richelsen & Grau Sæson 3 #7 – Zodiac Killer og Randy Kraft

Der rodes i en god spandfuld lytteranbefalinger af masser af gode sager. Det lykkes ikke at knække koderne fra Zodiac Killer, selvom værterne håber, og til sidst fuldendes 'freeway killer'-trilogien med Randy Kraft.
5/26/20211 hour, 14 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Myrdet af Richelsen & Grau Sæson 3 #6 – Fritz Haarmann og Moses Sithole.

Værterne falder i staver over en bogreol, og der går regulær hyggesnak i den, men selvfølgelig med smag af det morderiske. Derefter tager vi på en eksotisk tur til Tyskland og møder Slagteren fra Hannover, Fritz Haarmann. Videre derfra til Sydafrika og den noget klodsede og aggressive Moses Sithole. Ja, præcis.
5/19/20211 hour, 22 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Myrdet af Richelsen & Grau Sæson 3 #5 – David Russel Williams og John E. Robinson

Tidsmaskinen kommer på overarbejde, da værterne rejser tilbage i seriemorderhistorien. Vi møder den højt dekorerede militærmand David Russel Williams, der var en stor undertøjsentusiast, og herefter John E. Robinson, der var en haj til internet og bondage, men ret kikset som lusket erhvervsmand.
5/12/20211 hour, 20 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Myrdet af Richelsen & Grau Sæson 3 #4 – Carol Bundy & Doug Clark og Gerard John Schaefer

Det slås fast, at seriemorder nok ikke er de bedste pennevenner, og der tages et kig på FBI's kategoriseringer af seriemordere. Parforhold i dybeste, dysfunktionelle krise udforskes med Carol Bundy & Doug Clark; og til sidst Gerard John Schaefer, der søgte magt og kontrol mens han spredte rædsel.
5/5/20211 hour, 13 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Myrdet af Richelsen & Grau Sæson 3 #3 – Pedro Rodrigues Filho og Dorothea Puente

Der nørdes lidt i computerspil, og grænserne for samme diskuteres. Vi tager en tur til Brasilien og oplever selvtægt der går for vidt med Pedro Rodrigues Filho, og møder til sidst hjemmeplejeren og pensionatfruen, som man IKKE vil bo hos: Dorothea Puente.
4/28/20211 hour, 40 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Myrdet af Richelsen & Grau Sæson 3 #2 – Peter Kürten og Charles Manson

Efter et fejlslagent forsøg på at gøre podcasten mere fitness-orienteret, vender værterne to seriemordere, der er ekstreme på hver deres måde: Vampyren fra Düsseldorf, Peter Kürten og den meget omtalte ikke-seriemyrdende seriemorder, Charles Manson.
4/21/20211 hour, 22 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Myrdet af Richelsen & Grau Sæson 3 #1 – Andrej Tjikatilo og Patrick Kearney

Værterne er glade for at være tilbage, og der snakkes lidt om overvurderede tv-serier og mordvåben. Sæsonens allerførste morder er slagteren fra Rostov,  Andrej Tjikatilo og med har vi også en af The Freeway Killers, kørelejligheden fra alles mareridt, Patrick Kearney.
4/14/20211 hour, 22 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Myrdet af Richelsen & Grau Sæson 2 #10 – Ottis Toole & Richard Ramirez

Julehyggen er stor i sæsonens sidste afsnit. Kommer der nogensinde mere? Værterne tager den svære snak. Så får vi historien om Ottis Toole, der var glad for ild og usunde parforhold og til allersidst Richard Ramirez med de grimme tænder og det store talent for at snige sig.
12/19/201855 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Myrdet af Richelsen & Grau Sæson 2 #9 – Luis Garavito & Jack Unterweger

Værterne undgår smidigt dårlig stemning og Sebastian fortæller om genforskning indenfor seriemorder-området. Dernæst den ekstremt klamme Luis Garavito, som Sebastian næsten ikke kan holde ud, og til sidst historien om Jack Unterweger, som var overraskende vellidt.
12/11/201853 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Myrdet af Richelsen & Grau Sæson 2 #8 – Joel Rifkin & David Parker Ray

Vi indleder med et godt ferietip vi har fået fra en lytter, samt lidt om de retoriske udfordringer for politiet. Hernæst Joel Rifkin, der måske er mest kendt fra en komedieserie, og til sidst den ekstremt uhyggelige David Parker Ray, hvis torturmetoder nok har været inspiration for mange moderne skrækfilm.
12/5/20181 hour, 8 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Myrdet af Richelsen & Grau Sæson 2 #7 – Alton Coleman & Deborah Brown og Jack the Ripper

Værterne skoler lytterne i do’s and dont’s når det gælder afføring(!) på gerningssteder. Så får vi historien om det morderiske par Alton Coleman & Deborah Brown, der dræbte på må og få, og til sidst brydes formen totalt med en unavngiven seriemorder: Jack the Ripper.
11/28/201859 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Myrdet af Richelsen & Grau Sæson 2 #6 – Albert DeSalvo & Arthur Shawcross

Værterne får lige vendt om de mon efterhånden er kommet i politiets søgelys. Der er i hvert fald masser af grunde til det. Hernæst præsenteres Albert DeSalvo, der nok er The Boston Strangler, og til sidst hører vi om den sadistiske Arthur Shawcross, der var fuld af gode historier.
11/21/201852 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Myrdet af Richelsen & Grau Sæson 2 #5 - Herbert Mullin & Robert Pickton

Værterne diskuterer fascinationen af seriemordere. Både hos dem selv og som fænomen. Derefter hører vi om Herbert Mullin, der nok ikke havde den mest robuste psyke, og den beskidte, griseglade rigmand Robert Pickton med særlige kompetencer indenfor frostvarer.
11/14/201853 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Myrdet af Richelsen & Grau Sæson 2 #4 – Tommy Lynn Sells & Rodney Alcala

Sebastian er endnu engang i det gavmilde hjørne! Både med flot og selvsmagende merchandise og med en uhyggelig, dansk mordsag! Dernæst får vi historierne om den ulækkert fantasifulde Tommy Lynn Sells, og den flotte, men ubehagelige linselus Rodney Alcala.
11/7/201855 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Myrdet af Richelsen & Grau Sæson 2 #3 – Karla Homolka & Paul Bernardo og Ronald Dominique

Først hører vi lidt om de fristelser politiet udsættes for – spoiler-alert: Sebastian er IKKE korrupt. Dernæst stifter vi bekendtskab med The Ken and Barbie Killers, Karla og Paul og den flamboyante, men også knallertkørende sydstatsmorder Ronald Dominique.
10/31/201859 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Myrdet af Richelsen & Grau Sæson 2 #2 – William Bonin & Jerry Brudos

De to værter er nogle værre film- og serietosser, smider anbefalinger om sig og beder om flere! Desuden vender de indehaveren af verdens mest uhyggelige varevogn William Bonin og den fodtøjsglade Jerry Brudos, der altid havde gang i noget spændende på værkstedet.
10/24/20181 hour, 3 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Myrdet af Richelsen & Grau, Sæson 2 #1 – Bobby Joe Long & David Berkowitz

Værterne er helt oppe at køre. Sæson 2 er startet og er nu sponsoreret. Det fejres med en god snak om den hjerneskadede sexgalning Bobby Joe Long og den legendariske Son of Sam: David Berkowitz.
10/17/201854 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Myrdet af Richelsen & Grau #10 – Ed Kemper & Ivan Milat

Der er løssluppen feststemning ved sæsonafslutningen, men alligevel når vi rundt om det store brød af et morderisk sludrechatol, Ed Kemper og backpackernes helt store skræk, Ivan Milat.
8/8/20181 hour, 5 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Myrdet af Richelsen & Grau #9 – Albert Fish og Charles Ng & Leonard Lake

Hovedtraumer til forret, herefter er der Albert Fish, den originale bussemand, der holdt af smerte, klamheder og mord, og til sidst det gale makkerpar Charles Ng og Leonard Lake, der havde et vanvittigt morderisk “projekt”.
8/1/201849 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Myrdet af Richelsen & Grau #8 – Gary Ridgway & Paul John Knowles

Afsnittet åbner på en grufuld historie om citrusfrugter, så sig ikke, at du ikke blev advaret. Herefter fortæller Sebastian om den voldsomt aktive The Green River Killer, og Anders præsenterer The Casanova Killer, hvis historie er som taget ud af et voldeligt computerspil.
7/25/201845 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Myrdet af Richelsen & Grau #7 – Aileen Wuornos & Tsutomu Miyazak

Sebastian har tømmermænd og Anders er muligvis blevet smittet af denne frygtelige lidelse. Alligevel formår værterne at snakke seriemorder-kortspil og præsenterer hinanden for den triste, men berømt portrætterede Aileen Wuornos og den dybt syge Tsutomu Miyazaki aka The Otaku Murderer og The Little Girl Murderer.
7/18/201838 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Myrdet af Richelsen & Grau #6 – Joseph James DeAngelo & Aleksandr Pitjusjkin

Denne gang øger vi aktualiteten betydeligt! Sebastian præsenterer den for meget nyligt, meget omtalte Golden State Killer og Anders træder også ind i det nye årtusinde med The Chessboard Killer.
7/11/201841 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Myrdet af Richelsen & Grau #5 – Ian Brady & Myra Hindley og Fred West & Rosemary West

Der er parforholdsspecial og det er næsten ikke til at være i studiet for mordere. Der sludres om The Moors Murders fra 1960’ernes England og det ulækre ægtepar West, der i samme land og periode skabte et væmmeligt hjem, hvor skrækken fortsatte i årevis.
7/4/201846 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Myrdet af Richelsen & Grau #4 – Ted Bundy

6/27/201852 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Myrdet #3 - Andrew Cunanan & John Wayne Gacy

6/20/201848 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Myrdet af Richelsen & Grau #2 - Jeffrey Dahmer og Ed Gein

6/13/201844 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Myrdet af Richelsen & Grau #1

6/7/201848 minutes, 34 seconds